Dostál musí na operaci se zlomenou lícní kostí, chybět bude Bohemians delší dobu

28.01., 11:57, aktualizováno 28.01., 12:20
Aktuality
Zraněný Martin Dostál (© Bohemians 1905)

Obránce Bohemians 1905 Martin Dostál utrpěl v sobotním přípravném utkání v Turecku zlomeninu lícní kosti, musí na operaci a delší dobu si fotbal nezahraje. Pražský klub to oznámil na sociální síti X. Hráč se odpojil od mužstva, které pokračuje v Beleku na soustředění, a odcestoval domů.

Dostál se zranil ve druhém poločase duelu proti jihoafrickému celku TS Galaxy (4:3). Vyšetření v nemocnici potvrdilo podezření na frakturu v obličeji. "Dosty má bohužel zlomenou lícní kost a dnes odletí zpět do Česka. Doma ho čeká operace a dlouhá pauza od fotbalu," konstatoval klub. Operačnímu zákroku by se měl podrobit v pondělí.

Čtyřiatřicetiletý Dostál na podzim chyběl v jediném z 19 zápasů aktuálně devátého týmu tabulky české ligy a také v předchozích dvou sezonách měl minimum absencí, v každé si připsal přes 30 startů. V nejvyšší soutěži mu chybí jen šest utkání k dovršení mety 300. Bývalý hráč Slavie a Ostravy hraje za Bohemians od roku 2016, v lize vstřelil devět gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
meno

můj oblíbenec

Reagovat
Han střelil první

srdcař

Reagovat
andrew96

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele