13. kolo
15.11.2008 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Energie Cottbus - Karlsruher SC 1:0

Lužicko slaví první domácí vítězství "své" Energie v této sezóně. Cottbus doma těsně porazil dalšího aspiranta na boj o záchranu Karlsruhe 1:0 díky parádní brance Jeliće deset minut před koncem.

Od tohoto utkání se žádná závratná úroveň čekat nedala, což se na hřišti jen potvrdilo. V prvních náznacích šancí byli domácí Rost a hostující Mutzel, oba ale neuspěli. Poté dlouho nic, obrany vládly, po půlhodině hry ale přišly šance na domácí straně. Převaha Energie v této fázi utkání volala po úvodním gólu, nejprve ale v koncovce vyhořel Jula, krátce po něm branku přestřelil pro změnu Skela. KSC se dostalo ke slovu ve 38. minutě, po akci da Silvy a střele Kennedyho ale úřadoval domácí brankář Tremmel. Do přestávky ještě zahrozil na druhé straně Cagdas, hlavičkou ale branku minul.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, po Iashviliho centru rychle vystřelil Stoll, Tremmel byl ale znovu na místě. Poté se převaha přelila znovu na stranu Energie, V 56. minutě se přes Celloziho uvolnil Iliev, jehož střelu ale vyrazil Miller a následná dorážka Skely šla nad branku. V 69. minutě bylo blízko blizoučko vedení Karlsruhe, Aduobe ale z akrobatické pozice trefil pouze spojnici. V 80. minutě ho na druhé straně napodobil Jelić a tentokrát úspěšně. K domácímu útočníkovi se dostal odražený míč po rohovém kopu Skely, načež Jelić parádními nůžkami vystřihl Cottbusu cenné vítězství 1:0. Energie ale i přes tři body zůstává o skóre poslední, Karlsruhe je na tom o pouhý bod a dvě příčky lépe.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cottbus hra doma katastrofalne,ale aj hostia nehraju dobre...najlepsie netipovat...tip X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele