Češi v zahraničí: Trefy Vaňka a Mihálika, ale i tragédie v Turecku

29.04.2019, 19:57
Aktuality
Ondřej Mihálik z rezervy nizozemského Alkmaaru i Ondřej Vaněk z ruské Ufy proměnili pokutové kopy. Nejsmutnější příběh se ale o víkendu napsal v turecké lize. Při cestě ze zápasu v Kayseri bohužel zemřel český reprezentant a útočník Alanyasporu Josef Šural.

Anglie


Útočník Matěj Vydra naskočil v dresu Burnley v 72. minutě do zápasu proti Manchesteru City. Změnit výsledek 0:1 se mu ale nepodařilo.

Obránce Tomáš Kalas odehrál celé utkání za Bristol City proti Derby. Jeho tým však prohrál 0:2 a zkomplikoval si cestu do play-off o postup. Pro zachování naděje potřebuje vyhrát v úterý dohrávku na hřišti Millwallu.

Německo


Werder Brémy prohrál vysoko 1:4 na půdě Düsseldorfu. V jeho brance byl český reprezentant Jiří Pavlenka a v obraně nastoupil pravý bek Theodor Gebre Selassie. Oba dva odehráli celých 90 minut.

Obránce Pavel Kadeřábek odehrál celé utkání za Hoffenheim proti Wolfsburgu. Ve 44. minutě viděl žlutou kartu za faul. Ve druhém poločase se jeho mužstvu, které vedlo 1:0 a neproměnilo penaltu, vymkl z rukou a nakonec prohrálo 1:4.

Francie


Obrovský úspěch slaví český brankář Tomáš Koubek, který přispěl k triumfu Rennes ve Francouzském poháru. Ve finále sice inkasoval nejprve dvě branky od Alvese a Neymara. Jeho spoluhráči ale dokázali vyrovnat a v penaltovém rozstřelu se nakonec radovali společně ze senzačního vítězství.





Itálie


Až ve třetí minutě nastaveného času se v dresu Bologně v utkání s Empoli dostal na hřiště záložník Ladislav Krejčí. Přesto si ještě stihl připsat asistenci u branky Sansoneho, který pečetil výhru Bologně gólem na 3:1.

Záložník Jakub Jankto naskočil do druhého poločasu utkání Sampdorie Janov proti Laziu. Bylo to za stavu 0:2, ale domácí se rychle vrátili do zápasu gólem na 1:2. Na vyrovnání už ale Doria nedosáhla.

Brankář Lukáš Zima odchytal v Serii B celé utkání za Livorno proti Palermu, které skončilo nerozhodně 2:2.

Kompletních 90 minut odehrál také obránce Aleš Matějů za Brescii. Ta prohrála na hřišti Lecce 0:1. Přesto ale dál vede tabulku druhé ligy a míří za postupem. Momentálně si drží pětibodový odstup od třetího Palerma.

Španělsko


Brankář Tomáš Vaclík odchytal celé utkání za Sevillu na hřišti Girony. Nezabránil však porážce 0:1, která zkomplikovala Seville boj o čtvrté místo a tím i Ligu mistrů.

Nizozemsko


Obránce Josef Kvída odehrál ve druhé lize celé utkání za Nijmegen proti Twente a podílel se na vysokém vítězství 4:0.

Záložník Jaroslav Navrátil odehrál celé utkání za Go Ahead Eagles proti Waalwijku. Zápas se však jeho týmu nevydařil. Porážka 1:4 byla pro Eagles třetí z posledních čtyř utkání.

Útočník Ondřej Mihálik rozhodl o vítězství rezervy AZ Alkmaar na hřišti FC Eindhoven. Mihálik skóroval v 51. minutě z pokutového kopu. V 74. minutě ještě dostal žlutou kartu. Do zápasu naskočil z lavičky v 81. minutě i další Čech Richard Sedláček.

Slovensko


Brankář Martin Jedlička pomohl Dunajské Stredě k vítězství 1:0 nad již jistým mistrem Slovanem. Čisté konto si zasloužil, protože v 60. minutě chytil penaltu kanonýru Šporarovi.

Zlaté Moravce remizovaly doma s Trnavou 1:1. Na domácí straně odehrál 73 minut útočník Tomáš Dočekal. Za hosty chytal brankář Petr Bolek a kompletních 90 minut si zahrál také záložník Jakub Rada.

Michalovce si poradily doma se Žilinou po výsledku 2:1. Za hosty odehrál celé utkání obránce Filip Kaša, který v 59. minutě dostal žlutou kartu.

Celých 90 minut zapsal do statistik obránce Martin Sus ze Seredě. Na hřišti Ružomberku ale nepomohl k lepšímu výsledku než porážce 0:1.

Chorvatsko


Lokomotiva Záhřeb remizovala na domácím hřišti 1:1 s Istrou. Obránce Jan Lecjaks byl u toho celých 90 minut.

Kypr


Záložník Zdeněk Folprecht nastoupil za Pafos v 57. minutě utkání proti Doxe a byl u toho, když Slovák Adam Nemec rozhodl o vítězství Pafosu 3:2. Pro mužstvo to byla čtvrtá výhra v řadě a ve skupině o záchranu se navzdory šestibodovému odpočtu začíná vzdalovat od nebezpečných příček.

Polsko


Už v pátek prohrála Jagiellonia Bialystok na hřišti Zaglebie Lubin 0:2. Celé utkání za hosty odehrál záložník Martin Pospíšil. Pouze z domácí lavičky sledovat zápas útočník Jakub Mareš, jenž se do hry nedostal.

Poslední čtyři minuty plus nastavený čas si zahrál za Legii Varšava obránce Adam Hloušek. Podílel se tak na důležitém vítězství na půdě Lechie Gdaňsk 3:1. Legia se rázem vyšvihla do čela Ekstraklasy a vede o tři body před sobotním soupeřem.

Obránce Lukáš Kubáň strávil celých 90 minut na hřišti v dresu Olsztyna, který porazil na svém stadionu Termalicu Bruk-Bet 3:0.

Už jistý postupující do nejvyšší soutěže Rakow Czestochowa prohrál 0:2 na hřišti Lodže. V základní sestavě byli všichni tři čeští hráči. Petr Schwarz střídal v 72. minutě, Daniel Bartl v 85. minutě a zápas nedohrál ani Tomáš Petrášek, který dostal v 81. minutě červenou kartu.

Rusko


Záložník Ondřej Vaněk pomohl k vítězství Ufy nad Uralem Jekatěrinburg 4:1. V 52. minutě proměnil penaltu, kterou poslal svůj tým do vedení 2:1. Pro českého fotbalistu to byl třetí zásah v této sezoně.

Severní Irsko


Útočník Marek Červenka odehrál celé utkání za Linfield na hřišti Coleraine. Utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Skotsko


Brankář Václav Hladký odchytal celý zápas za St. Mirren proti St. Johnstone. Po remíze 1:1 zůstává St. Mirren na jedenácté barážové příčce.

Zdeněk Zlámal nechyběl v základní sestavě Hearts. V edinburghském derby pomohl svému týmu k remíze 1:1. Dokonce musel čelit pokutovému kopu, ale McNulty jej napálil jen do tyče.

Švýcarsko


Obránce Marek Suchý odehrál s kapitánskou páskou celé utkání za Basilej a pomohl jí k vítězství 3:0 na hřišti St. Gallenu.

Turecko


Tragickou dohru mělo utkání mezi Kayserisporem a Alanyasporem, které skončilo nerozhodně 1:1. Český útočník Josef Šural se v dresu hostů na hřiště z lavičky nedostal. Na zpáteční cestě havaroval minibus se sedmi hráči Alanyasporu, mezi kterými byl i Šural. Zraněním z autonehody pak osmadvacetiletý český reprezentant v nemocnici bohužel podlehl a zemřel.



Obránce Filip Novák odehrál celých 90 minut za Trabzonspor, který remizoval 1:1 na půdě Fenerbahce Istanbul. Trabzon se drží na čtvrtém místě tabulky, které by na konci sezony znamenalo postup do evropských pohárů.

Remízou 1:1 skončilo také utkání mezi Antalyasporem a Erzurumem. Za domácí odehrál celé utkání obránce Ondřej Čelůstka.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (192)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tvl zarazovat sem Surala je trochu nevhodny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
iamek

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
naheCZ

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
madridcan

Preco je to nevhodne?

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo nehral

Reagovat
madridcan

Pouze z domácí lavičky sledovat zápas útočník Jakub Mareš, jenž se do hry nedostal.

No a? Cele je to o cechoch v zahranici. Skor tu je asi novodoby trend vidiet meno Fisara a rychlo si nieco najst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

na tomhle je strašně moc pravdy někdy najít, někdy něco přehlédnout, ale hlavně se pasovat do role hrdiny stáda

Reagovat
sosna

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo je někdo prostě dlouhodobě špatnej, tak to tady lidi píšou? Já si pamatuju jedno jediný jméno redaktora za 10 let co zde chodím.. tak čím to asi bude?

Reagovat
Kily

já si zase pamatuji případ, kdy někdo naběhl do diskuze s tím, že v článku chybí nějaká informace, která tam přitom byla, fanclub se toho okamžitě chytil a začalo hromadné palcování

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že pravda bude na obou stranách, ne?

Reagovat
lichna.

No zrovna u tohohle případu bych si nebyl jistý, jestli jde jen o stádo efekt.. Ačkoliv v tomhle souhlasím s tebou a to, že je Šural v tomhle článku je naprosto správně.

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trolling, nebo vazne minena otazka?

Reagovat
Andis

Je to nevhodné, tu je přehled jak si vedli češi fotbalově ale po takové tragédii je naprosto nepodstatné jestli Šural hrál nebo ne. Tato událost má místo v samostatném článku. Je to velmi smutné, vzpomínat takovou událost mezi běžnými fotbalovými starostmi. Tohle sem vůbec nepatří. Jestli si někdo chce číst o tom, že Koubek vyhrál a Novák odehrál v Turecku a do toho si dál vzpomínat tragickou nehodu Šurala...tak je při nejmenším bezcitný hovado

Reagovat
Generalní Gladiator

Líp bych to nenapsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

není, je to naprosto vhodný, protože zkrátka nenastoupil, o tom, že tu má fotku pravděpodobně rozhodlo jeho rozhodnutí, že se nepřipoutal

Reagovat
luismiksak

Je to drsný, ale mas pravdu ...

Reagovat
Y.N.W.A

bohužel je to tak

Reagovat
Pablos

takže už za to ani nemůže ten mikrospánek toho řidiče vlastně ...jako blbý jestli se nepřipoutal, ale vyletěl dveřma které se otevřely... to je taky docela blbá ,,náhoda". Svým způsobem se stejnak jak to o tom nepřipoutání, dá použít, že si nesedl na druhou stranu třeba. Prostě se to stalo... umřel.

Reagovat
mayday

Když umřel, tak umřel (Ivan Drago, 1986)

Reagovat
Pablos

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

ikonicka hlaska z Rockyho IV

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Likan7

Reagovat
Keboto

Reagovat
Whitemedia

Fišara našel nové dno.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Shevchenko

OT: Nemělo se dneska rozhodnout o tom dějišti finále mol cupu?

Reagovat
mistr129

taky myslím, ale asi to odloží aspoň na zítřek

Reagovat
Banikovec7

Prý má zítra jednat Brába s Jardou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli se dohodnou na Olomouci, je to tři dny po zápase v lize, v Ostravě, možná VB navrhne Jardovi, že Slavia může být v tom jeho hotelu v Kroměříži, Octárně, od neděle večer do středy. Nemuseli by až do Prahy...Nepřipadá mi to jako úplně špatná idea...

Reagovat
frankiefcb

No myslím si, že s Tvrdíkem se domluví. A taky si bohužel myslím, že bude i "domluva" liga za pohár

Reagovat
Shevchenko

To by bylo super ne? ale to podle mě opravdu nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

To Brabec s člověkem jako je Tvrdík nebude riskovat. On je schopný to po nepřijmutí okamžitě utíkat napsat na internet.

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek

Reagovat
Salfovic

Forrest Gump

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by řekl, že profesionální fotbalista, který hraje ve Francii nejvyšší ligu, bude umět běhat. Ten jeho běh mi připomíná Stalloneho v Rockym.

Reagovat
Spalovač šancí

Však ho nikdo nedohnal

Reagovat
Y.N.W.A

to byl běh vítěze poháru, v takovým je vždycky řada prvků z ministerstva švihlé chůze

Reagovat
Firkraag

Reagovat
dave30

A to je to gólman. Horší je, že podobný běh lze pozorovat i u hráčů v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si ze k uctění památky stacil, a mnohem lépe posloužil, onen samostatný článek. Zapojovat ho do tohoto mi přijde dost nevhodné...

Reagovat
papanegra

Reagovat
Greny

Tak to je dost mimo

Reagovat
Rudnevs

No ty kokos To je článok! Akože nechcem byť zlý, ale toto vyznelo tak trochu v štýle: “Jozef Šural, ktorý proti nejakemu Kebabsporu nebol na ihrisku, po zápase zomrel, a nepomôže tak nejakemu inému Kebabsporu v ďalších zápasoch.”

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kang & Kodos

Beru, že se to v týhle rubrice muselo nějak odbýt, ale tohle je asi stejně empatický jako vyprávět vtipy o židech v Osvětimi.

Reagovat
Salfovic

Takže vlastně můžeme být rádi, že tu není titulek typu: Mihálik, Vaněk a Šural se trefili, Šural ale do svodidla.

Reagovat
Posledni Kovboj

Do rocniku na stredni s nama chodil takovej debilek, ksichtem neco jako Vladka Erbova, osobnosti asi jako Jiri Ovcacek. Ve tretaku nebo kdy nas vzali do Terezina, a jakkoli by jako svedectvi toho hororu stacilo se tam pul hodiny projit, provedli nas vsema chodbickama a vsema tema kulisama zrudnosti, co jich tam dodneska je. Nakonec nam udelali besedu (jestli se tomu tak da rikat) s clovekem, kterej tam jako dite i s rodinou stravil nekolik let. Melo to bejt interaktivni, ale v podstate on jen mluvil a my jsme sedeli a s otevrenejma drzkama poslouchali, nedovolili jsme si ani zakunkat. Uplne na konci, kdyz odvypravel cely to kulervouci povidani, a v sale bylo hrobovy ticho, se ten chlap zeptal, jestli ma nekdo nejaky otazky. No a ten malej curak, co s nama chodil do rocniku, se prihlasil, a do ty pohrebni atmosfery se zeptal, jestli si prej z Terezina pamatuje nejaky vtipy. Dodneska si vycitam, ze jsme mu nedali brutalni deku.

Reagovat
madridcan

Dobre, tak podme trosku odlahcit tuto smutnu atmosferu https://m.youtube.com/watch?v=pD-si_0KXM0

Reagovat
Kang & Kodos

To musel mít hodně divnej ksicht

Reagovat
Posledni Kovboj

si pis

Reagovat
Salfovic

Nevím jak bych to cítil na tvém místě, ale teď mě to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prijde jako dobra otazka. Asi bych se zeptal, jestli si zvladli najit neco jako zabavu, behem toho pobytu, ale zas tak sileny, mi to teda neprijde.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak jsem se asi blbe vyjadril posledni, co ten clovek rikal, bylo kdy naposledy videl svoji maminku. Pak potlacil slzy. Pak otazka na vtipy.

Reagovat
mayday

Jako ano, jakkoliv je to asi blbý, tak je na tom něco zatraceně směšnýho.

Reagovat
andrew96

A řekl tedy nějaký vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

mně tedy k šílenému údivu stačí už jenom to, když si někdo udělá selfie v Osvětimi a rychle to pošle do světa, ale tohle je úplně jiný level

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, o jaký vtip by šlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho Šurala, taktohle stojí za připomenutí. Šural vs. van Dijk

https://www.youtube.com/watch?v=KEeRxe8VeHA

Reagovat
Stannis Baratheon

Udělal ho jak malýho kluka

Reagovat
pantondavo

To je nejakej cirkevni humor?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
doshcz

Reagovat
sosna

Reagovat
Pablos

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
lichna.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Keboto

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
oddy

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jeho nejlepší moment v kariéře, celý ten zápas byl hodně dobrý.

Reagovat
kilobyte

Proti nám vyhoří i ti nejlepší stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojzápas se Slovenskem to potvrdil

Reagovat
dextroza_m

Nedal za Psg goly Alves a Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zase moralistů Ano je to tragédie, ale řešit, kde všude je nevhodné to uvést, Josefa k životu nepřivede, ani to vaše pitomý RIP nikomu nepomůže. Hlavně, že když žil tak tady na něj každý plival. Ubohost

Reagovat
Rarášek

Každý rozhodně ne, ale pokrytců je tu samozřejmě plno, jako vždycky u takové události.

Reagovat
TheMally11

Schick?

Reagovat
Busby babes

ty vole, to je titulek. Dva goly, jedna asistence a jedna mrtvola...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jako kazdy tyden podivame, jak se darilo Cechum v zahranici! Pavlenka vychytal ciste konto, Darida nahral na dva goly, Skalak naskocil na poslednich dvacet minut a Sural umrel.

Mne fascinuje to, ze nekdo nechape, proc je to nevhodny.

Reagovat
Azazelo RD

Kdyby Šurala nezmínil, tak se zas bude držkovat, že je to neúcta.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný novinářský, ale hlavně lidský tohle sepsat

Reagovat
pantondavo

Bud tad, ze nenapsali neco jako “Sural vyletel ze sestavy Alanyasporu.”

Reagovat
Busby babes

good one.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas, dost. Proc mas potrebu za kazdou cenu neco komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/souteze/nemecko/2-bundesliga/2018-2019/reportaz/erzgebirge-aue-vfl-bochum-527147/

Jan Král celej (vítěznej) zápas za Aue

moc se to tady nehodí, ale když už je tu druhá Polská....

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně smutné, že se v současné době o našem hráči mluví celosvětově pouze při příležitosti jeho úmrtí...

Reagovat
smazaný uživatel

Větší lidská zrůda, než redaktor, která dá Šurala do této rubriky mi přijde už jenom fotograf, který čeká na zdrcenou manželku, aby ji mohl vyfotit https://www.expres.cz/sport/josef-sural-smrt.A190429_223304_dx-sport_stes

ludský odpad fakt

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

odpad jsou ctenari, nikoliv ten fotograf.. oni foti nebo pisou o tom, co lidi zajima

Reagovat
Pablos

tak to svým způsobem taky... přesto si teda stojím zatím, že největší odpad jsou ti novináři, protože normální člověk ti tohle dělat nebude, aby měl všechno lidskýho v píči, hlavně co nejvíc zisky.

Reagovat
Pablos

a paradoxně tihle to dělaj vlastně jen za pochvalu od nadřízeného a případné drobky zisků na prémii ...ubohý prostě.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že na to lidi klikli a oni vydělali na reklamě

Všichni "novináři"

Reagovat
Luc-Luc

to je hnus

Reagovat
kissak

To máš sice pravdu, ale bohužel právě tyto informace lidé v dnešní době nejvíce hltají

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho práce no, dělat to musí, ale je to fakt strašný.

Reagovat
insane

Jak uz tu zminili lidi nade mnou, jde predevsim o sledovanost, ctenost a pocet rozkliknuti, takze i ty sam ses sdilenim toho odkazu stal tak trochu spolupachatelem toho hyenismu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
insane

Jak uz tu zminili lidi nade mnou, jde predevsim o sledovanost, ctenost a pocet rozkliknuti, takze i ty sam ses sdilenim toho odkazu stal tak trochu spolupachatelem toho hyenismu

Reagovat
Busby babes

Sheasy ukoncil karieru. Mel u nas par skvelych momentu:

https://www.youtube.com/watch?v=OTBIHwW-pqs

https://www.youtube.com/watch?v=wDlGJH0OTm0

Reagovat
Ligter

charismaťák a dříč, jeho jsem měl fakt rád

Reagovat
vodka

jeden z mých nejoblíbenějších hráčů ever

Reagovat
Swarley

Ani neotviram a bude to lob proti Arsenalu a rozhodující gól proti Liverpoolu

Reagovat
Busby babes

jeden mas dobre, golman proti Tottaci.

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě by ještě mohl hrát ve vaší obraně (ale i naší, stejní dřeváci )

Reagovat
r.mrazik

John OShea 5

Gerrard 0

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Azazelo RD

Tak zrovna Gerrard by v této statistice prohrál s Jarošíkem a remizoval s Šuralem.

Reagovat
raduinho

Sheasy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ramsey a Šatan sa s tým neserú

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsay

Reagovat
Lacko_Boh

co to prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal domov Hudacka, ktorý mal byť jednotka a tiež Svitanu z toho "popradského" útoku.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Hudáček je asi najpreceňovanejší brankár na SK

Reagovat
kattos

Zápas jsem viděl, Koubek skvělej výkon, přeju mu to, jen tak dál

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/04/30/manchester-united-consider-rio-ferdinand-forsenior-role-club/

hmm, Ducker vetsinou nepise kraviny... No uvidime. S timhle mam jeden problem. Kolektivni rozhodovani nefunguje. Nikdy a nikde. zodpovednost bude na vsech ale tim padem i na nikom. NEbo budou delat navrhy a rozhodnuti bude delat ten nad nima, teda Woodward? To jsem tam, kde jsme byli.

Jak to funguje v poolu, tam maji nejakej kolektivni organ, ne? Ale delaji jen navrhy a pak rozhoduje nekdo nad nima nebo jak to funguje?

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/paul-pogba-manchester-united-defence-a8890911.html

A jeste jedno zajimavy cteni o Pogbovi...

And so United need Pogba to be everything for them: their Kroos, their Thiago, their Kante, their De Bruyne. He needs to pull off the outrageous, but not lose the ball while doing so. He needs to be their cutting edge in attack and cover every blade of grass in defence. He needs to be less selfish, but not at the expense of his goal tally. He needs to lead, but not make everything about himself.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Třeba ten o pár komentl výše vysmívaný Gerrard s 0 titulama tuhle pozici zvládal.

Reagovat
r.mrazik

to prece neni pravda...taky pro ne nebyl vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl. Od rozehrávky mezi stoperama (viz jeho vtipné podklouznutí a ztráta titulu), tak střelec gólů, motor všeho.

Reagovat
r.mrazik

jenze to beres celou jeho karieru,kdy zacinal na kraji,pak hral skoro podhrot a ke konci sel niz...nikdy nebyl zaroven vsechno ze jo

porad tam mel Alonsa a dalsi...

Reagovat
Busby babes

coz je tam taky napsany diky tomu Deschampsovi: Pogba umi tohle vsechno, ale ne najednou.

Reagovat
r.mrazik

ja to necetl...jen to,cos dal ty sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ehm, si nejak pominul tu cast, kde o tehle hracich rika, ze doba se zmenila a dneska uz to tak nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Odkaz jsem nešetl. Jen to, co si z něj převzal a přepsal.

Reagovat
Busby babes

perly svinim, fakt... nikdo necte ale vsichni maj silnej nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys sem hodil jenom odkaz, tak si ho prectu, kdyz z nej neco vypichnes, tak to logicky beru tak, ze ten odkaz je jen zdroj odkuds to vzal

Reagovat
Busby babes

to vas prave melo zaujmout abyste si to precetli cele...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele