Haaland se proti Burnley vrátí do sestavy Manchesteru City

30.01., 15:26
Aktuality
Erling Haaland (© AFP)

Hvězdný útočník Erling Haaland se ve středu po takřka dvou měsících vrátí do sestavy Manchesteru City. Na tiskové konferenci před domácím ligovým duelem s Burnley to řekl kouč anglických šampionů Pep Guardiola.

Třiadvacetiletý Nor kvůli zraněnému chodidlu chyběl Manchesteru v posledních deseti soutěžních utkáních. V lize Haaland absentoval pětkrát za sebou, přesto je se 14 góly v čele tabulky střelců společně s Muhamadem Salahem z Liverpoolu.

"Erling je zpátky. Dva měsíce jsou dlouhá doba, ale cítí se dobře. Máme k dispozici kompletní kádr, jsme teď výrazně silnější," řekl Guardiola, který může opět počítat i s obránci Manuelem Akanjim a Johnem Stonesem.

Úřadující šampioni Ligy mistrů ztrácejí na lídra Premier League Liverpool pět bodů, mají ale zápas k dobru. Na začátku ledna se jim do sestavy vrátila další uzdravená opora záložník Kevin De Bruyne.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
El Cid z City

Capuo, už můžu začít?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
elChe

ten bude nadrzenej jak svina...burnley to odsere, to chce mu vrazit triple captain...

Reagovat
Ingimir

škoda že som si toto neprečítal ešte ked sa dali robiť zmeny

Reagovat
eder

Mordred by měl spáchat seppuku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele