Osmančík natrvalo opouští Bohemians, přestoupil do Českých Budějovic

08.07.2023, 15:19
Aktuality

České Budějovice posílil útočník či krajní záložník Pavel Osmančík z Bohemians 1905. Třiadvacetiletý hráč s jihočeským klubem podepsal smlouvu do konce června 2026.

Odchovanec Bohemians v nejvyšší soutěži za pražské mužstvo odehrál 18 utkání a vstřelil jednu branku. V minulé sezoně Osmančík hostoval v Příbrami a Varnsdorfu, kde dal dohromady 11 druholigových gólů.

"Jsem za Pavla moc rád, protože ho známe z Příbrami. Myslím si, že náš tým posílí, měl skvělou sezonu ve druhé lize a má obrovské předpoklady. Je to rychlostní, tahový hráč a přesně takový krajní záložník, kterého potřebujeme," řekl českobudějovický trenér Tomáš Zápotočný.

Osmančík je čtvrtou letní posilou Dynama. Desátý celek uplynulého ligového ročníku už angažoval útočníka Zdeňka Ondráška a záložníky Jana Suchana s Matoušem Niklem.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
zorz767

Podry úřaduje

Reagovat
$dolar$

Super posila, velkej rychlik

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kepy_FCB

A za rok k Osmanům do Istanbulu třeba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele