Premier League - souhrn 16. kola: Arsenal vede už o pět bodů

12.11.2022, 15:35, aktualizováno 13.11.2022, 19:22
Komentáře a souhrny
Martin Ödegaard (© AFP)
Manchester City nezvládl domácí zápas s Brentfordem a tahle ztráta nahrála do karet Arsenalu, který vyhrál na půdě Wolverhamptonu. Na čele tak má londýnský celek už pětibodový náskok! Nedařilo se jinak Chelsea, ta těsně padla v Newcastlu. Pozici favorita naopak potvrdily Liverpool a Tottenham, jenž proti Leedsu opakovaně dotáhl manko a zvítězil 4:3. Leicester si poradil s West Hamem, sérii porážek ukončil Bournemouth, Manchester United v závěru udolal Fulham...

Fulham FC - Manchester United 1:2

13.11.2022 17:30

Góly: 61. Daniel James - 14. Christian Eriksen, 90+3. Alejandro Garnacho

United v 16. kole zdolali Fulham 2:1. Manchester šel do vedení po brance Eriksena, ale Fulhamu se podařilo po přestávce vyrovnat, když se trefil bývalý hráč Rudých ďáblů - Daniel James. Zápas dlouho směřoval k remíze, ovšem v poslední nastavené minutě Eriksen krásně našel Garnacha a ten střelou k pravé tyči rozhodl o vítězství United.

Domácí zahrozili již v 5. minutě, kdy obdržel přesnou přihrávku do vápna Vinicius, jenomže jeho následnou střelu do levého rohu brány de Gea zneškodnil. United se v první vážnější šanci ocitli v 15. minutě a hned z toho byl vedoucí gól. Po pěkné akci Fernandes našel v pokutovém území zcela volného Eriksena, jenž uklidil míč do prázdné branky.

Hosté pokračovali v aktivitě a v prvním poločase byli lepším týmem. Ve 30. minutě ve vápně nebezpečně zakončoval Martial, nicméně Leno předvedl výborný zákrok a změnu skóre nepřipustil. Ve 41. minutě to byl znovu francouzský útočník, který v ideální pozici zahodil obrovskou možnost, když hlavičkoval nad. V nastaveném čase dostal ještě příležitost ke skórování Eriksen, avšak jeho střela šla o kousek vedle.

Po přestávce si gólové šance vypracoval i Fulham a diváci rozhodně měli na co koukat, jelikož se hra přelévala z jedné strany na druhou. V 52. minutě technicky střílel Vinicius, avšak de Gea předvedl krásný zákrok. O dvě minuty později se opět vyznamenal gólman Manchesteru, když pokryl hlavičku Reama, která mířila k pravé tyči.

Fulham zvyšující se aktivitu využil v 61. minutě. Cairney vyslal Jamese do úniku, který po dvou minutách na hřišti překonal svého bývalého spoluhráče. V 72. minutě předvedl povedenou střelu z hranice vápna Palhinha, ale de Gea ji fantasticky zlikvidoval.

Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, tak hosté rozhodli. V 93. minutě Eriksen krásně přihrál Garnachovi do volného prostoru, jenž zakončením k pravé tyči vystřelil Manchesteru tři body.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Aston Villa 1:2

13.11.2022 15:00

Góly: 1. Alexis Mac Allister - 20. Danny Ings (pen.), 54. Danny Ings

Brighton prohrál domácí utkání šestnáctého kola Premier League s Aston Villou 1:2. Skóre otevřel domácí Alexis Mac Allister, ve prospěch hostů však poté dvěma góly otočil duel Danny Ings.

Domácí se ujali vedení už v první minutě. Brankář Emiliano Martínez otálel s rozehrávkou a poté vyhledal Douglase Luize, který už ale byl ve velmi těžké pozici, Alexis Mac Allister jej nakonec obral a placírkou poslal míč do brány. Hosté mohli odpovědět poměrně zanedlouho, protože sudí v devatenácté minutě odpískal penaltu pro Aston Villu po skluzu Lewise Dunka na McGinna, kterého skvělou uličkou vyslal do šance Buendía. Pokutového kopu se ujal Danny Ings a zakončil zkušeně doprostřed pod horní tyčku, gólman Sánchez si stihl jen lehce sáhnout.

Tlak Villans se začal ve druhém poločase stupňovat, až vyeskaloval v 54. minutě. Cash se na pravé straně narážečkou zbavil Mac Allistera a našel v pokutovém území Emiliana Buendíu, jehož hlavička mířila do tyčky. Snad dvacet vteřin poté už ale hosté balon do sítě dostali. Mac Allister jen odkopl k soupeři, Douglaz Luiz poté našel Dannyho Ingse a ten si posadil Dunka, Colwilla potupil jesličkami a zamířil k tyči. V úplném závěru měli Seagulls jedinou šanci na vyrovnání, rohový kop Mac Allistera našel Colwilla, jehož hlavička však skončila jen těsně nad.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 0:2

12.11.2022 20:45

Góly: 55. Martin Ødegaard, 75. Martin Ødegaard

Sobotní program anglické ligy uzavřel zápas Wolverhamptonu Wanderers s Arsenalem. První poločas na Molineux ještě pro domácí vypadal slibně, hrozili z brejků, a hosté naopak měli problémy prolomit obranu Vlků svojí kombinační hrou. Ve druhém poločase Arsenal ukázal, proč je v tabulce na nejvyšším stupínku, a pomocí gólů Ødegaarda z 55. a 75. minuty porazil Wolverhampton 0:2.

V prvním poločase Arsenal dominoval na míči a snažil se prolomit obranný blok Vlků. Wolverhampton se naopak snažil donutit Arsenal k chybám, ze kterých by mohli vytvořit brejk.

Už v 6. minutě utkání se slavilo. Gabriel Martinelli vyslal centr, který si v pokutovém území našel Gabriel Jesus, ten jej zpracoval a tvrdou střelou po zemi dopravil míč za záda Josého Sá. Oslavy ovšem netrvaly dlouho, protože pomezní rozhodčí zaznamenal ofsajdové postavení jednoho z ofenzivních hráčů.

Ve 36. minutě byla k vidění největší šance prvního poločasu. Jesus si tentokráte pohlídal ofsajd a z levého křídla vniknul do šestnáctky díky přihrávce Fábia Vieiry. Dostal se však do nevýhodného střeleckého úhlu, a proto si dovolil zasekávačku, a v záklonu pravou nohou orazítkoval břevno.

Těsně před přestávkou mohl jít do vedení Wolverhampton. William Saliba se špatně zorientoval a místo nahrávky brankářovi Ramsdaelovi nabídnul únik Portugalci Guedesovi. Naštěstí pro Salibu za něj zaskočil kolega Gabriel Magalhaes, který střelu Guedese srazil na roh.

Druhý poločas už se bez gólu neobešel. A nebyl u toho nikdo jiný než Gabriel Jesus. Útočník Arsenalu v 55. minutě poslal průnikovku na Vieiru, který si dovolil kličku na brankáře a následně ho přihrávkou pod sebe obhodil. Tu si pak našli rovnou dva hráči Arsenalu, konkrétně Saka a Ødegaard. Střelcem byl nakonec norský záložník, který míč trefil dříve. Tenhle moment Arsenal rozjel a začal si více užívat balónu na noze.

Nebezpečnost protiútoků, které byly pro Vlky účinné v prvním dějství, vymizela, a naopak kreativita Kanonýrů se zvýšila. To dokazuje také 75. minuta, kdy Arsenal vstřelil svou druhou branku duelu. Zinčenko zavezl merunu do vápna a odcentroval. Pas byl sražen, ale pouze na nohu Martinelliho, který se dostal ke střele. Brankář Sá každopádně předvedl parádní zákrok nohou, bohužel pro něj se míč odrazil opět ke kapitánovi Arsenalu, který již tvrdou střelou po zemi k levé tyčce a svým druhým gólem střetnutí zvyšoval skóre na 2:0 pro Arsenal.

Na posledních 10 minut se vyměnily role, červení se spokojeně zatáhli do obrany a zkoušeli pohrozit skrz protiútoky, naopak oranžoví se snažili prolomit defenzívu soupeře a pokusit se zvrátit negativní skóre. Avšak Arsenal si zbytek klání pohlídal, a díky tomuto výsledku tak odskočil na 1. místě na rozdíl 5 bodů. Wolverhampton naopak spadnul až na poslední příčku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 1:0

12.11.2022 18:30

Góly: 67. Joseph Willock

Newcastle hostil v 16. kole anglické ligy na svém domácím stadionu severolondýnskou Chelsea. Domácí udrželi 3 body doma po parádní trefě Josepha Willocka z 67. minuty. Newcastle byl po většinu zápasu lepší, výkon Blues opět potvrdil jejich slabou formu. Rozdílová byla hlavně pravá strana Newcastlu kde úřadovala dvojice Trippier-Almirón.

Od úvodního hvizdu trvalo 15 minut, než se objevila první šance utkání. Záložník Newcastlu Willock potáhl po levém křídle balón a zavezl ho až dovnitř šestnáctky, kde centrem hledal hlavu Chrise Wooda. Novozélanďan se k míči nedostal přes hostující obranu, která se pokusila zbavit nebezpečí. Ovšem odhlavičkovaný míč doputoval pouze na hranici pokutového území, kde číhal Miguel Almirón, a ten z voleje těsně minul břevno branky Édouarda Mendyho.

Po několika náznacích Newcastlu se ke slovu dostali také Londýňané. Ve 29. minutě mladík Lewis Hall z levé strany přízemní přihrávkou našel Armanda Broju, který si přihrávku zpracoval, ale pod tlakem černobílých obránců nezvládl pohotově zakončit. Míč poslal po zemi doprostřed, přesně tam, kde to čekal Nick Pope, a proto ho jednoduše chytil.

Zápas se odehrával ve vysokém tempu, hráči tedy neměli tolik prostoru na střely z dálky. Ve 35. minutě to přece jen zkusil Brazilec Guimarães, zblokovanou střelu však jednoduše chytil Mendy a okamžitě vyslal dlouhý balón na Mounta. Mount nahrávku převzal a následným centrem hledal ve vápně Broju. Obránce strak Sven Botman však přečetl záměr a odhlavičkoval míč dříve než Broja.

V první půli byli nebezpečnějšími hráči Newcastlu, byli běhavější, více presovali a s balónem na noze si věděli rady. Chelsea se pokoušela zaútočit z protiútoků, avšak obrana Eddieho Howa byla pokaždé skvěle připravená.

50. minuta byla plná zmatků před modrou bránou. Almirón s Trippierem si dnes náramně sedli, nejdříve Almirón vyslal Trippiera, který přetáhnul centr až k Joelintonovi na rohu pětky, ten sklepnul pod sebe na Wooda, Wood posunul za sebe na Longstaffa, který měl před sebou otevřenou bránu, jelikož Mendy vyběhl, avšak obětavý zákrok Thiaga Silvy odvrátil gólovou příležitost. Odražený míč se však dostal k Trippierovi, který, tentokrát v roli nahrávače, přehodil obranu a vyslal Almiróna po lajně. Ten okamžitě přihrál pod sebe na pětku, kde dobře seběhnutý Longstaff z první těsně minul břevno.

A v 67. minutě zápasu přišla první změna skóre. Zase v tom měla prsty dvojice Trippier-Almirón. Trippier na polovině, opět vysokým balónem, přehodil obranu a vyslal Almiróna. Paraguayec si nejdříve hlavou a poté dvěma rychlými kroky posunul míč po úrovni šestnáctky, druhý dotek byl trochu delší, čehož využil rozběhnutý Joe Willock, který z první obstřelil Mendyho v bráně a míč zatočil do pravé šibenice. 1:0 pro Straky.

V 73. minutě Chelsea udělala 3 střídání a poslala do útoku čerstvé nohy. Okamžitě to bylo na hře poznat. Chelsea byla od té doby nebezpečnější a Newcastle se mohl strachovat o jednogólový náskok. I přes snahu Chelsea se na výsledku nic nezměnilo. Newcastle tedy vyhrál 1:0 a pokračuje ve své výborné sérii, zatímco trápící se Chelsea odjela domů zase bez bodů.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 3:0

12.11.2022 16:00

Góly: 18. Marcus Tavernier, 25. Kieffer Moore, 70. Jaidon Anthony

Everton se před reprezentační přestávkou představil na Vitality Stadium a svému soupeři zde měl rozhodně co vracet. V úterý tady totiž vypadl z Ligového poháru po prohře 1:4, jenže místo pomsty nabídlo utkání podobný výsledek. Po gólech Taverniera, Moora a Anthonyho vyhráli The Cherries 3:0.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a už v osmnácté minutě se ujali vedení. Se střelou Solankeho si sice ještě Pickford dokázal poradit, vyrazil ji však pouze před sebe. Tam se k míči dostal Marcus Tavernier a uklidil jej bez problémů za jeho záda. Spoluhráči se na anglického reprezentačního gólmana dívali velmi vyčítavě, projektil Solankeho totiž bylo rozhodně možné chytat.

Už o sedm minut později bylo mužstvu z Liverpoolu ještě hůře. Po velmi sporné situaci, kdy zůstalo na zemi po soubojích v pokutovém území ležet hned několik hráčů, se k hlavičce dostal Tavernier. Těsně před brankovou čárou si na ni naskočil Kieffer Moore a doklepl ji do branky, i přesto, že byl těsně bráněn Mykolenkem.

Druhá půle začala dobrou střelou agilního Taverniera, Jordan Pickford si s ní ale protentokrát dokázal poradit. Hosté se do žádných velkých šancí nedostávali, O'Neilovi svěřenci si svůj náskok v poklidu bránili a dvacet minut před koncem přidali ještě třetí zásah.

Standardní situaci rozehrávál Cook a našel přesně Jaidona Anthonyho, který se po dvou minutách na hřišti postaral o třetí branku, opět hlavou. Zápas se poté bez větších příležitostí dohrál do konce, The Toffies zbyly oči pro pláč, naopak domácí se odlepili od sestupového pásma a po dobu reprezentační pauzy budou nejhůře patnáctí.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 3:1

12.11.2022 16:00

Góly: 6. Roberto Firmino, 21. Darwin Núñez, 42. Darwin Núñez - 9. Che Adams

Darwin Núñez zase jednou ukázal, že umí být hodně platný a že má velký potenciál. Dnešní duel se Southamptonem mu vyšel parádně a mladý střelec zaznamenal dvě branky. To Liverpoolu hodně pomohlo a posunul se alespoň na chvíli na šestou příčku.

Liverpoolu sezona nevychází podle představ vedení ani náročných fanoušků, kteří opět očekávali boj o první místo. To je ale po hodně pomalém startu dost daleko. I proto chtěli Reds dnes svého soka ze Southamptonu porazit a měli celkem snadnou roli, protože podle papírových předpokladů neměli mít s předposledním týmem ligy žádné potíže.

A začali velmi dobře. Kloppovi svěřenci se totiž ujali vedení už po šesti odehraných minutách. Andrew Robertson našel přesným pasem Roberta Firmina a ten hlavičkoval zády k bráně. I přesto ale dokázal nasměrovat balon tak, že brankář Bazunu kapituloval.

Jenže hosté odpověděli bleskurychle. Po pouhých třech minutách totiž dokázali srovnat! James Ward-Prowse našel centrem ze standardní situace Che Adamse a ten se prosadil dost podobně jako Firmino před pár okamžiky. I brankář Alisson byl na jeho hlavičku krátký a hodně se vztekal na své obránce, že nechali Adamse vůbec hlavičkovat - 1:1.

Pak už se ale aktivity ujali domácí Reds a začali zvyšovat tempo utkání. Brankáře Bazunua vyzval k tanci Mohamed Salah a Bazunu musel hodně rychle ven z brány. Liverpool se usadil před hostující bránou a posílal do vápna jeden centr za druhým. Ujal se až ten druhý, který vymyslel za vápnem přesně centrující Elliott. Na jeho vybídku si naběhl útočník Núñez a tváří v tvář brankáři Gavinu Bazunuovi pálil přesně!

Pak se s šancemi Liverpoolu roztrhl pytel a Bazunu měl plné ruce práce, aby likvidoval střely Salaha s Núñezem. Ještě do konce první půle ale opět inkasoval. Firmino poslal krásnou nahrávku na nabíhajícího Robertsona, který z první hledal před bránou nabíhajícího Núñeze. U něj nikdo důrazný nebyl a Reds vedli o dvě branky.

Po změně stran se nejprve pokusili udeřit hosté, ale Alisson likvidoval šance jak Elyounoussiho, tak později i čerstvého Edozieho. Ke konci utkání musel Alisson znovu do práce, když ho trochu vylekala hlavička Adamse, ale brazilská opora nakonec vše zvládla a Liverpool si připsal veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Crystal Palace 1:0

12.11.2022 16:00

Góly: 54. Morgan Gibbs-White

Situace Nottinghamu Forrest nevypadá už tak bezvýchodně, jak se mohlo zdát ještě před pár týdny. Domácí přece zaznamenávají výsledková zlepšení, a poté, co před vlastními fanoušky nedávno senzačně skolili Liverpool, si poradili taktéž s Crystalem Palace. A zatímco gólový účet The Tricky Trees obohatil Morgan Gibbs-White, hosté skórem neuměli nijak pohnout.

Přitom měli velkou možnost, jak střelecky nevyjít naprázdno, a to konkrétně jen čtyři minuty před přestávkou. Ayew se prosmýkl podél pravé lajny přes bránícího Renana Lodiho, pak míč dopravil do šestnáctky, kde ho uzmul Zaha, a ten byl sražený stoperem Worrallem. Kopala se tak penalta, avšak tu zahrál sám faulovaný pouze zakončením do hrany brankové konstrukce.

Tato neproměněná šance následně byla v 54. minutě tvrdě ztrestána. Johnson se ocitl v docela složitém úhlu, přesto solidně zaměstnal brankáře Guaitu, který balón vyrazil pouze před sebe. A na bleskovou dorážku byl poté připravený Gibbs-White. Crystal Palace se na vyrovnání již nezmohl, spíše mohl ještě jednou inkasovat, kdyby tedy Lingard zamířil jaksi o něco přesněji.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leeds United 4:3

12.11.2022 16:00

Góly: 25. Harry Kane, 51. Ben Davies, 81. Rodrigo Bentancur, 83. Rodrigo Bentancur - 10. Crysencio Summerville, 43. Rodrigo, 76. Rodrigo

Sobotní odpoledne nabídlo mimo jiné zápas na Tottenham Hotspur Stadium, kde se představil Leeds. Utkání přineslo snad vše, co si nezaujatý fanoušek může přát, o něco šťastnější byli nakonec domácí. Na góly Summervilla a obě trefy Rodriga dokázali odpovědět Kane, Davies a Bentancur a poslední jmenovaný svým druhým zásahem nakonec rozhodl o vítězství svého týmu.

Už první poločas přinesl řadu krásných akcí. Vedení se ujali Marschovi svěřenci, a to v desáté minutě. Brenden Aaronson poslal krásnou průnikovou přihrávku na unikajícího Summervilla a ten si, byť s problémy, se zakončením poradil.

O deset minut později mohlo být srovnáno. K míči se ve vápně dostal Davies, který jej ještě poslal do lepší pozice Emersonovi, ten však ve skvělé pozici branku přestřelil. O chvíli později mohli zvýšit svůj náskok hosté, Summerville však tentokrát v samostatném úniku selhal. A tak se mohli radovat Conteho svěřenci.

Jejich roh byl rozehrán na přední tyč, kde si na něj zakřičel Meslier, ve skrumáži se mu však podařilo jej pouze vyrazit, naneštěstí přímo na nohu Kanea, který neměl s uklizením míče do sítě problém. Hned o chvíli později mohl vedení na stranu domácích překlopit Kulusevski, proti němu se však vyznamenal francouzský gólman ve službách Leedsu.

Do poločasu však hosté znovu vedli. Po odvráceném rohu se k míči na hranici šestnáctky dostal Kristensen, hlavou jej prodloužil na volného Rodriga a ten svou pumelicí z prvního doteku nedal Llorisovi šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Leeds.

Druhá půle začala v obdobném duchu, jako ta první. Nejdříve Kane ve stoprocentní šanci trefil pouze blokujícího obránce, balón se však odrazil přímo k Daviesovi, který jej z velké dálky dokázal propasírovat do sítě.

Na tahu byli The Whites, kteří na svůj třetí gól čekali přibližně pětadvacet minut. A byl to znovu Rodrigo, který se po ztrátě míče domácích a přihrávce Rocy dostal z úhlu ke střele. Jednalo se o pěkné zakončení na zadní tyč a hosté znovu vedli. Netrvalo to však ani tři minuty a bylo znovu srovnáno. K odraženému míči se dostal Bentancur a tvrdým projektil vyrovnal na 3:3.

To však stále nebylo vše. Domácí se vzepjali a už o dvě minuty později otočili skóre na svou stranu. Po průnikové přihrávce Kanea se na pravé straně hřiště krásně uvolnil Kulusevski a předložil míč před prázdnou bránu Bentancurovi, který neměl problém jej uklidit za záda bezmocného Mesliera.

O chvíli později byl po druhé žluté vyloučen Adams a "Kohouti" tak neměli velký problém s tím, v závěru utkání příznivý výsledek udržet, díky čemuž se alespoň na chvíli posunuli na třetí místo, naopak Leeds zůstal na čtrnácté pozici.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 0:2

12.11.2022 16:00

Góly: 8. James Maddison, 78. Harvey Barnes

Leicester potvrdil formu a v 16. kole zvítězil na hřišti West Hamu 2-0. Skóre otevřel už v 8. minutě Maddison, který tak vstřelil již svou sedmou branku v této sezóně. Ve 25. minutě bohužel musel střídat z důvodu lehkého zranění a v poli ho nahradil Praet. Leicester ještě do konce poločasu dostal výhodu pokutového kopu, ale Tielemans nechal vyniknout Fabianskiho. West Ham své šance nevyužil, a tak si slovo opět vzali hosté. V 78. minutě vstřelil druhou branku Barnes a definitivně stvrdil vítězství Leicesteru.

V 8. minutě předvedli hosté pěknou akci, po které přihrával Daka volnému Maddisonovi, ten pohotovým zakončením uklidil míč pod břevno a otevřel skóre utkání. V 15. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí Kurt Zouma a na jeho místo přišel Nayef Aguerd. Ve 23. minutě musel ke změně sáhnout i Brendan Rodgers. James Maddison si přivodil lehké zranění, a proto ho anglický kouč z preventivních důvodů radši stáhl ze hry.

Ve 27. minutě se ozvali domácí, Benrahma se ocitl ve výborné pozici, ale zblízka gólmana soupeře překonat nedokázal. West Ham začal Leicester přehrávat a ve 32. minutě měl velkou šanci na vyrovnání Paquéta, který si naskočil na pěkný centr, avšak hlavičkou těsně minul pravou tyč. V 36. minutě sice vstřelil gól Tomáš Souček, ale kvůli ofsajdu nemohla být branka uznána.

Ve 41. minutě se provinil faulem v pokutovém území domácí Dawson a rozhodčí přisoudil penaltu Leicesteru. K míči se postavil Tielemans, ale jeho pokus k levé tyči Fabianski pokryl a nepřipustil dvougólové vedení hostů.

Po přestávce už aktivita obou týmů nebyla tak velká a diváci dlouhou dobu neviděli žádnou vyloženou šanci. Leicester udělal do 70. minuty hned 4 změny v poli, zatímco domácí střídali poprvé až v 74. minutě, kdy v zápase skončil Tomáš Souček, místo kterého přišel Fornals.

V 78. minutě sehráli pěknou akci hosté, Barnes si vyměnil míč s Pérezem a z hranice vápna vstřelil druhý gól Leicesteru. Lišky si už dvougólový náskok v klidu pohlídaly a opět udržely čisté konto.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brentford FC 1:2

12.11.2022 13:30

Góly: 45+1. Phil Foden - 16. Ivan Toney, 90+8. Ivan Toney

Brentford v 16. kole šokoval Etihad Stadium a z Manchesteru si veze výhru 2-1. Hosté vstoupili do utkání aktivně a v 16. minutě se prosadil Toney. City odpověděli gólem v nastavení prvního poločasu, kdy vyrovnal Foden. Po přestávce měly oba týmy několik šancí, ale třetí gól stále nepřicházel. Když už to vypadalo, že se celky rozejdou smírně, tak udeřili hosté. V 98. minutě znovu skóroval Toney a Brentfordu vystřelil tři body.

Brentford se již ve 3. minutě prezentoval nebezpečnou šancí, Onyeka se po krásné samostatné akci dostal až před gólmana domácích, ale jeho následnou střelu Ederson zlikvidoval. O čtyři minuty později se aktivní hosté dostali do šance znovu, kousek za velkým vápnem vystřelil Toney, ovšem Ederson předvedl další skvělý zákrok a nepřipustil změnu skóre.

Na třetí pokus už to hostům vyšlo. Po dlouhém nákopu do malého vápna nejdříve prodloužil hlavou balón Mee, míč si našel Toney a hlavou zblízka překonal Edersona.

Citizens ve zbytku prvního poločasu stupňovali tlak a několikrát zahrozili, nicméně k vyložené šanci to nevedlo. To se změnilo až v nastaveném čase. Foden obdržel balón na hranici vápna a pěknou tvrdou střelou zamířil přesně do pravé šibenice. První poločas tak skončil 1-1.

Po přestávce se dlouhou dobu nemohl ani jeden tým dostat do vyložené šance. V 67. minutě byli velmi blízko ke gólu hosté. Aktivně hrající Toney si našel pěkný centr ze strany, míč si zpracoval a z hranice vápna vypálil k pravé tyči, avšak Ederson se znovu vyznamenal a krásně zakročil.

V 73. minutě pronikl až do pokutového území soupeře Rodri, v ideální pozici zamířil k pravé tyči, pozorný Raya byl ovšem proti a střelu bravurně zlikvidoval. V 77. minutě zase nebezpečně zakončoval Cancelo, ale Raya podruhé fantasticky vytěsnil střelu mimo tyče.

Po 90 minutách rozhodčí nastavil ještě dalších 10 minut. Brentford šokoval Etihad Stadium v 98. minutě, kdy Dasilva přesně přihrál Toneymu a ten v ideální pozici zakončil doprostřed brány. Brentford si tak překvapivě odvezl z Manchesteru všechny 3 body.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
14
12
1
1
33 : 11
37
2
Manchester City
14
10
2
2
40 : 14
32
3
Newcastle United
15
8
6
1
29 : 11
30
4
Tottenham Hotspur
15
9
2
4
31 : 21
29
5
Manchester United
14
8
2
4
20 : 20
26
6
Liverpool FC
14
6
4
4
28 : 17
22
7
Brighton & Hove Albion
14
6
3
5
23 : 19
21
8
Chelsea FC
14
6
3
5
17 : 17
21
9
Fulham FC
15
5
4
6
24 : 26
19
10
Brentford FC
15
4
7
4
23 : 25
19
11
Crystal Palace
14
5
4
5
15 : 18
19
12
Aston Villa
15
5
3
7
16 : 22
18
13
Leicester City
15
5
2
8
25 : 25
17
14
AFC Bournemouth
15
4
4
7
18 : 32
16
15
Leeds United
14
4
3
7
22 : 26
15
16
West Ham United
15
4
2
9
12 : 17
14
17
Everton FC
15
3
5
7
11 : 17
14
18
Nottingham Forest
15
3
4
8
11 : 30
13
19
Southampton FC
15
3
3
9
13 : 27
12
20
Wolverhampton Wanderers
15
2
4
9
8 : 24
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (339)

Přidat komentář
Taiger

Toney ukazuje Southgatovi pěknej prostředníček

Arsenal na 1. fleku do konce WorldCupu, vynikající

Reagovat
nevros

Doufam, ze vecer to potvrdime za 3 body.

Reagovat
Mato178178

Nepotvrdite

Reagovat
J0EL

You wish

Reagovat
J0EL

Reagovat
protiproudu

Nedoufej, věř.

Reagovat
Agent z Melmacu

čím väčšia nádej pre Arsenal na titul, tým väčšie slzy na konci

Reagovat
r.mrazik

Není žádná ostuda prohrat s Brentfordem..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

My víme

Reagovat
Zdechlina

S nikým z PL není ostuda prohrát.

Reagovat
afc

Poraziť Brentford nie je pre každého

Reagovat
Hachim Mastour

Southgate by sa mal hanbiť za to, že nepovolal Ivana

Reagovat
Mass

Třeba si myslí, že tu je Rus

Reagovat
mimi_united

O gól menej ako Kane a predsa nejde na MS, neuveriteľné

Reagovat
Mönchengladbach

Haaland dal víc a taky nejede.

Reagovat
hematop

Reagovat
Pospovič

Hnusný, odchozený zápas, kdy všechny akce skončili střelou z poza vápna někam do prdele. Guardiola zase žádná reakce na průběh.

Užijte si MS...

Reagovat
Petrinho17

Guardiola je famózny tréner ale práve tie reakcie na vývoj zápasu mu sú vyčítané celú kariéru. Žiaden záložný plán, nič čo by vedel vymyslieť. Ak mu to nejde tým jeho plánom "A" tak je v koncoch.

Reagovat
Pospovič

Už jsem to raději z jeho působení v Bayernu vytěsnil z hlavy

Reagovat
mimi_united

Arsenal Snáď okrem zvyšných londýnskych klubov vám to prajú všetci

Reagovat
REPLIKATOR

Snad se neposerou po MS a dotáhnou to úspěšně do konce...

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně at se nám všichni vrátí zdravi

Reagovat
Luc-Luc

Ty fandis komu teda ?

Reagovat
nani92

United

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
king23

Zcela určitě ne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
hematop

Naprostý souhlas. Po těch sračkách si to fakt zaslouží a mají perfektně poskládaný tým. Strašně jim to přeju.

Reagovat
pingla

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
REPLIKATOR

City Crydiola

Reagovat
rominhoFCB

Joan Laporta rokuje s Arsenalom o priateľskom stretnutí v sobotu 17. decembra na emirátovom štadióne v Londýne.

Reagovat
Salfovic

Každé Euro dobré.

Reagovat
Luc-Luc

Kazdej zavaha, smich neni na miste...

Reagovat
vodka
Reagovat
r.mrazik

nektery ty priklady se mi zdaji fakt spatny...nektere mice nehratelne,nektere nabehy nesmyslne, nektere situace zady k brane...

Reagovat
Tomanatura

Praveze je docela trefne, jakou maji ti hraci misty az nulovou inteligenci. Tu prave prinesl Casemiro, ktery ty pasy hraje daleko chytrejc. Dalot sice hraje jak motorova mys, ale nejvic se mu dari, kdyz muze posunout balon na nohu Antonymu, ktery je braneny dvema protivnikama.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

zapas na aston ville hral Case i Eriksen...a Beek byl opet sileny

nerekl bych,ze tihle dva maji nulovou inteligenci

pod tretim trenerem hraje spatne...na hostovani hral spatne

ale vsude to bylo tim,ze on je dobry a ostatni spatny? ale no tak...

Reagovat
vodka

tak pod Olem moc nehrál, a když, tak tam byly problémy jako teď, pod Rangnickem nehrál, protože byl na hostovačce v Evertonu, pod ten Hagem dostal teď par zapasu, ale byl 2 mesice zraneny...

Reagovat
r.mrazik

Ok..nějak dohadovat se nechci.

Já tam u něj nic extra úžasného za ty roky nevidím. Vy třeba jo. Beru

Reagovat
Tomanatura

Ja tim nemyslim jen Donnyho, ten uz je podle me odepsany, celkove jaou ti hraci casto zbytecne pod stresem a voli spatne rozhodnuti.

Reagovat
Busby babes

mozna ta 3 a 4. tam dela nabeh za obranu a balon nedostane, to jsou tezky centry, ale jinak.

Situace zady k brane je tam snad jen jedna a tam klidne tu prihravku dostat mohl/mel. mohl pak otevrit vic do kridla, pokud by to vyslo...

Reagovat
vodka

mi přijde, že ho zatím spoluhráči docela úspěšně ignorují, přestože když se člověk zaměří jen na jeho pohyb, tak je to ok. Myslel jsem si, že se to spraví, jakmile budeme hrát v nějakém smysluplném systému, což už se částečně děje, ale v momentě, kdy on má dostat balón, tak to v 80 % konci roztažením hry do strany, kdy je v následné sekvenci odříznutý, protože se musí přesouvat zase jinam. Hlavně zatím vůbec nejsou kompatibilní s fernandesem, což vypadá jako dost problém pro jeho budoucnost u nás.

Reagovat
Busby babes

jo, on je to uplne jinej hrac nez Bruno no. a bohuzel asi spoluhraci cekaji to same, co dela Bruno, coz proste neni jeho hra. On neni spatnej fotbalista, ale mel by odejit. Snad ho aspon dobre prodame

Reagovat
r.mrazik

0. moc u hrace, navic se pred nej dostane az ve chvili,kdy dava mctom uz prihravku jinam

ext 1. ok, jen nevim,kdo je za nim a jak blizko

ext 2. scott to spravne roztahuje na volnou stranu hriste..kdyby se to pokusil hrat na beeka,tak by to ta jejich 6 nejspis dobre odhadla

ext 3. nabeh uplne na prd, tezky kop, obranci by to meli

ext 4. to same co 3...

ext 5. stoji presne v ose mic x souper x on

ext 6. klidne to dostat mohl a vratil by ten mic zpatky

ext 7. zde to mel dalot dat

ext 8. zase schovany v ose hrac x mic x on...ale mozna je pod nim misto

ext 9. tam nez to doleti,tak to obrance odhlavicku,ale zkusit to bruno mohl

celkove nic uzasnyho

Reagovat
vodka

u 2 je to fakt blbost, jak tam vidis na tech dalsich obrazcich, navic je tam fakt velky prsotor pro obdrzeni pasu a i kdyby to vratil zpet na McToma, tak ma nasledne uplne volneho Fernandese. U 3 ti obranci stoji, jako je to velmi tezky pas, ale kdyby mel spravne tempo, tak je to tutovka, 4 ok, tam by ho zavreli.

5 - stoji v ose, proto taky ukazuje, kam to chce a kde by se k tomu dostal, pripadne by sli do souboje 2-1 s Brunem

8 - ok, tam to mel stejne resit McTomem

9 - tyhle precisleni jsou fakt dulezite, z toho byvaji zavary vzdy, pokud se tam neposle plachtak

Reagovat
r.mrazik

2...to se učí už v okrese, nervi to tam, kde je to prehusteny

Jinak viz výše...

Ono podle fotek něco dělat je osemetny.

V pohybu v zápase je to prostě Mega špatný.

Neukazuje kvalitu celou dobu.

Špatný nákup, měl by už v zimě odejít. Už v létě bylo pozdě...

Reagovat
vilp

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kinky7

Jsem rád že jsem posledních 35 minut neviděl

Reagovat
kris_kros

Triple C Haaland

Reagovat
oli9

Takovou sezónu City mít nemohlo když jsme byli na špici snad toho Arsenal využije

Reagovat
Mönchengladbach

Aby toho nakonec nevyužil Newcastle.

Reagovat
Remt

Fuj to se mi udělalo nevolno jak jsem si to přečetl

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace Arsenalu k titulu

Reagovat
Remt

Na to je ještě velice velice brzy. Ale přál bych jim to

Reagovat
Mass

Jenom jedno střídání City?

Reagovat
Zaschrona

Už jsme vyhodili toho Lamparda?

Reagovat
Mönchengladbach

Moyes asi padáček, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To si říkám už tak 2 měsíce

Reagovat
fenixLFC

tak ten tragicky prestup darwin ma rovnaky pocet golov ako prestup leta jesus a to hral o 600 minut menej

Reagovat
LaVolpe

Darwin se má srovnávat s Haalandem, ne s Jesusem.

Reagovat
eder

Dnes 2:0 pro Darwina.

Reagovat
cejen13

Myslel sem, že tohle přitroublý srovnání používají jenom stránky na FB aby udělali humbuk a nalákali lidi komentovat pod status.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a dementi na twitteru

Reagovat
J0EL

ako ta vobec take spojenie napadlo?

Reagovat
Front hell

Ty jsi jouda

Reagovat
Kiwi-21

Jesus má větší herní přínos + asistence

Jinak nesouhlasím všem muselo být jasné že Haland je jinde a Darwin se s ním srovnávat nemohl

Reagovat
O.Giroud

prehánky už od začiatku, ale tak mne stačilo keď prišiel Minamino a aj ten bol lepší než Haaland

Reagovat
Salfovic

Si přečti, co tu v létě psali někteří fans Poolu

Reagovat
Kiwi-21

Vím i v nějakých podcastech je chtěli srovnávat

Ale všem muselo být jasné že je to magořina

Od začátku jsem psal pokud bude Haland zdravý bude lámat střelecké rekordy

Reagovat
hematop

To jsou fanoušci LFC. Zaslepení blázni, kteří jsou namlsaní z dvou povedených sezón a ihned mají nejlepší hráče světa na všech pozicích. Samozřejmě beru, že ty dvě sezóny opravdu měli v bráně nejlepšího brankáře, stopera, levého beka a Salah hrál jako bůh, ale nejsou to konstantní a dlouhodobé výkony a opět se plácají tam, kde by měli patřit a to ve stínu lepších klubů než jsou oni. A pojďte do mě červenky!!!Jo a pardon. Steve Gerrard je největší sympaťák všech dob a Klopp nejlepší trenér všech dob. Pardon

Reagovat
Benzema

Reagovat
Eichel

To, že typologicky sú to úplne iní útočníci to je jedno, že? Kiežby mal Darwin takú medzihru, presing a vedel pomáhať spoluútočiacim hráčom aby boli lepší... Ty tu vezmeś štatistiku gólov a absolútne odignoruješ prínos pre tím. Pozri sa na ofenzívu Arsenalu pred a po Jesusovi a pozri sa na to, ako hrá LFC s Darwinom a snáď ti to niečo vypovie a sám si uvedomíš, čo je to za hlúpe porovnávanie.

Reagovat
J0EL

toto bola

Reagovat
J0EL

...* uroven ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

No to srovnání fenixe je blbý a úplně zbytečný, ale tvoje porovnání není teda o nic lepší.

Reagovat
O.Giroud

asi tak

Reagovat
fenixLFC

tymto porovnanim si to teda nevylepsil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
norton

tak tragicky ho hodnotia iba uplni trotli ktori nemaju sajnu o futbale nie? podla mna super hracik a este pojde hore, ale prestup jesusa by som hodnotil predsalen vyssie o nieco.

Reagovat
Golasso

owny, hackovat účty fandům LFC už je ale fakt přes čáru ...

Reagovat
king23

Boha, ty jsi šašek

Reagovat
Gunner91

tak snad vás dotáhne aspoň do Konferenční

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakých 5 až 7 bodů ztráta na top 4, to jsme z toho vyšli ještě jakž takž dobře, tak snad bude po WC nějaký zázrak...

Reagovat
Kixi Syhimour

A to ani z top 6 nekončíme nejhůř...

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
jk

Šílený zápas Spurs. Ta obrana se bude muset fakt vyřešit, protože to je už fakt katastrofa co tam dneska zas předváděli. Když ti hráči ale zapnou tak je to dobrý kolotoč. Conte dobrý střídání s úpravou taktiky, cením.

Bentancur je letos patří mezi nejlepší osmičky v lize. Sice toho i dost dosere ale ten jeho impact na hru Spurs je fakt ohromující.

Reagovat
matZz

nějaký přání do lednovýho přestupáku?

Reagovat
jk

Když vypadne Dier jako na jaře nebo teď totálně z formy tak hrají všichni tři fakt zoufale, ať je tam kdokoli. Já si tak trochu myslím, že spíš než nějakého super plejera tam potřebuje nějakého mentálně silného lídra. De Vrijovi myslím končí smlouva. A klidně bych pak zkusil i někoho mladého, třeba Ndicku. Ale čekám, že bude i hodně rumours o Skriniarovi.

Reagovat
Mates_Matesović

De Vrij se prej strašně zhoršil, toho snad ne

Reagovat
jk

Já ho hrát neviděl ani nepamatuju. Ale myslím si, že budeme cílit na někoho tohohle typu už v lednu. Zkušený internacionál, ideálně končící smlouva.

Reagovat
kulych

Kridlo za Emersona. Kohokoliv, kdo je schopný aspon na 5 metru schopne nahrat a zpracovat si balon do behu

Reagovat
Zdechlina

Je fakt že dnes to bylo jak na Matějské až se člověk diví, že nejste schopni urvat nějaký pohár.

Reagovat
Busby babes

To jsou kecy okolo toho Toneyho na Canal+... vedi, ze ma na krku sazkarskej skandal, ze jo?

Reagovat
lofin9

O to horsie ze na neho Southgate nevsadil

Reagovat
Kantos

Reagovat
Csaplárova past

Uz ten hajp kolem Haalanda asi uticha. Uz nejsou predikce na 65 golu za sezonu, nebo jak City s prehledem titul. O vitezi uz asi neni jasno ...

Reagovat
zidane78

Tazko povedat,fakt je ten ze city ma lavicku jak nikto,a ta bude rozhodujuca ako vzdy.Ked Arsenal "postraca" 2-3 zo zakladu tak budu mat problem,city nie.

Reagovat
PP

Reagovat
Csaplárova past

Jsem zvedavy jak to bude po MS vypadat.

Zatim meli problemy hlavne City a do i bez te absence.

Reagovat
vitasrp

Jinak jsou teda před námi úplně všichni konkurenti v boji o TOP 4, Newcastle má na nás 9 bodů, takže je docela pravděpodobné, že příští rok budeme bez Champions League.

To ale na druhou stranu bude vlastně i dobrý test - buď vedení Potterovi věří natolik (však si ho vybrali oproti frajerovi, co vyhrál LM), že mu i tohle prominou, protože těch polehčujících okolností je tam (zatím) opravdu spousta - a pak ta snaha o budování něčeho dlouhodobějšího má smysl.

Nebo ho vyhodí, no a v tom případě je tahle sezóna úplně zbytečná a našlápne se do ještě větších sraček. Mě by zajímalo, jaký výsledky by měl jiný tým, kdyby měl zas klasicky v nejnabitější části sezóny 8 zraněných, nejlepšího středního záložník out v podstatě na celou sezónu a do toho ještě vyměnil kouče v září a ten novej neměl snad ani jeden týden, kdy by se nehrálo sobota - středa - sobota.

Nehledě na to, že jsme velmi podoně zoufalí byli i pod Tuchelem, jenom trochu jinak - bylo možná trošičku těžší nám dát gól, ale zároveň jsme směrem dopředu neuměli udělat už vůbec nic.

A v podstatě to nejdůležitější - doufám, že už fakt nikdy nebudeme kupovat hráče stylem - ten je talentovanej, jdou po něm ostatní a je k mání, tak ho koupíme. Protože jsme takhle nějak přivedli Pulišiče (oukej, to byla aspoň plánovaná náhrada za Edena), Ziyecha, Wernera, Havertze a neprosadil se ani jeden. U Kaie jsem čekal, že letos udělá skok, místo toho je mimořádně zoufalej a nějak ztrácím naději, že je tam jakákoliv naděje na to, aby se posunul nahoru.

Když vidím, jak tam při těch fyzických soubojích padá... to je fakt strašný.

Reagovat
Ranoth

nieste jediny kto ma problemy zo zraneniami

Reagovat
vitasrp

To nikde netvrdím, Liverpool je na tom podobně, ostatně to je taky jeden z důležitých důvodů, proč jsou před námi jenom o bod, vliv to má dost podstatný.

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Jeste nikdy v historii se nestalo, ze by tym na cele tabulky pred MS v dané sezone nebyl nakonec mistrem

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se to ani nestane

Reagovat
Diskostu

Neverím tomu aby to Arsenal dal...

Reagovat
kissak

Přepište dějiny…

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Bowie

Takze dalsia epidemia, svetova vojna a koniec sveta

Reagovat
Inter Eterno Amore

no jo a nikdy MS neboli na jeseň

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hona.kub

Pulisic, Ziyech, Werner a Haverzt se opravdu nepovedli, to s Tebou souhlasím.

Doufám také v Tvou první prognózu v níž zmiňuješ setrvání Pottera i příští sezónu.

Kante chybí strašně moc, to je svatá pravda.

Reagovat
hona.kub

reakce na vitasrp

Reagovat
Salfovic

Celkem vtipný, že Chelsea ztrácí na LM stejně bodů, jako má náskok na sestup.

Reagovat
Taiger

1. flek s mega sympatickým a mladým týmem + pětibodový náskok na Haalandovce, Arteta mi zavírá hubu slušně.

Its good to be an Arsenal fan this season. <3

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

Reagovat
tweek

Reagovat
Busby babes

mega sympaticky Partey.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Taiger

Jj a i mladý. Ty nejsi ani jedno z toho.

Reagovat
Busby babes

to nepopiram.

Reagovat
Swarley

prasak Xhaka taky dobry

Reagovat
coolfool+

Ok prasaka parkrat udelal. Ale taky jeden z nejdisciplinovanejsich hracu Arsenalu. Udelal penalty a CK. Ale pokud vim, nikdy nedostal CK po druhe ZK. Kdo s jeho povesti to muze rict? Podle me to ma v hlave srovnany lip nez pulka menzy.

Reagovat
lofin9

V com konkretne je tuto sezonu prasak? akoze hraje az nechutne dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sympatie se přece neurčují na základě nějakýho intervalu, který si sám určíš, ne?

Reagovat
lofin9

Ved ok, beriem, ze sympatie su subjektivne a doteraz to nebol zrovna sympatak na pohladanie ale tuto sezonu je vidiet, ze dozrel a je z neho uplne iny hrac aj co sa tyka spravania a nejakych excesov

Reagovat
mithro

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tým je pro nefanoušky Arsenalu sympatický hlavně díky tomu, že do teď nic nevyhrával.

S úspěchem přijdou i nesympatie.

Reagovat
Front hell

Tak zrovna tým United nic nevyhrál a sympatičtí taky nikomu nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United má většina zdejších uživatelů spojených pořád se SAFem. To je pak těžký je mít rád, když vše vyhrávali.

Reagovat
aragorn

Ten tým s trenérem moc sympatický není. Většina to spíš přeje Arsenalu jako klubu.

Reagovat
kvasha16

idete bomby no

Reagovat
Taiger

Reagovat
formic81

1. flek do ledna very nice

ale 16 bodu na Chelsea..

Reagovat
puclik8

Neuveriteľne komplexný hráč ten Gabriel Jesus. Kreatívny nielen dopredu ale aj podstivo sa vracia a získava dôležité lopty v defenzíve neveril som mu moc... ale bol to brutal bargain

Reagovat
Inter Eterno Amore

podstivo zaujímavé slovo

Reagovat
Gunner14

Super

Jsem rad, ze je Ode kapitan, on je ztelesneni hrace Arsenalu

Reagovat
Csaplárova past

Ztelesneni hrace Arsenalu je pro me spis Smith Rowe.

Reagovat
Gunner14

Taky by slo, navic odchovanec

Ale Odegaard je vetsi hracicka technicky.

Reagovat
Jkb

Pro mě je to taky Odegaard. Vynikající s míčem a vynikající bez míče, poziční hra naprosto špičková, presink výborný, pravidelně jeden z těch co naběhají nejvíc km, jeho pasová hra je špičková, vidění taky, strašně letos zlepšil jeho pohyb v soupeřově vápně i díky tomu má tolik branek.

Pravej kapitán týmu. Obrovská radost vidět jak se zlepšuje, pořád 23 let.

Reagovat
Mastný Chobot

Ode bol jeden z najlepších nákupov, aké sme urobili za veľmi dlhú dobu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vlkoslav

Me se Ode letos moc nelibi, mel nekolik alibistickych zapasu a celkove jsem od nej cekal vic kreativni prace, nastesti si umi dobre stoupnout a doklepnout to z druhe vlny, statistiky ma super na zaloznika, ale jinak uz asi chapu, ze odesel z toho Realu, protoze tam by si konzistentnimi vykony misto fakt nevybojoval, ale pro nas je super a jeho pozice je neochvejna, coz mu rozhodne pomaha, ale zatim to na druhyho De Bruyneho ani zdaleka nevypada...snad v budoucnu!

Reagovat
Trand

Paráda, další těžký zápas za náma, další 3 body. Mrzí mě jen to střídání. Máme to rozehrané skvěle.

Reagovat
gocii

Tezko rict jak na tom kdo byl, udajne to nebyl jen xhaka ale hned 5 hracu s mensi otravou jidlem.

Reagovat
Edgewalker

14 bodů náskok na páté místo, vypadá to slibně

Reagovat
puclik8

máme veľkú psychologickú výhodu.... nikto od nás nečaká titul, stačí nám top 4... to môže hrať veľmi kľúčovú rolu v boji o titul, tento mentálny pokoj

Reagovat
nevros

Praveze si myslim, ze ted uz ho bude ocekavat vetsina lidi.

Reagovat
Nikikrew

Neverim ze nam Top4 uz ujde, to sa uz neda . Neuveritelne po 14 zapasoch, to su mi teda veci. Stale je daleko hovorit o titule ale ta pooda v klube je na nezaplatenie. Vyborny kolektiv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Stejně je nejlepší to, že my fakt můžeme spoléhat na kohokoliv, nedá gól Jesus, dá ho Martinelli, nedá Martinelli, dá Saka, nedá Saka, dá Gabriel, Xhaka nebo Partey. Fakt super kolektivní výkony, kde každý maká na sto procent. Máme to rozehráno fantasticky, pokud ustojíme ten brutální rozpis po svátcích, tak musíme začít myslet na titul, to by byla hrozná škoda si to podělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Hlavně jde tento rok vidět, že ti hráči věří v každém zápase že mohou vyhrát. Leckdy jsem měl v posledních sezónách pocit že se do zápasu se šlo se strachem a sklopnou hlavou ale teď si věří a makaji. A hlavně si myslím že ten tým má na to být v dalších letech ještě daleko lepší!

Reagovat
Salfovic

Letos už Arsenal tu LM asi uhraje.

Reagovat
Taiger

Maddison na Instagramu

madders

Another win & another goal. Perfect way to finish before the break. Injury isn’t too bad! A small problem that was causing a bit of soreness. Can’t wait to meet up with the lads Monday

Reagovat
Hachim Mastour

Wtf my sme hrali dnes? Ja som si zvykol, že hráme len v nedeľu

Reagovat
protiproudu

Reagovat
John Obi Mikel

V čem přesně je dobrý ten Potter?

Reagovat
Kundus

Z jeho životopisu vypadá, že když se mu dá čas na koncepční práci, tak časem hraje výborný fotbal a má nadstandardní výsledky. Takže se k vám absolutně nehodi

Reagovat
pingla

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
xjert02

Reagovat
Talker

Tak není to prostě Mourinho, Conte nebo Tuchel, kteří mají přijít a vyždímat okamžitě výsledky. To vidí asi každý.

Navíc si stačí vzpomenout na marodku loni v zimě, kdy jsme vyhráli během více než 2 měsíců 4 zápasy z 13 v lize.

Jeho cílem je dlouhodobá práce, je otázka, zda na to dostane čas. Ono to je i vidět - odstřihává hráče, se kterými nepočítá (Ziyech, Zakaria, částečně Puli, možná i Azpi se tam dá brát) a naopak dostávají šanci mladí - ať už Broja, Gallagher, teď Hall, předtím Carney (který nám nějak zmizel).

Reagovat
Mastný Chobot

James Milner comes on for his 600th Premier League appearance. James Milner and Johnny Haynes both played for the same manager, Sir Bobby Robson. Johnny Haynes was born in 1934.

Dpc

Reagovat
Vlkoslav

a to je mysleno, ze hra

Reagovat
Vlkoslav

*hrali pod stejnym manazerem, ale ne spolu? To by byl jeste vetsi masakr

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

No. Abyste se nedivili, jak ta více než měsíční pauza rozkouskuje formu.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Mönchengladbach

Jak myslíte, že by dopadly ostré zápasy mezi top klubem a top reprezentací? Zvítězily by v pohodě kluby díky mnohem větší sehranosti?

Třeba Real vs Argentina, City vs Francie, Bayern vs Brazílie...

Reagovat
Lorcan

těžko říct, ale pamatuji si že Mourinho (kterej tomu přece jen rozumí trochu víc než já ) kdysi říkal že by s přehledem zvítězili kluby

Reagovat
Mönchengladbach

U egoMourinha je však otázka, co by říkal, kdyby ON trénoval repre. Jestli by najednou neotočil a neříkal, že tam je ta kvalita a obtížnost nejvyšší, že tam nejsou poníci, ale koně, protože si může vybrat atd atd...

Reagovat
Lorcan

ještě bych možná přidal, že když má klub třeba slabýho brankáře, tak nějakýho lepšího přivede, ale reprezentace prostě musí hrát s tím co má

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to jako hodně vyrovnané zápasy.

Reagovat
Wazza228

Záleží, kdo by hrál s kým samozřejmě, ale kluby by kromě všestrannosti měli mít i tu výhodu, že ti hráči spolu hrají a trénují oproti repre denně, což by asi rozhodlo.

Reagovat
Wazza228

Neumím číst, tys tam tu sehranost napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapni FIFU a uvidíš

Reagovat
Csaplárova past

Kua to Wolves je tak nesympaticky tym, dalsi jejich prohra potesila. At uz tahnou do prdele z PL ...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tweek

Díky bohu za 3 body. Každopádně nikdo se tu včera nepozastavil na touto situací https://arsenalist.com/f/var-penalty-check-no-foul-against-saliba-2022-11-06.html

Za mě čistá penalta a asi teda i červená. Zápas pak mohl dopadnout úplně jinak.

Saliba je skvělý, ale zatím má teda i dost kliku, protože těch nepotrestaných chyb už bylo požehnaně. Nechci ho vůbec hanit, protože v jeho věku je to normální a měl tam včera i skvělé momenty. Nicméně co chci říct je, že vedle něj hrající Gabriel není o moc horší, a přesto je tu na něj hon a taky hype Saliby “nejlepší stoper v lize” bych nedokrmoval, na takové soudy je .

Reagovat
tweek

… na takové soudy je příliš brzy.

Reagovat
Nikikrew

Ved to bol offside nie?

Reagovat
tweek

nemám potvrzené, ale když si to stopneš v momentě přihrávky, tak to vypadá, že Guedes je za balonem.

Reagovat
Jardin

Po té akci se mával offside a byl odmavany správně. Ale Saliba je docela lucker v některých situacích.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako mohol byť odmávaný správne, keď Guedes bol za loptou? Z toho videa je to jasne vidno, bola to rozhodcovská chyba.

Reagovat
Higi

Tahle situace byla písknutá jako offside, jinak by se to pravděpodobně řešilo a za mě jasná penalta.

Reagovat
tweek

ok, to mi uniklo, pak to ale muselo být hodně těsné. No, na pointě mé myšlenky to nic nemění.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

V kontextu toho, jak se letos píská, by to ani možná penalta nebyla . Sice tam přiletěl jak drak a sejmul ho, ale bylo to rameno na rameno a nepoužil ruce. To se letos pouští, často i když si obránce pomáhá rukama. Ale kdoví, jednotnost a konzistence nejsou silnou stránkou rozhodčích v PL.

Jinak souhlas, ze Salibových kiksů mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě a doufám, že s přibývajícími zkušenostmi se jich vyvaruje. Nejlepší stoper v lize fakt není, i když z těch mladých má pravděpodobně největší potenciál a věřím, že jednou tím nejlepším bude. Taková kombinace fyzických parametrů, techniky a fotbalového myšlení je vzácná.

Kromě štěstí u Salibových kiksů máme taky štěstí, že zpravidla jeden z dvojice Gabriel-Saliba hraje super zápas ve chvíli, kdy se tomu druhému nedaří, takže se doplňují a výborně kryjí záda jeden druhému.

Reagovat
tweek

do puntíku

Reagovat
Nikikrew

aj ked podla mna to faul bol a mal len stastie ze to bol tesny offside. Gabriel bol vcera vyborny nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého nejlepší stoper v lize klidně může být. To že dělá kiksy je normální.. nejde být dokonalý. Možná jen VVD měl k dokonalosti hodně blízko v tom roce, kdy skončil 2. ve zlatém míči.

Jinak mě ale v letošní sezóně nenapadá nikdo, kdo by měl být lepší než Saliba. Klasické stálice jako Thiago Silva, VVD nebo Dias určitě ne, tak možná jen někdo ze slabších týmů, ale o tom dost pochybuju.

Reagovat
Golasso

Já beru "nejlepší" spíš jako kombinaci kvality a zkušeností. Momentální forma nebo laborování se zraněními může mít vliv na aktuální výkonnost hráčů, ale to se taky může za týden otočit a stoper, co se doteď nepotkal s formou, bude hrát líp než ostatní, pokud má kde brát právě z pohledu kvality a zkušeností. Podle momentální formy by byl nejlepší každou chvíli někdo jiný. Samozřejmě je potřeba brát v potaz dlouhodobější trendy, jako např. že hráč už je za zenitem (třeba Ronaldo těžko bude nejlepší útočník v lize, i když kvalitou na vrcholu a zkušenostmi strčí do kapsy každého jiného v PL).

Z výše uvedeného hlediska jsou pro mě stopeři jako VVD, Silva nebo třeba i Varane furt lepší stopeři než Saliba, i když jsou někteří zranění nebo nemají formu. Silva už je sice možná za zenitem, ale furt je to bestie.

Na druhou stranu to, že je Saliba vůbec srovnáván s takovými hráči ve svém věku a první sezoně v PL, je neuvěřitelné a když tomu dáme ještě chvilku, tak ho za chvíli můžeme hajpovat bez výčitek

Reagovat
mistr129

Rameno na rameno? Z toho bočního záběru je vidět že ho i zezadu skopnul

Reagovat
Lovec

Souhlas kromě té penalty. Ta byla jasná a Saliba by šel ven. Byl tam pozdě, trefil ho vlastně zezadu ...

Reagovat
vitasrp

Tohle by nebyla červená, byl tam kontakt nohama a je tam trochu vidět snaha obránce kopnout do míče, takže by sudí v případě nařízení penalty udělil žlutou kartu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Lovec

Já jsem to psal v preview. On to dokonce podle VAR ofsajd ani nebyl, ale jelikož ho rozhodčí odpískal na hřišti a nevedlo to ke gólu, tak už ho vlastně VAR nemohl zrušit. Z hlediska spravedlnosti je to průser, ale z hlediska pravidel to bylo bohužel pro Wolves a bohudík pro nás posouzeno (z pohledu VAR, nikoli rozhodčích) správně. Ale jinak naprostý souhlas s tím, co píšeš o Salibovi. Holt to jeho sebevědomí, které potřebuje k tomu, aby podával tak dominantní výkony, někdy vede k bohorovnosti (vidím tam trochu van Dijka), z čehož pak plyne ta laxní rozehrávka nebo pofiderní obranné zákroky. Zároveň ale souhlasím s tím, že je to pořád ještě mladé tele a i s těmi chybami nejlepší stoper od Sola Campbella, co za nás kopal.

Reagovat
tweek

tak to je fakt výsměch a strašná klika pro nás

Reagovat
bednik

Reagovat
iamek

Gratulace Arsenalu k titulu. Arteta mi zavrel hubu jak nikdo.

Reagovat
SunFells

Kýč.

Reagovat
Mastný Chobot

Že pôjdeme do MS z prvého miesta, s 12 výhrami zo 14 zápasov a s 5-bodovým náskokom, o tom pred sezónou nemohol snívať ani najväčší optimista. Je to paráda byť fanúšikom Arsenalu v poslednej dobe. Tím je extrémne mladý a vynikajúco poskladaný (Jesus nedal 10+ zápasov gól a nijako to nenarušilo našu formu), hráme pekný, dominantný futbal a hlavne - s každým ďalším získaným bodom nepriamoúmerne klesá počet ownyho komentárov smerom k Arsenalu. What a time to be alive.

Snáď nám to vydrží aj po MS, ale potrebovali by sme priviesť aspoň 2 posily cez zimu, lebo šírka kádru City sa časom ukáže.

Reagovat
wesleyborland

Šírka kádru CIty a nás je stejná, problém je kvalita.

Ramsdalle - Ederson

White, Saliba, Gabriel, Holding - Dias, Laporte, Akanji, Stones

Tomyasu, Tierney, Cedric, Zinchenko - Walker, Cancelo, Aké, Goméz

Partey, Elneny - Rodri, Phillips

Ode, Xhaka, Lokonga, ESR, Vieira - De Bruyne, Gundogan, Bernardo

Saka, Martinelli, Nelson - Foden, Mahrez, Grealish

Jesus, Nketiah - Haaland, Alvarez

Na množství dokonce vedeme, ale kvalitou už je to jinde.

Pokud se vrátí ESR tak očekávám jeho transformaci do Xhakovi/Odeho role než na Wide playera. Takže jednozančným cílem musí být v lednu Wide player do rotace k Sakovi a Martinellimu, proto Mudryk dává smysl, ale nemyslím si, že za někoho vyplázneme 60m.

Jako velký otazník vidím nad Lokongou, ktertý prostě nenaplňuje očekávání a doba hájení pomalu končí. On by měl hrát, nebo být aspoň jedna z prvních voleb z lavičky a to prostě není. Takže je možný, že se pustí a přijde někdo místo něj.

Reagovat
J0EL

keby len ownymu

Reagovat
Nikikrew

OT:

Caute, najde sa tu niekto kto by mi poradil spolahlivy wifi extender s funkciou Wi-fi Mesh do bytu (panelak) tak do 70e? Podla recenzii sa najviac kupuje od TP-linku. Kto byva v byte hodte svoje skusenosti

Reagovat
Remt

OT: Zkusím to ještě tady. Kdo je největší favorit na koupi LFC?

Reagovat
Remt

Jen abyste věděli, tak mě trochu sere, že mi nikdo neodpovídá

Reagovat
Busby babes

nic konkretniho jsem zatim nevidel, ale zatim to spis vypada na nejakou investicni skupinu. Ale kdo vi, zatim jen zjistuji zajem.

Reagovat
Remt

Jsem rád že někdo odpověděl a můžeme rozvést debatu. Četl jsem o nějakým Kataru (nepřeju si), případně nějaký Ind co vlastní nejbohatší kriketový tým v Indii a sám je osmý nejbohatší na světě, pak nějaký Amik co vlastní taky nějaký klub v USA a je asi dvanáctý nejbohatší na světě. Teď jsem zase četl že fsg to bude chtít prodat spíše tomu amikovi než Indovi.

Reagovat
Busby babes

ok, tak to vis vic. ja jsem videl jen to, co psal Athletic no. zas tolik se o vas nezajimam.

Reagovat
masly008

tak jste pokecali

Reagovat
Remt

To ne no ja cekal, ze o lfc bude vedet naprosto vse. Neco jak Owny o Arsenalu, ten by ti rek i to kdy se byl Kroenke naposled vyprazdnit, uchyl:-D

Reagovat
Busby babes

me te jen bylo lito, ze na tebe vsichni serou...

Reagovat
Remt

ale jako jo, toho si zas cenim

Reagovat
smazaný uživatel

před 27 minutami

Reagovat
avicii

Toto je asi tak všetko co som zachitil aj ja.. Ten Ind, Američan, čo bol CEO v Microsofte a ma klub tuším v NBA.. O Katarcanoch som nepočul.. FSG to ale chce dat do rúk niekoho schopneho

Reagovat
Luc-Luc

ja si neumim predstavit, ze by to nekdo za tu cenu vzal...to uz by bylo levnejsi si koupit tym ve srackach jako Newcastle a nasypat do toho polovinu ceny LFC a do par let je vysledek podobnej, mozna i driv jak vidno na Newcastlu, kterej poskladal hodne rychle dost silnej tym...jestli to nekdo koupi, tak mozna ten Ind nebo nekdo z Blizkyho Vychodu, kdo uplne na miliardu sem, miliardu tam nehledi

Reagovat
Remt

Tak ale není to jen o týmu a výkonnosti, s LFC si kupujes proste neco vic

Reagovat
Luc-Luc

ja vim, ja mit penize, jak ten Ind,tak hned kupuju a investuju dalsi miliardy do kadru hned v zime

Reagovat
Remt

Taky si říkám že mít tyto peníze tak je to to první co udělám to by byla jinačí jízda

Reagovat
frezi

Ind Mukesh Ambani. Vlastní v Indii nejaký cricketový tím. Ôsmy najbohatší človek na svete a vraj ma po ruke 80 miliárd v librách

Reagovat
Remt

Řekněme že to není úplný švorcák Ale tak mít prachy a chtít je investovat jsou dvě různé věci.

Reagovat
Busby babes

Chtel jsem psat, jak tyhle zapasy zatim neumime urvat a ono tohle... Garnacho skvele, jak pokracoval v nabehu.

Celkove zapas od nas herne docela bida, halvne druha pule. v prvni jsme si aspon dokazali vytvorit sance (a meli zapas rozhodnout no), pak nas podrzel DDG, tam mohl/mel Fulham vytezit vic nez jeden gol.

ale teda nevim, jestli meli vic sanci nez my i v tom druhem polocase. taky jsme tam zazdili slusne veci... No nic, 3 body zlaty, ted doufam, ze se na MS nikdo nezrani, pres pauzu potrenujem a uvidime co v lednu no. Chtelo by to posilit, ale co tak ctu, tak nebudou na posily nejak penize.

Reagovat
Busby babes

Fulham (1.86) 1-2 (2.92) Man Utd

prej stesti... tak jo no. spis smula, ze jsme ten zapas nerozhodli v prvnim polocase a Fulham mel porad o co hrat no. tohle nas trapi dlouhodobe. City tohle umi paradne, my porad ne a uz jsme diky tomu ztratili hodne zapasu.

Reagovat
mimi_united

Garnacho schová Rasha aj Sancha do vačku

Reagovat
Swarley

Klasicky zapas, vytvorime si dost sanci ten zapas rozhodnout uz do polocasu, pak totalni kravinou nechame soupere vyrovnat a hrajeme hovno... Jen dnes to teda zachranil Garnacho, ale jinak klasika... Hrot je proste nutnost... Ne ze by hral Martial spatne, ale on se zase brzo zrani...

Reagovat
Busby babes

to stridani Martiala nas dost oslabilo no, ale hral po tom zraneni dost, asi to jeste neni na cele zapasy, kdyz jdou takhle rychle za sebou.

Nastesti nejede na MS.

Reagovat
mimi_united

Lautaro TOP cieľ, nech stojí koľko chce.

Reagovat
j_mrazik

Tohle kolo dopadlo asi nejlíp, jak mohlo.

Reagovat
tweek

to teda nedpadlo. Dokonalé by bylo, kdyby ty goly v poslednich minutach Slepic a Ucek nevysly.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manchestersky Krocan

Hrot a RB sú na ďalšie prestupaky priority, zvyšok už nejak doplniť na základe odchodov, hlavne teda na hrot nejakú top kvalitu typu RvP

Reagovat
Busby babes

Ronaldo se sel vyplakat k Morganovi. To jsem zvedavej...

Reagovat
mithro

uz to je vonku, prisiel som sa mu sem vysmiat. tak nech sa mu dari v arabii. alebo kde si ho zoberu

Reagovat
Busby babes

jj, kokot. uz aby byl pryc.

Reagovat
Busby babes

toje komedie. cele leto se snazi odejit a ted breci, ze ho z klubu vyhani.

Reagovat
mithro

ono to bude asi nejaka narcisisticka porucha a uz to nezvlada, hlavne preto, ze na ihrisku hra tak level Manucho.

Reagovat
nani92

Ronaldo čakal som hocičo po jeho príchode, ale ze sa mi tak znechutí fakt nie, zrúda

Reagovat
smazaný uživatel

To je picus..

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo on Rooney: "I don't know why he criticizes me so much...probably because he's finished his career and I'm still playing at the top level.

on je neuveritelny, mentalny mrzak

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo on Wayne Rooney: "I’m not going to say that I’m looking better than him. Which is true…" [@PiersUncensored]

Reagovat
EL Gringo

Týmto si kazí len svoju povesť

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

at uz je sasek pryc

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Jeho ego ho jednou zničí

Reagovat
cr7sux

Už ničí

Reagovat
Busby babes

to, co ho na ten vrchol dostalo a drzelo tak dlouho, ho ted nici no.

Reagovat
Hlahart

Jemu se ale asi fakt hodně zhoršilo mentální zdraví po tom, co měl trpět depresemi... šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko proti tomu niečo namietať.

Reagovat
SunFells

Wow, to je ještě smutnější konec než jsem se obával.

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo on Ten Hag: "I don’t have respect for him because he doesn’t show respect for me. If you don’t have respect for me, I’m never gonna have respect for you." [@PiersUncensored]

to je ubrecena pica

Reagovat
chicuita

Profesional prece No sem zvedav jak se k tomu postavi klub. Jakoze celkem se divim, ze ma tohle na zaver kariery zapotrebi, ale asi to proste mentalne uz nezvlada

Reagovat
Busby babes

fakt doufam, ze zitra odpoledne uz nebude hracem United. po tomhle se do kabiny ani nemuze vratit.

Reagovat
chicuita

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Mně to teď přijde hrozná škoda ho nějak vyplácet ze smlouvy po tom, co si tohle dovolí...

Reagovat
iamek

Ještě, že ETH není taková poseroutka jako Ole, co se týče Ronalda. Ukázal mu kdo je na OT teď šéf a on to proste neunesl. Ideálně zítra zpráva, že dostal padáka a nazdar.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Zvládal to s ním celkom v pohode, ale tá kapitanska páska v poslednom zápase

Reagovat
r.mrazik

hah...picus odzacatku

a stejne se ho nekteri blazni budou dal zastavat

Reagovat
Wazza228

Respekt = Hrát ho každej zápas celých 90 minut, i když hraje hovno, a říct všem spoluhráčům, ať nahrávají před bránu jenom jemu.

Reagovat
Hlahart

Ronaldo was told on Thursday that he would not be in the starting XI against Fulham but he would have been in the squad. He told the club he was ill. No one at United has ever disrespected Ronaldo - even after he asked to leave & after he refused to come on as a sub v Spurs

kokot

Reagovat
fellaininho

Už aby to vydali, zatím to vypadá jako hit roku Paradoxně hrajeme lépe bez něho. Byl jsem na Tiraspolu a on tam byl fakt o ničem.

Reagovat
fellaininho

Cristiano Ronaldo wants to focus on the World Cup, and “win it for Portugal”, and then come back and resolve things with United, one way or another [@PiersUncensored]

Takže konec Portugalska ve skupině a pak ho ještě nikdo nebude chtít

Reagovat
Busby babes

to vyresime za nej

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Arsenalu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to zabere.

Reagovat
J0EL

Sa neposer zase

Reagovat
Busby babes

ale majstrstyk od Ronalda. tyden pres zacatkem MS prinest do kabiny tohle, protoze Bruno tohle asi neprejde jen tak. dve hlavni hvezdy tymu, co spolu nemluvi. well player

Reagovat
cr7sux

snad bude na wc sedet

Reagovat
Infernoqt

Ty na hajzlu normálně stojíš?

Reagovat
Taiger

didn't hit

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

Ty močíš v sedě

Reagovat
Svatej

Jak jses jednou ve vztahu a zestarnes, nejak se to přirozene překlene a zacnes to delat dobrovolně

Reagovat
VasAFC

No a ne? Vsak to je komfort jak sviň. Navic pokud máš 190+ odpadne míření

Reagovat
J0EL

A stale si mozes so sebou zobrat telefon

Reagovat
Neon

pokud k tomu máš 30+, tak je to i při 190+ v klidu

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Neon

Reagovat
iamek

Já jsem neskutečné rád, že tohle řekl. Po tomhle se už nemůže vrátit = posílení týmu a navíc ukázal zase co je zač. Neunesl jak si ho ETH mazal na chleba.

Reagovat
Taiger

"dvě hvězdy týmu, co spolu nemluví"

zdroj: trust me bro

Reagovat
Busby babes

Bruno se uz po tech jeho poslednich uletech vyjadroval hooodne diplomaticky. Do kabiny nevidim, to je jasne snad kazdymu, krome tebe, ale Bruno a ronaldo nikdy nevypadali jako nejlepsi kamosi. Navic je Bruno ted defakto kapitan tymu.

Myslis, ze se mu bude libit, ze Ronaldo ted na vsechny, vcetne spoluhracu a managera haze verejne spinu? O tom, ze ho kabina uz spis nesnasi se psalo po tom Tottenhamu. Tohle tomu rozhodne neprida.

Reagovat
Taiger

Do kabiny nevidim, to je jasne snad kazdymu, krome tebe, ale Bruno a ronaldo nikdy nevypadali jako nejlepsi kamosi.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wazza228

Takticky chtěl rozhodit spoluhráče z ostatních zemí. Jen si neuvědomil, že dva jedou i s ním.

Reagovat
Taiger

Další potvrzení faktu, že Messi > Ronaldo

Lepší na hřišti i mimo něj

Reagovat
Eichel

Toto je horšie než minuloročný Lukaku, nie?

Reagovat
avicii

Palec pre Fergasona ze Kristínku ukecal na návrat

Reagovat
Wazza228

Ronalda nikdo nechtěl/neměl na něj už v létě, tak jsem zvědav, kdo po něm půjde. Pokud teda neplánuje zůstat po MS v Kataru.

Reagovat
Nikikrew

Najhorsie je aj tak na tom ze take interviewu poskytne tomu dementovi.

Reagovat
supporter

Dve ubrecene kundicky

Reagovat
Mastný Chobot

asi jediný modetáror/reportér, ktorý si myslí, že Ronaldo>Messi, takže to bolo jasné. Zároveň to potvrdzuje Piersovu až magickú schopnosť mať na hocijakú vec vždy ten napiču názor.

Reagovat
Nikikrew

Attention whore co ti poviem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Na druhou stranu, kdyby to nebyl dement, tak by ti ostatní dementi rozhovor nedali...takže teď tu máme rozumy od dementa princezny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hlahart

Fakt mě teď přijde potupný ho pouštět a ještě ho vyplácet. Mělo se to udělat hned po tom jeho odchodu... Takhle nás prostě donutí mu ještě něco zaplatit kokotovi a ta pachuť po tomhle v kabině už stejně zůstane....

Reagovat
Hlahart

A prostě se bojím, co tohle udělá s mladými hráči, kteří ho mají za modlu (antony, garnacho,...)

Reagovat
J0EL

Presne pre to od nas odisiel Auba. ETH Ronalda po tom odmietnuti striedat este rehabilitoval. Mal ho rovno niekam poslat.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
LaVolpe

A dal mu ještě kapitánskou pásku.

Reagovat
Nizzie

Však to je ale úplně oka. Měli by si ho nechat na jaro ještě, vystřílí jim určitě LM a tím jim do kasy nasype nějaké drobáky.

Reagovat
SunFells

A pak za něj ještě něco nabídne Chelsea

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Tomanatura

Ja bych se toho nebal. V AC tehdy taky zametali s Rivaldem/Ronaldem a zadny pokles vykonnosti möadych se nekonal. Stejne v Barce po odchodu Ronaldinha(jiny pripad) se z toho taky nepolozili. I koneckoncu odchod Messiho z Barcelony byl uplne zly a ti mladi jsou furt namotivovani na uspechy.

Reagovat
Salfovic

Jak už tu někdo psal, pokud se ManU nedostane do LM, tak bych natruc aktivoval opci na další sezonu

Reagovat
Hlahart

The thing is, a lot of (not all) the things Ronaldo identified last season (facilities, poor decisions, things need destroying etc) are now being addressed by Murtough and Ten Hag. The problem for Ronaldo is he was one of the poor decisions but he doesn’t realise it.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele