9. kolo
17.10.2015 15:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

FC Augsburg - SV Darmstadt 0:2

Augsburg opět prohrál. Tentokrát byl nad jeho síly novic z Darmstadtu, jenž prozatím drží skvělou devátou pozici.

V 7. minutě přišel na pořad odpoledne první rohový kop zápasu. Konstantin Rausch poslal od praporku balon do malého vápna, kde v té době nacházel se shluk těl. Jan-Ingwer Callsen-Bracker poněkud zaspal, čímž výrazným, ba přímo klíčovým způsobem usnadnil situaci Sandrovi Wagnerovi, který tak přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu - 0:1.

O dvacet minut později to zkoušel Peter Niemeyer a Callsen-Bracker na poslední chvíli odvrátil míč na další roh. Exekuce se znovu ujal Rausch a kulatý předmět nakonec doputoval až k Lucovi Cardilorovi, jehož nejprve zblízka skvěle vychytal Marwin Hitz, ale na dorážku pod břevno, o níž se postaral Niemeyer, nemohl při nejlepší vůli dosáhnout - 0:2.

Následně konečně začali hrát domácí, ale navzdory rekordnímu procentuálnímu držení balonu (72 %), se družině Markuse Weinzierla nedařilo kloudně ohrozit Christiana Matheniu. Tu vůbec nejlepší příležitost nevyužil Tobias Werner. Ofenzivě měl ve druhém poločase pomoci Raúl Bobadilla, ale jeho pokus z 50. minuty se rozhodně nedá zařadit mezi jó zapamatováníhodné.

A v podstatě to samé platí i o jeho šanci z minuty třiašedesáté, pětaosmdesáté a devětaosmdesáté. Darmstadt tedy opět přivezl body ze soupeřova hřiště a v další bude doufat příští víkend, kdy se proti postaví Wolfsburg. Naopak die Függerstädter se dalšímu propadu tabulkou pokusí zabránit v dortmundském Signal Iduna Parku.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele