základní část, 1. kolo
05.08.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady musí Hull City vykročit tou správnou nohou do nové sezony a jednoznačně vyhrát.Hull neprohrál ani jeden přípravný zápas,dokonce porazil doma Liverpool 3:0!!!A to za něj nehrál jen Suarez a Gerrard.V této sezoně vidím Hull na jednoho z největších kandidátů na postup do PL a to nejen kvůli výhře nad Liverpoolem.Máme silný kádr doplněný o zdravé mládí a zkušené borce typu McKenna a Adebola.

Moje sestava:Basso-Dawson,McShane,Chester,Hobbs-Brady,Koren,McKenna,Cairney-Fryatt,Simpson.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výsledek rozhodně není fér.Hull City měl 7 neskutečných šancí jak dát gol,ale Fryatt a Simpson byli proti.Je škoda,že po těch přesvědčivých výkonech v přátelských zápasech jsme dopadli takhle.Doufám,že to na ná nebude mít žádný vliv a do dalšího zápasu půjdeme připraveni vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No 7 neskutečných šancí, to jsi trochu přestřelil :-) Viděl jsem tak 2-3 i když ty dvě Fryatta byly fakt tutovky, rád jsem viděl Barmbyho, ještě si ho pamatuji ze SPURS :-), Hull byl lepší prvních 30 minut, potom Blackpool převzal iniciativu a měl mírnou převehu, první půle opatrná, druhá už velmi dobrá, Taylor-Fletcher po přihrávce Clarka to trefil parádně...z dresu Hullu se mě nejvíc líbil asi Brady, naopak mě zklamal gólman a celkem i McKenna...snad se z toho hráči oklepou a výkony a hlávně výsledky Hullu půjdou nahoru, myslím, že kádr minimálně na play-off mají, ale všichni víme, jak je tato soutěž ošidná...každopádně Blackpool bude zase velmi silný!

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto zápasem odstartoval nový ročník League Championship!!!

Hull City v něm nečekaně ztratil body, ale i tak myslím, že se bude pohybovat v tabulce vysoko. Zajímavé bude určitě sledovat Blackpool FC, jak si po sestupu z PL povede. To je vždy těžké ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestřelil,dva nájezdy Fryatta,dva Simpsna a nedoklouznutí Barmbyho a Korena a pak Cairney do tyče z přímého kopu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele