O ničem jsem neslyšel, řekl Galtier ke spekulacím kolem Mbappého odchodu

12.10.2022, 10:58
Aktuality
Christophe Galtier (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
kilobyte

Tak kam teda jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nebyl a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat
ratusek

EF polibek smrti

Reagovat
masly008

Však proč bys to jako podřízený měl vědět? Tobě to možná tak oznámí až bude hotovo.

Reagovat
SunFells

Ok, tak Campos řekl to stejné.

Reagovat
masly008

Však další Mbappeho podřízený

Reagovat
krisa

tak to je tam snad každý...možná tak ten Nasser Al-Khelaifi může být prozatím v klidu

Reagovat
masly008

Reagovat
LeonardoUžoa

Na něj dojde, až se bude sepisovat prodlužování smlouvy v roce 2026.

Reagovat
Godwinson

Pro Galtiera to musi byt vysnena stace. Alespon si hezky vydela.

Reagovat
Csaplárova past

Tak je taky otázka, jako má v PSG Galtier pozici a jak velké má slovo. Možná že mu tohle nikdo ani říkat nebude a odchod Mbappého uslyší v rádiu při cestě do práce.

Reagovat
Ladas321

Galtier tam moc velké slovo nemá, ale PSG Mbappeho nerpodá, nedávalo by to smysl z jejich strany..

Reagovat
fabec1222

A proč by mu to Mbappe měl říkat?

Reagovat
Eichel

Škoda jeho a Camposa v takom paklube

Reagovat
AlmazStruhar1231

Tady je to samej chytrák. Než tady zase všichni budete Kyliana posílat do Turecka a říkat, že jste nikdy nikoho tak nesympatickýho neviděli (jako v předchozím článku), zkuste si uvědomit, jak strašně snadný je tohle o někom napsat. A jelikož drtivá většiná lidí to automaticky bere jako pravdu a jak tak vidím rychlost nových komentářů u takovýchto článků, tak si dokážu představit, proč by tohle mohl někdo vymyslet jen aby dostal co nejvíc clicků. Tím neříkám, že to není pravda, ale o tomhle, stejně jako o jeho smlouvě a pravomocích, nikdo doopravdy nic nevíme. Já osobně nevěřím, že dostal bonus 100 mega za podpis a už vůbec ne, že by měl v klubu nějaký slovo v procesech sportovního managementu.

Je možný, že je to všechno pravda. Ani v takovým případě ale nechápu, proč by na to někdo, kdo s ním ani s řízením klubu nemá nic společnýho, měl Mbappého odsuzovat za to, že něco chce. Nikdo z vás nikdy nechtěl změnit práci, školu, partnera? A taky už mě pěkně s..ou kecy na PSG, City a Chelsea, jak jsou to údajně nesympatický kluby. Ty kluby maj nějakou historii a za to, kdo je vlastní/vlastnil, ta značka, ani její fanoušci, nemůžou. A přestože nepodporuju žádnej autoritářskej režim potlačující lidský práva, z fotbalovýho hlediska jsou nově zbohatlý kluby super. Nevím, jak někoho může bavit neustálej status quo. Je fajn, že se fotbal neustále mění a vyvíjí, stejně jako to, kdo je na jeho vrcholu.

A poslední věc ke komentářům z předchozího článkose... čím je sakra nesympatickej Leo Messi? :D

Reagovat
madridcan

Kvôli takej kokotine si sa tu registroval? Zbičuj sa pred krížom a vyjeb telefón von zavretým oknom

Reagovat
AlmazStruhar1231

Registroval jsem se, protože číst tady ty komentáře je jak koukat na nějakou telenovelz. Baví mě to číst, ale neustále si říkám, že kdybyste se zamysleli dřív než něco napíšete, nebylo by to fanouškovský prostředí tak strašně toxický a zfanatizovaný. Tady každej do komentářů hází narativy od bulvárních autorů, jak kdyby se jednalo o fakta (bohužel to dělaj i punditi, což je jěště horší). Když jsi celý léto musel poslouchat všechny ty faktama nepodložený soudy od fanoušků na Ronalda, taky jsi jim podlehnul, nebo to zrovna nebyla pravda, protože šlo o tvýho oblíbenýho hráče a ne o hráče, kterej se legitimně rozhodnul dát přednost Paříži před Realem? (Předjímám, že jsi fanoušek Ronalda. Jestli ne tak sorry. Hodí se mi to sem jako příklad.)

Reagovat
madridcan

Som fanušik Realu, žiadny Ronaldo ma nezaujíma. Ronaldo tu bol na chvíľu, Real Madrid je navždy.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Ladas321

Mbappe dostal za podpis určitě minimálně 100 mega, podle mě více. Však je to hráč s hodnotou 180 mega (podle transfermarkt) a byl volným hráčem, takže tam není pochyb o tom, že z PSG vyždímal co šlo. Jinak souhlasím, většina komentů jsou prostě zhrzení madridisté, kteří si ještě utírají slzy od pláče a ten zbytek zhrzení lidé, kteří v životě nic nedokázali a tak si v komentech alespoň musí ulevit. Nekazme jim tedy tuhle možnost.

Reagovat
Vrubozubec

Nechápu tyhle názory. Když vyjádřím svůj názor na chování někoho bohatšího nebo úspěšnějšího, tak je to automaticky závist? Jinak PSG v létě odmítlo za mbappého nabídku tuším přes 200 mega a to měl rok do konce smlouvy. Kolik myslíš, že budou chtít teď, když má smlouvu do 2025? Na mě to působí, že chtěl pryč, ale podepsal, dostal podpisový bonus a teď trucuje.

Za mě tohle není člověk, kterému by šlo něco závidět. Může být bohatý jak chce, ale má v hlavě nasráno

Reagovat
Ladas321

Hodnotíš fotbalistu podle toho co o něm čteš v bulváru a to o tobě dost vypovídá. Já bych se nikdy nesnížil k tomu hodnotit něčí osobnost na základě nějakých článků, ať už jde o jakoukoliv celebritu, nemám to zapotřebí. Za druhé se vyjadřuješ k něčemu o čem nemáš ani páru a samozřejmě ani já ani nikdo jiný, nevíme co se děje v zákulisí a co mu vše PSG naslibovalo a nedodrželo třeba.

Reagovat
Kily8

Však tu vačšina prispievateľov hodnotí len podla bulváru. Podla komentov, veľa ľudí tu futbal ani nesleduje. Čo sa tu písalo na Neymara, tie ságy o prestupoch z bulváru. Pritom Neymar dokola opakoval, že je nikam nejde, s nikým nerokuje a dokolečka mu nadávali, že špekuluje…….a popritom adorovali Mbappého, ktorý sa nikdy nevyjadril, do poslednej chvíle váhal kde prestúpi….teraz zase jemu nakladajú, kvoli správam s bulváru.

Reagovat
Lopiger

Reagovat
Lopiger

Reagovat
Hany45

Reagovat
m.iker007

Osobně doporučuju kouknout se na snímek "Figo - přestup století" na Netflixu.

Myslím, že si vůbec nedovedeme představit, čemu ten pořád relativně mladej borec musel čelit v posledních měsících. Osobně, věřim, že chtěl do Reealu, ale prostě ho okolí semlelo (jesi mu fakt volal i Macron???)

A osobně bych se vůbec nedivil, kdyby to na Kyliánoj zanechalo nějaký šrámy. Páč sice je zvyklej na ledacos, ale určitě mu slíbili modrý z nebe a ještě modřejší. Teď se něco neděje, jak mu malovali a je logicky frustrovanej...

Každopádně, myslim, že ho čeká pár let ve zlatý kleci.

Trochu mi to připomíná případ "Neymar" a takové to "prozření".

Reagovat
Kily8

Čím to preboha pripomína prípad Neymar? Jedine bulvarnymi rečami a fejsbukovými závistlivcami.

Reagovat
h8_sfatto

Saudové, Katar nebo L.A.Galaxy je jedno ,kdo si za naše vytěžené plyncoiny z Evropy co koupí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele