FORTUNA:LIGA - souhrn 17. kola

22.11.2019, 20:03, aktualizováno 25.11.2019, 20:01
Komentáře a souhrny
Slavia v početním oslabení vybojovala bod na hřišti Olomouce, kde se Sigmou remizovala bez branek. Průběžně druhá Plzeň však zaváhání nevyužila a sama se rozešla nerozhodně v Karviné. Mladá Boleslav odjela bz body z Opavy, zatímco Sparta opět zaváhala, když se rozešla s Českými Budějovicemi netypickou remízou 3:3. Kolo zakončila remíza Slovácka s Jabloncem.

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

25.11.2019 18:00

Góly: 33. Petr Reinberk - 12. Martin Doležal

Jablonec předvedl další z řady chabých výkonů na hřištích soupeřů a může být rád, že si z Uherského Hradiště odvezl bod. Domácí Slovácko totiž bylo po většinu utkání lepší, přesto se Severočechy nakonec remizovalo. Moravané se alespoň v tabulce bodově dotáhli na pátou Spartu a šestý Baník, hosté zase přiskočili ke třetí Mladé Boleslavi.

Na pravý kraj obrany domácích se postavil Juroška, druhou stranu hřiště tak okupoval Reinberk. Post stopera obsadil místo vykartovaného Hofmanna Krejčí, v záloze dostal šanci Hellebrand a na hrot se vysunul Šašinka, neboť Zajíc zůstal pouze mezi náhradníky.

Kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezóně nemohli za Jablonec nastoupit levý bek Krob, kterého poněkud překvapivě zastoupil stoper Břečka, a křídelník Jovović, jehož nahradil Acosta. Ve středu obrany se seřadili Jugas s Plechatým, v útoku pak Doležala doplnil Chramosta.

Již ve druhé minutě vypálil zajímavě z přímého kopu záložník Slovácka Havlík a jen těsně netrefil bránu soupeře. Někdejší mládežnický reprezentant se do zakončení dostal i za další čtyři minuty, ale i tentokrát přestřelil. Ve dvanácté minutě však zničehonic udeřili hosté. Acostův rohový kop vrátil před bránu Plechatý, kde se hlavou prosadil Doležal - 0:1.

I po obdržené brance Moravané nepolevili a nadále útočili. V 17. minutě se kolem svého strážce obtočil Šašinka, jenže střílel pouze na tribunu. Stejný hráč se o třináct minut později tlačil do obrovské šance, jenže pas na svou osobu v pokutovém území trestuhodně promáchl. Středočeši mezitím museli střídat, zraněného Hübschmana nahradil Kubista.

Ve 32. minutě už domácí zaslouženě vyrovnali. Značnou část práce odvedl Hellebrand, jenž si narazil míč s Navrátilem a poté zavezl míč do šestnáctky, před bránou našel Reinberka, který neměl problém zavěsit do poloodkryté brány. I ve zbývajících minutách první půle bylo Slovácko lepším celkem na hřišti, jenže skóre se už do přestávky nezměnilo.

Po změně stran se obrázek hry nezměnil. V 50. minutě měl Jablonec velké štěstí, neboť Navrátil nejprve trefil spoluhráče Kadlece a následně z voleje minul odkrytou svatyni. Za dalších sedm minut opět střílel Havlík, ale brankáře Hrubého zase vůbec nezaměstnal. Poté tlak Moravanů opadl a v 70. minutě se na druhé straně najednou v tutovce zjevil Chramosta, avšak balón netrefil ideálně a zamířil o dost vedle.

Jedenáct minut před koncem vyprodukoval pokus jako z děla Kubista, pálil však nad břevno. Krátce poté nenašel cíl ani Chramosta. V 90. minutě ještě gólmana Slovácka Trmala prověřil střídající Pleštil, na druhé straně zase Navrátilův centr málem zaskočil Hrubého. Ani jeden z uvedených hráčů ale nic nezměnil na dělbě bodů.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 1:1

24.11.2019 17:00

Góly: 16. Ondřej Lingr - 68. Michael Krmenčík

Nový trenér Karviné Juraj Jarábek slaví hned na úvod svého nového angažmá zisk cenného bodu z utkání proti Viktorii Plzeň. MFK navíc ukončilo gólový půst, přesto se po 17. kole propadlo na poslední místo. Západočeši zase nevyužili zaváhání Slavie z druhé pozice nadále ztrácí na čelo jedenáct bodů

Do sestavy domácích se vrátil stoper Dreksa, na levém kraji obrany se zase objevil Čonka. Zdravotní trable vyřešil vedle Dreksy také Ba Loua, jenž se postavil do záložní řady. Hosté postrádali levého beka Limberského, dozadu se tak zatáhl Hloušek. Po vypršení karetního trestu nastoupil střední obránce Brabec a také záložníci Čermák s Kopicem.

Karviná začala nadějně a ve třetí minutě mohla jít do vedení, jenže Dreksa nevyužil špatnou rozehrávku plzeňského Hlouška a pálil nad břevno. Viktoria poprvé zahrozila až ve dvanácté minutě. Řezník našel hlavu Čermáka, ten ale na přední tyči nemířil přesně. Čtyři minuty poté se už gólově urodilo. Ba Loua našel Lingra, jenž v souboji přelstil Řezníka i Hejdu a s pomocí tyče protlačil míč za záda brankáře Západočechů Hrušku.

Plzeň přišla s nějakou kloudnou odpovědí až ve 25. minutě, kdy na levé straně dostal prostor Kopic, ale střílel příliš vysoko. Domácí ale nadále hráli výborně. Těsně před přestávkou si Petráň navedl balón na střelu z dálky a pořádně vyprášil Hruškovy rukavice.

Tři minuty po změně stran zahrozil Hejda, který se na penaltě dostal k volnému míči, avšak netrefil jej ideálně a Pastornický si připsal snadný zákrok. V 52. minutě si na Kayambův centr naskočil Krmenčík, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. O osm minut později se opět musel činit Pastornický, tentokráte kryl pokus Čermáka z přímého kopu.

V 68. minutě už bylo srovnáno. Kalvachův pas do šestnáctky proskákal až na zadní tyč, kde se hlavou prosadil Krmenčík. Na druhé straně chtěl za dvě minuty odpovědět Petráň, ale z velkého úhlu neohrozil Hrušku. V 88. minutě se Kopicovi málem povedlo zaskočit Pastornického, ten byl u tyče nakonec včas. Krátce poté se ze standardní situace netrefil Kalvach a následně z chybně nařízeného rohového kopu přestřelil z blízky Krmenčík.

Vedení mohl Karviné vrátit střídající Vukadinović, jenže při samostatném úniku nedokázal utéct obráncům Plzně a nakonec ani nezakončil. V 89. minutě skóroval hostující Kovařík, branka mu však kvůli jasnému ofsajdu nebyla uznána, a tak se ve Slezsku body dělily.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 1:1

24.11.2019 14:30

Góly: 66. Jakub Řezníček - 48. Patrizio Stronati (pen.)

Ostravský Baník opět neuspěl venku. V Teplicích přitom byl lepším týmem a do vedení šel za přispění chyby rozhodčího Královce, jenže náskok neudržel a se Severočechy se rozešel smírně.

Trenér "Sklářů" Hejkal mohl po delší době počítat se stoperem Jeřábkem, a tak se vrátil k rozestavení se čtyřmi obránci. Zálohu zase posílil Kučera a v útoku dostal šanci místo Vyhnala Řezníček. Na straně hostů se do sestavy vrátil Fillo, zraněného pravého záložníka Reitera zastoupil Holzer a místo útočníka Smoly naskočil do středu pole Procházka.

Diváci Na Stínadlech museli poprvé zpozornět v deváté minutě, kdy po Vondráškově centru hlavičkoval z dobré pozice vedle brány Řezníček. Ve 26. minutě byl Baník blízko vedoucí branky. Hrubý se prosmýkl na levé straně a předložil míč Kuzmanovićovi, jehož skvěle vychytal brankář Teplic Grigar. Ani dvě minuty nato si Hrubý nepřipsal asistenci, neboť po jeho rohovém kopu vykopl Fillovu téměř gólovou hlavičku Vondrášek.

Slezané byli v první půli aktivnější. Ve 41. minutě se do další gólovky tlačil Fleišman, ovšem netrefil míč ideálně. Teplice po delší době zahrozily až v nastavení těsně před pauzou, kdy Jeřábek nezužitkoval rohový kop Petra Mareše a balón se od něj odrazil do zámezí.

Dvě minuty po změně stran unikl domácí obraně Kuzmanović, Jeřábek jej nedovoleně zastavil ještě před pokutovým územím, přesto sudí Královec nepochopitelně odpískal penaltu ve prospěch Baníku a Jeřábkovi místo červené karty udělil pouze žlutou. Ať tak či onak, s penaltou si zkušeně poradil Stronati a poslal hosty do vedení. Náskok svého mužstva mohl v 57. minutě zvýšit Jánoš, ale o kousek netrefil Grigarovu svatyni.

Vedení nakonec Slezanům vydrželo jen do 66. minuty, kdy střídající mladík Radosta skvěle vybídl Řezníčka, který si se samostatným únikem poradil - 1:1. O tři minuty později byl Řezníček znovu v akci, tentokrát hledal spoluhráče před bránou, celou situaci ale pro hosty uhasil Pokorný. Deset minuty před koncem mohl jednobrankový náskok Baníku vrátit Diop, jenže jeho střelu srazil na rohový kop Jeřábek. A když se v 86. minutě neprosadil ani Fillo, rozešly se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 0:0

23.11.2019 17:00

Góly: -

Třetí ztrátu v sezóně mají za sebou fotbalisté Slavie. Ti získali jen bod na Andrově stadionu, přičemž zápas výrazně ovlivnila Masopustova červená ze závěru první půle. Sešívaní Hanáky poté sice dokázali zatlačit, branku ale nevsítili.

První půle se nesla ve znamení boje mnohem více než fotbalovosti. V úvodu to zkoušeli Hušbauer a Ševčík, s pokusy obou si poradil Mandous. Po Plškově hlavičce mířící nad bránu byl nejblíže gólu v první půli znovu Ševčík, jehož rána ze třiceti metrů nadělala gólmanovi pořádné starosti.

Po Coufalově ostrém zákroku se mohli domácí řítit ve dvou sami na Koláře, jenže sudí k jejich velké nevoli hru přerušil. Další protiútok už byl úspěšnější. Ačkoliv z něj nedokázali skórovat, zajistili alespoň vyloučení Masopusta, který podkopl unikajícího Faltu.

Na začátku druhého poločasu se hned několikrát musel vyšvihnout Mandous, jenž zlikvidoval hned tři Takácsovy hlavičky. Zaváhání Koláře vedlo k pořádnému závaru před jeho svatyní, ten završil Sladký hodně nepovedenou střelou z voleje.

Další nezvládnutý vzdušný souboj v podání Hanáků vedl k hlavičce Frydrycha, která rozezvučela břevno. Stejnou částí těla pálil na druhé straně mimo Yunis. V obrovské příležitosti po bravurním Ševčíkově pasu selhal tváří v tvář gólmanovi van Buren, v nastavení zase mohli jít do vedení Hanáci, situaci ale zachránil na brankové čáře Frydrych.

Náskok červenobílých tak sice vzrostl na dvanáct bodů, avšak Plzeň jej může v neděli snížit. Sigma zavírá první desítku.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Mladá Boleslav 1:0

23.11.2019 14:30

Góly: 10. Karol Mondek

Čekání Opavy na ligové vítězství je po čtyřech měsících u konce. V rámci sedmnáctého kola dokázala zaskočit favorita z Mladé Boleslavi. Klíčovými okamžiky byly Mondekův gól z úvodu utkání a Komličenkova zahozená penalta.

Vše se přitom mohlo odvíjet jinak, kdyby na začátku zápasu využil Mešanović Budínského pobídky a proměnil velkou šanci. Sám Budínský poté pálil jen těsně vedle tyče. A tak se radovali Slezané. Z pravé strany odcentroval Hrabina na zadní tyč, kde číhal Karol Mondek a s přehledem rozvlnil síť.

Brzy mohlo být vedení dvojnásobné, to by ale Souček nesměl bránu přestřelit. Ve dvacáté minutě byl hrdinou okamžiku Fendrich, který i ve druhé tutové šanci vychytal unikajícího Mešanoviće. Když se jej pokoušel překonat Budínský, srazila ránu obrana. Gólman žlutomodrých se musel znovu vytáhnout proti Tatajevovi, jehož skákavá střela se řadila mezi ty nepříjemné.

Příležitost srovnat měli Středočeši pět minut před pauzou. Ladra vyslal Mešanoviće, ten po kontaktu s Hrabinou upadl ve vápně. Jeho exekuce se ujal Komličenko, jehož vychytal senzační Fendrich. Hrubku předvedl i Mešanović, který zase překopl prázdnou bránu.

Druhá půle se nesla ve výrazně poklidnějším duchu. Dvacet minut před koncem se však do obrovské příležitosti dostal Ladra, jeho střela z úrovně penalty ale mířila jen na připraveného Fendricha. Opavský brankář pokračoval ve skvělém výkonu, když vychytal Komličenkovu hlavičku.

A jelikož si pohlídal i poměrně zdařilý Auerův volej, dokázala Opava konečně vyhrát. V tabulce se dotáhla na třináctou Příbram, zato Boleslavi hrozí pád na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 1:0

23.11.2019 14:30

Góly: 88. Daniel Krch

Druhé vítězství na lavičce Bohemians má za sebou trenér Luděk Klusáček. Jeho svěřenci doma dokázali ve vyrovnaném utkání udolat Příbram. Jediným gólem o tom v závěru rozhodl Krch.

Jako první mohli skórovat hosté. Nového centr vypadal velmi nadějně, jenže ani Škodovi, ani Alvirovi se nepovedlo protlačit jej do brány. Na opačném konci hřiště Jindřišek dal balón Vodhánělovi, ten ale mířil moc vysoko. Když to zkoušel po zemi Tregler, zkrotil míč Le Giang.

Gólman Klokanů si poté připsal i kiks, když bídnou rozehrávkou předal balón na kopačky Škodovi, jeho následný pokuse z dálky mu ale nenadělal žádné problémy. Ve druhé šanci za poločas se po Jindřiškově centru ocitl Vodháněl, jenže střela mu nesedla a Kočí mohl zůstat v klidu.

Po návratu ze šaten jen smůla zabránil Jindřiškovi ve skórování, trefil totiž konstrukci brány. Chyba v domácí rozehrávce přinesla příležitost Novému, Le Giang se proti jeho střele ale vyšvihl. I další souboj těchto dvou vyšel ve prospěch brankáře Bohemians, na druhé straně musel Kočí zasáhnout proti Vaníčkovi.

Dvakrát během chvíle mohl udeřit Alvir, nejprve však bránu přestřelil, poté si vylámal zuby na Le Giangovi. Proti němu neuspěl ani hlavou Dramé a udeřit tak mohli domácí. Exekuce rohového kopu se ujal Vacek, jehož centr nalezl přesně Daniela Krcha a ten hlavou zavěsil.

Tři body tak zůstaly v Ďolíčku a Klokani se tím výrazně vzdálili od sestupových pozic, naopak hosté jsou v boji o záchranu namočeni až po uši.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Fastav Zlín 5:0

23.11.2019 14:30

Góly: 6. Radim Breite, 22. Petar Musa, 38. Roman Potočný, 49. Roman Potočný, 82. Jakub Pešek

V hodně jednoznačnou záležitost se změnil duel mezi Libercem a Zlínem. Domácí vyhráli jednoznačně 5:0, o což se dvěma brankami zasloužil Potočný. Po jedné trefě zapsali Breite, Musa a Pešek.

Na úvodní gól nemuseli diváci dlouho čekat. Už v šesté minutě Malinský pronikl do pokutového území a naservíroval míč Radimu Breitemu, jenž z malého vápna bez velkých obtíží skóroval. Po dvaceti minutách už bylo vedení dvojnásobné. Malinský tentokráte z pravé strany poslal míč na vzdálenější tyč, kde hlavičkoval Petar Musa a navýšil vedení Slovanu.

Ještě před poločasem přidali Severočeši třetí trefu - a potřetí v tom měl prsty Tomáš Malinský. Ten opět našel svým centrem přesně svého spoluhráče, tentokráte Romana Potočného, jehož levačka z voleje rozvlnila síť a zavdala jeho spoluhráčům i fanouškům důvod k oslavám.

Oba týmy ještě mohly před pauzou skórovat. Železník po dobrém náběhu za obranu namísto korekce skóre napálil břevno, na druhé straně se musel proti Breitemu blýsknout Rakovan. Po návratu ze šaten znovu slavili Liberečtí. Musa se tentokráte ujal role nahrávajícího, když nacentroval na Romana Potočného, který se ani tentokráte nemýlil.

Jako by špatných zpráv pro ševce nebylo dost. Potočný mířil sám na gólmana, což se nelíbilo Pablovi Podiovi, který jej nedovoleně zastavil a po zásluze viděl kartu červené barvy. Potočný byl i nadále velmi aktivní, jeho další pokus se mezi tři tyče nevešel, později zase nevyzrál na Rakovana.

3 333 diváků sledovalo následnou akci Slovanu. Potočného šanci nejprve zlikvidoval Rakovan, Hybšovu ránu z druhé vlny zastavil bránící hráč. Pátou trefu slavili domácí deset minut před koncem. Buchta zpracoval nechtěně míč pro Jakuba Peška, který gólmana šikovně překonal. Liberečtí se tak vyšvihli do horní poloviny tabulky, Zlín zůstává třináctý. 

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 3:3

22.11.2019 18:00

Góly: 35. Guélor Kanga (pen.), 58. Srdjan Plavšić, 80. Benjamin Tetteh - 7. Ivan Schranz, 42. Benjamin Čolić, 77. David Ledecký

Další nesmírně záživný duel nabídla fotbalovým příznivcům pražská Sparta. Proti Českým Budějovicím mohla být nakonec ráda za bod, neboť hostující Dynamo hned třikrát v zápase vedlo, přesto utkání nakonec skončilo dělbou bodů.

Letenští si tak připsali další neočekávanou ztrátu a zase pobouřili vlastní fanoušky. Naopak Budějovice potvrdily zlepšenou formu, pošesté v řadě nenašly přemožitele a zůstávají ve vyrovnaném středu tabulky jen dva body za Spartou.

Do sestavy domácích se po karetním trestu vrátil tvůrce hry Kanga. Ve středu pole se po delší době objevil také Mandjeck, pouze lavička náhradníků tak zbyla na Haška s Krejčím. Hostům kvůli dohodě o hostování právě ze Sparty scházel záložník Havelka, místo kterého dostal šanci Čavoš.

Letenští se sice navlékli do svátečních historických dresů, jenže po sedmi minutách neměli na nějaké oslavy vůbec chuť. Mandjeck totiž ztratil míč ve středu pole, Schranz následný brejk vyřešil přihrávkou na Mršiće, který balón vrátil na Schranze, jenž zakončením pod břevno poslal Dynamo poprvé do vedení.

Šest minut po zásahu Jihočechů mohl srovnat Kanga, avšak jeho pohotovou střelu po sraženém centru vyrazil brankář Drobný. Na druhé straně se do gólovky tlačil Brandner, ale zpoza pokutového území trefil jen hradbu těl před sebou. Ve 27. minutě už Hložek dopravil merunu do sítě, gól však rozhodčí nakonec po extrémně dlouhé konzultaci s asistentem u videa neuznal kvůli hře rukou od mladého sparťana.

Ve 35. minutě se už domácí radovali z regulérní branky. Novák předtím zbytečně stáhl ve vlastním pokutovém území Kozáka a s nařízenou penaltou si poradil Kanga - 1:1. Vyrovnaný stav ale vydržel jen sedm minut, kdy se Čolić parádně trefil z přímého kopu a vrátil Budějovicím náskok.

Po změně stran chtěla Sparta co nejrychleji zvrátit zápas na svou stranu. Nejprve ve 49. minutě pálil nad břevno Trávník, osm minut poté jej napodobil Hložek. V 58. minutě se ale trenéru Jílkovi vyplatilo střídání. Nový muž na hřišti Plavšić totiž prudkou ránou zaskočil Drobného a míč zastavila až síť v bráně - 2:2.

I v dalších minutách pokračoval Plavšić ve skvělém výkonu, v 69. minutě jeho centr neusměrnil mezi tři tyče Kozák. Za další čtyři minuty se parádním průnikem blýskl Hložek, jenže zakončil pouze do tyče. Po rohovém kopu minutu poté zachránil Dynamo Drobný, který vytěsnil gólovou hlavičku Kayi.

V 77. minutě ale zůstala Letná v šoku, když Kaya za sebe nepochopitelně pustil výkop Drobného, čehož využil Ledecký a po samostatném úniku překonal gólmana Heču. Ani třetí vedení však hosté neudrželi. Frýdek tři minuty poté vysunul na levé straně Trávníka, jenž ve vápně našel Tetteha, který se podobně jako Plavšić dostal na trávník až v průběhu utkání, stal se však jedním z hrdinů Sparty, když Trávníkovu pobídku uklidil za Drobného - 3:3.

V nastaveném čase ještě domácí volali po druhém pokutovém kopu, ovšem střet Kozáka s Čolićem sudí nakonec nevyhodnotil jako nedovolený. Krátce poté ještě mohl výhru na stranu Sparty urvat Krejčí, jenže dorážku zblízka poslal vedle Drobného svatyně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17143036:345
2.Viktoria Plzeň17104332:1634
3.FK Mladá Boleslav1792632:2329
4.FK Jablonec1785430:2329
5.Sparta Praha1775533:2426
6.Baník Ostrava1782728:2326
7.1. FC Slovácko1775521:2226
8.Slovan Liberec1773730:2624
9.Dynamo České Budějovice1773729:2924
10.Sigma Olomouc1748522:2320
11.Bohemians Praha 19051754819:2819
12.FK Teplice1747614:2419
13.Fastav Zlín17431011:2715
14.1. FK Příbram17341014:2913
15.SFC Opava1734108:2713
16.MFK Karviná1726912:2412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (533)

Přidat komentář
Rothbard

Kozák hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

I když ho nemám v lásce, tak dneska to celkem šlo, v mezihře chvílema o dost lepší než Benji

Reagovat
db18

Nejdřív vytáhl penaltu a pak zrušil gól Sparty.

Reagovat
db18

Jo - a ještě spolu se Sáčkem rozbili zeď, takže Dynamo dalo krásný gól z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak pentle podle mě jasná, ale to, co předvedl Kája, jsem už dlouho neviděl. Jak do toho míče dop*dele šel? Jinak Frýdek, Plavšič, Hložek

Reagovat
Selänne

Jílek ven

Reagovat
smazaný uživatel

proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát srovnat krok v jednom zápase… Sparta ukázala srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bobis21

Produktivita ČB neskutečná Co se týče toho faulu na konci, tak kontakt tam byl... Sice minimální, ale na penaltu asi dostatečný.

Reagovat
Greny

Tak kontakt byl i jak prislapl Sparťan myslím že Ledecký to byl

Reagovat
Salfovic

Kontakt tam byl

Reagovat
osobnostx

Už na začátku pravidel se píše že fotbal je kontaktní sport. Penalta je nařízená za "zvlášť hrubé" zákroky. ....

Reagovat
didosh

Reagovat
Džeko55

Oba "penaltový" zákroky v součtu dávají tu jednu, co kopali, zasloužená remíza

Reagovat
bobis21

První jasná, držení za dres bylo vidět z vesmíru

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí penaltu neodpískal, VAR ji taky neviděl., Jen Bosák s Karochem, kteří komentují jen chyby a to, co kdo udělal špatně, včetně sudího by jí pískali.Už aby sebrali ČT všechny fotbalový přenosy, ti dva idioti už se nedají poslouchat.

Reagovat
Raylan

To ze ji rozhodčí ani VAR neviděl neznamená, že nebyla šašku. Karoch je komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla a neříkej šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl, bylo to ve velkém vápně, tudíž se měl kopat pokutový kop. Jo a ty seš opravdu tak hloupej, nebo to hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek Dnes se mi docela líbil, když se ještě trochu vyhraje a zlepší produktivitu, tak bych si ho dovedl představit v nějakém předním ruském týmu.

Reagovat
RadekVonCZE

Hodil by se do Salcburku

Reagovat
Selänne

Tam by nehrál. Za rok by tam ale klidně jít mohl.

Reagovat
stas87

Už mu ale stúpa cena a je pre Salzburg neatraktívny. Nebudú chcieť dať toľko, koľko si Sparta bude pýtať.

Reagovat
didosh

Však s tím Salcburkem to je úplně pase Rakouská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Spartička dnes dostala stejně gólů od nováčka ligy, jako Slavia za všechny zápasy dosavadní sezóny.

Reagovat
Elliasson

Dokonce víc. Nezapomeň na první jejich vzájemný zápas v Budějovicích, který skončil 2:2.

Reagovat
Tigerinho

Dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck u prvního gólu, Kaya u třetího Andrea Stramaccioni swag, padám z Top 6 ven.

Reagovat
Luc-Luc

Sparticka

Reagovat
Hokaido

Jilka dost buzeruju, ale dneska to není úplně jeho chyba. Nemůže za to, že Budějovice dají 3 góly že 3 střel. Nemůže za to selhání Kayy, nemůže za to, že se Sáček uhne ve zdi ani za to, že rozhodčí nepiskne penaltu. Herně byl ten druhý poločas prostě skvělej.

Hložek je poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom za to nasazení Mandjecka by měl týden čistit hajzly na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám shanis parťáka jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se hledá náhrada za tebe.

Reagovat
Selänne

Ale může za to, že vřed jako Mandjeck nastoupí v základu. Přitom se to dalo vyřešit asi 4x líp, no.

Reagovat
Zark

masopls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JessePinkman

To si děláš prdel. Sparta doma ráda za bod proti Dynamu a tady je někdo obhajuje.

Reagovat
TheMally11

Hložka by měli co nejdříve proda a nekurvit ho s touhle sebrankou

Reagovat
Losinho

No Kotalík no party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rothbard

WTF Drobný u gólu na 2:2? Chápe ho někdo?

Reagovat
Kostomlat

Zaplavalo mu to trochu, byla to celkem rána a možná to i blbe odhadl když myslel, že to půjde vedle. Vyzdvihl bych především Plavsice

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jako nic proti němu. Hraje to hlavně zkušenosti ale pomalejší fotbalista už je snad jen dočkal.

Reagovat
TheMally11

chtěl dát spartě šanci, má skvělé srdce

Reagovat
Rolf

Tomu se u nás říká regulerní sountěž!Zkorumpované od prvopočátku.Pokud si dovolí ten

grázl co byl u WAR poslat vzkaz,že to nebyl faul na Kozáka,tak by měl ve FAČR okamžitě

skončit .Pak tady exhibují podobní típkové jako ten nademnou.

Reagovat
Hokaido

Drž picu.

Reagovat
Rothbard

Obrovsky se ve fotbale jako země posunem, pokud se dokáže se zainteresovanými lidmi do vždy řešené situace udělat rozhovor, kde celou situaci vysvětlí. V tomto případě by fotbalová veřejnost ráda věděla, jaké měli rozhodčí u VAR argumenty pro to neodpískat penaltu. Co třeba rozhodčí VAR v Dohránu plus?

Reagovat
Rolf

Tím myslím toho pabl..,který si říká Sheldon,to se málokdy narodí.Slátancí byly vždy

prolhaní,už jim to drží přes 100let,je to hnuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty určitě nemyslíš.

Reagovat
Kostomlat

V nastaveni jasna pecka pro Spartu. Ale ta první zase byla prisna

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 s budejovicema neni chyba var, sparta je zvratek a dlouho jeste bude, soutez regulerni samozrejme neniy ale to uz kazdej normalni clovek davno vi, nikdo te nenuti to sledovat, ono az odejdou divaci odejdou i ty prasata u koryt a fotbwl mozna zazije obrodu.

Reagovat
Rolf

V tom případě ty musíš být celý poblitý,blbe.

Reagovat
Greny

Nemůžou Spartě pomáhat každé kolo....

Reagovat
Kostomlat

Kdo ve Spartě vymyslel a schválil nákupy borců jako mandjeck, kaya, Ben chaim, dříve Janko, mavuba, ten nemohl byt při smyslech.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci jmenovat dobry prestupy, tech spatnejch je plny hriste. Je mi lito rosickyho ze si prisel zkazit renome, ted to totiz pujde i za nim. Nablilo se na Scasnyho, ale s nim naposledy sparta byla aspon stinem toho klubu co driv, ted to jsou jenom komedianti. Co sparta potrebuje je scasny jako trener, rosicky prestupy a vyhazet nemilosrdne vetsinu kadru i za cenu toho ze se bude hrat treba o zachranu, toto nikam nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný trenér

Rosický přestupy

Křetinský majitel

a bude zase líp

Reagovat
smazaný uživatel

War mas akorat tam doma s matkou

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck hrající si na Kantého? K nezaplacení!

Reagovat
veikko

Myslím si, že po dnešku ve Spartě definitivně skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo? Uz dlouho to nesleduju

Reagovat
veikko

Tak začalo to tím, že se chtěl se Spartou soudit, protože ho nenechala hrát (možná ani trénovat s A-týmem, už si to taky moc nepamatuju). Následně pár zápasů odehrál s tím, že žádnou velkou kvalitu nepředvedl a dneska to korunoval vyloženě směšným výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze se soudil vim, taky sem nepochopil proc je zpatky v tymu, myslel sem ciste dnes, ze udelal nejakou kokotinu. Spatnej vykon je cajk, hraji hovno vsichni

Reagovat
Pablos

Co vůbec udělal? Jsem viděl jen druhou půlku.

Reagovat
veikko

Nechal se obrat při rozehrávce o míč Schranzem, z čehož padl první gól. Druhý gól padl z přímáku, kdy udělal faul před vápnem. Našly by se určitě horší výkony i v letošním ročníku, ale v kombinaci s jeho předsezónním chováním a neperspektivitě si prostě myslím, že na nějakou další větší šanci ve Spartě může zapomenout.

Reagovat
Pablos

Ok, šlo mi jen o tu situaci.. když říkali, že první gól byl jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Dynamo. Škoda ještě toho zářezu pisknute pencle v první půli

Reagovat
DidusIneptus

Dynamo! Dynamo! Dynamo!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 7 rok v kuse totalni fail ale hlavne ze se najdou pozitiva jako Hlozek borci... kdyby zitra vysel clanek "jsme totalne v kurvach" tak by to bylo pro fans Sparty lepsi.. Radsi dva roky na hrane sestupu nez 8 let letargie

Reagovat
Raylan

7 rok a pak dokonce 8 let

Reagovat
smazaný uživatel

Je to min ty mrzaku?

Reagovat
kilobyte

Před pěti lety rekordní počet bodů v lize a prý 8 let letargie.

Reagovat
smazaný uživatel

Před šesti ty jelito.

Reagovat
kilobyte

2014 je stále ještě před pěti lety, ty jitrnice.

Reagovat
Raylan

A není?

Reagovat
smazaný uživatel

No je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej prosím tě ze sebe úplnýho dementa

Reagovat
REPLIKATOR

5-7

Reagovat
Salfovic

V podstatě od příchodu doktora kabelky to stojí za hovno.

Reagovat
meno

Dynamo ještě do TOP5 půjde a já nebudu muset jíst svůj klobouk

Reagovat
Kostomlat

To tvý dynamo melo kliku jako kráva, že to neskončilo 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Věnuj se Brníčku

Reagovat
Kostomlat

Jistě, zítra 3 body z Pardubic

Reagovat
meno

Dej na to barák

Reagovat
Kostomlat

Nemám barak

Reagovat
TheMally11

vyhrál by vilu

Reagovat
meno

Mrzí mě, že teď nebydlí v lepším

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je fakt na tom bídně. No ale moc mě to netrápí

Doufám, že Zbrojovka zítra vyhraje a vykročí za postupem do 1.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen management a trenér s deficitem IQ můžou vzít zpátky a dát do základu hráče s historií Mandjecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnoty kádrů ACS v. DČB

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ma furt nějaký změny, koncepce, scouting. A pak je přejede Dynamo (nejen) co má motivaci, pár dávno pro Spartu nepotřebných a elán..

Reagovat
Kepy_FCB

Vítkovice obrali Kučeru

Reagovat
Kepy_FCB

Vítkovice obrali Kučeru

Reagovat
mickey mouse

Zdeněk Ondrášek ve Všechnopárty. Týpek

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
andrew96

Dobrý byl vtípek o rodišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, zápas jsem neviděl, koukám, že jsem dost prošvihl. Našel by se někdo, kdo by mi to trochu shrnul? Na Facebooku píšou, že oběma týmům nepískli jasnou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

:

Tolik k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ta penalta pro Budějovice měla být asi kdy, neví někdo? Si snad ani žádnej spornej zákrok nepamatuju.

Reagovat
Greny

https://www.youtube.com/watch?v=OinnTpI6rBY podle me se mysli toto : od 5:50

Reagovat
Salfovic

Tak ta je úplně jasná a VAR opět nic

Reagovat
smazaný uživatel

To jak posílal Greny.

Reagovat
papanegra

Bylo vůbec nějaké přivítání Sivoka na Letné ? Z televize jsem nic nepoznal,, Celkem by si to zasloužil... Kladrubský také, když střídal...

Reagovat
SpartaOvenka

U Sivoka jsem si ničeho nevšiml, ale když přišel Kladrubský, tak se mu tleskalo.

Reagovat
smazaný uživatel

u VARu seděl PROSKE?

Reagovat
dolnocermak

Jinak před druhým golem Budějěk ruka na půlce. 20 minut předtím ruka při brejku Budějek.To rozhodčí nevidí. Ale Sparta prostě nemá defenzivu

Reagovat
r.mrazik

ten VAR je hrozna komedie...ta nepisknuta penalta na Kozaka je opet dalsi vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani az dobrecite, tak dejte vedet.

Reagovat
Rarášek

Hotovo, jak se máš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, modlím se ať nebrečím za pár hodin já.

Reagovat
Rarášek

To bys neměl snad, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muzeme to posrat. nedej boze aby nas zarizl rozhodci jak vas vcera.

Reagovat
db18

Nehraje Suk, ta možnost tu je.

Reagovat
KingMaster13

Takacs si vás namaže na chleba

Reagovat
Losinho

za to může Šádek

Reagovat
Alan_Shearer

Konecne zase zaciname mit solidni vysledky. Skoda, ze se nasi nejlepsi hraci v zime a v lete rozprchnou. Oscar bude ve Slavii naprosto brutalni hrac.

Reagovat
exse

To samé Musa.

Reagovat
Alan_Shearer

A vubec bych se nedivil, kdyby v lete do Prahy odesel Kacharaba

Reagovat
Posledni Kovboj

s nim to zacina vypadat nebezpecne dobre

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Třetí flek je zase o bod blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Týden co týden jedna velká oslava nad neschopností Sparty se vyhrabat z těch sraček.

Reagovat
mayday

Týden co týden několik let Už se to psalo milionkrát, ale je naprosto neskutečný, kam to dopracovali z pozice suverénně nejsilnějšího a nejstabilnějšího klubu v republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tady nechodím tak často, abych věděl, že to tu visí po x-té.

Reagovat
mayday

Reagovat
Losinho

ježiš ten Tecl

Reagovat
Losinho

Masopust měl to nechat bejt

Reagovat
KingMaster13

Zbytečná situace Nemuselo k ní vůbec dojít, no což se stalo. Ševčík a Takacs Naprosto fantastický zápas od obou.

Reagovat
montaigne33

Souhlas dnes top hráči SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Basty

Co dneska ta boleslav spálila to bylo do nebe volající , fendrich zase MVP penaltu chytil + další čtyři góly + měl štěsti na konci prvního poločasu kdy bolka v 100% tutovce přestřelila

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak to doklepat s Teclem ve zdravi a v zime ho poslat express do prdele.

Reagovat
Kepy_FCB

Opava

Reagovat
mistr129

Na jakej zápas koukal Látal? To je neuvěřitelnej rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

2 šance Slavia, 2 šance my…

Reagovat
mistr129

Slavia se ve druhé poločase zatáhla

Reagovat
Losinho

oni doma proti deseti nevystřelí na bránu a Látal je spoko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Góly jsou nadstavba.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Ten s takovou půjde brzo.

Reagovat
Blasphemer

Olomouc nádhera. 0 střel na bránu, 2 týpky jim poslali do špitálu a berou bod. Takhle se to tady hraje.

Reagovat
Greny

No Látal na ně vlitl taktikou Liberce za Trpisovskyho...

Druhej v nemocnici ? Kdo? Tecl?

Reagovat
Blasphemer

Nevim, Trpišovský říkal v rozhovoru o dvou ve špitálu.

Reagovat
Greny

Tak kdo jinej? Když říkal že po prvním poločase...plus Ševčík boulu

Reagovat
mistr129

Dost jsem se bál i o Masopusta po tý Jemelkově prasárně

Reagovat
Greny

Však já si myslím že jeden byl Masopust a druhej Tecl za předpokladu že jsem dobře slyšel a bylo řečeno že dva šli do špitálu po první půlce plus pak problémy Sevcik

Reagovat
mistr129

Aha, já myslel že tím jedním byl myšlen Ševčík

Reagovat
Blasphemer

Tecl? A Masíčko odkulhal taky po rudý.

Reagovat
Losinho

Masopust + Ševčík

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě proti deseti

Reagovat
Coutinho10

podle meho ocekavani se nam o 1 hrace hralo lepe a jenom skoda, ze tam neco nepadlo, ale klidne jsme to mohli zase podelat v zaveru, takze bod asi je potreba brat....na tom vychode nam to proste tolik nejde

Reagovat
Radin

Po těch repre chlastackach, kdy kuli tomu rupli v Bulharsku, se ani nedivím jak Slavka hrála, když někteří pokračovali ještě ve volnu po repre zápase..

Reagovat
mayday

Kteří?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc naprosto silenej vykon. Doma hrat 80 minut proti 10 a jeste se nechat zatlacit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mě docela zklamal Látal. Myslel jsem, že je jeden z těch progresivnějších trenérů. Ty řeči po zápase ale svědčí o opaku.

Reagovat
db18

a nejlepšího hráče taky nechá sedět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Bral jsem Olomouc jako černýho koně soutěže a je z nich akorát cválající poník

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek zkurvil dva kluby naráz

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě toho moc zkurfit nešlo .....

Reagovat
doshcz

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

50

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

a nevystrelit na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Radku ještě chvilku, ale uz se blíží vyhazov.Sigma jen ceka až sparta vyleze Jilka.

Reagovat
vanGomm

Snížit u nás I. a II. ligu na 10 a hrát 4 kolově.20 profi týmů je na tento státeček až moc.Nyní je cca 800 profi hráčů pak by jich bylo 500.Kvalita by se zlepšila v obou soutěžích.Po heslem slabší kusy odpadnou.Nevím na co si tady furt hrajem.To je podobné jako v Německu tam je 16 "krajů" my 8x menší krcálek a 14 krajů.Takže Německo 80 000 000 a ČR 10 000 000 a pomalu stejný počet ouřednictva.A takto se to může brát jedno po druhém-třetím.Kdo tohle všechno má živit?

Reagovat
Salfovic

12, základní část 22 kol a pak rozpůlit a dalších 10 kol.

Reagovat
vanGomm

Jo to by také šlo.Těch 16 je moc a navíc ta nadstaba,kde ani nejsou jednotná pravidla

Reagovat
Stamby

Německé spolkové země fakt nejsou "kraje", né že bych nesouhlasil s myšlenkou, ale ta paralela kulhá.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Administrativn%C3%AD_d%C4%9Blen%C3%AD_N%C4%9Bmecka

Jinak omezení počtu klubů v lize je určitě krok správným směrem, ale museli by si to pokud vím odhlasovat kluby a to dokonce jednomyslně?

Reagovat
Salfovic

Pro snížení by nebyla ani většina.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky, protože všechny ligové týmy mimo tu špičku by každoročně hráli o záchranu. Tohle si prostě neodhlasujou

Reagovat
Kepy_FCB

nevidím tam pašaliky, emiráty ani kdo je velkovezír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Česko nemá na ligu o 16 klubech už mnoho let. Já už na špíly s Příbramí, Karvinou, Zlínem, Teplicemi ani nechodím. Je tam plno nekopů, kteří by za časů Masopusta, Kvašňáka, Pospíchala, Bergera, Vízka, Nedvěda, Šmicera a spol. kopali max. v divizi.

Reagovat
Uwe háže buly

Nikde to snížení počtu týmů nijak nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

V českých podmínkách by nepomohlo. Řekl bych, že v Rakousku se pomalu menší počet klubů pozitivně projevovat začíná. Jenže to chce totální změnu přístupu k výchově hráčů a prostupnosti mezi první a druhou ligou.

Reagovat
Zdechlina

Zlinecek potesil ted jeste zvladnout jabka a hura na derby!!!

Reagovat
sosna

Sedmdesátá minuta, Slavia nás mele v deseti, Yunis už hodinu stojí na půlce a čeká na přihrávku která nikdy nepřijde, Pilar sedí na lávce pod dekou a Latal stojí oprenej o střídačku a neví co s tím... Díky Mandousovi máme bod, ale opravdu nechápu co to tam hráči s kotlem po zápase slavili.

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že právě ty jsi velkým zastáncem Yunise. Mandous skvělej a taky nechápu tu oslavu, když proti 10ti slávistům zubynehty držíme bezgólovou plichtu. Jinak Látal zápas od zápasu mne ujišťuje, že jako trenér je marnej. Proč jako nereaguje na vývoj?proč čeká na první střídání někdy do 75min?

Reagovat
sosna

Tak když si tady o něj otíral hubu kdejakej trouba co ho viděl hrát jednou v životě tak jsem se ho zastal, ale to neznamená že budu přehlížet když hraje hovno. Momentálně je to ale o celým týmu, on Yunis může těžko sypat góly když nedostane pořádnej balón. To jsou samy nakopy, jeden presnej centr za hodinu... Kde je ta rychlá sebevědomá kombinace do vápna co nas dostala do poháru? Když jsou tam kromě Kalvacha úplně ti stejní hráči? A proč kurva nejfotbalovejsi člověk v týmu Pilar sedí na lavce když je konečně zdravej? Bohužel s tvým názorem na Latala musím souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ze utocnik musi dostat poradnej balon do zakonceni. Za Jilka by byl urcite platnejsi, ale bohuzel Latal stavi taktiku na fyzicce a nakopech. Treba takovej Houska, jeden z nejlepsich a formou z minulyho roku je diky stylu hry uplne mimo. Pilar by mel hrat, to vidi vsichni. Ja jen doufam ze ve vedeni nejsou tupci a pokud neprijde herni zlepseni a vysledky, tak Latala vyhodi.

Reagovat
sosna

Už jsem viděl tiskovku a Pilar prý zase do čtvrtka netrenoval... Ale i tak si myslím, že tu poslední čtvrthodinu by byl přínosnější než Hala. Latal tuhle sezonu podle mě dotáhne. Podzim určitě a i kdyby na jaře nepřišlo výrazný zlepšení (což doufám že přijde) tak ten tým prostě kvalitu má a nějaký body i tak udělá. To by musela přijít nějaká delší série porážek leda. Vedení ví, že by těžko někoho lepšího shánělo. (a ano, jsou tam tupci...)

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Hala tam měl dva nebezpečný centry a ten druhej byl golovej.. Ale jinak Pilku bych tam taky dal.

Reagovat
sosna

Jako jo, nic proti Halovi. Ale Pilar má ten drajv do vapna nejlepší. A náš problém je, že hrajeme celkem dobře po sestnactku a dál nevíme co s tím.

Reagovat
stas87

Niekot z Trnavy tu nedavno pisal, ze Latal bol schopny v EL branit nepostupovy vysledok...takze sa fakt pytas, preco nereaguje? Pretoze je to blb, ten jeho bezpohlavny futbal nebavi nikoho. Do EL sa dostali vdaka betonu, brejkom a zivotnej forme jednotlivcov. Ze potom nezvladali hrat dve sutaze, to by mu clovek nevycital. Ze ale skonci aj po postupe do EL, to bola tutovka.

Reagovat
BennDyaz

Komličenko popravil Mešanoviče, zajímavé

Reagovat
Rolf

Takáč v 29min. skluz na jasnou červenou,ale bez karty.62min.opět Takáč,žlutá,Měli dohrávat

o devíti,ale Rejžek nezklamal.Dělbuchů tam bylo víc,než v Praze na silvestra,kolik dostanou,

nic,on to Luftjarda pohlídá.Cirkus Eden jede v pohodě dál.

Reagovat
hrundy

slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, ten hňup to píše furt dokola, jen mění slovosled a občas jména nebo minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Však v LM se ukazuje pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Strasne se resi, jak Sparta opet ztratila body, ale uz se nenapise, ze se priblizili k prvnimu mistu.

Vaclav Jilek vi co dela.

Reagovat
Rarášek

Wtf

Reagovat
SpartaOvenka

Není bod jako bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřiblížili

Reagovat
smazaný uživatel

O skóre trochu jo. 3:3 > 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jo na den

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Jj, ví to asi stejně jako ty.

Reagovat
ratusek

Jsou blíž třetímu místu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem včera jel do Ostravy a tu Olomouc jsem nestíhal, ale asi je to dobře. Trpiš by klukům měl vysvětlit, že na Moravě (a ve Slezsku, pro hnidopichy) platí stejný pravidla jako jinde a na konci zápasu by bylo dobrý mít víc vstřelenejch gólů, než soupeř, jinak z toho tři body prostě nejsou... Ale těší mě vychytaná nula a zase opět znova mě strašně sere ten gól od Příbrami, to už by byl docela slušnej rekord...

Reagovat
bobis21

Fotbal hrozný. Šance nějaké byly, ale dívat se na to fakt nedá. Ani mě dneska nenapadají žádné pozitiva.

Reagovat
ratusek

s marnejma Teplicema

Reagovat
lichna.

Pozitivní je že jsme přetrhli sérii nepromenenych penalt.

Reagovat
Banikovec7

Trošku jsem i doufal, že to Patrizio veme na sebe.

Reagovat
skat

tak prohrát jste tam nemohli, protože bylo jasný, že po tom vyjádření vedení Teplic před repre pauzou bylo jasný, že je dneska zaříznou.. na tři body by to bylo okatý, tak alespoň ta pecka před vápnem

Reagovat
bobis21

A taky jim odpustili červenou. Ale to už se ti do pohádky nehodí že?

Reagovat
smazaný uživatel

a gol z ofsajdu. Jestli on nakonec spis nepomohl Teplicim

Reagovat
bobis21

Nepomáhal nikomu, byl prostě jen slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasne, jen si delam srandu.

Reagovat
skat

v klidu, ten zápas jsem neviděl - jen jsem někde narazil na tuhle věc a vzpomněl jsem si na to prohlášení a ty prognózy, že jim to jen tak neprojde - znovu. Bylo to míněno jako vtípek ( i když jsem ho tu, myslím, napsal na dvou místech. Člověče, nechovej se jak ženská v přechodu, jakmile ti šáhnou na baníček.

Reagovat
db18

aspoň máte šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máte 5 titulů za dekádu a 3 x LM + xkrát EL a postupy v ní

Reagovat
smazaný uživatel

Blbník

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát si nezasloužil nikdo, takže spravedlivé...Venku jsme ale fakt slabí, to platí i u těch průměrnějších a ne jen u těch top.

Reagovat
Spejbl

https://ctrlv.cz/5HQW

expert se prostě nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Puskas

Výsledek analýzy?

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem zvědavej, kterej trenér se bude hejtovat, až Jílka vyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Není na řadě Lavička?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych klidně volil Bílka. Toho už všichni hejtují a věřím, že on by alespoň srovnal tu zoufalou defenzivu.

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Panik

Reagovat
smetos

Petran do baniku!!!

Reagovat
smetos

Petran do baniku!!!

Reagovat
Greny

OT : https://1url.cz/KMmmC jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to uz sme v poradne pici, kdyz uz profesor Sikana vozi falesne body i z venku... Vyjezd bozi, tohle si budu dlouho pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně cesta zpět, ta splňovala veškerá přísná měřítka.

To by zas někteří sotva rozdychali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne z Usti, kdy se vlak naplnil az po strechu to nabralo ten spravny smer... nekteri cestujici se mozna boji vylezt z kupecka jeste dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Slezským týmům změny trenérů prospěly,aspoň pro začátek tedy.

Snad se i třetí slezský klub co nejdřív dočká...

Reagovat
montaigne33

Co vám Bob udělal? Koho by si BANÍKOVCI/fans přáli?

Reagovat
smazaný uživatel

At Vrba jde, tohle nema smysl. Po repre pauze predvest takovej hnus, to je na okamzitej vyhazov.

Reagovat
Selänne

Výměna za Jílka.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň je fakt v hajzlu a má štěstí, že jedinej její seriozní pronásledovatel je schopnej prohrát v Opavě. Karvinou vůbec nezatlačili, naopak můžou bejt rádi, že to jsou stejně jako většina týmů v lize lopaty, který 11 brejků z 10 zazdí tim, že jeden frajer nepřihraje druhýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadinovič kde jsou ty časy, kdy se nadávalo Peltovi, že mu nedomluví občanství a negarantuje repre

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To se fakt nadávalo? Já ani nevím, že se o něm uvažovalo. Však měl dobrej půl rok ve Zlíně.

Reagovat
smazaný uživatel

no já si takových názorů pamatuju docela dost

Reagovat
Selänne

Ale většina byla od tebe, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

chválně jsem hledal, jestli jsi ho náhodou nechválil ty, ale narazil jsem na tohle:

Kang & Kodos

19.01.2017 14:32

#

OT: Dnešní Máte slovo na téma Je hidžáb ve školách výrazem demokracie nebo islamizace? Klaus junior a Stropnický junior proti sobě? Must see

ještě lepší

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že prý hrál ve Slávii skvěle... no nevím.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On hrál tu poslední sezónu před příchodem Číňanů. V té bídě byl jeden z těch lepších, ale že by byl úplně skvělej, to se taky říct nedá.

Reagovat
mistr129

Jeho centry mě straší dodnes

Reagovat
Losinho

Já měl radši jeho bráchu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, právě jsem se koukal, kde je mu konec a hraje za nějakou díru ve Srbsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

A ten jeden brejk je většinou proti nám, kdy si to dávají z první do běhu.

Reagovat
montaigne33

Karviná naprosto zaslouženě bodovala- s podobnými výkony mají šanci na záchranu... VP se herně trápí.

Reagovat
Radin

Tak ten tučnej bonus bude mít kabina Slavie hodně zadarmo..

Reagovat
Mirek na tenisu

Královec klesá stále hloub a hloub. Dneska v Teplicích hromada chyb. Fouknout pentli za faul půl metru před vápnem a ještě se tvářit jak Světová píšťalka č. 1, to je síla. Samozřejmě, zachrápal pomezní, který by měl mít o místě faulu ještě lepší přehled než hlavní, to ale Královce neomlouvá. Když nemá VAR tak musí být s verdiktem na 100% jistý. A to teda být nemohl. Baník dneska ztratil dva body, ale taky nemusel mít ani jeden. Teplice hrozná bída. Někteří kluci co tam hrají nemají ani na druhou ligu.

Reagovat
skat

to mají za to, že si otvírají pusu na svaz a rozhodčí, dalo se to čekat po tom prohlášení před reper pauzou..... je smutný, že se stalo to, co se čekalo - svaz a rozhodčí

Reagovat
Banikovec7

To by je pak nenechali vyrovnat z metroveho ofsajdu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Úplně jasný ten záběr na TV Kyslík nebyl, ale máš pravdu. Vypadalo to podezřele. Takže další lapsus Královce a tentokrát druhého pomezního.

Reagovat
Banikovec7

Je to v clanku na isportu, zaber z kamery Baniku, kde to jde videt jasne.

Reagovat
skat

viz výše -myslel jsem to spíš v legraci. Ale, když to tu čtu - záběr z tv neodhalil 100%, že to byl metrový offside, ale z kamery baníku bylo jasno? nezlob se na mě, ale to samo o sobě vypadá, že se chytáte stébla. Netvrdím, že to tak nebylo - neviděl jsem to - jen na sítích tu pencli, ale to vaše vysvětlení vypadá zábavně

Reagovat
Banikovec7

Proč bychom se chytali stébla? Jakože by tam někdo z Baníku seděl na tribuně a hned by to ve photoshopu upravil, aby to nevypadalo, že pomohl jen nám? Se podívej na ten isport, je tam o tom článek. Záběry z TV to neodhalily, protože tyhle zápasy točí asi jen na jednu kameru a Řezníček se jim nevešel do záběru.

Reagovat
skat

Tak to trochu vyznělo, no .

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba bud skonci po podzimu, nebo po konci sezony. Tak jako tak pujde. Kdo místo nej? Gula? Holoubek na to asi jeste nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo treba Svedik ci Weber?

Reagovat
Kang & Kodos

Weber vypadá čím dál víc zajímavě. Dát v Boleslavi dokupy ten bordel a hrát s nima div ne o LM, to je úctyhodný. Pro Plzeň i Spartu by měl bejt v užším výběru.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bude výměna Vrba x Pánik.

Reagovat
Blasphemer

Ať mi nikdo netvrdí, že to Vrba nemá v píči. Do zápasu raději hodí tři nerozehraný hráče po delších zraněních, z toho dva od začátku, a Janoška tam dá klasicky na poslední minuty.

Materiál na přestavbu dostal a hovno z toho. Mladíky máme po hostováních nebo na lavičce. Hrát bude pořád Procházka, Kovařík, Hořava (divím se, že se tam dnes výjimečně nedostal) a podobný hráči, co snad nemají snad už ani na lavičku. V zimě by to chtělo změnu, stáhnout Buchu, Šulce a třeba i Havla, a nechat je na jaře zapracovat. Titul už stejně nebude... nebo určitě ne, pokud se nic nezmění.

Reagovat
Radin

Titul určitě ne. Kabina Slavie ma za něj slíbeno 50 Mega, jen tak mezi všechny, ti to nepustí. Tvrdik už domluvil Katarske airolinky

Reagovat
smazaný uživatel

Davaj Vrbu do Banicku, ber starou kurvu Panika

Reagovat
Blasphemer

Tak Páníka nechci, že jo. Ale když už by měl jít Vrba někam v rámci ČR, tak do Baníku klidně. Rozhodně ho tam uvidím radši než ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, on vážně někam zahraničí. A pak nám. Mezitím ale kdo ví, kdo u vás a kdo u nás

Reagovat
frankiefcb

jak píše Trevor, výměna Vrba a Pánik a přihodímě ještě Holzera, aby to bylo fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankuluv obchod století

Reagovat
Blasphemer

S váma bych chtěl dělat kšefty.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Vezmeme Vrbu a budeme pičovat za půl roku na to samé, na co se pičuje u Pánika. S výjimkou, že to bude možná trochu modernější a venku třeba nebudeme hrát tak připosraně.

Ale už na Plzni jde vidět, že by nejspíše ani v Baníku nevytáhl třeba Hrubého a nedal tam Kaloče vedle Janoše apod. A nechce se mi věřit, že by přišel do Baníku a najednou by úplně změnil svůj styl, kdy využívá nejraději 12-13 hráčů a věří ve zkušené..

Reagovat
frankiefcb

No je fakt, že těm mladým taky moc nevěří. Na druhou stranu tady by zase nedostal skoro vše na co ukáže a musel by to dělat trochu od píky jako tenkrát, když přišel do Plzně. Jako Vrbu chci, pořád je to po Trpišákovi druhý nejlepší trenér v ČR.

Reagovat
Blasphemer

Já bych klidně řekl, že je pořád první. Těch úspěchů má pořád násobně víc a dlouhodobě. Navíc Trpišovský má k dispozici na český poměry v podstatě neomezenej rozpočet a možnosti, Vrba takový podmínky nikdy neměl. Tím jeho práci nijak neshazuju, než se do mě někdo pustí, ale je to prostě tak.

Akorát v Plzni už jsou ty vztahy v hajzlu. Hlavně se Šádkem a od toho se odvíjí všechno ostatní.

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský má možná neomezenej budget, ale stejně vymrdává s Interem díky Provodovi a Zelenýmu uprostřed zálohy

Reagovat
Blasphemer

Uvidíme, jak s nima vymrdaj teď. My taky odehráli při poslední účasti v LM slušnej zápas na Realu, a ve finále hovno z toho. S odstupem času se vzpomíná především na výsledky, tyhle dílčí úspěchy blednou o dost rychleji.

Reagovat
mistr129

V kontextu celý kariéry je před Trpišovským, ale v posledních letech a aktuálně fakt ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

Od minulý sezóny možná tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt mentál.

Reagovat
Spalovač šancí

Úspěchů má víc Vrba. Ale Trpišovský zase podle mě dokázal mnohem víc s výrazně horšími kádry, navíc furt měnícími se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, picovat budou akorát panikovci.

Nicméně projíždím TW a koukám, že i nezávislí novináři a lidi, jenž mají blízko do fotbalu píši, že Baníku pomůže odchod Panika.

Trevorova klika jede

Nehledě, že Bary byl připraven ve čtvrtek ho poslal do pice a jel domu. Správně!

Stara kurva Páník ven, je to neúnosné, kunda jedna

Reagovat
Hokaido

Cením podpis na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
luismiksak

Reagovat
bobis21

Myslím že jediné co by ho v zimě udrželo by bylo 9 bodů z těch příštích zápasů. S takovými výkony to nehrozí... Jen je otázka koho místo něj. Nechtěl bych aby to dopadlo tak, že vezmeme nějakého "zkušeného", koho už vyhodila půlka ligy... Nejde jen o to udělat změnu, musí to být změna k lepšímu. Z realistických tedy zbývá snad jen Látal, Holoubek a Kozel? A nevím jestli brát sparťana...

Reagovat
smazaný uživatel

Látala nechtěj ani fanoušci Olomouce

A přeju vám Skuhravého.

Reagovat
bobis21

Právě proto že ho v Olomouci nechtějí je realistický. Svědík by byl lepší, ale momentálně je výrazně méně reálné jej získat. Navíc by současný tým mohl Latalovi docela sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je třeba na takovém Haškovi nerealistického? Jasně, sparťan, ale když to byl Trpišovský snad taky a šel do Slavie, mě se Haškova práce líbí...Takový Jánoš lajkuje na IG snad všechny statusy Sparty, ten tam má pořád srdíčko a co? Je tahoun, tak to nikoho moc nezajímá odkud je, to samé Reiter, Jirásek...Fans Bohemky přeci taky nemilují Spartu a Hašek tam byl

Při nejhorším na trenéra posunout Tchuře, klidně hned, stejně to o moc horší už být nemůže, hlavně ta atmosféra by se uklidnila a třeba by se ukázal...

Reagovat
bobis21

Nic, jen jsem zapomněl že je bez práce. Já neříkám že je to vyloženě problém (u něj i Holoubka), jen by to možná do začátku měl jednodušší někdo "místní" - když se začne dařit tak je to pak jedno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych do toho šel naprosto jednoznačně, jo, byla by to výzva, ale ty se hledat v životě mají. Holoubek je na můj vkus až moc zaměřený na mladé kluky a ten proces omlazování našeho kádru nepůjde hned, to není jen o Páníkovi, ale i o vizi vedení, které se k této variantě staví spíš konzervativněji. Hašek má spoustu zkušeností i se spíše staršími kádry...

Reagovat
ratusek

Hašek? Ty ses zbláznil?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm špatného? Když s Bohemkou odváděl super práci...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si ho dokázal u nás představit.

Reagovat
ratusek

Toho sparťanskýho ňoumu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějaké výsledky má. A pod ním by klidně mohl přijít kýžený progres. Třeba na 1,5 roku bych si ho dokázal u nás představit s tím, že pak by ho vystřídal maestro Vrba.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Jasně privedme si arogantního a ubreceneho Sparťanského curaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni čekají až se slavný Baníček ozve s nabídkou, Brabec má už teď 20 trenérů na pohovor, takže bude prostor i sledovat, jací jsou charakterově...Vnímání fotbalu není vůbec důležité, o ten vlastně vůbec nejde...Hledáme sympaťáka roku přeci (a proto chceme Vrbu )

Reagovat
ratusek

Nechci ani Vrbu, ani Haška

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík - Slovácko má šanci na poháry jak v lize, tak v poháru, nemyslím si, že by odcházel od takhle dobře rozdělané práce dříve než v létě, možná kdyby se ozval top klub, na to by mohl slyšet Slovácko i finančně, Baník jim ale není ani náhodou.

Kozel - má rozdělanou práci v devatenáctce, zajímavý tým a kvalifikaci mají až někdy v březnu

Holoubek - my máme starý kádr, on rád pracuje s mladými, jeho asistent Jarošík nás fakoval minulé léto při přípravě s Ružomberokem, Holoubek se taky párkrát otočil a koukal na nás jako na totální lůzu, to tam ani synci nic neřvali špatného, jen pár výkřiků na adresu Sparty...Kdo dál? Nikdo mě nenapadá.

Jasně, že Hašek je svůj, ale to takový Vlastík byl taky, vidím tam podobné rysy v té jejich neortodoxnosti, ale taky si myslím, že jak Vlastík (což dokázal), tak i Hašek mají skvělé vnímání fotbalu a jsou svým způsobem géniové...Ať si říká kdo chce co chce, on odvedl skvělou práci v Bohemce, s tím materiálem a dostal na vysokou úroveň i mladé hráče, zlepšoval je, což mi v FCB strašně chybí...

Reagovat
ratusek

To jsem o Holasovi nevěděl

Mě.by se líbil Kozel, ale ten od repre nepůjde. A něco mi říká, že po podzimu vyrazí Látala a my ho vezmeme, ciž nevím, jestli je dobrá varianta

Reagovat
lichna.

Není to ani o sympatiích. Trenér Baníku by měl ale přece jen nějaké hodnoty reprezentovat. A ne, abychom po každém zápase brečeli kvůli trávníku apod. Navíc je to zarytý sparťan..

A osobně si ani nemyslím, že je to trenér pro velký klub nebo momentálně ne.. Takže Haška fakt prosím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že máš takový názor i na Holoubka, viz má reakce na ratuska. Pak je všechno v pořádku.

Reagovat
lichna.

Nemám, Holoubek na mě působí jako sympatický Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Páník má nějaké hodnoty k tomu reprezentovat FCB?

Reagovat
Salfovic

Jo, prej je to kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Látal snad ne. Ale nedivil bych se. Už sme ho dělali na jaře, ale Sigma byla v tomto ohledu "silnější na mici" a podepsala ho.

Já bych si klidně dokázal představit i trenerskou skupinu starý Baránek se Sloncikem třeba. A Galasek

Reagovat
lichna.

Aby to zase nebylo moc individualit na jednom místě. Vís jak to dopadlo, když tu byla skupina poradců..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, o tom žádná, strašný paskvil. Tady to beru spíše z pohledu toho, jak FCB tehdy vedl Svědík právě ve spolupráci s Baránkem a ještě s někym.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bernady?

Reagovat
HorajzmAmmann

a mimochodem nebyl tam i Cviertna zahrunutý?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ! Máš pravdu

Reagovat
lichna.

To si povíme, až tu Vrba skutečně bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Ón bude, ale podle mě až za delší dobu, škoda

Reagovat
lichna.

Za mě když už změna, tak někdo, kdo zvládně implementovat mladé, klidně postupně. A Vrba klidně někdy v budoucnu.

Protože jak jsem už psal, důvěra v 13 nejlépe zkušených hráčů je věc, kterou mají Pánik a Vrba podobnou ve vnímání fotbalu. .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Bruckner s Uličným měl své koně, to není nic nového.

Ale přeci jen s Vrbou by mohla nastat ta kýžená zlatá doba. Ano, upínám se k tomu, možná i slepě, ale upínám.

On miluje Baníček, ví, jak to tady chodí a hlavně by mohl mít motivaci v tom směru, že je tu výzva Baníčku dotáhnout k mistru a do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

U Vrby je ale rozdíl v okolnostech - je dlouhodobě pod stálým tlakem na titul, v nejhorším případě na předkolo LM z netitulového místa. V Plzni na práci s mladými prostor prakticky nemá. Vodili skoro na koho si ukázali (než začala míchat kartami Slavia) a hned chtějí výsledky a prachy z LM..... Ale myslím, že stejmě ještě bude chtít ven.

Nejsem si ani jistý, jestli by Václav byl ochoten pustit balík na mzdu. Chce pokud možno kupovat Radvanice, mikdo nevíme, jak tam může vylézt cena ?? .... i když může se stát, že správkyně bude ráda, jestli někdo bude schopen mít zájem ..... Tam je otazník. Je potřeba nadstadartní tvořivý záložník, zřejmě nadále i stoper (navíc Prochy nejspíš skončí nejpozději po sezoně....). Vidím to spíš na snahu o Svědíka po sezoně ..... Jo kdyby chtěl kápnout sponzor, tak by nejspíš po Vrbovi i silněji šel ......

Reagovat
lichna.

Tak podle toho, co píšou Plzeňáci ty pravomoce a materiál k zakomponování mladých do sestavy dostal. Těžko říct no.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná teoreticky dostal, ovšem za nezměněných cílů a úkolů......

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná čte co tady píšeš.

Sezona v Plzni stojí 300 mio a hovno z toho, fanoušci žádní, na EF potrat Blasp a jeho sestra Nobody...

Reagovat
Blasphemer

Jo, určitě to tady Vrba čte. Ty dementí prasopse.

Reagovat
db18

Reagovat
meno

Koho místo něj? Holoubka? Haška?

Reagovat
Blasphemer

Já bych si přál nejvíc asi Svědíka.

Šádek prý jednal/jedná s Gulou. Na tom mě sere akorát, že je Slovák. V Trenčíně to stavěl na mladých, teď trénuje slovenskou U21. Takže přesně to, co potřebujeme. Postavit novej kádr z mladíků, kteří nám teď lítají po hostování a definitivně tu přestavbu dotáhnout. Nebudu nasranej, když přijde, ale raději toho Svědíka. Nebo třeba Webera.

Reagovat
db18

Když to bude někdo z těchto tří, tak budu nadmíru spokojen.

Reagovat
twelwer

Dostal by Gula u Vas cas aspon pol roka alebo rok aj keby boli vysledky povedzme zufalejsie ?

Reagovat
db18

Těžko říct... Ale kdyby přišel s tím, že by měl robit přestavbu mužstva, tak si myslím že ano. Horší je, že by to příští rok chtělo skupinu evr. pohárů, aby byla jistější finanční situace (jako, ohrozit by to klub ještě nemělo, ale pak by to měl těžší v dalším roce)

Reagovat
twelwer

Tak to je take lebo aj on so zilinou najskôr pomay vypadol, kym si to pretvoril podla seba, a u Vas by bol medzi dvoma kolesami mat vysledky a idealne nejaky pohar a za druhe nieco budovat prerobit kedy sa nemusi len vyhravat

Reagovat
db18

Tak ty výsledky by se očekávali hlavně v červenci/srpnu, když by se to povedlo tam, tak je zbytek klidnější.

Proto by asi bylo lepší ho přivést teď v zimě, kdy by měl jednak víc času na přípravu a pak taky větší klid na tvoření.

Reagovat
Hokaido

Pokud Plzeň Vrbu vyhodí, tak bych ho hned bral všema deseti. Jílek stejně není pro Spartu ten pravej, to je jen čekání na nějakou delší sérii bez výhry a bude muset letět.

Reagovat
Blasphemer

Jednou už vás do píči poslal. Mohl by i podruhý.

Reagovat
Hokaido

Jako nedivil bych se. Žádnej Sparťan to není a jsme v takových hovnech, že se mu k nám asi moc chtít nebude.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně si tim zazdí cestu do Plzně. Tam by ho při prvním vzájemným zápase ukamenovali, i když to je tým plnej sparťanů

Reagovat
lichna.

Ale to by Rarášek musel začít fandit jinému klubu

Reagovat
Hokaido

V tom případě to vidím jako win-win.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
lichna.

Reagovat
Rarášek

Vrbu nikdy.

Reagovat
Kuchta

Sis vyndal Spartu z oblíbených? Srdcař

Reagovat
Losinho

není o čem, pro vás jackpot.. Jílek je špatnej vtip

Reagovat
Rarášek

Jono.

Reagovat
Greny

Na to máte dost mladej kádr... Chudák Hlozek

Reagovat
KingMaster13

By ho prodali k nám

Reagovat
KingMaster13

To by jsi zabil Raráška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Godwinson

Jen jestli by to byl vubec nejakej upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Slavia jednou ztratí, Bolka taky, a oni neporazí ani Kurvinou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně byli horší.

Reagovat
Kincl

Zase buse hrat pitoma Bolesav pohary, aby tam predvedla klasickou bidu a ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

ja se spis modlim at je nehraje sparta

Reagovat
luismiksak

Reagovat
skat

tak při týmech, kterým fandíš, by ti to mohlo být vyloženě jedno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím co tady píšou ti dva potrati z plzně tak moc přeji Vrbovi ať s Baníkem bojuje o titul.

A kdo miluje Pánika tak ať si uvědomí jaké možnosti Baník má (jasně, není to 500 mio na sezonu, ale i těch 200 je dost).

Reagovat
db18

Za Pivarníka to taky horší nebylo...

Reagovat
ratusek

Se budeš divit, až ho ohlásíte na jaro

Reagovat
db18

No to jo... já čekám Haška (na doporučení Koubka ) nebo Gulu.

(Horváth předpokládám ještě zůstane u Bčka a případně ho zkusí až po tom, co skončí i Limba)

Reagovat
ratusek

U Horvátha vůbec nevím zda se dá čekat nějaká trenérská kariéra. Jak je na tom vlastně v tom béčku?

Reagovat
db18

tak licenci už podle mne má i tu nejvyšší... a myslím, že ohledně trenéřiny to má v hlavě srovnaný...

...no, hraje to, na co ten tým má, takže žádná tiki-taka, ale přímočařejší styl ze zajištěné obrany - ale teď co Grajci vypadl do obrany, tak se to celkově zlepšilo i do ofenzivy a myslím, že na jaře už se dá čekat i sebevědomější hra na míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Karviná na dně, správně.

A Opava... No, nečekám v pátek nic snadného, vůbec. Zvláště, když stará kurva Páník udělá zas nějakou WTF? sestavu a taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

stará kurva vy jste fakt banda nevděčnejch šašků

Reagovat
Bakary3

Dyť oni jsou jak kolovrátek, furt to samý dokola

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Spis proste tupci. Kde nic neni, ani smrt nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeňte si na obrovské úspěchy pana Ščasného a vaše nadávky na něj. Já jsem vám v tom fandil, protože jste hráli prostě nemoderní fotbal...Ale rozhodně jste vybrané vyjadřování na jeho adresu nepoužívali. Tak nechápu proč to vyčítáš nám s Páníkem .

Reagovat
ratusek

Protože jsou to dementi, co mají krátkou paměť a že to lajkuje i blb z Plzně mě nepřekvapuje. Sparťani fakovali Zdendu, Slavisti Šilhavýho, Plzenáci ted Vrbu, ale nejhorší sme jen my

Reagovat
KingMaster13

Šilhavýho jsme ani pořádně fuckovat nestihli protože ho docela brzo vyměnili Nicméně byli jiní trenéři co to schytali

Reagovat
ratusek

Pastoor a tělocvikář?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Co? Šilhavýho odchod si ani spousta lidí nepřála a větší hate byl na Trpiše po první prohře s Jihlavou.

Reagovat
KingMaster13

Ten dostával luxusní sodu no, to si pamatuju jak jsem se tam s těma čurákama na fb v jednom kuse hádal ať ho nechaj bejt

Reagovat
mistr129

Tak ono to jaro stalo fakt za hovno, naštěstí tam byly už ze začátku náznaky, že to bude dobrý, takže jsem nepropadal panice

Reagovat
KingMaster13

Tak samozřejmě že ano ale v Liberci ukázal že je více než kvalitní trenér a i já viděl ty náznaky, že to bude prostě dobré

Reagovat
ratusek

Když to beru stejně jako měřítkem místní a obecné internetové diskuze, tak ste Šilhavku vyhazovali, protože byste se s ním.nikam neposunuli.

Copak.mi to.připomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý nezvládl postup do LM, ani do EL a začátek ligy to pokračovalo.Ona ta hra pod ním i přes zisk titulu nebyla hitparáda.Tým mu postavil DUMl. a když měl po odchodech tým poskládat on, tak selhal. Tak zaslouženě šel a dnes je vidět, že to byl správný tah.

Reagovat
mistr129

Ta paralela je mezi nimi (podle toho co čtu od banikovcu) velká, oba z toho týmu vymačkali maximum, ale pak to začalo stagnovat zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslím si, že Šilhavý z toho týmu vymačkal maximum, spousta hráčů, co pod ním hrála je ve Slavii dodnes a na maximu nejsou někteří ani teď.Spíš to bylo maximum Šilhavého, co je schopen z týmu vymačkat on.je to vidět i v repre, on prostě na TOp fotbal nemá a měl by odejít i z repre.On může zvednout herně Teplice, Příbram, Karvinou,ale ne reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Vždyť ho klidně vyhazujte, já vás vidím jen občas, takže netuším, jak “pohledně” hrajete. Ale jen málokdo nadával Šilhavýmu tak, jako někteří Baníkovci Pánikovi teď, a když ano, tak to od ostatních schytali

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tak mě se taky nelíbí Pánikovi nadávat do kurev atd. Ale pokud je pravda, co tu prosakuje, tak se tomu nedivím.

Nicméně za záchranu, finále poháru si zaslouží úctu. Ale už prostě přesluhuje a měl by jít o dům dál

Reagovat
HorajzmAmmann

jako osobně mi to je celkem jedno, ale když to tady trevorovi a cukroušovi pořád žerete... Holt v Liberci se řekne jdi pryč a v Ostravě jdi do kurev ty buzerante... více méně je to ale stejná myšlenka.

Reagovat
HorajzmAmmann

* ty cype... sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Bavili sme spolu v Teplicich nebo si nebyl?

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Pred Sks jsem dostal zapal plic nebo nějakou podobnou picovinu a ještě se z toho dostávám... Takže na fotbal ted seru. A nejhorší na tom je to, že mi to ani nevadí.

Proste si dávám od aktivního fandění pauzu a pojedu třeba na stadiony kde jsem ještě nebyl... Slovácko, Budějovice a podobně. Letos to vidím asi takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

V Budejkach je to fajn, tam se tesim!

Reagovat
smazaný uživatel

Dost takových lidí bylo, ale že by mu někdo až takto nadával, to se říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se tě zeptal jaký máš názor na lidi ve vedení, kteří toho Páníka ve funkci drží? Nemyslíš, že on jen dělá svou práci a to podle svého nejlepšího svědomí?

Vždycky jsem Tě považoval za člověka, který zde přináší rozumné myšlenky a zajímavé informace. Poslední dobou mi připomínáš trola. Chápu, že ho nemáš rád a musíš snášet útoky lidí, kteří to vidí jinak, ale taková nenávist, osočování ostatních fans a vytváření spekulací a předpovědí jen na základě antipatie, už hraničí s úrovní komunikace na Pražském Hradě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně vedení, Bělák, Rak dělají, co můžou. I ten marketing mi příjde, že se zlepšil.

Jankul...Těžko říci.

Udělal posílení za málo peněz, to se musí nechat. Ale pokud on třeba zrovna drží ruku nad Páníkem...

A co se týče mého vyjadřování k Páníkovi. Chápu, že to nemusí být někomu po chuti, ale tady nejede vlak. Jak on se chová, takovou bude mít odezvu. Ani přetvářka mu nepomůže.

Reagovat
Salfovic

Ó, jak já bych Baníku přál toho Haška. Číst pak stesky po staré kurvě Páníkovi, to by byla krása.

Reagovat
Puskas

Byla by to parafráze starých dobrých časů...

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta nadává na Jílka, Plzeň na Vrbu, Baník na Pánika... ale jediný problém je jenom u Pánika.

Běžte se s tím už vysrat...

Reagovat
Losinho

U Jílka by s tím měl bejt problém?

Reagovat
Greny

no jestli to nebude tim ze Plzen hraje pod své moznosti.. Jilek se Spartou taky nepredvadi to na co maji .. ale momentalni Banik podle me uz víc vytezit nemuze bez posileni kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle logiky místních by fans Plzně měli být Vrbovi vděční a že je za co, to je s Páníkem a Baníkem neporovnatelné. Jílek se Spartou rozhodně nehraje špatně, jen se povrchní lidi na všechno dívají skrze body, ale ne třeba přes statistiku expected goals atd...

Reagovat
Puskas

Vděčnost se může projevit tak, že se na něj nebude útočit takovýmto způsobem. Je to úplně zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před týdnem bych s tebou asi souhlasil, ale jestli Páník ničí Baroše, jak jsem se mezi řádky dozvěděl včera od novináře, který dělá hlavně Spartu, tak promiň, ale řešit se to slušně úplně nedá...Doteď jsem to bral spíš jako něco, co je trochu nafouknuté a přehnané, vadil mi spíš pro ten válečný styl fotbalu venku, za zvláštní střídání a nedostatek trpělivosti s mladými...Teď to ale vypadá opravdu na to, že je to o tom, jestli z týmu odejde Bob a nebo Baroš, což bych bral jako obrovskou chybu, jasně, vím, že na hřišti toho už moc třeba nenahraje, ale určitě jsem s ním počítal na místo v realizačním týmu, taková legenda by si to zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já to mám tak, jak jsem to tu už psal, že kdyby v létě odešel a místo něj přišel někdo dobrý, zlobit se nebudu. V rozjeté sezoně jsem ho měnit nechtěl, zvláště když se patrně pohybujeme na pozicích, které jsou naším momentálním stropem; kdyby měl v zimní přestávce odejít, ok, ale plivat na něj určitě nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na práci v klubu to moc nevidím. Bydlí v Praze a odvíjí se to od rodiny ....Ale rozhodně by měl končit na hřišti a ne z důvodu neshod s trenérem. Prostě uplynutím sezony nebo smlouvy ..... Měl jsem za to, že mají s Páníkem nadstandardní vztah, působilo to tak ....

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavně se mluví už poslední týdny o tom, že MB 27 v zimě do pražského přeboru, kde se hodně skloňuje jeho spolupráce s týmem Přední Kopanina.

Pokud to opravdu nastane a jeden z důvodů bude Páník, tak to bude teda trenérův majstrštyk.

Mám na Baryho svůj názor, nasral mě třeba, jak se choval po Jablonci a vlastně nejen tam, ale je to jedna z největších legend FCB a symbol klubu, proto by zasloužil pořádnou rozlučku, ne případný zimní dochod kvůli staré kurvě Páníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlučku na Bazalech udělá, ale i herně by měl končit v Baníku (v lize) a na hřišti, pokud zdraví jen trochu dovoluje ..... No, je dnes těžko odhadnout, jestli se v pauze bude něco dít. Svědík nebude k dispozici dřív, než po sezoně. Vrba teď těžko říct odkdy, ale moc nevěřím, že by Václav bez dalšího sponzora by byl ochoten pouštět na něj balík, pokud je potřeba příchodů do kádru a bude usilovat o získání Radvanic (čertví, na kolik to může finančně přijít, záleží i na zájmu jiných, jestli bude.....). Navíc Vrba bude chtít ještě ven.....

Na druhou stranu Václav neprodal Zia za slušné peníze, s tím, že chce nějaký úspěch, patrně teda v poháru ..... Což je dnes dál, než blíž. Takže může víc prosazovat trenérskou změnu ...... po podzimu bez zlepšení..... Kaloč je furt marod nebo co ? Že teď ani k lavce nečuchne ? Smolí mě, že víc trenér nevytřískal z nadšení Kuzmy po přestupu...... Teď střídání Smoly až v 87. minutě - to zas kurfa bylo co ? Nějak pozdě na snahu o změnu ...... Ale říkám si - malý progres tu je. Jinak by šel v 70-é Šindelář na vyztužení zadku, bo 1-1 na 60 minut marných Teplákách se počítá .....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to viděl na ty Bazaly, nicméně, jak sám píšeš, měl by končit u nás. A ne, že by v zimě odešel kvůli rozepřím.

O Radvanicích nic nevím, že by tam něco měl podnikat. Jen nedávno sem slyšel, že ho vábí ty Vítkovice, ale snad ne. O tom sme se myslím již i baviíli.

Co se týče Zia, nedávno byl Venca zas v Poznani, tak kdo ví. Cena Zia určo krapet spadla, když není v repre + nestabilní výkony týmu.

Ohledně Filipa. Marod není, už je cajk, ale tak znáš to...

Ohledně Kuzmy, normálně dnes sem ohledně něj přemýšlel, že ty jeho výkony jsou na sestupné tendenci, čím to bude? Jestli z pohodlnosti nebo jak s ním Páník mává ze strany na stranu?

Těžko říci. Ale je pravda, že v posledních týdnech je neviditelný.

Mě nasral Páník už tím, že sem viděl sestavu. To jsem věděl, že to zas bude jedno velké "Co to kurva je?!"

Reagovat
smazaný uživatel

Měl v úmyslu kupovat tamější hřiště od nějaké správkyně konkursní podstaty nebo kterého šlaka ...... Zaznělo to na Parlamentu. Jestli je to pořád aktuální nevím ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mu vdecni jsme. Nevsiml jsem si, ze by mu nekdo nadaval do kurev. Proste si jen nekteri prejeme jeho odchod. To je vse.

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

což je hrozná píčovina... hrajeme odporný fotbal 4-4-2 na dvě kopyta, vůbec nedokáže rozeznat formu hráčů, lavičku nechá prázdnou místo toho, aby tam dal kluka z B-týmu, venku jsme úplně v píči už 2 roky, doma dokážeme lepší tým porazit akorát po haluzu...

Myslím, že dal jsou obrovské rezervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za x-tou rekapitulaci proč nechceme Pánika. Všiml jsem si, že jim to vysvětlení zkracujeme pořád více a více, jednou to snad přečtou celé. Jen trevor to zkrátil až moc, na: "Pánik je kurva"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Protože stará kurva Pánik je s mnohem levnějším kádrem na tom stejně, jako megahvězdná skvadra Jílka, který by podle některých měl dostat ještě čas

Reagovat
smazaný uživatel

To měl, Jílek musí zůstat.Jen on dokáže dostat Spartu do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně To mluvíš o té Spartě, kterou jste zatím v lize přehráli jen vy? A o tom Baníku, který se nechal přehrát i Karvinou v červenci nebo který si zajel na hřiště nejlepších mužstev jen na výlet, bez nějakého většího vzdoru? Body jsou až to poslední na co koukám, zvlášť v této fázi soutěže...

Reagovat
mistr129

No samozřejmě že myslím body, za bytí lepším si Jílek nic nekoupí. Ztráty bodů, i když soupeře prehrávali, jdou z velký části na jeho triko, vzhledem k jeho čachrům z obranou, z čehož pak pramenily ty individuální hrubky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má v týmu obří potenciál, my ne, to je taky strašně důležitý faktor. Zápas na Spartě taky ukázal jak jsme "vyrovnání", byli jsme tam akorát k smíchu...Jako utěšovat se pohledem na tabulku a jásat, že jsme s nimi na 26 bodech to fakt není nic pro mě Už ne, byl jsem rád, že Bary je tehdy v dubnu rozkopal a vyhráli jsme 3:2, což bylo klíčem k záchraně a i ta pozice před nimi po podzimu loni byla super po těch letech, ale je třeba se posunout. Jílek se mi jako úplně skvělý trenér pro ACS taky nezdá, ale faktem je, že z hlediska systému jsou asi hned po vás tím nejlepším mužstvem ČR, že dělají někteří jejich hráči takové individuální chyby je druhá věc...Minimálně rok bych mu ale dal. Zatímco Baník pod Páníkem pořád stoupá po nějakých "schodech" a faktem potom je, že od července 2018 vyměnil Jablonec takřka celý kádr, ale pořád si s námi dělají co chtějí, Boleslav se vzpamatovala během zimy 2019 a teď jsou taky jinde, Liberec jako vaše farma, doplněná pár druholigisty pod dost kritizovaným Hoftychem je taky úplně jinde herně...Nevím, no, promiň, že nejsem úplně optimistický .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec je venku marný zrovna tak jako Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to i Boleslav a vlastně i Jablonec, prakticky celá liga až na Slavii (aspoň bodově, když se tady na to tak hledí) , ale třeba ten Liberec se prezentoval v Plzni (než přišel zářez) a na Slavii o dost jinak než my, daleko lépe, vyhrál v Boleslavi...Mám z nich lepší pocit prostě, i když zase je fakt, že jak Libe, tak Bolka i Jablonec mají dost hráčů z hostování, ale my nemáme kádr s věkovým průměrem 25 let, ale skoro 30, takže třeba oba kraje obrany jsou už věkově na hraně, 3/4 útočníků jsou 30+, brankáře dost kryje Laštůvka, Budinského jsem čekal už s trochu stabilnější formou, že bude dobrou jedničkou a to zatím ne...

Reagovat
lichna.

Já myslím, že 17 zápasů je dost velká porce na to, aby se porovnávalo i dle bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ta forma kritiky je uplne odlisna. tady se jedou konspiracky o sikanatorovi, protoze ma trener oblibence (coz ma uplne ale uplne kazdy trener)

vetsine lidi by nevadila kritika panika, ale vadi zesmesnovani, prehnane nadavky at se stane cokoli, smesne narky a nulove uznani, za to, co s vama udelal (samozrejme ne od vsech, ale kdyz to ta skupinka pise kazdy den nekolikrat, tak je to otravne)

a treba ja mam nazor, ze s tim kadrem na nic moc vic nemate (ale to uz OT)

Reagovat
smazaný uživatel

Miliardakrát jsem tady psal, že za ten kádr může hlavně on, protože nechce a neumí pracovat s mladými. Neměl odcházet v létě Šašinku, na něm se to mělo postavit, měl přijít kreativní hráč...Navíc o tabulku jde až v poslední řadě, především v této fázi soutěže, jsou daleko důležitější statistické ukazatele.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pisu, ze je to jen muj nazor a jeste je to off topic, toho vlakna a jadra toho komentare

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, ale řešit formu jak to píše trevor a týden co týden to řešit je taky dost debilní.... Za týden mu překvapivě do těch kurev nadávat bude taky.... tak tady na něj nemusíte reagovat, pokud se vám to nelíbí.

Ostatní tady jsou kurevsky vděčný... že má trevor jiný názor už nezahrnuje i ostatní.

Reagovat
andrew96

Nechci rýpat, ale tohle je diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale vis jak to je.. jednoduse to moc nejde oddelit. jinak ja se to tady snazim resit malo, ale kdyz ses ptal na dovody, tak jsem odpovedel.

ono me by to samo zas tak nevadilo, kdyby se pak trevor necpal do role obeti, to je proste (viz treba to jak pise, ze reaguje je jen na ty, se kteryma se da diskutovat, kdyz sam o diskuzi nema zajem, kdyz jede "panik stara kurva")

slo mi jen oto, ze to srovnani neni neni uplne stastne, kdyz u ostatnich takoveto narky nevidis, zatimco u baniku aspon v 1/3 ano..

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravého.

Reagovat
db18

Tak prý podepíše Viktorka spolupráci se značkou Macron, až skončí smlouva s pumou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je

Reagovat
db18

Lazio, Nice, TSV 1860, Brugge, Sporting...

https://www.macron.com/eu/en/content/sponsorship

Jde to rozkliknout, máš tam pak většinou i produkty (dresy, trenýrky atd)

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to uplne hrozny.

Reagovat
db18

Bude záležet na přístupu, ale když vidím originální design i u Lechu, TSV atp. tak jsem docela optimistický.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Spalovač šancí

francouzský prezident

Reagovat
Rothbard

Neobjektivní Novinář na FB:

Dnes jsem dodatečně mrknul na remízu Plzně s poslední Karvinou a největší problém měla Viktorka jednoznačně ve středu hřiště. Bylo znát, že si to hráči při absenci Proskeho nemají s kým dát...

Reagovat
smazaný uživatel

humtkr lvl ulice

Reagovat
ratusek

Ale to tady většině troubům nevysvětlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, reaguji jen na ty, se kterými se dá mluvit, zbytek nějak "nevidím" :-)

Reagovat
Bakary3

Překvapení, když poslal na hostování Šašinky, který ty minuty udělali minulou sezonu.

Toho jednoho jste stejně posílali někam...

A přišel Smola, za kterýho jste vlastně jako posilu do útoku byli docela rádi a myslím, že dobrý řešení, že ten lepší Šašinka hraje na Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nejvíc minut udělal z těch hráčů do 23 let loni do 16. listopadu třiadvacetiletý Stronati , ale ano, i Šašinci udělali dost, myslím, že Jakub ještě víc než Ondra, jestli si na to dobře pamatuju, když jsem to dělal. Já si třeba myslím, že Ondra už hostovaček prolezl dost a nikde odcházet nemusel, mohli na to na něm postavit, mít tu důvěru, tak bych mu věřil. Když jsem procházel články z ledna tohoto roku, tak chtěl Páník brejkový typ útočníka (což měl být Mebrahtu) a v červenci už chtěl zase vysokou devítku, tak moc nerozumím, jak se situaci za půl roku mohla takhle obrátit To je taky zvláštní obrat, koncepce...

Reagovat
Bakary3

Jo, to jsem si taky rikal, ze nekdo "zestarl", napadl me Stronati nebo Hruby.

Tu koncepci asi nebudu nejak hodnotit, nevim

Ale vlastne... Kadr zustal, jen prisla posila do utoku, kterou jste snad i vy chteli (jak se tu na Diopa nadavalo...) a v navaznosti na to sli Sadinkove hostovat.

Jak pises, starsi na to asi nema, ale tam jste dost mozna radi, ze jste ho aspon nejak udali...

U mladsiho dobre, ze bude hrat.

Je mi jasny, ze jako naboje proti Panikovi to zase hraje do karet, ale ukazat cislo bez souvislosti mi prijde jako prazdnej argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hráče do 23 let je to v tom období 7:4 ve prospěch loňského roku, letos se do toho započítaly i nějaké minuty ještě třiadvacetiletého Holzera, který má narozeniny na začátku srpna. Vyargumentovat si to určitě dokáže, i kdyby s ním o tom někdo reálně mluvil, ale lákalo mě to a je to i dost virální, takže se vyplatilo. Teď je trendy pracovat s mladšími a Baník - Páník jsou za to dost kritizování i "nebaníkovskou" veřejností. Samozřejmě Jakub na to neměl, nemá a kdo ví, jestli někdy vůbec na první ligu reálně mít bude. Smolu nevím kdo chtěl a nechtěl, spíš se tu řešilo, jestli lidi berou, že přišel z Opavy a nebo neberou. Dle mého soudu by to smysl možná mělo, kdyby Bary ukončil kariéru nebo prodali Diopa, ten prostor pro Ondru jsem si přál větší už na konci minulé sezóny, teď jsem z toho rozpačitý...Ale proti Smolovi až na tu trapnou simulaci proti Liberci nic nemám, on se snaží, bojuje, to je hlavně proti "koncepci" klubu, někdy mi to fakt přijde jako něco ve smyslu, vezmeme někoho, kdo je zadarmo a měl dobré čísla, věk/klub/jiné statistiky neřešíme...Tak i u Lalkoviče to cítím. Za Reitera jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva, to je dost šílený...

Na druhou stranu základ bych cca dával stejný (až na pár vyjímek) Že těm klukům nedá čuchnout ani doma za stavu 3:0 pro Baník a narve tam v 85. minutě Procházku je už hrozná píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je stále dokola to, o čem hovoříme.

A pokud už má proti sobě i Baryho, tak by měl abdikovat sám, když nemá zastání ani u starších hráčů.

Máme jít po schodech, ale ty schody jsou čím dál větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou větší, protože aktuálně nejedeme ani výtahem, ani nejdeme po schodech, ale trčíme v mezipatře (myšleno áčko). Není to teď ani tak, ani jinak. Na poháry to na hřišti za dané situace není..... na hřištích čelních týmů předvádíme připosrané výkony plné pokory a respektu ....

Z druhé strany, kdybychom si řekli - OK, tak tudy zatím nic, tak aspoň toho Kaloče budeme po chvílích ohrávat, a když nebyl Jánoš, tak ho tam dáme - tak ani tohle není..... A přestali ven jezdit vyhrávat. Když hořela koudel u zadku a museli, tak museli. Dnes, když nemusí, tak "rádi bychom něco přivezli". Ne vyhráli, ale něco přivezli....... Nehejtuju to, že je to rovnou všechno špatně. Jen tam nevidím nějaký směr....... Ani směrem k čelu, ani směrem aspoň k 1-2 mládežníkům...... Teď ani ty schody .....

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem viděl tu sestavu na Teplice, víc priposrane to ani nešlo. V Teplicích ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou mu 5-4-1 vyslo proti zidum tak ted s tim bude otravovat a sikanovat nase oci zbytek podzimu, kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Je to dvousečný, když bude nechávat Procházku sedět poté, co prodloužil smlouvu, taky to může udělat dusno v kabině. Ale jak píšeš, základ víceméně stejný, to srovnání z té tabulky je mimo, nicméně vždycky vyhlížím mladého hráče na střídání, odenepaměti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co proti Páníkovi furt mají. Vytáhl je ze dna až do bojů o Evropu prakticky během dvou let.

Reagovat
ratusek

tvl nezačínej i ty. mám tě za rozumného

Reagovat
smazaný uživatel

To díky. Baník nesleduju, ale čistě výsledkově jste na tom líp než před pár lety.

Reagovat
HorajzmAmmann

njn, když v Baníku hrál základ Kaprálik, Staško, Soukup, Panič, Machovec, Ježdík, Lučič, Červenka a další legendy ...

Reagovat
ratusek

Kaprálik, ani mi to nepřipomínej a Ježdík zas uplnej tragéd nebyl. i když tehdy ty nároky byly na minimální urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Jak prosím hodnotíš Tijaniho, + a - v jeho hře, když jsem ho občas viděl, tak se mi strašně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně umí ty souboje a hru hlavou. Prakticky nedělá chyby, i když v posledních zápasech nepůsobil tak sebejistě. Bude zázrak, když ho přes zimu udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o zájmu Baníku Byl bych rád...Dokázal bych si představit, kdyby u vás i třeba zůstal na hostování do konce sezóny, ale mladého stopera s takovými parametry potřebujeme jako sůl, Šindelář je bez techniky a Procházka za zenitem, navíc čekám, že Stronati nejpozději v létě zvedne kotvy a půjde někde do Rakouska či Polska. Jinak vám ten postup přeju, ale s vaší venkovní "formou" to budete mít složité i do baráže. Když se už celkem dotáhla Zbrojovka, tak čekám, že si pro to první místo nakonec dojdou oni...

Reagovat
Fakt

Reagovat
Stannis Baratheon

Hodně odvážný tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tomu snad sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz ne, rano moudrejsi vecera.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico co ten Luhovy v Dohranh.. To je expert.. Kdyz uz chce mlet picoviny tak at se aspon nauci mluvit kokta, proc ho tam proboha zvou.. A perlicka byla ze nemuze zhodnotit jestli byla v Opave penalta protoze nebyl ucastnikem toho souboje

Reagovat
Puskas

Tak on to dovysvětlil - že někdy je ten kontakt minimální, přesto může způsobit pád a televize to neodhalí, ale neví, jak to bylo tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně fotbalu rozumí víc, než vy všichni tady dohromady.Ono je to stejné, jako ta penalta po zákroku na Olayinku.V TV to vypadalo, že se ho nedotknul, ale sám Kodeš přiznal, že ano.Tak přesně tak to Luhový myslel.

Reagovat
ttopi

To ano, ale tohle co řekl je klasická vyhýbavá odpověď. To si tam můžou pozvat s trochou přehánění kohokoliv tady z EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave vole, navic myslim ze vsichni videli ze tomu Mesanovic pridal kurevsky.. ale on i na tohle rekl, ze v tom souboji nebyl.. to muze pak rikat na vsechno.. Muzete nam rict neco k tomu golu? Nevim ja jsem nestrilel. Muzete nam rict neco k tomuto obrannemu postaveni? Nevim ja jsem tam nestal. Muzete nam neco rict k tomu ze nam nechcete nic rict? Pica pes, pytel sracek.

Reagovat
Kepy_FCB

může ale neříká

Reagovat
Puskas

On se právě nebojí říct svůj názor a pěkně natvrdo, tady ho řekl též, ovšem v závislosti na zkušenostech, které sám má ze hřiště.

Reagovat
ttopi

Já vím. Ale asi by ho nezabilo říct "Podle mě jo", nebo "Podle mě ne". Vycházím tedy z toho co tu čtu, tedy že neřekl ani jo, ani ne. Ještě jsem dohráno neviděl, pustím si to až dnes.

Reagovat
Puskas

Řekl to, jak to píšu, do toho Hartmann natvrdo řekl, že se tomu smál, když to viděl.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele