Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

05.09.2023, 21:14
Názory a komentáře
Evan Ferguson (© AFP)

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Bezesporu největší pozornost na sebe strhl Ferguson, který třemi trefami uzemnil ambiciózní Newcastle při výhře Seagulls 3:0. Nejprve ukázal instinkt "zabijáka" v pokutovém území pohotovou dorážkou, poté zaskočil Nicka Popea chytrou ranou z 25 metrů a první hattrick mezi anglickou elitou dokonal střelou s pomocí teče Fabiana Schära.

Pouze Michael Owen, Robbie Fowler a Chris Bart-Williams se blýskli hattrickem v Premier League ve věku 18 let a mladším. "Jsem za něj opravdu šťastný. Nejen kvůli faktu, že třikrát skóroval. Odehrál skvělé utkání, zejména v prvním poločase," chválil svého svěřence trenér Roberto De Zerbi s tím, že Fergusonův potenciál je enormní. "Jeho schopnosti jsou nepochybně dostatečné na to, aby se stal skvělým hráčem. Může být jedním z nejlepších útočníků v Evropě," doplnil De Zerbi.

Sám rodák z Bettystownu si velmi cenil faktu, že byl v sobotu srovnáván s Haalandem a Son Hung-minem. "Loňská bilance Haalanda byla excelentní a Son nasázel během posledních pár let v Anglii spoustu gólů, takže není špatné se ocitnout v jejich společnosti," řekl Ferguson.

Haaland, který v minulé sezoně překonal několik střeleckých rekordů, přidal během řízené demolice Fulhamu (5:1) další. Na pokoření hranice 40 branek mu stačilo jen 39 zápasů, čímž předčil legendární kanonýry Alana Shearera a Andyho Colea (oba 45 střetnutí). Manchester City je i proto v letošním ročníku nadále stoprocentní a vede tabulku.

Jedním z kvarteta pronásledovatelů s dvoubodovou ztrátou je Tottenham po kanonádě v Burnley (5:2). Kapitán Son Hung-min zapsal na Turf Moor čtvrtý hattrick v PL a stejně jako James Maddison a Cristian Romero rozjásal zaplněný hostující sektor. Spurs pod taktovkou kouče Angeho Postecogloua prožívají vynikající start a drží krok s obhájci titulu.

Totéž platí i pro West Ham (2:1 v Lutonu), Liverpool (3:0 doma s Aston Villou) a Arsenal, který v nedělním magnetu udolal Manchester United 3:1. Na zásah Marcuse Rashforda bleskově odpověděl kapitán Martin Ödegaard a v infarktovém závěru, během něhož nejprve po intervenci VARu neplatila trefa hostujícího "žolíka" Alejandra Garnacha, skórovali Declan Rice a Gabriel Jesus.

"Spoluhráči i známí mi před zápasem říkali, že dám svůj první gól v klubu. Snažil jsem se dostávat do správných pozic, a nakonec se mi podařilo rozvlnit síť. Byl to úžasný okamžik a užil jsem si ho na maximum," hodnotil Rice, jehož vítězná branka dostala vyprodaný Emirates Stadium do varu v šesté minutě nastaveného času.

Své příznivce naopak nepotěšila Chelsea, která prohrála s Nottinghamem 0:1. O nečekané loupeži na Stamford Bridge rozhodl ve 48. minutě střídající Antony Elanga, jenž se podobně jako Rice prosadil poprvé v dresu nového zaměstnavatele - konkrétně po červencovém přestupu z Manchesteru United.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Evan Ferguson (Brighton) - 9.70 / hattrick (xG: 0,78), 4 střely na branku.

2. Erling Haaland (Manchester City) - 9.60 / hattrick (xG: 1,58), 3 střely na branku.

3. Son Hung-min (Tottenham) - 9.20 / hattrick (xG: 1,12), 3 střely na branku.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Erling Haaland (Manchester City), Son Hung-min (Tottenham) - oba 20 bodů.

2. Evan Ferguson (Brighton) - 17 bodů.

3. Julián Álvarez (Manchester City) - 14 bodů.

Sestava 4. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Jordan Pickford (Everton) - Gólman, který o víkendu dvakrát loví míč ze sítě, se v sestavě kola neobjevuje často, ale v případě odchovance Sunderlandu je nutno udělat výjimku. Z Bramall Lane si totiž Toffies odvezli první bod v sezoně díky němu. Celkově zapsal šest zákroků po střelách uvnitř pokutového území včetně fenomenálního double zákroku v posledních sekundách, během nichž dvakrát rozesmutnil střídajícího Mc'Burnieho.

Pravý obránce: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - Pickfordův reprezentační kolega odehrál v neděli perfektní zápas. Několikrát odemkl defenzivu Villans oku lahodící přihrávkou a po jeho rohovém kopu skóroval Szoboszlai. Šlo už o jeho 55. asistenci v Premier League, což je mimochodem více než mají na kontě kreativní esa Özil, Hazard či Mata. V letošním kalendářním roce připravil gól už desetkrát - lepší jsou v tomto ohledu pouze spoluhráč Salah a Trossard z Arsenalu.

Stoper: Kurt Zouma (West Ham) - Podruhé v řadě si místenku mezi top 11 zajistil francouzský stoper Hammers. Na stadionu nováčka z Lutonu režíroval defenzivu hostujícího týmu, desetkrát zastavil včasným skluzem ofenzivní snahu domácích, kraloval v soubojích ve vzduchu a ze vzduchu také udeřil před brankou soupeře. V 85. minutě si naskočil na rohový kop Ward-Prowseho a zatloukl druhý "hřebíček" do Kaminského svatyně.

Stoper: Willy Boly (Nottingham) - Největší překvapení uplynulého víkendu měli na svědomí hráči Forest. Stamford Bridge vyloupili s čistým kontem v zádech, o což se velkou měrou zasadil dvaatřicetiletý Zoumův krajan. Sedmkrát zastavil nebezpečnou akci favorizovaného soupeře, vyhrál osm z deseti osobních soubojů a za cenu sebeobětování zblokoval kvarteto ran hvězd Blues v čele s Jacksonem, jehož včasným obranným zákrokem připravil o jistou trefu.

Levý obránce: Nathan Aké (Manchester City) - Stoper, nebo levý bek? Rodákovi z Haagu je to víceméně jedno. Vysoce nadprůměrný výkon odvede pro svůj tým na obou pozicích. Proti Fulhamu zastoupil Gvardiola vlevo, velmi často byl v mezihře (102 doteků s míčem), žádný ze soupeřů ho během utkání neobelstil a navrch přidal nadstavbu v podobě vstřeleného gólu v nastaveném čase první půle, kdy precizně zužitkoval Fodenův rohový kop.

Střední defenzivní záložník: Declan Rice (Arsenal) - Rekordní akvizice Gunners, která se do klubu ze severního Londýna přesunula v létě z West Hamu za 105 milionů liber (asi 2,9 miliardy korun), rozhodla ostře sledované měření sil s Manchesterem United gólem v šesté minutě nastaveného času. Kromě premiérového zásahu v dresu nového zaměstnavatele Rice dominoval ve středu pole, s lehkostí sobě vlastní rozdával míče a nadprůměrně si vedl i v osobních soubojích.

Střední ofenzivní záložník: Eberechi Eze (Crystal Palace) - V každém z dosavadních kol byl odchovanec Arsenalu na trávníku hodně vidět. Až do nedělního odpoledne ovšem neměl žádná čísla a například ve Fantasy Premier League jeho cena na trhu klesla. Proti Wolverhamptonu se ale poprvé v sezoně gólově prosadil. Driblinkem v maximální rychlostí tradičně bavil příznivce v Selhurst Parku a navrch přidal čtyři klíčové přihrávky i devět úspěšných osobních soubojů.

Střední ofenzivní záložník: James Maddison (Tottenham) - Po letním přestupu z Leicesteru se odchovanec Coventry stal velmi rychle oblíbencem fanoušků Spurs. V Burnley byl po celou dobu zapojen do takřka každé ofenzivní akce hostů. Často se stahoval i velmi hluboko, aby přispěl k jejich budování, ale stihl být i nebezpečný před brankou soupeře, což ostatně potvrdil v 54. minutě, kdy chladnokrevně poslal do sítě Udogieho přihrávku.

Pravý útočník: Evan Ferguson (Brighton) - Pouze držitel Zlatého míče Michael Owen (28), nejlepší střelec historie Manchesteru United Wayne Rooney (15) a někdejší "zázračné dítě" anglické kopané Francis Jeffers (12) stihli vstřelit více branek v Premier League před 19. narozeninami než irský klenot Seagulls. Ferguson bude oslavovat až 19. října, takže se v této nabité konkurenci může posunout ještě výš. Po hattricku proti Newcastlu má na kontě 10 přesných zásahů.

Střední útočník: Erling Haaland (Manchester City) - Nejlepší fotbalista Evropy za minulou sezonu v anketě UEFA pokračuje v nastoleném trendu i v té letošní. Hattrickem tentokrát zničil Fulham, opět kraluje tabulce kanonýrů (6) a míří za další Zlatou kopačkou. Za zmínku stojí i nezištná asistence pro útočného parťáka Álvareze, který by vzhledem k bilanci 1+2 v sestavě kola za jiných okolností určitě nescházel, ale vzhledem k famózním výkonům Fergusona a Son Hung-mina ostrouhal.

Levý útočník: Son Hung-min (Tottenham) - Honoraci víkendových "hattrick heroes" uzavírá kapitán Spurs, jenž v kooperaci s dvorním nahrávačem Solomonem nekompromisně zlomil odpor nováčka z Burnley. Ve všech třech případech zachoval v zakončení klidnou hlavu a novému trenérovi Postecoglouovi splatil důvěru. Jeho tah s přesunem jihokorejského křídelníka do pozice č. 9 může být pro severolondýnský klub stěžejní.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
4
4
0
0
11 : 2
12
2
Tottenham Hotspur
4
3
1
0
11 : 4
10
3
Liverpool FC
4
3
1
0
9 : 3
10
4
West Ham United
4
3
1
0
9 : 4
10
5
Arsenal FC
4
3
1
0
8 : 4
10
6
Brighton & Hove Albion
4
3
0
1
12 : 6
9
7
Crystal Palace
4
2
1
1
5 : 4
7
8
Brentford FC
4
1
3
0
8 : 5
6
9
Nottingham Forest
4
2
0
2
6 : 6
6
10
Aston Villa
4
2
0
2
8 : 9
6
11
Manchester United
4
2
0
2
5 : 7
6
12
Chelsea FC
4
1
1
2
5 : 5
4
13
Fulham FC
4
1
1
2
4 : 10
4
14
Newcastle United
4
1
0
3
7 : 7
3
15
Wolverhampton Wanderers
4
1
0
3
4 : 8
3
16
AFC Bournemouth
4
0
2
2
4 : 8
2
17
Sheffield United
4
0
1
3
4 : 7
1
18
Everton FC
4
0
1
3
2 : 8
1
19
Luton Town
3
0
0
3
2 : 9
0
20
Burnley FC
3
0
0
3
3 : 11
0

Autor: Jakub Vaněk

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce
25.10.2023, 20:44
Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?
19.10.2023, 19:19
Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce
11.10.2023, 20:23
Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son
06.10.2023, 17:12
Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce
03.10.2023, 17:59
Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?
28.09.2023, 12:11
Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce
26.09.2023, 18:51
Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?
22.09.2023, 20:03
De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce
20.09.2023, 20:45
Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?
16.09.2023, 09:00
Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?
31.08.2023, 13:18
Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce
30.08.2023, 22:34
Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden
23.08.2023, 20:18
Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce
23.08.2023, 07:00
Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz
16.08.2023, 21:18
Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce
15.08.2023, 19:16
Eurofotbal zakládá Fantasy Premier League miniligu a rubriku, která vás udrží ve hře
11.08.2023, 10:48

Komentáře (375)

Přidat komentář
JohnnyDynamite

na ten Brighron je radost se koukat neskutečná chemie a sehranost

Reagovat
kissak

ještě, že jsem to v sobotu neviděl

Reagovat
Wazza228

Reagovat
pingla

už pod Potterem si to sedalo, ale De Zerbi to potáhl na snovou úroveň

Reagovat
Busby babes

jestli vedeni nebylo za 3 mesice schopne najmout externi pravnickou firmu se specializaci na trestni pravo, ktere by zhodnotilo, jestli Antonymu neco hrozi nebo ne, tak je to banda dementu no. to je to minimum, co musis udelat, zvlast u 80 milionoveho asetu.

Reagovat
mithro

je to stale banda neschopakov. aj mimo futbal.

Reagovat
iamek

Reagovat
AlevsakNevadi

myslim ze nemas pravdu, pri Maguirovi ked sa pobil vyšla správa ze vsetky kluby maju nejakú "infolinku" kde hráči majú ako prvé volať ked niečo prejebú, rovnako aj pri Greenwoodovi , zase použijem "zevraj a pravdepodobne" ,bol pri nom niekto z klubu a hned mu radili čo má spraviť.

Neverím že toto nemajú pokryté.

Reagovat
Busby babes

no zatim nic nenasvedcuje tomu, ze by meli. Nevydali zadne prohlaseni. u greenwooda to posuzoval interni panel Arnold, Murtough, Roche a jeste interni pravnik. ne externi firma, ktera by mela specializaci. Takze me moc nenaplnuje optimismem v tomhle smyslu, daleko vic cekam, ze ted na to koukaj a rikaj si: tvl, oni ho zavrou, co budem delat?

Reagovat
AlevsakNevadi

ale to prehlaseni zase nie je uplne jednoduche, dokym to oficialne vyslo reagovat nemozu a teraz na zaklade nejakého obvinenie pride tym pravnikov, ekonomov PR a budu robiť damage control. To že sa o tom nepiše neznamená že to neexistuje.

maju napr CFCB (možno inak písmená) idependent consultants and lawyers

Reagovat
Busby babes

neudelali to u Greenwooda a nevypada to, ze to udelali u Antonyho. Nic tomu nenasvedcuje. Pricemz to je jedna ze zakladnich veci. najmes si expertni firmu, ktera zhodnoti, jestli mas nejakej risk nebo ne. a podle toho se zaridis. k vetsine dukazu ma Antony pristup, takze se to v pohode dalo interne udelat.

Navic teda pisu na zacatku: jestli tohle neudelali... doufam ze jo, jen moc duvery v to nemam. U Greenwooda to tak neprobehlo.

Reagovat
AlevsakNevadi

ako a čo presne by si od nich chcel aby spravili ? Pri Greenwoodovi ho správne počas vyšetrovania vyradili z kádra, ale hádam nechceš od nich aby Anthonyho dopredu prepustili lebo možno bude mať problém.

a samozrejme že vedia o celom vyšetrovaní a spis majú dávno preštudovaní od a po z. Takí jebnutí nie sú.

Reagovat
Busby babes

umis cist nebo ne? kdyz se me ptas, co bych chtel, tak jsem to asi 4x napsal: aby si klub najmul expertni firmu na trestni pravo, ktera by prosla ty dukazy a rekla: hele, z tohodle ni nebude nebo naopak: hele tohle nevypada dobre, dukazy sjou pomerne silne a nejspis Antonyho zavrou.

Reagovat
AlevsakNevadi

z coho usudzujes ze to neurobili ?

Reagovat
Busby babes

"a samozrejme že vedia o celom vyšetrovaní a spis majú dávno preštudovaní od a po z. Takí jebnutí nie sú."

akorat ze tohle neni vubec jisty, kdyz na to neprisli pred prestupem, ze jo. Napriklad. a znova, u Greenwooda to tak neprobehlo.

Reagovat
Mastný Chobot

To sa dialo už pred prestupom?

Reagovat
bbbauch

To asi nemohlo, pry si spolu zacali nekdy v dobe prestupu

Reagovat
Busby babes

no, ona uvedla pripady cerven 2022 az kveten 2023. takze uz 2 mesice pred prestupem.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hlahart

Reagovat
bbbauch

Tak kecam, udajne mel byt nejaky incident July 22. Teda jeste pred

Reagovat
Detective

U Greenwooda nepotřebovali externí právníky na posudek, ale Raye Donovana aby jí to rozmluvil. A vidíš, fungovalo to.

Reagovat
Busby babes

jen teda Ray Donovan by Greenwoodovi prelamal nohy no.

Reagovat
Detective

Možná, ale skutečnej svět je mnohem lepší. Třeba teď si Greenwood užívá vřelý přivítání v zemi, kde asi skončí přededa svazu protože políbil hráčku na pusu při oslavách a vnímaj to jako sexuální napadení.To by scénáristi nevymysleli...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

a jeste v tymu, kterej jako jeden z prvnich proti tomu sefovi svazu vystoupil...

Reagovat
Salfovic

Ano, to je něco naprosto neuvěřitelného.

Reagovat
Salfovic

Jo a nejenže skončí jako přededa svazu on skončí před soudem

Reagovat
mimi_united

Ferguson k nám pasuje ešte aj priezviskom Toho snáď vychovali pre nás

Reagovat
Kohout 1882

Spíše tedy k nám, tam se začíná ''Son effect'' Son, Emerson, Maddison, Johnson, Richarlison

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som sa bal, ze po nom pojdete, ked odisiel Kane. Ten by vam sedel neskutocne.

Reagovat
Kohout 1882

Pro mě je na ten hrot vytouženej, ale už teď na něj nasadili cenovku 100M

On bude topovej, prostě ideální náhrada za HK.

Reagovat
Gunner14

Proč by tam chodil

Reagovat
Gunner14

Ten jde k nám. Smůla

Reagovat
iamek
Reagovat
Neon

*Grenada welcoming.

Reagovat
kissak

Reagovat
Hlahart

Humor

Reagovat
Freedo

On to má totiž na párku skoro každej, včetně velký části fandů v UK. Akorát tady se řeší kraviny místo fotbalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Starboy Saka druhy rok po sebe PotY v anglickej repre, a to ma dnes len 22

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hlahart

Reagovat
owny✨

Že by měl mezi těmi kopáči nějakou větší konkurenci, to taky ne.

Reagovat
SunFells

Dokámošené s huhňou?

Reagovat
Nizzie

Ukázkový příklad, jak se střelit do vlastní nohy, neboť mezi těmi kopáči, co nejsou pro Saku větší konkurencí jsou Kane a Maddison například.

Reagovat
jk

To je maximálně ukázkový příklad toho co to je za anketu…

Reagovat
Nizzie

Co má to, jaká to je anketa společného s downyho názorem, že Kane a Madders nejsou pro Saku větší konkurencí?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Jardin

viz nad tebou - na huhňu to bylo nejspíš mířené

Reagovat
SunFells

Reagovat
kitas

Reagovat
Busby babes

Incidents on the first VAR audio show tonight:

1) Man U v Wolves: Onana on Kalajdzic

2) Newcastle v Liverpool: Van Djik red

3) Sheff U v Man City: Egan handball

4) Man C v Fulham - Akanji offside

5) Arsenal v Man U - Havertz penalty decision

6) Burnley v Man C - Zaroury red

Pl zverejni rozhory s VAR okolo tohodle. Canal+ by na to mel mit prava

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kissak

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
tweek

Pěkné, dík, jsem zvědavý.

Reagovat
Nizzie

Díky za info, na to se rád podívám. A vlastně by měl asi každý, kdo na VAR mudrcuje pořád.

Reagovat
Liveral

Docela mě zajímá to video u Akanjiho. je už někde? já ho nenašel. Webb v tom článku píše, že za něj je to offside a gol neměl platit, tak bude zajímavý slyšet jak si VAR zdůvodnil gol...

Reagovat
Kinky7

Já četl přepis a bylo to teda divný

Reagovat
Kinky7
Reagovat
Liveral

Díky moc. Je to divný no. Mají sice pravdu v tom, že Leno vidí balon celou dobu nehledě na Akanjiho. Ale z toho zadního pohledu je imho zjevný, že skáče pozdějc než by normálně skákal právě kvůli Akanjimu a možnosti, že on to bude tečovat, takže ho jasně ovlivňuje: https://twitter.com/ignaciocerva07/status/1697987177165336808?s=20 ... Podle mě kdyby Akanji neexistoval, tak by to spíš chytil, než nechytil...

Reagovat
Kinky7

Chytil by to. V záběru je krásně videt jak zastaví pohyb kvůli Akanjimu. Jasný offside ale chápu že pokud si to rozhodčí takhle zdůvodni( byť blbě) tak to neodpiska.

Reagovat
Liveral

Ja to moc nechápu teda. Imho když seš rozhodčí musíš jednoznačně vědět, že k ovlivnění dochází i jinak než zamezením výhledu na balon. A pokud to nevíš, tak za tím VARem nemáš co dělat

Reagovat
Kinky7

Viz loni Rashford....

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
SunFells

No není to lehké pro ty rozhodčí spojit si dvě části informace dohromady!

Reagovat
masly008

Počkat tohle nepískli jako ofsajd?

Vždyť byl úplně jasný. Čím to jako obkecali aby to uznali?

Reagovat
mistr129

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/premierleague/status/1699316659150827747

Zverejnená komunikácia hlavného rozhodcu a VAR k tej Havertzovej "penalte" cez víkend

Reagovat
tweek

Za mě úplně v pohodě, takhle to má vypadat. A kdyby to pak rozhodčí ještě vysvětlil divákům, bylo by to zlaté.

Ve finále tam byl větší kontakt od Casemira imho, ale to už byl Kai v letu. Penalta v žádném Případě.

Ještě by mě zajímalo, jestli VAR zkoumal ten souboj ve vápně mazi Gabrielem a Hojlundem, který ETH označil jako jasná penalta.

Reagovat
Kinky7

Ukázkové použití VARu

Reagovat
SunFells

Až na to zvýraznění minimal, to by si měl Taylor posoudit sám. To bych rád slyšel nahrávku o Rashfordovi

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

To + ten ofsajd Garnacha by to chcelo

Reagovat
Busby babes

u offsidu imho zadna komunikace neprobiha, to by byla nuda.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

ta komunikace mezi nima je super, chapu jejich vysvetleni, videl bych to jinak ale to je proste ten subjektivni aspekt.

Reagovat
Busby babes

fakt mi prijde divne to vysvetleni: Havertz kopnul do AWB. Havertz bezi, netusi, kde za nim AWB je, AWB se mu primota pod nohy, je to nesikovnost, neni to umyslne, ale posle ho k zemi no.

Reagovat
masly008

No on ho ten kontakt s AWB k zemi neposlal, vypadalo to že už padal když o něj štrejchnul.

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. to delaj ty zpomalene zabery

Reagovat
tweek

No, já si prostě myslim, že tohle faul není. Já tam jasně vidím snahu jít si pro penaltu. Fotbal jsem hrál (sice na bídné rovni , ale…) a řekl bych, že takový kontakt prostě v zájmu zachování směru a pokračování ve hře ustát jde. Kdyby toto měl být faul, tak to jde proti smyslu té hry. Hráč se má proste snažit hrát a ne si vymodlit faul za každou cenu.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Kiss Me Polka!

v takové rychlosti dostat dvakrát do obou noh... Za mě faul

Reagovat
SunFells

Havertz se k zemi poslal sám, ale udělal to právě po tom kontaktu.

Reagovat
Grahf

ježiš, zas tie tvoje nitpicky. Primotal sa mu pod nohy, to čo je dopiče, má sa na neho pozerať z 2m vzdialenosti? Futbal je kontaktný šport, bežne sa dávajú bodyčeky bez toho, aby sa pískal faul a ty tu prídeš s takou pičovinou. Potom aby ľudia neboli nasraní, že sa z toho stal sport pre bábovky.

Reagovat
Busby babes

ano, je to kontaktni sport a kdyz nekoho podrazis, i kdyz nechtene, tak je to faul. je to celkem jednoduchej koncept.

Reagovat
Busby babes

jedinej, kdo tu vypada nasrane, ses ty. jdi se projit a vydejchat se.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Užívatelov

Za mě určitě penalta ne, takové souboje nemůžou být na penaltu. Ale rád bych si poslechl co říkali na Rashforda, když z malého vápna skočil až do bannerů

Reagovat
fenixLFC

skvele mohli by to zacat zverejnovat pravidelne

Reagovat
Kiss Me Polka!

Sice s rozhodnutím úplně nesouhlasím,w kdyby tohle ukázali v peimemprenosu, tak bych s tim o dost více v pohodě.

Jinak imo tohle krásně ukazuje, jak je zbytečný ten pohled hlavního na obrazovku, tam si to vůbec nijak nemá čas promyslet nic, jen se podívá a rozhodne, jak mu řeknou..

Reagovat
fenixLFC

nie, on sa ich pyta co si ma primarne vsimat, nie nech mu povedia co ma urobit. rozhodne ako mu povedia vtedy, ked sa na obrazovku nepozera. ked ho tam poslu aby to posudil a zdovodnuju mu to svojim stanoviskom tak je to jeho rozhodnutie, nie ich

Reagovat
Kiss Me Polka!

Já vím, jak funguje var... Píšu, že si myslím, že je to úplně zbytečná zdrzovacka, protože reálné nerozhoduje. 2x se na to podíve v časovém presu, kdy mu mezitím do ucha dva lidi, kteří si to už relativně v klidu vyhodnotili a mají argumenty, říkají co a jak. Kolikrát se stane, že rozhodčí si po zavolání stejně rozhodne po svém? 1 z 20 případů (odhad)? A na základě čeho vlastně..

Reagovat
fenixLFC

znova- tym ze si to pozrie sam robi vlastne rozhodnutie na zaklade ich doporuceni. moze sa rozhodnut inak. ked sa ale nejde pozriet a len rozhodne co mu povedia tak to je hrozny alibizmus

Reagovat
Kiss Me Polka!

alibismus je hrat si, ze dela nejake vlastni rozhodnuti (proc je to to tak dulezite, v jinych situacich se spoleha treba na carove, kteri to vidi na hristi lepe, ale tady je to problem a musi to najednou videt on?),kdyz jen v drtive vetsine pripadu odkyve, co mu reknou

Reagovat
fenixLFC

rozdiel je v tom ze pri spoliehani na carovych si nemohol tu situaciu pustit znova a posudit sam. teraz uz na postrannych nespolieha ale spolieha len na var ktory to kontroluje. a podstatne to je- on je vidiet, on ma rozhodnut, on nesie zodpovednost. VAR uz len zo skratky znamena ASISTENT- ma asistovat, nie rozhodovat. preto by si mal sudi pozriet tu situaciu sam- tym si vytvara aj s ich radami rozhodnutie, nie ze im to len odkyve bez toho aby to posudil aj on

Reagovat
ZJEV

A co na tom proboha je? Napriklad nemusel penaltovy zakrok videt spravne, tak nepiskal. Pokud mu u VARu zahlasi, ze to byl jasny faul a on jim i na zaklade predchozi spoluprace atd. uveri, tak nevidim problem na tom, ze to piskne bez toho aby zdrzoval hru. Spravny manager musi umet delegovat a ne delat vse sam. Videli jsme jak to vypadalo za mikromanagera Babise.

Reagovat
fenixLFC

to ze babis neschopyn mikromanager neznamena ze su to vsetci. nehovoriac o tom ze toto je diametralne ina situaciu a to prirovnanie kulha na obe nohy. a bez ohladu na to ako im veri, ma to posudit on, oni su len asistenti, rovnako ako ciarovy, ktoreho zdvihnutie zastavky samo osebe neznamena nic

Reagovat
ZJEV

Samo o sobe zvednuty praporek neznamena nic, ale v drtive vetsine to hlavni piska. Stejne tak muze nastat situace, kdy napr. naridi penaltu, aniz by sel k tv a ty ho nemusis oznacovat za alibistu (viz vyse). Je sice hlavni, ale nescetnekrat za zapas piska na radu lajnovych a nyni i VARu. Je to sobour, ktery by mel fungovat dohromady. Babise jsem dal jen pro ilustraci nemusis se toho hned chytat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Setwo

konecne som dal v spravnu chvilu Haalanda ako tripple captain vo Fante dakujem za 60 b. Erling

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze by byl Ferguson dvakrat tak drazsi jak Hojlund...ten kluk bude (je) super

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Tvle

Reagovat
bbbauch

Neprekvapils

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Petr.Petr

lol

Reagovat
wild

Manchester United acknowledges the allegations made against Antony and notes that the Police are conducting enquiries.

Pending further information, the club will be making no further comments.

As a club, we are taking this matter seriously, with consideration of the impact of these allegations and subsequent reporting will have on survivors of abuse.

Skoda, ze nestrcili hlavu do piesku aj v pripade Greenwooda. Teraz sme mohli mat top RW a predrazeny Antony tu ani nemusel byt..

Reagovat
Mastný Chobot

Čiže bude normálne hrávať ďalej, hej? A to tu bolo kriku na Arsenal kvôli Parteyovi.

Reagovat
Hlahart

Tak ta kritika šla spíš na to, že se tu to jeho setrvání v klubu obhajovalo imho

Reagovat
Front hell

No nevím. Docela dost se tady křičelo na Arsenal jak se zachoval a zároveň se tady vychvaloval postup United.

Reagovat
Busby babes

hlavne ze si to umite okecat.

Reagovat
Nizzie

Tak okecat, a není to prokazatelně lepší postup po případech Mendyho a Greenwooda?

Reagovat
Busby babes

neni

Reagovat
Nizzie

A proč si tak myslíš?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja si nic neokecavat nemusim, ja som bol za, aby bol suspendovany aj Partey. Len poukazujem na to, ako to bolo vtedy.

Reagovat
Busby babes

no tvuj koment nedava ale smysl. Klub nikde nevyzyval Arsenal at ho suspenduje. A lidi, co si mysli, ze by nemel hrat Partey si vesmes mysli, ze by spis nemel hrat ani Antony... tak nejak nevim, co vlastne zkousis rict.

Reagovat
Mastný Chobot

Či tu, či na twitteri bol Arsenal mnohými kritizovaný za to, ako sa postavil k Parteyovej situácii (a to v nej nehral aktívnu rolu), zatiaľ čo MU bol chválený za to, ako sa postavil ku Greenwoodovej. Tak uvidíme, čo bude teraz na MU, keď zvolil ten istý postup. Neber to ako útok, ja sám neviem, čo by som robil, keby som bol na ich mieste.

Reagovat
Busby babes

" zatiaľ čo MU bol chválený za to, ako sa postavil ku Greenwoodovej"

no, to platilo do momentu, nez jsme ho chteli vzit zpatky. do te doby to tak samozrejme bylo. vy ho stavite porad no matter what.

jako utok to neberu, jen podle me lidi, co rikali, ze ma Greenwood hrat, tak rikaji ted ze se nema resit ani Antony (+ prave ten Partey je pro ne argument) a lidi, co rikali opak jsou ted spis proti tomu aby Antony hral.

Jinak v anglickych novinach to klub zatim spis schytava ve stylu: to jste se z toho fiaska z greenwoodem vubec nepoucili?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Swarley

Jak jsi to psal u tech vasich prepalenych prestupu, ostatní vas donutili... My jsme se treba ted inspirovali u vas, ze je lepsi delat, ze se nic nestalo..

Reagovat
Nizzie

Ale to přeci není dělání, že se nic nestalo, ne? Jen se prostě počká, jak to nakonec skutečně bylo a jaký ten vývoj skutečně bude. Myslím si, že s Greenwoodem vás to dostatečně vytrestalo, abyste stejně nepostupovali dvakrát ne?

Reagovat
Busby babes

hehe, se mozna koukni do anglie co se pise. tam je to presne naopak. United se z Greenwooda vubec nepoucili... to je prevladajici reakce

Reagovat
Nizzie

Tak to je zajímavé, buď to nechápu, ale mám za to, že v případě Antonyho chcete postupovat diametrálně odlišně jako v případě Greenwooda ne?

Reagovat
wild

Vzhladom na to, v akej sme financnej situacii, si uz fakt nemozeme dovolit hodit do kosa dalsich 100M v podobe Antonyho

Reagovat
SunFells

70 jste hodili v ten moment, kdy jste ho koupili.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Petr.Petr

pozdravuj havertze

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Masi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Nizzie

No ona zní otázka, jestli v případě nerozumného postupu v záležitosti s Antonym neriskujete mnohem víc. Přeci jenom poškození jména takové značky jakou je ManU by mohlo mít hodně velké následky ne?

Reagovat
Busby babes

no greenwooda jsme chteli vratit zpatky do sestavy, so...

Reagovat
Nizzie

Ale až poté, co se ta situace nějakým způsobem "vyřešila" když to tak napíšu, jakkoliv blbě to zní, ne? Jak vylezly na povrch obvinění, tak jste ho hned vyřadili, jestli si dobře vzpomínám.

Reagovat
Busby babes

tady jde imho o to, ze ona rika ze minimalne nektere (nevim, jestli vsechny) ty napadeni byly pred svedky, takze Antonymu muze to odsouzeni realne hrozit mozna vic nez u Greenwooda. Netusim, on to popira a rika, ze to bylo jinak. to se pak trochu vracime k tomu, co pisu vejs, ze by me zajimalo, jestli klub za ty 4 mesice od doby, co se to objevilo prvne, udelal nejakej risk assesment ke kteremu prizval pravniky, co se na tuhle oblast specializuji no...

Reagovat
Nizzie

No to je jasný no a bylo by dost hloupé, kdyby klub jakýkoliv risk assesment neprovedl, to je pravda. Ale reálně právě v tom si myslím, že klub postupu diametrálně odlišně od případu s Greenwoodem, kdy vylezla ven obvinění a klub ho okamžitě stáhl, aby se nakonec zjistilo, že jsou ti dva zase pár a byla to "jen krize" (čímž to nechci zlehčovat, rozhodně si Greenwood zaslouží trest a nést následky) v jejich vztahu a ten postup mohl být jiný, než mu úplně pozastavit kariéru, ale spíš ho užít jako příklad pro nápravu. Přeci jen, je to mladej kluk, který teda udělal velkou kktinu, teď si nejsem jistý, jestli ji řezal pravidelně, nebo to bylo jednorázové, ale pořád je tam nějaká šance, že by se z toho mohl poučit, tedy v případě, že to byl jednorázový zkrat. No a u Antonyho je teď situace, kdy je proti němu to obvinění, důkazy tedy nevím jak silné má, ale když tvrdí, že to bylo před svědky a několikrát, tak to si jen tak nevymyslíš ty svědky, ale klub si prostě nechává zadní vrátka co by kdyby přeci jen. Tak to na mě působí. Protože jak v případě Greenwooda, tak v případě třeba souseda Mendyho to dopadlo nakonec relativně mírně. V případě Parteyho je teď taky dost dlouho klid.

Reagovat
Busby babes

hele u Greenwooda ta jeho pritelkyne zverejnila videa a jeste ted den ho zatkla policie a odvezla do vazby. tam nebylo moc na vyber.

Reagovat
Nizzie

Ano, to souhlasím. Teď to opravdu působí tak, že buď klub neprovedl žádný risk assesment, nebo si jsou jistí, že to Antony neudělal nebo následky budou malé po přezkoumání případu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

V žádném z těch případů se dosud nezjistilo, jak to skutečně bylo

Reagovat
fenixLFC

u greenwooda sa to zistilo pomerne presne

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jo a co se zjistilo?

Reagovat
fenixLFC

co vlastne robil. boli tam nahravky ktore to potvrdzovali. to ze ta holka stiahla zalobu neznamena ze sa to nestalo

Reagovat
Kiss Me Polka!

? ty nahravky ale byly k dispozici okamzite, na nic necekalo a nic postupne najevo nevyslo. neprobehl soud, ktery by dal nejaky konecny vysledek a vyrkl aspon vysledky vysetrovani policie..

Reagovat
Nizzie

Jasný, tady ty nahrávky byly venku hned a s ohledem na to se dá říct byl postup United pochopitelný. Ale stejně tak si v tu chvíli mysleli všichni, že má po kariéře a půjde sedět, a ono ejhle, situace se vyvinula úplně jinak. Tak myslím, že není dobré dělat ty předčasné závěry. Protože tam může vyplavat na povrch spousta věcí, a i z naprosto jasného případu může být ten výsledek úplně jiný.

Reagovat
Kiss Me Polka!

oni ale neudelal zadny zaver. oni udelali to, co udelat museli, kdyz ho zatkla policie a tohle info bylo venku. zaver by udelali, kdyby ho okamzite propustili.

Reagovat
Nizzie

Tak s těmi závěry to nebylo myšleno konkrétně na United, ale spíše tak obecně. Blbě jsem to napsal.

Reagovat
Nizzie

*konkrétně na United a případ Greenwooda

Reagovat
Nizzie

Důležitý je tam i ten dodatek "a jaký ten vývoj skutečně bude.", který znamená, že se třeba nezjistí, jak to skutečně bylo, ale ta situace se vyvine tak, že to defacto "vyšumí". Ideální případ je Mendyho, kdy byl obviněn x ženami, a pokud se nepletu, všechny nakonec stáhli obvinění, což samozřejmě neznamená, že se to nestalo.

Reagovat
SunFells

? Nestáhli

Reagovat
Nizzie

No krom teda té hrubky, za což děkuji za upozornění, máš pravdu, byl dokonce zproštěn viny, za to taky děkuji. Nevím proč jsem měl za to, že to ty baby stáhly, ale asi sem si to pomotal s případem Greenwooda. Nicméně podstata zůstává stejná.

Reagovat
Busby babes

nestahly.

Reagovat
Nizzie

Ano, už mě opravil SunFells. Moje chyba.

Reagovat
Mastný Chobot

Co som pisal? Osviez mi pamat prosim ta

Reagovat
Hlahart

Tohle je podle mě mimochodem cesta pro Greenwooda zpět do kádru za rok

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Sandstorm

snad jestli se rozehraje

Reagovat
Svatej

Jste se normálně posrali?

Reagovat
r.mrazik

je fakt humorny,ze mason to odnese a antony nic...

snad zensky tym nastoupi a kluci z twitteru prijdou na stadion

Reagovat
bbbauch

Klub klasicky k smichu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Swarley

Stahnout ted Greenwooda z hostovacky...?

Reagovat
r.mrazik

uvidime co twitter,zensky tym a kucharky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Pravda, kucharky nasrat nechces

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

nechces

Reagovat
r.mrazik

to fakt ne

Reagovat
John Obi Mikel

Nasereš a posereš se

Reagovat
wild

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

vubec nevis, jestli to Antony neodnese. To prohlaseni klubu je naprosto nicnerikajici. spis to zas vypada, ze to zjistili vcera a ted nevi, co maj delat.

Reagovat
SunFells

Tomu snad nevěříš

Reagovat
Busby babes

cemu?

Reagovat
SunFells

"spis to zas vypada, ze to zjistili vcera"

Reagovat
Busby babes

no, neprekvapilo by me to. ale jinak jasne, je to nadsazka.

Reagovat
r.mrazik

nevim no

kazdopadne doted hrali mrveho brouka a i ted ho vlastne docela hraji

je to takove odsouvani problemy s tim,ze se to nejak samo vyresi

ostatne jsou tri reseni, postavit se za hrace, vyradit ho jako masona a nebo delat blbý...vybrali si zatim treti moznost

Reagovat
Busby babes

podle me ho nijak nehaji a hrajou mrtveho brouka dal.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
ACSMan

Naši hráči se prostě bijí za tým a ostatní závidí

Reagovat
RKBoy

tak pokiaľ niesú dôkazy o nejakom agresívnom či násilnom chovaní ako v prípade Greenwooda, nevidím žiadny problém v tom aby hral dalej.. je kopa prípadov kedy sa takéto obvinenia ukázali ako falošné či bez nejakých dôkazov..

treba si počkať a potom robiť nejaké závery.

Reagovat
Busby babes

no je hodne fotek zraneni a ona rika, ze se hodne z tech incidentu staly na verejnosti a pred svedkama. takze by melo byt docela dosazitelny zjistit, co se stalo no.

Reagovat
Sandstorm

Zdá se mi to nebo tahle Antonyho kauza nabírá na obrátkách? A nevypadá to dobře. Greenwood měl tu smůlu, že ta jeho zveřejnila to video. U Antonyho video není, tak u toho na sociálních sítích není takový humbuk. Ovšem svědci prý jsou, obvinění jsou vážná a dokud se to nevyřeší, měl by být vyřazený z kádru. Jestli ne, tak jsme fakt morální alibisti a žumpa klub. Kdyby ten vůl aspoň něco hrál...

Nikdy jsem nepochopil, co na něm EtH vidí tak výjimečného, že sme byli ochotni ho tak přeplatit.

Navíc očividně charakterově to taky nebude žádná výhra.

Reagovat
Hlahart

Mně teda přijde do jisté míry fakt vtipný, jak se tady dokola bavíme o morálce/charakteru fotbalistů, kterým je třeba 19-23 let. To jsou prostě skoro ještě kluci, já v tomhle věku teda taky nebyl žádnej morální maják. Navíc to jsou borci, co nemaj žádný vzdělání, v zásadě ani zkušenosti s reálným životem, nebo jsou z nějaký úplný sociální propadliny a jen rychle přišli k penězům.

To jim samozřejmě nedává právo chovat se protiprávně, ale prosím nedělejme z nich to, že by měli být nějací morální vzorové v tomhle věku, nebo snad že by měli být cokoliv víc než jen zpravidla hloupí čutálisti bez kontaktu s realitou mimo jejich bublinu.

Reagovat
Sandstorm

Morálními vzory být nemusí, ale bavíme se tady o obvinění z napadení/znásilnění. Já taky nebyl žádnej svatoušek, ale ženský sem nemlátil no.

Reagovat
Hlahart

Však já říkám to stejný, to byla jen reakce na to charakterový hodnocení, jakkoliv možná třeba ne mířena úplně správně na ten tvůj příspěvek

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Souhlas, jsou to normální hovada.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

Reagovat
oddy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

to zas taky neni uplne pravda. Antony vyrustal ve Favele v Sao Paolu, rekl bych, ze o nekterych aspektech zivota bude mit vetsi predstavu nez tady celej eurofotbal. Greenwood je z chudych pomeru, k penezum se dostal az v 18.

a teda nikdo z nich nedela moralni majaky, respetkive to po nich nechce. jen by mohli treba aspon nemlatit svoje holky no. Ja nevim, to jsem v 18 nedelal, mozna v tvem okoli to bylo beznejsi, v mem moc ne...

Reagovat
Hlahart

No tak ta favela z tebe právě ten morální maják neudělá. To je ta varinta "sociální propadliny"

Reagovat
Busby babes

"v zásadě ani zkušenosti s reálným životem" narazel jsem na tohle...

Reagovat
Grahf

pretože si si nepričuchnul k peniazom

Reagovat
Busby babes

za a) to nemuzes vedet.

za b) 99 procetn fotbalistu svoje holky nemlati, tak tim to asi nebude.

Reagovat
Salfovic

Jak si přišel na těch 99 % ?

Reagovat
Busby babes

kvalifikovany expertni odhad. ale jinak v PL hraje cca 440 fotbalistu. (20 tymu, 22 hracu na soupisce). 1 procento jsou 4.4 hracu. Vime o 3 pripadech. me to celkem vychazi i takhle.

Reagovat
Hlahart

Jako že by teda byli fotbalisti mnohem méně násilní než průměr? Pak z nich teda naopak ty morální majáky dělejme

Reagovat
Busby babes

je otazka o kolika pripadech nevime

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
Grahf

tak vieš len o tých, na ktorých sa prišlo

Reagovat
romeo351

Reagovat
Kiss Me Polka!

nikdo by je neřešil, kdyby nemlatili ženy, žádné morální majáky nikdo nevyžaduje, co je zas tohle za false argument..

Reagovat
Detective

Jasně, ovšem když se chová jako debil tak ho suspendujou i na střední škole a musí se zodpovídat i kdyby mu bylo 14. A navíc sice nemusej bejt morální majáci, ale jsou to lidi s jejichž jménem se taky prodávaj dresy a jinej merch a na jejich veřejný prezentaci a na tom, že k nim lidi vzhlížej je založená velká část jejich výdělků, takže se s ohledem na to prostě musej chovat. S běžnejma mladejma to těžko můžeš srovnávat, protože ty se nerozhodi jít s kůží na veřejnost. Když nechci bejt vzor, kterej je veřejně souzenej tak to prostě je s některejma způsobama obživy neslučitelný.

Reagovat
jk

Tohle vždycky nechápu. Proč se ti high profile lidi mají jako chovat jinak než nějaký Pepa co dělá v Pilaně Hulín nátrojáře. Jsou to furt lidi, nikdo by se neměl chovat jak kokot a mlátit ženskou, ale u některých to nebudeme tolerovat víc protože jdou s kůží na trh? Brrrrr

Reagovat
Detective

Kde píšu že by se měli ty lidi chovat jinak? Ano, nikdo by se neměl chovat jako kokot a zákony platěj pro všechny. Píšu jen že veřejně známí lidi musej počítat že je bude veřejnost hodnotit a moralizovat a Pepu ne, protože nevědí že existuje a ani je nezajímá a řešit ho bude maximálně sousedka. Prostě bejt veřejně známej znamená že se o tebe bude otírat kdekdo.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fff

Velmi zly pohlad na vec .

Je velky rozdiel medzi, na jednej strane mladickou nerozvaznostoum na ktoru suhlasim, ma podla mna kazdy do istej miery narok, je to sucast normalneho ludskeho vyvoja a na strane druhej velmi, velmi vaznym konania, ktoreho sa mal Antony dopustit.

Ta miera konania, o ktorom sa tu teoreticky v suvislosti s Antonym v tomto konkretnom pripade (pripadne sem hodne Greenwooda este), absolutne nespada pod nieco, co mozeme zlahcovat resp. do istej miery ospravedlnovat s odkazom na vek a pod.

Tu nehovorime o tom, ze niekto sa vo veku 20 rokov pripil s kamaratmi a vymocil sa na namesti alebo o tom, ze sa v nakupnom voziku napity prehanal po meste a niekomu tukol do auta. To su veci, ktore ti v pohode dam pod mladicku nerozvaznoznost.

To o com sa tu bavime v suvislosti s Antonym ci Greenwoodom su konania, ktore su v kazdej civlizovanej krajine kvalifikovane ako zavazne trestne ciny, ktore mozu na inej osobe zanechat trvale nasledky, ci uz fyzicky alebo psychicky.

Je velmi nebezpecne tieot veci zlahcovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgar Davids

Humor

Reagovat
Maximm9

Tak United si to posral s tim Greenwoodem United tim ve svem klubu vytvoril precedens a ted kazdy fotbalista, ktery neco provede a bude nejaky dukaz nebo svedek, tak by toho hrace meli vyradit z tymu.

A pokud se rozhodnou to neudelat, tak dostanou strasnou bidu na soc. sitich, od zenskych v United atd... ten tlak bude obrovsky na ten klub

Reagovat
Grahf

myslíš ako Partey?

Reagovat
Maximm9

Nevim moc o jeho kauze, ale co ma Partey spolecneho s United ? To je na Arsenalu, jak se k tomu postavi. United u Greenwooda udelal rozhodnuti, ze takovym lidem za domaci nasili/znasilneni druhou sanci v klubu nedaji a maji u nich dohrano.

A potom se ukaze, ze Anthony zmlati svoji tak, ze tymovy doktor musi zachranovat jeji kozy

Reagovat
bbbauch

*Antony. Martial svoji starou nemlatil, nebo to mozna jenom zatim neprasklo

Reagovat
Grahf

"A pokud se rozhodnou to neudelat, tak dostanou strasnou bidu na soc. sitich,"

tak toto asi platí len pre United podľa teba :)

Reagovat
Maximm9

Tak United si to evidentne dela sam jenom horsi, jestli vasi lidi byli na miste ''zahladit stopy''

Tohle je pro media lepsi drama nez Partey

Reagovat
Salfovic

Ten precedens by se mohl přeformulovat na: každý fobalista, který bude zatčen, bude vyřazen z týmu

Reagovat
Svatej

Posrali to tim, ze udelali spravnou věc?

Reagovat
Maximm9

Nikdy se ti nestalo, ze jsi udelal spravnou vec a potom to s tebou vyjebalo ?

Reagovat
1joni

Reagovat
mithro

mali to spravit ako Arsenal a vsetko by bolo vporiadku

Reagovat
SunFells

One reason Manchester United are hesitant to say much about the situation, could be related to what is reported by Metrópoles today.

According their article, Gabriela Cavallin accuses the club of hiding Antony’s crimes.

There’s a specific situation related to that. That was an event which took place in a room of the Hyatt Recenty Manchester Hotel, on the 15th of January, when the player allegedly: “Head-butted his then-girlfriend, causing a cut on Gabriela’s scalp. Then, according to the player’s ex, Antony grabbed her aggressively and threw her hard onto the bed, falling on top of her. The action allegedly caused a silicone prosthesis to become dislodged in Gabriela’s breast, which later required reconstructive surgery.”

Cavallin claims that following this alleged aggression, a Manchester United employee was called for help. That’s Daniele Bertoli, who, according to her lawyers, is someone at the club whose job it is to provide support to their players.

It’s claimed he’s the one who called a doctor, and according to Metrópoles, Cavallin’s lawyers believe that was “with the deliberate intention of hushing up what had happened, and not allowing Gabriela to seek medical help at a hospital or clinic, where she would probably be questioned about what had happened or who had assaulted her”.

Lawyer Daniel Bialski reportedly believes Antony used Manchester United to try to ‘hide the crime’, and the São Paulo Civil Police were asked to question the club about Daniele Bertoli’s role and the assistance they gave the player. The hotel’s camera footage was also requested by the legal team.

Jsem si říkal, že naráz se o těch doktorech/lidech z MU přivolaných poté co ji měl rozladit kozy nemluví. A už jo

Reagovat
BJ23

Pokud je video jak doktor MU jde do jejiho pokoje, tak maj fakt problem

Kazdopadne v Anglii se to uz resi hodne, je to na titulce BBC.

Reagovat
Salfovic

Nemůžou z toho mít průser i ti doktoři, ve smyslu, že nenahlásili policii trestný čin ?

Reagovat
BJ23

nevim nejsem pravnik

Musel bys tam byt hele...Ja pochybuju ze on toho doktora zavolal a rekl mu hele serezal sem svoji holku pojd ji osetrit. Pravdepodobne ji rekl ze upadla a ma neco s kozou...coz se mimochem temhle krasavicim stava dost casto i samo.

Kazdopadne pochybuju, ze ten doktor bude nejak lhat nebo neco zakryvat pro United. Ohrozil by si tim celou karieru kvuli nejakymu blbovi. Mohl by prijit o licenci. atd atd

Uvidime no...ale nevypada to dobre, muzou se soudit rok i vic a United budou celou dobu v bahne pokud se ho nezbavi.

Reagovat
BJ23

Aha tak pockat ja to spatne pochopil. Myslel sem ze Bertoli je doktor. Ale on je nejaka podrztaska pro hrace, kteryho Antony zavolal a az pote Bertoli zavolal doktora. No tak je do toho zaplatenych jeste vic lidi.

Reagovat
Salfovic

To bude asi takovej jejich Winston Wolfe

Reagovat
BJ23

koukam na nej na linkedin a vypada to spis jako nejakej slizak pro styk s verejnosti. Business school a delal pro ruzny federace v italie a anglii, pro lazio.

Napisu mu co se na tom hotelu stalo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
krisa

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Na webu je to celkem zapadlé.

https://www.bbc.com/sport/football/66729711

Reagovat
mr.Silver

Antony is accused of attacking his former girlfriend Gabriela Cavallin "with a headbutt" in a Manchester hotel room on 15 January, leaving her with a cut head which needed treatment from a doctor.

She also alleges she was punched in the chest, causing damage to a silicone breast implant, which required corrective surgery.

Reagovat
bbbauch

Jestli se tohle potvrdi… kokoti

Reagovat
J0EL

Neuveritelne

Reagovat
papos182

To je vtipny, jak to ManU ted pritahuje.

Kdo bude dalsi? Ja tipuju Onana.

Reagovat
Grahf
Reagovat
Busby babes

Reagovat
1joni

Reagovat
Greny

ale řekl bych že už to bude tak dva tři roky stary

Reagovat
Tomanatura

Presne 3 roky

Reagovat
SunFells

viděl jsem před pár dny, že v tom zápase nastoupila řada dnes už známých jmen.

Reagovat
Salfovic

V těch 1:44 mu vysvětloval, že má stát na čáře?

Reagovat
Greny

Takhle nějak by to pískal Paták kdyby tu penaltu Admira nedala ... Jen by to nechal opakovat tak dlouho než by ji někdo dal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
krisa

gólman ale rozhodčí vlastně taky, poprvé tam fakt vběhli a podruhé byl před lajnou

Reagovat
icemike

Poprvé i podruhé opustil lajnu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VTID94

Enzo Fernandez could be seriously considering an early exit from Chelsea if his situation in the team does not improve, as the level of football has been below expectations.

(Source: Fichajes)

Reagovat
LaVolpe

Let's Go.

Reagovat
SunFells

His situation?

Reagovat
Busby babes

berem.

Reagovat
vladis271

A to moze?

Reagovat
Error

A pak ze se nezbavime osmiletych kontraktu, haha. Jeste radi budou zdrhat

Reagovat
avicii

Nejaké peniaze za Caiceda sme neminuli cez leto takzeee...

Reagovat
Salfovic

Aspoň nebude Lukaku v létě trénovat sám.

Reagovat
icemike

Kvalitní zdroj

Reagovat
VTID94

BREAKING: Manchester United have been accused of covering up Antony's assault allegations by his ex-girlfriend's lawyers, as she leaks WhatsApp messages and claims she was treated by United’s team doctors.

The club insist her claims are 'categorically FALSE'.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/Sanchooo10

Sancho ma ten post porad pinned uz 4. den Neuveritelny cirkus fakt, kezby ta repre pauza trvala navzdy

Reagovat
Miguel19

Souhlas

Reagovat
Busby babes

je to trouba no. ale tak uvidime. mozna se z toho dela vetsi halo nez to realne bude.

Reagovat
r.mrazik

Za dva týdny vypluje něco nového

Reagovat
LaVolpe

A u někoho jinýho.

Reagovat
r.mrazik

jj,v MU tahaji kazdy tyden sirky,kdo udela nejaky novy pruser

Reagovat
mithro

neboj, este nam nieco pripravi Bill za paradu a bude to komplet po vikende.

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

tesis se na novou sezonu, co?

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně to má připnuté úplně zbytečně, když stejně nic nepostuje.

Reagovat
Ondiis
Reagovat
Higi

Tipnete si, kdy a kdo Fergusona koupí, a za jakou částku? Případně jestli zůstane v Brightonu?

Když se na to podívám, tak prakticky všechny týmy hrají na jednoho čistého hrota. City má Haalanda, United teď investovali do Hojlunda, který se podlemně rozehraje a bude dobrej... Newcastle má na hrotu Isaka taky za velký peníze vesměs.. A všichni jsou to zároveň dost mladí hráči. Tottenham za jednoho hráče nebude dávat 100-120 mega podlemně, to je jen můj tip teda...

Takže můj tip je, že pokud se o Fergusona někdo bude příští léto snažit jej podepsat, tak bych tipoval buď Arsenal, Chelsea nebo Liverpool. Jinak si myslím, že částka za něj 100 milionů liber bude pro Brighton málo, pokud dá tuto sezónu plácnu 10-15 golů třeba "jenom". Tak očekávám, že požadovaná cena bude cca 120 mil. liber... no jsem zvědavej, určitě další velká věc v budoucnu ke sledování na přestupovém trhu....

Reagovat
EZ

tak ja teda tento prestup tipujem najskor o par rokov

Reagovat
Higi

Já myslím že příští rok by po něm měli jít určitě top kluby, čím dřív tím líp podlemně... jeho hodnota pravděpodobně půjde jen nahoru... a čím menší konkurence na přestupovém trhu, tím líp pro klub, který o něj bude mít za ty peníze fakt zájem... + by to měla být sázka tak trochu na jistotu... prověřený PL, gólový? Pokud dá těch 10-15 gólů tenhle rok... příští rok 20 let, takže investice na dalších 10 let, případně za 5-6 let prodáš za stejnou sumu nebo se ziskem... samozřejmě vždycky se může něco posrat, ale pravděpodobnost je určitě spíš ta pozitivní než negativní... já trochu tipuju, že by Arsenal po něm skočil mohl... ale otázka taky bude jak se sezóna vydaří naší dvojici Jesus-Nketiah... těžko říct

Reagovat
vodka

City

Reagovat
fff

Arsenal

Reagovat
Gunner14

Reagovat
martin.b

Liverpool hádám v nejbližších dvou tří letech nebude investovat dalších +100m v librách do útočníka, když na pokrytí této pozice za poslední rok zainvestoval přes 100m..

Reagovat
Mastný Chobot

MU za 150m

Reagovat
Busby babes

kez by

Reagovat
Mastný Chobot

Ja si myslím, že do 2 rokov je u vás. Teoreticky ešte Chelsea, ak nebudú mať ban.

Reagovat
BenB

Však k nim nedává žádný smysl, za předpokladu že se chytí Hojlund tak proč by tam chodil nebo ho měli chtít za 100+ jako backup?

Reagovat
Mastný Chobot

1. je to United

2. že sa Hojlund chytí, nie je vôbec isté

Reagovat
Petr.Petr

2. bod vylozene moudro roku, vzhledem k tomu, ze v celym vesmiru neni jisty nic....teda krome toho, ze arsenal se nikdy united fotbalove nevyrovna

Reagovat
Front hell

Viděli jsme v neděli fnukas stejně jako ten hag po zápase

Reagovat
Petr.Petr

Já si na nic nestezuju. Ukaz mi kde. Jen konstatuju pravdu. Jsem pravda. A tebe pravda bolí, ty ses schopnej tvrdit ze kanonyri vyhráli pl 2022/2023 ikdyz se to nestalo. Ses blázen a potřebuješ pomoci

Reagovat
J0EL

Toto je solidny material takto v strede tyzdna Kde si to zohnal a co to stoji?

Reagovat
Front hell

Ty seš pravda,ale já jsem blázen. Ok

Reagovat
SunFells

Feguson by nebyl Hojlundův backup.

Reagovat
BenB

O to víc ale nedává, za předpokladu že se Hojlund chytí, smysl koupě Fergusona přeci

Reagovat
Salfovic

Nevěřím tomu, že má Hojlund na to být jedničkou v top klubu pomýšlející na titul, přinejlepším backup.

Reagovat
SunFells

Pokud by se Hojlund chytil v dostatečně uspokojivé míře, proč by dávali dardu za Fergusona že jo?

Reagovat
fff

Vy budete skor ci neskor potrebovat poriadneho utocnika (nie Jesusa ci Nketiaha, pri vsetkej ucte) a ak Ferguson bude pokracovat tak ako doteraz, tak by to mohol byt pre vas podla mna prave on.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím si, že Jesus s nejakom krátkom čase odíde / stratí základ. Aspoň kým bude Arteta trénerom, preňho je to ideálny hráč. Tým pádom si nemyslím, že budeme dávať 100m+ za hrotového hráča.

Reagovat
fff

Tomu rozumiem, len podla mna s utocnikom ako Jesus sa Arsenal neposunie o ten level vyssie, rozumej hrat pravidelne o titul ci LM. Jesus podla mna nie je ten top utocnik, ktoreho zvacsa tie najuspesnejsie kluby maju a vdaka ktorym vyhravaju trofeje.

Reagovat
BenB

Přesně tak, dává mi větší smysl v Arsenalu než v united.

Reagovat
EZ

ved vo forme minulu jesen hral ako OG Ronaldo. Navyse Ferguson nie je ani nahodou hotovy hrac a najblizsie roky nebude platnejsi ako Jesus

Reagovat
Mastný Chobot

v FM je pravda, že som Fergusona kúpil za 55m ako 18-ročného a v 20 už Jesusa vytlačil.

Reagovat
Luc-Luc

co mas proti Jesusovi ? kdyz pominu ten uplakanej oblicej na ranu, tak mi prisel docela dobrej vzdycky

Reagovat
O.Giroud

Takže praješ Hojlundovi aby bustol?

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze 2 utocnici, to by byl obri luxus.

Reagovat
O.Giroud

za taku cenu urcite aj ked zas my mame(mali sme) na lavicke Nuneza no

Reagovat
Busby babes

kdo je my? kdyz vidim tvoje oblibene kluby, jsem zmaten

Reagovat
Neutron

On je scouser, tie kluby v oblubenych tam ma preto, aby ked mu niekto zacne nadavat tak si pozrie ake kluby ma v oblubenych a bude nadavat na tie a nie na klub, ktoremu skutocne fandi

Reagovat
Dawon

Jakot mit 2 utocniky za 200+ mega, to si troufnu rict ze je opravdu trosku zbytecny luxus Nemluve o tom, ze kdyz hrajes na jednoho utocnika, tak by asi minimalne jeden z tech dvou nebyl zrovna spoko s hernim vytizenim

Reagovat
BenB

Reagovat
Busby babes

pak kdyz se jeden zrani, tak se zas bude brecet, ze nemame nahradu... ja nevim no. 2 utocnici mi neprijde nejak hodne. hrajem okolo 55 zapasu kazdou sezonu, rekl bych, ze by se vyuzili.

Reagovat
BenB

Dva útočníci hodně nejsou, dva útočníci co mají být potenciál být světová špička ano. Nehledě na to, že by ti tam třeba ani nechtěl přijít, plus cena.

Reagovat
Busby babes

kdyz nebude chtit prijit, tak to nebudem muset resit. Meli jsme driv taky vic utocniku a nebyl problem. Wazza, Berbatov, Welbeck, Owen

RVN, Wazza, Saha, OGS, Smith

Reagovat
Neutron

no lenze Welbs nemal nikdy potencial byt svetova spicka, Owen ked k nam prisiel tak to bol uz skor zolik ako pravidelny hrac zakladu, samozrejme aj kvoli jeho zdraviu, Smith sice prisiel ako utocnik, ale mam pocit, ze Fergie ho uz potom pchal aj do zalohy a taky Ole bol taktiez skor hrac z lavicky co neremcal a jeho pozicia mu neprekazala. Ale samozrejme musim suhlasit, mat dvoch pouzitelnych utocnikov nie je ziaden luxus, akurat dost zalezi ako sa presadi Hojlund (dufam, ze vyrazne, tu chvilu co hral proti Arsenalu sa mi pacil).

Reagovat
Busby babes

Whatever. Tak si prejte nekoho prumernyho na koho pqk muzete picovat ze nema v klubu co delat

Reagovat
Neutron

Ja nic o priani predsa nepisem

Reagovat
Gunner14

Je náš

Reagovat
r.mrazik

chelsea za 150 mega euro

Reagovat
Luc-Luc

chelsea, 250 milionu liber

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/gauc_fotbalista/status/1699423340262253039

S tým Gylfim je to naozaj takto? Popravde o tom prípade nič neviem, ale ak áno, tak je to hrozné.

Reagovat
Nizzie

Ten předposlední odstavec jednoznačně odkazuje na to riziko, který jsem tu mnohokrát sděloval a které někteří záměrně přehlíží. A přitom je to jeden ze základních principů a opěrných bodů práva - tedy presumpce neviny. Ve dvou ze čtyř takto sledovaných případech (Greenwood, Sigurdson, Mendy, Partey) to přitom dopadlo tak, že dotčený byl zproštěn obžaloby a jeho kariéra byla nenávratně poškozena, a nejsmutnější na tom je, že to poškození kariéry je ten menší z problémů, které tím byly způsobeny. Přesně proto upozorňuji, že je obrovská chyba soudit situaci ihned poté, co byla podána žaloba. Přesto se najdou takový, kteří mají ihned jasno, člověk byl obžalován se pro ně rovná tomu že to udělal a je hotovo.

Reagovat
Busby babes

vsak presumpce neviny ale nebyla nijak porusena. Nesli do vezeni. se zbytkem se da asi souhlasit, vsichni hodne rychle soudime a je lepsi pockat no.

Reagovat
Nizzie

No presumpce neviny ale přece nesouvisí jen s tím, jestli jdou do vězení nebo ne, ale dokud není prokázán opak, je na ně po celou dobu vyšetřování nahlíženo jako by danou věc nespáchali (ať už v očích veřejnosti, zaměstnavatele, vyšetřovatelů atd.).

Reagovat
Busby babes

ale tak my o tom jen diskutujem na diskuznim foru, nikoho neposilame do lochu, ze jo. Kluby uz jsou na tom podstatne hur. pro ne je bezpecnejsi takoveho hrace odstavit, protoze kdyby nakonec odsouzen byl, tak to bude velkej pruser, ze ho nechali dal hrat a davali mu obri prostor co se tyka nejakeho medialniho dopadu.

Ale jinak ty kluby dal vsechny hrace platili a tak. zadny z tech hracu, ktere jmenujes, nebyl vyhozen, kluby s nima nerozvazaly smlouvy...

Reagovat
Nizzie

No jako jasný, ale ten tlak a ta hranice mezi diskuzí na fóru a ovlivněním něčího života je strašně tenká. Skrz sociální sítě atp. Dneska stačí opravdu někoho jen obvinit a bez ohledu na to, že to ten dotyčný spáchal nebo nikoliv, si široká veřejnost ihned udělá svůj závěr a už jen toto brutálně ovlivní život dané osoby. A to je to, na co upozorňuji. Protože pak se stanou situace, jako je potenciálně tahle a na Sigurdssona (samozřejmě vše za předpokladu, že je to pravda) to měla dalekosáhlejší následky než "jen" zničení fotbalové kariéry. Tomu člověku to může zničit (teď obecně) manželství, pracovní život, vztah s jeho vlastními dětmi, vztahy s jeho nejbližším okolí, stejně se na něj bude dál některými nahlížet, jako by to udělal, i když se prokáže opak, atd.

Reagovat
SunFells

Navíc budou s těmi obviněními v myšlenkách ostatních spojováni nejspíše do konce životů a dětmi a nepovedenými bytostmi jim to bude na soc. sítích i osobně připomínáno.

Reagovat
Nizzie

Ano, to zmiňuji hned nad Tebou v odpovědi Busbymu "stejně se na něj bude dál některými nahlížet, jako by to udělal, i když se prokáže opak".

Reagovat
Busby babes

bez podrobnosti tezko soudit no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

me by docela zajimalo odkud cerpa info. na google toho moc nenajdes...

ale jinak v zasade jo no. “The 33-year-old man who was arrested in connection with an investigation opened in June 2021 will face no further action,” Manchester police said in a statement on Friday. “The investigation team and Crown Prosecution Service have been working together and reached the decision that the evidence available at this time does not reach the threshold set out on the Code for Crown Prosecutors.”

Vysetrovani nema dost dukazu pro to, aby si byli jisti, ze maji sanci na uspech u soudu. ale jinak o tom pripadu nejde skoro nic dohledat. z toho obvineni tipuju, ze melo jit o neco jako u Adama Johnsona no. ne ze by nekde obtezoval male deti, ale nejaka 15 leta holka asi? tezko soudit

Reagovat
Busby babes

tak nekdo v reakcich pise, ze melo jit o to, ze si objednal escort, holka prijela a vsechno a pak ho pasak zacal vydirat, protoze holka nebyla zletila, coz si on neoveril. jelikoz v anglii mas ban na ty jmena obeti, tak asi tezko soudit co se stalo dal.

Reagovat
Nizzie

Tak to už je ale úplně šílenost toto.

Reagovat
Mato178178

diskusia cez repre pauzu je tu nic cize OT

co hovorite na protest dezole pred divadlom P. O. Hviezdoslava?

Reagovat
SunFells

Potter odmítl Lyon. To na Blancův vyhazov došlo brzy teda.

Reagovat
Nizzie

Wow, zrovna nedávno jsem přemýšlel, kde Potter vlastně skončil. Zatím nikde. Škoda ho.

Reagovat
SunFells

Mluvilo se trochu teď o tom, že by Southgate po Euru konečně odstoupil, tak by Potter mohl čekat na jeho místo.

Reagovat
Nizzie

Aha. Tak to je zajímavá možnost.

Reagovat
Busby babes

to by bylo klasicke korporatni vykopnuti nahoru.

Reagovat
O.Giroud

ja ze si len daval pauzu zatial co mu bezi plat od Chelsea

Reagovat
Hlahart

[Paul Hirst] Former manager of Man Utd Ladies is convicted paedophile.

Super přenášení tlaku z Antonyho a Sancha

Reagovat
Busby babes

Konopka, who was in charge of the Manchester United Ladies from 1983 until 2001, was sentenced to four years in prison in 2011 after being convicted of indecent assault and gross indecency against girls aged under 16 and 14, The Times reported. He was also put on the sex offenders' register for a decade.

tvl to maj pouzivaj internet explorer, ne?

Reagovat
Grahf

next up: Sir Bobby Charlton is the zodiac killer

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

Reagovat
krisa

Reagovat
Busby babes

to je fakt zajimava zprava. on byl odsouzen pred 12 lety, za neco, co se melo dit nekdy pred 30 lety. a ten zapas se hral... pred rokem a pul. jak to, ze to je zprava ted? miluju repre pauzy.

Uz chybi jen tradicni Pogba a jeho fnukani jak je to v United na hovno.

Reagovat
avicii

V tom má Pogba pravdu

Reagovat
Busby babes

a kde je mu ted konec...

Reagovat
Dawon

No je na tom zhruba stejne, jako United...

Reagovat
Busby babes

to bych rekl, ze je na tom hur, kdyz v Turecku neprosel medical

Reagovat
oddy

Jste ho zničili, chudáka

Reagovat
Dawon

Soucasne United by medical asi taky neproslo

Reagovat
Busby babes

uplne v pohode. ja nevim, vy tu delate strasnou paniku

Reagovat
Mastný Chobot

Tak za pár dní ste poslali preč 100-miliónový asset, ako ty píšeš, ďalší 80-miliónový asset sa vzbúril trénerovi a ďalší 70-miliónový asset bude čoskoro možno väzenský asset. K tomu sa vám na x týždňov dokurvili Varane, Shaw a Mount. To nie sú bohvieaké vyhliadky.

Reagovat
avicii

Dajte mu sem to memecko kde všetko horí a psík hovorí ze všetko je fajn

Reagovat
Busby babes

Greenwood byl mimo rok a pul, s tim se uz realne nijak nepocitalo. Antony... kdo vi, tam to muze dopadnout jakkoliv. Sancho si to v klidu vyrika s ETH nebo sanci dostane Pellistri s Amadem. Varane a Mount by meli byt po repre uz snad zpatky... cajk.

Reagovat
Salfovic

Tohle musí být nějaká blbost, v italské sekci o tom nebyla ani čárka.

Reagovat
Busby babes

je to mozny, nekdo to tu jen tak daval, dal jsem to nezkoumal a ani odkud to vzal.

Reagovat
Frony

Já ve spojitosti s Pogbou dneska četl, že měl údajně někde na stadionu pohřbít hyenu.

Reagovat
Swarley

Chudák Lukaku

Reagovat
Frony

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Hlahart

Souček teď teda parádně...

Reagovat
Hlahart

...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele