9. kolo
25.10.2024 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Alieu Njie (© Valerio Pennicino / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Turín utnul sérii porážek, na domácím hřišti těsně přehrál Como

Turínu se doma podařilo ukončit třízápasovou sérii proher vítězstvím 1:0 nad nováčkem z Coma. Jediným střelcem duelu 9. kola italské Serie A se stal švédský mladík Alieu Njie.

Como, kterému se na venkovních hřištích příliš nedaří, vstoupilo do utkání lépe. Do první šance se dostal Nico Paz, ale z nadějné pozice nemířil přesně. Ve 24. minutě běžel proti brance domácích Alieu Fadera, brankář Vanju Milinkovič-Savič ovšem skvěle vyhodnotil situaci a včasným výběhem zmařil akci hostí. Turín působil znuděným dojmem, za což si od domácích fanoušků při odchodu do kabin vysloužil náznak pískotu.

Po přestávce už se domácí dostali ke slovu. Samuele Ricci ve vyložené šanci zamířil jen těsně vedle, následně nebezpečně hlavičkoval Valentino Lazaro. Na druhé straně zahrozil znovu Paz, ale Milinkovič-Savič vytěsnil jeho pokus nad břevno.

V 75. minutě se tak z jediného úspěchu večera radovali domácí. Gólu předcházela poněkud kuriózní situace, když obránce Matthias Braunoder přihrával zpět svému brankáři, nicméně se vůbec nepodíval a přihrál do země nikoho. Nejrychleji se ke zcela volnému míči dostal rychlonohý mladík Alieu Nije a před odkrytou brankou už to byla z jeho pozice snadná práce.

Como po prohře zabrzdilo svůj vzestup tabulkou a znovu se nebezpečně přibližuje nejnižším patrům.

Autor: Livesport.cz / Chris Heath

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele