9. kolo
15.09.2013 18:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (10)

Přidat komentář
HullCity

Metalist má opět šanci potvrdit,že jsou lepší jak Dynamo Kyjev a že i ty miliony,co investovali do posil jim nepomůžou!!Na zápas se opravdu těším a doufám,že se to obejde bez nějakých situací,co do fotbalu nepatří a že se hráči soustředí na svůj výkon.Tipuji výhru domácích 3:2,kdy důležitou postavou bude opět Marko Devič!!!

Reagovat
HullCity

Metalist je k nezastavení!!!Mít po 9 zápasech na Šachtar náskok 4 bodů a na Dynamo celých 9 je opravdu síla!!!Sice je vyřadili z LM,ale vidíte sami,co to s nimi udělalo.Naopak je to posílilo a troufám si tvrdit,že pokud nepodcení zápasy proti těm slabším týmům,tak si jdou pomalu,ale jistě pro titul a tudíž i pro přímou účast v LM!!!Dynamo sice obrovsky posilovalo,ale když na lavičce sedí člověk,jako je Blochin,tak se prostě ten titul nevybojuje.Budou rádi i za EL...

Reagovat
smazaný uživatel

dostat 2 goly v nastaveni je smutne.

kazdopadne ja jsem se na tento zapas dival a Metalist rozhodne nebyl lepsim tymem na hristi... ten vysledek je hodne kruty pro Dynamo...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, pro Dynamo velice krutý výsledek, ale na to se nikdo neptá. Opět zbytečné góly, první do šatny, další dva v nastavení, kdy se hrálo vabank, ale na to se v historii už nikdo ptát nebude. Dynamo dostává strašně laciné branky, naopak, na ty své se strašně nadře, i když šancí je hodně. Tohle už je dlouhodobá slabina Dynama - koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem konkrétně se Ti Blochin nepozdává? Já si myslím, že dlouhodobě je to výborný trenér, i když je fakt, že za tu dobu, co je v Dynamu, se to nikam neposunulo. Je tam už nějakou dobu a žádné výsledky nejsou vidět. Já jsem se ho vždy zastával a dával mu čas, protože vždy hodně hráčů přišlo a hodně hráčů zase odešlo,letos se opět mohutně posílilo, ale už by to chtělo nějaké výsledky, které se pořád nedostávají. Letos v přípravě to vypadalo hodně dobře, nadějně, bohužel, přišla liga a jsme ve starých kolejích. Nevím, možná by bylo odvolání Blochina vhodné řešení. Ale kdo za něj? Moc kandidátů nevidím. Mně by se líbil Lužnyj. Co se týče Metalistu, tam je vidět dlouhodobá koncepční práce, žádné velké změny v kádru, ale s tím titulem bych byl ještě opatrný. V případě Dynama lze tuto sezonu už označit opět za zpackanou. Dalo se asi čekat, že výrazně obměněný kádr bude potřebovat čas, ale 14 bodů ze 27 je pro klub jako Dynamo zoufale málo.

Reagovat
HullCity

Já jim přeji úspěch v EL,snad tam to bude lepší.Skupinu mají lehkou,klidně by se dalo hovořit i o 6 výhrách,jde o to,jestli se nebudou také šetřit na ligu.Blochin se mi nelíbí právě v tom,co jsi popsal.V týmu už je delší dobu a žádné super zlepšení nevidím.Tak si říkám,proč nezkusit nějakého zahraničního trenéra...Dněpru se to celkem vyplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Devic, Jarmolenko, Lens

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, Charkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele