Další články

Guardiola je popáté v kariéře nejlepším manažerem sezony v Premier League

Čtvrtý ligový titul v řadě. Pep Guardiola (53) dovedl Manchester City v Premier League k nevídanému úspěchu a po zásluze byl v úterý vyhlášen manažerem roku nejprestižnější klubové soutěže světa. Uznávaný kouč ovládl prestižní trofej popáté v kariéře a podruhé v řadě.

Liverpool přišel o Kloppa, o Salaha ale pravděpodobně ne. Egypťan naznačil, že setrvá

Egyptský reprezentant Mohamed Salah v pondělí večer naznačil, že po odchodu manažera Jürgena Kloppa zůstane v Liverpoolu. Po Kloppově derniéře po téměř devíti letech u kormidla a oficiálním potvrzení trenéra Arneho Slota jako jeho nástupce se zvýšila nejistota ohledně Salahovy budoucnosti v Liverpoolu, kde mu v červnu 2025 vyprší smlouva.

Chelsea bude hledat nového trenéra, Pochettino končí. Důvody rozkolu uvedeny nebyly

Mauricio Pochettino končí na lavičce Chelsea. Argentinský lodivod se s klubem rozloučil po vzájemné dohodě, londýnský celek potvrdil jeho odchod na svém webu. Tým vedl od začátku této sezóny, zprvu se The Blues pod jeho vedením trápili a v polovině sezóny se nacházeli na 11. místě. Nakonec vybojovali šestou pozici. I přesto došlo mezi oběma stranami k rozkolu.

Zajímavosti o Slotovi? Jednal s Tottenhamem, obdivuje Guardiolu

Arne Slot (45), bývalý kouč Feyenoordu, který byl v pondělí oznámen jako nový manažer Liverpoolu, je znám jako vášnivý vůdce, který ze svých hráčů dostane maximum a vyžaduje silnou pracovní morálku. Podívejme se na pět zajímavých informací o nizozemském trenérovi.

Překvapení z Bavorska, Bayern má zájem o Kompanyho

Zajímavý vývoj má situace v mnichovském Bayernu, který stále hledá nového trenéra. Bavorský celek během uplynulých měsíců odmítlo několik zajímavých jmen a zástupci tak hledají i mezi nečekanými kandidáty, posledním jménem na seznamu je Vincent Kompany.

Foden je klíčová postava, má jasno expert Pecháček

Premier League, pro mnohé nejlepší liga světa, o uplynulém víkendu uzavřela sezonu. Z titulu se tak jako v posledních letech pokaždé raduje Manchester City, druhé místo zbylo podruhé v řadě na Arsenal.

Liverpool potvrdil Kloppova nástupce, úspěšného manažera nahradil Slot

Je to oficiální. Liverpool v pondělí odpoledne oznámil příchod nizozemského trenéra Arneho Slota (45), který na začátku června opustí Feyenoord Rotterdam a nahradí na Anfieldu Jürgena Kloppa (56).

Doufám, že se vrátím do Premier League, řekl De Zerbi po konci v Brightonu

Brighton porážkou 0:2 s Manchesterem United uzavřel sezonu a zároveň to byl poslední zápas v klubu pro manažera Roberta De Zerbiho. Úspěšný stratég by neměl mít o nabídky nouzi, přestože žádnou dosud neobdržel, nejraději by však zůstal v Premier League.

Klopp neplánuje brzký návrat. Potřebuji si od fotbalu odpočinout, vysvětlil

Nyní již bývalý manažer Liverpoolu Jürgen Klopp (56) prohlásil, že se po svém odchodu z klubu Premier League hodlá stáhnout do ústraní a nemá v plánu se okamžitě vrátit k manažerské práci.

Guardiola: Může se stát, že po příští sezoně odejdu z Manchesteru City

Manchester City obhájil titul a stal se prvním týmem v historii, jenž vyhrál Premier League čtyřikrát za sebou. Zásadní podíl na tom má manažer Pep Guardiola, který dodrží smlouvu do konce příští sezony a následně bude jednat o budoucnosti, nevylučuje přitom odchod.

Premier League - souhrn 38. kola: Manchester City obhájil titul

Manchester City je znovu anglickým mistrem. V posledním kole si titul zajistil triumfem nad West Hamem, Arsenalu nestačila ani výhra nad Evertonem.

Premier League - preview 38. kola: Manchester City nejblíže k titulu

Závěrečné kolo anglické nejvyšší soutěže bude patřit bojům o titul. Blíže k němu má Manchester City, kterému doma stačí porazit West Ham a nebude se muset ohlížet na souběžně hrané klání do Londýna. Aktuálně druhý Arsenal vyzve Everton a potřebuje stáhnout k prvenství manko dvou bodů.

Fantasy Boost: Kukonnosaurus se pořádně zakousl, Gvardiol ničí konkurenci

Poslední Double Gameweek v sezoně zamíchal kartami v minilize na našem webu. Do čela se posunul díky 151 bodům Karel Fischer, ale ještě o dva více zapsal Peter Hudek s týmem Kukonnosaurus. Fanoušek Lutonu porazil všech 778 soupeřů a stal se nejlepším FPL stratégem ve 37. kole. Děkovat mohl zejména trojici z Manchesteru City v čele s obráncem Joškem Gvardiolem, které zdatně sekundoval bývalý spoluhráč Cole Palmer z Chelsea. Na koho vsadit v neděli?

Brighton bude hledat nového trenéra, po sezoně odejde kouč De Zerbi

Hráče Brightonu po sezoně opustí trenér Roberto De Zerbi. Anglický klub o dohodě na ukončení smlouvy informoval na svém webu. Čtyřiačtyřicetiletý italský kouč by se poté mohl ujmout Bayernu Mnichov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele