Aktuality

Budou agresivní, jsou velice nebezpeční, uvědomuje si Guardiola sílu Realu

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola (53) na pondělní tiskové konferenci prohlásil, že by se ve čtvrtfinále Ligy mistrů nemělo opakovat dominantní vítězství nad Realem Madrid z minulé sezony. Jeho tým je však plný síly a sebevědomí.

Kane opět proti Arsenalu. Na anglického střelce jde chvála z obou táborů

Harry Kane v létě opustil londýnský Tottenham, aby se dočkal kýžené trofeje. Bayern Mnichov ale klopýtnul v poháru a téměř definitivně je bez šance na ligový triumf, jedinou možností tak zůstává Liga mistrů. V té se Kane postaví proti Arsenalu, za který v mládeži nastupoval, avšak později se stal jeho úhlavním rivalem.

Preciado byl správně vyloučen. Rozhodčí nechybovali ani v Pardubicích, zhodnotila komise

Sparťanský obránce Ángelo Preciado dostal v nedělním utkání 27. kola FORTUNA:LIGY s Mladou Boleslaví správně červenou kartu za úder loktem do stehna hostujícího Bensona Sakaly. V komuniké to uvedla komise rozhodčích FAČR. V Pardubicích podle ní rozhodčí správně nenařídil pokutový kop za zákrok českobudějovického Martina Králika na domácího Vojtěcha Patráka a sudí nechybovali ani před prvním gólem Slavie ve vršovickém derby proti Bohemians 1905.

Další trest za porušení finančních pravidel, Everton klesl těsně nad pásmo sestupu

Everton přišel v anglické lize za porušení finančních pravidel o další dva body. Celkem mu vedení soutěže odečetlo již osm bodů. Liverpoolský klub klesl v tabulce na 16. místo za Brentford a je pouze dva body nad sestupovým pásmem. Má ale zápas k dobru. O trestu dnes informovalo vedení Premier League.

Sparta se přihlásila do soutěže FAČR o využití areálu na Strahově. Postaví tam nový stadion?

Pražská Sparta se přihlásila do mezinárodní soutěže Fotbalové asociace ČR (FAČR) o využití areálu na Strahově. Na sociální síti X to oznámil generální ředitel úřadujících ligových šampionů Tomáš Křivda.

Sýkorovi předčasně skončila sezona, univerzál Plzně má zraněné koleno

Plzeň přišla nejméně do konce sezony o Jana Sýkoru. Třicetiletý univerzální hráč utrpěl v sobotním utkání 27. kola FORTUNA:LIGY v Karviné těžké zranění kolena, je po operaci a čeká ho několikaměsíční pauza. Západočeši o tom informovali na svých internetových stránkách.

Bochum odvolala trenéra Letsche. Nejsme přesvědčeni, že bychom se zachránili, zaznělo z klubu

Thomas Letsch šest kol před koncem sezony končí na lavičce Bochumi, která tím reaguje na neuspokojivé výsledky. Jméno nástupce zatím bundesligový celek neoznámil.

Endrick získal s Palmeiras další titul. Hlavou jsem pořád tady, řekl před letním odchodem do Realu Madrid

Brazilský talent Endrick získal s Palmeiras další titul, než v létě zamíří do Realu Madrid. Sedmnáctiletý útočník pomohl týmu vyhrát potřetí v řadě nejvyšší soutěž státu São Paulo. Trofej se spoluhráči v Campeonato Paulista slavil i vloni, podílel se také na triumfech v brazilské lize v letech 2022 a 2023.

Chci se podílet na tom, aby bylo Německo opět úspěšné, řekl po prodloužení smlouvy Völler

Sportovním ředitelem německé reprezentace bude i po blížícím se domácím evropském šampionátu Rudi Völler. Zkušený funkcionář prodloužil smlouvu do mistrovství světa 2026.

Barcelona odmítla lukrativní nabídku na Yamala. Chtěl bych se stát legendou, vyhlásil odchovanec

Prezident Barcelony Joan Laporta (61) potvrdil, že za stále teprve šestnáctiletého Lamineho Yamala obdržel astronomickou nabídku ve výši 200 milionů eur (cca 5 miliard korun), nicméně neprozradil, který klub se pokusil španělského fotbalistu získat.

Remíza s Manchesterem United je pro Liverpool v boji o titul jako porážka, pronesl Van Dijk

Virgil van Dijk, kapitán Liverpoolu, prohlásil, že nedělní dramatická remíza 2:2 na hřišti Manchesteru United je pro jeho tým jako porážka, když v boji o titul v Premier League ztratil dva body.

Preciadovo vyloučení je nepřijatelné, interně to vyřešíme, řekl trenér Priske

Trenér Sparty Brian Priske považoval vyloučení Ángela Preciada v domácím utkání 27. kola první ligy s Mladou Boleslaví za nepřijatelné. Na tiskové konferenci uvedl, že situaci s ekvádorským reprezentantem vyřeší interně.

Fenerbahçe nasadilo do Superpoháru juniory, po minutě odešli ze hřiště

Pouze minutu trvalo dnešní utkání tureckého fotbalového Superpoháru. Fenerbahçe do zápasu proti městskému rivalovi Galatasarayi nasadilo tým do 19 let a jakmile inkasovalo od argentinského útočníka Maura Icardiho, mladí hráči trávník opustili.

Bod s Boleslaví je velká ztráta, v kabině je atmosféra na bodu mrazu, řekl Panák

Sparťan Filip Panák označil domácí remízu 1:1 s Mladou Boleslaví v 27. kole první ligy za velkou ztrátu. Osmadvacetiletý obránce připustil, že si jeho tým nezasloužil vyhrát. V kabině obhájců titulu podle něj panovala po utkání atmosféra na bodu mrazu, neboť Letenští přepustili vedení v tabulce městskému rivalovi Slavii.

Měl jsem to odkopnout a nevymýšlet blbosti, litoval Grigar chyby před gólem

Teplický brankář Tomáš Grigar dnes nastoupil po takřka dvou měsících k ligovému zápasu, neprožil ale vydařený návrat. Jednačtyřicetiletý fotbalista v úvodu domácího duelu 27. kola proti Hradci Králové špatnou rozehrávkou "daroval" gól Danielu Vašulínovi a Severočeši se po porážce 0:1 propadli na desáté místo tabulky o bod za svého soupeře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele