12. kolo
07.11.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - FC Ingolstadt 04 0:0

Borussia Mönchengladbach pod novým trenérem André Schubertem poprvé nevyhrála, když doma pouze remizovala s nováčkem z Ingolstadtu. V zajímavém utkání sice nakonec žádný gól nepadl, nicméně diváci na stadionu i u televizních obrazovek rozhodně nemohou říct, že by se při sledování tohoto duelu nudili.

Aktivněji začali hosté z Bavorska. V 10. minutě po zpětné přihrávce Lukase Hinterseera zakončoval Moritz Hartmann v nadějné pozici bohužel pouze do míst, kde stál připravený Yann Sommer, a za chvíli zase nevyužil podklouznutí švýcarského gólmana hlavičkující Marvin Matip. Bratr slavnějšího Joëla pak sehrál důležitou roli i na druhé straně hřiště, když po chybné rozehrávce brankáře Özcana musel vykopávat těsně před brankovou čáru zakončení Raffaela.

Ve druhém poločase si více příležitostí vypracovala Hříbata, hlavička Larse Stindla se však mezi tři tyče nevešla a slabou střelu Fabiana Johnsona ze stoprocentní pozice vyhlavičkoval Hübner. Potom mohl potrestat nepřesnou přihrávku Christensena Morales, jenomže pozorného Sommera nepřekonal.

Když se Gladbach schyloval k závěrečnému náporu, fauloval na půli hřiště Granit Xhaka Konstantina Engela a za svůj tvrdý zákrok vyfasoval po zásluze druhou žlutou a logicky i červenou kartu a domácí dohrávali v oslabení. Přesto nebyli daleko od vítězství. V nastaveném čase se totiž k centru Oscara Wendta prodral Thorgan Hazard a jeho prudkou ránu k levé tyči zázračně vytáhl mimo Raman Özcan, díky němuž si tak Ingolstadt odváží z Borussia Parku cenný bod.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Filiposi

4:1

Reagovat
arsavin

Jasná 1

Reagovat
arsavin

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele