1. kolo
19.08.2017 15:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hannover 96 0:1

Nepovedený vstup do sezony registruje Mohuč, která doma podlehla nejtěsnějším rozdílem nováčkovi z Hannoveru. Utkání rozhodl jedinou brankou Martin Harnik.

V Opel Aréně se nehrál bůhvíjaký fotbal. Šancí nebylo příliš a o něco více ze hry měla domácí Mohuč. Pokud byl někdo vidět, byl to Japonec Muto, který měl dvě solidní příležitosti. Tu první ale nevyřešil dobře, když přihrávkou ještě hledal spoluhráče a při druhé už byl brankář soupeře příliš blízko.

Hannover si v prvním poločase nic nevytvořil, vůbec první velkou šanci měl až po změně stran. Füllkrug utekl domácí obraně a postupoval sám na Adlera, jenomže opora domácích skvěle zasáhla. Bylo to velké varování pro domácí obranu, která se ale nepoučila. Čtvrthodinu před koncem předvedli hosté rychlou akci a Martin Harnik uprostřed pokutového území vstřelil po přihrávce Ostrzolka rozhodující gól.

Mohuč se v závěru tlačila do ofenzívy a sahala po vyrovnání. V nastavení poslala Mohuč do vápna soupeře dlouhý nákop, balón propadl a Öztunali napálil jen na brankové čáře stojícího obránce. Hannover přežil klinickou smrt a nakonec si odváží všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele