2. kolo
02.08.2014 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
paver

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ve věku pouhých 42 let zemřel Valjancin Bjalkevič. Někdejší běloruský záložník strávil většinu kariéry v Dynamu Kyjev, kde zastával i funkci kapitána

Skvely hrac. Cest jeho pamatce

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozné, na co zemřel? V tak mladém věku... S dalším Bělorusem Chackěvičem to byla výborná dvojička...

Reagovat
HullCity

2:1 Metalist letos vybojuje alespoň předkolo LM!!Dynamo se může klidně rozpadnout a hráči jako Rybalka nebo Kravets nejsou dost dobří jako Belhanda nebo Veloso.

Reagovat
HullCity

No jo,to už není ten Metalist,kde hráli Taison,Devič,Blanco nebo Cristaldo.Hodně čitelní dneska byli a kdyby Dynamo nehrálo na půl plynu a Jarmolenko by nebyl blbec,tak by jim dali víc.O Metalist se budu v Evropě bát,protože takhle by neměli ani na průměrný tým ze Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Došly peníze, nebo jak to tam vypadá? Prý odešel majitel?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele