26. kolo
18.05.2008 17:00 CET
2 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

FC Hradec Králové - Fotbal Fulnek 2:1

Šlágr 26. kola mezi Hradcem Králové a Fulnekem dopadl lépe pro domácí. Ti ve druhém poločase zásluhou Němečka a Čupra otočili stav utkání a berou všechny tři body. Jediný gól Fulneku vsítil Pavlík.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, k vidění bylo pouze pár gólových příležitostí. Fulnek se mohl ujmout vedení už v 5. minutě. Po odražené střele Vyskočila pálil Pavlík, jeho nebezpečný pokus z hranice vápna ovšem domácí obrana zblokovala na roh. V 28. minutě na sebe upozornil první vážnější příležitostí také Hradec. Po pěkné přihrávce Rezka se vápnem prohnal Čupr, jeho stříleny centr ale obrana odvrátila na roh. Skóre otevřeli hostující hráči o deset minut později. Po narážečce se Slončíkem přesně mířil Pavlík.

Ve druhé půli se vše změnilo, Hradec od začátku útočil, vypracoval si několik tutovek, ale proměnil pouze dvě. I to mu ovšem stačilo. V 52. minutě Pilařův centr Bláha vyrazil přímo k Plašilovi, překvapený hráč ale trefil pouze samotného gólmana. Zanedlouho zakončoval samotný Pilař, jeho střela z úhlu ale postrádala přesnost a pouze proletěla kolem tyčky.

Hradecký tlak se stále stupňoval, až v 63. minutě vyvrcholil. Do obrovské šance se řítil Černý, jeho pokus Bláha vyrazil, ale v pravý čas na pravém místě stál Němeček a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se už za další minutu mohli otočit dnešní zápas, avšak Černý trefil pouze břevno.

Ani to ale nebyl konec. Už za pár sekund stáhl v pokutovém území Kovář Němečka a následnou penaltu s přehledem proměnil Čupr. Na 3:1 mohl zvýšit opět Černý, po Pilařově přihrávce ale poslal míč z voleje nad. Fulnek bojoval až do konce a závěru to byl právě on, kdo převzal otěže zápasu. Největší příležitost Lukaštíka ale bravurně zlikvidoval Podhajský, a proto může Hradec slavit důležité tři body, které boj o postup opět o něco přiostří.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulnek je nevyzpytatelný tým, ale je rozhodně k poražení. Votroci musí zabrat, pokud ještě chtějí vůbec pomýšlet na boj o postupové pozice. Věřím, že to nakonec dobře dopadne. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradek Králové se chce vrátit do ligy a myslím, že tento zápas vyhraje . Můj tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Votroci !!! Šance je stále reálná, jen bojovat a bodovat dál !!!

Reagovat
smazaný uživatel

try mas doma snad vesteckou kouli to neni mozny jak casto trefis sparavny vysledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele