Haaland si na návrat počká, chybět by měl až do konce ledna

13.01., 10:25
Aktuality
Erling Haaland (© AFP)

Minimálně do konce ledna bude Manchesteru City chybět zraněný kanonýr Erling Haaland. Manažer anglických šampionů Pep Guardiola před dnešním ligovým zápasem v Newcastlu novinářům řekl, že třiadvacetiletý útočník by se měl vrátit k tréninku příští týden na soustředění ve Spojených arabských emirátech.

Haaland nehraje už pět týdnů, přesto se dělí se 14 góly o vedení v tabulce střelců Premier League s Muhamadem Salahem z Liverpoolu. Guardiola uvedl, že norského útočníka brzdí zranění kosti.

"Chce to čas. Trvá to déle, než jsme čekali. Lékaři rozhodli, že bude mít ještě týden klid. Snad znovu začne s tréninkem v Abú Zabí. Doufejme, že na konci měsíce bude připraven," řekl trenér úřadujících vítězů Ligy mistrů, kteří v anglické lize ztrácejí pět bodů na vedoucí Liverpool.

"Potřebujeme ho. Snad se vrátí a poslední čtyři pět měsíců odehraje bez problémů," dodal Guardiola.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Pro mou sázku na under Erlingové goly v PL ideální stav.

Reagovat
Coutinho10

kolik tam je hranice gólů a jaký byl kurz

Reagovat
Seydou Doumbia

Under 30,5 golu za 1,87

Reagovat
Coutinho10

no, po minulý sezoně bych to asi nehrál, ale jako klidně to vyjít může

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že po minulé sezoně byla ideální příležitost to hrát...City i Haaland dosáhli loni všeho co šlo, takže ústup po všech trofejích světa jsem čekal že příjde, jak od klubu tak od Erlinga...rozhodně jsem nečekal že bude dávat 40 golu letos a za rok znova a takhle 10 let...po lonské sezoně ideální šance zahrát under, ale samozřejmě to vyjít nemusí naopak jsem čekal že se více bude prosazovat do sestavy alvarezko a další posily (v tomhle případě doku)

Reagovat
kilobyte

Na druhou stranu to byla jeho první sezóna v Anglii. 6 sezón v řadě dává v průměru gól na zápas. Ale v minulosti dost zápasů vynechával. Podle mě je to spíše sázka na jeho absence než na ztrátu motivace.

Reagovat
Seydou Doumbia

sázka na to že to nebude stejná golová mašina, sázka na to že celý tým půjde po nejuspěšnější sezoně v historii klubu dolů a sázka na zranění...zatím vychází vše podle plánu

Reagovat
kilobyte

Ale nebýt toho zranění, tak by to tak dobře nevycházelo. A to si myslím, že v druhé půlce sezóny se City teprve rozjede. Pokud se už pak nezraní, tak podle mě těch 31+ dá.

Reagovat
Seydou Doumbia

uvidíme, na jedné halandové sázce svět nestojí...nejvíce jsem toho zdaleka naložil na AV a tam to zatím vypadá krásně, takže pokud mi dojde AV tak už ted vím že budu v +

Reagovat
Coutinho10

jako možná by mě to lákalo za vyšší kurz, ale jinak rozumím a souhlas s tímto důvodem, ale hodnota toho kurzu mi zase nepřipadá tak super na, jak velký gólostroj to je

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak já toho před sezonou nasázel více v PL i L1 tak se jen ted bavím jak co vychází a co ne, proto si občas nějaké týmy zapnu, abych tlačil tikety

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Erling určitě teda neztratil motivaci po jedné sezóně v 22 a nahánějící individuální rekordy/ceny

Reagovat
Seydou Doumbia

nejde jen o ztrátu motivace hráče, ale celý tým po té lonské sezoně polevil a hraje hůř než hrál, proto mezi nimi vypadá doku jako jejich nejlepší hráč, protože ten nezažil ten lonský úspěch...každý tým po takové sezoně jde dolů, nejde se držet na absolutním vrcholu 10 sezon v řadě, zápas co zápas...proto pepek každý rok otáčí klíčové hráče a kupuje nove, aby tam zůstal ten hlad po úspěchu

Reagovat
SunFells

To je extrémní přeháňka s Dokuem, není ani blízko něčeho takového. Tým může polevit, ale ty si mluvil i o Haalandovi a v jeho případě se to neděje a City jako takové polevilo už mnohokrát, nyní však mělo i jiné komplikace, oni zapnou.

Reagovat
Seydou Doumbia

oni zapnou, ale goly se rozloží mezi alvareze, dokua a další hráče, něco jako loni kdy to vše řídil erling nečekám

Reagovat
SunFells

To není podstata a jinak přirozená věc, ale ok

Reagovat
fabec1222

Dát to já, tak už jich má teď 50

Reagovat
Seydou Doumbia

klasika co

Reagovat
Kixi Syhimour

[Nizaar Kinsella] Pochettino on losing to Middlesbrough: "Caicedo was telling me his Brighton lost there last season. Many Premier League teams when they play there do lose. But we are still alive and will fight again to be in the final when at Stamford Bridge."

Brighton won 5-1 at Middlesbrough last season

Reagovat
Benzema

Ten im ani nechýba, darí sa im viac bez neho, ako s ním. Niekde bola štatistika v zápasoch bez neho mali vyššie percento výhier a vystrelených gólov, ako keď hrajú s ním

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele