3. kolo
31.08.2024 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Rafael Leão (© AFP)

Rossoneri znovu ztratili. Leao v Římě zachránil alespoň bod

Lazio Řím ve třetím kole Serie A remizovalo s AC Milán 2:2. Celek z města módy tak v této sezoně stále čeká na ligovou výhru.

Neuběhlo ani pět minut, když přišel první zajímavý moment zápasu. Strahinja Pavlovič musel předvést obětavý blok, který zabránil Boulaye Diovi v otevření skóre. O několik minut později se stal Pavlovič hrdinou znovu, tentokrát na druhé straně. Centr z rohového kopu Christiana Pulišiče si srbský stoper perfektně našel a přesně zamířil do sítě.

Milán měl po celý poločas převahu a snažil se ji zúročit, ale pokus Youssoufa Fofany mířil vedle. Do další velké příležitosti se dostal Filippo Terracciano. Už to vypadalo že zamete míč do sítě poté, co ho Samuel Chukwueze našel nekrytého na hranici pokutového území, ale jeho pokus zamířil několik centimetrů nad břevno.

Nejhorší obavy AC se naplnily po hodině hry. Nuno Tavares se vydal do průniku po levé straně, zachoval klid a předložil míč Tatymu Castellanosovi, kterému stačilo pouze doklepnout balon do prázdné brány. V tu chvíli se hra hostů rozpadala a Aquilotti brzy dokončili comeback. Znovu to byl Tavares, kdo se vydal po levé straně směrem vpřed. Ten téměř tím samým způsobem předložil míč pro Boulaye Diu, který ho zametl do branky.

Krátce poté však došlo k dalšímu zvratu, když Rossoneri udeřili zásluhou Rafaela Leaa, který završil parádní týmovou akci. Oba celky se snažily strhnout zápas na svoji stranu, ale ani jeden z nich se nedočkal, a tak se oba týmy musely spokojit s bodem. Pro AC Milán to je ztráta velmi nepříjemná, jelikož má po třech kolech pouze dva body.

Autor: Livesport.cz / Chris Wilson

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pepik1212

AC Milán už musí vyhrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele