FORTUNA:LIGA - preview 18. kola

29.11.2019, 08:30, aktualizováno 01.12.2019, 08:27
Previews
Slavia má na čele už jedenáctibodový náskok a ten si hodlá minimálně udržet po dnešním programu, v jehož rámci hostí Karvinou a Plzeň bude měřit síly s Bohemians 1905. Mladá Boleslav je favoritem souboje s Teplicemi, České Budějovice se představí v Jablonci...
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 14:30)
Plzeňská Viktoria v minulém kole opět ztratila body na hřišti soupeře a první Slavii se ne a ne přiblížit. Západočeši tak musí pomýšlet zejména na obranu druhého místa. V neděli přivítají pražské Bohemians, kterým se venku nedaří, navíc jim budou chybět dva lídři týmu.

Plzeň v právě probíhající sezóně tak trochu kopíruje dráhu sinusoidy. Západočeši nezačali zrovna nejlépe a dokonce neobvykle brzo vypadli z evropských pohárů. Poté se však zase nastartovali, aby nyní zase postupně upadali. Za poslední čtyři ligové zápasy vyhrála Viktoria jen jednou, přičemž ztratila body i s týmy, které bojují o záchranu, jako jsou Zlín či Karviná. Přesto se svěřenci trenéra Pavla Vrby nadále celkem pohodlně drží na druhém místě v tabulce.

Pokud se však o něco může Viktoria nadále opřít, tak jsou to výkony v domácím prostředí. "Bohemka ve spoustě zápasů dokázala překvapit i favority. Bude chtít určitě bodovat i u nás, my ale musíme pokračovat v těch výsledcích, které v Doosan Areně máme v poslední době. Ty domácí zápasy máme slušné," věří Vrba v magickou sílu Štruncových sadů. Plzeňský lodivod nebude v neděli moct využít služeb zraněného obránce Davida Limberského.

Pražští klokani již skutečně několikrát dokázali, že z pozice outsidera umí potrápit protivníka, většinou se tomu tak děje v jejich vršovickém teritoriu zvaném Ďolíček. Jakmile vačnatci opustí hranice vymezeného území, stávají se zpravidla neškodnými. Horší bilanci z venkovních utkání má pouze Příbram. Paradoxní přitom je, že jediný bod venku vybojovali Bohemians v Karviné, kde si jejich tehdejší kouč Martin Hašek stěžoval na nepokropené hřiště. Jak se zdá, klokanům tak spíše svědčí suchá tráva, trenére.

To už však Haška nemusí trápit, neboť mezitím byl vedením Bohemians odvolán a ve funkci jej nahradil Luděk Klusáček. Ten s vršovickým celkem nepředvádí o moc lepší podívanou, naposledy se však Pražané díky výhře nad Příbramí posunuli na jedenáctou pozici a odskočili tak těm úplně spodním příčkám.

V Plzni se za hosty nepředstaví dva klíčoví hráči, konkrétně záložníci Milan Havel, jenž v Ďolíčku hostuje jako hráč Viktorie, a Jan Vodháněl, který si musí odpykat disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezóně. "Situace je taková, jaká je. Máme některé kluky indisponované a uvidíme, kdo se dá do neděle do pořádku. Zápas v Plzni je pro každého zkouškou a taková utkání ukazují, jak na tom hráč doopravdy je. Určitě to není tak, že bychom neměli v sestavě na výběr," řekl Klusáčkův asistent Erich Brabec.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Hloušek - Kalvach, Procházka - Kopic, Čermák, Kovařík - Krmenčík
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Krch, Hůlka, Bederka - Bartek, Jindřišek, Hronek, Podaný - Nečas, Keita, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.27 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 14:30)
V minulém kole pohrdli příležitostí přiblížit se druhému místu, nyní potřebují fotbalisté Mladé Boleslavi zabrat. Soupeřem jim bude tým, který v létě zesměšnili osmi góly, Teplice.

Venkovní výsledky Středočechů jsou letos opravdu žalostné. Všehovšudy mimo svůj stadion získali jen pět bodů, s prázdnou překvapivě odjeli i minulý víkend z Opavy. Skončila tak jejich třízápasová šňůra bez porážky, během níž porazili v poháru Zlín, v lize Bohemians a dojeli si pro remízu na Hanou.

Trenér Weber spoléhá zejména na ofenzivní sílu svého družstva. Hned dva muži totiž bojují na předních příčkách tabulky střelců. Komličenko má na kontě devět zásahů, Mešanović o dvě méně. Defenziva je naopak trochu problematičtější, navíc jí nyní nepomůže vykartovaný Tatajev a dost možná ani zraněný Pudil.

Skláři od konce října neprožívají šťastné období. Z posledních pěti soutěžních zápasů čtyřikrát prohráli a až minulý víkend dokázali alespoň remizovat, když si díky trefě Řezníčka přišli na bod s Baníkem.

Venku se Teplicím letos daří výhradně ve Slezsku, jejich dvě výhry totiž přišly v Ostravě a Opavě. K dalšímu úspěchu by potřebovaly, aby se konečně prosadil Jakub Mareš, jenž svou sbírku již šesti branek dlouhou dobu nerozšířil. Jeho jmenovec Petr zůstane kvůli karetnímu trestu mimo hru, stejně jako zraněný Ljevaković.

O silných stránkách a slabinách soupeře promluvil Stanislav Hejkal. "Je pravda, že oba soupeři se dobře znají. Myslím si, že Boleslav bude hrát ten svůj klasický domácí útočný styl. Má silné útočníky Komličenka a Mešanoviče, velmi dobrou kombinaci na útočné polovině, velmi dobré založení útoku na útočné polovině, držení míče na útočné polovině. Problémy mají třeba v zachytávání rychlých protiútoků. Jsou tam i další slabiny, budeme se jich snažit využít," říká trenér Severočechů.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Křapka, Pudil, Fulnek - Budínský, Hubínek, Matějovský, Ladra - Mešanovič, Komličenko
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jeřábek, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Žitný, Hyčka - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.28 - 6.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:30)
České Budějovice čekají již přes dva měsíce na svého ligového přemožitele. Dalším odvážlivcem, který se pokusí Dynamo zastavit, bude Jablonec, jemuž se taktéž daří pravidelně sbírat body.

Minulé kolo bylo ve znamení trápení týmů z čela soutěže a Jablonec v tomto směru nebyl výjimkou. Hráči v zeleno-bílých dresech odehráli jeden ze svých mnoha průměrných zápasů na hřištích soupeře, přesto si z Uherského Hradiště odvezli bod za remízu 1:1 se Slováckem. Severočeši nicméně nevyužili klopýtnutí třetí Mladé Boleslavi a zůstali v tabulce na čtvrtém místě.

V neděli čeká Jablonec poslední soutěžní utkání na domácí Střelnici v tomto kalendářním roce. "Vyjma domácího zápasu se Slavií jsme to doma zvládali, i když někdy se štěstím. Teď bychom to potřebovali doma uzavřít vítězstvím, protože pak hrajeme dvakrát venku. České Budějovice teď mají výbornou formu, uhráli v minulém kole bod na Spartě. To je pro ně velké povzbuzení. Určitě nás čeká těžké utkání. Teď je to o tom se dobře koncentrovat na poslední tři zápasy, abychom to dobře zvládli," řekl trenér Severočechů Petr Rada.

Budějovické Dynamo se v druhé polovině podzimu konečně jako správně namazaný stroj rozjelo a zdá se být k nezastavení. Hořkost porážky poznali Jihočeši naposledy na konci září, od té doby pětkrát zvítězili a naposledy v hektickém zápase remizovali 3:3 se Spartou. Svěřenci kouče Davida Horejše tak rázem vystoupali ze spodních pater tabulky až do mnohem klidnějšího středu.

V dresu Dynama se vedle dlouhodobě zraněného Michaela Rabušice tentokrát nepředstaví ani vykartovaný útočník Ivan Schranz. "Je to škoda, ale je to věc, kterou jsme museli nějak řešit. Stejně tak měli někteří hráči nějaké zdravotní problémy, ale na zápas se těšíme. V Jablonci byl vždycky hezký stadion a dobrý trávník," uvedl Horejš.

Na straně Jablonce se diskutuje o startu dvojice záložníků Tomáše Hübschmana, Miloše Kratochvíla a útočníka Jana Matouška. U všech tří se o nasazení do hry rozhodne pravděpodobně teprve v den zápasu. Jistá je naopak absence gólmanské dvojky Jana Hanuše.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Kubista, Považanec, Sýkora - Chramosta, Doležal
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Havel, Sivok, Novák - Brandner, Čavoš, Javorek, Havelka, Mršić - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.22 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (neděle 17:00)
Čtyři dny po milánském Interu přijede do pražského Edenu další soupeř. Tentokráte jde o méně zvučnou Karvinou, avšak i na její půdě slávisté v prvním duelu remizovali. To ale také byla jejich vůbec první ztráta s tímto soupeřem.

Série ligových výher červenobílých se zastavila na čísle osm. Minulý víkend totiž vyrazili na Andrův stadion, kde šli ještě během první půle do deseti, a i přes několik šancí po pauze vytěžili z utkání jen bod. Co však nadále trvá, to je další šňůra Ondřeje Koláře bez inkasované branky. Ta historicky druhá skončila zápasem s Příbramí, nová ovšem rovnou začala a i ta je už delší, než jakou má jakýkoliv jiný gólman.

V tomto zápase ji ale Kolář dost možná nerozšíří, vinou zdravotních trablů je jeho start v ohrožení, stejně jako Součkův a Teclův. Tito tři by tak za postranní čarou mohli doplnit zraněného Hromadu a potrestaného Masopusta. Přesto nemají příznivci sešívaných mnoho důvodů k obavám, neboť již dvanáct zápasů v řadě nikdo nedokázal Slavii na její půdě obrat o body.

Těžký zápas očekává Jaroslav Köstl. "Čeká nás zápas v současné chvíli s trochu nevyzpytatelným soupeřem. Karviná vyměnila trenéra, uhráli skvělý výsledek v Plzni, ale i samotný výkon byl velice dobrý. Zahráli výborně do ofenzívy, například útočník Petráň. Nečeká nás rozhodně nic jednoduchého. Jsme navíc po smutném středečním večeru s Interem Milán. Doufáme, že se zmobilizujeme a uděláme vše pro to, abychom uspěli," říká asistent trenéra Trpišovského

Karvinští před dvěma měsíci uspěli v Příbrami, od té doby se ale trápí. Vypadli z poháru se Žižkovem a v sedmi ligových zápasech získali jen dva body - z toho jeden v minulém kole proti Plzni, kdy zásluhou Lingra dokonce dlouho vedli. Až do zmíněného zápasu s Příbramí se Slezané řadili mezi nejlepší ligové celky venku, nyní však mimo svůj stadion třikrát v řadě prohráli s celkovým skóre 10:0.

Pozitivem jsou pro hosty alespoň téměř nulové absence, chybět mají jen zdravotně indisponovaní Kouřil a Moravec. Hodilo by se jim ale, kdyby se probral někdo z ofenzivy a začal sázet góly, nejlepší je v tomto ohledu se třemi zářezy Petráň. Hned tři slávisté jsou na tom lépe, Olayinka vstřelil čtyři góly, Hušbauer pět a Souček jich má na kontě dokonce osm.

V podařený zápas doufá Juraj Jarábek. "Chceme v Praze odehrát dobrý zápas s co nejlepším výsledkem. Domácí mají nesmírně kvalitní a široký kádr. Je to český top tým a další hráči podají takový výkon, aby třeba i příště byli v základní sestavě," tvrdí nedávno jmenovaný kouč.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Markovič - Coufal, Takács, Kúdela, Zelený - Traoré - Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Ba Loua, Smrž, Hanousek, Janečka, Lingr - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.50 - 39.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - 1. FC Slovácko  (sobota 14:30)
Podobně jako v srpnu se i nyní dvě derby na východě republiky rozložila do pátku a soboty. Po třaskavé bitvě ve Slezsku se totiž neméně vyhrocený duel odehraje též poblíž řeky Dřevnice. Na zlínskou Letnou dorazí z nedalekého Uherského Hradiště hráči Slovácka.

V posledních letech bývali favoritem vzájemných klání povětšinou ševci, tentokrát ale nastává opačná situace. Poslední dvě derby totiž patřila Slovácku, hostům navíc hraje do karet i forma v probíhající sezóně. Zatímco Zlín se trápí u spodních pater tabulky, uherskohradišťský celek překvapuje a bojuje a regulérně bojuje o pohárovou Evropu.

V listopadu se však rozjetý vlak s družinou kouče Martina Svědíka přece jen přibrzdil. Slovácko v tomto období ani jednou nezvítězilo a propadlo se na sedmé místo. Přesto stále zůstává na dostřel až třetí Mladé Boleslavi, na kterou ztrácí jen tři body.

Naposledy Svědíkovy svěřenci ztratili proti Jablonci, což Moravany dost štvalo. Sám Svědík si svou frustraci vylil zejména na střídajícím útočníkovi Tomáši Zajíci. "Chlapec by si měl rozmyslet, jestli se chce takto prezentovat. Jeho přínos pro tým byl nulový," prohlásil. V dobrém světle se naopak uvedl mladý záložník Patrik Hellebrand, jenž se za důvěru odvděčil kvalitním výkonem a navrch také gólovou asistencí.

Hellebrand bude v sobotu zažívat smíšené pocity, neboť je odchovancem klubu z krajského města. "Těším se moc, bude to zvláštní pocit, stát proti svým bývalým spoluhráčům," uvedl.

Svého bývalého parťáka si dobíral útočník ševců Tomáš Poznar. Patrika znám, myslím si, že proti nám nastoupí. On sice hraje za Slovácko, ale je to Zlíňák. Doufám, že mu má slova nějak neublíží. Tenkrát to u nás špatně dopadlo, ale my víme, že je to super kluk, dobrý hráč. Jsem rád, že se rozjíždí, nicméně na Letné nastoupí jako soupeř. Pokud bude hrát, nenecháme mu ani píď prostoru," řekl vytáhlý fotbalista.

Fanoušci Zlína zažili o minulém víkendu ještě větší zklamání. Jejich oblíbenci před týdnem naprosto propadli v Liberci, kde schytali potupného bůra. Ševci tak po mírném vzestupu spadli z oblohy zpátky na zem dost tvrdým způsobem, byť v tabulce jim debakl ze severu Čech nijak zvlášť neuškodil, neboť stále zůstávají na třinácté pozici.

Trenér Zlína Jan Kameník vidí derby jako příležitost k odčinění zklamání z Liberce. Zároveň si je vědom síly Slovácka. "Moc neinkasují, v obraně pracují velmi dobře, takže je těžké se tam dostat, následně na to mají dobrý přechod do útočné fáze. Navíc je potřeba si dát pozor na jejich rychlé kraje, ať už je to Petržela nebo Navrátil. V útoku je pak velmi nebezpečný Zajíc, stejně jako Šašinka," prozradil mladý lodivod.

Ševcům se pomalu, ale jistě vyprazdňuje marodka. Se zraněním nadále laboruje obránce Oleksandr Azackyj, do konce sezóny už si nezahrají Lukáš Vraštil s Dominikem Maškem. Kvůli vyloučení z Liberce však přijde o derby záložník Pablo Podio. Na straně hostů absentují zranění brankář Radek Porcal a zadáci Domagoj Franić s Emilem Tischlerem. Do sestavy by se naopak měl vrátit pilíř obrany Stanislav Hofmann, jenž minulé kolo vynechal kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Hlinka - Matejov, Folprecht, Hnaníček, Jiráček, Bartošák - Wágner, Poznar
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Havlík, Daníček - Petržela, Hellebrand, Navrátil - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.22 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (sobota 14:30)
V tabulce je sice dělí jen dvě pozice, aktuální rozpoložení je ale u nich naprosto odlišné. Řeč je o dvou sobotních soupeřích, Liberci a Olomouci. Diváci se však můžou těšit na zajímavý duel, neboť jen jedinkrát v posledních sedmi letech skončilo vzájemné utkání rozdílem více než jedné branky.

Sigma čeká na ligové vítězství už dva a půl měsíce. Od úspěchu s Opavou dvakrát prohrála a šestkrát remizovala, naposledy bez branek proti pražské Slavii. Samo o sobě by šlo o slušný výsledek, jenže vzhledem k tomu, že Hanáci hráli poločas proti deseti, se jedná spíše o ztrátu. "Remíz máme hodně. Je na čase vyhrát a odskočit týmům ze spodku tabulky a zase se přiblížit horní polovině tabulky," říká trenér Radoslav Látal.

Alespoň na Andrově stadionu se jim daří. V průběhu celé sezóny prohráli jedinkrát, a sice proti českobudějovickému Dynamu. Olomouc na útočné polovině táhne zejména Jakub Plšek, který vstřelil sedm branek, tedy téměř třetinu týmových. Kdo jí naopak nepomůže, je vykartovaný Jemelka, zranění Nešpor a Buchta a s nimi také z kádru vyřazený Pilař.

Slovanu se momentálně nadmíru daří - z posledních jedenácti soutěžních utkání prohrál jen dvakrát. Minulý víkend se zpět do ligového procesu vrátil veleúspěšně, proti Zlínu zvítězil 5:0. Góly se na tom podíleli Pešek, Musa, Breite a Potočný, jenž se trefil dokonce dvakrát. Právě dva ze střelců, Musa a Potočný, bojují o přední pozice i v tabulce střelců. Chorvatský snajpr se trefil sedmkrát, jeho český kolega má na kontě ještě o gól více.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Beneš, Vepřek - Zmrzlý - Zahradníček, Plšek, Houska, Falta - Yunis
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Malinský, Breite, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.37 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Už přes tři měsíce čeká na vítězství v jakémkoli zápase tým Příbrami. Přerušit ji nyní ale bude těžkým oříškem, neboť proti ní stojí tým s opačnou sérií, pražská Sparta. Ta navíc už přes sedm let ve vzájemných duelech neprohrála.

Středočeši od začátku října střídají dva výsledky - bezbrankové remízy doma a porážky venku. Tu poslední si připsali na půdě Bohemians a vinou ní už mají jen jednobodový náskok na poslední místo. Jejich neblahá šňůra začala pohárovou porážkou v Chlumci nad Cidlinou, od té doby v soutěžních zápasech třikrát remizovali a osmkrát prohráli.

Spartě se nepovedly dva duely s adepty na titul, poté však sedmkrát v řadě nenašla přemožitele. Poslední dva zápasy si ale za rámeček nedá, nejprve ztratila dvougólové vedení v Jablonci, poté horko těžko vybojovala remízu proti Českým Budějovicím.

Letenští mají hned dva muže v elitní desítce kanonýrů. Kozák se dělí o šestou pozici, Guélor Kanga dokonce o první. Příbramské táhne Michal Škoda, jenž se trefil šestkrát. Ti mají navíc jen dvě absence v podobě Cmiljanoviće a Kingueho, naopak Spartě vedle dlouhodobých absentérů chybí ještě vykartovaný Trávník.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Tregler, Kodr, Šimek, Nový - Dramé - Zeman, Rezek, Alvir, Polidar - Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Hložek, Hašek, Krejčí, Kanga, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.14 - 4.05 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - SFC Opava  (pátek 18:00)
Na mapě k sobě mají blízko, v tabulce však nikoliv. Řeč je o aktérech pátečního slezského derby, Ostravě a Opavě. Ti se znovu začali střetávat až v posledních třech letech, přičemž ve čtyřech z pěti případů byli úspěšnější Baníkovci.

Ti také mají ze svého stadionu ve Vítkovicích vybudovánu (téměř) neprůstřelnou tvrz. Od začátku srpna tam sehráli devět soutěžních duelů, z nich nevyhráli jen při remíze proti Olomouci. Tu však dokázali napravit o pár dní později vyřazením Slavie z poháru, naposledy v malém slezském derby zdolali po dvou trefách Pokorného a jedné Fleišmanově Karvinou.

Hlavní ofenzivní zbraní Baníku je Dame Diop, který letos vstřelil pět branek. Útoku ale výrazně pomáhají i krajní beci Fillo s Fleišmanem, oba mají shodně dva góly a čtyři asistence. Start posledního jmenovaného je ale v ohrožení, stejně jako dalšího křídelního hráče Reitera a útočníka Baroše.

Pro diváka pohledný fotbal a vítězství slibuje Bohumil Páník. "Od Opavy čekám bojovný výkon na hranici možností. Nezůstaneme ale pozadu a bude to pro plný stadion dobrý fotbal. Vyhráli jsme u nich a věříme, že vyhrajeme i doma," říká ostravský trenér.

Po dlouhé šňůře bez vítězství se ho žlutomodří minulý víkend konečně dočkali. Na domácí půdě zaskočili Mladou Boleslav, když v úvodu skóroval Mondek a výborným výkonem je podržel Fendrich, který například vychytal Komličenkovu penaltu. Právě Fendrich spolu s defenzivou budou doufat v natažení neprůstřelnosti, která nyní činí 260 minut.

Venkovní forma Opavy však nadále zůstává tristní. V tomto kalendářním roce odehrála na hřištích soupeřů sedmnáct duelů, z nichž uspěla jen v prvním kole nové sezóny v Českých Budějovicích. Hned pětkrát z posledních šesti duelů navíc vyšla gólově naprázdno.

Udržet si na lavičce Slezanů stoprocentní bilanci bude chtít Jiří Balcárek. "Derby vnímám jako další zápas v lize. Ten první jsme zvládli, i když v něm byly z naší strany nedostatky, o kterých jsme si ale s hráči řekli. Samozřejmě výsledek s Boleslaví kluky povzbudil, bylo znát, že z nich něco spadlo. V Ostravě na něj chceme navázat," vyzývá nedávno jmenovaný kouč.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Holzer, Jánoš, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Sus, Řezníček, Souček, Schaffartzik, Mondek - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.59 - 8.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17143036:345
2.Viktoria Plzeň17104332:1634
3.FK Mladá Boleslav1792632:2329
4.FK Jablonec1785430:2329
5.Sparta Praha1775533:2426
6.Baník Ostrava1782728:2326
7.1. FC Slovácko1775521:2226
8.Slovan Liberec1773730:2624
9.Dynamo České Budějovice1773729:2924
10.Sigma Olomouc1748522:2320
11.Bohemians Praha 19051754819:2819
12.FK Teplice1747614:2419
13.Fastav Zlín17431011:2715
14.1. FK Příbram17341014:2913
15.SFC Opava1734108:2713
16.MFK Karviná1726912:2412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele