Aktuality

Rijkaard: S Eto’oem jsme silnější

Trenér Barcelony Frank Rijkaard si uvědomuje, že jeho celek je o mnoho silnější, když ho nesužují zranění několika hráčů. A pokud je zdravý útočník Samuel Eto’o, ofenzivní síla týmu je cítit.

Sudí si nebyl jistý, řekl Benítez

Manažer Liverpoolu Rafael Benítez po včerejším prohraném utkání s Readingem (1:3) na tiskové konferenci zkritizoval hlavního arbitra Andreho Marrinera, neboť prý ve prospěch domácích odpískal neregulérní pokutový kop.

Giggs: Ronaldo není sobec

Kapitán Manchesteru United Ryan Giggs společně s manažerem Sirem Alexem Fergusonem brání Cristiana Ronalda, který v posledních minutách svým pokutovým kopem přidal v utkání s Derby County čtvrtý gól a neumožnil Carlosu Tevezovi zaznamenat hattrick.

Real chce v Japonsku jednat o Kaká

Prezident Realu Madrid Ramon Calderon plánuje odcestovat do Japonska, kde se chce sejít s prezidentem milánského celku Silviem Berlusconim a viceprezidentem Adrianem Gallianim. Chtěl by totiž do svého týmu zlákat brazilského špílmachra Kaká.

Banegu nejspíš získá AC Milán

Podle italských médií bude záložník Ever Banega brzy měnit dres. O vycházející hvězdu Boky Juniors má eminentní zájem AC Milán a podle posledních zpráv mladého záložníka brzy získá.

Samara láká Jarošíka z Celtiku zpět do Ruska

Záložník Jiří Jarošík má lukrativní nabídku k návratu do ruské ligy. Českého fotbalistu si jako posilu vyhlédl klub Křídla sovětů Samara, která podle skotského listu Daily Record nabízí někdejší hvězdě CSKA Moskva roční plat 36 milionů korun. Celtiku Glasgow, kterému Jarošík pomohl postoupit do osmifinále Ligy mistrů, je ambiciózní ruský celek ochoten zaplatit odstupné 90 milionů korun.

Koeman chce hrát týmově a mění rozestavení

Valencia se v posledních týdnech trápí a trenér Ronald Koeman se rozhodl pro zásadní změny. Nizozemský kouč změnil rozestavení a španělský klub nyní bude hrát systémem 4-3-3...

Cizinci škodí anglickému fotbalu, tvrdí analýza

Příliv cizinců do anglických fotbalových klubů už je trnem v oku i představitelům tamní hráčské asociace PFA. Rozhodla se proto vypracovat rozsáhlou analýzu, jaký vliv má přítomnost mnoha zahraničních hráčů na ostrovní fotbal, a výsledky zveřejnit příští týden. Deník The Sun tvrdí, že už ji dostal do ruky a že obsahuje důkazy o škodlivosti přílivu cizinců. Jako učebnicový příklad je uváděn trenér Arsenalu Arséne Wenger.

Drogba na operaci ještě dnes

Didier Drogba s definitivní platností půjde na operaci s kolenem. Útočník Chelsea se chirurgickému zákroku podrobí ještě dnes a měl by se stihnout uzdravit do začárku Afrického poháru národů...

Navarro musí znovu na operaci

Velkou smůlu má Javi Navarro, kapitán Sevilly má stále problémy s kolenem a musí se podrobit další operaci, po níž bude následovat několikaměsíční pauza...

Scolari chce trénovat Portugalce až do MS 2010

Trenér portugalské fotbalové reprezentace Luiz Felipe Scolari by rád prodloužil smlouvu a vedl úřadující vicemistry Evropy až do světového šampionátu v Jihoafrické republice v roce 2010. V létě příštího roku se jeho svěřenci utkají v základní skupině mistrovství Evropy s českou reprezentací. Po tomto turnaji Scolarimu vyprší současný kontrakt.

Brown odmítl prodloužit. Odejde?

Obránce Wesley Brown pravděpodobně po sezóně opustí Manchester United. Vedení klubu předložilo anglickému reprezentantovi novou a vylepšenou nabídku na další čtyři roky, ale hráčův agent informoval manažera Sira Alexe Fergusona, že nejsou společně s Brownem se smlouvu spokojení.

Pizarro a další tři hříšníci skončili v peruánské reprezentaci

Útočník anglické Chelsea Claudio Pizarro byl společně se třemi dalšími spoluhráči vyloučen z peruánské fotbalové reprezentace. Stejně jako Jefferson Farfan, Andrés Mendoza a Santiago Acasiete bude pykat za bujarý večírek v hotelu před prohraným kvalifikačním zápasem s Ekvádorem. Trest vynesla disciplinární komise a nyní se čeká jen na potvrzení od vedení svazu.

Eriksson je připraven nakupovat Angličany

Sven-Göran Eriksson tvrdí, že je připraven nakupovat v lednovém přestupním termínu anglické fotbalisty, tedy jen za jejich odpovídající tržní hodnotu. Prezident klubu Thaksin Šinavatra již nepřímo slíbil Erikssonovi finanční prostředky na lednové nákupy za účelem, aby Citizens v jarních bojích neztratili kontakt se špicí Premier League.

Gallas: Fanoušci jsou dvanáctým hráčem

Francouzský reprezentační obránce William Gallas poděkoval příznivcům Kanonýrů za jejich neustálou a perfektní podporu. Proto by pro ně rád se svými spoluhráči vybojoval nějakou cennou trofej.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele