Gambrinus liga - preview 24. kola

14.04.2014, 08:42
Aktuality
O důležité body v boji o udržení si v dnešní dohrávce 24. kola Gambrinus ligy zahrají Brno a Olomouc. Třináctou Zbrojovku od sestupových příček dělí pouhý bod, jedenáctá Sigma je na tom o bod lépe. Trenéra Olomouce Zdeňka Psotku trápí hlavně výkony na soupeřových hřištích, venku totiž Sigma zvítězila naposledy v září.
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (pondělí 17:00)
24. kolo české nejvyšší soutěže se bude tradičně dohrávat v pondělí, kdy se odehraje záchranářský souboj mezi Brnem a Olomoucí. Oba týmy dělí bod, respektive dva od sestupu.

Brno sice prohrálo pouze jedno utkání z posledních deseti domácích, ale trápí ho koncovka. V posledních pěti zápasech totiž vsítilo pouze tři góly. Nyní čeká Kotalovy svěřence důležitý zápas o důležité body do boje o záchranu. "Stále platí, že základ je kvalitní obranná fáze a k tomu přidaná hodnota v pokutovém území soupeře, kde se zápasy rozhodují. Po Dukle jsme věřili, že se to zlomí, ale ve dvou utkáních jsme dali jen jeden gól a náš efekt tak v útočné fázi stále není takový, jaký bychom si představovali. Soupeř je na tom podobně jako my, jaro neměl ideální, po výhře nad Slavií několikrát vysoko prohrál a dostal se do problémů. Teď ale trenéři trochu přeorganizovali způsob hry, vrátili se k tomu, co hrávali dřív, a přineslo to proti Bohemians ovoce. Předpokládám tedy, že v podobné sestavě nastoupí i u nás," míní kouč domácích Václav Kotal.

Olomouc absolvovala jeden z klíčových zápasů o setrvání v první lize v minulém kole, kdy doma zvítězila nad Bohemians 2:1. Nyní ho čeká další těžká prověrka. Tentokrát na soupeřově půdě, kde na výhru čeká od konce září a šest zápasů. Navíc fotbalisté Sigmy prohráli poslední čtyři zápasy venku s tristním skóre 2:13. "Další zápas se soupeřem, který je momentálně také v ohrožení sestupem, takže opět budeme hrát o šest bodů. Viděli jsme Brno v posledním utkání se Slavií v poháru, přes kterou dokázalo postoupit. Předtím porazilo Duklu, remizovalo se Znojmem a v posledních zápasech se mu dařilo. Hraje velmi dobře v defenzivě, nebude vůbec jednoduché se přes ni prosadit.," tvrdí kouč Hanáků Zdeněk Psotka.

V sestavě domácích bude chybět potrestaný Košťál a kvůli dohodě klubů Janotka. Za hosty nenastoupí zraněný Ordoš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - P. Buchta, Pernica, Schuster - Malík, Šisler, Zavadil, Keresteš - Skalák, Markovič, Hyčka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Varadi, Dreksa, Škerle, Javůrek - Zahradníček, Houska, Nepožitek, Pospíšil, Schulmeister - Depetris.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava  (neděle 15:00)
Po pouhých čtyřech dnech se proti sobě znovu postaví týmy Vysočiny Jihlava a Plzně. Tentokrát na ligovém poli, na níž oba celky drží sérii tří výher v řadě.

Plzeň s Jihlavou ve středu hrála odvetu čtvrtfinále Poháru České pošty na soupeřově půdě. I přes prohru 2:3 postupuje do semifinále. Západočeši potřebují povinně doma vyhrát, aby si udrželi naději na obhajobu titulu, vidina zisku titulu je po 23 kolech vzdálena na jedenáct bodů. "Věřím, že ligový souboj bude vypadat jinak než ten pohárový, v němž jsme dostali góly po hrubých chybách. Jde o ligové body a my potřebujeme bodovat naplno. Rozhodně jsme nevzdali boj o titul, takže pro nás nic jiného než vítězství neexistuje. Jihlava má momentálně dobrou formu a hraje výborně. Rozhodně proti nám nasadí to nejsilnější. Čtyři její hráči v pohárových utkáních odpočívali a ti určitě tady v Plzni nastoupí. O to bude protivník ještě silnější," tvrdí trenér domácích Dušan Uhrin ml., jehož svěřenci budou rovněž hájit domácí neporazitelnost v této sezoně.

Jihlava figuruje v klidném středu tabulky na devátém místě se sedmibodovým náskokem od sestupového pásma. Fotbalisté Vysočiny se pokusí navázat na středeční výhru v pohárovém utkání s Plzní. "Pokusíme se zopakovat výkon ze středečního pohárového zápasu, v němž se nám dařilo Plzeň přehrávat a také jsme zvítězili. Plzni se vzdaluje mistrovský titul, pokud si chce udržet případnou naději a čekat na klopýtnutí Sparty, tak už nesmí ztrácet body. Doma bude pod tlakem, což bychom mohli využít. Náš tým se dostal po dobrých výsledcích do psychické pohody. Cesta k úspěchu i na hřištích soupeřů vede přes útočnou hru," prozradil kouč Jihlavy Petr Rada.

V plzeňském táboře nejsou sice hlášeny žádné absence, ale visí zde dva otazníky nad starty Horvátha a Čišovského. To hosté hlásí marodku v podobě kvarteta hráčů - Blažek, Marcin, Marek, Tlustý. Hrát nebude ani vykartovaný Jungr.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Tecl.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Mikula, J. Krejčí, Šourek, Vepřek - Jánoš, Kučera - Kukol, Karlík, Vaculík - Harba.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.60 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. SC Znojmo  (neděle 17:00)
Využít zaváhání Teplic i Liberce a pojistit si třetí příčku v tabulce se bude snažit Mladá Boleslav. Na svém stadionu přivítá nováčka ze Znojma, který má aktuálně náskok na sestupovou příčku pouhý bod.

Mladá Boleslav pokračovala na jaře ve skvělé formě a šňůru utkání bez prohry, při které dokázala pětkrát zvítězit, natáhla na pět utkání. Než přijeli na půdu v ještě větší formě hrající Jihlavy, která před týdnem nad Boleslaví dokázala zvítězit. Proti Znojmu by se tak svěřenci kouče Jarolíma chtěli vrátit na vítěznou vlnu a protáhnout sérii vítězných domácích utkání na pět. Na podzim se Znojmem překvapivě prohrála. "Bylo by smutné, kdyby nás porážka s Jihlavou rozhodila a nenavázali jsme na předchozí výhry. Proto se chceme hned proti Znojmu vrátit na vítěznou vlnu a udržet se na třetím místě v tabulce," nechal se slyšet trenér domácích Karel Jarolím.

Znojmo na závěr podzimu i zkraje jara dokázalo zaskočit několik soupeřů a pomalu ale jistě se vzdalovalo sestupovým příčkám, na kterých uvízlo ze začátku sezóny. V posledních čtyřech kolech však Kalvodův celek nedokázal zvítězit. Venku prohrál všechna jarní utkání, doma, respektive v brněnském azylu, pak kromě vítězství nad Jabloncem sbírá pouze body za remízy. A soupeři ze spodních příček se přibližují. "Je to velice kompaktní celek s velkou kreativitou hráčů. Můžeme vzít třeba Jarolíma, který dokáže dobře měnit styl a tempo hry. Je to dirigent, který celou hru Boleslavi řídí. Myslím, že Karel Jarolím nachystá tým velice dobře. Je to náročný kouč, který vyžaduje od hráče disciplínu," vysekl soupeři kompliment trenér Znojma Leoš Kalvoda.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - J. Kysela, Kúdela, Dosoudil, Bořil - Ščuk, D. Jarolím - Zahustel, Koreš, Chramosta - Nešpor
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Helísek, Jonov, Odehnal, Mudra - Gál-Andrezly, Lacko, R. Buchta, Crnkič - Diarrassouba, Vašíček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Relativně v klidu mohou být ve středu tabulky oba týmy, které si to o body rozdají v neděli odpoledne v Jablonci. Domácí Baumit hostí pražskou Duklu.

Jablonec působí celou sezónu nevýrazně a v lize nepředstavuje nebezpečného protivníka, který by se rval o pohárové příčky. Do Evropy se však Severočeši mohou podívat díky zatím úspěšnému účinkování v domácím poháru. V lize se svěřencům kouče Skuhravého více daří na domácím trávníku, kde na jaře ještě neprohráli, zatímco z venkovních zápasů Jablonec na jaře za čtyř pokusů dovezl pouze bod, díky úterní remíze v Edenu. "Z úterního zápasu na Slavii máme dost marodů a i proto nevylučuji, že rozložíme zátěž před nadcházejícími zápasy mezi více hráčů. Rozhodně to ale nebude proto, že upřednostňujeme pohár před ligou. Chceme být úspěšní a vyhrávat každé utkání," uvedl kouč Baumitu Roman Skuhravý.

Dukla na podzim představovala dravou štiku s vysokými šancemi na přední příčky. Atraktivní ofenzivní podívaná slibovala, že se Kozlův celek i na jaře bude prát o vstupenky do Evropy. Když pak v úvodním jarním kole zdolala Dukla i nebezpečné Teplice, zdálo se být vše na správné cestě. Od té doby si však Pražané připsali za šest utkání jediný bod za remízu a hned pětkrát padli. Ze třetího místa tak padli na příčku sedmou a s trochou nadsázky lze říct, že už letos nemají o co hrát. "Dokážeme hrát rovnocenné zápasy s kvalitními týmy, potřebujeme být ale efektivnější a zhodnotit naši zlepšenou hru také výsledkově. Musíme hrát aktivně dozadu a nedělat určité chyby, protože momentálně nás soupeři z každého takového zaváhání trestají a i ta nula vzadu je potřeba jednou odehrát. Prostor pro zlepšování tu je a my se o to musíme snažit v každém zápase. Věřím, že herní krizi už máme za sebou a přijde dobrý výsledek," říká trenér soupeře Luboš Kozel.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - P. Eliáš, M. Kysela, Beneš, Novák - Loučka, Rossi - Kopic, Okleštěk, Fantiš - Třešňák
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Božič, Matěj Hanousek - Hlinka, Koval, Marek Hanousek - Berger, Pospěch, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (sobota 15:00)
Hlavním chodem 24. kola české nejvyšší soutěže bude bezesporu již 281. slavné derby pražských "S". I letos je tu jasným favoritem sparťanský celek, jenž z posledních deseti ligových derby sedmkrát vyšel jako vítěz.

Až 38bodová propast je mezi Spartou a Slavií, což je největší rozestup v historii jejich vzájemných soubojů. Zatímco sparťané vedou tabulku s osmibodovým náskokem, to hosté se strachují o záchranu.

Lavičkův výběr v tomto tradičně ostře sledovaném duelu nebere nic jiného než tři body. Jeho největší pronásledovatel z Plzně v boji o titul čeká na každé zaváhání. "Takový rozdíl mezi soupeři jsem v derby nikdy nezažil ani jako hráč. Ale nevěřím, že by Slavia sestoupila. Přes všechny problémy, které ji v poslední době trápí, je to pořád kvalitní tým, který je naším historicky největším rivalem. Navíc má v týmu hodně mladých talentů i zkušené starší hráče a je na ní vidět rukopis nového trenéra, který se tam snaží přenést holandský styl hry. Před soupeřem cítíme zdravý respekt, protože derby je specifický zápas bez ohledu na postavení v tabulce," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož tým bude chtít prodloužit 25zápasovou ligovou neporazitelnost.

Třináctá Slavia se ocitá 4 body nad sestupovou propastí, body se pokusí urvat v zápase proti tradičnímu rivalovi z Letné. Tam se sešívaným v minulosti vůbec nedařilo, vyhráli na domácím stadionu Sparty pouze dvakrát z 20 ligových derby. "Na zápas se těším, mám derby rád. Rivalitě mezi Slavií a Spartou jsem rozuměl už před tím, než jsem přišel. Hrát derby je krásné, ale důležité je, abych zůstal klidný nejen já, ale i hráči. Samozřejmě emoce vám mohou dát extra impulz, ale nesmíte ztratit hlavu. Pokud budeme schopni kontrolovat své emoce, máme větší šanci na Spartě vyhrát. Sparta je momentálně nejlepší v lize, ale plán na další zápas nemá nic společného s výsledky. Nebojím se žádného soupeře, ani Sparty. Naopak je to výzva, budeme bojovat," řekl slávistický trenér Alex Pastoor.

Domácí nehlásí žádné absence, pouze je nejistý start Matějovského a Bednáře. To hosté nebudou moci počítat s pěticí zraněných Mičola, Piták, Dobrotka, Vyhnal a Lička. Otazník visí nad startem Ritchieho.

Výkop je naplánován na 15:00, je vyprodáno, kapacita stadionu byla z bezpečnostních důvodů snížena na 19 tisíc míst. Zápas bude živě přenášen stanicí ČT sport.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Costa - Dočkal, Hušbauer, Vácha, Mareček, L. Krejčí - Lafata.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Černý - Dostál, Škoda, Smejkal, Neves - Juhar, Zmrhal, Hrubý, Gecov, Boudjemaa - Necid.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Do Příbrami v sobotu zavítá v rámci 24. kola české nejvyšší soutěže Liberec, který bojuje o účast v evropských pohárech.

Příbramští patří mezi týmy namočené do bojů o záchranu. Patří jim aktuálně třináctá pozice a na sestupové pásmo mají náskok čtyř bodů. Další body získat se pokusí doma proti silnému Liberci, s nímž však prohráli čtyři vzájemné duely z posledních pěti. "Věřím, že v domácím prostředí dokážeme napravit nevyužité šance z Teplic a bodovat. Utkání s Libercem je pro nás hodně důležité. Liberec dosáhl obrovského úspěchu v Evropské lize, odehrál kvalitní utkání s výbornými soupeři a ukázal svou sílu. Kvalitu prokazuje také v české lize, kde je stále ve hře o poháry, a přesto, že se jim nepodařil jeden venkovní zápas, mají velice kvalitní mužstvo a spoustu dobrých hráčů," pronesl trenér domácích Petr Čuhel. Ten nebude moci počítat se zraněným Švancarou a rekonvalescentem Abrahamem.

Liberec figuruje na pátém místě na třetí Mladou Boleslav ztrácí pouhé dva body, na vytouženou pohárovou příčku se chce přiblížit v sobotu výhrou v Příbrami. "Sledovali jsme Příbram v posledních zápasech a předváděla velmi dobré výkony. Příbram bojuje o záchranu, bude chtít z toho pásma co nejrychleji utéct. Ale my tam jedeme neprodat kůži lacino, chceme obstát. Víme, že může nastat situace, kdy i čtvrtý tým z ligy půjde do pohárů. Zbývá sedm zápasů do konce, myslím, že za dvě tři kola se uvidí, kam to směřuje. Chci věřit, že budeme hrát roli v boji o pohárové místo," doufá kouč Severočechů Jaroslav Šilhavý, jenž se bude muset obejít bez tria zraněných Delarge, Kováč, Fleišman. Otazníky visí nad starty Šurala a Luckassena.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Zápotočný, Mišůn - Tarczal, Krbeček - Pilík, Volešák, Zeman - Řezníček.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Coufal, Pimpara, Sackey (Rajnoch), Frýdek - Kolár, Rybalka, M. Jarolím, Obročník, Pavelka - Budnik.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Poslední Baník už nemá na co čekat, a pokud nechce sestoupit, musí začít sbírat vítězství. Další možnost bude mít na Bazalech před vlastními diváky proti Slovácku.

Baník ztrácí na poslední nesestupovou příčku již čtyři body. Naděje na záchranu, kterou ostravským dávala vyrovnaná spodní část tabulky, se s tím, jak ostatní týmy bodují, začíná pomalu vytrácet. Baník totiž boduje jen sporadicky, v posledních čtrnácti utkáních nedokázal zvítězit a body za remízy jej výše neposunují. Doma je aktuálně nejhorším týmem ligy, když své fanoušky dokázal rozradostnit vítězstvím pouze třikrát. "Případné další zaváhání už by nás dostalo do situace klinické smrti. Všichni si uvědomujeme, v jakém jsme postavení. Dá se říct, že je to pro nás zápas pravdy, nejen po stránce fotbalové, ale i po stránce morálky. Nejsem trenér, který by po každém zápase měnil čtyři hráče, ale soupeře určitě můžeme sestavou či rozestavením překvapit. Máme v týmu skryté zbraně v podobě Svěrkoše nebo Narha, kteří mohou dostat větší prostor," naznačil trenér domácích František Komňacký.

Slovácko se nachází v úzkém pásmu pohodového středu tabulky, kde se nachází také Jablonec, kam v průběhu jara spadla Dukla a kam se v průběhu jara vytáhla Jihlava. Proti Ostravě nemá tým Svatopluka Habance co ztratit. Slovácko boduje především na vlastním stadionu, přestože před týdnem těsně nestačilo na Spartu. Venku naposledy zvítězilo na začátku listopadu v nedalekém Brně proti Znojmu. "Jedeme tam s vědomím, že za sebou máme dvě porážky a i přesto že se Spartou ten výkon nebyl úplně špatný a zápasu by možná slušela remíza, tak přesto body nemáme. Na Baník jedeme s cílem bodovat a musíme si být vědomi, že pro Baník je to zápas o žití a nežití. Očekávám z jejich strany maximální bojovnost a nasazení. Pokud chceme v utkání uspět, tak se těmto atributům musíme Baníku vyrovnat a vyvarovat se výkonu, který jsme předvedli v zápase v Příbrami, kde jsme hráli naši hru pouze prvních patnáct minut, což na bodový zisk nemohlo stačit," říká trenér Slovácka Svatopluk Habanec, který by měl mít, kromě dlouhodobě zraněných hráčů, k dispozici kompletní tým.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Vengřinek, Frydrych, Kaša, Sukup - Štěpán, Greguš, Foltýn, Kukec - Škutka, Svěrkoš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Valenta - Diviš, Petr, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (pátek 20:15)
Měření sil mezi dvěma výrazně odlišně postavenými kluby v tabulce bude předehrávkou 24. kola. V Ďolíčku se domácí sestupem ohrožení Bohemians 1905 postaví proti o evropské příčky bojujícím Teplicím.

Klokani se po výměně kouče zvedli, neprohráli tři utkání v řadě, během kterých neinkasovali ani jeden gól. V posledním kole však padli na půdě Sigmy a v tabulce jsou s 19 body stále na sestupové příčce, zatímco konkurenti se zlehka začínají vzdalovat. Aby s nimi Bohemians dokázali držet krok, potřebují proti těžkému soupeři bodovat, nejlépe za tři body. Teplice však doma nedokázali zdolat již pětkrát v řadě, na podzim si navíc ze Stínadel odvezli debakl 1:5. Klokany trápí hlavně ofenzivní činnost, na jaře dali v sedmi utkáních pouze tři branky, z toho jeden, ten proti Spartě, byl navíc vlastní gól soupeře. Za domácí nenastoupí dlouhodobě zranění Kolář a Šírl a vykartovaný Moravec. "Mohli jsme si eventuálním vítězstvím v Olomouci pomoci, ale teď nás čeká další utkání s Teplicemi, které musíme vyhrát," prohlásil lakonicky Luděk Klusáček.

Teplice jsou aktuálně v tabulce čtvrté, s jednobodovou ztrátou na jistotu pohárové účasti. Teoreticky může vést cesta do pohárové Evropy i z příčky čtvrté, záleží na tom, jak se vyvine domácí pohár. Nicméně to pro žlutomodré nepředstavuje žádné zjednodušení situace, vždyť zezadu se tlačí Liberec. Hosté před týdnem ukončili třízápasovou šňůru bez vítězství a domácí hubenou výhru nad Příbramí chtějí potvrdit v Praze. Útočná mašina se po famózním podzimu na jaře zasekla a Ščasného svěřenci se střelecky trápí - v pěti posledních duelech skórovali pouze čtyřikrát. Za hosty nenastoupí zranění Mahmutovič a Lüftner. "Čeká nás těžký zápas a teď to platí dvojnásob. Nechci říct, že by Bohemka měla poslední šanci, ale kdyby zápas s námi nezvládla, tak by to měla v boji o záchranu hodně těžké. Sám jsem to zažil v minulé sezoně a vím, že hrají o bytí. Myslím, že Litsingi byl pokutou a podmínkou potrestán dostatečně, takže já k dalším sankcím sahat nebudu a dál s ním počítám. Musí však mít výkonnost a také se musí soustředit hlavně na fotbal," vyjádřil se k utkání trenér Teplic Zdeněk Ščasný.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Pauschek, Brabec, Krch, Kalina - Jindřišek, Rada - Hora, Jeremenko, Bartek - Lietava
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Jablonský, Hošek, Krob - Litsingi, Vachoušek, Ljevakovič, Ramos, Nivaldo - Bratanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha23194054:1361
2.Viktoria Plzeň23165253:1753
3.FK Mladá Boleslav23117543:2540
4.FK Teplice23116644:2539
5.Slovan Liberec23115728:3238
6.Dukla Praha2387825:2631
7.Baumit Jablonec2386934:3830
8.1. FC Slovácko23851034:3329
9.Vysočina Jihlava23851036:3729
10.Sigma Olomouc23661136:4624
11.1. SC Znojmo23581026:3223
12.Zbrojovka Brno23651223:3823
13.1. FK Příbram23651224:4023
14.Slavia Praha23651219:4123
15.Bohemians Praha 190523471217:3319
16.Baník Ostrava233101019:3919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (349)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PS. Da se nekde sledovat dnesni los LM na netu?

Reagovat
frankiefcb

Většinou to bývá na oficiálních stránkách UEFY.

Reagovat
Puskas

Počkej si na ohlasy tady, dozvíš se i to, kdo budě celkový vítěz.

Reagovat
smazaný uživatel

včetně hloubkoých analýz, proč je ten, kdo s tebou nesouhlasí, totální dement

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasne, ale chci se na to podivat stejne nemam ve skole co delat :-D

Reagovat
Puskas

vezmi si nějakou hezkou knížku a čti si:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam tu na vyber mezi matikou a elektrem :-D co mi poradis? :-D

Reagovat
Puskas

buď životopis Edisona, nebo skvělou sbírku Ivana Blatného Jeden, dva, tři, čtyři, pět

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Aldeano

Reagovat
adalbertus

Baník(konečne)vyhraje,jiná možnost ani není

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

maximalne urvou bod..

Reagovat
Puskas

že bychom byli jako Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

proti nam hrali paradne, kdyz proti vam zahrajou aspon na 30% z toho co proti nam, tak budete radi za remizu

Reagovat
Puskas

S nimi nemáme moc dobro bilanci v poslední době...

Reagovat
frankiefcb

Tak pokud zahrají 30 % jako proti vám, tak bereme vítězství. Bude se to odvíjet podle toho, jak proměníme šance. Náš problém není hra (ta je dobrá), ale porměňování tutovek.

Reagovat
Puskas

nastoupí podle mne Svěrky od začátku

Reagovat
adalbertus

to je málo

Reagovat
didosh

Dnes to bude za tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka-Kaša,Zawada, Frydrych - Kukec, Lindpere, Holzer nebo Foltýn,Narh, Azevedo-Škutka, Svěrky ( prostě útočně )

Reagovat
frankiefcb

Ty jo nevítě jestli platí ta čk pro Baránka a stopka, když zjevně nefauloval. Předpokládám, že platí, hlavně, ež se řeší sprostá mluva.

Reagovat
Puskas

platí, nic nebylo odvolané, tak holt na Doška naskočí Kaša

Reagovat
frankiefcb

Fakt to je neuvěřitelné, za chyby rozhodčích pykají hráči.

Reagovat
frankiefcb

Nos píše Frydrych na Kašovi bych tohle nenechával.

Reagovat
taws

Místo Vengřínka musí hrát Zawada, Svěrky od začátku, místo krmenčíka Azevedo nebo Narh, Lindpere už snad na lavičce a jízda za záchranou začíná.

Reagovat
Puskas

Krmenčík patří podle mne na hrot, ne na kraj, tam bych šoupl Holzera. A Zawada je slabý, toho ne.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
taws

to jo, na křídle krmenčík hrát nemůže, ale když hraje v útoku tak zahazuje stoprocentní golovky, radši bych hrál v útoku se Svěrkym a škutkou...na tom křídle by měl hrát ten Holzer nebo Azavedo, já bych rád taky viděl Azeveda, protože v tý přípravě se mi fakt líbil jak hrál, Holzer mi ted přijde trochu z formy. No ten Zawada není nic extra ale myslím že by zahrál líp, přijde mi že přes Vengřínka šla tak půlka našich inkasovaných gólů.

Reagovat
frankiefcb

Na Zawadu mám pifku, radši ať se vyhraje Vengřinek. Zawada nahoru už nepůjde a je dlouhodobě hrůzostrašný. Jinak u Krmenčíka je to zjevně v hlavě. Pokud by se mu to podařilo protrhnout mohlo by to být dobré. Ale Škutka a Svěrki by bylo určo lepší. A na kraji Danka popřípadě Dyjana. A pokud by to šlo Lindpere místo Foltýna (ne, že by mi hrozně vadil, ale je třeba teď zkušenost)

Reagovat
taws

já nevím no, poslední zápasy mně ten Zawada nepřišel tak strašnej..teď v Liberci byly dva goly Vengřínkovy. Přijde mi že bývá dost nervozní. Na tyto zápasy bych radši vsadil na zkušenost, proto bych taky radši tam dal lindpera, když by na to měl, místo Foltýna, kterej ale jinak hraje slušně a má velký potenciál.

Reagovat
Puskas

Zawada hraje průměrně dozadu, často přes něj jdou centry, dopředu je dost alibistický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacpeš tam kupu cizinců, co ještě ani pořádně nehráli a kluci, kteří bojujou každej zápas by se na ně měli jen dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Narh a avezedo si zaslouzi sanci :-) Jinak v lete pujde pryc co by byla skoda:-(

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být dvojka !!!!!! Tepláky win

Reagovat
adalbertus

ty už nefandíš Baníku?

Reagovat
frankiefcb

Tak pro Baník je to docela důelžité. Ale vidím to na nulu.

Reagovat
adalbertus

já vím jenom rýpám(do něho prostě musím )

Reagovat
aither

Petržela s Frýdkem dostali důtku ... Petržela jen důtku

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, co Petrželovi projde

Reagovat
3M

hroznej sráč, měl dostat stopku alespoň na jeden zápas

Reagovat
Puskas

měl by dostat důtkami

Reagovat
frankiefcb

Jsem se tak zamyslel, to už asi nebudou na Bazalech pouště Nohavicu (fotbal), když jeho píseň podněcuje k násilí a nenávisti.

Reagovat
Puskas

Též mě to napadlo... Každopádně zítra bude určitě zápas přerušen, aspoň jednou. Bude se asi reagovat na Chovance...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud se zítra dohraje aspon jeden zápas tak to bude zázrak Vidím to na Sparta : SKS kontumačně 0:0 za Pelta je mrkev a dlouhý a věčný život Spartě a FCB : Slovácko kontumačně 0:3 za Baník pohlavní ženský orgán

Reagovat
Agnar

Mě tady fascinuje ta ohleduplnost svazu a snaha moralizovat. Nedávno reprezentanti na letišti řvali na Druláka že je "část mužského těla", trenéři a samotní hráči na hřišti po sobě řvou a klejí nejrůznější části těla a zvířat Bafunáři na svazu mluví jak v hospodě 5 cenovky a oni mají snahu trestat publikum za společenský ventil Nehledě, že se to dá zneužít :D..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v úterý bylo krásně vidět, jak si od srdce Skuhravý zařval "kurva už", když Jablonec zahodil šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Zkuhravý byl nalitej jak dělostřelec...

Reagovat
smazaný uživatel

* Skuhravý

Reagovat
Agnar

Mno Nohavica.. ale jak ted bude vlastně Baník fandit? Baník vagíno, BAník vagíno FCB ????

Reagovat
lojzah

Vedení Baníku prý požádalo o výjimku na "Baník pičo", že to nikoho neuráží

Reagovat
didosh

Tak to je mazec!

Reagovat
monty25

Tak mě napadá, že Pelta teď možná bude chtít zakázat Ivánku, kamaráde... Nebo bude chtít, aby se vystřihla aspoň tahle část.

http://www.youtube.com/watch?v=s2tnV8wYBX4

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? To si jako muzou skandovat posero posranej?

Reagovat
db18

tak zatim je to jen "Pelta ven"

...akorát teď vytáhli i transparent

Reagovat
smazaný uživatel

...ale ty vulgarity jsou opakujici se,co na to rodiny s detmi?

Reagovat
db18

Tak nic sprostýho, kromě "Pelta" tam nebylo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

..posero posranej na Teplicku chovanej...dostatecnej duvod k preruseni

Reagovat
db18

Aha, tak to jsem neslyšel/neviděl

Ale určitě no, ale tak na stadioně nebyl Míra, aby se to přerušilo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,zejtra se asi Velkej cap prijde podivat

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

zkurvenej...

Reagovat
FC Porto FC

Fenin gol jako fakt ? :D

Reagovat
dest1l

Tak pátek večer v Praze, to půjde po zápase pořádně oslavit!

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar wtf?

Reagovat
Moribundus

Místo aby si v klidu postavil zeď a pořádně se připravil v bráně, tak jde nesmyslně diskutovat s rozhodčím. Dostane žlutou a najednou pospíchá do brány.

Reagovat
Sosi

Prej Švancara: "Když dnes nepůjde fenin ten gól někam slavit, tak by mu to mohlo pomoct"

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
didosh

Reagovat
taws

jak tenhle tým může být na čtvrtým míste?

Reagovat
twerp

Mě příjde, že to třetí a čtvrté místo nikdo nechce. Teplice hrajou hrozně, Liberec hraje hrozně a o Dukle čí Jablonci ani nemluvím. Jenom Bolka jakž takž. Strašná propast za náma a Plzní.

Reagovat
db18

Za 23 zápasů 17 gólů, a jen co proti nim vsadim, tak dají 3 během jednoho utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sis vsadil na Bohemku tak dá Fenin hattrick

Reagovat
Liquid

Baník porazí Slovácko, Příbram porazí Liberec, Brno se syrečkama skříží a bude to hodně zajímavý

Reagovat
Kepy_FCB

Baník dnes konečně výhra!

Derby když je tak přemedializované tak ať je co nejvíce vulgární a protipeltovské!

Reagovat
adalbertus

čt24 už z toho dělají vědu

Reagovat
Losinho

Konečně, zápas ligy je tady

Reagovat
centos

Už ty tři body prostě potřebujeme, to budou nervy..

Reagovat
Losinho

Přešel jsi k sešívaným barvám? Moudrá volba

Reagovat
centos

Ani ne

Reagovat
Losinho

Z deště pod okap

Reagovat
iamek

Dneska Banicek vyhra. Sazejte co mate na jednicku :).

Reagovat
Puskas

musí

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro výhru Slovácka

Reagovat
Puskas

ti měli vyhrát v Příbrami.. No, můžou to napravit se Sigmou, Znojmem a Slávií...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že když dnes zahraje hráč Sparty rukou v pokutovém území, tak bude v souladu s pravidly nařízena penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska 3-0!!!

Reagovat
DieFohlenBMG

budete rádi za 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás čeká derby Sparta – Slavia. Policisté opět čekají peklo. Bojíte se chodit na fotbal?

Ministr Chladek: „Současný stav, kdy se bojíte jít s dítětem na zápas, protože vás někdo může umlátit sedačkou, je alarmující. Ve spolupráci s ministerstvem vnitra, fotbalovým svazem a ministerstvem školství proto chceme připravit v rámci pracovní skupiny kompletní řešení této situace.“

S jakou představou jdete na jednání pracovní skupiny, kterou jste zmínil?

„Já si vždy vzpomenu na Anglii. Tam měli výtržníky v klecích, a slušní lidé se báli jít na fotbal. Na zemi po utkáních dokonce leželi mrtví lidé! A to nesmíme dopustit. Anglii se boj s násilím nakonec vyplatil. Dnes, když tam jdete na fotbal, tak je to svátek. Žádné klece, sedíte tam jako v divadle.“

....jeste vetsi blbec nez jsme doufali

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil .

Reagovat
taws

to vazne rekl? uz vidim jak chuligani mlati sedackou. toho idiota bych do ty anglie poslal at se primota nekde na ulici do bitky rowdies..

Reagovat
taws

* jak chuligani mlati deti sedackou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Na to se hodí kreslený vtip, co by l kdysi dávno v časopise Sorry. Stojí tam policajt s obuchem a říká: "Od té doby, co používám vložky Always, se cítím bezpečněji."

Reagovat
centos

Oj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je krásná ukázka toho, v jakém skleníku žijou fotbaloví fanoušci. To co jim připadá normální tak normální rozhodně není. Proto jim zníjou takové řeči jako blábolení šílence.

Reagovat
Joe.Cole

Řekl bych že ministři žijou v mnohem větším skleníku.Ta demence typu "vím o tom hovno ale budu se snažit" z toho vyloženě čiší.

Reagovat
Puskas

řekl bych, že Chládek tu mluví o extrémních věcech, jako by byly na pořadu každého fotbalového víkendu, nebýt utkání Baník-Sparta, vůbec by o tom nehlesl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže skoro všechno co se dostane do tisku a televize je o extrémních věcech. Drobná úředničina nikoho nezajímá. Právě tyhle odchylky od normálu se musí řešit. Respektive kdyby byl na stadionu klid vždycky, tak se nikdo neobtěžuje do toho rýpat. Divné že to nevíš.

Reagovat
Puskas

Ale to mi je jasné a jsem pro. Ale nelíbí se mi toto vyvolávání vášní. Včera sportovní zprávy na ČT - "riziková utkání čekají zítra Prahu a Ostravu"...

Reagovat
smazaný uživatel

A líbí se ti vyvolávání vášní typu "Podezření manipulace se státní zakázkou"? To je taky extrémní věc která ani omylem není pravidlo, ale bere se jako typický obrázek. Stejný princip.

Reagovat
Puskas

Ale tu se to právě prezentuje jako standard, což není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ale nikoho mimo fotbal to nezajímá. Stejně jako nikoho mimo politiku nezajímá že korupce není běžný standard. Stejně tak prakticky nikoho nezajímá že všichni cikáni nekradou. Takže znova, vždycky se řeší jenom ty extrémní případy. A to je právě ten obrázek který si veřejnost dělá. Čili pokud chceš aby se o fotbale mluvilo v dobrém, musíjou ty extrémní případy zmizet. A ne, nedá se to skrýt pod statistiku "dvacet zápasů je klid, jeden bordel, takže je to v normě". Chládek mluví logicky, on tu situaci chápe.

Reagovat
Puskas

Já s Tebou víceméně souhlasím, jen i jde o tato vyjádření, která kolikrát dopředu straší, kde to není zapotřebí /viz ty zprávy na ČT/, a též mi přijde, že jde jen o rétoriku právě pro ty nefotbalové. Furt se o tom jen mluví, a je to furt stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Jde o rétoriku pro ty nefotbalové, páč ti zainteresovaní informace nepotřebujou. To je že je to plné škatulkování a generalizace je jasné, ale nedá se to chápat jako něco skandálního. Televizní a novinové zpravodajství už z principu musí být povrchní a útržkovité, a zase se nedá říct, že by bylo tendenční a zaujaté proti fotbalu. Akorát ti vadí zrovna ty "protifotbalové zprávy", protože se v tom vyznáš víc než oni, a máš fotbal rád.

Reagovat
Puskas

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde ti,ze to co hlasa se u nas na stadionech deje? Akorat vytvari paniku a to ze v boji za poradek na ceskych stadionech spolupracuje s Bleskem asi vypovida o vsem..

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Kolikrát se tvoje hlava dostala do ohrožení, jaké popisuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oni maj pocit, ze to co se deje je vcelku normalni a nemelo by to nikomu vadit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas opravdu pocit,ze kdyz uz se vydas nahodou na stadion,ze te nekdo umlati sedackou? (Neberu vyjezd do Ostravy,tam te pred smrti zachranilo kamaradovo echo,ze se neco chysta)

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi přijde, že si někteří myslí, že na stadionu platí bůhví proč úplně jiné zákony a pravidla než mimo něj, myšlení blbců

Reagovat
Losinho

Vzhledem k neschopnosti většiny politiků vyřešit cokoliv věřím, že tento pán nebude výjimkou a "kompletní řešení této situace" se potáhne minimálně jako tunel Blanka.

Reagovat
Joe.Cole

Přesně.Zase se budou vytvářet komise, pracovní skupiny, fondy, centra.Utratí se spousta peněz a nic se nezmění.Sám tvrdil, že je legislativa dostatečná a teď bude vytvářet speciálně k tomu nový zákon.

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Tip FCB-FCS 0? No podle mě není jasnější zápas tenhle víkend. Ale tak stát se může vše a jí si mužů v případě neprohry Slovácka regulérně prostřelit hlavu.

Reagovat
Losinho

A totéž v pondělí.

Reagovat
Corabeu

"Bojově naladění mladíci i dívky za dohledu uniformovaných policistů i kriminalistů v civilu popíjeli kávu a kupovali šály ve fan shopu." Pozavírat,chuligány jedny!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Policie uz se zase vyznamenava,ocekavam zitra info o perfektne zvladnutem zasahu..

Reagovat
Corabeu

se nediv,samej vypatlanej dvoumetrovej fašoun v tom davu,hlavně toho na kterýho mírí a ta holčina vlevo-jde mě z nich úplně mráz po zádech http://media.novinky.cz/597/425974-top_foto2-pw24e.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nez jsem vyrazil stihnul jsem zpravy na CT a pokud uz i tam mluvi reporter primo z mista,ze mu zasahy Policie prisli neopodstatneny a prehnany a mluvi o spouste fanouscich s krvavym zranenim,tak je to co rict..

Reagovat
iamek

CT to popisuje, kdyby mela vypuknout obcanska valka

Reagovat
iamek

Neuveritelne ... Nasadil bych jeste tanky.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka solidní ubrus

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbí.

Reagovat
Joe.Cole

Mně taky.Babička má na stole podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem sjel pár songů Karla Kryla a jde se na fotbal. Sparta, do toho!!!

Reagovat
Sosi

Co to bylo za rozhovor?

Reagovat
Joe.Cole

WTF! Moderátor ČT umí holandsky?

Reagovat
joshua

Štěpán do Holandska pravidelně jezdí, tak se asi naučil

Reagovat
Joe.Cole

za kurvama?

Reagovat
joshua

Na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Stepana se stava jeden z nejlepsich moderatoru.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
centos

Při té reproduktorové hymně jsem si nemohl nevzpomenout na ivoska. https://dl.dropboxusercontent.com/u/29938516/ivosek.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

kam se vůbec vytratil?

Reagovat
stas87

zmenil si nick a obcas sem napise

Reagovat
stas87

pri predkole proti lechu to pustili a myslim ze kolejorz boli pocut aj tak a to to spartani pustili celkom nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

A Anfieldu se taky hraje z repráků.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se jeho přání vlastně splnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda není fotbalista.

Reagovat
Sosi

Myslíte si, že ti spolukomentátoři, všichni ti karochové, to mají jako jediný džob, nebo jen jako bokovku?

Reagovat
DieFohlenBMG

podle mě dostane za ten přenos max. litr, to ho asi neuživí

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3 až 5, za litr by to nikdo nedělal

Reagovat
Sosi

a čím se teda živí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je čurák ten Vácha

Reagovat
DieFohlenBMG

korunovanej zmrd

Reagovat
db18

(btw. co udělal? )

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnul Nevesovi z metru balón do koulí a moc dobře věděl, co dělal

Reagovat
joshua

Nevěděl, prostě se ukop

Reagovat
Fernando_Torres

Smrt Váchovi

Reagovat
Sosi

Z Vrby se pomalu stává Růžička...

Reagovat
Kepy_FCB

a je to tady: pelta je č***k a nic se neděje...

Zdá se že to bude platit jen pro Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že ten sudí je normální a nepřerušuje to

Reagovat
twerp

LAFATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Fernando_Torres

to bránění Slavie je něco strašidelnýho, nikdo nemá nikoho, nikdo nikoho nezastupuje... V 1.A třídě maj lepší organizaci hry...

Reagovat
Sosi

to je ten holandský styl

Reagovat
smazaný uživatel

To je zlomový gol a teď jim pojďme dát bůůůra...

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
Sosi

Njn, Škoda + Gecov, nejlepší stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

Reagovat
dantetomas

Ti Ostravaci, to du riadne prelietave kur... Repka, Srnicek, Sionko a asi aj dalsi vyrastali v Baniku a zrazu aki Spartani z nich... To ich v Ostrave neucili o tej buzerantu parte?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je ze Vsetína, Sionko vyrůstal ve Vítkovicích a Srníček nemá v palici nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

řepka není ze vsetína

Reagovat
smazaný uživatel

no tak je kousek od Vsetína, což nic nemění nic na faktu, že nemá s ostravákama nic společného, tedy kromě toho, že tam chvíli hrál fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebudem si na nic hrát, Sparta je/byla nejlepší mužstvo v Česku a nejpravděpodobnější přestupní stanice dále. Když prostě nabídnou prachy tak se to neodmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to Matějovský odbránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta nic?

Reagovat
DieFohlenBMG

Pojebeš Vácho!

Reagovat
centos

To přerušování fakt asi skončilo dřív, než začalo. Nebo možná až v jiných zápasech.

Reagovat
db18

Jude Slavie - a přerušení žádné

Reagovat
Kepy_FCB

hu hu hu , jude , dělbuch a zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čonka je strašné kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, co Čonka ukazoval, protože karta to byla 100%ní.

Reagovat
smazaný uživatel

tady kartu napálí hned a za ten váchův šlapák nic. opravdu sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u čonky jasná karta to neříkám, ale ten vácha ju mohl mět taky

Reagovat
twerp

Však Vácha jí taky dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi to te%d přesně - u Čonky jasná, u Váchy možná. Já myslím, že není třeba za každou cenu fňukat.

Reagovat
smazaný uživatel

jen mimochodem tenhle faul rukou taky mohla být žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

a co říkáš ted?

Reagovat
Sosi

Každopádně bych hráče trestal za ty jejich papírový dětský chrániče, pak nemají mít samý bebíčka

Reagovat
twerp

Držení míče 83% ku 17%...

Reagovat
db18

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten na rozdíl od Sparty nehraje pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem to chtěl napsat, to sem ještě snad neviděl Pastoor

Reagovat
DieFohlenBMG

tvl to držení míče 83:17

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bude s tím sestupem z GL? Jen poslední + Znojmo kvůli stadionu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jedina sance slavie.jinak nema moc sanci to ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

když už tam by měli spadnout nejhorší dva + Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně moje řeč.

Reagovat
twerp

Když chce Slávie hrát na brejky... má tam na to aspoň hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar by na to mít mohl, ale to je asi málo.

Reagovat
smazaný uživatel

podle Luďky Zelenka čapoune, čapoune

Reagovat
smazaný uživatel

popravme ho

Reagovat
smazaný uživatel

úsměvnej moment, neposer se..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, jsem na tyhle kritiky komentátorů za všechno už alergický

Reagovat
centos

Stejně, když srovnám, jak hrál proti Spartě Baník a jak hraje Slavia.. Baník na sestupové pozice prostě ani náhodou nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, jak to myslíš, a máš pravdu, ale podobnou logiku bychom mohli použít i na Bohemku, která to Spartě hodně znepříjemnila.

Reagovat
centos

Bohemku nesleduju, ale Baníku se na jaře herně nepovedl snad jen zápas v Brně. Doufám, že výsledkově se to změní už dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vám to Slovácko pustí

Reagovat
centos

To nebude potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

ještě budeš rád, když vám to fakt pustí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super. Tohle je snad hotové.

Reagovat
twerp

OT: Vydra gól.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Moribundus

Tak tam hledám ten holandský styl, ale když mají slávisti držení míče za poločas 17%, tak to jde dost blbě

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajem taky poslepu

Reagovat
Kepy_FCB

Dneska to tu moc nežije na to že je"veleslavné" derby a to třetina kouká-nekouká jen kvuli atmošce

Reagovat
Sosi

je to hnus ten fotbal

Reagovat
db18

Ona to je totiž docela nuda Čekal jsem od toho dneska víc

Reagovat
smazaný uživatel

třeba ti lidi vstali od PC a šli na Letnou

Reagovat
twerp

Měla být penalta

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

2.zápas po sobě odpustil rozhodčí Spartě penaltu... titul získaný tímto způsobem snad nemůže sparťany těšit...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvní - Plzni se pomáhá řádově víc. A zadruhé - tahle pentle by jen snižovala stav.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy se naposledy pomohlo Plzni ?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

asi před pár týdny proti Spartě, když rozhodčí vyloučil 2 Plzeňáky... ehm wait...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten zápas, kterej byl tak jednoznačnej jako tenhle ?

Reagovat
smazaný uživatel

a Holek měl jít taky ven

Reagovat
smazaný uživatel

když jseš u toho, tak v tom mači vám fakt sudí pomohl, protože vám měl vyloučit ještě dva další. Když hrajete jak hovada, tak se pak nediv, že se sprchujete takhle po jednom.

Reagovat
goodbay

v Jihlavě, MB, Teplicích, na Baníku... mám pokračovat?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Libovej titul .

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mohla být pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zas hraje se Spartou.

Reagovat
Sosi

Když Sparta nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, když se potom vždycky dostanou do evropských pohárů, kde se píská rovina a všichni se najednou diví, že nestačí ani na eskymáky z Hackenu či podobné nekopy...

Reagovat
Godwinson

Costa Takhle jit do hrace v sestnactce, magor. Naprosto jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co se to děje v tý Praze? Během měsíce čtyři zastřelení lidé z toho 3 byli taxikáři. Snad tady neběhá druhý Kalivoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fanoušci Slavie, ten fotbal nás tak nudí, že se musíme nějak zabavit...myslím, že je to snad pochopitelný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

jj taky sem to četl,to je to že se do Česka sere samý vandrák !

Reagovat
Manik...

Kdyby se za tohle mely kopat penalty, tak jsou za zápasy aspoň 2 na každé straně.

Navíc Plzeň je na penalty větší specialita

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zalehnout hráče v šestnáctce je uplně normální jo?

Reagovat
Manik...

Normální souboj. Nejsme ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt?

Reagovat
Godwinson

Byla jasna. Takhle dementni zakroky zase takovou rutinou nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

no a vlastně neco podobného udelal zápotočný a tam penalta byla toš nevím

Reagovat
Manik...

Mně je to jedno, já si myslím toto

Reagovat
smazaný uživatel

Opět odpuštěná penalta Sparě, stejně jako před týdnem. Zato v Příbrami se Spartě za stavu 0:0 pár minut před koncem pentlička pískne. Tak snad ten titul Sparta společně se svým 12. hráčem (rozhodčí) nějak ukope

Reagovat
Kenneth

Vzdyt v Pribrami byla uplne jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako dneska nebo před týdnem

Reagovat
Kenneth

Ty tu fnukas jako by ta penalta dneska byla za stavu 1:0 v 90. minute. Piskat ji ale samozrejme mel.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Kdyby ji pískl, mohl být stav 2:1 a ještě to mohlo být zajímavé. A na pentličky v 90.minutě za nerozhodného stavu jste největší mistri vy, o tom se už vykládají legendy

Reagovat
Kenneth

Presne, Slavia by najednou zapla a Sparta by ten kolotoc uz neustala.

Reagovat
smazaný uživatel

to netvdím, ale nějaký haluzák po ukopnutí Necida by jim tam klidně mohl spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ovlivnilo ligu to, když sudí nefouknul pentli, kterou mohla Slávie nedat. Ale ikdyby ji dala, tak by jen snížila a čekala na nějaký haluzák od Necida. Chápu to správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že zápas je hrubě ovlivňen tím, že se za stavu 2:0 nefoukne jasná penalta

Reagovat
goodbay

A co mi řekneš o 88. min s Baníkem? Dneska se písknout měla, ale stejně by Slávia už nevyrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

mistrovských medailí budou muset letos zkrátka vyrobit více... aby se dostalo na všechny sparťanské "hráče"

Reagovat
Kenneth

Oblíbené kluby - hlavní

Viktoria Plzeň (CZE)

FC Barcelona (ESP)

Reagovat
Manik...

Plzeňáci vy si fakt stěžuje na nadržováni

Reagovat
db18

...slepota i ohledně diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci někomu vyčítají, že ho tlačí sudí.

Reagovat
db18

Kde? Jenom Mobdian tu něco psal - spíš mne baví, jak vy to najednou nedokážete uznat, i když jste tu kopali nejvíce...

Reagovat
Kenneth

Vzdyt je to dement. Vsude vidi jenom Madridisty a Plzenaky.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

14 16:33

tohle mohla být pentle

[reagovat]

Reagovat
twerp

Kdo nedokáže uznat, že to měla být penalta?

Reagovat
db18

jiri-fcb... (tady jsem sám ulítl do generalizace no )

Reagovat
twerp

Dyť psal, že to mohla být pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jen to, že si pobrukuješ s Kennethem je zvláštní

Reagovat
Kenneth

Jo, jen o tobe si porad kazdy mysli ze si vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemáš pravdu, Kenny, to nemáš pravdu.

Reagovat
db18

Zrovna tu má ale pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě ...

Reagovat
vinetou

Skoro tak vtipný jako když to někomu vyčítají sparťani no.

Reagovat
Miguel19

Ty si fakt nevidíš do huby. Neskutečné. Hrozný odpad.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar je velmi dobrej fotbalista, ale úplně mu chybí fotbalové IQ

Reagovat
Kepy_FCB

30' PRI-LIB

(pen.) Jakub Reznicek

1 - 1 určitě byla jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

schválně co zas v pondělí řekne Dáša

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Juhar vypadal hodně dole.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník vám teď ukáže dobrý fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazal

Reagovat
Euphael

Přesně, jak jsem říkal a vy jste mi nadávali, že vám závidíme derby. Derby jak prase, kde jeden tým hraje na úrovni a druhý je tragikomický. Dělali všichni haló a mediální humbuk okolo, přestože je jeden tým jasný vítěz už předem.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo to tím, že do derby šel první a 14. tým a rozdíl mezi něma byl 38 bodů?

Derby je derby. Pro lidi z Prahy je důležité. A nakonec - je důležité pro všechny Sparťany i Slávisty po celé republice, kterých je hrozný hafo.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem zaregistroval velkej úbytek slávistů

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich míň, protože asi míň přibývají ti noví. Přecejenom - začít fandit Slávii? Nevidím žádný důvod.

Ale i tak jich je moc.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Svěrky od začátku

Krmenčík, Vengřinek

Reagovat
Euphael

Kua, Krmenčík snad musí mít klauzuli, že musí nastoupit v každém zápase nebo já nevím...snad ho vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta Příbram nechce spadnout?

Reagovat
Liquid

říkám vám furt, Jarda Starka tu Příbram nenechá spadnout, Řezníček 2x z pen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda je klasik

Reagovat
diskoschlampe

Ten Ardeleánu to je řízek, tenhle zápas bysme nevyhráli ani kdybychom jim dali 5 regulérních gólů

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je další šílenost..ale počkám si na soudy, až uvidím záznam

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to ale pekne vychazi

Reagovat
Slejdy

efceeee slovaaaaacko

Reagovat
M11

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Baník po prohře se Slováckem odvolalo trenéra Komňackého. píše Blesk

no nevím jestli je to vina trenéra.

Reagovat
centos

Pokyny zněly přece jasně: "Když centrujete, kopněte to do piče, hlavně ať to neletí někomu na hlavu." a "Když už se dostanete ke střele z malého vápna, kopněte to do gólmana."

Reagovat
iamek

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-rocnik-13-14/200889/prekvapeni-banik-po-prohre-se-slovackem-odvolal-komnackeho.html

Snad spadnout. Po dlouhe dobe trener co tymu dal nejakou tvar a oni ho odvolaji ? Jak muze trener ovlivnit to, ze hraci nepromenuji neuveritelne sance a trefuji jen tycky ? Musime spadnout. Tohle vedeni si nic jineho nezaslouzi. Chce se mi blejt . A to nezminuju, ze tam trenuje oproti Jihlave za almuznu

Reagovat
iamek

A tezko Komnacky muze za to, ze opet neni ani na vyplaty

Reagovat
Sosi

přál jsem jim udržení jen kvůli němu... teď ať klidně spadnou... jestli je to teda pravda

Reagovat
iamek

Presne tak. Zaslouzi si sestup. Tohle vedeni za tri roky neudelalo nic. To, ze snizili dluh o par mega, to dokaze kazdy. Vyhazet hrace s velkym platem, natahat odpad ligy co ti hraje za 15 - 25 litru mesicne dokaze kazdy majitel. A kdyby nepomohlo mesto s " poctivym " hlasovanim o koupi Bazalu, tak nedokazalo vedeni uz vubec nic.

Reagovat
frankiefcb

Za to, ež vyhodili Komňackého si nic jiného než sestup nezasloužíme. Na druhou stranu viník tothoto svrabu je jasný. Zmrd Petera.

Reagovat
iamek

Pravda to bude. Blesk funguje tak, ze v kazdem klubu maji 1-2 lidi co jim tyhle veci hned po rozhodnuti volaji. Blesk posle par litru na ucet a spokojeni jsou vsichni. Co se tyka ceskeho sportu, tak maji v 99% pravdu. Kamarad tam dela a cucel jsem.

Reagovat
F.Torres

Třeba se tedka hecnou hráči a klasicky budou hrát slušně první 1-2 zápasy. Pak si ale myslím, že tímto krokem vše půjde do kytek a o sestupujícím je téměř jasno.

Reagovat
frankiefcb

No já slyšel, že to má dohrát Svědík, takže žádné hecnutí nebude. Ještě pokud není na výplaty.

Reagovat
k0udy

At jde cele vedeni FCB do prdele, ac Banikovec, tak po tomhle snad spadnou, idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkusit polskou ligu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vanGomm

To Teplice a Liberec nechtějí do EL?Nevím jak koho,ale mě ten jejich nezájem dost překvapuje.

Reagovat
Sosi

teď se ukazuje, jaký byl/je Jarolím v MB terno.

Reagovat
Sosi

Horvath ani na lávce? To ho bere Uhrin hodně zkrátka... Aby vůbec na příští sezonu zůstal a nevysral se na to, příští rok na lávku a do kabiny ještě dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Uz asi nezvladne 2 zapasy tydne.

Reagovat
smazaný uživatel

měl něco s ramenem prý

Reagovat
adalbertus

podme Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vinetou

Štípek!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Meši

Reagovat
Wat

Reagovat
Ronaldo.com

Dnes to chce vyhrat at mame trosku klid

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se to počasí zkurvilo

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 minut je to pryč.

Reagovat
db18
Reagovat
Wat

Jojo, pěkně se jim to tam zničehonic sneslo, před chvílí jsme to ještě měli na Vysočině.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava hlásí polozataženo zatím

Reagovat
Wat

Hm, tam si to měl Zlámal pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
fajdax

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dneska strašně slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska? cely jaro a hlavne od prichodu Psotky..

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
fajdax

Parádní akce

Reagovat
soukup

mohlo to být i víc, ale zlatý 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele