Hradec Králové vyztužil útok, získal Haise z Českých Budějovic

08.09.2023, 15:54
Aktuality

Daniel Hais přestoupil z Českých Budějovic do Hradce Králové. Dvacetiletý útočník napodobil slovenského záložníka Lukáše Čmelíka, který z Dynama k "Votrokům" zamířil ve středu. Východočeský klub na svém webu informoval, že s Haisem podepsal víceletou smlouvu.

Hais celou dosavadní kariéru strávil v Českých Budějovicích. V nejvyšší soutěži odehrál 31 utkání a vstřelil dvě branky, obě v minulé sezoně. V aktuálním ročníku za A-tým Dynama jednou skóroval v domácím poháru proti divizním Velkým Hamrům.

"Daniel je typologicky velmi zajímavý. Je to 192 cm vysoký bijec na hrot útoku, který je zároveň velice poctivým hráčem s výborným charakterem. Navíc má i skvělé rychlostní předpoklady a dobrou orientaci v pokutovém území soupeře," uvedl sportovní ředitel Hradce Jiří Sabou.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Modi6

Za chvilku nebudeme mít s kým hrát. Na lavičce budou k dispozici jen Zápotočný, Nikl, Táborský a Kladrubský ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele