Mbappé popřel spekulace. Jsem v PSG šťastný, řekl

17.10.2022, 10:53
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
Al Capone

takže v zimě jde pryč. Hlavně se drž od Madridu co nejdál.

Reagovat
DreamTeam

Nepůjde nikam. Nikdo nemá peníze, aby ho zaplatil.

Kolik by si tak asi v PDF řekli? 400 mega?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
CHONG

Další chudák kůň přišel o hlavu

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Al Capone

Reagovat
TaLy___

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Nikdy jsem nepožádal o to, abych v lednu šel jinam" Však to je jasné, jako trenér, manažér a zástupce majitele asi nikoho moc žádat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

O něm bude jednou skvělý film

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát ho bude Michelangelo z želv ninja.

Reagovat
Bowie

to len trener, hraci, sportovy riaditel a klub sa presunu inde

Reagovat
EaP

Včera som videl asi 5 zápas PSG a vie mi niekto vysvetliť, čo tam konkrétne Galtier urobil za robotu ? Ja v žiadnom ich zápase posledné 3 roky nevidím žiadny rozdiel. Marseille bola celý zápas lepšia, dokonca aj po vylúčení hrali lepšie ako PSG. Tam to fakt funguje len vďaka kvalite Messiho a Neymara. A popravde, okrem zrýchlenia v com konkrétne ma Mbappe patriť k najlepšiemu na svete ? Včera bol z tých 3 jednoznačne najhorší na ihrisku a nie prvý krát. Nerozumiem celkom tomu hypu okolo jeho osoby.

Reagovat
king23

Vůbec nesleduji PSG, takže se nechci vyjadřovat k tomu jakou má teď formu či neformu, ale o někom, kdo byl 4x za sebou nejlepší střelec Ligue 1 bych teda už z principu netvrdil, že je vyhypovaný.

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat
ADM

Videl som 90% zápasov a treba povedať, že po príprave a cca prvých 4 zápasoch sezóny sa to celé začina rozpadať, majú obrovský problém vzadu, kde to je priechodné jak sviňa a vpredu majú hodne veľký problém s tým, že tam nikto nestojí a nezakončuje - každý by chcel tvoriť z hlbky a vyšperkovať akciu dalšou nahrávkou, čo nakoniec končí tým, že najviac šancí máva posledné zapasy pravidelne Hakimi, ktorý nabieha do 16ky

Reagovat
misinho7

pozri si zapasy PSG v LM alebo hocikde inde a uvidis ako hraje..sak v LM proti nam bol skoro nebranitelny, to bolo sialene

Reagovat
AlmazStruhar1231

Marseille nebyla vůbec lepší. Ne, že by to snad byla všeříkající statistika, ale už podle xg (3-0,9) si vytvářeli mnohem lepší šance. Jejich obrana i přes zranění je jedna z nejlepších v Evropě, samozřejmě i díky letos konečné skvělýmu Donnarummovi. Není to Man City, ale hrajou hodné dobře, akorát docela pálej šance. Messi opět jenom brankové konstrukce (minulou sezónu jí trefil 2x víc, než dal gól).

Určité nebudou drtit City, Liverpool a ani Bayern, ale budou jim (možná krok City) vyrovnaným soupeřem. Skvéle posílili a Mbappe se do formy zase dostane. Messi s Neymarem budou letos oba mířit na 20+20 a Mbappe dá minimálné 25-30 gólů (sleduji každou minutu).

Reagovat
EaP

Tak ako, ak by sa nedostali do šancí s útokom Mbappe, Messi, Neymar to by už bolo na uterák. Ale napríklad včera sa asi 10x stalo, že do útoku šli všetci traja a za nimi podpora asi 60 metrov vzadu. A to nieje ojedinelý zjav. Dialo sa to pod Tuchelom, Pochem aj teraz. Taktiež sa stalo, ze Guendouzi tam niekoľko krát vypol celú zálohu úplne sám. Je pravda, že Marseille si veľa šancí nevytvorili ale to len vďaka tomu, že tie situácie vyriešili ako diletanti. Ja si jednoducho myslím, že dôjde kompaktné mužstvo ako Real a ich púť v LM skončí skoro.Neuveritelne nevyvážené mužstvo

Reagovat
masly008

Já mít ty 3 v týmu tak zbytku hráčů řeknu ať ani nelezou přes půlku aby jim to tam nezahušťovali.

Reagovat
ACSeRw!n

vsichni mu jen ublizujou..

Reagovat
Coutinho10

tak určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele