Premier League - preview 9. kola: Dva nejhorší proti sobě

01.10.2022, 08:27, aktualizováno 03.10.2022, 09:00
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Deváté kolo anglické ligy dohrají dva týmy, které jsou na dně tabulky a ve zbytku podzimu mají co napravovat. Nottingham překopal kádr, nesehraná sestava vybojovala jen čtyři body a je předposlední, Leicester má na svém kontě dokonce jenom jeden bod...
Leicester City - Nottingham Forest  (pondělí 21:00)
V dohrávce devátého kola Premier League se utkají dva poslední celky tabulky. Domácí Leicester City přivítá Nottingham Forest, Foxes ještě letos nevyhráli a mají na kontě pouhý bod. Hosté jen o tři více.

Leicesteru se v aktuální sezoně absolutně nedaří, což ukazují i poslední dvě odehraná utkání s Tottenhamem a Brightonem, ze kterých Foxes odešli se skóre 4:11. Pokud nebudou chtít bojovat o záchranu, měli by okamžitě začít bodovat, jinak hrozí hororový ročník. Po úvodních sedmi kolech na tom Leicester nikdy nebyl v Premier League hůř než nyní, reprezentační přestávka a následný duel s trápícím se nováčkem z Nottinghamu dává určitou naději na první letošní vítězství. V opačném případě už by určitě viselo ve vzduchu odvolání trenéra Brendana Rodgerse, který měl od vedení doposud důvěru. Ten se musí obejít bez Ricarda Pereiry, který má poraněnou achillovu šlachu, a také bez Ryana Bertranda, kterého trápí problémy s kolenem.

"Podle mě máme velmi dobrý tým a nyní je ten nejlepší čas to ukázat. Musíme jít minutu po minutě, přihrávku po přihrávce, hrát trpělivě. To nás musí dovést k zisku tří bodů, což pro nás momentálně bude obrovská věc. A kdy jindy než teď bychom to měli dokázat, jim se také moc nedaří, nás poženou výborní fanoušci," uvedl záložník Foxes Kiernan Dewsbury-Hall.

Nottingham prohrál už čtyřikrát v řadě a během těchto duelů navíc hned patnáctkrát inkasoval. Pět ligových zápasů v řadě však Garibaldi naposledy ztratili v roce 2004. Chybou možná bylo až zběsilé letní posilování, trenér Steve Cooper přivedl hned 22 nových posil, což loni velmi pevné defenzivě příliš nepomohlo. V Premier League se Nottingham utká s Leicesterem poprvé, loni jej však po výhře 4:1 vyřadil z FA Cupu. Ve druhé lize se naposledy nynější soupeři potkali v únoru 2014, rozešli se smírně 2:2. Kouči Cooperovi schází kvůli zranění lýtka Omar Richards, se stehnem má problémy Moussa Niakhate.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Faes, Evans, Justin - Tielemans, Soumaré, Dewsbury-Hall - Maddison, Vardy, Barnes.
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall, Cook, Boly - Williams, Yates, O'Brien, Lodi - Johnson, Gibbs-White - Awoniyi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 4.04 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne nás čeká již 188. derby mezi Manchesterem City a Manchesterem United. Domácí jako jediný tým v Premier League ještě neprohráli a výbornou formu budou chtít přenést i do derby. United rovněž podávají velmi dobré výkony a v posledních čtyřech zápasech nejvyšší anglické ligy nenašli přemožitele.

City ve všech soutěžích neprohráli už 10 utkání v řadě a sérii by rádi prodloužili v derby proti United. V posledním zápase před reprezentační pauzou Citizens jasně přehráli Wolves a nadělili jim tři góly. Skvělou fazónu má především Haaland, jenž vévodí tabulce střelců s neuvěřitelnými 11 brankami v 7 zápasech.

Domácí jsou v tabulce na druhé příčce se skóre 23-6. City se budou snažit navázat výkonem na poslední vzájemný zápas, kdy sestřelili United 4-1.

Domácí trenér Pep Guardiola mluvil v předzápasovém rozhovoru o extra motivaci. "V neděli musíme odehrát perfektní zápas. Musíme být klidní a dělat ta správná rozhodnutí. Stadion bude plný a my uděláme vše proto, abychom vyhráli. Toto je naše příležitost zúročit dovednosti, které máme a ukázat to milionům lidí. Nejlepší způsob, jak uspět je, aby hráči byli sami sebou. Od našich soupeřů vždy očekávám to nejlepší. Kvalitu ukazují již mnoho let. Je to Manchester United, vždycky to tak bylo. Ve středu pole mají kvalitu a jsou silní fyzicky, navíc uspěli proti Arsenalu a budou to chtít potvrdit i proti nám. Není prostor na to, abychom se báli, pokud budeme hrát dobře, výsledkem budou body a vítězství," prohlásil španělský kouč.

K manažerovi Citizens se přidal i argentinský útočník Julián Álvarez, pro kterého to bude vůbec první zkušenost v jeho premiérové sezóně v Anglii. "Bude to skvělý zápas mezi dvěma velmi důležitými týmy. Určitě je to jedna z nejsledovanějších a nejzajímavějších klasik na světě. Je skvělé být toho součástí a všichni doufáme, že v neděli vyhrajeme," dodal argentinský sniper.

Do zápasu určitě nenastoupí Phillips a Stones, otazník visí nad startem Laporteho.

United se po katastrofickém úvodu sezóny zvedli a od zápasu s Brentfordem čtyřikrát po sobě vyhráli. Cenné skalpy si hosté připsali zejména proti Liverpoolu a Arsenalu. V Evropské lize pak nečekaně prohráli doma s Realem Sociedad a v druhém zápase si poradili s Šeriffem Tiraspol, kde se poprvé v sezóně prosadil Cristiano Ronaldo.

Erik ten Hag si dobře uvědomuje význam nedělního derby. "Chceme vyhrát každý zápas. To samé bude platit i v neděli. Musíme podat co nejlepší výkon, k čemuž samozřejmě potřebujeme dobrý plán. Odehrál jsem mnoho derby. Vím, jaký je ten pocit, jaká je ta rivalita. Je to jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny. Jsme přesvědčeni o našich schopnostech, pokud budeme hrát jako tým, můžeme soupeře porazit. To je přesně ta víra, kterou potřebujeme a v neděli ji budeme potřebovat ještě více," řekl nizozemský kouč.

Rudí ďáblové se nachází na šestém místě se skóre 8-8. V derby spoluhráčům nepomůžou Maguire a Williams. Nejistý je start Martiala, Rashforda, van de Beeka a Dúbravky, kteří se potýkají s lehčími zdravotními problémy.

V posledních 10 vzájemných duelech ve všech soutěžích se pětkrát radovali hráči City, čtyřikrát slavili vítězství United a jedno utkání skončilo remízou 0-0. V minulém ročníku byli v obou případech úspěšní hráči Citizens, kteří nejdříve vyhráli 2-0 na Old Trafford a poté si doma poradili se svým rivalem v poměru 4-1.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Silva, Haaland, Foden
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - Fernandes, McTominay, Eriksen - Antony, Ronaldo, Sancho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.10 - 7.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Aston Villa  (neděle 17:30)
Aston Villa se pokusí v Leedsu poprvé bodovat venku, zatímco domácí budou usilovat o prodloužení série domácí neporazitelnosti.

Leeds nevstoupil do sezóny špatně, ale poslední zápas Premier League mu vůbec nevyšel. Whites prohráli v Brentfordu vysoko 2-5. Na zápas nebude vzpomínat v dobrém trenér Jesse Marsch, který byl za své chování během utkání dodatečně potrestán a nedělní match s Aston Villou bude sledovat pouze z tribuny.

Domácí tým nečeká nic lehkého, jelikož v posledních 3 vzájemných duelech s Aston Villou dvakrát prohráli a jednou remizovali. Domácí kouč nemůže počítat s několika hráči. "Archie Gray si zlomil palec na noze, bude dva týdny mimo. Stuart Dallas se zotavuje dobře a je na dobré cestě. Adam Forshaw si zvrtnul kotník, není to tak hrozné, ale tento víkend nebude k dispozici. Ostatní hráči by měli být k dispozici," řekl před zápasem americký trenér Jesse Marsch.

Hosté v posledním zápase před reprezentační pauzou porazili Southampton 1-0, čímž se posunuli na 16. příčku. Steven Gerrard si je velmi dobře vědom kvality soupeře. "Myslím, že se Leeds oproti minulé sezóně zlepšil. Přišel Jesse, aby se pokusil udržet tým v nejvyšší lize, a to se mu povedlo. Využil velmi dobře předsezónní období, můžeme na nich vidět, že jsou lépe organizovaní a dobře připravení. Myslím si, že tento víkend budeme čelit lepšímu Leedsu než v minulém ročníku. Bude to těžký zápas, ale sami jsme dosáhli několika dobrých výsledků a budeme to chtít potvrdit i v neděli," prohlásil trenér Lions.

I na straně hostů je několik absencí. Do zápasu určitě nezasáhnou Diego Carlos, Lucas Digne, Boubacar Kamara a nejistý je start Mattyho Cashe.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Llorente, Struijk - Klich, Adams - Sinisterra, Aaronson, Harrison - Bamford
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Chambers, Konsa, Mings, Young - McGinn, Luiz, Ramsey - Bailey, Watkins, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.53 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Nejen bitva o severní Londýn, ale i o čelo tabulky. Takové přívlastky nese duel dvou věčných rivalů Arsenalu a Tottenhamu, jejichž duel vykopne program devátého kola anglické Premier League.

Ačkoliv některé týmy mají odehraný nižší počet zápasů, je jisté, že i v případě jejich úspěšného dohrání by se na čele tabulky vyhřívala trojice Arsenal, Manchester City a Tottenham. Kanonýři jako jediní z těchto mužstev prohráli, přesto s osmnácti body vedou těsně před svými pronásledovateli. Jelikož Citizens čeká rovněž městské derby, je zcela otevřené, kdo bude po tomto víkendu první.

Gunners zatím prožívají mimořádně povedenou sezonu, z osmi soutěžních zápasů hned sedmkrát zvítězili. Přemožitele našli jen na začátku září v podobě Manchesteru United, od té doby uspěli v Evropské lize na hřišti Curychu a v domácí soutěží na půdě Brentfordu. Tam nešlo vůbec o složitý zápas, už v první půli je poslali do vedení Saliba s Jesusem a na konečných 0:3 po pauze pečetil Vieira.

Výběr Mikela Artety se v ofenzivě opírá zejména o letní posilu Gabriela Jesuse, jenž už nastřádal čtyři branky a na další tři přihrál. Ještě lépe góly připravuje Bukayo Saka, jenž zatím sám příliš neskóruje, avšak čtyřikrát asistoval a v tomto ohledu je lepší jen Kevin De Bruyne. Jen o nahrávku za ním je zástupce Spurs Dejan Kulusevski, z jeho spoluhráčů pak vyčnívá tradičně ještě Harry Kane, jenž se již šestkrát prosadil v tabulce střelců je tak druhý za suverénním Erlingem Haalandem.

Pro Kohouty není příliš pozitivní zprávou, že v lize zatím ztrácí jenom venku s londýnskými soupeři. Jen bod totiž získali jak na hřišti Chelsea, tak i na půdě West Hamu. Nezdar už za sebou mají i v Lize mistrů, kde sice nemají zrovna těžkou skupinu, avšak bez bodu i gólu odjížděli ze zápasu se Sportingem. Reputaci si napravili hned následně s Leicesterem, který smetli jasně 6:2. První půle ještě byla vyrovnaná, po Tielemansově penaltě otočili Kane s Dierem a v závěru srovnal Maddison. Jenže ve druhé půli už úřadovali domácí, po Bentancurovi se hattrickem připomněl Son.

V posledních letech ve vzájemných zápasech platí "můj dům, můj hrad". V rámci Premier League hosté v podobě Arsenalu naposledy uspěli v březnu 2014, úspěch Tottenhamu na Emirates bychom našli ještě o čtyři roky dříve. V minulé sezoně tam Gunners dominovali, po půli vedli díky Smith-Roweovi, Aubameyangovi a Sakovi 3:0, v závěru už jen korigoval Son. I odveta skončila jednoznačně, i díky Holdingově brzkému vyloučení se v ní dvakrát trefil Kane a jednou znovu Son.

Na straně Arsenalu je hodně otazníků v sestavě, nejistý je totiž stav Parteyho, Zinčenka, Tomiyasua a Tierneyho. Zpět do hry by se měli vrátit Odegaard s Nelsonem, naopak po operaci chybí Smith-Rowe a dlouhodobě mimo je i Elneny. Hosté se pravděpodobně musí obejít bez Moury, v ohrožení je i start Kulusevského, Llorise a Daviese.

Zápas na Emirates Stadium začíná v sobotu ve 13.30, jako hlavní sudí na něj bude dohlížet Anthony Taylor.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Lenglet - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perišić - Richarlison, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.85 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Brentford FC  (sobota 16:00)
Zatímco v tabulce je dělí jen tři místa a jediný bod, pohled na skóre sobotních soupeřů je naprosto odlišný. Brentford vstřelil o tři góly více, než inkasoval, Bournemouth je v tomto ohledu v mínusu, a to o třináct branek.

Na Cherries se totiž podepsala zejména drtivá porážka od Liverpoolu, připočteme-li i zápasy s Arsenalem a Manchesterem City, dostaneme hrůzostrašné skóre 0:16. Zmíněný nezdar s Reds jako by je ale nastartoval, neboť od té doby získali ve třech zápasech pět bodů. Po domácí bezbrankové remíze s Wolves uspěli v Nottinghamu a bod si odvezli z Newcastlu.

Bees zatím prohráli pouze dvakrát, hned třikrát však zapsali nerozhodný výsledek. Všechny se však udály ještě v srpnu, ve dvou zářijových utkáních totiž nejprve jasně přehráli Leeds, načež bez nároku podlehli Arsenalu 0:3.

Domácí mužstvo již může počítat s uzdraveným Pearsonem, v sestavě by mohli být i Fredericks a Rothwell. K dispozici naopak není kvůli potížím s kotníkem kapitán Kelly. Na straně hostí si svůj debut může odbýt Damsgaard, ve hře je i návrat Pinnocka. Za postranní čarou však zůstanou Lewis-Potter a Norgaard.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Senesi, Zemura - Lerma, Cook - Tavernier, Billing, Christie - Solanke
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Baptiste, Janelt, Jensen - Mbeumo, Toney, Damsgaard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.53 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Program 9. kola anglické nejvyšší soutěže nabízí vedle North London derby také další souboj mezi londýnskými celky, na Selhurst Parku se totiž střetne domácí Crystal Palce s Chelsea. Klubový fotbal se na ostrovy vrací po dlouhé reprezentační přestávce, "Orli" hrají na domácím stadionu po více než měsíci.

Domácí se v této sezóně poměrně trápí. Na svém kontě mají po šesti odehraných kolech jediné vítězství a od sestupových příček je dělí pouhé dva body. V posledním odehraném zápase bezbrankově remizovali s Newcastlem, ale to bylo ještě na začátku září. Od té doby se Crystal Palace odložily zápasy s Manchesterem United a Brightonem a následně přišla reprezentační pauza. Svěřenci Patricka Vieiry by si rádi zlepšili vzájemnou bilanci se svými sobotními soupeři, vždyť poslední zisk proti Chelsea domácí získali v říjnu 2017. Od té doby již desetkrát v řadě vyhráli Blues.

Manažera Grahama Pottera čeká v sobotu ligová premiéra na lavičce Chelsea. Fanoušci mají vysoká očekávání, ta nedokázal Potterův tým naplnit v posledním zápase, kdy pouze remizoval s rakouským Red Bullem Salzburg v rámci základní skupiny Ligy mistrů. V lize Chelsea navazuje na těsnou výhru nad West Hamem United, to však ještě tým vedl Thomas Tuchel. Potter má v sezóně jasný cíl, a to dovést klub do Top 4, bude to mít velmi náročné, konkurence je snad silnější než kdy dřív.

Sobotní střetnutí bude obzvlášť interesantní pro středopolaře Conora Gallaghera, který strávil celou minulou sezónu na hostování právě v dresu Crystal Palace a svými výkony si dokonce řekl o místo v anglické reprezentaci.

Patrick Vieira nebude moct nasadit trojici dlouhodobě zraněných hráčů, jmenovitě brankáře Jacka Butlanda, mladičkého stopera Nathana Fergusona a zkušeného záložníka Jamese McArthura. Na své první minuty v sezóně je naopak natěšen James Tomkins, který již úspěšně doléčil pochroumané lýtko.

Graham Potter prozradil, že na sobotní zápas ještě nebude připravený N’Golo Kanté, stejně tak bude absentovat brankář Mendy. Na zápas neodcestovala ani dvojice Marc Cucurella a Carney Chukwuemeka.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Schlupp, Doucoure, Eze - Ayew, Mateta, Zaha
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Fofana, Silva, Koulibaly - James, Jorginho, Kovačić, Chilwell - Mount, Aubameyang, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.99 - 3.80 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
V sobotu se na Craven Cottage utkají dva celky z první poloviny tabulky Premier League, domácí Fulham vyzve ambiciózní Newcastle United. Cottagers v této sezóně na svém stadionu ještě neprohráli, hosté ze severu Anglie venku nevyhráli.

Nováčkovi Fulhamu vstup do nejvyšší anglické soutěže zatím vychází velmi dobře. Málokdo čekal, že po sedmi odehraných kolech bude na průběžné šesté příčce, byť je pravda, že mnoho týmů bude své zápasy ještě dohrávat. To ale nemění nic na tom, že svěřenci Marca Silvy získali již jedenáct bodů a obrali například slavný Liverpool.

V posledním utkání se střetli v souboji nováčků s Nottinghamem Forest a v atraktivním utkání zvítězili góly Adarabioya, Palhinhy a Reeda 3:2. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti, defenzivní záložník João Palhinha, však v zápase obdržel již pátou žlutou kartu v sezóně, a tak nebude Fulhamu v sobotu k dispozici.

Newcastle v dosavadních sedmi ligových střetnutích hned pětkrát remizoval a nachází se ve středu tabulky, na Fulham ztrácí pouhé tři body. Poslední utkání Newcastlu skončilo nerozhodně, a tak platí, že "Straky" nevyhrály už v šesti ligových zápasech v řadě. Vzhledem k tomu, že majitelé klubu utratili od ledna za nové hráče přibližně 200 milionů liber, by rádi fanoušci Newcastlu v nadcházejících týdnech viděli zlepšení.

Domácí budou postrádat levého obránce Antoneeho Robinsona, který stále laboruje s kotníkem, mimo hru jsou také křídelníci Harry Wilson s Manorem Salomonem a absentovat bude také již zmiňovaný Palhlinha.

Howe má naopak nedostatek útočníků, nenastoupí dvojice Alexander Isak a Chris Wood a nejistý je také start Calluma Wilsona. Jonjo Shelvey, Karl Darlow a Emil Krafth jsou dlouhodobě zranění.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Diop, Ream - Reed, Cairney - Decordova-Reid, Pereira, Kebano - Mitrović
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Botman, Burn, Targett - Willock, S. Longstaff, Joelinton - Almirón, Wilson, Fraser
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.50 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Liverpool v utkání devátého kola Premier League hostí Brighton. V tabulce je na tom překvapivě lépe tým z jihu, Seagulls jsou momentálně čtvrtí a na osmé Reds mají čtyřbodový náskok.

Liverpoolu se úvod ročníku nepovedl úplně podle představ a na čelo tabulky ztrácí už devět bodů. Naposledy Reds remizovali v městském derby s Evertonem 0:0, před tím však vyhráli 2:1 nad Newcastlem United a také zapsali rekordní výhru 9:0 nad Bournemouthem.

Manažera Jürgena Kloppa stále trápí početná marodka, kvůli svalovému zranění není k dispozici Alex Oxlade-Chamberlain, chybí i Naby Keïta a nejistý je start Andyho Robertsona.

Další zaváhání by pro Liverpool znamenalo nejhorší start v Premier League za posledních deset let. Reds navíc měli k dispozici o týden více díky odloženému utkání s Chelsea. Spolehnout se navíc nyní mohou na domácí podporu, na Anfield Road už neprohráli 26 zápasů v řadě a patnáctkrát udrželi čisté konto.

"To, že se mistrovství světa hraje uprostřed probíhající sezony, je podle mě problém. Hráči se vrátí a za týden zas budou muset naskočit do Premier League, takže akorát hrozí zranění. Navíc se bude hrát v úplně jiném podnebí. Normálně si všichni po šampionátu odpočinou, nyní se finalisté budou muset dva dny poté zapojit do tréninkového procesu svých celků," uvedl liverpoolský manažer Jürgen Klopp.

Brighton musí být se začátkem sezony o poznání spokojenější, mrzet může jen prohra 1:2 na Fulhamu. V minulém klání Seagulls zdolali trápící se Leicester 5:2, díky čemuž se stále drží v top čtyřce.

Kvůli poraněnému koleni je aktuálně mimo herní vytížení Jakub Moder, jinak se však zranění týmu od jižního pobřeží vyhýbají. Teprve podruhé v historii tak bude Brighton vstupovat do utkání s Liverpoolem jako lépe postavený celek.

Nyní však klub opustil manažer Graham Potter, který přešel do Chelsea, a jeho místo zaujal bývalý trenér Sassuola nebo Šachťaru Doněck Roberto De Zerbi, jehož v Premier League čeká těžká premiéra. Z posledních dvou vzájemných střetů na půdě Liverpoolu však dokázal Brighton vytěžit čtyři body.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas - Elliott, Fabinho, Thiago - Salah, Firmino, Jota.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster, Estupinán - Mac Allister, Caicedo - March, Gross, Trossard - Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.75 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton přijede do Southamptonu, kde bude chtít potvrdit neporazitelnost z posledních pěti zápasů. Domácí zase nutně potřebují bodovat, jelikož v posledních dvou zápasech prohráli.

Southampton poslední dvě utkání před reprezentační pauzou nezvládl a obě prohrál 0:1. Svěřenci Ralpha Hasenhuttla tak mají co napravovat. V rámci 9. kola se domácí střetnou s Evertonem, který v posledních dvou zápasech na svém stadionu porazili.

Saints jsou jedním ze dvou týmů, kterému se v této sezóně ještě nepodařilo udržet čisté konto. Zároveň inkasovali úvodní gól ve více zápasech (šest) Premier League než kterýkoli jiný tým. Domácí tým má i problém se střelbou, jelikož z jeho posledních 19 pokusů mířily na bránu pouhé dva.

Southampton se nachází na průběžné 14. pozici se ziskemsedmi bodů při skóre 7:11. Do zápasu s Evertonem určitě nezasáhnou Lavia a Livramento.

Everton zatím platí spolu s Newcastlem za remízové krále a posledních pět zápasů v nejvyšší anglické lize neprohrál. Před reprezentační pauzou se Toffees střetli s West Hamem a na domácím hřišti zvítězili 1:0. Hosté sice disponují dobrou obranou, ale problém jim dělá střílení branek, jelikož se zatím trefili pouze pětkrát.

Svěřenci Franka Lamparda si dobře uvědomují zlepšení výkonů a chtějí to potvrdit i v sobotu. "Naše zlepšení je způsobeno prací, kterou odvádíme na tréninkovém hřišti, je to hlavně o důslednosti. Proti West Hamu jsme dosáhli dobrého výsledku, což chceme zopakovat i v sobotu a jestli se nám to podaří, pak to bude další progres. Musíme v tom pokračovat od zápasu k zápasu," řekl na předzápasové konferenci manažer Evertonu.

Na straně hostů je mimo několik hráčů. Spoluhráčům určitě nepomůžou Calvert-Lewin, Godfrey, Holgate, Mina, Patterson a Townsend.

V minulé sezóně slavil vítězství vždy domácí tým. V prvním zápase vyhrál Everton na svém hřišti 3:1. V únoru Saints porážku soupeři vrátili a doma vyhráli 2:0.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Maitland-Niles - Aribo. Edozie, Armstrong - Adams
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Gueye, Onana, Iwobi - Gray, Maupay, Gordon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.31 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
V sobotu večer se v Londýně utkají dva trápící se týmy, hosty z Wolverhamptonu na svém domácím stadionu přivítá West Ham. Na začátku sezóny měla obě mužstva ambici bojovat o evropské poháry, po sedmi odehraných kolech to však zatím spíše vypadá na boj o udržení.

V posledních týdnech se začalo spekulovat o tom, zda má ještě manařer David Moyes na lavičce West Hamu pevnou pozici. Po minulé prohře 0:1 s Evertonem přiznal, že ho někteří hráči základní sestavy vyloženě zklamali. Jeho svěřenci sice dokázali vyhrát obě utkání ve skupině Evropské konferenční ligy, to ale proti rumunskému FCSB a dánskému Silkeborgu. V domácí soutěži však doposud porazili jen Gerrardovu Aston Villu a se ziskem čtyř bodů se nachází až na sestupové osmnácté příčce. Přichází po dvou postupech do evropských pohárů v řadě krize, která bude stát Moyese místo?

Že by to bylo v táboru hostů velmi odlišné, se říct nedá. Nikdo je sice nemůže hanit za prohru proti Manchesteru City z minulého kola, nicméně jejich příznivci nejsou s průběhem stávající sezóny vůbec spokojeni. Stejně jako "Kladiváři" se "Vlci" trápí především v ofenzivě, kdy po sedmi kolech vstřelili pouhé tři branky, z toho ani jednu ve druhém poločase. Svěřenci Bruna Lageho sice velmi dobře brání, na což jsme si ostatně už zvykli, na bodové zisky to však nestačí. Wolves jsou v tabulce nad svými sobotními soupeři, ti je ale mohou v případě výhry přeskočit.

Letní posila Gunners, marocký stoper Nayef Aguerd, neodehrál v novém dresu kvůli zranění kotníku ještě ani jediné soutěžní utkání a nic se na tom nezmění ani v sobotu, Moyesovi nebude k dispozici ani další obránce, a to Ben Johnson. V dresu "Vlků" by si mohl svůj debut odbýt útočník Diego Costa, nicméně bývalý brazilský reprezentant svůj poslední soutěžní zápas odehrál v prosinci minulého roku, a tak Lage pravděpodobně na hrotu útoku upřednostní jednoho z dvojice Gonçalo Guedes -Hwang Hee-chan.

Irský stoper Nathan Collins si odpykává trest za vyloučení ze zápasu proti Manchesteru City, v základní sestavě jej zřejmě nahradí Portugalec Toti. Do zápasu nenastoupí kvůli zranění ani ofensivní trio Chiquinho, Saša Kalajdžić a Raúl Jiménez.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Kehrer, Zouma, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Paquetá, Cornet - Scamacca
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Toti, Kilman, Aït-Nouri - Neves, Nunes, Moutinho - Neto, Costa, Podence
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.33 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC760117:718
2.Manchester City752023:617
3.Tottenham Hotspur752018:717
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Fulham FC732212:1111
7.Chelsea FC63128:910
8.Liverpool FC623115:69
9.Brentford FC723215:129
10.Newcastle United71518:78
11.Leeds United622210:108
12.AFC Bournemouth72236:198
13.Everton FC71425:67
14.Southampton FC72147:117
15.Aston Villa72146:107
16.Crystal Palace61327:96
17.Wolverhampton Wanderers71333:76
18.West Ham United71153:94
19.Nottingham Forest71156:174
20.Leicester City701610:221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1516)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat očarování týmu Potterem

Reagovat
John Obi Mikel

Takže dneska výhra Chelsea, Brightonu a remíza v NLD?

Reagovat
Nikikrew

Dnesne derby by malo byt velkolepe. Spurs bohuzial ovela kvalitnejsi tim ako z minuleho roka, bude to pekna bitka. Tip 2:1

Jesus > Richarlidson

Reagovat
O.Giroud

Nedate pokoj uz s tymi dvomi, uz sa mi o nich aj snivalo a to nefandim ani Arsenalu ani Spurs.

Reagovat
Nikikrew

ja som to napisal prvykrat a samozrejme ako podpichnutie, mas moj verejny prislub ze sa do tychto trapnyvh hratok uz nebudem zapajat

Reagovat
O.Giroud

Hlavne nech s tym prestane ten druhy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rick_Mečoheň

Statistiky letošní LM mluví jasně: Richarlison > Jesus

Reagovat
Taiger

Hroznej emoji

Reagovat
Svatej

všude je tenhle smajlík úplně přežitá věc, nejsme kruci v roce 2010

Reagovat
smazaný uživatel

ok zoomer

Reagovat
Front hell

A teď statistiky s PL hrdino

Reagovat
aragorn

OT: letím na zápas Liverpool - West Ham. Může někdo dát nějaký rady a tipy ohledně ubytování nebo co navštívit (máme v plánu Stadium tour, Albert Dock, Museum of Liverpool, katedrálu). Případně na co si dát pozor nebo naopak o co nepřijít?

A jelikož budeme cestovat přes Londýn, kde se zdržíme na dva dny tak to stejný? Rady ohledně metra, busů....

Reagovat
Taiger

Nobu

Reagovat
smazaný uživatel

Poraďte mu někdo pls protože na internetu zatím nikdy nikdo neřešil co dělat v Londýně nebo Manchesteru

Reagovat
mikelinos

to sice řešil, ale každý ví, že největší odborníci na cokoliv se scházejí právě na EF, tak se zcela logicky ptá zde

Reagovat
Mastný Chobot

Cestoval si niekedy v živote niekam aspoň raz? Ak áno, tak nechápem, ako môžeš toto napísať. Jasné, že na takých miestach ako Londýn máš kvadrilión vecí čo robiť a práve preto sa spýtaš na odporúčania, lebo všetko nestihneš

Reagovat
smazaný uživatel

Však těch doporučení je plný internet tvl akorát každý je lenivý si cokoliv najít tak s každým dotazem zakládá nové témata které jsou už 1000x na internetu probrané

Reagovat
aragorn

Právě proto, že je toho plný internet tak nevíš kam fakt jít a co vynechat. Vim, že tady to mají lidi zcestovaný.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neutron

Vies mozno nechce tie standardne atrakcie. Nemusis byt hned podrazdeny ako zena s mensezom.

Reagovat
Taiger

Ty jseš cyp

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kiss Me Polka!

proč si pica

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň. Dotknul jsem se tě moc

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

chapes, ze osobni zkusenost je casto cenejsi, ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že osobní zkušenost někoho tady z EF má větší hodnotu než osobní zkušenost člověka třeba z jiného fóra, kde je toto téma už probrané jen za tento rok 100x ? Ok to jsem nevěděl, děkuji za poučení

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

The British Museum naplno odporúčam, ak ťa zaujíma história sveta, je tam toho naozaj dosť aj na celý deň. Okrem toho asi len tie klasické atrakcie + Leicester square večer je zaujímavá skúsenosť takisto. Ešte odporúčam ísť doobeda niekde na perifériu dať si fish & chips v nejakom lokálnom pube, ak máš rád tú atmosféru, lebo ja veľmi.

Reagovat
Mastný Chobot

+ Neodporúčam Greenwich. Je to pomerne ďaleko aj metrom a nestojí to za to imo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Likan7

Než jsme pochopili tu jejich nadzemku (a čipování), uběhly asi 2 hodiny, přijeli tam, nic pořádně neviděli a jeli jsme zpět

Reagovat
aragorn

Reagovat
Alan_Shearer

Liverpool je dost o nicem, tam mas vsecko dulezity zhledly za par hodin. Vesmes staci to, cos napsal.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Maximm9

Kdyz budes v Londyne, tak se zajdi kouknout na Stamford Bridge, nadhera !

Mas tam toho hodne, staci napsat do Googlu co navstivit a mas o zabavu postarane. Z takoveho fotbaloveho hlediska jsem se byl mrknout na Wembley, nadherny stadion

Nevim, jestli ti to bude k necemu nebo jestli to je vsude stejne, ale metro v LOndyne jezdi jen do pul noci. Celkem to se mnou vyjebalo, protoze jezdit temi cervenyma busama je za trest

Snad se vydari pocasi, kdyz jsem tam vzdycky byl, tak proste cele dny proprselo.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Busby babes

na Wembley je na hovno, ze je uplne v prdeli.

Reagovat
Manik...

Zase tak hrozné to není. A jede tam metro

Reagovat
icka

metrem kousicek

Reagovat
Manik...

Je pravda, že jsem taky vždy jezdil metrem, proč jsou ty busy za trest? Časté zastávky?

Reagovat
Maximm9

No, mozna jsem jen tupec, ale jel jsem proste z vychodni casti az na zapad a proste jsem se absolutne neorientoval a musel jsem 3x presedat. Takze pokud to tam neznas, tak je to celkem vyzva podle me. S metrem jenom jedes rovne

A na ten posledni co jsem prestoupil, tak ridil nejaky borec, ktery ten autobus snad ukradl a myslel jsem si, ze umru, proste plyn - brzda

Reagovat
TopinB

A pokud viděls Ted Lasso, tak zajeď do Richmondu, z centra je to hodně jednoduchý, v té hospodě maj Ted Lasso corner, dobré jídlo i dobré pivo

Reagovat
Mike Litoris

Jak psal Mastný Chobot, v Londýně The British Museum stojí fakt za to, jinak si určitě udělej procházku večerním Londýnem, okruh od Westminster Cathedral podél Temže okolo Scotland Yardu, přes Tower Bridge na druhou stranu, tam se pomaličku vracet zpět a přes Wesminster Bridge k Big Benu, za dvě hoďky máš víceméně prošlápnuté to hlavní.

Pokud chceš vidět město shora, doporučuju se registrovat na Sky Garden, je to oproti The Shard zadarmo a navíc ho pak máš i před sebou, win win. Zadarmo jsou pak i ta hlavní muzea tuším, rozhodně The British Museum.

Na jídlo a atmošku bych ti doporučil asi Camden market, fish&chips plus si projdeš obchůdky. Když bude fajn počasí, tak ten Greenwich není špatná volba, aspoň se projedeš dál od centra.

K tomu cestování po městě - asi každý už má bezkontaktní kartu, s tou projdeš přes terminály v metru, pokud se nepletu, vyšlo to celodenně na nějakých 10£. Pokud chcete, dá se i na kolech, zase s platební kartou, kdy stojany jsou skoro všude.

V Liverpoolu asi zajímavý jen přístav a muzeum Beatles.

Reagovat
MikeHavenaar

Camden jo, ten je vybornej a dole to zraaadlo

Reagovat
Mastný Chobot

Camden je skvelý

Reagovat
Likan7

Na Sky garden tě pustí i bez registrace, my tam přišli, řekli, že nemáme registraci, a pustili nás. Byl to poslední víkend v červenci.

Reagovat
Mike Litoris

Tím líp, já ji přeci jen tehdy měl, stálo mě to asi minutu času, což jsem byl schopný obětovat

Reagovat
Likan7

My nevěděli jestli tam chceme...pak jsme koukli do mapy kde jsme a byli jsme kousek, tak to šla přítelkyně zkusit

Reagovat
Busby babes

Manchester.

Jinak Cavern club, kde zacinali Beatles je fajn.

Reagovat
Trand

Na jídlo pokud máš rád food markety, tak klidně Borough market, hned pod The Shard. A Kousek od toho je HMS Belfast, loď, která je přímo na Temži a udělali z ní muzeum, pokud tě zajímá tohle, tak určitě doporučuju. Imperial War Museum taky můžu doporučit, pokud se zajímáš o historii a válku. Jinak Londýn je obrovskej a je tam spousta věcí k vidění, vzdálenosti jsou velký, takže pokud máte jen dva dny, tak určitě je potřeba prioritizovat, vše se nedá stihnout. A jinak metrem se dostaneš skoro všude, ta síť je obrovská.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Londyn je super. Pokud mas rad Muzea, tak jsou zadarmo. Imperial War Muzeum je dobry, British muzeum je uzasny, zvlast pokud mas rad treba Egyptske pamatky a tak. Natural History Museum je uzasny, to same Science museum, Narodni Galerie, Tate...

Z pamatek se mi libil St. Paul, Westminster, i kdyz je teda trochu drazsi. Na vyhlidku je fajn Sky Garden, ale je treba rezervace dopredu. Hezky vyhled je taky od Greenwiche, kde je zase namorni muzeum, plus velka plachetnice co jsem zapomnel jak se jmenuje.

K jidlu jsou super podniky Flat Iron, dobry steaky a neni to tak drahe, pobocek maji po Londyne plno.

Reagovat
Likan7

Na Sky Garden registraci dopředu nepotřebuješ. Moc jsme tomu nevěřili, když nám to někdo říkal, ale zkusili jsme to. A normálně nás pustili...

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Likan7

Jinak se celkem divim, že mě nenapadlo se tady nezeptal než jsem sem jel. Člověk se vždycky učí, že EF ví všechno

Reagovat
Busby babes

zalezi, kde se budes pohybovat no. Jestli mas jen dva dny, tak ma asi smysl si vybrat nejakou cast a tam si projit, co je tam k videni, nez stravit pul dne v metru prejezdama.

Reagovat
Chittak_LFC

Katedrala, vcetne vstupu na strechu.

Druha katedrala neni tak zajimava ale je to od prvni kousicek.

Albert Dock

Muzeum namornictvi

Muzeum otroctvi

Muzeum Liverpoolu

Cavern Club

The Beatles story

Lodi po Mersey (listek v ramci zdejsi MHD je levnej)

Kousek od katedraly je dobra hospoda The Flute. Za par liber shepherds pie i s Guinessem

A kdyz je vice casu, tak zajet so Walesu na hrady (Conwy, Beumaris,Caernarfon) a park Snowdonia. Popr. Cestou do Chesteru.

Reagovat
aragorn

Díky všem

Reagovat
Taiger

Z dnešního zápasu jsem pěkně tvrdej

Vidím to na Bukayův zápas, kdy zasune minimálně 2x

3:2 a rozhodne Saliba

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude tvrdý nějaký náš hráč a nebudeme hrát zase půl zápasů v 10

Reagovat
avicii

Dúfam že dnes to bude dobrý výkon od nás, musíme vyhrať.. Zostava:

Alisson - TAA Matip VvD Tsimikas - Fabinho Hendo Thiago - Salah Jota Diaz

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Rusko a Bělorusko se vrátí do elitní kategorie MS v hokeji na úkor postupujících. Konečně má smysl zase ten sport sledovat, bez Ruska to bylo hovno a ne MS.

Reagovat
icemike

Pravda, například ruská mobilizace je slušný hokej

Reagovat
Euphael

Bud jsi jenom dement nebo neumis cist zpravy, ale Rusko se nikde nevrací zatím. Po ukonceni sankci, ktere neskonci jen tak, je tam vrati. Urcite ne v roce 2022.

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky za doplnující informaci. Tak já věřím a doufám že do té doby bude už klid a všichni zase budeme žít v klidu a míru.

Reagovat
Whitemedia

Člověk s takovou hromadou oblíbených klubů nikdy v klidu a míru žít nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to jen blbý fotbal na tom fakt nezáleží

Reagovat
Golasso

Reagovat
Whitemedia

Bylo to úplně stejné MS jako vždy, vlaječky na autech byly, pičování na Červenku taky, Rusko nebylo a nikomu, kromě pár lopat, nechybělo.. klidně se vracet nemusí a Bělorusko? To je co?

Reagovat
Seydou Doumbia

Rusko chybělo každému kdo na ten šampionát koukal co se kvality turnaje týká...kdyby tam nebylo třeba Finsko tak každý píše jak turnaj přišel o jednoho top favorita, čili proto chybělo Rusko

Reagovat
Whitemedia

Já jako věrný hokejový fanoušek, který sleduje každé MS a jinak ani hovno, ti říkám, že RUSKO NIKOMU NECHYBĚLO. Komu asi tak můžou chybět ty jejich hnusný držky, namyšlený kecy a hnusný hokej. Když budu chtít hnusný hokej, tak zase začnu chodit na Zlín. A proti Vsetínu dostanu i namyšlený hnusný držky a blbý kecy, takže komplet balík.

Reagovat
Seydou Doumbia

Si zaujatý celkem jak tak koukám. Rusko právě že se snaží vždy hrát co nejvíce na krásů, že to někdy projebou je věc druhá. Mám jejich zápasy nakoukaný dost a za mě nejhežčí hokej. To spíš Finové poslední roky hrají sračku i když dost úspěšnou.

Reagovat
Whitemedia

Rozumím tomu víc než ty, takže zaujatý nejsem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Říkáš že sleduješ každé MS jinak nic. Já sleduju i ty přípravný turnaje, karjaly a další srandy, MS samozřejmě taky. Kdo tomu rozumí více či méně se napsat nedá. Jen mi příjde že si jeden z těch, který z duše nenávidí Rusko a vše okolo nich. Každý kdo je alespon trošku objektivní ti poví že hrají hezký kombinační hokej bez ohledu na to jak velké mrdky to můžou být.

Reagovat
Whitemedia

Rusko miluji, Eva Elfie a tak. Hokej hrají hnusný. Je to tak prostě.

Reagovat
Seydou Doumbia

Neznám a nelíbí se mi. Oka, shodneme se na tom že se neshodneme prostě. At se ti daří.

Reagovat
Neutron

Rusi su zmrdi, eva elfie je super, a nech si myslis co chces, pravda je taka, ze hnusny hokej proste nehraju.

Reagovat
Whitemedia

Další, co tomu nerozumí.

Reagovat
Neutron

Ano, medzi tych patris.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Stannis Baratheon

Všichni slušní lidé dnes fandí Spurs.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Front hell

Byl jsi o minutu rychlejší

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liveral

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Pokud myslíš to politické hnutí,tak to souhlas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Jestli myslíš to pošahaný hnutí dezolátů z Brna, tak to by sedělo .

Reagovat
Neon

navíc je v Brně na Rooseveltově Spurs pub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Doufám, že NLD bude pořádná podívaná, těším se cmon Gooners!

Reagovat
Gunner14

Jsem ready na to jak Arteta namaže Conteho na chleba

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Nejlepší trenér světa s 6,5/10 kádrem vs Arteta s 8/10 kádrem. Vsazim na Conteho dneska.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože Tottenham má výrazne horší káder ako my? To si teda nemyslím. Na bekoch sú slabí, ale Kane + Son sú stále väčšie mená ako čokoľvek čo máme vpredu my

Reagovat
Golasso

V poměru kvality a zkušenosti mají podle mě lepší kádr.

Reagovat
Svatej

Jop, ti dva + zatim pořád si držící formu oba dva partaci k nim veoredu, ze kteryh hraje jen 1, jsou hlavní důvod toho,. proč je furt vnimam jako hrozbu. Zbytek týmu je v mých očích snad az na Perisice hroznej, naprosto prisernej

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Golasso

Nejlepší trenér světa v dnešní době by měl zvládnout vyhrávat s něčím, na co se dá dívat. Plus to, co psal Chobot, fakt nemají horší kádr, když se vezme v potaz kvalita, šířka i zkušenost.

Reagovat
Svatej

To říká kdo? Když máš materiál, tak vyhráváš a hrajes fajn fotbal, když materiál nemas, tak aspon vyhráváš. Co bys po něm chtěl? Aby vytahnul Stěžery FC do LM, protože je nejlepší na světě?

Reagovat
mistr129

Se City hrajeme až za dva týdny a mají lepší tým

Reagovat
Svatej

Jap, počítám s tim a určitě prijduns dalsim podobně výživným tipem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

zajimave hodnoceni

Reagovat
Svatej

Viz reakce na Yunga. Pro mě je Tottac jen ta čtyřka vepredu, ze který hrají jen 3 a zbytek banda silenych průměráků, ze který se docasne vysvihne nekdo jako Dier třeba, kádr jinak absolutně hroznej.

Reagovat
jk

DIER!

Reagovat
Svatej

Je tam, doplnil jsem ho!!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

nejlepsi manager a neporazi Arsenal? nas to dokazal...

Reagovat
Čenda

Jesus se zraní při rozcvicce, do 15.minuty pecka pro spurs a nejpozději začátkem druhy půle redka pravděpodobně pro Gabriela. Jsem ready na nejhorší, aspon doufám.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Doma na ně umíme.

Reagovat
Whitemedia

Emerson Royal has spent £800,000 on trying to become a better footballer since joining Tottenham.

He has commissioned a scouting report of Achraf Hakimi, purchased his own hyperbaric oxygen tank, and hired a neuroscientist to help him deal with pressure.

Hovno je to furt, ale snaha se cení. To takový Pulisic je taky furt hovno, jen místo snahy sepisuje kňůůů knihu.

Reagovat
Golasso

Kdyby nekupoval "his own hyperbaric oxygen tank", tak nemusel najímat "a neuroscientist to help him deal with pressure" a ušetřil by, kkt.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
SunFells

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
soukup

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
jk

Trochu jsem se tomu včera smál no. Ale ten přístup cením, snad se to časem projeví na hřišti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Trand

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
jk

Jak jsem to četl tak mě prostě pobavilo, že jeden hráč si nechává skautovat druhého aby se mu přiblížil Popravdě něco takového jsem slyšel prvně. Jinak to po NLD dostává pěkně sežrat…

Reagovat
Trand

Ok, za mě je to spíš chvályhodné, že se ten hráč takhle moc chce zlepšovat a není mu to jedno.

Reagovat
jk

Většina fans Spurs si stejně myslí, že je jedno jeslti hraje jako Hakimi nebo Alan Hutton, stejně je každej víkend v základu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

placka hrozna

Reagovat
ashburtongrove

Zinch a Partey IN cmnoooooooon

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Zinch, Partey, Xhaka, Ode, Saka, Jesus, Martinelli

Reagovat
Mastný Chobot

Takže najsilnejšia možná, dnes bez výhovoriek teda

Reagovat
tweek

No, tak snad se Partey po 30 minutách nechytne za hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych dal akorát Tierneyho místo Zinche, který byl zraněný. Tak snad je OK když je v základu.

Reagovat
ashburtongrove

Tierney mel zas otres mozku na repre srazu, Zinch za repre nehral a mel cas se dat dokupy takze verim ze bude ok

Reagovat
Svatej

Ta situace na pravym beku vas podle mě bude stát nějakej vážně uzasnej úspěch. Mit tam někoho opravdu výbornýho, tak jste zas o půl levelu dál.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Aj ked treba povedat ze White tam hra velmi slusne.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Rozhodně není zlej, jen jsem minimálně od nás zvyklej už na jinej standard, tak mám z čeho porovnávat.

Reagovat
SunFells

už dost.

Reagovat
tweek

dneska mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

White = Arnold, James, Hakimi, totální špička.

Reagovat
LaVolpe

A už tam má áčko.

Reagovat
Front hell

Sestava silná, zápas bohužel neuvidím,tak doufám že toho budu litovat

Reagovat
tweek

V tomto případě vypínam všechny internety, odstřihávám se od fotbalového světa a večer pouštím záznam..

Reagovat
Rick_Mečoheň

Proč na tom pravém wing backu nezkusí toho Spence nebo Kulusevskeho

Reagovat
ashburtongrove

Kulu je zranenej a jinak hraje hned pod Kane ne?

Reagovat
Rick_Mečoheň

Jaj, to mi úplně vypadlo

Reagovat
jk

Zrovna dneska? Že nikoho krom Emersona nerozehraje je samozřejmě Conteho blbost, ale dneska mě to ani nesere.

Reagovat
Rick_Mečoheň

To asi hej, ale snad Spence dostane šanci později. Moc toho nenahrál, ale za těch pár minut mi nepřipadal jako nějaký břídil, což by při té konkurenci mohlo stačit.

Reagovat
MCFC_8

2:2

Reagovat
masly008

tolik vám účka golu nedají ne?

Reagovat
ashburtongrove

Někdo stream co nebude moc opožděnej?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liveral

Nikdy by mě nenapadlo že uvidím Delap revival v podání Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude derby zábavné s mnoha zraněnými a nějako to červenou

Reagovat
mithro

Arsenal suche triko

Reagovat
mr.Silver

Kolotoč!!! Do nich

Reagovat
Minister

wtf kde zmizol zápas?

Reagovat
Nikikrew

What the hell Canal+???

Reagovat
mr.Silver

Lloris wtf

Reagovat
Euphael

wtf?

Reagovat
EL Gringo

Canal sport pekna práca

Reagovat
Trand

Hezký stadion ale, tohle mě baví

Reagovat
aramaki

Mate niekto stream? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

Konferenční přenos

Reagovat
Coutinho10

dá se i u jednoho zápasu udělat...no problemo

Reagovat
AC.Milan

borec jak ani neví, ze tam ten zápas není

Reagovat
Coutinho10

ten si jel svoje dál a myslel si, že si toho nevšimneme

Reagovat
Trand

Dělal že nic, za mě super práce komentátora

Reagovat
Coutinho10

už si toho všimnuli

Reagovat
eden_h

Zas skusaju konferencny prenos alebo si z nas len robia picu?

Reagovat
Mervin

kde tam byl faul od Gabiho?

Reagovat
mr.Silver

Píská ten plešatý kokot, to zase bude všechno proti nám.

Reagovat
Trand

Reagovat
jk

A Temže se začíná zvedat.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak mu po tom jeho "one man show" zápase na Chelsea mohli dát další Londýnské derby?

Reagovat
J0EL

Toto ako bolo co zase od Taylora?!

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka letos vypadá jako fotbalista a to hodně dobrý....co se s ním stalo?

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Nikikrew

Parteeeeeeeeeeeey

Reagovat
Mervin

Parteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Parteeeeey

Reagovat
Liveral

Parteeeey

Reagovat
Mastný Chobot

To je prvýkrát čo trafil aspoň na bránu, ne?

Reagovat
Trand

Hned mě to taky napadlo

Reagovat
Neon

Reagovat
Tommy the Gunner

PARTEYYYYYYYYYY

Reagovat
Trand

Parteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
mithro

znovu skoroval

Reagovat
Neon

On trefil bránu

paráda

Reagovat
Nizzie

Na owny:-*

Reagovat
Golasso

Partey ten umí vymést skulinu

Reagovat
O.Giroud

videli sme uz x krat

Reagovat
Mervin

On to asi myslel jinak

Reagovat
O.Giroud

a jo

Reagovat
mistr129

nevěřím, on trefil bránu

Reagovat
Gunner14

Parteeyyyyyyyyyyyy, si to nechaval na derby celou tu dobu, kluk usata

Reagovat
SunFells

Když trefí bránu, tak takhle

Reagovat
Salfovic

A zrovna znásilňovač, ownyho klepne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Liveral

Xkaha zase za ten hlouček to jeho trénování naší U16 má i pozitivní vliv na "trénování" spoluhráčů

Reagovat
Free_player

tvle on jednou trefí bránu a zrovna takovej gol

Reagovat
C-M@ster

Proc teda nehraje Mendy a Greenwood, kdyz Partey a Zouma muzou?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Zouma tu kočku i vojel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

no Mendy hral celou dobu, protoze to neprasklo. Holt Arsenal, rapist jim nevadi.

Reagovat
Svatej

hlavně dívat se na to optikou "jejich nasilnik hraje,.proc ne náš?" je šíleně zvrácený.

Reagovat
Busby babes

presne. Ja jsem rad, ze MAson v kadru neni do doby, nez probehne nejakej soud. A teda asi i pak s tim pripadne budu mit problem no.

Reagovat
Svatej

mel bych to úplně stejně.

Fakt jen můžu doufat, ze mi treba Reece nebo náš Mason někdy nezlomí srdce

Reagovat
Svatej

To myslíš vážně?

Reagovat
Golasso

Třeba proto, že nejde posuzovat jedním metrem různé kauzy navzdory tomu, co tu vy MUfani vypotíte? Např. Greenwood mlátí dvounohé kočky a Zouma čtyřnohé.

Reagovat
Busby babes

co tu vypotime? najdi jednoho, kdo se tu Masona zastaval.

Reagovat
Golasso

Tvl, však já netvrdím, že se tady zastáváte Greenwooda, ale že házíte různé kauzy do jednoho pytle.

Reagovat
Busby babes

jo ok, to uz dava vetsi smysl.

Reagovat
Golasso

Reagovat
jk

Letos zatím Spurs nejvyšší vzdálenost od brány u obdržených gólů.

Reagovat
Liveral

Tak jestli hrajete takovýhleho zandoura i v ostatních zápasech, tak se prostě střílí z větší dálky a občas to tam spadne no

Reagovat
jk

Teď tam byl Partey zase volný. Jak vidno, s tím naším bráněním v zóně nemusíš být zrovna raketový inženýr aby ses dostal mezi linie

Reagovat
Liveral

Jasně, tohle je gól za vápnem, ikdyz blbě pokrytej určitě bude ty průměrnou vzdálenost zvyšovat. Treba City který dostanou možná většinu gólů z breaku kde se zakončuje z penalty nebo blíž budou mít to vzdálenost dle očekávání určitě nižší, možná jednu z nejnižších v lize?

Reagovat
jk

U City je to ztím takový lehký nadprůměr (16.7 v yardech). Ale letos je to zatím vzorek. Loni měli tu vzdálenost třetí nejmenší.

Reagovat
Liveral

Díky za info

Reagovat
O.Giroud

Thomas

Reagovat
Nikikrew

Co ten Ode niekedy robi v 16tke

Reagovat
Čenda

Za tohle Parteyho určitě odsoudí, tohle bylo jasný znásilnění.

Reagovat
Mervin

Kde byl teď White?

Reagovat
Nikikrew

Gabriel ty curak a Xhaka detto

Reagovat
mr.Silver

Bože, Gabriel...

Reagovat
Minister

to čo tam vyvádzali

Reagovat
Hachim Mastour

Gabriel

Reagovat
Mervin

Boha, to je vůl ten Gabriel

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika, dalsi penalta

Reagovat
nani92

Xhaka a Najlepší stopér PL

Reagovat
Liveral

To říká k Gabrielovi kdo? Vždyť půlka našich fanoušků ho nechce ani v základu

Reagovat
Mervin

Reagovat
nani92

Som rasista a pomýlil som si ho so Salibom

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Najlepsi stoper PL je Saliba, ale skusil si

Reagovat
Coutinho10

Richarlison dobře dravej hezky si pro to došel

Reagovat
Trand

Gabriel klasik

Reagovat
PP

pecka... zapl jsem to na 5 vteřin a hned pencle..

Reagovat
Mervin

tak to zase vypni

Reagovat
SunFells

Lol, klasika naše

Reagovat
Nizzie

Tak obrana to dobře dojebala teď..

Reagovat
mistr129

Gabriel

Reagovat
Nikikrew

Klasika ffs s Kanom

Reagovat
Free_player

Soník zařadil jinej warp

Reagovat
Orlandiiik

Harry !!!! COYS

Reagovat
Golasso

Klasika, debilní, zbytečnej závar před brankou a stupidní penalta

Reagovat
Mervin

Nehledě na to, jak to tam na opačné straně hřiště zamrdal Saka, který mne těma jeho kličkami do pěti hráčů už pěkně sere.

Reagovat
J0EL

presne toto som chcel napisat, Saka to cele posral a robi to dookola. Nechapem co tymi kluckami chcel dokazat. Zbytocnost.

Reagovat
Mervin

Tu první udělal fantasticky, ale pak to klasicky úplně zbytečně posral. Přitom tam má většinou dva tři hráče, kteří čekají na přihrávku.

Reagovat
Kiss Me Polka!

saka je hrac ktery musi hrat na riziko a je dobre, ze do nej jde. kdyz to delat nebude,tak sice nebude ztracet mice ,ale nebude zadnou hrzbou pro soupere.

Reagovat
Mervin

Ale ať jde do kličky, ale ne do čtyřech po sobě, když má hráče v dobré pozici a ignoruje to.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím průběh dle očekávání

Reagovat
Free_player

A jedem hrrrr na ně COYS!

Reagovat
Gunner14

Kane a penalta v NLD... kdo by to cekal

Reagovat
Nikikrew

Ten kto vyskautoval Salibu by si zasluzil dozivotnu rentu

Reagovat
Zaschrona

Richarlison byl fantastický nákup, nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Thelvin

Jeho nasazení a agresivita je k nezaplacení, výbornej je

Reagovat
smazaný uživatel

a zároveň nejvíc na facku....ale ano, je skvělý

Reagovat
Orlandiiik

je parádní, první zápasy když přicházel z lavičky vždycky udělal mega vítr, zaslouží si základ jak svině

Reagovat
PP

je výborný.. Mě se líbil i u vás, byť nevím, kde se tam vzal.. Je to sice zmrd, ale hráč skvělý.

Reagovat
Salfovic

Richarlison > Jesus

Reagovat
Svatej

To fakt není

Reagovat
Gunner14

Reagovat
matZz

nejlepší na hřišti dnes asi ne, ale fantastický nákup jo, s každým dalším zápasem jsem za něj radši

Reagovat
Nikikrew

wau co to hrame po tom gole

Reagovat
jk

Son tam udělal pěkný vítr. Gabriel nejenže zjebal tu pentli ale ještě tam uhnul v souboji kde mohl atakovat balón. Ale asi se bál faulu.

Reagovat
Mervin

však tam Son strkal do hráče rukama při tom míči

Reagovat
Liveral

Jasnej faul

Reagovat
Mervin

však ta pleška na to čumí a nepískne to...

Reagovat
Kiss Me Polka!

co tam furt predvadi xhaka s gabrielem v nasem vapne? a zinch je dnes hoodne mimo dopredu mminusovy a dozadu nic moc..

Reagovat
mistr129

Co to ten Gabriel dělá?

Reagovat
PP

má už žlutou nebo ještě ne? To je zásadní...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, zatím záhadně tomu unikl

Reagovat
Svatej

Arsenal měl slušnej start, ale Tottáč ve výsledku lepší.

Reagovat
Svatej

Jen teda nahrávky RIcharlisona a Sona na otevřenýho chlapa v brejku jsou naprosto hrůzostrašný tam reálně měly bejt dvě brankový akce.

Reagovat
Thelvin

to zadrbal dost

Reagovat
PP

naštěstí.. Zbytečně jsme se nechali vybláznit.. aspoň mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, zatím bych řekl, že totáč si v pohodě dojde pro vítězství

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

ved do Penalty nevedeli kde im hlava stoji a potom mali par brejkov.

Reagovat
Svatej

Tech par brejků ve výsledku měli nebezpečnějších než váš celej nátlak, takže se to s tim absolutně nerozporuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Saliba miláček, bossuje neskutečně

Reagovat
Golasso

Odegaard je dneska tragický. Fabio?

Reagovat
mr.Silver

Saka je horší.

Reagovat
jk

Ale teda brání ho 2-3 lidi.

Reagovat
Golasso

To je možný, ale furt dostává jen balony do stoje proti betonu. Odegaard technicky posere, na co sáhne a v souboji lítá, jak hadrovej panák.

Reagovat
Liveral

To bezesporu. Ale není to chyba Taylora, kterej je teda tragickej i bez toho

Reagovat
Liveral

Mělo bejt jinam

Reagovat
Mervin

Ty pičo, Taylore, ty jsi taková mrdka zasraná

Reagovat
Minister

Taylor najhorší rozhodca fakt

Reagovat
Papra

Proc nas tak rezou

Reagovat
Liveral

Protože vedej že s Taylorem si to můžou dovolit

Reagovat
Tommy the Gunner

Slepej plesoun Taylor

Reagovat
Kiss Me Polka!

na co si ten plesaty retard hraje ze je to derby, tak nebude piskat jasne fauly, na kazde strane tam byyly 2 uplne jasne

Reagovat
r.mrazik

takovou kosu a on to pusti

Reagovat
Trand

Ten Taylor je hrozný rozhodčí, na obě strany Teď na Odeho jasný faul, byl od toho 5 metrů. Předtím Ode zase držel hráče Spurs (Sona?) úplně jasně za dres při protiútoku a neudělil mu dodatečně žlutou kartu. Za odměnu pojede na MS

Reagovat
Liveral

Udělit žlutou dodatečně za tahání dresu už podle novejch pravidel nemůže

Reagovat
Trand

Aha, pardon, moje chyba.

Reagovat
r.mrazik

to je ale debilni nove pravidlo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Liveral

To bezesporu, ale není to chyba Taylora. Kterej je teda tragickej i bez toho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

Wtf? To neudělil snad proto, že dal výhodu ne?

Reagovat
Liveral

Proto píšu dodatečně. Když udělí výhodu (to jsem myslel tím dodatečně) tak pak už žlutou dát za taktickej faul nemůže

Reagovat
jk

No dobře ale to nemá s tím taháním za dres nic společného, za to snad žlutá udělit jde stále, pokud by nepouštěl výhodu.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Liveral

Ano, proto píšu dodatečně. A má. Když uděláš hrubej faul tak můžeš dostat žlutou dodatečně i po udělení výhody. To pravidlo se váže na taktický faululy s primárním úmyslem přerušit hru. E.g. tahání za dres

Reagovat
Liveral

Sorry ne přerušit hru ale zastavit nadějnej break

Reagovat
Liveral

A ano, mohl jsme napsat taktickej faul místo tahání za dres, ale chtěl jsem aby ten wording navazoval na post na kterej reaguji

Reagovat
jk

Jo já to vím. Mě jen zmátlo když si napsal, že dodatečně za tahání dresu podle pravidel nemůže dát žlutou.

Reagovat
Liveral

Ok chápu, viz koment o jedno výš než tenhle tvuj. Bylo to zbytečný zobecnění ode mě

Reagovat
jk

Už jsem se lekl, že to fakt je v pravidlech

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Mastný Chobot

dpč zas

Reagovat
janinho

tvl takú kokotinu medzi pravidlá zaviedol aký magor????

Reagovat
masly008

Ano pokud nechá výhodu tak pak už nemůže dát žlutou.je to kokotina ale co už.

Reagovat
jk

Jj, ale už jsem si na to nějak zvyknul

Reagovat
matZz

cože? jak tohle mohl někdo vymyslet?

Reagovat
twelwer

Odkedy je taketo pravidlo ? A ako vlastne znie ?

Reagovat
PP

u toho Odeho nejdřív do něj Son žduchnul rukama, tak to kompenzoval. To, že píská jak kokot, o tom žádná.

Reagovat
Mervin

A to ještě před tím držením Sona tam Son úplně jasně rukama strkal do Odegaarda při tom zpracování vysokého míče. Otřesný výkon sudího.

Reagovat
Gunner14

Casovana bomba a nevis na jakou stranu

Reagovat
mr.Silver

White je dnes fantastický

Reagovat
Trand

Pokazil offside lajnu u standartky Spurs ze které měli velkou šanci a jednou se tam dost neobratně otočil a Son mu utekl.

Reagovat
masly008

dle mě by to byly 2 ofsidy

Reagovat
Trand

Možná to byl offside, ale bylo to o centimetry, zbytek hráčů byl víceméně v jedné linii.

Reagovat
Mastný Chobot

ani mi nepríde, že bráni nejako dobre. Perišićovi tam pri tom brejku nechal zbytočne veľa miesta

Reagovat
Svatej

Reagovat
Thoomas

Saliba hraje neskutečně s přehledem

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
xjert02

Sudi zatim jedno velky spatny. Totalne ten zapas dojebava.

Reagovat
Mastný Chobot

Nehráme veľmi dobre. Gabriel je hrozný, kraje obrany nedôrazné, Saka tichý... Okrem Xhaka - Partey a Jesusa nič moc. Hráči Tottenhamu mi od 10. minúty prídu motivovanejší/dôraznejší, čo ma nemilo prekvapuje. Snáď ich Arteta v kabíne zjebe.

Reagovat
Mastný Chobot

a Saliba monster ofc

Reagovat
Kiss Me Polka!

ze by xhaka partey nejak fungovalo? vzdyt je tam neustale dalnice ve stredu, kterymi chodi do tech brejku. je to silene oddelene nase obrana ctyrka a zaloha, tolik prostoru pro hrace jako je richarlison a son je velka chyba.

Reagovat
Orlandiiik

Skvělej fotbal, žádný prasácký zákroky, ale furt pořádný derby jak má být. Jen tak dál ! COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se bavím

Reagovat
Gunner14

Taylor by se uz mohl vzpamatovat, proc zas dostal NLD ten sasek

Reagovat
Gunner14

V druhym polocase je prejedeme, vyvarovat se chyb a nedivim duvod proc by se dnes nevyhralo.

Jinak by bylo fajn, pokud bychom prestali davat Kaneovi penaltu v kazdym druhym NLD

Reagovat
Cobra

Saliba hraje jak z jiného vesmíru. Za nás fajn poločas, jen to chce lepší finální přihrávky.

Reagovat
Nizzie

Já nevím, to v ty slavný Anglii není rozhodčí, který by nechtěl být hvězdou zápasu? Taylor už jedno pěkné derby dojebal.

Reagovat
masly008

Bohužel ne.Já to píšu už dlouho, oni to prostě nestíhají a jsou dost krát daleko nebo z blbých úhlů.

Já bych to udělal jak v hokeji a dal 2 hlavní.

Reagovat
Nizzie

A taky nic nepískaji a alibisticky spoléhají na VAR..

Reagovat
Golasso

A VAR je zase v mnoha situacích neopraví, pokud to nevyhodnotí jako "zjevnou chybu" . To je začarovanej kruh retardace.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

No Spurs bohuzial maju navrch. Zaciatok od nas skvely (co som ocakaval) a fatasticky gol Parteyho. Potom sme nepochopitelne prestali hrat a zasluzene vyrovnali po debilnom faule Gabrila (nie po prykrat) Odegard dnes nic moc vkuse tie paticky, nie vzdy ucinne. Prehrava suboje, dnes slabota. Saka asi este hosi, ten nevymyslel naozaj nic aj ked je dobre braneny. Od nas najlepsi jednoznacne Saliba, to je pan stoper s velkym P.

Za Spurs je pre mna najlepsie Bentacour. Ten je fantasticky, toho chcem u nas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neon

stoper s velkým P? nějaké interní info ze sprch?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mervin

Reagovat
Nikikrew

Boha prepracovany som.

Reagovat
masly008

6e by myslel to Pan stopér

Reagovat
masly008

*že

Reagovat
Nikikrew

Malo tam s veľkým S, aj to P sa hodí ale vyznieva to fakt čudne.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

Nástupce Patricka Vieiry

Reagovat
Nizzie

Reagovat
JFT97

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Nebyl to vlastně Saliba, kdo měl nějaký to leaknutý nahý video, mi teď dochází?

Reagovat
aramaki

Reagovat
Euphael

Reagovat
Maximm9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Bentancur je dneska úplně boží.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Nikikrew

Jesuuuuuuuuus

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Znad uz sa to rozbehne.

A Gabriel > Richarlison

Reagovat
Trand

Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Trand

A Saka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUUUUUUS

Reagovat
JFT97

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
mistr129

JOOOOO

Reagovat
Nizzie

Góly v NLD:

Jesus - 1

Richarlison - 0

Jesus > Richarlison

Reagovat
mithro

lol lloris

Reagovat
Kiss Me Polka!

a proto kurva MUSI saka chodit do hodne hracu, ted taky si to nasmeroval pres dva a dokazal vystrelit, ikdyz by muto v jinych pripadech treba nevyslo

Reagovat
PP

souhlas.. Trochu tu kritiku nechápu. Neustále je zdvojovaný. A Ode sice kazí, ale neustále se snaží zrychlovat hru. A Jesus, kurva toto se musí dávat..

Reagovat
mistr129

Ale zas na druhou stranu v první půli (i když mu to vyšloú, tam šel takhle napříč hřištěm z jedné strany na druhou přes 3 hráče jen proto, aby to tam pak předal Zinčenkovi.. takovýhle situace může řešit jednoduše přes stopery / Parteyho.

Reagovat
PP

No vida.. konečně měli proti nám i smůlu..

Reagovat
mistr129

Já bych teda Llorise stoprocentně neobviňoval, jasně nevyrazil to nejlépe, ale Romero taky dost zaspal

Reagovat
Gunner14

Jesuuuuuuuuuuus, Lloris dira

Reagovat
Svatej

Lloris s Romerem

Reagovat
Miguel19

Karma pro Romera pokračuje. Jen houšť.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Golasso

Martinelli letí přes půl hřiště a čumí do země ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nizzie

Ten komentator zase s tím "mimořádně"... už mu někdo vysvětlete význam toho slova

Reagovat
kulych

Umi ten royal neco jineho nez smesne behat?

Reagovat
smazaný uživatel

Šlapat na kotník

Reagovat
Remt

To je penalta ne?

Reagovat
Mervin

Pro nás? Ses zbláznil, ne?

Reagovat
Remt

Z opakovaného to vypadalo na docela jasné podkopnuti

Reagovat
Mervin

Však úplně jasná.

Jen v kontextu toho, jak to píská, jsem ani na moment nedoufal.

Reagovat
Liveral

Za mě spíš jo než ne

Reagovat
Remt

Nepodkopnul Jesusovi tu zadni stojnou nohu?

Reagovat
Liveral

Mě přišli že jo

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty martinelliho runny jsou strasne sexy, to je jak ve fife,jak on v plnem sprintu ten mic neustale drzi pod kontrolou, i kdyz je pod tlakem

Reagovat
Golasso

No super, ale nekouká kolem sebe.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a kam se ma jako koukat? za prve to ani neni fyzicky mozne, kdyz bezi tak rychle aje pod tlakem dvou hracu. za druhe kolem sebe nikoho nemel a proto ten beh vubec delal, aby nejak udrzel ten mic a roztahl hru s tim, ze se eventualne objevi nejaka sance. za me stoprocentne lepsi nez to alibisticky kopnout nekam do zadu na stopera

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Měl tam chvíli (tuším) Zinchenka, ale prováhal ten moment, kdy mohl risknout přihrávku. On to navíc dělá docela pravidelně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ano dela to pravdelne, treba tedka udelal to stejne, a byl z toho gol. proste se rozbehl a cekal, ze se objevi njeaka sance, sice to bylo nahodne, ale kdyz to za zapas udelas 5x tak ta sance, ze z toho neco bude je dobra. a ve fotballe kde rozhoduje casto jeden gol, se to proste vyplati.

Reagovat
Busby babes

a pak, ze DDG neni stejne dobrej jako Lloris.

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Toto bola jasna penalta ale.

Reagovat
Gunner14

Tohle by Tottenhamu piskli no

Reagovat
Remt

Tak penalta na Richarlisona byla jen o trochu víc očividnější jinak v podstatě stejná

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

V mých očích teda totálně jasná jen ta pecka Tottáče a to se ještě koušu přes ret, protože to byl Richarlison, kdo padal. U týhle durhý akce to tak jasný zdaleka nebylo, byť se to klidně písknout mohlo.

Reagovat
PP

to zas ne, ta byla fakt jasná..

Reagovat
Svatej

byla

Reagovat
mistr129

Jsem si zrovna na tu naší odběhl, ale co je víc penalta než to za co kopal Tottenham?

Reagovat
Svatej

Možná to nebylo jasně zřetelný, ale ta penalta Tottáče (=faul Gabriela) byla jasná, naopak ten zákrok na vás nepovažuju na stejný úrovni.

Reagovat
mistr129

Jo tak, já pochopil že to myslíš tak že Richarlison padal už před kontaktem, ne že šlo o něj sorry

Reagovat
Svatej

TO je moje vina, neměl jsem tam to s Richarlisonem cpát stylem "a to ještě" uplně to měnilo význam jasně psaný věty

Reagovat
Remt

Var se k tomu měl vrátit

Reagovat
O.Giroud

heh Romero trapko a slabko

Reagovat
acko_bez_naflusu

Nechapu ze se VAR k tomu zakroku na Jesuse nevratil. Za me penalta

Reagovat
Miguel19

vrátil

Reagovat
PP

Kruci, ale nemůžeme tak propadat ve středu hřiště, aby při našem vedení měli takové brejky..

Reagovat
Minister

redka?

Reagovat
mr.Silver

Royal

Reagovat
Liveral

Červená dle opakovačky

Reagovat
Mervin

Kunda prasácká

Reagovat
Nizzie

Konečně měl Taylor koule

Reagovat
Miguel19

To není červená omg

Reagovat
acko_bez_naflusu

Oranžová

Reagovat
norton

uplne v pohode

Reagovat
masly008

Jako šlapák nad kotník bez možnosti hrát balon? fakt není?

Reagovat
smazaný uživatel

Co bereš? Jasná

Reagovat
Nikikrew

No neviem dost prisna

Reagovat
Nizzie

Dost úplně ok, nevím, co je na ní přísného...

Reagovat
Nikikrew

to co pisal Svatej nizsie

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

No, jenže oranžové karty nejsou, žlutá je za zdraví ohrožující zákrok málo. Neříkám, že chtěl zranit, ale Auba dostal roky zpět za stejný zákrok na Mayera proti CP taky rudou bez debat, tady taky debaty nevidím.

Reagovat
Nikikrew

Videl som v PL ovela horsie zakroky bez cervenej karty. Jednoducho zapas bez zltej a hned cervena za taky zakrok v Premier league mi pride dost prisna

Reagovat
Nizzie

V tomto kontextu co píšeš ano, s tím souhlasím, ale to je Taylorova klasika, za to nemůžeme my nebo Gabi, nebo snad Emmerson. Ale červená je za toto úplně ok.

Reagovat
Svatej

Při takový intenzitě to není zdraví ohrožující, zase nejsme z mokrýho papíru... Kdyby běžel a váhu přenesl na nohu, neřekne nikdo ani slovo, ale tohle mělo blíž k k menšímu kopnutí než prasáckýmu sjezdařskýmu šlapáku, který opravdu zdraví ohrožují.

Reagovat
Nizzie

Nezlob se na mě, ale šlapák je zdraví ohrožující vždy. Při jakékoliv intenzitě. Nehledě na to, proč do toho souboje tak jde? Snaha získat balon, o té se tady asi taky nedá moc bavit, to by do toho šel jiným způsobem.

Reagovat
Svatej

Coo? Tak to fakt není, šlapák je fakticky šlapákem i ve chvíli, kdy už za běhu víš, že za vteřinu na někoho šlápneš, ale ve vzduchu skrčíš nohu a místo 100% váhy došlápneš 15%, což nejenže nemůžeš zranit, ale dokonce ani bolet, je to jak kdyby ti spadnul telefon na kopačku a ještě ani ne hranou Jinými slovy ne, šlapák neohrožuje zdraví vždy, intenzita, síla, rychlost a váha rozhodují o tom, co je o zdraví a co ne..

O snaze získat balón se vůbec nebavím. Nejhorší je, že dokonce ani skálopevně netvrdím, že nemá bejt za žádnou cenu červená, ale ty si prostě asi nechceš nechat říct a vyloženě toužíš po tom, abych s rukou na srdci a druhou na bibli z plných plic křičel "NIZZIE MĚL KURVA PRAVDU, UŽ JSEM OSVÍCENEJ"

Reagovat
Nizzie

Pokud si situaci uvědomíš a nohu skrčíš, už to není šlapák. Se skrčenou noho nedáš šlapák. Maximalně do soupeře najebeš tou skrčenou nohou a trefíš ho tedy kopačkou/kolenem/stehnem/zbytkem těla.

Já rozhdně nepotřebuju mít pravdu, jen nerozumím tomu, u každého rozhodnutí sudího řešit, mohl dát žlutou, mohl dát oranžovou, mohl dát červenou. Jasně, že kdyby dal žlutou, obhají si to, je to anglie, tam by si obhájil žlutou i za to, kdyby Richarlison na hřišti skalkopoval někoho (nadsázka, pro ownyho a podobný fajnšmekry). Jenom prostě tady udělali červenou a já fakt nevidím důvod nad tímto nějak spekulovat. To je celý. Osvícenej už dle jména si dávno vole.

Reagovat
Svatej

No tak jako tak i skrčenou nohou na člověka šlapeš, proto slovo "ŠLAPák" ..

Od toho jsou přece diskuze, že se tyhle kraviny na nich řeší, jinej význam ani nemají a proto to tu nenávidíme a stejně sem s láskou chodíme.

Reagovat
Nizzie

Ukaž, nějak si nedovedu představit, že se skrčenou nohou tou skrčenou nohou na někoho šlápneš. To jsem snad ještě neviděl.

K druhému jasný souhlas.

Reagovat
Nizzie

Jinak ještě dodám, když i Hošek s Bobbym Zlámalem uznali, že redia jasná, tak fakt nevím, co tu chceme ještě řešit.

Reagovat
Nizzie

A jakože jak to tvrdí Bobby, je to 1000% pravda

Reagovat
jk

Vyloženě stejný zákrok

https://bit.ly/3dVVLp8

Reagovat
Svatej

to jdi do prdele Jako člověk, kterej po desítkách zvrácení kotníku už nemůže jít bez zvrtnutí ani po posekaný louce to se mnou teď málem seklo.

Reagovat
jk

Sorry. Měl jsem tam napsat, že je to hnusný.

Reagovat
Svatej

Nemám bejt taková padavka.

Reagovat
Nizzie

No máš pravdu, toto je podstatně horší ten Auba, zapomněl jsem, jak moc ostrý to bylo.

Reagovat
Minister

za mňa teda prísna

Reagovat
Busby babes

to mi teda prijde hodne prisna cervena...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň neuvidím Emersona hrať 3 zápasy PL.

Reagovat
Ferreira

Reagovat
mithro

tak to by bolo za zapas tisic cervenych

Reagovat
Kiss Me Polka!

ukaz mi jiny zakrok v tomto zapase, kdyz hrac takhle proslapl souperi kotnik,diky

Reagovat
mithro

deje sa to uplne bezne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nedeje, akdyz uz tak za jinych okolnosti, treba, kdyz se snazi ziskat balon a ne takto random

Reagovat
Smoula14

Tohle byl úplně běžný zákrok, kterých máš při zápase xy

Reagovat
Nizzie

Tak je ukaž

Reagovat
mithro

ked sa stane, tak by som ukazal ale realne nemozes chciet aby som to isiel niekde nahanat

Reagovat
Nizzie

Pěkný

Reagovat
Jesfey

Doslova nula, tohle bylo mnohem více přejetí než prošlápnutí

Reagovat
Papra

Dobre jim tak, zakernejm slepicim

Reagovat
Nizzie

A Richarlison klasická kunda

Reagovat
Tommy the Gunner

Royal

Reagovat
O.Giroud

Richarlison vypdni od neho ty kokotko

Reagovat
Trand

Za mě přísná. Celej zápas nedá žlutou a pak najednou tohle.

Reagovat
PP

pouští to a najednou takovou klasickou "naši" redku..

Reagovat
mr.Silver

Oranžová no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Wtf

Reagovat
Nizzie

Vlastní medicinka nechutná?

Reagovat
jk

Je mi jasný, že zrovna ty nad tím pohoníš

Reagovat
Nizzie

Tak jako si to dělal ty před půl rokem.

Reagovat
jk

Kdybys dokázal pochopit kontext, tak se možná pokusím ale z toho tvého jiného komentu mám pocit že to nemá smysl

Reagovat
Nizzie

Jo jasné jasné, co matiku, už dáš i pět?

Reagovat
jk

Nizzie, IQ 5. Stačí?

Reagovat
Nizzie

Jo stačí, pořád to neumíš. Když už, mělo být "Nizzie, IQ 1, 2, 3, 4, 5.", ale trénuj dál, za půl roku to zkusíme znovu.

Reagovat
Gunner14

Emerson odpad strasny krysy tam maji, jeste ten Richarlison

Reagovat
mistr129

Červená v pohodě, ale v kontextu zápasu (jak oboustranně nic nepíská a karty nedává) bych ji nečekal teda

Reagovat
Gunner14

Mrdat kontext zapasu, taky bych to videl na oranzovou, ale tohle prase zakerny si to zaslouzi

Reagovat
Nizzie

Tak jako v kontextu asi souhlas, ale tady jde prostě o zdraví, prošlápnutý kotník je jeden z nejhorších zákroků kontext nekontext

Reagovat
Svatej

Bez přiložený váhy na noze, bez rychlosti, ale na hnusný místo hnusnou částí kopačky. Pořád bych červenou nedával, ale je to na hovno. Fakt krásná situace na oranžovou a dočasný vyloučení...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nizzie

Jenže oranžové karty neexistují. Hráč šel do toho šlapákem. Úplně běžně se za to dávají redky viz. případ Auby, který zmiňuji výše.

Reagovat
Svatej

už jsem ti odpověděl nahoře.

Každopádně mít na rozhodnutí a nemít oranžovou, dávám žlutou. Jakejkoliv argument pro červenou bych ale v pohdoě přijal, prostě bych zvolil takhle.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bakasa

Dočasný vyloučení, to je kokot

Reagovat
Golasso

Na tohle ten blb potřebuje hyperbarickou nádrž? Ale přísná teda jo ... Kdyby to dostal náš hráč, tak jsem nasranej, když rozhodčí celý zápas všechno pouští a pak dá takovou přímou červenou ...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Objektivita

Reagovat
mr.Silver

Saka dolů please.

Reagovat
matZz

tak tohle je fakt LOL. žlutá max a to ještě v kontextu toho, jak to píská celej zápas, tak červená je fakt naprostej joke.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

a uz beha ako srnka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Remt

Co to s tím má společného?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liveral

Tím chceš jako říct že to nebolelo jo? Kdyt dostal kovovým kolíkem do kotniku a holene. Dělal si někdy nějakej sport? Víš jak funguje adrenalin? Já když se při trailovym závodě brutálně rozskem tak to minutu totálně bolí ale jak se rozbehnu znova ten adrenalin bolest úplně potlačí. Pak hodinu po doběhu třeba nemůžu chodit.

Reagovat
Jesfey

To bylo jasně přihrátý hned ze začátku. Bolestivý faul to byl, nebezpečný vcelku taky, ale takhle se u toho válet...

Reagovat
mithro

samozrejme, ze to bol faul a isto to bolelo ale to divadlo okolo bolo az moc extra.

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka omg

Reagovat
Nikikrew

Xhakaaaaaaaaaa

GG WP

Reagovat
mr.Silver

Granitek

Reagovat
Hachim Mastour

Dzaka

Reagovat
Golasso

Xhakaaaa

Reagovat
Mervin

Xhakaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAAAAAA

Reagovat
Busby babes

ted jeste da gol tenhle nesympatak... tak to mame komplet. ale udelal to skvele

Reagovat
Trand

XHakaaaaaaaaaaaaa S přehledem na té nové pozici!

Reagovat
EL Gringo

Xhaka je odkedy hrotak?

Reagovat
Nizzie

Conteho výraz po gólu Granáta k nezaplacení.

Reagovat
mistr129

Xhaka

Reagovat
Liveral

Xhaka královská sezóna zatím

Reagovat
cristiano.K.

už jsem viděl vše důležité. Xhaka MOTM.

Reagovat
mr.Silver

Partey*

Reagovat
stuff

Obrana

Reagovat
O.Giroud

Dieer kam dees

Reagovat
Csaplárova past

Tak uz vime, ze Spurs byli jen precenovani. Chelsea je herne prejela a proti Arsenalu to vypada jako nejaka exhibice. Vzdyt se pulka zapasu hraje na jejich tretine

Spurs nebudou konkurovat letosni TOP 3

Reagovat
O.Giroud

slabota, skoda Sonika ze sa zabija v takom zapadakove

Reagovat
Jesfey

Co máš pořád s tím Sonem?

Reagovat
O.Giroud

Je to skoda videt takeho TOP hraca sa zabijat u Slepic.

Reagovat
Jesfey

Jediný, kdo to zabíjí, je klasicky on... 2. gól jde taky za jeho laxním bráněním (i když to teda byla samozřejmě Llorisova chyba)

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli nadherne, tohl byl zase ten beh, kdy se nedival kolem sebe ale rozhybal to tak, ze se ta sance objevila, i kdyz nahodne, xhaka skvele zakonceni ,vepredu je tento rok fakt dobry

Reagovat
PP

i celkově snad 2 roky, zvlášť když hraje s Tomasem.. Zklidnil se, zjistil svoje limity, kopací techniku měl vždy skvělou.. Roky jsem ho vyháněl a oprávněně, ale teď je pro nás sakra důležitý hráč.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nesouhlasim, v minulosti nehral takto vepredu a i dnes se ukazala jeho blbost pri braneni pri penalte

Reagovat
PP

si na něj vzpomeň 3,4,5 let zpět.. Dyt to byla těžkopádná časovaná bomba. Fakt hraje dobře poslední 2 roky. A jestli se mnou nesouhlasíš, tak na tebe pošlu SunFellse a Taigera a to uvidíš..

Reagovat
Gunner14

Xhakaaaaaaaaaa, usmazte ty kurata poradne, jeste dalsi goly pro nas prosim

Reagovat
cristiano.K.

Conteho musí mrdnout. Hugo příšerný kiks a Emerson úplně zbytečně.Já bych červenou nedal, ale obhajitelná easy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Crystal Palace: Kepa; James, Thiago Silva, Fofana, Chilwell; Jorginho, Kovacic, Mount; Havertz Aubameyang, Sterling. #CFC #CRYCHE

Reagovat
Svatej

Potter !

Reagovat
Raylan

Jako za 4-3-3 nebo za co? Ten Auba vepredu místo Brojy je demence.

Reagovat
Svatej

Havertz v v útočný dovjce, pravděpodobně 4 vzadu.

broja by byl megabomba, ale nějak to nečekám..

Reagovat
Talker

No já bych teda Broju očekával...

Reagovat
Svatej

Broja byl na repre? Vim, že Auba ne a měl možnost bejt s Potterem celou dobu... možná mu to získalo výhodu, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

taky možnost, ale spíš na central forwarda Aubou s podrodem (popř. falešnou 9) Havertzem

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná

Reagovat
Csaplárova past

Kepa svoji sanci vyuzije. Rozhodne lepsi nez Mendy

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude hrát 4-2-3-1

Reagovat
Maximm9

Mendy konecne sedi, jeste nejak dostat ze zakladu toho Jorginha

Reagovat
jk

Teď mě došlo, že místo očekávané prohry na emirates jsem se mohl dívat až teď na Pottera

Reagovat
mr.Silver

Kane

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Reagovat
Trand

Klasika jeho

Reagovat
PP

ten Kane je fakt kunda..

Reagovat
Remt

hajzlik

Reagovat
Svatej

Bejt tou trojkou/dvojkou Tottáče vepředu, tak jsem naprosto zoufalej. Oni fakt ve větším počtu absolutěn neútočí, nikdo je nedoplňuje a to jde i na Conteho hlavu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Jesfey

Conte doslova nesnáší kreativní a ofenzivní hráče, proto hrajeme s Royalem a defenzivní zálohou, všechny ofenzivní záložníky jsme poslali pryč a Moura, Gil a ostatní sedí (teď jsou zranění, ale předtím to bylo stejné). Nejkreativnější jsou tam Kane s Perišičem, občas ještě přiletí dobrá přihrávka od Diera.

Reagovat
Tommy the Gunner

Picus Kane

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle je faul??

Reagovat
Liveral

Očividně i na žlutou

Reagovat
Busby babes

uz nevim, s kym byla ta debata pred sezonou, J0EL? tak Saliba porad vybornej.

Reagovat
Svatej

já tam byl taky!

Reagovat
Busby babes

ty se nacpes vsude.

Reagovat
Svatej

Mám spoustu volnýho času

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jesfey

Někdo toho Royala musel posadit, snad Taylor konečně otevře Contemu oči

Radost pohledět na Dohertyho oproti tomu nymandovi, kterému balón akorát překáží.

Reagovat
Jesfey

Dokonce i Romero byl ofenzivně nebezpečnější než on..

Reagovat
Coutinho10

Hendo

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Thiago, Carvalho, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Gomez, Milner, Elliott, Jota, Diaz, Nunez, Arthur, Phillips.

Reagovat
Svatej

Nunez přišel o základ uplně?

Reagovat
frezi

Vraj ma nejaky knock z repre.. aj diaz

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Saliba

Reagovat
J0EL

Je to kraaal

Reagovat
Tommy the Gunner

Parada

Reagovat
Nizzie

No nic, další výhra nad slabším týmem, je pravda, že los k nám byl doposud přívětivý a krom United nás nepotkalal opravdu těžká zkouška. Teď to příjde.

Reagovat
Taiger

owny je kde?

Reagovat
Gunner14

Ten uz od rana vedel, ze dostanou, tak sem ani nelezl

Reagovat
Front hell

Sedí se slušnými lidmi někde ve sportbaru

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem pred startem sezony, ze Spurs budou klidne druzi na konci... ale zatim teda velky zklamani.

Reagovat
formic81

different arsenal

Reagovat
Svatej

nový arsenal*

Reagovat
J0EL

doslo na mpje slova

Reagovat
papi.v.ole

Pravda a láska vždy zvítězí nad lží a nenávistí

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mistr129

V severním Londýně i v "referendu o vládě"

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Jesfey

Nevím, dneska to vyhrál simulant

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Neon

Kromě Kroměříže.

Reagovat
Hyrax

Tak to je souboj nestovic a leprou

Reagovat
JFT97

strasna ostuda

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

ostuda

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

zaslepenost je nekonečná

Reagovat
SunFells

Těch kokotin co jsme udělali zas v první půli a Zinchenko třeba i v druhé. Příští týden už nepůjde o chicken run a místo Richarlisona přijde Jota, musíme být lepší.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Dnes ale z lavičky dobre možnosti do útoku

Reagovat
Svatej

Ty náběhy zatím výýborny

Reagovat
Svatej

i náběhy soupeře.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

hmmm super, to je zase zacatek

Reagovat
Agent z Melmacu

King Charles III. < Queen Elizabeth II.

Reagovat
Busby babes

Trent. co tam delal?

Reagovat
Svatej

rozved, nekoukám na konferenčák

Reagovat
Busby babes

to si musis pustit. branil tak, ze nemel ani balon ani hrace a proste udelal pohyb, kterej vubec nechapu.

Reagovat
masly008

takže jeho standart dozadu ne?

Reagovat
Busby babes

v zasade.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
cubazi

ten može už isť do futbaloveho nebička a nech bere zo sebou ostatnych atlétov

Reagovat
mithro

Pool zacina dobre

Reagovat
mithro

chelsea

Reagovat
Mimalu

repre přestávka kdy?

Reagovat
Miguel19

Fofana

7 minut si přihráváme a bum, lovíme ze sítě.

Reagovat
Svatej

celej gol jeho od startu do konce... zatím se mu povedl jen první zápas.

Reagovat
Talker

Fofana slušně vypustil úplně všechno, co mohl

Reagovat
Svatej

Hrát takhle dál, tak ho Colwill naprosto sežere.

Reagovat
Svatej

co to melu, sežere ho i průměrnej Chalobah.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Co je? Vždyť je naprosto ubohej, vykonama by ho posadil i Sarr v současný době

Reagovat
icka

Jako není to optimální, ale Sarr a Colwill fakt nejsou lepší

Reagovat
Svatej

Vždyť je fakt ubohej, normálně dává Christensenovy výkony, reálně nejde být v takový formě horší, to by jsi to musel sabotovat záměrně.

Reagovat
PanAu

Fofana to zas bude kup století.

Reagovat
smazaný uživatel

je otřesnej

Reagovat
Coutinho10

twl rozpustte to...nebejt Alissona, tak to je 0:3

Reagovat
Svatej

jsme fakt nrsmírně loajální vůči sobě navzájem tuhle sezonu

Reagovat
Coutinho10

jako z tohodle fakt bolej oci aspon v tom nejsme sami

Reagovat
Igner Farnsworth

To bude i tak

Reagovat
Coutinho10

j, jako vse tomu nasvedcuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, obrana dneska hadr, nebo?

Reagovat
O.Giroud

obrana jak Slovenska repre

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, som myslel, že Brighton sa zloží po odchode Pottera aspoň dočasne, ale zatiaľ sú snáď ešte lepší

Reagovat
PanAu

Z Jorginha bych si dělal kuzel i já, toho by si dal na 100 metru snad i Fabregas.

Reagovat
eden_h

Alrajt

Reagovat
Spejbl

Brighton letos top.

Reagovat
eden_h

Alrajt

Reagovat
Coutinho10

stejne se nepoucej

Reagovat
mithro

Reagovat
Talker

Strašně přehuštěný střed hřiště a minimum prostoru, musíme to trošku roztáhnout mi přijde. Jak James tak Chilwell hrají hluboko, Sterling i Havertz jsou dost uprostřed...

Reagovat
Svatej

Jorginho mě sere nejvíc asi. Ne kvůli tý pomalosti, ale že je až příliš statickej. Chtělo by to aby se dostával hráč na jeho pozici taky občas víc dořpedu. Nahrát a běžet.

Reagovat
PanAu

Ale on je statickej protože je to snek, takže on běhá, ale ve finále je furt na místě. Jak ho každý tak jednoduše předbehne, jen ze si to pichne vedle nej, to mě neskutečne udivuje.

Reagovat
avicii

Wow.. Na uterák normálne

Reagovat
Kluivert9

Liverpool

Reagovat
Registrujisejenproto

uefalona v úpadku do roka a do dne

Reagovat
Kluivert9

Co by tam dělala?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty píčo

Reagovat
Maximm9

No nic, Potter out a vzal bych z Brightonu toho De Zerbiho

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
krisa

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Fairplay

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hyrax

Reagovat
avicii

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Fofana udělá průnik, nahraje a James to vrátí

Reagovat
Miguel19

Skoro fíkus. Dupeme.

Reagovat
Svatej

Tohle měl bejt gól

Reagovat
Miguel19

V lednu/létě se prostě musí komplet obměnit záloha...

Reagovat
PanAu

Minimálně 2 hraci

Reagovat
PanAu

*

Reagovat
PanAu

Doufám, ze příští sezónu už bez Jorginha i Kovacice. Strašná slabina.

Reagovat
masly008

pískej konec

Reagovat
Svatej

38 letej dědek musí hasit průsery o dekádu a půl mladších kluků, ok.

Reagovat
Svatej

ty vole, to je karta ale

Reagovat
Svatej

Záloha má dneska fakt hrůůůzostrašnej den.

Reagovat
Miguel19

Pičo a ten Potter už dorazil nebo ještě někde chytá zlatonku?

Však tam polovina hráčů nedá přihrávku na 2 metry...

Reagovat
Greny

Škoda že ho teď nevyloucil

Reagovat
Svatej

Tak tohle bylo od SIlvy na redku.

Reagovat
LaVolpe

Tady se mohlo červenat? Jak je to v pravidlech?

Reagovat
Dawon

Tak tohle ale snad musí být rudá ne?

Reagovat
Coutinho10

tak aspon se to stihlo jeste do polocasu

Reagovat
mikelinos

Kdy je další repre pauza?

Reagovat
smazaný uživatel

To pitomec....to měla být red

Reagovat
Mimalu

Silva měl být venku

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrá akce, VAR

Reagovat
Greny

Červená klidně mohla být, ovšem stejně měl vylít Edouarda

Reagovat
Svatej

Ho ještě vyhodí..

Reagovat
Svatej

to zírám upřímně..

Reagovat
masly008

Jasná red

Reagovat
Greny

Podle mě trošku vykompenzoval tu situaci před tím jak Kepa chytil míč a letěl ho rychle rozehrát a Edouard ho fauloval

Reagovat
masly008

kompenzace super.Takže místo jedné chyby udělá 2

Reagovat
PanAu

Toto je jasná redka a fotbal horší jak za Tuchela snad.

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
Wazza228

A že už má smysl fotbal pod Potterem hodnotit

Reagovat
Svatej

brutální

Reagovat
REPLIKATOR

LiVARpool

Reagovat
Busby babes

pool je ale strasnej, jsem zvedavy, jestli jim tahle nahodna akce pomuze a nakopne je. Ale teda... myslel jsem, ze to je tim, ze jim chybi zaloznici, ted je maji a je to porad bida...

Reagovat
avicii

Veľmi zle.. Tu zálohu musíme trochu prekopať v prestupných oknách, ta mi príde už obohrata, potom pôjde hore aj obrana aj útok

Reagovat
aragorn

Celej tým je letos špatnej a nikdo neví proč, bohužel asi ani Klopp. Jinak včera Fabinho strašnej. Pak se můžeme divit, že Matip, VVD, Trent vypadají jak šašci. Přijde mi, že se úplně rozpadla hra zálohy a na jejím složení nezáleží.

Reagovat
masly008

Obrovská chyba rozhodčího, za co jiného je červená? Jak to jako okomentuje jako že nechtěl?

Reagovat
Svatej

Možná bych to zkusil napsat ještě dvakrát, přesvědčíš tu lavinu odpůrců tady i sudího.

Reagovat
masly008

nechápu.Napsal jsem to před VARem a jelikož to VAR posral tak jsem to napsal zase.

Reagovat
Miguel19

A U B A !!!

Reagovat
Mimalu

Auba

Reagovat
Svatej

Běž do píči Aubo.

Reagovat
Svatej

Jsi frajer Aubo.

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Gazdo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Csaplárova past

Auba ala Drogba

Reagovat
Miguel19

Tomáš Tuchel si maže hejtry na chleba a to už u nás není.

Reagovat
spider_8

Proc? V ofenzive je to o level lepsi nez pod Tuchelem.

Reagovat
Miguel19

Protože přivedl Aubu

Reagovat
PanAu

Potter zatím super fotbal.

Reagovat
Svatej

tak já to mrdám

Reagovat
PanAu

Nezer to tak ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!!

Reagovat
Greny

Aubaaa

Reagovat
Talker

Aubaaaa James Silva

Reagovat
Mato178178

Co ma aubameyang tie vlásky nalepené?

Reagovat
Mastný Chobot

Toto je presne situácia, v ktorej je Auba jeden z najlepších na svete.

Reagovat
Svatej

Pozitivní je, že Silva by ten míč trefil po tom pádu i tak. Negativní je, že se to stalo tak jak stalo a redka to prostě bejt měla. Už kvůli tomu kreténskymu zvyku fotbalistů chytat míč po pádu.

Reagovat
smazaný uživatel

To má vážně Fofana vyholené srdíčko vzadu na hlavě? On je fakt dement...

Reagovat
Miguel19

James je taky dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to má taky, tak jsou oba

Reagovat
Talker

Já už účesy nehodnotím, takový James má strašnou smůlu, že mu vždycky když ho vidím posere hlavu nějaký pták.

Reagovat
Csaplárova past

Sleduju Chelsea, co ten Liverpool TPC

Reagovat
masly008

tak rozhodčí už z toho dělá divadlo?

Reagovat
Svatej

??

Reagovat
masly008

Ta žlutá Vieirovi.On totálně zařízne jeho tým a když si na to stěžuje tak mu dá ještě kartu.On udělá chybu a díky té chybě je potrestaný trenér který má pravdu.

Reagovat
Svatej

však to tyvole dokopnul, co máš za problém?

Reagovat
masly008

to jsem nemyslel.

Reagovat
Svatej

Jasná malá domů

Reagovat
Miguel19

Pěkně debilně teda stáli, to bylo úplně jasný, že se to musí kopnout na první tyč. To stačilo trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako díra tam byla...

Reagovat
Greny

Nechápu proč tam nešel Chilwell a kopat levačkou na přední tvl

Reagovat
Miguel19

Já čekal Jamese, že do brány s míčem vezme i zeď

Reagovat
Kixi Syhimour

Katastrofa, netřeba dalších rozborů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je stejně strašná prdel. Jorginho se otře ze spoda nohou o PATU Ayewa a on se složí jak kdyby ho přejel oběhma nohama napřed

Reagovat
Busby babes

otre... nakopnul ho zespoda do nohy. jasne, neni to bolestive, ale k zemi te to posle.

Reagovat
Svatej

TO si fakt nedokážu představit, jak tohle může člověka položit...

Reagovat
Busby babes

ty fakt nemas nejmensi predstavu o nejake biomechanice lidskeho pohybu.

Reagovat
Svatej

Je to přesně naopak, jsem za léta dost brutálně okopanej, zohýbanej, přelamovanej v kostech tolikrát, že to ani nespočítám a hodně z toho bylo během různých pohybů. Mám víc než dobrou představu.

Reagovat
Busby babes

no, pokud ti pohyb zpusobuje tolik zraneni, tak spis potvrzujes moji hypotezu...

Reagovat
Svatej

Pokud je ten pohyb soupeřů, tak často ano, proto mám srovnání

Reagovat
cubazi

Klopp out.

Trener ktorý robi tie iste chyby kolo za kolom može isť do pici ...

Reagovat
Luc-Luc

nejsme chelski nebo mrtki, aby se odvolaval trener po par spatnych vysledcich

Reagovat
cubazi

pár? tuto sezonu zatial nebol jediny zapas vktorom by sme vedeli čo vlastne hráme...tápame a hrame na nahodou, horime v obrane každych 5 minut a vysledok tychto zlych zapasov je poste nič nerobiť a hrať tu samu sračku čo hráme od začiatku sezony

Reagovat
Bandita_Harry

Daj si facku ty hysterka

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Benzema

Reagovat
aragorn

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bandita_Harry

Do pice mozes ist ty akurat tak

Reagovat
Svatej

Kurva dávej mi to.

Reagovat
Svatej

a stoper hlásící zakopnutí míče, když se na to jejich tým sám vymrdal, taky skvělej.

Reagovat
masly008

to nesnáším, oni mají balon a nic a jak ho ztratí tak se dožadují zakopnutí.Ale sejně nechápu proč ten borec nevstanul když mu očividně nic nebylo

Reagovat
eden_h

Aj vy mate posunuty zvuk v studiu?

Reagovat
Luc-Luc

Jj

Reagovat
Luc-Luc

Je to strasny, tohle nebude dobra sezona...nejak to prezit, ukopat 4.misto a v lete dotahnout Bellinghama...

Reagovat
Kinky7

Toho dotahnem my místo Gunda

Reagovat
cubazi

prajem Vám to, my predlžime Milnera a dalšia sezonu v piči

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cubazi

na 4 miesto to nebude ani náhodou

Reagovat
aragorn

Ty máš po včerejšku hroznou depku co

Reagovat
avicii

A par ďalších...

Reagovat
aragorn

Z Bellinghama mám teda čím dál tím horší pocit. Spekulovaná cena už 130mil eur, když vidím Havertze, Wernera i Sancha.

Když zohledním co zatím předvádí Nunez za 100mil.

Možná bych se Judemu vyhnul obloukem.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner 2 fíky

Reagovat
Registrujisejenproto

Nic proti Chelsea, ale tohle je strašný zářez CP

Reagovat
RonaldinhoCFC

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nám může někdy přát štěstí.

Reagovat
masly008

jako kdyby se o tom dalo nějak polemizovat, nebo kdyby to bylo o nastaveném metru rozhodčího, ale jasnější rudou jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Miguel19

Je fakt neuvěřitelný, co naši obránci dokáží předvádět.

My 7 minut nepůjčíme soupeři míč, ale Fofana se totálně zesere a prohráváme 0:1. Pak přijdou kokotiny od Chilwella a Silvy. VAR nás podržel...

A co si budeme povídat, ty kokotiny předvádějí vlastně už několik sezon - od nástupu Lamparda. A to jsou hráči za desítky mega či zkušený Silva / Koulibaly / Azpi. To je fakt na přesdržku.

Směrem dopředu o něco lepší, ale je to těžké, když Havertz a Mount jsou naprosto mimo.

Dal bych tam klidně Broju a Gallaghera místo těch dvou.

Záloha je strašná. Kovačič po zranění neodehrál solidní zápas. A Jorginho je Jorginho..

Reagovat
smazaný uživatel

Se vším souhlas. Akorát Kai za mě hraje slušně. Co se týče Mounta, ten mi pije krev už hodně dlouho. Na základ už dlouho nemá.

Reagovat
mesyas

Napsat ze Havertz hraje slusne a pak v dalsi vete ze mount nema na zaklad je hodne velky bizar

Reagovat
Talker

Já bych teda střídal Chalobaha a RLC/Gallaghera místo Kovačiče a Jorginha, Chalobah na DM, k tomu Gallagher či RLC, kteří dokáží vyvézt míč a zároveň jsou hrozbou pro bránu.

Reagovat
Svatej

CHalobah na DM prosím nikdy Ještě jakžtakž svede udržet míč na noze, ale nerozdá ho ani za mák dobře a včas. Klidně i zkusit raději Zakariu než jeho...

Reagovat
Miguel19

On ten Zakaria bude taky solidní kopyto bych řekl.

Ten si pod Potterem moc nekopne - čti vůbec.

Reagovat
Svatej

RLC je posera jako prase, Gallagher na to zas nemá buňky. TO je prostě bezvadný.

Reagovat
Svatej

Jamese tam dát! Stejně je napravo utopenej dneska.

Reagovat
Svatej

Zas Zahu by nikdo jinej neuhlídal..

Reagovat
Svatej

Já bych instruoval zálohu, aby hráli víc přímých míčů na ty útočníky. Uprostřed nemáme převahu a ani na stranách, ale u obranců máme ty počty slibný a vůbec toho nevyužíváme, hrajeme to jak kdyby tam byl jeden odříznutej hrot sám, což není pravda.

Reagovat
Miguel19

Dnešní Kovačič nepřihraje na pár metrů, toho tím nemůžeš instruovat..

Reagovat
Svatej

TO je snadný, musí se tam prodriblovat a v metrový vzdálenosti už by to mohl zvládnout, víc nechci.

Reagovat
Mike Litoris

Silva měl být out, Fofany při inkasovaným gólu, i když to byl dobrý centr, se na ten balon musí dostat, i kdyby riskoval, že to zahraje směrem na/nad branku.

Reálně se ale těším nejvíc na to, až Jorginha nahradí někdo, kdo nemá fyzický dispozice dvanáctileté holky, je až neuvěřitelný, jak slabej ten člověk je. Jenom nahradit ho někým silovým zvedne zálohu o dvacet procent. Bez toho, aby ostatním věčně ukazoval, kde mají běhat a hrát, se určitě obejdeme. Upřímně se divím, že mu někdo ze spoluhráčů neukáže, že s tím jeho stínováním každýho souboje může jít do hajzlu.

Reagovat
masly008

hle neměli jste někde nějakého mladého hráče na jeho pozici a nepustili jste ho pryč?

Reagovat
Miguel19

Žádný hráč neodešel a to jméno taky nesouhlasí.

Reagovat
Mike Litoris

Asi tři

Reagovat
Svatej

Gilmour

Reagovat
masly008

jj toho jsem myslel, co jsem ho viděl asi 2-3 zápasy tak mi přišl dobrý na balonu a v klidu s rozehrávkou.Kam šel?

Reagovat
Svatej

DO Brightonu za Potterem.

Tuchel je sráč.

Reagovat
Nizzie

To je uplný bizár, stejně jako když Auba šel k vám za Tuchelem. Takové pojeby na kluky.

Reagovat
icka

Na Chelsea neměl.

Reagovat
Mike Litoris

A fakt, že Jamese, asi nejnebezpečnějšího hráče, co máme, zasuneme rozestavením tak hluboko, že k šestnáctce se sotva dostane. Je potřeba právě tam, odkud je schopný vytvořit několik šancí za poločas, ne pomáhat při rozehrávce zezadu. Sice se přešlo na čtyři obránce, ale reálně mi připadá, že ti krajní jsou tím pádem nuceni hrát víc odzadu, takže ten hráč navíc, který se tím jakože získal, tam stejně není. Dnes tam není zatím ani ta fluidita, která byla v posledním zápase.

Reagovat
cubazi

Tak špatne horíme vzadu, Arnold hra uplnehovno, mimo svoj post, nikto ho neistí a stredny založnici nestihaju sa vracať....

Prečo preboha neskuime 3 člennu obranu ... Klopp kurva preber sa

Reagovat
masly008

on Arnold prostě není bek k bránění.Se divím že ho nezkusí na střed zálohy.

Reagovat
Seagulls

Zatial parádička. COME ON BRIGHTON!!!

Reagovat
cubazi

DEJAVU

kolo za kolom tie iste chyby, this same shit again and again.

Už to nema zmysel ani komentovať, tuto sezonu budeme mimo top 6 ak Klopp neurobi zmeny v rozostavení v zostave a podobne. Cele zle hrame na nahodu a vzadu čo superova akcia tu pruser našich obrancov...

Reagovat
Miguel19

Havertz

Reagovat
Svatej

naši hráči mají se sudíma fakt osobní problém

Reagovat
Coutinho10

Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Kova od zranění ztratil úplně všechno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása

Reagovat
Miguel19

Mount by zasloužil prolískat. Hraje hovno a jenom se hádá s protihráči...

Reagovat
Svatej

ještě k tomu s kámošem ne?

Reagovat
Miguel19

Wtf proč Mount dostal žlutou kartu, když ponechával výhodu?

Reagovat
Svatej

Jorginho musí okamžitě dolů, je fakt dneska absolutně nevýhodný ho mít.

Reagovat
Miguel19

Nkunku solí. U něj je naděje, že je to Frantík a ne Němec...

Reagovat
Diskostu

Milner ?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Kloop asi nemá záujem o body

Reagovat
smazaný uživatel

Levá strana vůbec nefunguje.

Reagovat
Svatej

ani střed

Reagovat
smazaný uživatel

na to už jsme si ale zvykli

Reagovat
Svatej

Solidní střídání.

Reagovat
Diskostu

Nechapem prečo zmrd T Silva nieje vylúčený...

Reagovat
masly008

Jako měl mít redku za tu ruku o tom žádná, ale zrovna o něm říct že je zmrd je kokotina.

On je jeden z nejslušnějších hráčů. Ikdyž hraje kde hraje tak na něj nejde nic křivého říct.

Reagovat
Svatej

Sterling to prosral.

A ten křík tyvole

Reagovat
Svatej

Pool je nesrmtelnej..

Reagovat
Coutinho10

super obrat, pokracujeme dal

Reagovat
Svatej

Hodinu si to zpracovávej.

Reagovat
EL Gringo

Nás asi baví stále doťahovať skóre ako tak na to pozerám

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool 3:2

Golman Brightonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře ti tak Sanchezi

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tohle může Livec jen a jen nakopnout V jejich situaci určitě lepší, než vést easy 3:0.

Reagovat
Svatej

Broju na hřiště.

Reagovat
Svatej

James brutální míč.

Reagovat
Talker

Havertz tam dostal asi 3 míče do vápna a než zpracuje a vystřelí, tak pomalu končí zápas.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No jen jeden byl použitelný. Zbytek centrů bylo směřováno zpět, takže k ničemu

Reagovat
Svatej

2 byly výborný, on z nich udělal nepoužitelný.

Reagovat
Talker

Za posledních 20 minut 2 míče, kdy měl zakončovat hluboko ve vápně - jednou než si to připravil, tak už ho zablokovali, podruhé ani nevystřelil.

Reagovat
Talker

Jemu ta příprava na střelu trvá třeba 3-4 doteky, což v PL prostě nedostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason vůbec nic nepřináší a Sterling dnes neviditelný.

Reagovat
O.Giroud

mitoma paradny hracik, radsej nech uz piska koniec

Reagovat
Svatej

Sterling taky dneska nehraje.

Reagovat
Svatej

Píči oni snad rok netrénovali přihrávky.

Reagovat
Svatej

Zahovi došlo, že přes Jamese nemá smysl se snažit hrát a hned je z toho tutovka z druhý strany...

Reagovat
Svatej

Plánuje ho doprdele někdo stíhat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kova ale ať už jde do hajzlu. 2 šance přes něj během minuty

Reagovat
Svatej

Reagovat
masly008

Kepa kraluje.On už toho Mendyho do kasy nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale brutální rozdíl mezi levou a pravou stranou.

Reagovat
PanAu

Come on Brocha

Reagovat
Svatej

o 10 minut pozdě, ale znova fajn střídání. SNad ještě Cucu nalevo by bodl.

Reagovat
Talker

Líbí se mi všechny 3 změny, byť bych vyměnil i Kovačiče nebo Mounta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jinak očekávám oznámení vydání další knihy od Pulišiče, kdy si bude stěžovat na Pottera.

Reagovat
jenage

Stačil by článek na bezfrází.

Reagovat
Svatej

Loftus je fakt strašně podělanej strachy.

Reagovat
Svatej

on fakt v každý pozici nahrává dozadu nebo metr před sebe do strany.

Reagovat
EL Gringo

Toho Milnera neviem načo tam vkuse dáva

Reagovat
Coutinho10

ne, my to neudrzime

Reagovat
REPLIKATOR

van Dijk

Reagovat
Registrujisejenproto

obrana LFC je strašidelná. škoda že Firmino předtím nepřidal gól z té hlavičky

Reagovat
Zaschrona

Adam Armstrong je hrozné čuně.

Reagovat
Talker

James je neskutečné zvíře.

Reagovat
Svatej

to zpracování a rozjezd zas, to je fakt brutus.

Reagovat
Taiger

Klid

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála, co do toho dává všechno.

Reagovat
SunFells

Slušelo by mu to u nás se Sakou.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Talker

Nekončí Sakovi smlouva?

Reagovat
Miguel19

Druhá půle je strašná sračka. Jako v LM.

Reagovat
Svatej

Můžem vypínat.

Reagovat
Kinky7

nevim. mne prijde pool celkove lepsi ale v obrane hrajete fakt v desiti. Trent mi pripada jak kdyby chtel uz po zapase na pivo. Uznavma ze jsem videl jen druhou puli ale

Reagovat
smazaný uživatel

Kova skvělý návrat....

Reagovat
Diskostu

Trossard trapko príde City Chelsea a zas jak podradne hovno zahrá jak aj cely Brighton...

Reagovat
Talker

Teď mě napadá, když vidím toho rozhodčího bojovat s těma dvěma cedulema - proč mají ty obrovské cedule, které zvedají a nemají prostě nějakou kostku, na které by to akorát pustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka fajn Akorát nesmí v blízkosti hřiště nic stát z důvodu bezpečnosti hráčů.

Reagovat
Talker

Tak já to myslím tak, že to dají na střídačky...?

Reagovat
masly008

Pak by tam byli úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by to vlastně zobrazit na obrazovce stadionu.

Reagovat
Talker

Nebyl jsem si jistý, jestli mají obrazovku na CP

Reagovat
smazaný uživatel

nad tím jsem právě taky přemýšlel

Reagovat
icemike

Hlavně je rok 2022 a na každé střídání mají novou ceduli

Reagovat
REPLIKATOR

Tragický Salah zase zůstává až do konce zápasu

Reagovat
FKVZLFC

OT: Nějak umřel můj oblíbený mygoaltv.org... Jaké weby na streamy pls používáte? Dík.

Reagovat
JFT97

totalsportek, hesgoal a crackstreams

Reagovat
Taiger

To tam Darwina dává teď? :dddd

Reagovat
Miguel19

To je fakt bída. Broja je na hřišti přes 10 minut a nebyl na balonu. Gallagher jednou.

Reagovat
Svatej

Hůř jsem Kovačiče ještě neviděl zahrát

Reagovat
Miguel19

CONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
Svatej

oj.....

Reagovat
Svatej

Tyvole my vůbec nebojujem, nevidim kurva žádnej sprint za čárou pro míč, nic.

Reagovat
Mimalu

Conooooooooooooor

Reagovat
Talker

Conooooooooooooooooooooooooooor

Reagovat
Talker

Takhle má vypadat příprava střely, prostě jeden dotek a napřáhnout.

Reagovat
Svatej

Havertz by si to video měl přehrávat před každým zápasem

Reagovat
Svatej

JÁ TĚ MILUJU!!!!

Reagovat
Taiger

Takhle se radovat z 10. místa

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Pulisic áčko vy mrdky

Reagovat
Talker

Jako dobrá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pulda skvělé áčko

Reagovat
Busby babes

Gallagher neslavici gol.

Reagovat
Frony

Co je na tom divného? Zažil tam super rok, stadion ho při jeho příchodu na plac krásně přivítal, tak má asi nějakou úctu k tomu klubu.

Reagovat
Busby babes

no kontext je daleko vic to, ze prave poprve rozhodl zapas klubu, za ktery hraje od svych 8 let... adal teda i svuj prvni gol za klub.

Reagovat
Talker

Tak pár měsíců po odchodu z klubu, kde dostaneš POTY za předchozí rok a kde tě fanoušci milovali...

Reagovat
Csaplárova past

Jenže to už Busby nevěděl

Reagovat
Busby babes

samozrejme, jeste neco muj tiskovej mluvci?

Reagovat
Busby babes

btw to ze tam byl POTY na tom ma jako neco menit?

Reagovat
Busby babes

byl tam jednu sezonu. je to smesny. nic vic. vysmivam se tomuhle neslaveni golu dlouhodobe.

Reagovat
Talker

Hele dostal od nich první šanci v PL, k tomu ho fanoušci milovali, takže mi to nepřijde nějak šílené. Známka respektu k těm fanouškům.

Reagovat
Mastný Chobot

Je to snáď jeho vec, ako to cíti, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Liverpool Stratil Chelsea Win totálne mimo cela PL dnes

Reagovat
Maximm9

Po x zapasech konecne normalni strela na braku a hned gol. Ze by Potter zrusil zakaz vystrelit ?

Reagovat
Diskostu

Asi nikto nechape ako može Thiago Silva dohrať zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít ven

Reagovat
mithro

Bournemouth / Brentford to bol zapas, jak z tretej ligy. ako sme mohli od nich dostat 4

Reagovat
JFT97

ta nase obrana to uz neni normalni nebejt Aliho, tak dnes jeste dostanem

Reagovat
Coutinho10

Cuf na lavicce

West Ham XI: Fabianski, Cresswell, Dawson, Kehrer, Zouma, Cornet, Bowen, Rice(c), Lucas Paquetá, Soucek, Scamacca

Subs: Areola, Ogbonna, Downes, Antonio, Lanzini, Benrahma, Emerson, Fornals, Coufal

Reagovat
smetos

Tak jestli na pozici praveho beka te posadi Craig Dawson, tak by mel Coufal zpozornet

Reagovat
Coutinho10

j, jestli to fakt tak bude i na hristi, moc se mi to nezda, ale asi teda jo, tak to neni dobrej signal pro nej...bude hrat max EKL

Reagovat
Coutinho10

tak Kehrer hraje na miste Cufa

Reagovat
Csaplárova past

Zápas West Hamu jasný adept na největší nudu, jsem na to zvědavý. Obrana Wolves vs totálně neschopný a impotentní útok.

V 75. minutě tam dojde Costa na plac a bude bordel kurva!

Reagovat
Csaplárova past

Míra Bosák komentuje dva zápasy po sobě

Reagovat
Nizzie

Já mám čím dál víc pocit, že někdo, kdo se stará o PL u nás, nemá rád nás fanoušky. Jinak to nechápu.

Reagovat
JFT97

Reagovat
Csaplárova past

Furt nevím, co vás všechny pořád tak sere. Zkušený borec, zná ty hráče, protože je roky komentuje a rozumí fotbalu. Není to komentátor, co ti jenom komentuje aktuální situaci. Dobře se poslouchá a z české scény jednoznačně nejlepší. Koho by sis tam jako představoval jiného?

Reagovat
Melda

Je to tragéd.Ten Slovák je úplně jinde.

Reagovat
J0EL

Lukac je top. Skoda, ze ostatni nestoja za nic.

Reagovat
Csaplárova past

Jo, dik. Hned jsem z toho moudrejsi.

Reagovat
icka

Reagovat
JFT97

me ty jeho bonmoty prijdou strasne suchy. Nic ale proti, verim ze dost lidi je oceni. Zkusenej komentator to ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezna, nerozumi tomu, je to starej placal. Zna je jmenama maximalne.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Taiger

Hezky ses popsal

Reagovat
Freedo

Roky komentoval maximálně LM a mistrovství. O anglické lize jako takové přehled nemá. Tady na EF je spoustu uživatelů, co by to odkomentovali líp.

Reagovat
Busby babes

neodkomentovalo. ano mame treba vetsi znalosti a prehled, zvlast o klubech, kterym fandime, ale neodkomentovali bychom to lip.

Reagovat
mistr129

Ty znalosti zas takový nemá, ale to spíš může vadit člověku který kouká jen zřídka. Když se v tom člověk orientuje nebo si dokáže to info najít na internetu, tak mi Bosák plně vyhovuje.

Reagovat
Busby babes

spis naopak. clovek, co kouka zridka, tak nepozna, ze Bosak nema takovej prehled. vic to vadi tem, co ty znalosti maji

Reagovat
mistr129

Jasný, spíš jsem to myslel tak, že když si ty informace můžu získat jinde, je pro mě hlavní, aby komentátor "navodil atmosféru" a tím zápasem mě provedl, než aby mě zásoboval důležitými fakty

Reagovat
Busby babes

jasne. to uz pak zalezi na vkusu kazdeho soudruha, co od komentatora chce no. Proto nekterym Bosak nesedi a jini na nej nedaj dopustit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

driv jsem ho mel radeji, ted uz moc ne. nebo spis mi nevadi. je pravda ze v tom tymu Canal+ patri k tomu lepsimu.

Reagovat
Coutinho10

tady souhlas s Bosákem ohledně offsidu

Reagovat
Coutinho10

ze by se WHU konecne nakopl ?

Reagovat
Bayern +

Bowen hrá asi prvý krát v sezóne dobre, na ňom je asi najviac vidieť rozdiel. Scamacca gól, aspoň psychicky ho to snáď nakopne a Kerher na RB zatiaľ lepší než Coufal.

Reagovat
Coutinho10

chce to ale 2. gol

Reagovat
Coutinho10

Jarrod

Reagovat
DieFohlenBMG

Bránit!

Reagovat
Coutinho10

jeste ze je Costa tak rychlej, ze stihnul nabehnout do offsidu

Reagovat
Diskostu

Každá prehra o menej ako 3 goly bude pre United dobrý výsledok...Halaand extrémne motivovaný tam očakávam minimálne 2G...Nebál by som sa tipnut ani taký výsledok ako 6:1 alebo 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Harry nedovolí.

Reagovat
Diskostu

Je OFF

Reagovat
O.Giroud

tak aspon vieme ako to nedopadne

Reagovat
MCFC_8

Trochu skromnosti...derby je derby, budem rad za akukolvek vyhru...tip 2:0

Reagovat
Luc-Luc

Dneska se ucka vrati na zem, 4:0 Haland hattrick

Reagovat
Busby babes

tak nejak netusim, o cem to mluvis.

Reagovat
Diskostu

a čo ti to pomôže ? Liverpool bude tak či tak viac na smiech.

Reagovat
Busby babes

Nic moc od zapasu necekam co se vysledku tyka, ale budem hrat na brejky, to by nam mohlo sedet. tak uvidime, jestli se nam povede vic brejku nez Haalandovi golu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

zatím Haaland vede

Reagovat
Kinky7

beru jakoukoli vyhru - ucka jsou schopny proti nam zahrat jak z partesu i totalne bouchnout. tip 2:1

Reagovat
Taiger

Celá Anglie fandí United

ETH masterpiece

Reagovat
mimi_united

Reagovat
smazaný uživatel

Pomáhá to!

Reagovat
kissak

Myslíš Newcastlu?

Reagovat
Busby babes

Man United XI vs Man City: De Gea, Dalot, Malacia, Varane, Martinez, McTominay, Eriksen, Fernandes, Sancho, Antony, Rashford.

ocekavana

Reagovat
Likan7

Kdy přesně začneme využívat Casemira?

Reagovat
O.Giroud

tak evidentne isiel do lepsieho, musi si pockat na sancu

Reagovat
LaVolpe

Asi to nebyl Ten Hagův přestup. Bych to tak viděl.

Reagovat
Freedo

McTom si zaslouží hrát základ. Navíc je víc využitelný v osobní obraně. To, že Casemiro stál tolik, to je věc druhá.

Reagovat
Busby babes

tak on Scott hraje ted dobre no. A navic v derby mu to obecne vzdycky slo.

Reagovat
Salfovic

V EL

Reagovat
mimi_united

Súboj titanov

2:2 Haaland, Gundogan - Sancho, Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Aké, Akanji. Nedalo by se to hodnotit jako zesměšňování soupeře ?

Reagovat
Kinky7

No obrana ake a akanji a bez rodriho. To je tak 50/50

Reagovat
masly008

By mě zajímalo proč jim Pep dává takovou výhodu.

Bez Rodriho a s těma dvouma?

Reagovat
Miguel19

Třeba protože zranění omg?

Reagovat
masly008

Dias i Laporte jsou na lávce.to jako má na lávce zraněné hráče?Tohle je derby a ti 2 jsou o třídu jinde než ti co hrají na stoperu

Reagovat
SunFells

Laporte po zranění ještě ani nehrál. Dias je zvláštní no.

Reagovat
Miguel19

Tak Laporte letos nehrál ještě ani jeden zápas, takže by to byl docela risk. Dias nevím.

Reagovat
Diskostu

a co je zle na Akanji a Ake ? City ma 5 Top stopérov...Dnes počítam že niektorý z nich da po rohu gól...

Reagovat
masly008

A já počítám že jeden z těch dvou zadrbe gol.

Reagovat
aramaki

1:2

Reagovat
Diskostu

2 min a Karta ETH už môže striedať

Reagovat
mithro

taku zltu hned v druhej minute

Reagovat
masly008

úplně jasná.Minuty by snad neměli hrát roli ne?

Reagovat
Salfovic

Tu má za to, jak nás zesměšnil.

Reagovat
Skalda29

De Gea zákrok na čáře

Reagovat
SunFells

Štístkaři FC

Reagovat
Miguel19

Hodně easy.

Reagovat
Kincl

A mají ho tam průměráci

Reagovat
Luc-Luc

Kuzely

Reagovat
mimi_united

Foden

Reagovat
Diskostu

Antony z Nunezom bezkonkurenčne najväčšie Floppy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Likan7

Reagovat
SunFells

Nunez do té cenovky může dorůst.

Reagovat
O.Giroud

tak aspon vieme, ze nie su

Reagovat
Busby babes

no, tohle nevypada dobre. Varane se na nej osklive koukal a to bylo tak vsechno...

Reagovat
masly008

Chyba Eriksena, vždyť s ním šel do 16 a pak se zastavil.

Reagovat
Likan7

Taky mi to tak při opakovačce přišlo. Úplně ho vypustil..

Reagovat
Busby babes

obou. Varane tam hlida ale DDG no.

Reagovat
masly008

Tak jako stoper jde bránit centr kolem pětky, zvlášť když tam máte v bráně DDG který v tom není úplně topka.

Reagovat
vitasrp

Záleží, jaký maj ti hráči pokyny, spousta trenérů od stopera na bližší tyči chce, aby zavíralo bližší tyč a zamezili tomu, aby balón prošel do toho nejnebezpečnějšího prostoru. Prostor před ním je pak odpovědnost středního záložníka.

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

good point

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

pekny gol, to bude vybavene rychlo

Reagovat
Likan7

Zatím to je solidní mlýnek na maso.

Reagovat
krisa

Eriksen na diváka

Reagovat
Salfovic

Kurva, pěkná akcička

Reagovat
smazaný uživatel

City úplne iná dimenzia.

Reagovat
Diskostu

Dalot vydrží aspoň do 30 min ?

Reagovat
Swarley

Ta zed byla pekne blbe postavena

Reagovat
Busby babes

ach jo, uz asi 3. dobra situace, kterou totalne zazdime v zarodku spatnou prihravkou... jinak se vubec nechytame no. A Dalot na zlute nema sanci na te svoji strane...

Reagovat
Miguel19

Antony s Dalotem na ručník.

Reagovat
Diskostu

Hrozný hráči Jak keby to že Dalot da 2G Česku zneho robilo nejakého top hrača...Antony to každy čakal ten hrač nemá nič čim by mohol nejako preraziť nezaujímaví tuctový hráč...

Reagovat
Busby babes

Dalot to ma diky ty karte fakt tezky no.

Reagovat
mithro

to vyzera, ze naozaj mesiac nehrali zapas

Reagovat
Busby babes

lol prej 4:0. tak jo.

Reagovat
Vlkoslav

No jako 3:0 to urcite mohlo bejt, ale jednu tutovku jsem prehlidnout mohl, neprislo mi to mimo misu, prave naopak jsem zrovna chtel tady napsat, ze je to v prdeli, ze jsem rad za slovenskej komentar, protoze je mnohem vecnejsi a kvalitnejsi nez vsichni CZ komentatori dohromady v cele s Bosakem...

Reagovat
Busby babes

jako nerozporuju, ze jsme uplne mimo, o tom zadna...

Reagovat
Diskostu

to by si si prial čo nevedia kde im hlava stoji McT Raschford v lese.

Reagovat
Swarley

Katastrofa kdyz mame balon a to i kdyz nejsme pod tlakem

Reagovat
Taiger

McTom je hroznej noob, asi nejhorší střeďák v lize

Reagovat
masly008

Ale s přehledem posadil zatím Casemira

Reagovat
Salfovic

Zaslouženě

Reagovat
SunFells

Reagovat
Agent z Melmacu

kurva nie sú tie reklamné bannery na štadióne nejaké veľké?

Reagovat
masly008

ony jsou ve dvou řadách za sebou a opticky to vypadá jako jeden velký

Reagovat
Agent z Melmacu

to je hnus

Reagovat
Salfovic

To mají tedy vychytaný

Reagovat
Busby babes

a ted i Malacia s kartou... presne co jsme potrebovali, krajni beky s kartou aby jejich kridla meli prostor na centry na Haalanda. tohle nebude hezky

Reagovat
Vlkoslav

Nechapu jak jsem mohl picknout v draftu Grealishe pred Fodenem, ja debil...

Reagovat
SunFells

Si říkám Vstane po 20 minutách jediný vzadu bez karty a ten Jarda ji Martinezovi odpustil.

Reagovat
SunFells

*Varane

Reagovat
Diskostu

Ľutujem fanúšikov United že sa musia nato pozerať

Reagovat
wesleyborland

Tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to hezky hřeje u srdíčka..

Reagovat
Busby babes

my mame tak 5 procent drzeni, ne? a 2 procenta dela jak jsme nesli mic z brany na pulku...

Reagovat
Busby babes

my mame tak 5 procent drzeni, ne? a 2 procenta dela jak jsme nesli mic z brany na pulku...

Reagovat
SunFells

Nejvýš jste stáli při odkopu od brány

Reagovat
Busby babes

Reagovat
krisa

Reagovat
Diskostu

Antony smiešny hrač

Reagovat
Neutron

Sprav nam tu sluzbu a zmaz sa

Reagovat
SpecialOne

Správně City, žádné zakopávání, zvlášť, když je někdo trefen míčem

Reagovat
mithro

Varane vybaveny? Harry time.

Reagovat
EL Gringo

Fernandes Momentalne s Richarlisonom najväčšie mrdky v PL

Reagovat
Miguel19

Šílenec.

Reagovat
Busby babes

tvl, doufam, ze bude v pohode, to by byla fakt velka smula... ale nevypadalo to dobre...

A teda hned gol. ach jo.

Reagovat
Busby babes

jinak teda Haalanda mel hlidat prave Varane...

Reagovat
mithro

njn proti 10

Reagovat
Salfovic

Ty je tam ostřelují jak u Verdunu

Reagovat
O.Giroud

dpc to je sef

Reagovat
Miguel19

Jako ale tam ho fakt nemá kdo hlídat ne, když byl Varane mimo. Bez šancí pro United. Tam ani nemuseli být ostatní hráči City.

Reagovat
Busby babes

tak McTominay neni uplne prcek. Ale jinak jo no. ono jak se radovali, on je o pul hlavy vyssi nez zbytek City

Reagovat
Miguel19

Právě no

Reagovat
Freedo

McTom třeba, ale ne Eriksen

Reagovat
SunFells

Dobrý golman by se tam měl šanci zapojit

Reagovat
Busby babes

tohle slo za male vapno, ne?

Reagovat
SunFells

Na hranici, ale uprostřed a nebyl to tak prudký míč. David se ale vždycky schová na čáře.

Reagovat
Busby babes

jako tohle bych mu asi nevycital, ale budiz.

Reagovat
SunFells

To je konstatování, ne výčitka

Reagovat
O.Giroud

nie je zvyknuty na take hovado v utoku

Reagovat
mimi_united

Malacia ale pekná reakcia

Reagovat
Luc-Luc

City jsou jinde, ucka budou bojovat s nama ostatnima o top4

Reagovat
Busby babes

vsak tenhle zapas o nicem nevypovida z tohodle pohledu. Ze jsou City jinde vime

Reagovat
BaggioRoberto

Tyhle ucka nemuzou o nic bojovat. Oni jsou prumerny tym stredu tabulky.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Diskostu

Eriksen je v prdely totálne ,ale on nebol nikdy hrač ktorý vedel braniť v stredovej 3jke hral vždy toho najvyššieho...

Reagovat
Swarley

Jako jestli s nim ma jit Eriksen, tak nekomu solidne hrabe

Reagovat
Miguel19

Unfair liga.

Reagovat
Luc-Luc

Ty pico

Reagovat
Kincl

Neskutečný on je velký jak kůň, ale do toho má prostě hbitost a rychlost

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

Takovej norskej Železník.

Reagovat
Neon

on by byl neskutečný dělo I v rugby

Reagovat
Front hell

užasné od obou

Reagovat
LaVolpe

Varane jak panák.

Reagovat
masly008

nebránitelné

Reagovat
Busby babes

tohle je rposte nebranitelny pro Varane. Tam je chyba, ze ma KDB tolik prostoru. uzasna akce... snad po polocase zvolni.

Reagovat
masly008

KdB šílený balon

Reagovat
Grahf

no ešte že to nekukam, strata času :)

Reagovat
O.Giroud

10,10

Reagovat
mithro

sporstwashing uplne inde.

Reagovat
mithro

varana ale jasne zraneny, preco tam je stale.

Reagovat
Diskostu

moje predpovede krásne vychádzajú neviem či 6 nebude aj malo...

Reagovat
DieFohlenBMG

De Bruynovka

Reagovat
smazaný uživatel

KdB s Halaandem si skvěle sedí.

Reagovat
SunFells

Haaland je cheat code, nechává dokonce PL vypadat blbě

Reagovat
EXoRcIsT

haaland kdb klobuk dole ale jak vidim toho vajcaka Guardiolu jak sa tam na silu predvadza tak sa mi chce

Reagovat
mimi_united

KdB - najlepší stredopoliar v histórii PL

Reagovat
Freedo

Paul Scholes

Reagovat
Agent z Melmacu

jebe

Reagovat
Freedo

Doporučuju se obrátit na odborníka a snad ti pomůžou

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Salfovic

Takže bez lubrikantu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
krisa

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LaVolpe

Lindelof vs. Haaland.

Reagovat
Diskostu

na mieste ETH tak zakázemť ist na útočnú polku a len zdržovať čas ..tam je rozdiel extrémny

Reagovat
Kincl

škoda že to Pep podle mě zklidní a prostřídá

Reagovat
r.mrazik

nasadit takovou sestavu venku na city bylo od ETH slusny psycho...

eriksen mel zustat sedet a mel tam byt casemiro...

extremni naivita

Reagovat
Busby babes

ty goly vubec neprameni z tohodle ale.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze prameni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čoveče

Reagovat
r.mrazik

zrovna ten prvni gol...braneni eriksena je totalni silenost

Reagovat
vitasrp

Tak třeba ten první nebo i ten čtvrtej. Eriksen tam místama fakt působí směšně, tady musí hrát o hodně víc bez míče a bránit a to moc nezvládá.

Reagovat
r.mrazik

vsak i u toho rohu nechal haalanda se rozbehnout...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Busby babes

shit

Reagovat
Busby babes

malacia

Reagovat
mithro

ta obrana odisla uplne.

Reagovat
JFT97

United

Reagovat
Agent z Melmacu

United sa poskladali ako hovno do záchoda

Reagovat
Luc-Luc

To jsem City pred zapasem se 4:0 trosku podcenil

Reagovat
DieFohlenBMG

Haaland dá ještě tak dva tři góly

Reagovat
Miguel19

Tvl to je FA Cup proti týmu z 5. ligy ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mithro

tvl co to je za branenie

Reagovat
Grahf

ako neviem s čím tam šli. Morálka bude zas v hajzlu

Reagovat
O.Giroud

ale bez do pici blondaku

Reagovat
Diskostu

Ako že to skonči kamarát ?

Reagovat
O.Giroud

este mozu vyrovnat

Reagovat
m.sali

kua přestup Haalanda do City měl zastavit antimonopólní úřad!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Takhle to vypada, kdyz zebraci, kteri dostsnou ctyrku i od Brentfordu, prijedou na Etihad. Obhajce proti nejsmesnejsimu tymu v lize.

Reagovat
r.mrazik

jak rikam...eriksen nemuze hrat na kevina...ETH fakt blazen

Reagovat
misinho7

Casemiro z legendarnej trojky a velkych vitazstiev v LM na lavicku United a do EL. Tu sa nieco veru nepodarilo

Varane detto ale ten mi pride ze siel hodne dole.

Reagovat
Busby babes

Varane letos hraje dobre. loni proste prvni sezona v nove lize, v tymu, kteremu se nedarilo a navic ho trapila zraneni...

Reagovat
misinho7

ja som ho mal rad a je to sympatak ale teda ta minula sezona co som videl bieda, som rad ze teraz mu to ide, ale aj v reale ku koncu to nebolo moc ono..tak snad bude v tejto sezone lepsie na tom ale zas jeho problem su aj tie caste zranenia..a dnes to vyzera na dalsie

Reagovat
Busby babes

dneska to je smula. proste mu balon otocil nohu, s tim nic nenadelas. uvidime jak vazne to bude.

Reagovat
Ed_Hazard

Riadny jebot ale od City. To je na disciplinárku, takto biť invalidov

Inu, aj keby Case hrával, nebude to ten Case ako u nás. To isté som hovoril o Ronaldovi, Varanem, o každom, kto odišiel od nás ako člen základnej zostavy. Magic auru Realu neojebeš

Reagovat
mimi_united

S Haalandom by aj Angličania vyhrali majstrovstvá sveta

Reagovat
pingwin

4:0 i bez Harryho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze bude v utery fotka na insta vsech tech curaku jak vyhrali zapas na treninku... winning team, vy curaci poloamatersti.

Reagovat
masly008

Reagovat
protiproudu

Reagovat
DieFohlenBMG

Chudák FAS, tohle si nezaslouží

Reagovat
Jacks11

Fir Alex Serguson?

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
PanAu

Reagovat
Swarley

Tri lidi na 6

Reagovat
Miguel19

Vy kurvy kam odcházíte

Reagovat
SpecialOne

Jako kdyby měli alespoň série pěti porážek a trenéra, kterému to nejde už 3 roky. Tohle je mimo.

Reagovat
Busby babes

pro pivo, na tohle nechces koukat strizlivej a jeste te ceka 45 minut. mej pochopeni.

Reagovat
Salfovic

Mimo stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je pivo levnější.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Přitom takovej skvělej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný pohled na SAFa v publiku

Reagovat
Salfovic

Se divím, že to nezabalil s ostatníma Mufanama

Reagovat
zasranej malíř

O poločase raději zkontumovat

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhe pule bych tam dal Maguira, at je prdel.

Reagovat
Maximm9

Jako muzeme to hazet na koho chceme, ale kdo ma tohle branit vzdyt to je totalni golostroj co tam Pepek ma. Ti letos prejedou kazdeho a je jenom otazka kolik to skonci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 4:0 polocas je asi moc ne? Navic ten pristup je uplne v pici, vymrdani trampove.

Reagovat
O.Giroud

Gerrardovci ich ustrazili a mali byt aj blizko vyhre

Reagovat
masly008

Jako jsou jinde než zbytek ligy,ale nechat tolik prostoru KdB může jen blázen

Reagovat
Maximm9

Jako na to, jak malo drzi mic, tak to maji strasne otevrene.

Reagovat
BaggioRoberto

To je sice pravda, ale i tymy jako WHU nebo Aston Villa dokazaly nevypadat proti City jako z okresniho preboru. United jsou slabi jak caj a totalne nesympaticti. Banda hlupaku.

Reagovat
Miguel19

Tak Viila, Newcastle či Palace se City hráli v pohodě. Bránit se to dá. Samozřejmě dnes jsou Haaland s KdB v jiném módu...

Já to spíš vidím na kolaps United jako s Brenfordem. Není to poprvé...

Reagovat
Maximm9

Jako nejsou neporazitelni, ale taky je rozdil, kde City letos hraje. Koukni na jejich domaci zapasy. Maji snad 3-4 goly na domaci zapas

Tak s Brenfordem se United porazil hlavne sam, tady dostavaji prejeto

Reagovat
Kluivert9

Jasně, utratíš za poslední 3 roky skoro 500 mega, aby sis v poločase za stavu 0:4 řekl, že soupeř vlastně nejde bránit

Reagovat
Svatej

Lidi ocházejí ze stadionu

Reagovat
BaggioRoberto

Jeste by to chtelo aby nastoupil Maguire a dostali minimalne 7 a bylo by to dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Haalandovi už stačí jen aby dal gol každý druhý zápas a překoná Salaha

Reagovat
Diskostu

Antony ten na 5 metrov neprihra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je otřesný...co to byl za nákup?

Reagovat
Diskostu

Nik netuší len EtH, taky Pulišič či D.James hraju oproti nemu ako bohovia...

Reagovat
Freedo

Podle tohohle zápasu bych ho fakt nehodnotil. Dneska je strašnej každej hráč.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten chlap je brutálna anomália. Namachrovaný brazílsky 3,14čus s pretlakovaným instagramom, ktorého zaujíma len sláva. Futbal má výsostne u prdele.

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
sylarko

Ako on nieje zly a podla tohto zapasu by som ho nehodnotil. Ale kazdopadne som rad ze sme vzali miesto neho raphinu

Reagovat
Busby babes

Mame je na lopate. Uz nemuzou, strili na branu... no, snad se na to po puli vyserou a budou jen dohravat. Jsou uplne jinde, coz jsme asi cekali vsichni, bohuzel nam nevychazi vubec nic, ani ty prechodovy momenty, coz bylo asi jedine, v co jsme mohli doufat. Ale pokazdy to zazdime spatnou prihravkou. Velka bida.

Reagovat
ACSeRw!n

Maguire proste musi hrat

Reagovat
Diskostu

Pravdu povediac som United ešte precenil

Reagovat
vrabejka

Jen je zničte. Ať jim spadne to jejich nabubřelé ego.

Reagovat
Diskostu

pri všetkej úcte Liverpool nečaká nič ine....

Reagovat
r.mrazik

extremne naivni zapas od ETH...mctom a eriksen jsou totalni obranny joke

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Swarley

celkem si timhle nabehl, bylo jasny, ze budou na balonu a my budeme chtit hrat na brejky... Nekdo ti z toho stredu ten balon musi umet dat, ale pak mel hrat jen jeden z dvojky Bruno Eriksen..

Reagovat
r.mrazik

prave, tohle je hrozny prokauc

Reagovat
Freedo

Silně pochybuju, že by Casemiro, kterej za United startoval v zápase jen jednou, něco změnil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

pochybovat muzes jak chces...branenim je proste jinde nez tragicky eriksen

Reagovat
Busby babes

kazdopadne myslim, ze v pristich zapasech uz dostane sanci, protoze Scott tady nic moc nepredvadi.

Reagovat
Hlahart

jeho fail

Reagovat
SunFells

Ještě že to Akanji s Akém zvládli teda

Reagovat
Salfovic

Ale že to byla fuška.

Reagovat
M0rb1D4S

Nechce po sezoně Real koupit Haalanda?

Reagovat
Miguel19

Ti he vezmou až skončí Benzema, to je tutovka.

Reagovat
Diskostu

a za koľko 800 000 000€ ? to iste ako Mbappe nepredajú ho ,peniaze nepotrebujú.

Reagovat
misinho7

az o dva ked skonci Karim a Haaland bude mat aktivnu tu vykupku

Reagovat
Walter_Sobchak

kolko ma vykupku?

Reagovat
misinho7

tusim sa pisalo o 180 ale nesom si isty

Reagovat
Walter_Sobchak

tak to by bol sen, hlavne pri tych terajších cenach kde nejaky Antony ide za 100

Reagovat
M0rb1D4S

Tak co jsem hledal, tak o výkupce psala jenom Marca, takže bych s tím byl fakt opatrný. Každopádně napsali 200m v roce 24 a 175 v roce 25.

Reagovat
Salfovic

Výkupka je irelevantní, jediné podstatné je to, kde bude chtít hrát. A šance, že zakotví na delší dobu v City je celkem vysoká.

Reagovat
2miguel1

Toho berieme my ked skonči Lewa. Vy si nechajte Kiliana.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

hele ja som vzdy chcel viac Kyliana ktory je vo vseobecnosti iny a lepsi hrac podla mna ale Haaland je najlepsi kanonier a o dva roky nam asi bude treba strelca a nie kridlo. Cize asi vam ho nenechame

Reagovat
Kluivert9

Určitě se vás bude někdo ptát

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
M0rb1D4S

Čím dřív, tím líp, sakra. City tu ligu ovládalo i bez něho, ale s ním si ostatní k titulu ani nepřičichnou.

Reagovat
crusty

Veď už tam mate Mbappeho, načo vám bude aj Haaland

Reagovat
iamek

Eriksen může hrát proti slabším týmům v základu, ale ne proti City. Ti jsou proste jinde a on je v def extrémně špatný. Každopádně ještě, že ve stejny čas hrajou F1 a nevidím tu potupu. Každopádně Diskont je bozi

A zranění Varana bude vetsi pruser, než kdyby to skončilo 8:0. Snad to nebude nic vážného :/

Reagovat
Busby babes

kde ten se tu vzal? parkrat jsem chtel reagovat ale pak jsem si rekl: ser na to... a taky NFL, asi prepnu.

Reagovat
Miguel19

Však už je tu delší dobu dementík

Reagovat
Busby babes

asi jsem ho ignoroval

Reagovat
Gazdo

On vacsinou zamoruje LaLigu ale obcas si ustreli aj inde

Reagovat
Busby babes

no, otocilo mu to kotnik, tak jen doufam, ze vazy vydrzely... velka smula.

Reagovat
Miguel19

Sony Erikson.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
RKBoy

parádne telefoniky, hlavne W séria.

Reagovat
Ángel di María 22

On se fakt kupoval za takovy prachy Casemiro, aby sedel a hral drevak McTominay?

Jinak United ocekavana tragedie, zpatky na zem. Ze jsou City jinde je jasny, ale tohle neni jen o City, United nemaj dobryho nic.

Reagovat
Svatej

Já si nejsem jistej, jestli jsem od United viděl jedinej fotbalovej moment za 45 minut, tu nejzajímavější šanci měli po fuckupu Walkera a krom toho se jen nechávají ždímat jak už napůl vysušenej citrón.

Jedinej, koho jsem si z červených všiml, byl Malacia při přehození Walkera (hele, druhej fotbalovej moment, individuální ) a Eriksena při střele. Ještě snad Tominay mě rozesmál jeho rozehrávkou, to je víceméně všechno.

City jsou hrozně dobří. Není to tak, že by byli absolutně neporazitelní, ale jsou zatraceně silní. Snad Haaland v lize vydrží dlouho, fakt mě jeho možnosti v tý lize zajímaj.

Reagovat
Freedo

Nejhorší je, že člověk by ho měl nesnášet, když takhle pálí za rivala a on je vlastně docela sympatickej. Vystupováním i hrou. Skoro bych mu i přál, ale pak se vždy podívám, za koho hraje.

Narozdíl od Mbappého. To je neskutečně nesympatickej hráč.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

A ten jeho "song" je chytlavý.

Reagovat
Svatej

Jen si tohle čtu a už to mám v hlavě

Reagovat
Miguel19

Já to vždy začnu když dá fík

Reagovat
Svatej

Hmm díky, nenapadlo mě si to spojovat jinak než s videama, teď už tu asociaci budu mít taky

Reagovat
Svatej

here we go

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
JFT97

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
teenz

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Busby babes

dneska je to od nas fakt bida. nechapu to, ale proste den blbec. neudelame nic dobre a to nikdo na place. coz proti City je vrazedna kombinace.

Jen doufam, ze to ten tym neshodi moc dolu, predchozi zapasy byly dobry, na to musime pak navazat. City jsou proste jinde.

Reagovat
Svatej

Já vážně věřil, že možná prohrajete, ale budete je strašně vysírat a skončí to přestřelkou, tohle je ten nejlepší scénář z jejich strany a nejhorší od vás. Přitom jste získávali slušnou formu, ani bych se nedivil, kdyby další až zápas určil to, jestli se z toho zvednete, nebo se to ještě zhorší někam do míst, kde jste byli na startu ligy...

Reagovat
SunFells

Fergie na stadionu, Neville spolukomentátor a Roy ve studiu, to je krása

Reagovat
iamek

Všichni tři jsou snad na každém zápase United

Reagovat
SunFells

Jojo, oni v tom i trochu dělají

Reagovat
iamek

Já obdivuji SAFA, ze ho v tomhle věku pořád fotbal baví a nevynecha snad ani jeden zapas v lize.

Reagovat
LeonardoUžoa

A co by jako měl dělat?

Reagovat
Salfovic

Rekordní prohra ManU v PL je kolik ?

Reagovat
fenixLFC

1:6...so city pripadne 0:5 s nami a newcastlom

Reagovat
JFT97

Reagovat
Edgewalker

Aj slépky jim dali 6:1 mám ten pocit.

Reagovat
Luc-Luc

Jj

Reagovat
Freedo

Record League defeat – 1–8 v. Wolverhampton Wanderers, First Division, 26 September 1953.

Reagovat
Freedo

Jo, tys psal jen v PL. Sorry. Potom má pravdu fenix

Reagovat
Salfovic

Tohle je taky důlležité

Reagovat
dantetomas

Dve minuty googlovania... 1:6 v PL, 0:7 v prvej lige celkovo

Reagovat
kaja900

Hlavně že kupovali Casemira aby pak seděl na lavičce neskutečný co předvádí United.. tam si půlka týmu nadělala do gatí ještě před zápasem.. vepředu by City stačil De Bruyne s Haalandem a i ve dvou by jim tam sázeli další góly

Reagovat
REPLIKATOR

United návrat do reality

Reagovat
O.Giroud

kolko by si tipoval nas s tym ako hra nasa obrana posledne zapasy

Reagovat
mithro

do akej reality, city su inde a vsetci to vedia.

Reagovat
iamek

Oni zijou mino realitu . Bohužel co stačí na ně, nebude na City stačit ještě dlouho.

Reagovat
Busby babes

je to super, vyhrajem 4 zapasy, tak mame radost a komentujem to pozitivne a tihle z toho udelaj tohle... EF at its best

Reagovat
iamek

Navíc ze 7 zápasu máme za sebou top3 kluby. Chce to porazet ty slabší hlavně.

Reagovat
Busby babes

uz otacime.

Reagovat
Svatej

Jinak teda celá ofenzivní čtyřka United předvedla vážně boží výkon. Dozadu se vracejí pozdě, vepředu nejsou, míč neudržej. Včera to chvílema zvládali Kane jenom se Sonem sami a kluci tady ve dvojnásobným počtu nejsou schopni si pro míč dojít a udržet.

Reagovat
Miguel19

V lednu bych jim poslal Puldu se Zijášem.

Reagovat
Svatej

Já se teda nechci zas stavět do pozice hipstera, ale Ziyechovi a jeho talentu furt věřim. Ale Puldu bych jim poslal i za poplatek z naší strany, ještě jsem nechtěl takhle moc hráče pryč z klubu.

Reagovat
M0rb1D4S

Aby to mohli nezvládat v šesti

Reagovat
Diskostu

Pamätám si na začiatku sezóny ako sa tu písalo že Nunez bude lepši ako Haaland

Reagovat
O.Giroud

tak to sa pisalo aj ze Minamino je lepsi prestup nez Haaland

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu bychom to s tou chvalou City asi nemeli prehanet. Ctyrku za polocas nam dal i Brentford...

Reagovat
Busby babes

Bruno Lage has been sacked by Wolves.

Reagovat
SunFells

Docela škoda, zrovna po tom zápase s WHU obzvláště

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

kurva vyhod uz toho eriksena

Reagovat
dantetomas

Tak ETH evidentne veri, ze City v druhej polovici uberu, inak si neviem vysvetlit fakt, ze do tej zalohy nesiahol

Reagovat
mithro

Antony sa bude musiet naucit tu hru zrychlit, on to zastavi, zbytocne dotyky a cele to zabije.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

typek za 100 mega...uff proboha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mithro

mam stream o minutu dozadu

Reagovat
iamek

Reagovat
zasranej malíř

Ještě to napiš aspoň 3x a budeme mít možná bod

Reagovat
Kinky7

hmmmm. moooooc pekny strike

Reagovat
Busby babes

Antony je flop jak svine jak tu psal ten trouba. 2 zapasy, 2 goly... nadherna strela

Reagovat
mithro

flop nie je ale musi to zrychlit tie akcie.

Reagovat
Busby babes

to nebylo na tebe.

Reagovat
iamek

Navíc Arsenal a City

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Tam jde o tu cenu, kterou si nikdy nezaslouží.

Reagovat
mimi_united

wooow

Reagovat
Swarley

Otocime

Reagovat
Tommy the Gunner

skoro

Reagovat
SunFells

Už začínáš fandit City?

Reagovat
Mato178178

Konečne je tončo spat

Reagovat
Mastný Chobot

Grealish je otrasný od prestupu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Přitom mi přijde, že fakt nemá na co si stěžovat. Konečně má vedle sebe samý top fotbalisty, špičkovej systém plnej nabídky a náběhů, top hroťáka pro finálky, ale nedává nic.

Reagovat
Maximm9

Vzdyt je skvely dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Ako tak, ale oproti tomu, aký bol v AV, je to stále len tieň. Málo si verí, čo je asi logické, keď nie je hlavná hviezda

Reagovat
patas92

Reagovat
Freedo

Reagovat
PhilipS

akorát že vůbec

Reagovat
Nikikrew

Guardiola disapproves

Reagovat
Salfovic

Člověk by řekl, že uštědřit ManU rekordní prohru je celkem slušná motivace, ale evidentně ne.

Reagovat
mithro

tie zabery na ronalda

Reagovat
stuff

Reagovat
Mastný Chobot

To je hovado vyjebané ako sa proti tomu dá hrať

Reagovat
Svatej

Psychopat

Reagovat
Miguel19

Pičo. Nějakej Mbappé se může jít klouzat...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

To ne, Mbappe je lepsi, skoda, ze nesel do toho Realu

Reagovat
teenz

Hraje prales, ktery nikoho nezajima a jeste se chova jak kokot. Erling ho letos bude prasit a je otazka casu nez to bude Kylianovi dochazet.

Reagovat
Luc-Luc

Tak city udelali prales z EPL taky, Mbappe je komplexni hrac, dokaze zahrat i kridlo...ale ze to je kokot, je pravda

Reagovat
iamek

Ze si až tak bude Haaland vodit PL jsem nečekal. Pokud bude držet zdravicko, tak překoná všechny střelecké rekordy. Bestie.

Reagovat
Grahf

nemyslím, foter ho chce posunuť zas ďalej do troch rokov :)

Reagovat
Svatej

Strašná škoda.

Reagovat
Grahf

bude ako Ibra, čutne si v každej z top lig.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Snad. Až jde on i Pepek už do hajzlu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Talker

Tak vám to může být jedno, ne?

Reagovat
iamek

Stejne jako vám

Reagovat
smazaný uživatel

Není kam. Teď je v tom nejlepším, kde může být a to i peněžně.

Reagovat
Maximm9

Asi ano, ale pokud se City bude darit i v LM a Pepek si dupne, tak ho treba udrzi

Reagovat
Salfovic

Kam ďalej

Reagovat
Busby babes

Real

Reagovat
Coutinho10

Realek az skonci Benzema

Reagovat
Edgewalker

To je démon tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Boreček hatrick

Reagovat
Kincl

O hlavu větší jak zbytek týmu

Reagovat
Diskostu

Všetko podľa plánu

Reagovat
Svatej

Jo, kdyby byl Martinéz vyšší... Nebo.. zkusil bránit

Reagovat
r.mrazik

ale v LM si ho prej mazal

Reagovat
Front hell

tak maximalně tělovým mlékem

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Kdyby zkusil bránit, zhorší si staty

Reagovat
Golasso

Jn, Maverick by ho předběhl v úspěšnosti vzdušných soubojů

Reagovat
Svatej

Reagovat
Majk91

Reagovat
Freedo

midgeti by měli mít vlastní soutěž

Reagovat
Nikikrew

Halland je magor

Reagovat
Kincl

Beztak ho asi za pět minut vystřídá Pep

Reagovat
Maximm9

8 kolo a on ma 17 golu Muze tady nekdo zalozit klub Haaland, rad bych si ho dal do oblibenych

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
Maximm9

Komentator rikal 17, taky vidim 14, ale myslel jsem, ze to neni updatnute

Reagovat
Mastný Chobot

17 celkovo, 14 v lige

Reagovat
Maximm9

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
iamek

17 až za 20 minut

Reagovat
sylarko

S halandom by som sa nebal povedat ze city su favoritmi na zisk LM...o lige ani nehovorim

Reagovat
Salfovic

To byly i bez něj. Jsem zvědavej, jak to zase poserou, to bude něco spektakulárního

Reagovat
Coutinho10

jestli ani letos tu LM nedaj, tak to bude hodne vtipny

Reagovat
mithro

to bol paradny signal na roh, wau

Reagovat
Front hell

Reagovat
AC.Milan

Kurz na United 666 to je ďábelské

Reagovat
JFT97

Reagovat
patas92

Dejte jim deset

Reagovat
Golasso

Pep už posílá mlaďochy, škoda

Reagovat
Svatej

TO je blbej vtip to bránění, horší jsem neviděl dlouho a to sleduju konkurenci skoro každej týden v poslední době.

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Piskej konec

Reagovat
Kincl

Dobře jim tak de*bilům jak tam zvedají ruce, místo aby to dohráli dementi.....jak na spartakiádě hlupáci.

Reagovat
zasranej malíř

Už dost ty vole

Reagovat
Svatej

Všimni si, že Haaland hodil hubu po nahrávce, která je jasně gólová a přesto se ještě během pádu zvedne a snaží se i tak dobíhat dál, mezitím co půlka obrany stojí. Kolik hroťáků tohle dělá?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tohle dělá v PL jenom Haaland a Souček.

Reagovat
Kundus

Jeho hlavní předností je tahle hladovost. Bude to zkoušet pořád, když dá hattrick, tak už myslí na 4 gól.

Reagovat
Freedo

Case první assist, here we go

Reagovat
Tommy the Gunner

Tpč

Reagovat
Mikesh

2x hattrick.

Reagovat
mithro

chalani vedie hrat ofsajd, to sa pozna

Reagovat
Swarley

Obrana uplne mimo, to je zase masakr

Reagovat
Kincl

jak tam ti dva v době videa zvedají ruce jak hlupáci místo, aby hráli dál

Reagovat
Diskostu

Lopta bola v aute ale to je v podstate jedno

Reagovat
Ángel di María 22

Tenis

Reagovat
SpecialOne

Snad se to hlášení o ofsajd časem vymýtí. V době, kdy to sleduje milimetrová čára trošku přežitek.

Reagovat
DieFohlenBMG

15 minut. To dají ještě aspoň dva

Reagovat
Svatej

Takože jen 5 týmů v lize má víc gólů než Haaland?

Reagovat
SunFells

Gomes - Bernardo na pivotu, skvělé

Reagovat
John Obi Mikel

Co to zase je?

Reagovat
Diskostu

čakám že kedy da niekto Haalandovi šľapák na Koleno a väzy OFF taky Diego Costa si brúsi zubi

Reagovat
Front hell

pičusek bruno

Reagovat
Svatej

nebyl to i on, kdo byl posazenej na prdel na straně? Mi přišlo jako zákrok z hrdosti a frustrace zároveň

Reagovat
Front hell

to jsem si nevšimnul. odbíham od toho

Reagovat
Svatej

Jak si z nich dělají prdel

Reagovat
EXoRcIsT

dobra nakladacka ale dalo sa to cakat

Reagovat
Orlandiiik

bruno je pička

Reagovat
mithro

idealne na tiket na zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Harry by tomuto výsledku zabránil.

Reagovat
Agent z Melmacu

9:3

Reagovat
mithro

obrat

Reagovat
Nikikrew

Neviem čo čakali s takou zalohou. Eriksen do takého zápasu na takej pozícii úplne k hovnu

Reagovat
Kincl

I se zálohou podle tebe by prohráli

Reagovat
Nikikrew

Čo?

Reagovat
avicii

Už teraz sa neteším co budeme robiť v obrane proti City

Reagovat
Busby babes

Martiall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se tu vubec neradujete z golu

Reagovat
mithro

nie je cas na oslavy, treba otacat zapas

Reagovat
iamek

Snad ta útočná čtyřka zůstane zdravá.

Reagovat
Mastný Chobot

Phil Foden is the first player to score a hat-trick in the Manchester derby since Erling Haaland, nine minutes earlier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
diastan

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland je prvním hráčem, který dal 3 hattricky po sobě na domácím hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

...po sobě jdoucích domácích zápasech. Nenapsal jsem to zrovna úplně jasně

Reagovat
Csaplárova past

Děkujeme za info, ale my to v tý TV slyšeli taky.

Reagovat
mithro

obrat obrat obrat

Reagovat
O.Giroud

City slabota, Arsenal sa nema coho bat. To bude zas rozdiel bodu

Reagovat
Miguel19

Nakonec o 3 není tak hrozný

Reagovat
Kinky7

mno to bylo docela soft ale dejme tomu

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik zacina 2. set?

Reagovat
iamek

Prohra jen o tři. Uff

Reagovat
Jordi Alba

Jak Ederson mu nechtěl dát míč a pak mu došlo, že je to furt o 3.

Reagovat
Svatej

Komentátor taky naprosto vylízanej. Na tomhle kurva není od Martiala nic chytrýho, nebyl to žádnej faul.

Reagovat
Front hell

strašné, tyhle penalty

Reagovat
Swarley

Ale jako luxusne kopnuta

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

2 minuty?

Reagovat
Geordies

Teda ať se na mě nikdo nezlobí,chápu, že City mají nahráno, ale Cancelo je posledních 20 minut naprosto katastrofální. Na půl plynu, přihrávky jen dozadu, teď laciná penalta, nedá se na něj koukat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

akoze mal by som nervy takto dohravat zapasy, este ked na konci sezony moze rozhodovat aj skore

Reagovat
Ladas321

City má skoro vždy nejlepší skóre v lize, toho bych se nebál a pokud budou bojovat s Arsenalem o titul až do konce a bude rozhodovat skóre, tak to bude mít City na 99 % lepší.

Reagovat
SunFells

se skórem si vůbec nemusí lámat hlavu.

Reagovat
O.Giroud

No tie posledne suboje s LFC o titul, ktore vyhrali o bod tak to bolo o 5-6 golov aj to vdaka tomu, ze mali ku koncu tie svoje snury kde rozjebavali superov. Jasne je tam minimalna sanca na rovnaky pocet bodov, ale zas tak jasne mi to neprislo aby sa stale spoliehali na to, ze ved posledne zapasy tam nekomu zas supneme 2x po 5 kuskoch.

Reagovat
Ladas321

Rozdíl mezi Liverpoolem a City je už teď 11 gólů. Rozdíl mezi City a Arsenalem je 8 gólů. City si vždycky najde někoho na kom si smlsne a neženou si skóre.

Reagovat
BaggioRoberto

Jenze Liverpool je jedinej tym ligy, kterej dokaze davat podobne kvanta golu jako City a letos zdaleka nevypada, ze by jim mohl konkurovat bodove. Arsenal ma porad jeste o bod vic nez City a uz ted ma rozdil ve skore o 8 mensi nez City.

Reagovat
O.Giroud

Ale nikde nie je pisane, ze sa LFC neutrhne z reťaze. Že zrazu začne Salah páliť resp. sa chytí Nunez a razom to môže byť o inom. Minulú sezónu po 21. kole tuším malo ManCity náskok 8b a už bolo rozhodnuté a nakoniec museli otáčať v 70min či kedy stav 0:2 v poslednom kole aby ten titul získali.

Reagovat
BaggioRoberto

Pockej tohle proste vidis, jak ten tym pusobi. Letos jim proste doslo. Odesel Mane a ta zaloha, to byl uz loni zazrak, ze udelali tolik bodu. Ja nevim pet sezon jim to klapalo neskutecne, na to jak uzkej kadr, co do kvality maji, ale to nejde vecne. Kdepak Liverpool letos neni vyladenej, to se neda prehlednout. Pokud by meli City bojovat o titul s Totenhamem nebo Arsenalem, tak si myslim, ze to nemuze pro ne spatne dopadnout.

Reagovat
O.Giroud

Tak LFC pod Kloppom už neraz ukázal, že keď už ti vyzeralo bez šance tak nakoniec ManCity dobehli, ale hej túto sezónu z toho asi nič nebude aj keby sa náhodou vzchopili lebo proti Mancity potrebuješ dokonalú sezónu.

Reagovat
Grahf

druhý polčas sme vyhrali, úspech

Reagovat
mithro

mementum je nase a to je dolezite

Reagovat
Grahf

odchádzame v psychickej výhode

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se hralo jeste dvacet minut... !!! tak bysme prohrali jenom 9:6,

Reagovat
kissak

Po tomhle výprasku, nechápu, jak jsme se City mohli hrát 3:3 a ještě v určité fázi dominovat.

Reagovat
Melda

No ale to byl skvělej výkon Newc.Opravdu jsem zíral

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele