27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
0 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Bohemians Praha - FC Hradec Králové 0:0

Nuda, trápení, bezmocnost. Toto utkání ani jinak popsat nejde. První Bohemians Praha tentokrát proti Hradci Králové nic kloudného vymyslet nedokázali. Zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou, která o něco více vyhovuje domácím.

Dnešní šlágr byl z úvodu především o vzájemném oťukávání. Míč u nohou měli častěji domácí, ale ani oni si žádnou kloudnou příležitost vybojovat nedokázali. Na hřišti to během první půle bohužel vůbec nevypadalo na to, že se potkal první tým tabulky se čtvrtým. Skutečnou gólovou šanci diváci viděli až v 32. minutě. Sám před Winterem se objevil hostující Rezek, ale svou hlavičku poslal mimo. Štěstí vyzkoušel také Pilař, jehož střela na mokrém trávníku zaplavala a nadělal domácímu gólmanovi nemalé problémy. Ten ale nakonec míč vyrazil.

Druhých pětačtyřicet minut pohlednější fotbal rozhodně nenabídlo. Nervózně hrající oba celky se do zakončení téměř nedostávaly, takže 850 platících diváků vidělo skutečně fotbalové trápení. Hostující obranu zaměstnával především záložník Fenyk, ale ani on se nedokázal dostat do žádné pořádné příležitosti. V druhé půli byl nejblíže gólu na straně Bohemians Pavel Grznár, jehož jeho střelu Podhajský skvěle vytěsnil, na straně Hradce zkoušel štěstí Krejcar, ale také Václav Winter se vyznamenal.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady se ukáže, že Hradec patří do ligy určitě víc, než tahle Bohemka... Můj tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

kez by si mel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Votroci ten Střížkov, který se vydává za Bohemku, pořádně zmáčkne a nějaký bod si odveze. Nebodovat by bohužel znamenalo, že si už opravdu o postupu mohou hoši nechat jen zdát ! Věřím, že pokud by se tento zápas hrál o víkendu, měl by FC H.K. na stadiónu v Xaverově asi domácí prostředí, jelikož na ten "kapří" Střížkov moc fandů nechodí. Což se ani nedivím. Tip 1:1. FC H.K. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bod se nakonec povedl, ale zatím to na postupovou pozici bohužel nestačí. No ale jede se dál, ještě není konec ! Votroci !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele