20. kolo
14.02.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Karlsruher SC 0:0

Očekávaná remíza se nakonec stala skutečností, dokonce se hrálo bez branek a cenný bod tak jistě lichotí oběma mužstvům. Žádný skvělý fotbal se na stánku Rhein-Energie-Stadion nehrál a téměř padesátitisícové publikum se spíše nudilo, bodík ovšem domácím rozhodně vyhovuje. Karlsruhe zůstává na poslední sestupové pozici, alespoň ale částečně navázalo na minulou výhru proti Hamburku.

Diváci viděli dva rozdílné poločasy. Zatímco v tom prvním hrály oba celky vyrovnaně a měly několik tutovek, v tom druhém si zřejmě svěřenci domácího kouče Dauma vzali jeho přestávková slova k srdci a tlačili spíše oni. Tentokrát se neprosadil nejlepší střelec klubu Novakovič a společně s Vučičevičem spálil většinu možností Kolína.

První příležitost domácí neproměnili již po sedmi minutách hry. Po centru Novakoviče si osamocen na centr naskočil Vučičevič, jenomže z dobré pozice minul. Na druhé straně poprvé prověřili Mondragona Timm s Federicem, ten vyslal také tvrdý projektil o něco později jen o několik centimetrů mimo.

Dále se však hrálo bez šancí a obrany předváděly zodpovědný výkon, zajímavější průběh byl k vidění až po půl hodině hry. Jistý gól odvrátil brankář Miller po střele Novakoviče, střelu vytáhl přímo ze šibenice. V závěru poločasu vypálil stejný hráč asi z 20 metrů, na stadionu to však jen zahučelo a Miller nyní zasahovat nemusel.

Po změně stran vyslalo KSC do hry dvě nové tváře a na hře to bylo znát. Jenže další stoprocentní gólovku si vytvořil zabiják Novakovič. Proti jeho dělovkám musel v úvodní desetiminutovce dvakrát precizně zasahovat Miller, v 57. a 67. minutě vyslal velmi nebezpečné hlavičky, ruce nad hlavu ovšem zvedat nemohl.

Asi největší šanci zápasu spálil o něco dříve hostující Timm, horní růžek netrefil opravdu jen o několik milimetrů a hrstka hostujících příznivců už se dokonce radovala. V dalším průběhu Kolín bušil do soupeře, co to dalo, ale obrana už neinkasovala a Karlsruhe tak může být částečně klidné do dalšího zápasu s Frankfurtem, Kolín jede bojovat do Mnichova, kde se pokusí obrat mistrovský Bayern.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip x2

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele