4. kolo
31.08.2013 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Norimberk nestačil na Augsburg a zůstává dále bez vítězství

Úvodní dvě remízy vystřídaly pro změnu porážky, řeč je tedy logicky o FCN, kterému se nepodařilo vyzrát ani na nedalekého rivala z Augsburgu, který se může těšit z premiérového úspěchu nad svým rivalem.

Odvážná předzápasová tvrzení "der Clubu" nepomohla, švábští Bavoři působili o poznání dravějším dojmem a již po třech minutách se mohli ujmout vedení, ovšem Mölders z malého vápna nepochopitelně minul! Další velkou šanci měl Hahn, jeho hlavička však pro změnu ztroskotala na skvěle reagujícím Schäferovi, který tímto svůj celek výrazně podržel!

Postupně se hra přeci jen vyrovnala a zahrozilo také na opačném konci hřiště. Hodně při chuti byl Mak, který během krátké chvíle posílal do vápna dva pasy, pozorný Verhaegh ale žádné komplikace nepřipustil. Další tradičně silnou zbraní FCN jsou standardky z produkce Hiroshi Kiyotakeho, ani jeho nabídky však tentokráte své adresáty nenašly. Mezitím mohl přidat pojistku Altintop, ale z blízka si na Schäfera, stejně jako následně dobrá střela Hahna, nepřišel!

Ten samý hráč to zkusil i po obrátce a zkušený brankář měl opětovně plné ruce i nohy práce, aby jeho pokus vytěsnil! Frankové se ne a ne dostat ke slovu, pověstnou výjimku tvořila standardka Kiyotakeho, se kterou si Hitz bez větších potíží věděl rady. Rozhodující moment nastal až čtvrthodiny před koncem, kdy musel po druhé žluté kartě ze hřiště Pinola! Vzápětí mohl okamžitě trestat Mölders, ale znovu na Schäfera nevyzrál! Rychlý kontr pak zakončoval Feulner a jeho pokus skončil na pravé tyči augsburské svatyně! Šest minut před koncem poté rozhodl Vogt, který do sítě dorazil ránu Wernera, jež se odrazila od tyče - 0:1! Hahn a Mölders už pojistku nepřidali.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
bafpasak

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele