4. kolo
18.09.2010 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - TSG Hoffenheim 2:2

Kaiserslautern s Hoffenheimem nabídli fanouškům na stadionu Fritze Waltera pohledné utkání, ve kterém byl kromě mnoha ofenzivních momentů k vidění i obrat ve skóre. Ten se povedl ve druhé půli domácím, hostující kouč Rangnick ale vydařeným střídáním nakonec vybojoval remízu.

Do utkání vstoupilo lépe TSG a hned ve druhé minutě jeho hráči požadovali penaltu, když Kirch podivným způsobem zblokoval Mlapův centr. Následně zachránil z domácího pohledu Amedick před Ibiševićem a na druhé straně se ozvali i Rudí ďáblové, z jejichž pokusů byl nejnebezpečnější asi ten Iličeviće ze sedmnácté minuty, který prolétl těsně nad šibenicí hostující branky. Tu mimochodem místo zraněného Starkeho hájil Haas.

O šest minut později musel být v pozoru jeho protějšek Sippel, který jen s velkými problémy vyřešil střelu Mlapy po kombinaci Ba a Salihoviće. Po trochu hluché fázi utkání málem přivedl domácí fandy do varu Tiffert, ranou z dálky ale těsně přestřelil a vzápětí naopak udeřil Hoffenheim. Ve 39. minutě vysunul Ibišević Dembu Ba, ten chytře našel na zadní tyči zcela volného Gustava a ten zblízka již neměl problém - 0:1. Brazilský středopolař se tím stal 3000. střelcem historických análů bundesligy.

Po změně stran ho to ale příliš utěšit nemohlo, Lautern totiž hned v 46. minutě srovnal krok. Na pravé straně dostal příliš mnoho prostoru Tiffert a jeho centr bez problémů zužitkoval hlavičkující Hoffer - 1:1. Hosty soupeřův nástup naprosto vykolejil a druhá domácí branka byla jen otázkou času. Ten ještě nenastal v 63. minutě, kdy po standardce Tifferta hlavičkoval nad Amedick, za dalších dvanáct minut ale již Betzenberg bouřil. Znovu u toho byl Tiffert, jehož kop prodloužil Bílek k Hofferovi a ten se zblízka prosadil podruhé - 2:1.

Kaiserslautern se ale neradoval nikterak dlouho, konkrétně jen dvě minuty. Na hřiště zrovna přišel Sigurdsson a hned se postavil k přímému kopu, který i za přispění Sippela skončil vyrovnáním na 2:2. Domácí se s tím nechtěli smířit a jinak dobře hrající hoffenheimská obrana jim dovolila ještě dvě šance, v nich ale nepochodili Hoffer ani Lakić, a tak se body dělily.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 TSG4EVER!!! TSG!!!

Reagovat
smazaný uživatel

let´s go hoffe!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele