28. kolo
18.04.2009 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Karlsruher SC - TSG Hoffenheim 2:2

Souboj dvou nejhorších týmů jara skončil remízou 2:2. Hoffenheim v malém bádenském derby v Karlsruhe dvakrát vedl, ale domácí pokaždé dokázali vcelku rychle vyrovnat. Oba celky tak nadále pokračují ve svých sériích bez vítězství, bod pro ně navíc nic neřeší.

Úvod se nesl ve velmi chabém tempu, oba týmy toho do ofenzivy mnoho nepředvedly. Stindlův pokus z páté minuty nadělal Özcanovi zhruba tak málo práce, jako na druhé straně Millerovy střela hostujícího Salihoviće, první opravdová šanci tak byla k vidění ve 24. minutě, kdy proti Teberovi zachránil parádním zákrokem Miller. Čtyři minuty nato ale byl již i on krátký, když si Salihović narazil s Teberem, udělal kličku Mutzelovi a zpoza šestnáctky uklidil míč levačkou k tyči - 0:1.

Domácí ale vyrovnali hned za pět minut, tedy ve 33. minutě. Kennedy vyslal do samostatného úniku Freise, který prostřelil Özcana - 0:1. KSC se mohlo radovat z branky po dlouhých 753 minutách a do konce poločasu ještě mohl otočit stav opět Freis, tentokrát ale s Eichnerovým centrem nenaložil dobře.

Hned od začátku druhé půle ale museli domácí opět dotahovat. Ve 48. minutě zbytečně ztratil míč Celozzi, čehož využil Salihović k nádhernému centru, na který si naběhl Teber a hlavičkou nezadržitelně skóroval - 1:2. A podzimní mistr chtěl následně rozhodnout, Teber vybídl Dembu Ba, jeho hlavička ale cíl nenašla, stejně jako patička toho samého hráče. Ve 65. minutě se v tu chvíli bezradní domácí dočkali šťastného vyrovnání. Po souboji Freise s Beckem se míč odrazil ke kopačkám Federica, jenž ho napálil nechytatelně k levé tyči - 2:2.

To domácí nakoplo a najednou byli mnohem aktivnější, jenže to byla také voda na mlýn hostujícím brejkům. Jeden takový, v 75. minutě, vyústil až v dvojšancí Ba s Teberem, v obou případech se ale vytáhl Miller. Na druhé straně vychytal Özcan Freise, za Hoffenheim pak málem vstřelil gól střídající Sanogo, po teči však jeho střela šla mimo. V závěru dostal červenou hostující "Zlý muž" Gustavo, za domácí pak mohl rozhodnout Federico, trefil ale jen tyč a utkání tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele