FORTUNA:LIGA - preview 22. kola

22.02.2020, 08:12, aktualizováno 24.02.2020, 08:49
Previews
Jablonec po týdnu opět čeká pondělní dohrávka FORTUNA:LIGY, ve které cestuje do Ostravy, kde se postaví Baníku. Oba týmy chtějí navázat na výhru z minulého kola...
Baník Ostrava - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávka dvaadvacátého kola se jistě dá označit za jeho šlágr. Na hřiště čtvrtého týmu tabulky, Baníku, totiž zamíří Jablonec, který je jen o místo výše. Domácí nemají Severočechy za oblíbeného soupeře, z posledních osmnácti vzájemných zápasů totiž vyhráli jen jednou.

Ostravským se příprava výsledkově příliš nepovedla, hned v prvním jarním kole ale ukázali, že se s nimi v boji o evropské poháry musí počítat. V bitvě dvou celků z horní poloviny tabulky totiž uspěli a z Uherského Hradiště přivezli tři body, zejména zásluhou Jakuba Pokorného, jenž vstřelil jediný gól utkání. To, kdo se bude prosazovat ve zbytku sezóny, je velkou otázkou. Po odchodu Dameho Diopa jsou totiž z Baníkovců v tabulce střelců nejvýše devítigólový Potočný a Šašinka s pěti brankami, ti se ale na podzim prosazovali v dresu Liberce, resp. Slovácka.

Jablonečtí si lepší vstup do jara nemohli představovat. V domácím utkání proti Příbrami dominovali a už před přestávkou vedli po trefě Kubisty, dvěma slepenými góly po pauze rozhodl Sýkora a závěrečný hřebíček do rakve zatloukl střídající Hämäläinen. V součtu se závěrem podzimu tak Severočeši drží šňůru tří vítězství v řadě, během těchto zápasů nasázeli devět branek. Právě ofenziva zelenobílé zdobí, více branek než oni nasázeli už jen slávisté. Góly sází zejména Doležal, který je na deseti, Sýkora k sedmi trefám přidal šest asistencí. Jovovićovy čtyři branky a sedm gólových přihrávek budou vinou zranění černohorského křídelníka Jablonci sházet.

Stejně tak nemůže Petr Rada počítat s indisponovanými Matouškem a Kratochvílem, v ohrožení je i Pleštilův start. Luboš Kozel se musí obejít bez Baroše s Lalkovićem, otazník visí nad Tomášem Smolou.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - De Azevedo, Hrubý, Potočný - Šašinka
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Hübschman - Pilík, Považanec, Kubista, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.33 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Teplice  (neděle 14:30)
Prvního vítězství od září se v úvodním jarním kole dočkala posílená Karviná. V dalším domácím utkání má příležitost na to navázat proti Teplicím. To ale není oblíbený soupeř, Karvinští jej od svého postupu do ligy ještě nedokázali porazit.

Slezané do zimní přestávky vstupovali s desetizápasovým čekáním na výhru, hned posléze ale konečně urvali tři body. V zápase proti Zlínu byli po většinu času lepším celkem a nakonec zvítězili 2:0 zásluhou branek Smrže a nové posily Taiwa Abdulrahmana. Právě jeho góly budou na jaře potřeba, neboť nejlepší střelec Petráň se na podzim zasekl na třech trefách.

"Skláři" se naopak v závěru podzimu prezentovali zlepšenou formou, vždyť v posledních dvou zápasech dokázali zdolat "Ševce" a přivést bod z Doosan Arény. Úvod jara je však zastihl v prachbídné formě. V domácím duelu proti Sigmě prohrávali už v poločase 0:3, Vondráškova trefa v závěru byla jen symbolická. Příčinou až dvanáctého místa žluto-modrých v tabulce je i zvlhlý střelecký prach nejlepšího střelce Jakuba Mareše. Ten se sice prosadil již šestkrát, naposledy ale na začátku října v Opavě.

Za dobu účinkování Karviné v nejvyšší soutěži se nedělní soci střetli sedmkrát. Čtyřikrát skončilo utkání vítězstvím Severočechů, ve zbylých třech případech se soupeři rozešli smírně. Přitom hned ve třech z těchto zápasů Slezané alespoň nějaký čas vedli...

Kromě bilance vzájemných zápasů trápí Juraje Jarábka početná marodka zejména v obranných řadách. Nemůže počítat se zraněnými Rundićem, Čonkou, Santosem, Stropkema a Gubou. Hosté se musí obejít bez indisponovaných Kodeše a Vyhnala.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Janečka, Moravec - Hanousek, Smrž, Qose - Ba Loua, Lingr, Taiwo
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Čmovš, Shejbal - Hyčka, Kučera, Mareček, P. Mareš - Žitný - J. Mareš, Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.47 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:30)
České Budějovice už nějaký ten pátek poutají pozornost skvělými výkony a zájem znovu vyvolaly před týdnem, kdy rozstřílely Mladou Boleslav. Nyní cestují do Zlína, kde se pokusí uloupit další body proti domácímu mužstvu, jež si zadělává na záchranářské starosti.

Ševci před týdnem potvrdili, že v nejvyšší soutěži se jim absolutně nevede na hřišti Karviné. Prohráli zde totiž všechny čtyři duely, aniž by se zmohli na jediný gól. Nová posila do útoku Lamin Jawo sice minulou sobotu ukázal potenciál a dostal se do několika slibných v příležitostí, ovšem ani v jedné nerozvlnil síť. To se Slezanům naopak povedlo hned dvakrát. Zlín se tak hned po prvním jarním kole propadl o jedno místo v tabulce na třináctou pozici a nyní potřebuje doma zabrat.

Kouč Moravanů Jan Kameník byl s výsledkem z Karviné pochopitelně nespokojený. "Tento tým by měl mít už s takovými zápasy zkušenosti a právě po Liberci nebo po Teplicích, kde ty výkony nebyly dobré, se nám to najednou stane znovu. Pokud se nedokážeme poučit z těchto utkání a vzít si z nich ty špatné věci, tak máme problém a může to být dlouhodobější. Na druhou stranu fotbal je v těchto věcech nevyzpytatelný. Je to z týdne na týden a teď je to na těch hráčích, jak se k tomu problému postaví, " uvedl.

Pouhopouhá jedna porážka z posledních deseti ligových klání. Tak vypadá skvostná bilance nováčka soutěže z Českých Budějovic. Ani přes zimu Jihočeši nepřišli o pohodu, což potvrdili tříbrankovým nášupem Mladé Boleslavi hned v prvním zápase po dlouhé pauze. Dynamo se tak již vyšvihlo do skupiny o titul, kterou před výletem na Moravu uzavírá ze šesté příčky. O tom se trenéru Davidu Horejšovi ani nesnilo.

Hráči Dynama ale rozhodně nehodlají polevovat. "Ve Zlíně je to vždycky těžké, je to takový zarputilý tým a jde mu o hodně, je v tabulce dole a potřebuje body. Určitě to tam bude hodně těžké, stejně ale pojedeme s tím, že tam chceme vyhrát," řekl autor výstavní branky proti Boleslavi Filip Havelka.

Zatímco Jihočechům by měli scházet obránci Jiří Kladrubský a Roman Polom, marodka domácích je o něco početnější. Vedle dlouhodobě zraněného stopera Lukáše Vraštila nejsou fit ani útočníci Tomáš Poznar s Davisem Ikaunieksem. Minulý zápas ještě vynechal také záložník Pedro Martínez a je otázkou, zda dostane prostor proti Budějovicím.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Simerský, Buchta, Cedidla - Matejov, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Fantiš, Jawo, Džafić
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, L.H Sivok, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršić - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.25 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Po další trenérské eskapádě míří Sparta k ligovému utkání do Olomouce. U hostů bude zajímavé sledovat, jak rychle si zvykli na nového lodivoda. Nepohody u soupeře se pokusí využít domácí Sigma, která je povzbuzena úspěchem z prvního jarního kola.

Když se Sparta začne relativně zvedat, přijde tvrdý propad do hustého bahna, v němž se letenští následně horko těžko brodí. Tento proces se cyklicky opakuje minimálně poslední tři roky a právě v těchto dnech se na levém břehu Vltavy udál onen těžký pád z vetché hrušky. Ztrátu zdánlivě nabyté stability nicméně tentokrát vyvolal klub sám a fanoušci Pražanů nyní spekulují, zda šlo o unáhlený krok, nebo se díky němu zamezilo ještě větší kalamitě.

Je jasné, že angažmá kouče Václava Jílka na lavičce Sparty se nevyvíjelo růžově. Přesto někdejší lodivod Olomouce dostal důvěru i do jarních bojů a s týmem tak absolvoval celou zimní přípravu. Pak však přišel první ostrý únorový test, v něm šokující prohra s Libercem, a vše bylo jinak. Jílek se z Letné rychle pakoval, aniž by po zimě odkoučoval více než jeden zápas.

Těžký úděl po Jílkovi si na svá bedra vzal Václav Kotal, dosavadní trenér sparťanského béčka. Zkušený kouč přebírá A tým až na šestém místě v ligové tabulce. "Cíle jsou vždy ty nejvyšší. Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet. Pro nás je nejdůležitější zarazit výsledkové propady. Je před námi zápas s Olomoucí a pak velmi těžká utkání. Zlín, který je namočený v boji o záchranu, pak Baník, Slavia s Plzní. Čekají nás obtížná utkání, která budou tou nejlepší prověrkou pro tým, jak změnu absorboval" řekl na úvod své nelehké mise.

Pod Kotalovým vedením zavítají Pražané do Olomouce, které se naopak úvod jara vyvedl. Sigma byla před týdnem v Teplicích maximálně produktivní a výhrou 3:1 si upevnila umístění na desáté pozici. Skvěle se v novém angažmá uvedla zimní posila Hanáků do útoku Lukáš Juliš, jenž v Olomouci hostuje právě ze Sparty. Z toho důvodu si také v neděli proti "svým" Pražanům nezahraje, neboť to pravidla o hráčích na hostování neumožňují.

Po první zkoušce na severu Čech čeká Sigmu na domácí půdě poněkud záhadný, avšak jistě nebezpečný soupeř. "Po změně trenéra je Sparta pro nás trošku neznámou. Budeme chtít hrát svou hru, kterou jsme se prezentovali v zápasech v Turecku a v Teplicích. Po výhře v Teplicích je v týmu dobrá atmosféra, v týdnu jsme kvalitně potrénovali, takže se spíše ohlížíme sami na sebe. V neděli chceme podat výkon, který nám přinese úspěch a spokojenost našich fanoušků," prohlásil lodivod Hanáků Radoslav Látal.

Oba celky se potýkají s rozsáhlou marodkou. Domácí budou vedle Juliše postrádat stopera Víta Beneše, pravděpodobný není ani start záložníka Šimona Falty s útočníkem Martinem Nešporem a mimo hru jsou také brankáři Miloš Buchta s Michalem Reichlem. Na straně hostů trápí zranění obránce Semiha Kayu s Filipem Panákem, záložníky Martina Frýdka s Talem Ben Chaimem a útočníka Václava Drchala. Jiný forvard Václav Kadlec navíc kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem ukončil v průběhu týdne kariéru. Kvůli karetnímu trestu se na Hané nepředstaví ani univerzál Martin Frýdek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Greššák - Hála, Houska, Chytil, Falta - Yunis
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Lischka, Hancko, Hanousek - Sáček, Krejčí - Dočkal, Kanga, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.53 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (sobota 14:30)
Mladá Boleslav i Slovácko mají po minulém týdnu co napravovat. Oba celky své vstupy do ligového jara nezvládly a ztratily pozice v top 6. V sobotu tak lze očekávat honbu za třemi body na obou stranách.

Boleslav dostala v prvním jarním kole vskutku tvrdou facku. Na budějovické Dynamo vůbec nestačila a ze Střeleckého ostrova si odvezla tříbrankovou nadílku. Středočeši tak pokračují v pádu tabulkou, který započal ještě před Vánocemi. Zatímco na podzim družina trenéra Jozefa Webera dlouho hájila třetí místo, tak nyní se po třech ligových porážkách v řadě rázem propadla na sedmou pozici, tedy mimo skupinu o titul.

Jen o jednu příčku a horší skóre se za Boleslaví skrývá Slovácko, kterému se ostrá jarní premiéra taktéž nevyvedla dle původních plánů. Moravané na svém hřišti v Uherském Hradišti přivítali ostravský Baník, a byli to právě hosté, kdo se radoval ze tří bodů. Již tak nepřehledná situace v boji o evropské soutěže se tak ještě víc zamotala.

Ztrátu z minulého kola by Slovácko rádo napravilo. "Nějaké změny v sestavě možná budou. Utkání s Ostravou jsme si rozebrali, a i když jsem to utkání viděl podruhé, potřetí, tak souhlasí s tím, co jsem říkal na tiskovce. Byl to remízový zápas a prohrál ten, kdo udělal chybičku a to jsme po standardní situaci byli my," uvedl kouč Moravanů Martin Svědík.

Hosté budou kromě zraněného Jana Kalabišky postrádat také útočníka Tomáše Zajíce. Ten by měl v létě zamířit právě do Mladé Boleslavi a proto mu Svědík dopřeje odpočinek. Podobnou strategii zvolil lodivod Slovácka už před týdnem u brzy baníkovského Jana Jurošky. "Není potřeba kolem toho dělat nějaké tajemství. Strategie bude stejná jako v případě Jurošky. Jsou tady taky jiní hráči, nedá se nic dělat. Vzhledem k tomu, že jsme v Česku a lítá kolem toho tolik spekulací, tak jsme s tím počítali," dodal.

Na straně domácích si jistě nezahraje trio zraněných záložníků Marek Matějovský, David Pech a Tomáš Wiesner. Jiný středopolař Michael Hönig po svém ligovém debutu v Budějovicích změnil své hostování u Středočechů z pražské Slavie v přestup. "Protože v zimě hodně hráčů odešlo, je více šancí pro nás mladé hráče. Věřím, že když budu makat, tak se časem dostaví vše, co si představuji a přeji," doufá mladý talent.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Mazuch, Jakub Klíma, Pudil - Hubínek, Janoušek - Ladra,Budínský , Zelený - Wágner
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Dvořák, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.41 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - SFC Opava  (sobota 14:30)
Nepovedený vstup do jara za sebou mají hráči lídra tabulky, pražské Slavie. Ti po téměř šesti letech nezvládli vršovické derby a v Ďolíčku prohráli 0:1. První utkání po zimní přestávce se nepovedlo ani Opavě, která v tabulce klesla na předposlední místo.

26 zápasů v řadě sešívaní nepoznali hořkost porážky, až v souboji o krále Vršovic. Jejich náskok na čele tabulky se tak ztenčil na třináct bodů, především ale přišli o možnost projít sezónou bez jediné porážky. O některá historická prvenství však bojují nadále. Dosud inkasovaných pět gólů je více než solidní náběh na nejpevnější defenzivu, zároveň existuje možnost stoprocentního bodového zisku na domácím hřišti.

Hovoříme-li o dobré obranné činnosti Slavie, ta by pak měla být ještě umocněna o impotentní opavský útok, který ve dvaceti zápasech vstřelil devět branek (a v žádném utkání více než jednu). Ve prospěch červenobílých hovoří i statistiky duelů v samostatné české lize. Proti Opavě v devatenácti utkáních ještě neprohráli, poslední vzájemné utkání na podzim ale skončilo remízou, kterou v nastavení vystřelil Žídek.

Slezané v posledních osmnácti kolech získali jen osm bodů, od začátku října navíc vsítili pouhé dvě branky. To nejsou dobré vyhlídky pro náročný boj o záchranu, v němž budou hlavními konkurenty zřejmě Příbram a Karviná. Právě na půdě nedaleké Karviné se dokázali na konci září žluto-modří naposledy prosadit na venkovním hřišti. Ještě o týden déle trvá gólový půst útočníka Reného Dediče, který je přesto se třemi zásahy nejlepším střelcem týmu.

Po zápase proti Plzni čeká Opavu další náročný tým, hlavu ale Balcárkovi svěřenci nevěší. "Los máme náročný, ale v první řadě se musíme soustředit sami na sebe a sbírat body, až pak můžeme koukat kolem sebe. Věřím, že se naše souhra postupně bude zlepšovat," říká Jan Řezníček.

Slavii bude znovu chybět disciplinárně potrestaný Oscar, vedle něho a dlouhodobě indisponovaného Hovorky je v ohrožení už jen start Takácse. Za hosty se rozhodně nepředstaví zranění Sus s Helešicem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Ševčík, Traoré - Masopust, Stanciu, Olayinka - Musa
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Rychlý, Hnaníček, Žídek - Zavadil, Řezníček - Dordič, Texl, Zapalač - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.70 - 27.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 14:30)
V Liberci se po sobotním obědě střetnou dva přemožitelé pražských S z prvního jarního kola. Díky nečekaným skalpům si severočeský Slovan i vršovičtí Bohemians ihned po zimní pauze polepšili. V nastoleném trendu chtějí pochopitelně pokračovat, u Nisy se ale může radovat jen jeden.

V podzimním střetu obou celků na sebe výrazně upozornil útočník Bohemians Jan Vodháněl, jenž tehdy své mužstvo poslal v 51. minutě do vedení poté, co předvedl dechberoucí sólo přes několik protivníků. Klokani sice těsný náskok brzy ztratili, nakonec však ze zápasu přeci jen brali tři body, které vystřelil zase Vodháněl.

Nyní je mladý tahoun týmu z Ďolíčku opět v centru pozornosti. Ten totiž do jarní premiéry Bohemky ve vršovickém derby proti vedoucímu mančaftu ligy Slavii naskočil až jako střídající hráč, přesto mu pár minut pobytu na hřišti stačilo k tomu, aby rozjásal zeleno-bílé tribuny, na což opaření hosté nenašli odpověď. Klokani se tak staly vůbec první družinou, která na sešívané vyzrála, a díky tříbodovému zisku poskočili v tabulce o dvě příčky vpřed na jedenácté místo.

Takový skalp vlil zeleno-bílým pochopitelně velkou energii do žil. "Kluci si výhru užili. Nyní je ovšem před námi už další zápas v Liberci, na který se musíme nachystat, abychom ho zvládli. Je na nich ale vidět, že jsou uvolněnější," sdělil asistent trenéra Erich Brabec, jenž ještě jako aktivní ligový fotbalista působil i v barvách Liberce.

Úspěšný byl týden zpět také Slovan. Ten v ulici Milady Horákové dlouho číhal na svou šanci, aby Spartu opět po půlročním déja vu sestřelil Tomáš Malinský. Pravý záložník Liberce se na konci utkání prosadil dvakrát a zejména díky jeho příspěvku nezůstaly tři body na Letné. Že jeho řádění bude mít za následek konec trenéra Václava Jílka na lavičce Sparty, bylo jasné teprve za několik dní. Naopak okamžitě po závěrečném hvizdu mohli Severočeši jásat z udržení devátého místa v tabulce, přičemž se zároveň výrazně přiblížili aspirantům o pohárovou Evropu před sebou.

Ještě před sobotní seancí s klokany zúžil Liberec kádr o záložníka Radima Breiteho, jenž přestoupil do Olomouce. "Vzhledem k vysoké konkurenci uprostřed zálohy, kde máme k dispozici vícero kvalitních hráčů, včetně zahraničních reprezentantů, nebyla vytíženost Radima Breiteho taková, jakou by si představoval, a po zápase na Spartě projevil zájem odejít, čemuž jsme se rozhodli vyhovět," vysvětlil transakci kouč Severočechů Pavel Hoftych.

Bohemians na rozdíl od Slovanu přes týden posilovali. Do úspěšného konce byl dotažen návrat kolumbijského křídelníka Jhona Mosquery, v Ďolíčku nově působí také středopolař Roman Květ, který hostuje z Příbrami. V Liberci nicméně budou Pražané postrádat zraněné obránce Jakuba Podaného, Lukáše Pokorného a Daniela Krcha, pravděpodobné nejsou ani starty záložníka Kamila Vacka a útočníka Michaela Ugwua. Domácím chybí ofenzivní středopolař Aleš Nešický a spekuluje se i o účasti stopera Tarase Kačaraby.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Chaluš, Karafiát, Hybš - Hromada, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Rondić
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Ke Giang - Köstl, Hůlka, Šmíd, Schumacher - Hronek, Bederka, Jindřišek, Vaníček - Pulkrab, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.49 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (sobota 16:30)
Premiéra na lavičce plzeňské Viktorie se Adriánu Guľovi povedla na jedničku, jeho svěřenci Opavu bez potíží porazili. V úvodním domácím zápase jeho svěřence čeká další tým ze dna tabulky, nedaleká Příbram.

Západočeši na závěr podzimu vyhráli jediné utkání ze čtyř a i vzhledem ke změně trenéra se od nich nečekaly velké věci. Jenže Viktoriáni zvládli s obrovským přehledem přípravné zápasy a výtečná byla i první ostrá prověrka. Lépe tedy řečeno její druhý poločas, během něhož hosté nasázeli všechny tři góly - jeden měl na svědomí Kopic a dva Beauguel. Právě přínos francouzského útočníka může být po Krmenčíkově odchodu klíčovým faktorem plzeňského jara. Po zdařilém závěru loňské sezóny Beauguel na podzim příliš nenastupoval a gólově se prosadit nedokázal.

Pět porážek v řadě, čtrnáct utkání bez jediného vítězství. Takové jsou v současné chvíli černé série posledního celku ligy, Příbrami. Prachbídný byl v jejím podání i první jarní zápas, v němž si do Jablonce přijela pro příděl 0:4. Viktorka navíc není oblíbeným soupeřem klubu od Litavky. Poslední vítězství si Středočeši připsali v roce 2012, od té doby devětkrát zvítězila Plzeň a tři duely skončily remízou. Vezmeme-li pouze utkání v Doosan Aréně, pak se nejbližší úspěch Příbrami datuje dokonce do roku 2003. To v kombinaci s faktem, že Nádvorníkova družina ještě letos venku nebodovala, nedává dobré vyhlídky.

Adrián Guľa ale soupeře rozhodně nechce podcenit. "Musíme hrát na maximum. Tyto týmy vás vždy potrestají, když dáte dolů nohu z plynu. Chceme se zaměřit na to, jak chceme hrát my a jaké úsilí do toho musíme dát před vlastními fanoušky. Potřebujeme hrát na maximum," říká slovenský trenér.

Červeno-modří se musí obejít bez vykartovaného Kayamby a zraněných Alvira, Ekpaie a Hlouška, nejistý je i start Limberského. Hosté nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Kinguem a Yilmazem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Kopic, Beauguel, Mihálik
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Pazdera, Šimek, Kleščík, Nový - Polidar, Tregler, Zorvan, Rezek - Škoda, Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.27 - 17.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21173145:554
2.Viktoria Plzeň21125438:1941
3.FK Jablonec21115539:2738
4.Baník Ostrava21104731:2334
5.Sparta Praha2196639:2833
6.Dynamo České Budějovice21103836:3333
7.FK Mladá Boleslav21102939:3532
8.1. FC Slovácko2195728:2732
9.Slovan Liberec2193935:3030
10.Sigma Olomouc21610528:2628
11.Bohemians Praha 190521651021:3223
12.FK Teplice2158819:3223
13.Fastav Zlín21631216:3221
14.MFK Karviná21371115:3016
15.SFC Opava2135139:3414
16.1. FK Příbram21341415:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1103)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byl to remízový zápas a prohrál ten, kdo udělal chybičku a to jsme po standardní situaci byli my," uvedl kouč Moravanů Martin Svědík.

Absence strely za 60 minut hry asi chybicka nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Čekám velkou pochvalu pro Tvrdíka.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Peltonec 1:1

Plzeň-Příbram 3:0

Bolka-Slovácko 2:1

Slavia-Opava 3:0

Liberec-Bohemka 1:0

Olomouc-Sparta 0:1

Karviná-Teplice 2:0

Zlín-Budějky 2:2

Reagovat
Witcher

Po letech je ta tabulka pěkně seřazená vzhledem ke kvalitě ,poloze a velikosti měst

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Kvalitě asi jo, až na korupčnickej Peltonec ale poloha a velikost měst

Reagovat
Pride

Jablonec je daleko lepší než Baník.

Reagovat
ondrasch77

Snad se to v pondělí ukáže...

Reagovat
Pride

Jako já mám Baník rád, ale Jablonec pod Radou hrajou super a dlouhodobě jsou z těch týmů mimo Slavii a Plzeň nejlepší. Navíc Radovi přeju ať se mu ty poháry povedou trošku lépe.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

To je mozne, ale urcite nejsou daleko lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, odejde mu v létě nejméně 5 hráčů základu...Ten určitě udělá min. postup ze skupiny EL...

Reagovat
Pride

Já mu to přeju, neříkám, že se to stane. Nebuď tak ublíženej kuchtíku, že mám radši Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ublížený? Se mi nezdá. V Jablonci mi chybí dlouhodobá koncepce, i když je fajn kolik hráčů tam přešlo do lepších týmů, to zase jo. Mít ale hráče na hostování není nic koncepčního. Toho kuchtíka jsem radši přehlédnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jo, Radovi a vlastně celému Jablonci bych to přál, nemám s nimi problém. Jen jsem napsal, co si o jejich kádru v létě myslím a já jsem realista. Lepší než Baník teď jsou, ale já nebyl ten, kdo Baník zmiňoval ..Už jsem mnohokrát napsal, že to beru u nás jako "testovací" půlrok, čekám nevyrovnané výkony a výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

široko daleko, Jablonec je spartansko-slávistická farma, FC řechtačky, ostuda, snad to jednou celý s tím peltou praskne a půjdou hrát nějákou divizi, kam taková díra patří

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš to vysvětlit?

Reagovat
Witcher

Jakože každej region tam má zastoupení není to 5prazskejch klubů a zbytek

Reagovat
Pride

Zeman v Liberci.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ani mi to nepřipomínej. Že se toho mentála dožiju ve Slovanu, kterej bude trénovat Hoftych, jsem nečekal.

Reagovat
ondrasch77

Trochu jsem se bál, aby ho Pelta nedotáhl do Jablonce...

Reagovat
vestinustarychdubu

Třeba vám ho Karl ještě přeprodá s přirážkou, do půlnoci čas. Mohli bysme přibalit Kuchtu.

Reagovat
Pride

V Liberci ožije Může vám docela pomoct. Mentál nebo ne, to je fuk

Reagovat
ondrasch77

Moc si to nemyslím...

Reagovat
Pride

Tak on je sice kokot, ale fotbal hrát umí a Liberec teď potřebuje každého, kdo umí trochu kopnout do míče.

Reagovat
vestinustarychdubu

Slovan hlavně potřebuje někoho, kdo umí dát gól. Takže podepíšou Kuchtu na přestup (0 gólů) a k němu Zemana, kterej v lize nedal gól 5 let, a ještě je to kokot

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
vestinustarychdubu

Ožije? Jako, že v 31 letech chytí druhou mízu a zavzpomíná na svoji jedinou solidní sezonu 2014/2015?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Nepřekvapující. Potřebovali parťáka k Hromadovi, ať se kluci ve sprše společně uvolní

Reagovat
ondrasch77

OT - Fanta po prvním jarním kole výrazně pozměnila ceny

Mám trochu problémy to poskládat...

Reagovat
andrew96

Ty částky za záložníky jsou šílené.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně u těch favoritů

Bohužel kromě 2 zápasů, které jsou "jasné", to všude jinde může dopadnout jakkoliv

Reagovat
db18

Dočkal je bargain. (+ v obraně Zima)

Reagovat
ondrasch77

Dočkala jsem tam původně i měl, ale nečekám od Sparty nějaké zázraky zrovna v Olomouci...

A obranu Slavie jsem po oznámení sestav taky upravil, ale základ jsem dělal kolem 11.30...

Reagovat
db18

Já v pátek, protože jsem myslel, že se od šesti něco hraje.

Reagovat
PavlíčeQ

Já třeba složil dobrou sestavu v pohodě pod 100 mega. Ještě uvidíme teda jaký budou sestavy týmů co budou hrát od 14.30

Reagovat
ondrasch77

Tak tys počítám narval sestavu plnou Jablonečáků, lehce mixlou Libercem

Reagovat
PavlíčeQ

Neřeknu nic, abych něco neprozradil. Ve 14.30 se můžeš podívat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

98m

Reagovat
db18

Pořád v pohodě.

Reagovat
db18

Jo aha, já idiot prodal Buchu místo Kovaříka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem, ze Jablonec neni venku takovy valec, ale oni naposledy prohrali v Plzni nekdy v zari... No nic, pod panen trenerem Kozlem se nebojime nikoho a niceho

Reagovat
Banikovec7

No ale jak jsem videl zapasy ve Zline, Karvine nebo Opave, tak tam meli vice stesti nez rozumu a sami nevi jak ziskali tech 9 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...

Reagovat
PavlíčeQ

Zlín s Karvinou jsme nepustili snad do jediný šance. V Opavě to haluz byla, to souhlasim.

Reagovat
Banikovec7

Karviná možná, ale Zlín určitě šance měl a byl dost lepší v tom zápase jestli dobře pamatuju.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo máš pravdu. Teď jsem si přečetl report z toho zápasu a skutečně nějaký šance měli Nicméně gól jsme do brány dostali jen my, takže zasloužená výhra

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Venny

Nevíte prosím někdo na kterých stránkách by se daly najít streamy na ligu?

Reagovat
PavlíčeQ

Na českou ligu hledám buď tady http://www.sportstream.tv/ nebo http://hesgoal.com/

Reagovat
Venny

Dík

Reagovat
meno

Koukám přes fortunu nebo tipáč, kromě derby nebo zápasů Slavia-Plzeň tam je všechno.

Reagovat
Pablos

tos mi připomněl, že si po roce asi zkusím něco vsadit

Reagovat
meno

Aspoň barák!

Reagovat
Pablos

Ani hovno Budu troškařit... potřeboval jsem aktivovat přenosy, tak jsem tam šoupnul 2kila

Reagovat
Venny

Já jsem takhle koukal dřív, ale teďka studuju mimo republiku a z nějakýho důvodu na kolejní wifi ani jedno nefunguje

Reagovat
meno

Divný.

Kde studuješ?

Reagovat
Venny

V Tallinnu, Estonsko. Nevim jestli tu maj nějakej filtr na sázkovky, ale na fortunu se ani nepřihlásím, jedině přes data a pak se přepnul na wifi, ale pak streamy stejně nejedou. Na tipáči mi to streamy taky nenačte.

Reagovat
meno

Ty jo, závidím. Do Estonska jsem chtěl na Erasmus Nicméně ti s tím neporadím, nikdy jsem tam nebyl. Maximálně NordVPN.

Reagovat
Venny

Já jsem tady právě na Erasmu no Na VPN prdim, to už si rovnou mužu zaplatit O2

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni na telefóně TouchVPN, nastavíš česko a jedeš normálně přes tipáč...

Reagovat
FruFru

A kolik ti to nakrade osobních údajů?

Reagovat
Venny

Všechny

Reagovat
PavlíčeQ

Už jsi byl v Rostu? Výborný místo.

Reagovat
Venny

Nebyl, ale díky za tip

Reagovat
PavlíčeQ

Jo určitě doporučuju a nejlíp někdy hned po otevíračce

Reagovat
db18

Ty tam nebývaj?

Reagovat
Venny

Já tam koukal teda na všechno, včetně derby

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Venny

dik

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kez by jednou eurofotbal vydal vlastni aplikaci, ktera by upozornovala na odpovedi k vlastnim prispevkum. Nebo kez by aspon udelali mobilni web.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nyní vidíte s nominací na Euro? Kdo by měl jet a kdo by mohl ještě eventuálně výkonnostně vyletět?

Reagovat
Slavia10

Dlouho máme problém s křídly a mě se celkem líbí Vodháněl, jasně jsou to výkony za Bohemku že, ale je zajímavý, rozhodně je lepší a má víc talentu než Provod.

Reagovat
Firkraag

Uvidíme, jak mu to půjde. Ale je to hráč s tahem na bránu, kterej snad jinej českej hráč nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorny

Reagovat
Selänne

Z Baníku fakt nikdo no.

Reagovat
Selänne

Teoreticky by mohl jet Hložek a Bucha, jinak ale nečekám, že tam bude někdo navíc.

Reagovat
JeséRodriguez

Vaclík, 2 z Pavlenka/Koubek/Kolář - Kadeřábek, Coufal, Čelůstka, Brabec, Kúdela, Hejda, Bořil, Novák - Darida, Král, Souček, Kalvach, Jankto, Pavelka/Ševčík - Bucha, Barák/Dočkal - Schick, Krmenčík, Vydra, Hložek

Vaclík - Kadeřábek, Čelůstka, Brabec, Bořil - Darida, Souček, Jankto/Král - Bucha/Jankto - Schick, Vydra

Reagovat
bobis21

Záloha Jankto, Souček, Král a Darida na AM

Reagovat
JeséRodriguez

Taky by to šlo klidně

Reagovat
martin1

Zima a Tijani

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho z nich jsem čekal na stoperu, ale s tou zálohou to je překvapení. Olayinka asi napravo, Provod zleva, Zima na šestce… Zajímavý.

Reagovat
martin1

Taky jsem si myslel, že 1 z nich nahradí Frydrycha, ale oba dva jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

RENTGEN: Spartu zbrzdili levonozí stopeři. Co se změní pod Kotalem? .... problem vyresen, za problemy sparty nemuze majite, vedeni, treneri, prumerny tym, ale jadro pudla je v tom, ze stoperi hrajou levou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow Tijani a Zima

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Jan Bořil – David Zima – Peter Olayinka, Petr Ševčík, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Petar Musa

Reagovat
PavlíčeQ

Proč to vždycky zveřejňuješ s tím křestním jménem? Jako by nestačilo příjmení

Reagovat
PavlíčeQ

Hrůza

Reagovat
Coutinho10

ale jeste nedavno to bylo bez tech krestnich jmen no

Reagovat
andrew96

To aby lidi věděli, že za Slavii nehraje Ahmed Musa.

Reagovat
KingMaster13

Tak to bude hodně zajímavý

Reagovat
Coutinho10

docela mi to narušilo mojí sestavu, tak to ve fantě musim proti tobě ještě překopat

Reagovat
KingMaster13

Já to taky hezky překopal

Reagovat
PavlíčeQ

Taky jsem to musel po zveřejnění sestav dost překopat. Nicméně největší must kola určitě Zima. Obránce za 6 mega hrající v záloze, to je prostě povinnost

Reagovat
Coutinho10

ja teda misto nej dal Tijaniho ....verim vic krajum Boril/Cuf, takze Zima se nevesel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

ještě náhradnící, kde je Joao Felipe

Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, João Felipe, Michal Frydrych, Lukáš Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Maso ma nejaky problemy, ze je misto nej Provod?

Reagovat
Pablos

má problém, že hraje místo něj

Reagovat
Coutinho10

jedině jestli neměl nějaký drobný zranění z Bohemky

Reagovat
Losinho

moc pěkná

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Karafiát, Chaluš, Hybš - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta

Zas ten Kuchta To by byl Ideální zápas pro Rondiče se ukázat. Alibekov

Reagovat
vestinustarychdubu

Sestava neni zla, Alibekov super, ale ten Kuchta no... Sice zaridil penaltu, ale jinak tam je zatim klasicky uplne zbytecnej.

Reagovat
Pablos

a takový housle přitom teď

Reagovat
vestinustarychdubu

Zaridil penaltu, solidni housle, ted tam potahal a poslal super pas Balutovi kterymu moc nechybelo a mohl mit asistenci... aby nekonc nebyl jeste hrac utkani tvl :D

Reagovat
Pablos

tak to ještě dopadne no

Reagovat
vestinustarychdubu

Jestli jo tak to snad i zapiju... Kuchta gól, Mikula kapitán, trenér Hoftych a na cestě Zeman... to je strašný sci-fi

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

teď už je to jasný

Reagovat
vestinustarychdubu

Co na to říct...

Reagovat
ZB 07

Texl

Reagovat
Pablos

Texl nebo Tecl prašť jako uhoď

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Banikovec7

To vypadá, že to bude zápas obran.

Reagovat
Losinho

Tohle jaro bude ještě dobrá haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoct, ale ten Provod tam nema co delat, absolutne nepouzitelnej hrac.

Reagovat
Firkraag

V Liberci to zatím vypadá jako rvačka kriplů

Reagovat
Imos

3:1 v klidu

Reagovat
dinss

Hrabina

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Peetaaaar Muuuusaaaaaa Capitanooo

Reagovat
Firkraag

Blbe, jsem se lekl, že jsme dostali gól

Reagovat
Coutinho10

uz muzes bejt vklidu...v teto sezone vas uz neohrozi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtaaaa

Reagovat
Firkraag

A už dostali no a zrovna od tohohle

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musa

Reagovat
naheCZ

Musa

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
Banikovec7

Zahustelina

Reagovat
Coutinho10

Olie skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase spalování šancí dneska.

Reagovat
djiros

Myslíš teď tu druhou po Provodovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
djiros

Herně jsem nečekal žádnou slávu po té dnešní obměně, ale je to takové mdlé. Stanciu by měl být víc ve hře. Nebýt Hrabiny bylo by to složitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Stanciu je dle mého výborný zatím už i během té chvilky na Bohemians se mi líbil

Reagovat
Kiwi-21

Nebyl náhodou Musa během toho centru náhodou v těsném Ofsajdu?

Se mi zdálo že ano a i když přenechal míč který mu Hrabina vrátil bych to jako že se nezapojil

Reagovat
Losinho

Účes Olayinky

Reagovat
Fernando_Torres

Ja se furt nemůžu rozhodnout, je to spíš Mickey Mouse,.nebo černá Pipi Dlouhá Punčocha?

Reagovat
Selänne
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stokilovej Tijany

Reagovat
Coutinho10

si ho plete asi s Lukakem no

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani je nervozní, prvních dvacet minut tam hořel jak paír.Snad se uklidní, ke konci už to bylo lepší.Ostatně to platí pro celou Slavii.nerozumím tomu, kam se pořád ženeme a proč tam jde dopředu jeden nákop za druhým, většinou nepřesný.Takhle jsme hráli naposledy pod Ušopleskem.Začalo to na Bohemce, tady v tom pokračujeme.Ke konci to dali na zem a Opava tam lítala jak hadr na holi, tak bych prosil v tom pokračovat a na ty nákopy se laskavě vyserte, nedá se na to dívat.

Reagovat
Blasphemer

Limba

Reagovat
Firkraag

Sparto, nesháníte stopera? Bederka by k vám dobře zapadl

Reagovat
Pablos

Kuchta řádí

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

To neustálé omlování Stancia mě fakt leze na nervy. Kope všechny standartky, pokouší se o střelu nebo finální přihrávku velmi často. Takže musí být produktivní. Jen mu to prostě nejde.

Reagovat
Losinho

Dneska je jasně nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Olayinka

Reagovat
Selänne

Wau, nádhernej gol

Reagovat
AjaxFans

OFside

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaal Oliieeeeee ted zkusene

Reagovat
KingMaster13

Konečně to mělo fotbalovost

Reagovat
Losinho

Hezky Mánička

Reagovat
DieFohlenBMG

Olayinka je hustej

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ofsajd

Reagovat
naheCZ

Zrovna když to Olayinka vyřeší takhle parádně

Reagovat
Fernando_Torres

What?

Reagovat
dinss

Reagovat
Fernando_Torres

Fakt tam něco našli? Ja viděl dvě opakovačky, přišlo mi to v pohodě, tak sem šel na hajzl, vrátím se a je to zpatky 1:0...

Reagovat
dinss

Kdyby tam nebylo video tak se toho asi nikdo nevšimne ale takhle nejspíš jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prihravka na Provoda (o 3 prihravky pozdeji byl gol)

Reagovat
Fernando_Torres

Aha, to v těch prvních právě vůbec nebylo...

Reagovat
dinss

Opava je stejně tak špatná, že jim ani video nepomůže.

Reagovat
Banikovec7

Jak vždy ti komentátoři půl hodiny nemůžou najít co VAR řeší

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Provod naprosto zbytecnej hrac, potreti to rikam

Reagovat
Firkraag

Mně se v Ďolíčku líbil

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej výkon od něj dneska.

Reagovat
FCSL

Průběžně 6.místo V minulé sezoně za 35 kol 34 vstřelených golů, ted už ve 22. kole 38 a 4. nejvíc v lize

Hoftych jede

https://www.instagram.com/p/B8zNpADlUfK/?utm_source=ig_embed

Reagovat
Pablos

chtělo by to penaltu v Edenu

Reagovat
Pablos

Jinak Boleslav - Slovácko ...se asi dalo očekávat, že to bude zápas jak fík

Reagovat
AjaxFans

Zatím děs bjěs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba týmy byly minulé kolo dost z formy.

Reagovat
Pablos

plus jejich vzájemné zápasy bejvají většinou plichta

Reagovat
Pablos

i když plácám jen to co bylo ve Fotbalu extra na ČT ...třeba to tak statisticky není

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Olayinka ma finálku a zakončení fakt tak na úrovni okresu, to je něco šílenýho... Ale jinak by holt asi nehrál v naší lize s těma jeho atletickejma schopnostma

Reagovat
smazaný uživatel

Hošek. Snad ho nedá na hrot.

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
Venny

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Teclik

Reagovat
KingMaster13

Fernando Tecl

Reagovat
Firkraag

Nejlepší nick v historii EF

Reagovat
KingMaster13

Díky, cením

Reagovat
Pablos

Musím uznat, že to Tecl udělal moc pěkně

Reagovat
dinss

Tecl Opava

Reagovat
Coutinho10

Tecliiiiiiik my ti vzdycky verili

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Lionel Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem ti věřil!

Reagovat
KingMaster13

Kdy naposledy se stalo, že dali 2 naši útočníci gol v 1 zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský říkal, že je ve Slavii dva roky a stalo se to poprvé

Reagovat
KingMaster13

Takže to bylo fakt za Šilhavky Škoda a Mešanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

tyvole komentátoři O2... ten liberečák snad 4m v ofsajdu.. a on prej těsnej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

O2 klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tecliku

Reagovat
Pablos

Dobrý Tecl už je zpět na svém...vesmír narovnán

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mrtvej ofsajd

po tom jeho góle (a že se mu povedl), když šel dvakrát na bránu, jsem zůstal klidnej. Bylo jasný, že to nemůže dát...Standa se vyčerpal tou první situací. To po něm nemůžeme chtít. Ani se nezlobim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to já to měl naopak... jindy bych zůstal klidný, ale po tom gólu jsem myslel, že jeden ještě dá

Reagovat
Losinho

pro jaro má splněno

Reagovat
KingMaster13

Jako dostat hattrick od Tecla? To by byl masakr, naštěstí on je ohleduplnej a ušetřil Opavu od ostudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

za to Bohemka to může po dnešku rozpustit

Reagovat
KingMaster13

Kuchta nemá charakter na to být Lord

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal klidně toho Felipeho na těch 5 minut.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

ještě když stejně odešel Olayinka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Teď Tecl spálil dvě tutovky, tak aspoň že dal ten jeden.

Reagovat
KingMaster13

No obrana prvních 30 minut nejistá, pak už Opavu do ničeho nepustili. Tijani ze začátku docela vyjukanej a dělal trochu chyby ale postupem času jeho výkon rostl. Zima na DM nebyla úplně nejlepší záplata ale příště už bude Oscar a věřím že to pomůže dominanci na hřišti a i v obraně. Do útoku je to furt takový mdlý. Olayinka dneska měl skvělé momenty ale i momenty kdy mě vytáčel. Nechápu jak to dělá že v zápasech LM vypadá fantasticky a v lize takhle Musa paráda, svoje si odehrál a gol dal. Obrovské plus dnes pro Fernanda, jelikož to neskutečně oživil a jako žolík z lavičky by mohl být fajn ačkoli si neodpustil Tecloviny Jinak rozhodně lepší výkon než proti Bohemce ale hráli jsme proti slabému týmu. Příští týden na Slovácku nás nečeká nic lehkého tak snad je Jindra pořádně připraví

Reagovat
smazaný uživatel

Rostl výkon Tijaniho, jo?Hlavně ta minela a následně žlutá karta, to bylo hodno okresního přeboru.Snad se výrazně zlepší.MNN byl půl roku taky pěkný kopyto, pak se zvedl, tak snad to Tijanimu tak dlouho trvat nebude, protože tam máme jako alternativu Frydrycha a to je průser

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, ten druhej poločas od něj dobrej. Na konci to byla klukovina ale nebylo to špatný. Potřebuje hlavně hrát a věřím, že půjde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ubožák.

Ten kluk hrál první zápas v lize, přípravu měl v Jihlavě. Holt mu odskočil míč do autu. Dostane se do toho, bude jen lepší a lepší.

Ale kokot jako ty bude pořád tvrdit, že je Slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě vyzvdvihnul výkon Provoda, ten sice šel dolů docela brzo, ale do té doby říkal o základ i nadále.

Reagovat
KingMaster13

Jo Provod taky docela dobrej výkon

Reagovat
dinss

Moc nechápu ten hate na něj. Naprosto chápu, že hraje místo Masopusta, který byl neviditelný kromě jednoho uvolnění na středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Až dá ve Slavii tolik důležitých gólů a gólových přihrávek jako Maso, tak pak se můžou porovnávat.

Reagovat
dinss

Zase naprosto mimo. Co má společného jeho minulé důležité okamžiky se současnou formou?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně, že je Maso momentálně z formy, neznamená, že Provod bude někdy tak důležitej.Zlepšuje se,ale bude se muset zlepšít mnohem víc, aby dosáhl tam, kde už Masopust byl

Reagovat
dinss

Furt mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jsi mimo.Hraje ti Plzeň a ty smrdíš na EF a píšeš kraviny o Slavii.

Reagovat
dinss

To, že seš píča tady dokazuješ každý den. Snažíš se porovnávat dvě rozdílné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dojdou argumenty, začneš urážet.nevím, kdo je tu píča, ale já určitě ne

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nic jinýho nezasloužíš imbecile.

Reagovat
smazaný uživatel

Já do tebe rejpu kvůli Plzni, ale vím že fotbalu rozumíš. A tady argumentuješ idiotovi.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš pamatuju, kolikrát to Maso zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O to překvapivější, že ho vyzdvihuješ v porovnávání zrovna v té jeho slabé stránce

Reagovat
dinss

Protože nechápe a za každou cenu se snaží vymyslet něco chytrýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dojemné, jak fans jiných klubů kritizují dvojnásobné Mistry ligy a čtvrtfinalisty EL.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že tvé kvality v porovnávání hráčů jsou na úrovni Raráška

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizují tebe ty demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tu chyběl, idiote, ty aby ses k tomu nepřifdal.Fotbal je sice pro tebe španělská vesnice,ale anonymní flusance ti jdou dobře.Vy chcípáci, co dostáváte obden na tlamu tu máte ráj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se fakt smaž a jdi si to hodit. Byl jsi vůbec někdy na Slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Olayinka je hráč, kterej je schopnej během 3 min udělat vynikající únik, z první se dobře uvolnit a v následující situaci zahraje, jak hráč z druhý ligy nebo divize...Tohle střídání momentů je pro něj charakteristický.

Jinak dnes nic moc. Bude to chtít zase čas. Stanciu slabej...a rohy kope úplně na hovno.

Reagovat
KingMaster13

Přesto mohl mít 1+1 a ten gol co mu nebyl uznán třeba skvěle vyřešil, byl vidět, byl aktivní ale pak si vzpomenu na centr na kterej měl dost času a skončilo to na tribuně Typickej on no

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu je porad takovy zakriknuty, misto aby ten tym tahnul. Neni to leader kteryho z nej ve Slavii chtej, spis takovy schovany alibista

Reagovat
Selänne

Protože ho to nebaví. Všude kde hrál, tam se hra točila převážně kolem něj. Teď je utopenej v systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho Trpiš ničí, musí se stahovat pro míče až někam do prdele, rozehrávát akce centrem a běhat nahoru dolů. To je jak kdyby v PSG dali Neymara na pozici Verratiho, prostě úplná blbost. Stanciu je hráč který potřebuje volnost ve předu na desítce odkud může střílet na bránu a ne běhat nahoru dolů, to je styl který sedí českým hráčům a ne malým technickým. Ještě pár takových zápasů a v létě je fuč, už v zimě měl nabídku z La ligy, pokud přijde i v létě tak nebude o čem přemýšlet.

Reagovat
Melda

Hráčů s volnou pozicí, kteří nemusí dodržovat instrukce by jsi spočítal na rukách.Ty nejlepší týmy jsou nejlepší, protože každý plní co má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pro míče se stahuje, to je pravda...Chce se po něm rozehrávka už od půlky. Udávat tempo hry, posílat míče za obranu. Na druhou stranu se i on často dostává k vápnu a k zakončení. Je v situacích, ze kterých by bylo možno ohrozit bránu. A neprosazuje se tolik - na to ostatně naráží i Trp.

K paralele s Neymarem - nemá jeho rychlost, výbušnost.

Reagovat
Kiwi-21

Až nastoupí Oscar tak si myslím že i Stanciu bude hrát mnohem blíže k bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že to tak bude.

Reagovat
dinss

Hezký nástup. Dát další dva a v pohodě bez zranění to dohrát...

Reagovat
montaigne33

Hráči SKS potřebují na vstřelení branky 3 a víc šancí... V CZ lize to většinou k úspěchu stačí- ale v Evropě je "nekvalita" v koncovce velký problém.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle se táhne už od dob Šilhavého, nicméně v poslední době je to fakt už extrém, co dokážeme dosrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Šilhavého druhé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Zeli a offside

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram otresna, jestli se bude chtit Plzni cely zapas tak jim nasypou 6

Reagovat
dinss

Opava, Pribram jasně na padáka. Karviná půjde do baráže.

Reagovat
Firkraag

Opava zrovna vám ale mohla nasázet tři fíky v první půli. Každopádně to vidím podobně. Ale zahučet tam furt můežeme my, teplice i zlín (ti jsou taky mimořádně marní)

Reagovat
dinss

Jeden lepší poločas ze čtyř nic neřeší. Ten tým nemá kvalitu... Zavadil, na kterém stojí veškerá rozehrávka a pokud ho dokážeš eliminovat, což není těžký při jeho věku.... Tak máš je Opava bez nápadu kupředu.

Reagovat
Firkraag

To jo, slabí jsou strašně. Navíc bez Šulce.

Reagovat
JeséRodriguez

Šulc tam nic moc nepředvedl...měl pár světlých momentů, ale stejně z toho nic nebylo

Reagovat
Firkraag

Párkrát jsem je viděl a patřil tam suverénně k nejlepším hráčům.

Reagovat
JeséRodriguez

Většinou to tam oživil, ale statistiky prostě slabý. Něco v sobě má a v Budějovicích by mu to mohlo sedět víc, přece jen v týmu, kterej hraje o záchranu, moc sebevědomí nepobere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalt tohle.

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
dinss

Penalta nic?

Reagovat
FCSL

Vydra další fík

Reagovat
Pablos

tvl neke ....paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

navíc zase pěknej ...žádná haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se kouknul a ta zasekávačka mi připomněla Jiráčkův gól proti Polsku na Euru 2012

Reagovat
JeséRodriguez

ještě tam měl v první půli pěknou akci, kdy si odstavil stopera a pak před druhým stoperem ve vápně podobně zasekl do středu, ale špatně zakončil. Snad začne nastupovat častěji a bude se mu dařit

Reagovat
TheMally11

Vydra > schick

Reagovat
JeséRodriguez

To určitě ne...

Reagovat
dave30

Jsem zvědavý. Obě dvě "věže" jsou zraněné (jinak by Matěj nehrál), jestli dá ještě pár gólů tak jsem zvědav, koho z těch dvou vytlačí. A hlavně by museli přestat hrát nakopávanou...

Reagovat
Coutinho10

famozne to vyresil

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dinss

Kopic je poslední dobou zlej... Od člena širšího kádru reprezentace čekám prostě mnohem víc...

Reagovat
Pablos

je fakt špatnej a táhne se to už tak rok min.

Reagovat
dinss

Bucha

Reagovat
Blasphemer

GOAT

Reagovat
Blasphemer

druhá pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, další penalta

Reagovat
dinss

Si děláš prdel? Druhá pecka.

Reagovat
dave30

Nešikovnost, ale faul jasný.

Reagovat
Rothbard

Tohle je penalta.

Reagovat
naheCZ

Jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Buchic

Reagovat
Rothbard

Hetryk. Nebo jak se to píše.

Reagovat
Blasphemer

Jardo, děkujem.

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha ve fantě, škoda že ne kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha 9+4. moc pěkné

Reagovat
db18

Reagovat
JeséRodriguez

repre forma

Reagovat
TheMally11

repre forma je i když v AS Řím zahříváš lavičku

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Schick je o parník náš nejlepší hráč, ale Tobě to asi nemá smysl vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha ještě pojede na Euro

Reagovat
Kepy_FCB

a na dalším euru bude řádit duo Bucha-Buchta(z FCB)

Reagovat
Pablos

jj a Kuchta v útoku

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Coutinho10

+ Tecl a Texl

Reagovat
Losinho

Kolář a Kovář

Reagovat
Pablos

Zima a Zima

Reagovat
Pablos

plus samozřejmě Láďa Krejčí a Láďa Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek a Hloušek

Reagovat
martin1

Řezník, Řezníček a jako trenér brankářů (Pa)řízek

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím ty výrazy zahraničních komentátorů

Reagovat
mistr129

Bača, Bačta, Kačta, Tekl a Texl, úplně v pohodě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno, útok má rezervovaný

Šašinka - Šašinka

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

já se těším na střední zálohu

Souček, Král a Souček co vypadá jako Král!

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a trenovat je bude Šmejkal a Hejkal

Reagovat
Pablos

nebo Dvorník a Nádvorník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Wenger a Weber, hrát bude ještě Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

obrana Limberský a Šourek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kostomlat

Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

Má zítra proti Spartě chytat?

Reagovat
Kostomlat

Nene dnes byla moc dobra

Reagovat
Rothbard

Bude mít Olomouc k dispozici Breiteho? Stihli vyřídit vše potřebné?

Reagovat
sosna

Latal sice mlži, ale téměř určitě ho tam pošle. Snad ho nedá vedle Gressaka na dvě šestky...

Reagovat
Rothbard

Proč ne?

Reagovat
božský John

Vcera jsem projizdel okolo Bolky, tak me nenapadlo nic lepsiho, nez se jit mrknout na fotbal. Nebyl to dobrej napad. Kliment na jedny a Janosek na druhy strane jsou posily jak vino, tragicky vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ty syrecky smetem

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

o tom není pochyb hráči už si trenéra odstřelili, tak teď chvilku se budou snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
TheMally11

co prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se s chuti mrknu na tu nasi sranda ligu. Ve světě nejsou zadne top zaoasy, ty byly vceta, takze se těším na Budejky ve Zline, snad win a Olmik proti Kotalovcum.

Reagovat
Coutinho10

na Budejky jsem taky hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsi, bude to hezka nedele A hlavne na nic pocasi, takze idealni byt doma u tv

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám v remízu

Reagovat
JessePinkman

Dneska to nevidím na tři body. Zlín je doma silnej a potřebuje body jako sůl. Před zápasy s Ostravou a v Plzni by to chtělo výhru, ale i remíza nebude špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedro-pedro

Je mi někdo ze sparťanských fans schopen vysvětlit proč prodává Sparta Daniela Marečka? To na Spartu neměl nebo to je zase nějaký úlet současného vedení? Protože podle výkonů v ČFL letos na podzim mi přišel jako ok.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mladý sparťanský fotbalista Daniel Mareček uspěl na testech ve Slovácku a do moravského klubu následně přestoupil. Sparta má ale zajištěno právo zpětného odkupu za předem stanovených podmínek.

Tohle je ok

Reagovat
PlackaSKS

V áčku by nehrál dospelej fotbal. S odkupem dobrý řešení pro všechny

Reagovat
Selänne

podle výkonů v ČFL

Na jeho pozici máme Sáčka, Dočkala, Trávníka, Kangu a Krejčího. Pro něj bude daleko lepší zabojovat o základ v týmu, kde bude mít aspoň naději., že se tam může výhledově dostat. Netřeba ani zmiňovat, že mu táhne na 22, proto by nemělo žádnej smysl držet ho na Spartě, když má největší čas hrát ligovej fotbal.

Reagovat
AjaxFans

Na jakém hraje primárně postu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho post je v áčku hráčů dost, potenciál na to se v lize chytnout určitě má, ale tohle je nejlepší řešení pro všechny strany. Bude (snad) hrát, Slovácko bude mít větší motivaci ho stavět, než kdyby to bylo jen hostování, a do Sparty se může případně vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se někdy Jawo naučí střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jawo je zas co za exota?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně rychlý, ale má problém se zakončováním

Reagovat
Pablos

hrozně to dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to takový rychlejší Tetteh

Reagovat
HorajzmAmmann

Výborně Azackyj

Reagovat
ZB 07

Karviná perfektně!!

Reagovat
ZB 07

Karviná perfektně!!!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pablos

Tepláky jedou koukám

Reagovat
FruFru

Teplice sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicky

Reagovat
ZB 07

Koukám, že Karviná má celkem přijatelnej los, nedivil bych se, kdyby se nakonec vyhnuli i baráži.

Reagovat
Kiwi-21

Taky myslím že by jsme to mohli zvládnout,pokud získají z venku z dvojzápasu z Bohemians a Opavě alespoň 3.body a potvrdí povinnost z Příbramí tak by to opravdu mohlo vyjít

Reagovat
FruFru

Hoďte tam ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Teplaky ubohe a trapne opet jedou na nějaký rekord

Reagovat
Euphael

Kdo nás zastaví?

Reagovat
smazaný uživatel

Koroze

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pablos

co to je za penaltu zase tvl

Reagovat
Coutinho10

neveril jsem, ze to odpiska, protoze bylo videt, ze ani on po zkoumani nevi a musel si nechat poradit

Reagovat
Wambasen

Penalta, co svět neviděl. Zakopl o vlastní nohu a on to pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té opakovačky na konci v sestřihu se mi to zdálo jako faul

Reagovat
Pablos

už jsem to pak moc neměl čas zkoumat ...tak možná, že i jo ...ale prvotně jsem prostě kroutil hlavou

Reagovat
Pride

Karviná je skvělá. Nedívám se na ně často, ale dneska jim vychází všechno a hrajou super fotbal. Snad budou vyhrávat dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Karviná má hezky našlápnuto. Snad se v lize zachrání. Škoda, že Ostrava nehraje o sestup

Reagovat
Pride

Já si myslím, že se zachrání v pohodě, spíš se můžou snažit o přeskočení toho play-off. Opava je horší a o Příbrami ani nemluvím, ta je úplně trapná.

Reagovat
Kiwi-21

I když se z Banikovci a nebo Opaváky na všem nezhodnu a nemají nás někteří moc v oblibě tak jsem rád že Baník o sestup nehraje

A co víc přeji si ať se zachrání všechny 3 slezské kluby (i když Baník na půl slezský ale pořád ho tam počítám)

Reagovat
Pride

A Teplice by mohly táhnout do prdele už konečně. Trapnější a nudnější tým v lize není.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by. Kez by skoncily ve druhe lize aspon pet let. Spiny

Reagovat
Liquid

letos ten Zlín je nudnější a Opava s 9 vstřelenými góly také, bohužel i od Příbrami je to ostřes, sestup by si letos zasloužilo více týmů než jen ten 1, je to opak oproti roku kdy spadla Jihlava, když měla skvělý jaro

Reagovat
Pride

Jenže Opava je bez peněz, nemá tam žádná velká jména až na dědu Zavadila, Příbram má v týmu klasicky děcka a důchodce.. od nich se to tak nějak očekává, ale Teplice, který tam mají poměrně zajímavé hráče hrajou strašnou sračku dlouhodobě. Měli by vypadnout... jak říkáš, letos by měli sestoupit z první ligy aspoň dva, protože ty Pardubice a třeba Jihlava vypadají dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumis tomu

Reagovat
Pride

Tak mi to vysvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pohoda, sranda jen

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice radši ještě ne, nemají stadion takže by musely hrát někde v Mladé Boleslavi nebo Brně, a víme jak to dopadá s týmy, co nehrají na svojem. Když už tak v Chomutově, ten má hezký stánek

Reagovat
Liquid

Pardubice do Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruina by asi taky neprošla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná hraje vyborně, ale jestli tam chce Hejkal stavět tuhle stoperskou dvojici, tak se můžou začít strachovat o prvni ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koukám, že po konci Jeřábka tam moc na výběr nemá.

Reagovat
Liquid

jsem se smál Svěcenýmu v TIKI-TAKA když teď řešil sestup a byl si naprosto jistý, že půjde o tu poslední trojici, přitom ze Zlínu žádný strach nejde a stačilo aby teď ČB tam očekávaně vyhráli a Karviná doma konečně zabrala proti slabým Teplicím a najednou rozdíl jen 2 body a hafo kol do konce....

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, my se zvedneme. Teď je to jenom nesehranost s cizinci.

Reagovat
Kiwi-21

jsem psal že budete na jaře slabý,věřím tomu že za 3.kola budeme před vámi

Bohemians-Karviná

Karviná-Příbram

Opava-Karviná

když bude 6.bodu tak se vyhnou i baražovému umistění

Reagovat
Pride

Máte neskutečně luxusní los. Jestli budete hrát tak jako teď tak se ještě vyškrábete trochu výš.

Reagovat
Kiwi-21

Ted jde vidět že i posily byly kvalitní a nebo se tak jeví zatím

tak i to dělá hodně+los který byl zas horší na podzim ale v tomhle složení z tím jak se ten tým v tuhle chvíli jeví tak by už na podzim bylo více bodu

Na podzim jsem hádal že my a Opava bude bojovat o každý bodík,tam kvalita opravdu chyběla

Reagovat
Kepy_FCB

Za Zlín hrají Cedidla házej po něm rodidla

Reagovat
Pablos

Budějky ještě budou mít co dělat si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Csaplárův rukopis...

Reagovat
Pablos

no jo vlastně

Reagovat
Pride

Karviná má ty křídla super.

Reagovat
Greny

Tak hlavně že Jeřábka přeřadili do béčka

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už ho prodali do Jablonce.

Reagovat
Greny

No neprodali

Reagovat
Pablos

Ta Karviná si dělá co chce... mít lepší zakončení tak si Teplice vezou dáreček jak z MB tenkrát

Reagovat
Pride

Reagovat
Pablos

zkušeně Mareček

Reagovat
Ross Geller

Sestava Sparty tak jak ji složil Václav Kotal:

Heča - Vindheim, Mandjeck, Hancko, Hanousek - Sáček, Dočkal, Kanga - Plavšič, Hložek, Karlsson

Reagovat
FCSL

Ten střed zálohy Chudák Sáček, to jsem od Kotala nečekal. Ale na tu offenzivní trojku jsem zvědavej

Reagovat
Pride

Hložek, Karlsson to bude jízda

Reagovat
PBLead

doufám, že daj góly, hlavně karlsson si je zaslouží, potom co jej nesmyslně ignoroval Jílek...

Reagovat
Losinho

RIP Sáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek na hrotu, Karlsson v základu A Mandjeeck-Hancko taky cenim. To tu myslim ještě nebylo

Reagovat
TheMally11

jen ta prohra zase

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok muze jit tak do prdele s touto hrou. Spinavec prohraje jeste Dynamu zapas. Namyslenec snad krachne

Reagovat
exse

Hložek na hrotu.

Reagovat
Rothbard

Sigma: Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Hála, Greššák, Breite, Houska (C), Falta - Chytil

Lavička: Buchta - Látal, Kerbr, Pilař, Zahradníček, González, Yunis

Reagovat
FCSL

Franta Straka do Teplic

Reagovat
SpartaOvenka

Kanga má dle Kotala problémy s obranou, tak k němu dáme Dočkala, který bránit nebude a Sáčka na vyřešení všeho , jsem zvědav, ale ta sestava se mi líbí

Reagovat
bobis21

Stoperská dvojice Hancko - Mandjeck, koho tipujete na asistenci na gól sigmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček

Reagovat
Liquid

Kanga

Reagovat
bobis21

Tak asistenci sice Mandjeck nemá, zato byl v souboji divákem.

Reagovat
smazaný uživatel

No střed Sparty vypadá jako strašněj průchoďák Trochu klika pro Spartu, že to zrovna Olomouc nemusí být schopná využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ta sestava Sparty vypadá hodně silně.

Reagovat
Kang & Kodos

Proti těm lopatám, co hrajou střed zálohy za Sigmu (kromě Housky), by to mohl bejt koncert. Ale takovej Breite je klidně může uběhat sám a kdo tam bude bránit, na to ani nechci myslet. Křídla Karlsson-Dočkal a Krejčí v záloze by se mi líbili víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sáček je kvalitní hráč (Souček je sice o 2 úrovně výš, ale o tom se snad nemusíme bavit), akorát mi teda přijde lepší směrem dopředu než dozadu.

Když ve Slavii byl schopnej hrát Stanciu s Pepou, tak by to mohlo jít i Dočkalovi s Kangou

Reagovat
KingMaster13

Ježišmarja to tě tady jistý uživatel ukřižuje

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude mít Sigma míč, tak to ve středu pole bude v podstatě jen Sáček proti třem sigmákům V Sáčkově kůži bych nechtěl být. Už čekám, jak se na něj všechno svede

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

ČB do EL a EL budou hrát v Linci kam to mají nejblíž a když se jim tam nebude dařit, tak se to bude odčítat rakouskému koeficientu

Reagovat
Selänne

Ostříhejte konečně někdo toho Hanouska...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ukazovala šipka se jmenovkou Sáček na hráče Sigmy?

Reagovat
ACSMan

Chyba režie

Reagovat
naheCZ

Jmenovka Sáček nad hráčem Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že Sáček hraje za Olomouc

Reagovat
Pablos

i u Dočkala se jim to povedlo ...nevím proč to tam cpou

Reagovat
Kepy_FCB

odkaz na Spartu?

Reagovat
Pablos

Už je Sparta mačká jak citrón

Reagovat
ratusek

ale bude z toho hovno, jako vždy. pak Sigma z haluze dá gol a Sparta se sesype

Reagovat
Pablos

tak tam mám i tuhle myšlenku

Reagovat
Neon

Jak psali, že dál L. Mareček v roce 2016 první ligový gól, to byla ta teč zadkem?

Reagovat
mistr129

Pobavit se u Sparty nebo nervovat u Arsenalu, to je otázka

Reagovat
mistr129

Anebo si ještě dopřát infarkt u hokejovýho Dynama

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si ten Arsenal

Reagovat
mistr129

Asi až ze záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už Everton vede.

Reagovat
Pablos

dej si asi ten hokej

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle se dalo pískat, ne?

Reagovat
Selänne

Já bych teda útočnej faul taky nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pískat se dá všechno, ale tohle nevypadalo penaltově

Reagovat
Gareth Bale 11

Z tý jedný opakovačky ne no, se drželi oba.

Reagovat
havrys99

Hanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek má dneska svůj den

Reagovat
Ross Geller

Po takovém výkonu uvidíme v příští zápase zase Frýdka nalevo...

Reagovat
smazaný uživatel

Optický klam

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nezval leky doktora Dockala, tak ma rozostreny videni

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jinej kašpar

Reagovat
Shevchenko

Radotínský a jeho optický klam

Reagovat
Liquid

je to sparťan, potřeboval si zařvat

Reagovat
naheCZ

Hanousek snad dnes nevyřešil jedinou situaci dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Ten je zase rozklepanej jako ratlík.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Neon

Kde jsou ty doby, kdy měla Sparta asi pět levých beků a teď tam běhá Hanousek a s vykartovanym Frýdkem tam není kým ho nahradit?

Reagovat
Selänne

Ale zase gól z rohu, kterej by správně ani neměl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal ven

Reagovat
Gareth Bale 11

To je bránění.

Reagovat
naheCZ

Obrana Sparty

Reagovat
mistr129

Reagovat
PBLead

Klasika, Sparta vždycky dostane góly z totálních hoven.

Reagovat
Blasphemer

Hečův reflex asi po pěti vteřinách top.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Na zadní úplně volný hráč, na penaltě úplně volný hráč, čím to asi bude?

Reagovat
Fernando_Torres

Jo no, hlavně, že tam maj frajera bránícího brankovou čáru na hranici vápna... To okoukali v hanspalce ne?

Reagovat
TheMally11

nedávali pozor jak to hraje Dortmund .... samej Instagrámek a video nikdo nesleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil naprosto zaslouženě, zatím výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanským komentátorům na O2 došly slova

Reagovat
fabec1222

Kotal ven

Reagovat
Neon

Já na to seru, Arsenal už taky prohrává

Reagovat
Mönchengladbach

Nita není ani na lávce proč?

Reagovat
Jackmaker1989

Vraj zranený

Reagovat
Neon

Zranění břišních svalů.

Reagovat
r.mrazik

Nedal si spíš Hlozek vlastní gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to připadalo, že to byl Chytil.

Reagovat
Firkraag

Je to možný, ale nebylo to moc dobře vidět, ale řekl bych, že to dal Chytil, podle toho, jak se radoval.

Reagovat
Ross Geller

Namazal si Plavšiče na Housku.

Reagovat
Firkraag

Tyvole Plavšič se zraní při vlastní simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrik: Sparta Praha mistr ligy ma upgrade: Sparta Praga pica ligy

Reagovat
Gareth Bale 11

Chytil je zatím výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil formu.

Reagovat
Firkraag

*má

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo nepoChytil, proč jsem to tak napsal

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
PBLead

Mandjeck fakt není stoper.

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proč jde po rohu Královec domlouvat Mandjeckovi? Tak má písknout penaltu a je to ne?

Reagovat
Firkraag

protože to je spartanskej ****

Reagovat
naheCZ

Taky jsem si říkal Kdyby Chytil spadl, tak má penaltu asi...

Reagovat
Shevchenko

Taky jsem se dost divil no.

Reagovat
Salfovic

Pane Mandjeck, vždyť já mám stejnej zájem jak vy.

Reagovat
KingMaster13

Sparta ty rohy brání hrozitánsky Zatím mohla inkasovat z každého

Reagovat
Selänne

Což je fakt divný vzhledem k tomu, že polovina sestavy má 1,50m

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ty šance nebyly z toho, že by někdo někoho přehlavičkoval.

Reagovat
Selänne

Ani nemusí, stačí je přetlačit.

Reagovat
Selänne

Na co kurva Plavšič čekal?

Reagovat
Gareth Bale 11

To je fotbal jak z okresu ted.

Reagovat
Ross Geller

Sparta do toho!

Reagovat
wikingskrin

Obvykle fandim vzdy slabsim, ale dnes to Olomouci za ten bojovny vykon proste nejde neprat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Wambasen

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Liquid

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
boryland

Olmík ještě golíka..............

Reagovat
Losinho

Mandous vždy když ho vidím, tak skvělej výkon.

Reagovat
Firkraag

Jsem si říkal, že to asi nebude přezdívka pro Mandjecka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné!

Reagovat
smazaný uživatel

"Odborník" Kotal totálně překopal sestavu, hráči mimo své obvyklé posty, Hlložka totálně utopil na hrotu a na levého beka dal Hanouska.Tohle nemůže dobře skončit, Sigma mohla dát klidně další dva góly, ty standardky jsou pro Spartu smrtelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Paník už si připravuje pozici na to, aby to u vás převzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono, prostě vaří z toho co má... že ti hanousek zas hraje úplný..dočkal stále čeká až chytí formu... Sáček no nevím nevím, žádná přidaná hodnota tam enení , a Hložek ti spálí vše do čeho se dostane.. krom toho je na tom hrotu ztracenej .. tak stím mco neuděláš.. nemluvě , že si nechaj dát úplně dementího gola

Reagovat
Salfovic

Hložek ztracenej na hrotu, na křídle. Je místo, kde není ztracenej ?

Reagovat
smazaný uživatel

a tak je mu pořád 17, a hrál tam po dlouhé době... je spíš otázka , jestli je to opravdu takovej mega super talent a nebo jen předčasně vyspělej a ostatní kluci ho té dvacítce doženou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Olomouc se zkušeně nenechala chytit do pasti. Už je to zřejmě rozhodnuté.

Reagovat
Greny

Kanga hraje s nějakým náramkem na ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Stand up speak up.

Reagovat
wikingskrin

Yes to racism

Reagovat
Salfovic

Njn, to jsou ty přeplněné věznice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka to bojkotuje jak nepricetny...

Reagovat
ratusek

ten Královec je naprosto zoufalej tvl

Reagovat
Firkraag

dlouhodobě nejhorší českej rozhodčí

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi ze schvalne piska picoviny aby byl zajimavej.

Reagovat
HorajzmAmmann

a byl tady vůbec nějaký rozhodčí, který byl dlouhodobě chválen?

Příhoda?

Reagovat
mistr129

Chválen ne, ale dlouhodobě mi přijde v pohodě Zelinka. Kovařík taky nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

U mě Zelinka, Franěk. Příhodu jsem rád neměl.

Reagovat
Uwe háže buly

Zelinka

Reagovat
pingla

třeba Zelinka je letos dobrý, Franěk taky

Reagovat
Puskas

Cejnar za první republiky.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Je Proske

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

O něm si myslim, že je zkorumpovanej hajzl, ale Královec prostě neumí pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Královec zase nedělá takové ty větší fatální chyby

Reagovat
Losinho

Dřív mi přišel slušnej, ne takovej top, jak se z něj dělal, ale nadprůměr. Co předvádí cca poslední 3 roky je ale na vyřazení z listiny.

Reagovat
smazaný uživatel

je Proske

Reagovat
mistr129

Vždyť to byl šlapák jak kráva, co se komentátor diví

Reagovat
Gareth Bale 11

Nebýt Heči, tak už slušně tečou.

Reagovat
smazaný uživatel

*Diky Hecovi tecou

Reagovat
smazaný uživatel

Lobo9 pls

Reagovat
Rothbard

Když vidím toho Plavšiče, tak silný vítr evidentně už do Olomouce dorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Reagovat
lichna.

Ten Chytil vypadá hodně zajímavě.

Reagovat
Firkraag

Když hraješ proti takovýhle obraně, vypadá zajímavě i Kuchta

Reagovat
ratusek

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rothbard

Kanga je takový (nechci dostat ban).

Reagovat
lichna.

Fisara?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
TheMally11

Reagovat
NataženýTříslo

Tak hlavně, že máš potřebu něco takového zveřejňovat na fórum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Kanga je takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi mit pri kazdym zmineni Chytila nejakou narazku na jeho prijmeni? Ze ho nekdo chytil, ze se chytil do pasti apod..? Je jim 12?

Reagovat
PBLead

ano

Reagovat
Salfovic

Mentálně určitě.

Reagovat
Wyrda

Karlsson zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že od 15 minuty podle výrazu vypadal, že už sotva tahá nohy, tak odehrál výborný zápas.

Reagovat
Losinho

Dočkal celkem minusovej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nevím, co na Spartě čekají, že je po takhle komplikovaným zranění bude hned tahat z bryndy?

Reagovat
Losinho

Já jen doufám, že nepojede na euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

pojede tam Bucha místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha at klidně jede, hraje skvěle a kariéru má před sebou, Dočkal už je těžce za zenitem

Reagovat
Sosi

Ano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Selänne

Graiciar na kraji, jeez. To už tam rovnou mohl hodit Karabce.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam jde i Karabec.

Reagovat
Selänne

A málem si připsal asistenci. Škoda no.

Reagovat
ratusek

ten Hancko je taky pěkně vymletej tvl

Reagovat
Sosi

Ted jeste aby Kladno prohralo a bude to krasny vikend.

Reagovat
Riviera Kid

A Kometa vyhrála

Reagovat
Sosi

A Pardubice vyhraly

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Kladno, to je to mesto, Kladno, to je ten hit.... Jardo, druha liga vola....

Reagovat
smazaný uživatel

*první

Reagovat
Sosi

To jejich dementni oznacovani

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Rothbard

Prostě Chance liga.

Reagovat
Kostomlat

cítíte ten smrad? - To je Chance liga.

- Ale ten krásný čerstvý voňavý vzdoušek, to je extraliga

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kostomlat

su zvědvej, jestli bude Jarda trvat na uzavření extraligy

Reagovat
Losinho

6:5

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Losinho

Karabec

Reagovat
JeséRodriguez

Přišel na 7 minut, z toho 5 se nehrálo Příště klidně od začátku, horší to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko ted mohl dostat druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

"Ten, co je hrdý, že se stává součástí něčeho velkého"

Reagovat
Fernando_Torres

Ja nerikam, ze ho to nebolelo, byla to pekna prasarna, ale musi se tam ten Hancko dve minuty valet, kdyz Sparta potrebuje hrat? To vazne neslo aspon vstat a odkulhat za lajnu? To ti taky neco ukaze...

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mstain

Reagovat
Mates_Matesović

Mamrd Houska už se měl sprchovat.

Reagovat
smazaný uživatel

*Hancko

Reagovat
Firkraag

Zápasy Sparty jsou fakt neskutečná prča

Reagovat
bobis21

Kulturní zážitek

Reagovat
ratusek

teď zase bude hodinu ležet, to mě nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
Luc-Luc

v suchym

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se hodně zlepšila.před týdnem 0:2, dnes už jen o gól, sedá si to a léčba Kotalem funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Královec na konci vypadal hodně smutně

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal ven

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná fraška ten konec.

Reagovat
montaigne33

Komentátoři O2tv: K1: Tettehovi opravdu zasáhl míč pravou paži... K2 "doplnil": Ano, ale potom i ruku... CZ komentátorská škola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Paže a ruka není to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu

Reagovat
NataženýTříslo

Takovou radost ti neudělám:

Paže je v lidské anatomické terminologii největší a nejdelší úsek horní končetiny mezi ramenem a loktem.

Ruka je od trupu nejvzdálenější oddíl horní končetiny lidského těla, který umožňuje interakci jedince s okolím a manipulaci s předměty.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty ses za novyho potrata, boze? brnak fandici cajzlum a jeste navic takovy vemeno co si mysli, ze je desne vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebal to uz ten prvni, chtel rict ze to ruka nebyla ale rekl paze coz je ruka, myslel asi rameno a uz se nedival dal kdyz to spadlo potom i na tu pazi.. Proste curaci

Reagovat
NataženýTříslo

Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve vlastním oku nepozoruješ?

Reagovat
Losinho

Kotal vysmátej

Reagovat
smazaný uživatel

Stara uz vi co si koupi v lete za odstupny asi

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheMally11

Reagovat
krisa

Reagovat
Kostomlat

ale starej je ekonom, vidím to spíš na nákup akcií a prodlouženej víkend na Orlíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Mezi 3. a 10. místem 7 bodů...slušný.

Reagovat
Pablos

Sparta by rupla i s Teplicema

Reagovat
Pablos

jenom Baník by smázla 3:0 ...jinak je to fakt bída

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme již brzy v poháru nejdřív ale dostanete ještě šišku v derby

Reagovat
Pablos

Já nejsem sparťan A proti Baníku taky nic nemám... jako klubu

Reagovat
Paprika

Bojujte za Spartu

Reagovat
bartes

By mě zajímalo, co si Sparta od Kotala slibuje. Vždyť on nikdy netrénoval tým, který má hrát o titul, spíš trénoval týmy, co hrají o záchranu. Navíc je mu 67 let, takže žádný progres se od něj nedá čekat a i kdyby náhodou přežil léto, tak je to řešení tak na rok, možná 2. Na druhou stranu je se Spartou sranda

Reagovat
Losinho

Není koho brát.

Reagovat
smazaný uživatel

nic nečekaj, prostě jsou v takový sračkách, že změna přijít musela a kde někoho vezmeš ze dne na den.. bud Hornák, nebo Kotal.. tak si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

no jo na toho sem zapomněl

Reagovat
Kiwi-21

Tak Sparta o titul taky nehraje a třeba z Brnem skončil 6

Reagovat
smazaný uživatel

6. je i se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Aby hráče seřval a postavil do latě. A zpevnil obranu. A trénovat může klidně ještě 5 let. Rehhagel taky trénoval, když mu bylo přes 70 a s Řeckem málem postoupil na MS ze skupiny.

Reagovat
Liquid

však právě toto si Sparta slibuje, tým bude hrát v dolních patrech kam ho nasměřoval Jílek a podaří se mu prvoligovou příslušnost udržet, nic jiného ani od toho důchodce čekat nemůže

Reagovat
Liquid

Kotal pochválil za výkon Dočkala naprosto naprosto nevýraznej Bořek, a Hancko ukazuje, že základ slovenský repre může hrát opravdu každý, ten hráč nemá absolutně nic co by mělo Spartu někam posunout

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty pokusy o průnikové přihrávky tam Bořek měl...to v lize umí jen on.. myslím, že pokud bude zdravej tak se během jara vrátí o té formy co měl.. otázka jak dlouho mu to portvá.. do té doby, vzheled k jeho dalším atributům hry , je z něho podprůměrný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To v lize umi jen on jakoze pokus o prunikovou prihravku? Jojo v tom dominuje.

Reagovat
boryland

cirkus sralta......

Reagovat
lichna.

Vzhledem k tomu, jak se vyvíjí tabulka a že nás v pátek čekají Budějky venku, dneska strašně důležitý zápas. Jsem hodně zvědav, jestli se bude po celkem povedeném zápase na Slovácku nějak výrazněji měnit sestava. Očekávám návrat Fleišmana a Janoše a jsem hodně zvědav, kdo ze stoperů zůstane na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Budějic se dělají zápisy na autobus, už ses přihlásil? Anebo na punk vlakem?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ostravy do Budejovic vlakem.. se pobleju

Reagovat
Puskas

si sedni ve směru jízdy

Reagovat
Spalovač šancí

To by z toho spolucestující nic neměl ...

Reagovat
Banikovec7

Skoda te vyhry Budejovic, mohli jsme jit s Jabloncem do trhaku.

Reagovat
lichna.

Půjdem v pátek

Reagovat
Han střelil první

Klíčové zápasy hned ze startu jara. Dneska to bude asi podobně šílená kopaná jako na Slovácku, ale tak nedá se nic dělat vzhledem k charakteru zápasů.

Reagovat
lichna.

Tak ono po Slovácku se říkalo, že terén byl mizerný a že doma to je o něčem jiném, tak jsem zvědav, jestli tam dneska to nové herní schema půjde vidět zase o trochu více..

Reagovat
smazaný uživatel

4 body ve 4 dnech by byly super, ale kdo ví co bude, nechci na ty výsledky teď tlačit...Hlavně ať dobře vypadá hra a bavíme se, ve druhém poločase na Slovácku tam už byly zajímavé náznaky. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě více se těším na pátek. Bedzie zabawa !

Reagovat
smazaný uživatel

Punk vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš Lichnu? Super :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, na poprvé nevyšlo, sorry Vlakem přes Brno, 177 km za neskutečné 4 hodiny, krása. Do toho jsem musel jít Tyhle dobrodružství mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehe !

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Muzes pak za nama prijit na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří by si z něj mohli vzít příklad... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A Marbo jede taky. Když vezmeš ještě v potaz složení naší bandy, tak by to mohla být dosti slušná zábava na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jede ale busem

Ale do vlaku semnou uz ho asi nikdy nedostanu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...Kdo s tebou vlakem do // z Jablonce jede, nikdy nezapomene

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, rád. Těším se

Reagovat
Banger

na Jablonec moc neumíme, to je pro nás blbý soupeř. Pamatuju si z posledních let s nima jednu domácí těsnou výhru kdy jsme ani nebyli lepší, spíš šťastnější. Doufám, že aspoň osmička dnes dojde

Reagovat
lichna.

Tak jak už jsem psal minulý týden, ta blbá serie je hlavně z doby, kdy jsme byli ve sračkách.. Já z toho zápasu nějak strach nemám. Doma podle mě můžeme porazit kohokoliv.

Reagovat
PavlíčeQ

Ta doba, kdy jste byli ve sračkách trvala 10 let?

Reagovat
lichna.

Od 2010/2011 do víceméně poslední sezony, kdy jsme poprvé v lize hráli o něco jiného, než o záchranu.. Takže téměř jo.

Reagovat
PavlíčeQ

No tak uvidíme co dnes večer. Jak píšu níž, já bych se spokojil i s tím bodíkem

Reagovat
lichna.

Reagovat
SuperBanikovec

Když to napíšeš takhle tak je to kurva hnus. Už jsem skoro zapomněl jak dlouho ta noční můra trvala

Reagovat
lichna.

Já mám od 2010/2011 permici. Předtím jsem chodil ještě jednu sezonu pravidelně na lístky. Takže si to pamatuju velmi dobře.

Reagovat
Han střelil první

Ano.

Reagovat
Banikovec7

Ja se teda dival nekolikrat na zaznam a ten druhy polocas mi prisel uplne sileny krome te pasaze pred golem a pak asi 2 peknych akci tam nebylo snad nic.

Reagovat
Kepy_FCB

jsem říkal že haluz

Reagovat
Banikovec7

To, že to byl hnusný fotbal neznamená, že to byla haluz.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Však náznaky Trvalé to nebylo, ale něco tam bylo a líbilo se mi to...Samozřejmě celkově to byl bojovný fotbal, ale šílenější mi osobně přišel první poločas.

Reagovat
Banikovec7

Mi živě taky, ale po prohlídnutí záznamu jsem změnil názor.

Reagovat
PavlíčeQ

Z posledních 18 vzájemných zápasů jsme s Baníkem prohráli jeden jediný, což je teda luxusní bilance, ale dnes tušim, že to bude těžký Bodíček bych dnes bral všema deseti.

Reagovat
Banger

nechte nás se dotáhnout ať je sranda

Reagovat
honza.kvapill

vidím to na plichtu 0:0, nebo 1:1

Reagovat
ondrasch77

Dneska to bude boj..., doufám ve tři body. 1:2

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se ještě porazili sami.

Reagovat
PavlíčeQ

2-3 velký šance jsme zazdili a pak si dáme 10 minut před koncem vlastňáka z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by měla připravovat kádr na novou sezónu, tohleto fungovat nebude. Proč je Mandjeck v základu a ještě na stoperu, proč hraje Dočkal, který byl dlouhodobě zraněn a má obrovské manko ?

Proč hraje Sáček neustále a na "x" postech ? On může zahrát všude, ale všude to stojí za h*.

Slavia se rozhodla pro riskantní krok, ale věří Trpšiovi, že ten nelehký úkol zvládne. Kádr je omlazen po odchodech a zabudovávají se do herního systému mladí tak, aby to byl za půlrok opět fičák...tam jde o to, zda se zkonzolidují, náskok udrží a i v prodloužené části pozici udrží

Reagovat
honza.kvapill

Sparta by si měla taky přestat lhát do kapsy, například Sáčkovo vyjádření, že klub jako Sparta nesmí být na šestém místě. Já nevím, to si pořád myslí, že jsou nějaký gigant, nebo kolos? Jak tu někdo někdy psal, potřebují pokoru, postupné krůčky. A oni místo toho vyhlásí útok na druhé místo, a někteří tady jsou ještě nasraní, že nevyhlásiili útok na titul. S tímhle uvažováním to moc nedotáhnou, protože jen co nebudou druzí, hned vyhodí kouče. Sparta potřebuje nejen kvalitního kouče, ale kvalitního sportovního manažera, ředitele, s jasnou vizí. I ten baník se za tři roky vyhrabal ze sraček, a jasná vize tam je. Jenže majitel Baníku ví, že není neomylný, a musí se učit, pečlivě vybírat lidi atd. Nevím, jestli to samé se dá říct o Křetinském....

Reagovat
ondrasch77

To jsem psal já

Reagovat
honza.kvapill

Tak snad si to přečtou i na Spartě

Reagovat
Banikovec7

V tom vašem preview videu používají nějaké staré záběry nebo fakt trénujete na Strahově?

Reagovat
ondrasch77

Preview jsem neviděl...., ale fakt trénujeme na Strahově

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta vždy byla, je a bude mužstvo, co za každou cenu musí hrát o TOP 1.

Tam je také Plzeň a Slavia. Každý hráč, který do těchto týmu vstupuje, takto musí uvažovat.

Nicméně rozumím ti, mají adekvátně vyhodnocovat aktuální situaci...jsou tam i mladí hráči, dejme tomu s IQ níže, proto hrají třeba fotbal apod...takže je především na managementu, trenérském týmu, aby ty hráče dokázalo držet při zemi...což se nedaří...když je v managementu Rosický, který o tom neví absolutně nic a spíše se s tou pozicí stále zžívá...i toho je třeba hlídat a určitým způsobem vést, potřebuje zkušenosti...

Reagovat
honza.kvapill

No, Slavia když měla krizi a málem příšla o vše, tak asi neřešili, že tam klub jako SLAVIA nepatří na taková místa tabulky. A taky jak měly prachy, udělali přešlapy (starší zahraniční hvězdy), ale pořád si myslím, že se z těch chyb učí, a díky domu jsou TOP. To stejné Plzeň - jasně nastavená vize, politika, s financováním hráčů atd. Ale u Sparty? Co chtějí, jak to chtějí, proč to chtějí? Pravá ruka neví, co dělá levá. Evidetně to, že mají být TOP1 samo o sobě nestačí, a musí za tm být schopný management a majitel. Všechny kluby dělají přešlapy, i Slavia a Plzeň....jen s tím rozdílem, že se z toho poučí, Sparta si jede pořád to svoje v kruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě souhlas, proto zmiňuji i nezkušeného Rosu do hlavního managementu...to podle mě také nebyla dobrá volba v této situaci...

Reagovat
honza.kvapill

Rosický byl snad jen tah na uklidnění fanoušků. Jako podle mě to fakt myslí dobře, není to žádný sviňák nebo tak, ale prostě na to asi nemá důraz, pořádné slovo (tak mi to přijde, samozřejmě realita může být úplně jiná). A myslím, že je to dobrý, nikterak prachama zkažený člověk, pokorný, ale že by měl hlavu na vrcholový management? Fakt nevím. Pamatuju si nějaký rozhovor když to začínal dělat, pořád dokola opakoval, že se musí mluvit narovinu a přímo, ale nic konkrétního z něj za celou dobu nevypadlo. Zatímco Šádek, to je zas úplný opak - a člověk ho nemusí mít rád, ale má výsledky.

Reagovat
Kiwi-21

Tak Slavia byla hlavně bez peněz a před krachem, Sparta v téhle situaci není

Reagovat
ondrasch77

A díky tomu se "očistila"...

Sparta, pokud se bude chtít zvednout, tak bude muset ode dna taky a ne si furt hrát na "nejlepší" klub v zemi...

Reagovat
Losinho

Tak hlavně přišel novej majitel a nezůstal kámen na kameni, o tom to je, ne že u nás vládla skromnost a podobný kraviny

Reagovat
Selänne

Reagovat
ondrasch77

To tvrdím celou dobu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Spalovač šancí

Ona by i sparta ráda překopala kádr na novou sezonu. Problém je, že nejsou lidi, kteří by to udělali. Horejš potřebuje min. 2 další sezony, aby získal více zkušeností (a potvrdil kvality). Kozel do sparty nepůjde. Vrba chtěl evidentně z ČR pryč a dalších možností z českých trenérů už moc není. A to nemluvím, že přestavba si žádá i někoho, kdo tomu rozumí na sportovním úseku.

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík ? Látal ? ...pak Kozel, kterého si nechala vyfouknout, Trpiš, kterého si nechala vyfouknout...

A podle mě Jílek měl ještě zůstat.

Reagovat
Kepy_FCB

Zápasy s tímto soupeřem několik posledních let bojkotuji. Dnes se však na tu válku podívám

Reagovat
Banikovec7

Tak zbývá ti 9 kol do konce sezóny, tak si to musíš užít.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kepy_FCB

Haluze a jak říkáš hnusný fotbal si nejde užívat.

Reagovat
Rothbard
Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Hrubý, Jánoš, Azevedo - Kuzmanovič, Šašinka, Potočný

lavička - Budínský, Holzer, Svozil, Kaloč, Jirásek, Reiter, Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

VS

Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Pilík Kubista, Hubschman, Považanec, Sýkora -. Doležal

Reagovat
Puskas

a ještě link, prosím

Reagovat
Puskas

díky, jsa churav, nemůžu jet

Reagovat
smazaný uživatel

2:2, barák na to

Reagovat
Kepy_FCB

pěkná návštěva i atmosféra, to si ani peltův klub nezaslouží před tímto si zahrát...

Reagovat
JessePinkman

Dejte si po bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacila minuta a pul od zacatku zapasu a clovek videl hned tri lacine ztraty balonu. Super kvalita te nasi žumpy ligy. Hrozne. Ztraty jak nekde v Singapuru

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek neskutecnej.

Reagovat
Pride

Pan trenér Kozel si to vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec neskutecnej.

Reagovat
ondrasch77

Vojta bude štika ligy

Reagovat
Kepy_FCB

jak za Kučery tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně návrat k fotbalu.

Reagovat
andrew96

Jánoš dost nedůrazné a naivní bránění.

Reagovat
Kepy_FCB

měl jit po míči

Reagovat
Kepy_FCB

a neposkakovat tam jak kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt hrozna zumpa ta nase loga. Techniku nema skoro nikdo, prihrat si deset přihrávek je jako vylete na mesic, ale v 8 minute ma Fleisman naprosto spinavy dres. Tleskam. Toto ukazuje o nasi zumpe vse. Priste si pustím radsi Corgon ligu, tam najdu vic techniky, nez tady.

Reagovat
doshcz

ok dude

Reagovat
Shevchenko

Dobre ulevil sis a teď už val do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

to už uvidíš víc techniky ve 4.anglické lize než v Corgoň

Reagovat
Puskas

Taky se mi to logo Fortuna ligy nelíbí.

Reagovat
Dru Zeree

Ministr války vám nebyl dost dobrý, co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo super centr... Jen tak dal...

Reagovat
Kepy_FCB

Krása tolik lidi v 16ce na centr

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole tady je nablito po 100 ligovych minutach působení Kozla v Baníku

Reagovat
bobis21

Po 100 minutách, 1 výhře a 1:1 s 3.týmem ligy. Ale někteří na něj budou prostě nadávat vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani jeden tady neni nastesti bran vazne.

Reagovat
mistr129

A to se podívej na to, co tu bylo po čtyřiceti minutách působení Kotala ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

S takovými nemehly prohrajeme

Reagovat
Shevchenko

Tak to Kepyho klepne jestli to viděl

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten pískání po každém spadnutí hráče ty vole...

Reagovat
HorajzmAmmann

Neměla byt reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pilik, jeden z nejvetsich techniku ligy netrefi balon spravnou nohou a pak lobem prihraje totalne do kurev do autu.

Reagovat
doshcz

radši bych tam viděl Acostu, ale výběr moc nemaj no

Reagovat
smazaný uživatel

On Pilik je asi poctivejsi dozadu a lepsi pozicne, ale ma hrozny zaseky.

Reagovat
ondrasch77

To spíš Pleštila, Acosta by od Baníkovců lítal jak papír

Reagovat
ondrasch77

Nechápu, že většinu akcí hrajeme přes něj, když je na druhé straně Sýkora

Aktivita se mu nedá upřít, ale je darebnej...

Reagovat
andrew96

Spolu s Fleišmanem to tam vypadalo jak v zákopu.

Reagovat
bobis21

Napadání, pohyb, snaha o kombinaci - něco takového tady dlouho nebylo

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

pískej konec remízu bereme

Reagovat
Greny

Jugas

Reagovat
Shevchenko

Škoda Ondra to byla slušná pozice ale Jugas topový obránce vidím že se vůbec nezměnil

Reagovat
Kepy_FCB

Šaši to se dává

Pilík

Reagovat
KoryVCF

Rozhodčí

Reagovat
Kepy_FCB

pyro v každém zápase chudák Brába..

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Potočný zatím tragédie..

Reagovat
Shevchenko

Už ti vypadá slušně

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovic a Fillo v topu. Potocny se zatím hledá. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ani nepamatuju kdy sme takhle prehravali silnejsiho soupere kor kdyz sme dostali gol jako prvni. Holt pan trener Kozel umi

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo Ale Ostrava překvapuje

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Carlosi já už čekal gól roku

Reagovat
Kepy_FCB

jak se Lojza může bavit s tím parchantem

Reagovat
Puskas

Bo je to Lojza.

Reagovat
Fernando_Torres

Lojza je úplně stejná špína

Reagovat
Shevchenko

Patriziooo

Reagovat
Kepy_FCB

1.pol. dost dobrý měli jsme vést 3:1, škoda bo 2.pol bude o dost slabší a ještě budem za bod rádi

Reagovat
Kepy_FCB

1.pol. dost dobrý měli jsme vést 3:1, škoda bo 2.pol bude o dost slabší a ještě budem za bod rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty držíš suchý únor a máš z toho deprese, nebo co? Každý druhý příspěvek o Baníku je poslední dobou negativní.

Reagovat
bobis21

Naprostá spokojenost, i když nevedeme. Fotbalově je to nejlepší za hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Ty věčně ukřivděný ksichty Potočnýho, Azeveda, Filla a Fleišmana to je snad ještě horší než ten náš fotbal Navíc jak může být Fleišman bez karty, to je pro mě taky záhadou

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
lichna.

Chápu že to bylo v emocích, ale v každém týmu je někdo takový. U vás třeba Sýkora. V Tv bych určitě.nasel více.

Reagovat
PavlíčeQ

Sýkora? Teda já jsem obecně dost vysazen na hráče s libereckou minulostí, ale zrovna Sýkora mi nikdy nevadil. Teď navíc, když ho sleduju v každým zápase, tak mi nepřijde, že by měl mít nějaký kontroverzní zákroky, gesta, chování kvůli, kterým by měl někomu vadit. Navíc na fotbalistu pobral i docela dost rozumu a nějaký inteligence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Mi taky nikdy nevadil Fillo nebo Fleišman..

Sýkora na mě prostě působí jako takový ten klasický zmrdeček, přesně v podobném duchu ukřivděnosti, jako ty popisuješ u těch našich.

Reagovat
HorajzmAmmann

slušný az na Potoka. Před zápasem bych bral remízu. .. ted ji budu brát jako ztrátu. To musíme vyhrát. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka nebudou ve druhém poločase tak marné, to Rada nedopustí :) Ale za 1. poločas by si Baník 3 body zasloužil.

Reagovat
Puskas

Tohle by byla škoda nevyhrát.

Reagovat
ondrasch77

Baník v první půli od 10. minuty lepší..., jsem překvapen, že se hraje docela čistě, až na kokota Fleichsmana, kterej už měl žlutou dávno vyfasovat...

Z hráčů lze vyzdihnout především Filla, u nás Holíka.

Reagovat
Banikovec7

Zatim parada, Hrubeho je mi lito, ale to stridani to hodne zvedlo. Kdyby takto Jirasek dokazal hrat furt, tak mame toho stredniho zaloznika co nam chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, po 10 letech od působení Koubka hrajeme super fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

My se toho kurva dožili!! A to si představ jak to muže vypadat příští sezónu až si to Kozel předěla k obrazu svému!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tohle se vám vrátí jako bumerang

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrajou Ostraváci hodně dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Parádní fotbal, ale ty šance nás budou mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Super zaber, jak na Silhavyho mluvila stara a on uplne nezajem a sel si placnout s nejakym typkem

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jestli pojede na euro Doležal tak by tak klidne mohl jet i Fillo nebo Stronati... Doležal ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, kdyby vyhrál krále střelců.

A Fillo přes Coufala a Kadeřábka nemá moc šancí.

Reagovat
ratusek

tvl i tak, Doležal na Euro už bych viděl vše

Reagovat
doshcz

je to dost reálný, je velká šance že bude třeba Schick nebo Krmelec zraněnej :D a když by jel Vydra tak třetí do party bude Doli nebo Kobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád je o dvě třídy lepší než ten profesionální hazardní hráč Ondrášek. O Dočkalovi či tureckých skorodruholigistech se ani nebavím.

Reagovat
mistr129

A koho tam jako chceš? Aktuálně je spolu s Teclem dejme tomu 5.-6. volba, ale Ondrášek bůhví jak bude hrát a když se ti jeden z trojice Schick, Krmelec, Vydra zraní, tak to padne na něj

Reagovat
smazaný uživatel

S Teclem

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jestli doletim do Skotska, dojedu na ten hnusný stadion bez výhledu a ještě bude na hrotu Doležal tak vběhnu na hřiště a střídám ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on aspon podrzi balon nebo ho to muze trefit .. ale Fillo a Stronati jsou jenom bezvyznamny kusy.

Reagovat
bobis21

Stronati si zatím "toho co podrží balon" maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebo ho to může trefit" Tak za takové umění si zaslouží zlatý míč rovnou bez hlasování.

Reagovat
ondrasch77

Kozel v těch brýlích vypadá jako doktor Křetínský...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a Rada jak nerudnej dědek i bez brýlí

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

a ja si rikal, koho mi pripomina

Reagovat
Alan_Shearer

Jakej je zatim celkovej dojem z Potocnyho? Hecnul se prvni zapasy anebo je klasicky linej na krok, ztraci mice, rozhazuje rukama ...?

Reagovat
doshcz

z Baníku asi nejhorší

Reagovat
Alan_Shearer

Opravdu necekane ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Holzer, ale určitě bude větším přínosem až se ho naučíme více využívat, teď bych řekl jen že svoje si odehraje. Zatím se rozehrává (doufám)

Reagovat
smazaný uživatel

Červená, ne?

Reagovat
JessePinkman

Jasný eso

Reagovat
andrew96

To jako nechal být?

Reagovat
bobis21

prý likvidační zákrok To už spíš to koleno Jánošovi do krku

Reagovat
PavlíčeQ

Fillso jasná red, tohle je fakt dno

Reagovat
Coutinho10

var to hodne rychle presel

Reagovat
bobis21

Vůbec. A že neoroduješ za červenou za to koleno do krku Máš pravdu, fakt dno ...

Reagovat
PavlíčeQ

Záměrně loktem do hlavy mimo hru a ty ještě budeš protestovat? To mi je tě líto

Reagovat
bobis21

Žádný loket tam nebyl, podívej se na to znova A co koleno do hlavy? To se ti líbí?

Reagovat
PavlíčeQ

No tak rameno, to ale na redce nic nemění. Koleno do hlavy jsem neviděl, protože jsem rudo před očima jako plukovník.

Reagovat
bobis21

No vykloubil tím Jánošovi rameno. Ale to tady všichni slávisti a pelovci ignorují, protože se jim to nehodí. Reálně na červenou ani jedno, ale brečet je jednodušší než si to přiznat.

Reagovat
andrew96

Vtipné, jak ti vadí vyjadřování ostatních na adresu Baníku, a pak tu předvádíš takový koncert doplněný stupidními emotikony.

Reagovat
bobis21

Tak slávisti si tady zase jedou svoje, jejich tradiční hodinka a půl komentářů proti baníku. Ale co, rameno do soupeře je na trest do konce sezony, koleno do krku/ramene je v pořádku a bez trestu Vždyť tady píšou úplně hovadiny, tady vůbec nejde o Baník, stejně dementní by mi to přišlo i kdyby šlo o jakýkoliv jiný tým...

Reagovat
andrew96

A zase... kolektivní obviňování, zveličování problému. Chytneš se jednoho a už se čertíš na všechny strany, přičemž musíš identifikovat nepřítele.

Reagovat
bobis21

Momo, Obr, mistr - je jasně že mluvím o těch slávistech, kteří se tady vyjadřují. Když se ti nelíbí že se mi nechce rozepisovat všechny jména, je to čistě tvůj problém

Reagovat
andrew96

Vždyť to hledání spiklenectví či snad nějakého sektářství je směšné a zní, jako by to psal nějaký primitivní hlupák.

Reagovat
bobis21

O žádném spiklenectví nebo sektářství jsem nikdy nemluvil ani jsem si nikdy nic takového nemyslel. Je to jen tvá představa. Kritizuješ mě za něco, co sis sám vymyslel.

Reagovat
andrew96

Nemusíš si to myslet, stačí, že to tak vypadá. Jednáš iracionálně v emocích a pomáháš rozdmýchat konflikt, proti němuž se přitom paradoxně vyhraňuješ.

Reagovat
bobis21

Vše jsou jen tvé představy založené na ničem

Reagovat
andrew96

"slávisti, peltovci"

Reagovat
bobis21

Nechce se mi vypisovat 10 jmen, to je celé na čem své teorie zakládáš? Víc v tom fakt nehledej, protože tam víc není.

Reagovat
andrew96

Především mně to přijde zbytečné a nesmyslné.

Reagovat
bobis21

Je to jen zkrácení, protože se mi nechce vše vypisovat. A skupinka fanoušků slavie tady na baník nadávají už několik měsíců, to není žádná novinka (neříkám že všichni, ale doufal bych že dospělému člověku souvislosti dojdou)

Reagovat
andrew96

Asi jsem tu ofenzívu slávistů přehlédl, ale i kdyby, tak doufal bych, že dospělý člověk netenduje k dětinskému zkracování.

Reagovat
bobis21

Počkej takže to, že se mi nechce vypisovat několik jmen v průběhu zápasu který sleduji je dětinské? Mám pocit že se v tom fakt snažíš hledat víc než tam je a vůbec netuším proč...

Reagovat
andrew96

Samozřejmě nejde jen o dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nepíšu vůbec nic schválně proti Baníku, jen si myslím, že Fillo měl dostat za ten zákrok kartu a naopak v závěru to zasimuloval.

To říkal i Mireček Matušovič a Štěrba.

Reagovat
bobis21

A jo, omlouvám se, ty jen bojuješ za to nesmyslnou červenou. Spletl jsem si tě s urbisem

Reagovat
andrew96

Vždyť se po něm Kubista "jen" nešťastně svezl.

Reagovat
Han střelil první

To je magor ten Fillo. Ti naší nejzkušenější hráči jsou ti nejvypatlanější.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

měl ho vyndat no, Pechanec

Reagovat
svaca

To si dela prdel ne? Jasná červená.

Reagovat
HorajzmAmmann

2. vynucený stridaní. ... skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Filo Za tohle automaticky červená a stop do konce ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl? Zrovna jsou koukal na fórum...

Reagovat
bobis21

Nic, ramenem lehce jebnul do soupeře. Sotva faul, červenou může chtít jen pelta

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svaca

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, do teď jsem přál Ostravě. Teď už raděj ať slaví ten Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufej v remízu

Reagovat
bobis21

Když nemáš problém podporovat korupčníky, fakt o tvou podporu nestojíme. Díky, měj se

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

podobně to udělal Baroš na Součka před pár rokama a taky byla redka

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo hru horní končetinou trefil Sýkorou do hlavy. Za mě teda minimálně žlutá.

Reagovat
mistr129

žádná minimálně žlutá, tohle je červená a pět zápasů. Baroš Součka trefil aspoň jakž takž ve hře, tohle byl projev debílka padesát metrů od balónu

Reagovat
bobis21

Reagovat
lichna.

5 zápasů? Ale no tak..

Reagovat
mistr129

To jsem přehnal jak jsem byl nasranej ale aspoň o zapas oproti normální červený bych to zvedl

Reagovat
lichna.

Vzhledem k tomu že by mi i červená přišla přísná, tak nemůžu souhlasit. Ale tak to už je úhel pohledu. Jen mě překvapilo těch 5 zápasů...

Reagovat
czechfant

Já si fakt myslím, že to dělají naschvál, že to u videa ignorují, aby ho mohli zrušit a jelo se dál. Protože to není možný tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Sykora odletel jak Soucek od Barose

Reagovat
doshcz

možná by sis měl zkusit běžet a do něčeho narazit, třeba do zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanzBP

Žlutá by byla v pořádku, ale na červenou ani náhodou.

Reagovat
czechfant

Cílený, uplně mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Ty rozhodčí si z lidí už regulérně dělaj prdel

Reagovat
HorajzmAmmann

Výborně Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jen nějak nechápu proč Fillo nedostal cervenou?.. vždyť to bylo úplně mimo hru a umysl

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

To ze běželi stejným směrem, Fillo ho periferne viděl a před nárazem tím směrem otočil hlavu, je úmysl na červenou? Tak potom to koleno na krku Janose, tomu měli rozstrihat registračku

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho trefil rukou?

Reagovat
bobis21

Ne. Nastavil rameno, do kterého si pak soupeř naběhl.

Reagovat
exse

Bobiš, Bobiš. Už aby ti někdo nastavil pěst do které bys naběhl.

Reagovat
bobis21

Faul na Smolu byl teď úplně to samé. Jako sorry ale přesně taková věc se ti stane snad v každém zápase ... vole snad i v metru cestou do práce A pokud chceš červenou za tohle a ne za to, že kolenem soupeři vykloubíš rameno, tak si to zase zkus ty

Reagovat
exse

Koleno jsem neviděl, ale body check u prostřed hřiště mimo balón je prostě redka a stopka. A to samé bych říkal, kdyby to udělal Jablonečák Baníkovci.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Já bych říkal že to je sotva faul i kdyby to bylo proti hráči Baníku, tohle je prostě podle mě nic.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Opět se srazili hlavami

Reagovat
Greny

Tak si to pusť ještě jednou.. oba běží stejným směrem... Fillo se k němu otočí podívá se v klidu na to kam Sýkora běží a najednou úplně změní směr běhu a úmyslně ho zastaví...

On tu hlavu otočil a moc dobře vedel co dělá...

Reagovat
exse

Jasná redka se stopkou.

Reagovat
mistr129

Tam na něj čuměl dobrý dvě vteřiny. A hlavně bych chtěl vidět obránce, co se při sprintu vzad jen tak bez postranních úmyslů zastaví, aby se podíval, kde má soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Šašinka Baník ani nespasí...

Reagovat
bobis21

Škoda, Ondrovi bych ten gól fakt přál

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jugas je celkem mimo

Reagovat
JessePinkman

Nevěřím, on dostal konečně žlutou.

Reagovat
PavlíčeQ

Fleišman se diví, ten už měl být dávno taky venku

Reagovat
smazaný uživatel

A ty v psychiatrické léčebně demente..

Reagovat
PavlíčeQ

Ty musíš vědět nejlíp, kdo tam patří a kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi rozhodne jedním z adeptů PavliQu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to jako gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne.

Reagovat
Greny

Proč vlastně Ráda nevyužívá toho Fina ... V Polsku měl ty čísla dobrý a nejlevnější asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Minule dával góla, ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
Sztanda

Tady jde vidět jak důležitý je Jánoš, co odešel, tak se Jablonec dostal do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

A Smola to nezachrání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Smola to celkem zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to Jablonec zjistil pozdě, jinak by ho zlikvidovali hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Smola twl

Reagovat
doshcz

Reagovat
3M

Píská se proti Peltovi? Nevěřím

Reagovat
bobis21

Kde?

Reagovat
3M

Zeptej se Cukrouše

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

Tak ono se baníku připískává dlouhodobě, ale že proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czechfant

A tohle na Smolu je faul :D Bože

Reagovat
bobis21

Úplně stejné zákroky, měly být vyhodnoceny stejně

Reagovat
czechfant

Až na to, že Fillův zákrok byl mimo hru....

Reagovat
3M

Ty seš debil

Reagovat
bobis21

Urážky, skvělý způsob jak ukázat že máš pravdu

Reagovat
3M

Debil není urážka, ale stupeň mentální retardace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi debil nez ty se tu dlouho neobjevil

Reagovat
3M

Souboj rameno na rameno a pískanej faul, Fillo ať ho mám rád tak jasná redka

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci strašně chybí Matoušek. Zvlášť když je mimo i Jovovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pleštil je snad ještě horší než Pilík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Spíš žlutá za simulování ne?

Reagovat
bobis21

Tohle byl fakt zbytečný faul Za co měl tu první?

Reagovat
PavlíčeQ

Dílo dokonáno, tleskám rozhodčím

Reagovat
JessePinkman

nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskej sám sobě, ze dokážeš dat dohromady souvislou větu.

Reagovat
PavlíčeQ

To zvládám dlouhodobě Všichni slušní lidé na eurofotbalu mi jsou svědkem

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak, zvladej to trosku. Zrovna ty na to mas.

Reagovat
PavlíčeQ

To, že minimálně jeden z dvojice Fillo Fleišman neměl dohrát je fakt, navíc po směšným vyloučení Kroba.

Reagovat
bobis21

Druhá žlutá pro Kroba jasná, za co měl první si nevybavuji. Fleišman mít červenou klidně mohl, v první půlce měl dostat první žlutou. Červená pro Filla je podle mě naprostý nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Flaska dostal zlutou hned na zacatku jak mel, tak uz by pak tezko hral dal takhle agresivne. Takze nejake teorie cervenych jsou uplne mimo

Reagovat
bobis21

Nemyslím že by zrovna on nějak polevil. Jde mi jen o to, že jestli se někdo chce bavit o možných červených, tak tohle je jediná varianta. Možnost žádné jiné tam nebyla.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Selänne

Rada

Reagovat
3M

Rada je stejně borec

Reagovat
Pride

Rada to je bůh, jak ten kameraman před nim couval

Reagovat
czechfant

Pechanec docela kurva :D Radu celkem chapu

Reagovat
Greny

Každopádně když nedohrál Krob asi neměl ani Fleisman

Rada opět nezklamal...

Reagovat
bobis21

Pokud někdo z Baníku mohl mít červenou, tak on Jakákoliv jiná by byla mimo

Reagovat
Fernando_Torres

Proč tomu Radičovi vypli zvuk tam na konci? To mohlo být další legendární videjko

Reagovat
mistr129

A to ještě štěstí, že neviděl toho Filla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Bude odezřeno

Reagovat
Coutinho10

Rada: prvnich 5-7 minut jsme hrali dobre

Reagovat
Zark

vyloučení asi zbytečné, rozhodčí vypadal nervozně

Reagovat
czechfant

Škoda, že tam byla pěkná Denisa. Bejt tam Kalous nebo Sobíšek bylo by to asi zabavnejsi :D

Reagovat
Greny

Skoda že Rada neviděl ten zákrok Filla snad mu to pustí ještě před tiskovkou

Reagovat
3M

A legendární video na cestě

Reagovat
czechfant

Reagovat
ondrasch77

Tak nám vyloučí Kroba, kterej se jednou opřel o Azeveda a pak na konci o Filla

Fillo měl dostat 1. žlutou už někde v 15. minutě a po dalších cca 5-ti praseckejch zákrocích už měl bejt kolem 60. minuty ve sprchách..., o zmrdovi Fillovi snad nemá cenu ani psát

Jinak Baník lepší celou dobu, kromě prvních 10 minut a posledních 20-ti...

Ještě by mě docela zajímala branková lajna při Jugasově hlavičce v cca 70. minutě

Reagovat
PlackaSKS

se všim souhlas, jen ta branková lajna by byla zbytečná. minimálně dotýkat se tý lajny asi musel

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Krob se o Filla ani neotřel

Reagovat
exse

Nevím prostě, ale Fillo měl prostě dostat redku, to je bez debat prostě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

šel se aspoň podívat na video?

Reagovat
czechfant

"Nebylo to do oblasti hlavy"

Strašněj kec

když někoho kopneš takhle mimo hru tak je to taky redka.

Reagovat
mistr129

Bych na místě Rady taky tomu videoasistentovi jednu natáhnul, ale ne do oblasti hlavy, aby nedostal žádnej trest

Reagovat
bobis21

A když někoho kopneš do krku kolenem, tak je to co?

Reagovat
czechfant

Nekoukal jsem na celej zápas, ale pokud myslíš ten souboj po kterém musel Jánoš střídat tak to byl prostě souboj, který dopadl nešťastně (koleno u krku jsem neviděl)

Pokud myslíš něco jiného, tak řekni minutu cca...

Reagovat
bobis21

Ano, myslím tohle. A ne, neříkám že za to měla být karta. Ale to podle mě neměla být ani za ten Fillův faul. Jen mi přijde nesmyslné v jednou případě chtít málem trest do konce sezony a druhé úplně přejít. Z toho je úplně vidět ta neobjektivita.

Reagovat
ondrasch77

Tak Fillův zákrok byl zákeřnej útok bez možnosti hrát míč a Kubista posouboji dopadl na protihráče... Co na tom nechápeš?

Reagovat
bobis21

žádný zákeřný útok to nebyl, to je naprostý nesmysl. Tohle když někdo píše, tak mám pocit že snad zápas ani neviděl. Tomu přeci nemůžeš věřit, že ne?

Reagovat
ondrasch77

Právě, že viděl..., z několika záběrů...

Já zas, když čtu tvůj komentář, tak mám pocit, že vůbec netušíš, co jsou fotbalová pravidla a patrně jsi fotbalista teoretik

Reagovat
bobis21

Po zápase jsem strávil více než 10 minut hledáním v pravidlech něčeho, za co by mohl být vyloučený a nenašel. Můžeš mi ukázat v pravidlech co by tam mělo být, když se tady pravidly oháníš?

Reagovat
ondrasch77

Prosím, nedělej ze sebe většího troubu... Czechfant ti to docela hezky dohledal a pokud nerozumíš výkladu, tak nevím co s tebou...

Reagovat
bobis21

Celé jeho vysvětlení je založené na tom, že použil nepřiměřenou sílu, protože každý faul je nepřiměřený síla. To ti vážně přijde jako pádný argument? A urážkami svůj názor neprosadíš, spíše ukážeš že tvůj názor nemá žádnou hodnotu.

Reagovat
ondrasch77

Jasně...

Takže napříč celým spektrem fanoušků se na tom shodnem (Jablonec, Slavie, Zlín, Teplice, Liberec...), ale baníkovci bobis, ovar a cukrouš neznají pravidla, takže mají pravdu...

Ani jeden z vás nehrál fotbal na soutěžní úrovni a budete hodnotit pravidla

Už si piš co chceš, nehodlám se tím vůbec užvůbec zabývat...

Reagovat
bobis21

Jsou tu i sparťani kteří píší že to červená být neměla, ale to se ti taky nehodilo, tak to ignoruješ že? Pravidla právě znám, proto vím že v nich není důvod pro vyloučení Filla za ten zákrok. Pokud je podle tebe červená vždy, když stojíš soupeři v cestě, tak je to opravdu smutné.

Reagovat
ondrasch77

Stojíš nebo naběhneš?

Proč jsi projížděl +10 min. pravidla, která znáš?

Kolik je tu Sparťanů, kteří fillův zákrok neberou za faul?

Reagovat
bobis21

1 - to je úplně jedno

2 - protože jsem hledal jestli tam není nějaká část o které nevím, když ho všichni chcete vyloučit. Zjistil jsem že tam taková část opravdu není a pro vyloučení dle pravidel není důvod a vy jen chcete vylučovat v rozporu s pravidly

3 - nikde jsem neřekl že to neberou jako faul, říkám že by za to nedali červenou, zase špatně čteš. Jestli stejně pozorně čteš i ty pravidla tak se není čemu divit.

Reagovat
ondrasch77

1) to není jedno -základní výklad pravidel...

A tím to celé končí a ostatní body jsou tím pádem irelevantní....

Reagovat
bobis21

Tak mi najdi konečně tu část v pravidlech o které mluvíš. Neustále o tom plácáš a děláš že jsi jediný kdo jim rozumí, ale nejsi schopen to podložit ničím jiným než svým pláčem a urážkami.

Reagovat
ondrasch77

Nepláču, pouze argumentuju...

Blbcem jsem tě označil už před několika lety (tak už to snad nemůžeš brát ani jako urážku) a i přesto, že jsi měl v poslední době určitá zlepšení, tak jsi se posledními příspěvky vrátil do bývalé stopy...

V jiném vlákně jsem ti označil uživatele, který ta pravidla už doložil... Že nechápeš jejich výklad není mou chybou...

Dobrou noc

Reagovat
bobis21

Myslíš toho, který říká že každý faul je nepřiměřená síla? Vážně je tohle ten argument pro červenou?

A pokud mě označuješ za blbce, bylo by fajn kdybys byl aspoň jednou prokázat že nemám pravdu. Já si teda nepamatuji že bys mi něco takového psal, ale když myslíš ... Kdybys byl někdy v praze, můžeme klidně zajít na pivo a pokecat, třeba zjistíš že se mýliš

Reagovat
ondrasch77

...

...

Pivu se nevyhýbám a osobní konfrontaci taky ne... Ale do Prahy jezdím většinou jen pracovně a většinou ve skupině, takže nic moc... Nechal bych to až bude zase sraz EF v Praze.

Reagovat
bobis21

Já na posledním byl. Ale z Jablonečáků tam byl myslím jen 1, což předpokládám nejsi ty ...

Reagovat
ondrasch77

Ne nebyl jsem to já... Ve finále ani nevím, kdo tam od nás byl...

Avizoval jsem dopředu, že je pro mě ideální léto (mám vakace stejně jako děti)....,

září/ říjen mám nabouchanej i přes víkendy. Prosinec bych taky dal, ale síla EF je jinde...

Reagovat
frankiefcb

Lembju (snad jsem to napsal správně) byl ten Jablonečák

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik toho musi clovek odehrat na soutezni urovni aby mohl hodnotit pravidla?

Reagovat
ondrasch77

Tolik, aby nebyl za kokota a dokázal pochopit jejich výklad

Reagovat
3M

Přesně

Reagovat
andrew96

Reagovat
czechfant

Jenže tady je potřeba rozlišit jednu strašně důležitou věc. Jánošxnekdo z Jablonce byl souboj o míč naprosto ferovej se smutnym koncem. Fillo naprosto bez míče a mimo hru umyslne(zmenil kvuli tomu i smer) ramenem narazil do protihráče.

Reagovat
bobis21

Už 10 minut studuji pravidla a snažím se najít něco, na základě čeho by šlo Filla vyloučit a prostě to nemůžu najít, můžeš mi ukázat konkrétní pravidlo? Já tam prostě žádnou možnost vyloučit hráče za tohle nevidím. Přijde mi že tady je prostě celou dobu snaha vyloučit hráče v rozporu s pravidly

Reagovat
czechfant

mám pravidla z roku 2018

str 111

chová se hrubě nesportovně (dopustí se hrubého nesportovního chování)

str 112 Hráč se dopustí hrubého nesportovního chování, pokud použije nebo sepokusí použít NEPŘIMĚŘENOU sílu nebo brutalitu vůči soupeři MIMO boj o míč,nebo vůči spoluhráči, členovi realizačního týmu, rozhodčímu, divákovi nebojiné osobě, bez ohledu na to, zda dojde nebo nedojde ke kontaktu.

Reagovat
bobis21

Tady se ale podle mě vůbec nejednalo o nějakou nepřiměřenou sílu. Vždyť "jen" nastavil rameno. To přeci nemůžeš považovat za nepřiměřenou sílu. Neříkám že to třeba nebolí naběhnout si do ramene. Fakt nevím jak tohle může být nepřiměřená síla, to je podle mě nesmysl.

Reagovat
ondrasch77

Ty fakt o fotbale nic nevíš

Reagovat
bobis21

Pravidla se mnou souhlasí, ty chceš aby se tvému týmu pomáhalo v rozporu s pravidly. Možná je to v peltově klubu normální, tak to už považuješ za součást fotbalu, ale normální to teda není.

Reagovat
czechfant

No, nepřiměřená síla je všechno co je faul, zjednodušeně řečeno. A tohle ani nebylo ramenem na rameno(jinak vrazit není dovoleno)

Reagovat
bobis21

To je blbost, to by pak byl každý faul za červenou. Nepřiměřená síla je prostě nepřiměřená síla, normální zákrok / faul se do toho nemůže počítat. Nepřiměřená síla je prostě něco navíc oproti normálnímu faulu. V tomto případě nic navíc nebylo, prostě nastavil rameno. Faul a jedeme dál, nic nepřiměřeného. Pokud si opravdu myslíš že je každý faul "nepřiměřená síla", tak fakt nevím co s tebou ...

Reagovat
honza.kvapill

Mel dostat cervenou, to kazdy soudny fanousek musi uznat.

Reagovat
bobis21

Ne podle pravidel, to je prostě fakt. Na základě pocitu možná, ale já mám radši pravidla ...

Reagovat
ondrasch77

Díky za objektivitu v táboru soupeře...

Reagovat
bobis21

Říká někdo, podle koho není loket do žeber na žlutou

Reagovat
ondrasch77

Kde byl loket do žeber?

Reagovat
bobis21

Druhá žlutá pro Kroba. Ze záběru ze spodku od postranní čáry to bylo vidět.

Reagovat
ondrasch77

Neviděl jsem, budiž..., měl jsem že za to že Filla spíš sejmul....

Za co však byla ta první?

Reagovat
bobis21

Netuším, už několikrát jsem tady napsal že si to nevybavuji. A pokud byla ta první nezasloužená, tak v pohodě a klidně řeknu že ji neměl dostat, tu druhá ale byla úplně jasná.

Reagovat
ondrasch77

Ta první byla za souboj s Azevedem, kdy mu Krob na vteřinu dal ruku na rameno/záda.... a Azevedo se skulil na zem, v tu chvíli měl už Fleischman za sebou 2/3 hnusný zákroky pouze s domluvou...

Reagovat
bobis21

Pokud to bylo tak, tak to na žlutou asi není. To že Fleišman měl mít v 1. půlce žloutou jsem už říkal. Kdyby ses soustředil méně na bezdůvodné urážky a více četl, možná by sis všiml

Reagovat
ondrasch77

Já to někde zpochybňuju?

Reagovat
bobis21

No děláš jako bych byl nějaký neobjektivní a byl proti jakémukoliv rozhodnutí které bude proti Baníku. Děláš to až tak že mě tady bezdůvodně urážíš Ale to je samozřejmě v pořádku, protože ty ses rozhodl že jsem debil

Reagovat
žrout

Ne, no.

Reagovat
czechfant

každý faul není bez míče. To je furt to co nechapes

Reagovat
bobis21

Já to naprosto chápu. Jen ty neumíš číst.

Reagovat
czechfant

Radek Příhoda, ktereho ja hodne respektuju se na twitteru vyjadril pro jasnou ČK.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba pravidlo, stačí že to řeklo pár lidí, co nás nemá rádo. E-Chacharofobie

Reagovat
žrout

„Pro nás to bylo na žlutou, kdy hráč šel tělem do těla hráče bez míče, ale ruce zůstaly dole, nešel do oblasti hlavy, proto nemohla být udělena červená karta.“

Naprostý souhlas jakákoli hysterie místních je pak už jen k pobavení

Ad "nepřiměřená síla" - podle mě by právě byla, kdyby mu dal loktem do obličeje (nebo do hlavy), nebo kdyby mu šel podrážkou po kotníku/na koleno nebo prostě do něho jakkoli aktivně zabrousil a chtěl ho nějak zranit. Takhle mu "jenom" dal "strom" (jak to pojmenoval Sýkora), takže za žlutou ano, ale rozhodně ne červená. Nebylo tam nic na červenou a nechápu ty, co tady o tom furt brečí.

Reagovat
žrout

„Pro nás to bylo na žlutou, kdy hráč šel tělem do těla hráče bez míče, ale ruce zůstaly dole, nešel do oblasti hlavy, proto nemohla být udělena červená karta.“

Naprostý souhlas jakákoli hysterie místních je pak už jen k pobavení

Ad "nepřiměřená síla" - podle mě by právě byla, kdyby mu dal loktem do obličeje (nebo do hlavy), nebo kdyby mu šel podrážkou po kotníku/na koleno nebo prostě do něho jakkoli aktivně zabrousil a chtěl ho nějak zranit. Takhle mu "jenom" dal "strom" (jak to pojmenoval Sýkora), takže za žlutou ano, ale rozhodně ne červená. Nebylo tam nic na červenou a nechápu ty, co tady o tom furt brečí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
czechfant

Jakože někomu dáš bodyček uplne mimo hru jen za žlutou? Směšný

Reagovat
czechfant

Radek Příhoda, ktereho ja hodne respektuju se na twitteru vyjadril pro jasnou ČK.

Reagovat
negrles

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele