Další články

Paquetá je kvůli žlutým kartám obviněn z porušení pravidel o sázení

Záložník West Hamu Lucas Paquetá čelí v Anglii obvinění z porušení pravidel o sázení. Podle vyjádření Fotbalové asociace se kauza týká čtyř žlutých karet, které spoluhráč českých reprezentantů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala dostal v období od listopadu 2022 do srpna 2023.

Nový trenér pro Součka s Coufalem, West Ham přebírá Lopetegui

West Ham, jehož barvy hájí čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal, bude od příští sezony trénovat Julen Lopetegui. Španělský kouč ve funkci střídá Davida Moyese (61), který Kladiváře vedl od roku 2019 a loni s nimi ovládl Evropskou konferenční ligu.

Fodenovo mistrovské razítko a Kloppova rozlučka: 38. kolo Premier League v kostce

K senzaci na úkor obhájců titulu nedošlo. Fotbalisté Manchesteru City pod taktovkou nejlepšího hráče sezony Phila Fodena porazili West Ham 3:1, soutěž ovládli s dvoubodovým náskokem před Arsenalem a jako první klub ve 136 let dlouhé historii anglické ligy triumfovali počtvrté za sebou. Sprchu emocí vyvolalo také loučení liverpoolského kouče Jürgena Kloppa, který odtrénoval na Anfieldu poslední zápas.

Guardiola je popáté v kariéře nejlepším manažerem sezony v Premier League

Čtvrtý ligový titul v řadě. Pep Guardiola (53) dovedl Manchester City v Premier League k nevídanému úspěchu a po zásluze byl v úterý vyhlášen manažerem roku nejprestižnější klubové soutěže světa. Uznávaný kouč ovládl prestižní trofej popáté v kariéře a podruhé v řadě.

Liverpool přišel o Kloppa, o Salaha ale pravděpodobně ne. Egypťan naznačil, že setrvá

Egyptský reprezentant Mohamed Salah v pondělí večer naznačil, že po odchodu manažera Jürgena Kloppa zůstane v Liverpoolu. Po Kloppově derniéře po téměř devíti letech u kormidla a oficiálním potvrzení trenéra Arneho Slota jako jeho nástupce se zvýšila nejistota ohledně Salahovy budoucnosti v Liverpoolu, kde mu v červnu 2025 vyprší smlouva.

Chelsea bude hledat nového trenéra, Pochettino končí. Důvody rozkolu uvedeny nebyly

Mauricio Pochettino končí na lavičce Chelsea. Argentinský lodivod se s klubem rozloučil po vzájemné dohodě, londýnský celek potvrdil jeho odchod na svém webu. Tým vedl od začátku této sezóny, zprvu se The Blues pod jeho vedením trápili a v polovině sezóny se nacházeli na 11. místě. Nakonec vybojovali šestou pozici. I přesto došlo mezi oběma stranami k rozkolu.

Zajímavosti o Slotovi? Jednal s Tottenhamem, obdivuje Guardiolu

Arne Slot (45), bývalý kouč Feyenoordu, který byl v pondělí oznámen jako nový manažer Liverpoolu, je znám jako vášnivý vůdce, který ze svých hráčů dostane maximum a vyžaduje silnou pracovní morálku. Podívejme se na pět zajímavých informací o nizozemském trenérovi.

Překvapení z Bavorska, Bayern má zájem o Kompanyho

Zajímavý vývoj má situace v mnichovském Bayernu, který stále hledá nového trenéra. Bavorský celek během uplynulých měsíců odmítlo několik zajímavých jmen a zástupci tak hledají i mezi nečekanými kandidáty, posledním jménem na seznamu je Vincent Kompany.

Foden je klíčová postava, má jasno expert Pecháček

Premier League, pro mnohé nejlepší liga světa, o uplynulém víkendu uzavřela sezonu. Z titulu se tak jako v posledních letech pokaždé raduje Manchester City, druhé místo zbylo podruhé v řadě na Arsenal.

Liverpool potvrdil Kloppova nástupce, úspěšného manažera nahradil Slot

Je to oficiální. Liverpool v pondělí odpoledne oznámil příchod nizozemského trenéra Arneho Slota (45), který na začátku června opustí Feyenoord Rotterdam a nahradí na Anfieldu Jürgena Kloppa (56).

Doufám, že se vrátím do Premier League, řekl De Zerbi po konci v Brightonu

Brighton porážkou 0:2 s Manchesterem United uzavřel sezonu a zároveň to byl poslední zápas v klubu pro manažera Roberta De Zerbiho. Úspěšný stratég by neměl mít o nabídky nouzi, přestože žádnou dosud neobdržel, nejraději by však zůstal v Premier League.

Klopp neplánuje brzký návrat. Potřebuji si od fotbalu odpočinout, vysvětlil

Nyní již bývalý manažer Liverpoolu Jürgen Klopp (56) prohlásil, že se po svém odchodu z klubu Premier League hodlá stáhnout do ústraní a nemá v plánu se okamžitě vrátit k manažerské práci.

Guardiola: Může se stát, že po příští sezoně odejdu z Manchesteru City

Manchester City obhájil titul a stal se prvním týmem v historii, jenž vyhrál Premier League čtyřikrát za sebou. Zásadní podíl na tom má manažer Pep Guardiola, který dodrží smlouvu do konce příští sezony a následně bude jednat o budoucnosti, nevylučuje přitom odchod.

Premier League - souhrn 38. kola: Manchester City obhájil titul

Manchester City je znovu anglickým mistrem. V posledním kole si titul zajistil triumfem nad West Hamem, Arsenalu nestačila ani výhra nad Evertonem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele