17. kolo
19.12.2015 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 0:1

Pouze jediný gól dnes viděla zaplněná HDI-Arena a velkou zásluhu na tom měl především domácí brankář Ron-Robert Zieler, který se blýskl hned několika skvělými zákroky. Bayern měl celé utkání plně pod kontrolou, ze hry se však obhájcům titulu skórovat nepovedlo a pomoci tak musela penalta, již bezpečně proměnil Thomas Müller.

Poprvé se šestadvacetiletá jednička Hannoveru musel předvést již v šesté minutě. Arturo Vidal perfektním obloučkem našel za obranou zcela nehlídaného Thiaga Alcantaru, ten si jeho pas dobře zpracoval, jenomže jeho zakončení levačkou Zieler vyrazil. Snad jedinou opravdu velkou šanci v celém utkání si za chvíli na opačném konci hřiště vypracovali také Roten, Manuel Neuer ovšem jeho hlavičku po centru Albornoze konečky prstů vytáhl na břevno.

Tyč znovu zvonila po půhodině hry. Pokusem zpoza vápna brankovou konstrukci rozezvučel Robert Lewandowski a následnou dorážku Thomase Müller fantasticky vykopl bleskurychle zorientovaný Zieler. Rodák z Kolína nad Rýnem pak překazil radost i Boatengovi, ještě do přestávky ale přesto kapituloval. Centr Comana jednoznačně zastavil rukou Christian Schulz a hlavnímu rozhodčímu Gräfemu nezbylo nic jiného než odpískat pokutový kop, z něhož zaznamenal jedinou branku zápasu Thomas Müller.

Hannover se i ve druhém poločase převážně jen bránil a na vyrovnání se nezmohl. Ba naopak ještě mohl několikrát inkasovat, ovšem pozorný Zieler to nehodlal připustit a bravurně si poradil třeba s technickou střelou Lewandowskeho.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bastaron

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
Bastaron

Komu to cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

je to v oslovení osle

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte, mam moznost poskytnout linky na vsechny sportovni TV v CZ / SK i dalsi premiove TV.... vse za 99 Kč / mesic a lze poustet zaroven az na 3 zarizenich najednou, mel by nekdo zajem ? pro 3 osoby to vychazi 33 Kč / mes pokud ano, kouknete na TV online Sport CZ/SK - zde - v komentarich dole - http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=23956#r101789

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Bastaron

Banujte ty reklamy.

Reagovat
Bastaron

"V našem vápně vybudujeme zákopy," varuje soupeře. "Uděláme všechno pro to, abychom urvali nějaké body." A já jsem se chtěl u toho zápasu bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 BAYERN MUNCHEN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele