Premier League - souhrn 23. kola: Liverpool přišel o část z náskoku

03.02., 15:32, aktualizováno 05.02., 22:57
Komentáře a souhrny
Phil Foden (© AFP)

Arsenal ve šlágru kola porazila doma Liverpool a dotáhl se na první místo na rozdíl dvou bodů. Stejně je na tom Manchester City, v jeho dresu zářil Phil Foden.

Brentford FC - Manchester City 1:3

05.02.2024 21:00

Góly: 21. Neal Maupay - 45+3. Phil Foden, 53. Phil Foden, 70. Phil Foden

Fotbalisté Brentfordu nenavázali na předchozí dvě vítězná střetnutí s Manchesterem City a v dohrávce 23. kola anglické nejvyšší soutěže prohráli 1:3. Dlouho je držel ve hře Mark Flekken, jenž se už v úvodním dějství prezentoval kromě devíti zákroků také asistencí, kterou zaznamenal jako první brankář v ligovém ročníku. Pak však začal úřadovat Phil Foden. Ten těsně před odchodem do kabin vyrovnal a už v 70. minutě měl na svém kontě hattrick, čímž dokonale potvrdil fakt, že se mu ve vzájemných soubojích nadmíru daří. Citizens v dosavadních pěti střetnutích v Premier League dali sedm branek a pět z nich měl na svědomí Foden.

Citizens chtěli na hřišti Brentfordu navázat na skvělou formu, která je v posledních několika týdnech provázela. Svěřenci Pepa Guardioly totiž vyhráli osm soutěžních střetnutí po sobě, přičemž hořkost porážky poznali naposledy 6. prosince. Bees se naopak trápili, když z předchozích osmi ligových klání až sedmkrát padli. Navíc si museli dávat velký pozor i na uzdraveného Erlinga Haalanda.

Norský kanonýr na svou šanci nečekal dlouho a nebylo překvapením, že mu ji připravil Kevin De Bruyne. Přízemní centr ryšavého špílmachra se Haaland snažil z hranice malého vápna usměrnit do sítě, míči se ale do cesty postavil stoper Ethan Pinnock. Posléze to hned dvakrát zkoušel zpoza pokutového území druhý člen obávaného ofenzivního tandemu Julián Álvarez, nicméně jeho obstřely v obou případech zneškodnil Flekken. Nizozemský brankář dal svému dosavadnímu výkonu třešničku ve 21. minutě, kdy jeho výkop propadl až k Nealu Maupayovi a ten otevřel po samostatném úniku skóre. Ve zbytku první půle Včely vyrovnaly hru, jenže několik vteřin před odchodem do kabin hrubě chyboval Pinnock a Foden bez problémů srovnal.

Stále teprve 23letý Angličan potvrdil svou specializaci na Včely v 53. minutě, kdy po jemném centru De Bruyneho hlavou procedil balon za Flekkena. Nezlomní Londýňané se pak sympaticky hnali za vyrovnáním, v cestě za ním jim ale kromě Edersona stáli i obětaví obránci, když například velkou šanci Christiana Nörgaarda zablokoval Rúben Dias. Vzadu je však dál zlobil Foden, jenž v 70. minutě prošel středem defenzivy a zkompletoval hattrick.

Citizens tak zareagovali na ztrátu Liverpoolu a získali tři body. Oba celky sehrají další ligový zápas 10. února. Manchester City změří síly s Evertonem, Bees zavítají na hřiště Wolves.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 3:1

04.02.2024 17:30

Góly: 14. Bukayo Saka, 67. Gabriel Martinelli, 90+2. Leandro Trossard - 45+3. Gabriel Magalhães (vl.)

Hráči Arsenalu zvítězili ve 23. kole Premier League nad Liverpoolem 3:1. Kanonýři i díky gólu ze 14. minuty po celý první poločas dominovali. Hosté se však před pauzou dočkali šťastného vyrovnání, když si po nedorozumění celé domácí obrany srazil rukou míč do vlastní sítě Gabriel. Nevídaného kiksu se ale po změně stran dopustil i Virgil van Dijk ve spolupráci s Alissonem, z čehož vytěžil vítěznou branku Gabriel Martinelli. Reds tak přišli o pohodlný náskok na čele soutěže, Londýňané se jim totiž přiblížili na pouhé dva body.

Liverpool se sice už přes měsíc potýkal s absencí Mohameda Salaha, jeho vítězným tažením to však nikterak neotřáslo. Hvězdného Egypťana střídavě zastupovali jiní spoluhráči, a když Darwin Núňez proti Chelsea čtyřikrát trefil brankovou konstrukci, stal se hvězdou zápasu mladík Conor Bradley. Toho na pravém beku proti Arsenalu, který naposledy s obtížemi zdolal Nottingham, nahradil Trent Alexander-Arnold, jenž zářil v obou vzájemných kláních této sezony.

Anglický krajní obránce v 11. minutě zaspal při náběhu Martinelliho, který poslal do šestnáctky načechraný míč přímo na hlavu Bukaya Saky, jenž z nadějné pozice trestuhodně minul. Nejlepší střelec Arsenalu si napravil reputaci před čtvrthodinou hry, kdy uklidil odražený balon do odkryté sítě. Klidnou pasáž proložil ve 38. minutě přízemní ranou z dálky Gabriel, jeho krajan Alisson však předvedl jen rutinní zákrok. V nastaveném čase se brazilský obránce dostal vinou zbytečně váhajícího kolegy Williama Saliby do nešťastné situace, v níž si nástřel Luise Díaze srazil rukou do vlastní sítě.

Gabriel mohl minelu odčinit po změně stran, precizní volný kop Martina Ödegaarda ale zakončil hlavou vedle pravé tyče. Nepřesvědčivý výkon Liverpoolu stvrdil po hodině hry van Dijk, jenž překážel při zákroku Alissona na hranici vápna, a umožnil tak Martinellimu snadný gólový zápis. Tutovou příležitost měl v 84. minutě střídající Jakub Kiwior, z osamocené pozice v šestnáctce ovšem namířil jen do náruče Alissona. Na posledních několik minut se na hřišti objevil téměř po roční pauze uzdravený Thiago. Reds poté dohrávali duel v oslabení, když po druhém žlutém kartonku opustil trávník Ibrahima Konaté. Rozklad výběru Jürgena Kloppa završil v nastavení Leandro Trossard tečovanou ranou mezi nohy gólmana.

V posledních týdnech nepřesvědčivý Arsenal se tak vybičoval ke skalpu jednoho z největších konkurentů v boji o titul. V příštím kole se představí 11. února na půdě West Hamu, Liverpool o den dříve přivítá Burnley.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 3:0

04.02.2024 15:00

Góly: 23. Rasmus Højlund, 49. Alejandro Garnacho, 84. Alejandro Garnacho

Manchester United porazil ve 23. kole West Ham 3:0. Zápas, jemuž předcházela vzpomínková ceremonie na bývalé hráče Red Devils, kteří zahynuli při leteckém neštěstí před 66 roky, rozhodl vítěznou trefou Rasmus Höjlund, na něhož po změně stran navázal dvougólový Alejandro Garnacho. Dánský útočník si tak nadělil příjemný dárek ke svým 21. narozeninám, když se navíc stal nejmladším hráčem, jenž se v dresu týmu z Manchesteru prosadil ve čtyřech ligových utkáních po sobě. Za Londýňany odehráli 72 minut Vladimír Coufal a Tomáš Souček, který byl dvakrát blízko vstřelenému gólu.

"Rudí ďáblové" zvládli bláznivé utkání ve Wolverhamptonu, jejich kouč Erik ten Hag měl ale ke spokojenosti daleko. Jeho svěřenci totiž během zápasu prohospodařili dvougólový náskok a zachránit je musel v sedmé minutě nastavení mladík Kobbie Mainoo. V ideálním rozpoložení se nenacházel ani jejich soupeř, jenž třikrát po sobě remizoval s hůře postavenými celky v tabulce.

První obrovskou šanci si vytvořili hosté, když po rohu hlavičkoval Souček. Tečovaný pokus českého záložníka ale zlikvidoval André Onana. V 15. minutě se musel činit i Alphonse Areola, který vyrazil nad břevno dalekonosnou střelu Bruna Fernandese. West Ham poté znovu zahrozil ranou z kopačky Součka, jeho dobře mířené zakončení po přesném centru Coufala ale tečoval vedle brány Harry Maguire.

Skóre tak otevřel na druhé straně Höjlund. Dánský forvard obdržel pas na osu hřiště a po krátkém driblingu poslal míč nechytatelně k levé tyči. Höjlund mohl svému celku před odchodem do šaten zařídit dvoubrankové vedení, z úhlu ale nezamířil přesně.

Do druhé půle se postavil mezi tři tyče Londýňanů Lukasz Fabiaňski, který už ve 49. minutě vytahoval balon ze své sítě. Poté, co domácí přežili zahozenou šanci Emersona, vyrazil na zteč Garnacho, jehož pokusu pomohl za záda zkušeného Poláka zásah bránícího Nayefe Aguerda.

West Ham mohl snížit v 69. minutě, kdy Jarrod Bowen běžel vstříc Onanovi, v momentě zakončení pod něj ovšem padl skluzující Diogo Dalot, jenž čistým způsobem uhasil nebezpečí. S blížícím se závěrem duelu Kladiváři zvyšovali své útočné snahy, které otevíraly okénka v jejich defenzivě. Toho využil z brejku Garnacho, jenž po skvělé práci Scotta McTominaye umístil svoji střelu přesně na zadní tyč.

Manchester tedy dotáhl utkání do zdárného konce a přeskočil svého soka v tabulce. Příštím soupeřem Rudých ďáblů bude 11. února Aston Villa, zatímco West Ham ve stejný den přivítá v městském derby Arsenal.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers 2:4

04.02.2024 15:00

Góly: 19. Cole Palmer, 86. Thiago Silva - 22. Matheus Cunha, 43. Axel Disasi (vl.), 63. Matheus Cunha, 82. Matheus Cunha (pen.)

Wolves zdolali ve 23. kole Premier League 4:2 Chelsea, kterou v tabulce vystřídali na 10. příčce. Z atraktivního úvodu vytěžil první branku domácí Cole Palmer, o tři minuty později však i s přispěním teče Thiaga Silvy srovnal Matheus Cunha. Krátce před pauzou si The Blues vybrali další smolnou chvíli, když si do vlastní sítě srazil balon Axel Disasi. Po změně stran pak Cunha dvěma zásahy zkompletoval hattrick, a The Wanderers tak na Stamford Bridge zvítězili poprvé od roku 1979.

Ani nevídaný comeback Vlků, kteří v nastaveném čase čtvrtečního duelu s Manchesterem United smazali původně dvoubrankové manko, jim nakonec k bodovému zisku nestačil. O poznání jasnější prohru za sebou měli domácí, kteří byli na hřišti Liverpoolu od úvodu horším týmem a předešlou sérii tří ligových výher utnuli čtyřgólovým debaklem.

Divoký úvod přinesl několik zajímavých situací před oběma bránami. V dresu Wolves nejprve Cunha prověřil přízemní střelou pozornost Djordjeho Petroviče, na druhé straně si zase šikovně obhodil gólmana Christopher Nkunku. Francouzský útočník však už nestačil zasunout míč do odkryté sítě. Skóre se tak měnilo až v 19. minutě, kdy skvělý průnikový pas Moisése Caiceda uklidil ke vzdálenější tyči Palmer.

Vedení ale domácím vydrželo jen krátce, neboť s bleskovou odpovědí přispěchal Cunha. Brazilcův pokus tečoval nešťastně do protipohybu vlastního brankáře Silva. Podobná situace se opakovala i v závěru poločasu. Zakončení Rayana Aït-Nouriho smolně zblokoval Disasi mimo dosah Petroviče.

Krátce po změně stran sklepl Ben Chilwell Palmerův centr na úplně volného Raheema Sterlinga, anglický reprezentant ovšem z ideální pozice trestuhodně minul. V 56. minutě mohl navýšit vedení Vlků Pablo Sarabia, z přímého kopu ale rozvlnil pouze boční síť.

The Blues po hodině hry přece jen potřetí inkasovali poté, co zpětnou přihrávku Pedra Neta napálil Cunha do horní poloviny brány. Hrdina The Wanderers zasadil Londýňanům i poslední ránu, když zkompletoval hattrick proměněnou penaltou. V 86. minutě alespoň kosmeticky upravil výsledek hlavičkující Silva.

Chelsea se tedy po nárazu v Liverpoolu nevzpamatovala a opět přenechala soupeři všechny body. Další měření sil ji čeká 12. února na hřišti Crystal Palace, Wolves o dva dny dříve přivítají Brentford.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Nottingham Forest 1:1

04.02.2024 15:00

Góly: 5. Justin Kluivert - 45. Callum Hudson-Odoi

Bournemouth neudržel vedení a ve 23. kole Premier League remizoval s Nottinghamem 1:1. V úvodu zápasu to vypadalo, že Třešně dají vzpomenout na výkony z přelomu listopadu a prosince, kdy vyhrály šest ze sedmi ligových duelů. Už v páté minutě se totiž trefil Justin Kluivert, avšak těsně před koncem velmi atraktivní první půle srovnal Callum Hudson-Odoi. Po změně stran tempo hry opadlo a týmy bez výraznějších šancí dokráčely k dělbě bodů. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího Philipa Billinga.

Cesta svěřenců Andoniho Iraoly tabulkou směrem vzhůru se od začátku roku 2024 zpomalila a výsledkem byly tři po sobě jdoucí ztráty. Nutno dodat, že Třešně ve zmíněných utkáních narazily postupně na Tottenham, Liverpool a naposledy na West Ham. Nyní je tak po delší době čekal soupeř ze spodku pelotonu, přičemž i Nottingham měl v zádech sérii nepovedených výsledků.

A své odhodlání vrátit se na vlnu dobrých výsledků prokázal Bournemouth už v páté minutě, kdy si na bližší tyči vyskočil na roh Luis Sinisterra, jenž hlavou nasměroval míč k zadní tyči, nakonec ho však na brankové čáře ještě tečoval Kluivert. Moc nechybělo a v 11. minutě bylo srovnáno, když při střele z hranice vápna podklouzl Taiwo Awoniyi, a balon tak nepříjemně poskakoval k pravé tyči, tam ho ale zkrotil Neto.

Po necelé půlhodině hry se po přímém kopu v malém vápně nejlépe zorientoval Ryan Yates, avšak s jeho nenápadnou ranou si gólman poradil. Vyrovnání se tak hosté dočkali až na konci řádné hrací doby úvodního dějství, kdy mezi obránci zpoza vápna vypálil ke vzdálenější tyči Hudson-Odoi.

I v úvodu druhé půle mohl vedení naklopit zpět na stranu Třešní Kluivert, tentokrát však jeho přímý kop ze slibné pozice srazila zeď. Nizozemský útočník ovšem často i pod hrozbou žluté karty argumentoval na rozhodčí, a trenér se ho tak rozhodl stáhnout ze zápasu.

Možná i proto atraktivita duelu výrazně poklesla, a další nebezpečí tak přišlo až v 73. minutě, kdy musel kroutící se roh vytěsnit hostující gólman Matz Sels. Naděje vzplála hostům v 83. minutě, kdy viděl za nebezpečné přišlápnutí paty Hudsona-Odoie červenou kartu Billing. I přesto ale utkání další šanci nenabídlo.

Bournemouthu se tedy ani nyní nepodařilo najet na prosincovou vlnu úspěchů a podruhé za sebou remizoval. Jeho příštím soupeřem bude 10. února Fulham, zatímco Nottingham ve stejný den přivítá Newcastle.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Aston Villa 0:5

03.02.2024 18:30

Góly: 12. John McGinn, 16. Ollie Watkins, 20. Leon Bailey, 30. Youri Tielemans, 47. Álex Moreno

Fotbalisté Aston Villy porazili ve 23. kole Premier League Sheffield 5:0. Domácí přišli o naději na zisk bodů během první půlhodiny, v níž Villans našli hned čtyři úspěšné střelce. Tato kanonáda stačila mnoha frustrovaným příznivcům Blades, kteří se po trefě Youriho Tielemanse ve 30. minutě odebrali ze stadionu. Po zaváhání Spurs tak hosté poskočili na čtvrtou příčku a v neúplné tabulce se minimálně do neděle bodově dotáhli na Manchester City a Arsenal.

Aston Villa před několika dny hájila proti Newcastlu domácí ligovou neporazitelnost, Straky pro to ovšem neměly pochopení a díky dvěma gólům Fabiana Schära odjely z Birminghamu s výhrou v kapse. Sheffield zapisoval úspěchy rovněž hlavně na svém stadionu, kde získal 80 procent bodů. Pohříchu to však v jeho případě znamenalo jen osm z celkových 10, kvůli čemuž uzavíral tabulku nejvyšší soutěže.

Zápas otevřela obrovská příležitost nováčka mezi anglickou elitou. Ben Brereton si při náběhu za obranu poradil s ofsajdovou pastí a postupoval nerušeně na Emiliana Martíneze. Střelu zpoza malého vápna ale stačil argentinský gólman před brankovou čárou zkrotit. Aston Villa na tuto šanci odpověděla vedoucím gólem. Douglas Luiz vyslal přesnou průnikovou přihrávku na Ollieho Watkinse, jehož lob přes vyběhnuvšího brankáře doklepl do prázdné sítě John McGinn. Chvíli nato už Watkins další Brazilcovou nabídkou nepohrdl, když pohotovou ranou poslal Villans do dvoubrankového vedení. Anglický reprezentant pro hosty vydařenou pasáž hry vyšperkoval přesným pasem na Leona Baileyho, který po zasekávačce a křižné ráně do šibenice zvýšil na rozdíl třídy. Hrůzostrašný poločas Sheffieldu ještě podtrhl čtvrtým zásahem Tielemans.

Prakticky ihned po výměně stran kapitulovala defenziva Žiletek popáté. Domácí po sérii soubojů jen odevzdali míč Watkinsovi, jehož nadýchaný centr uklidil z voleje do sítě Álex Moreno. Po této brance bylo zřejmé, že se svěřenci Unaie Emeryho za gólovým rekordem příliš neženou. Zápas dohrávali v klidu s míčem na kopačkách, aniž by Sheffield pouštěli do jakýchkoliv příležitostí. Sami mohli přidat další zásah v 72. minutě po projektilu, který na zadní tyč vypálil Moussa Diaby. Tentokrát byl však Wesley Foderingham připravený. Hráči v červenobílých dresech se nakonec nedočkali ani čestného úspěchu, jelikož gól Viniho Souzy neplatil kvůli ofsajdu.

Pokles formy Villans se tak na Bramall Lane nepotvrdil a celek z Birminghamu získal všechny body. V příštím kole přivítá 11. února Manchester United, Sheffield se o den dříve představí v Lutonu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Luton Town 4:4

03.02.2024 16:00

Góly: 7. Sean Longstaff, 23. Sean Longstaff, 67. Kieran Trippier, 73. Harvey Barnes - 21. Gabriel Osho, 40. Ross Barkley, 59. Carlton Morris (pen.), 62. Elijah Adebayo

Newcastle na svém hřišti remizoval ve 23. kole Premier League s Lutonem 4:4. Navzdory vysokému počtu gólů se na střelecké listině objevili fotbalisté pouze jedné národnosti, a to anglické. Jediným hráčem, který se radoval z alespoň dvou branek, byl domácí Sean Longstaff, jenž oba své zásahy stihl už v úvodním dějství. Kloboučníci však na jeho trefy dokázali ještě do přestávky odpovědět a po změně stran se sami dostali do nečekaného vedení. "Straky" se ovšem se třetí domácí porážkou v řadě odmítly smířit a zásluhou Harveyho Barnese v 73. minutě stanovily výsledné skóre. Mladý křídelník se na trávníku objevil poprvé od září.

Oba celky prožily v týdnu fantastické zápasy. Newcastle se stal prvním týmem v letošní sezoně, který dokázal porazit Aston Villu na její půdě, Luton pak doma překvapivě rozstřílel Brighton 4:0 a v tabulce se posunul mimo sestupové pásmo. Na "Straky" měl nováček soutěže dobré vzpomínky, jelikož je dokázal v prvním vzájemném měření sil v tomto ročníku porazit 1:0. Svěřencům Eddieho Howea navíc nehrálo do karet ani zranění klíčového útočníka Alexandera Isaka.

Švédského snajpra však v úvodu střetnutí parádně zastoupil Longstaff. Ten si naběhl do volného prostoru na centr ideálních parametrů z dílny Kierana Trippiera a zkušeně jej uklidil za záda Thomase Kaminského. Ve 21. minutě využili Kloboučníci své největší zbraně, a to standardní situace. Z nacvičeného signálu těžil Gabriel Osho, který si naběhl na prodloužený míč z hlavy Carltona Morrise a odrazem od břevna jej dopravil na místo určení.

Vzápětí rozkmital své rychlé nohy Antony Gordon, utekl po levé straně Oshovi a vypálil na Kaminskiho. Belgický strážce klece vyrazil balon pouze před sebe, tam byl připravený nikým nehlídaný Longstaff a pohotovou dorážkou rozvlnil síť. Krátce před odchodem do šaten se podobná situace odehrála také na druhé straně. Martin Dúbravka neudržel míč v rukavicích a za jeho záda jej pak pohodlně doklepl Ross Barkley.

Po změně stran nestihl zachytit Dan Burn nejrychlejšího hráče Premier League Chiedozieho Ogbeneho a v pokutovém území jej stáhl k zemi. Po intervenci s videem ukázal hlavní sudí po právu na bílý puntík a Morris penaltu s klidem proměnil. Gólový uragán Lutonu pokračoval vzápětí, když zdařilý kombinační protiútok úspěšně zakončil Elijah Adebayo.

V 67. minutě vykřesal naději pro "Straky" Trippier, jenž šikovně usměrnil pobídku z kopačky Bruna Guimarãese za záda bezmocného Kaminského. O chvíli později ukázal své defenzivní schopnosti Lewis Miley, který obral o míč nerozhodného Barkleyho, posunul jej na Barnese, a ten skrytou střelou z hranice vápna vyrovnal.

Luton tak potvrdil dobrou formu i na hřišti Newcastlu, kde nakonec získal cenný bod. Obě mužstva sehrají další ligový duel 10. února. "Straky" změří síly s Nottinghamem, The Hatters vyzvou doma Sheffield United.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 4:1

03.02.2024 16:00

Góly: 3. Lewis Dunk, 33. Jack Hinshelwood, 34. Facundo Buonanotte, 84. João Pedro - 71. Jean-Philippe Mateta

Brighton hodil za hlavu výbuch ze hřiště jednoho z nováčků soutěže a ve 23. kole Premier League porazil Crystal Palace 4:1. Pod jasné vítězství se střelecky podepsali i hráči z defenzivních řad, když nejprve rychle otevřel skóre stoper Lewis Dunk a po další půlhodině zvyšoval Jack Hinshelwood, který nastupuje jako pravý křídelní bek. Racci se navíc bleskově po zásahu svého odchovance prosadili ještě jednou a pohodlné poločasové vedení o tři branky bez problémů dotáhli do vítězného konce.

Brighton zažil v předešlém kole nevídaný kolaps, když schytal na hřišti Lutonu čtyři góly. Spravit si reputaci chtěl tým z pobřežního města proti Crystal Palace, jež si z jeho stadionu v posledních čtyřech případech odvezlo hned třikrát alespoň bod. Londýňané si v minulém klání poradili s posledním Sheffieldem, který gólem a dvěma asistencemi odrovnal Michael Olise.

Domácí již ve druhé minutě proměnili úvodní rohový kop ve vedoucí trefu. Na centr Pascala Grosse si nejvýše naskočil Dunk a balon nasměroval neomylně za hostujícího gólmana Deana Hendersona. Šanci na zvýšení náskoku měl po 20 minutách Facundo Buonanotte, který si ve vápně našel centrovaný míč a hlavou zakončil nebezpečně doprostřed brány. Henderson byl však tentokrát připravený a změnu skóre nepřipustil.

Brighton v zápase dominoval, což nejlépe prokázal ve 33. a 34. minutě, kdy bleskově přidal další dva góly. Nejprve se přesným hlavičkovým zakončením prosadil Hinshelwood, třetí zásah pak přidal po další Grossově asistenci Buonanotte.

Druhá půle odstartovala ve velmi vlažném tempu, jelikož svěřenci Roberta de Zerbiho díky vypracovanému náskoku neměli příliš důvodů k podnikání většího množství útočných výpadů. Racci i přes nižší aktivitu na soupeřově polovině hru převážně kontrolovali a fotbalisté Crystal Palace se dlouho nedostávali do nadějných příležitostí. To se změnilo v 71. minutě, kdy se po centru Joachima Andersena prosadil přesně umístěnou hlavičkou Jean-Philippe Mateta. Kompletní podobu výsledku dal v závěru čtvrtým gólem domácích João Pedro.

Brighton zvítězil a připsal si do tabulky tři body. Další zápas jej čeká 10. února s Tottenhamem, Crystal Palace o dva dny později vyzve Chelsea.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Fulham FC 2:2

03.02.2024 16:00

Góly: 71. David Datro Fofana, 90+1. David Datro Fofana - 17. João Palhinha, 21. Rodrigo Muniz

Burnley na svém stadionu remizovalo ve 23. kole Premier League s Fulhamem 2:2. Hosté se prvního vítězného vzájemného střetnutí od srpna 2018 nedočkali navzdory tomu, že už ve 21. minutě vedli o dva góly. Krátce po hodině hry totiž nastoupil na trávník David Datro Fofana a dvěma zásahy, přičemž ten vyrovnávací si schoval až do závěrečného nastavení, stanovil výsledné skóre. Kmenový hráč Chelsea, jenž podzimní část sezony strávil na neúspěšném hostování v Unionu Berlín, si tím otevřel střelecký účet v novém působišti.

Když Burnley na začátku prosince ve velkém stylu přerušilo čekání na domácí výhru, fanoušci věřili, že se blýská na lepší časy. Nic takového se však nekonalo, jelikož The Clarets od té doby naplno bodovali jen v jednom z osmi duelů. Jejich soupeřem byl před Štědrým dnem právě Fulham, který neuhlídal mladíka Wilsona Odoberta. Zopakování tohoto výsledku nahrával fakt, že Chalupáři venku padli pětkrát za sebou.

Do zápasu rozhodně lépe vstoupili svěřenci Vincenta Kompanyho a hned zkraje si vypracovali pár zajímavých příležitostí. První trefy se však dočkal trpělivý Fulham, který držel míč na kopačkách a udeřil z rohového kopu. Centr od praporku našel přesně Joaa Palhinhu, jenž hlavičkou za sebe překonal bezmocného Jamese Trafforda.

Po první trefě se The Clarets sesypali a za chvíli inkasovali znovu. Obranu prolomil pas na Rodriga Muňize a ten z první přeloboval mládežnického reprezentanta Anglie. V závěru poločasu protancoval obranou The Cottagers Odobert, jeho zakončení ovšem prosvištělo vedle zadní tyče.

V druhé půli k žádné výrazné změně nedošlo. Fulham byl i nadále lepším celkem, což chtěl umocnit bývalý hráč Chelsea nebo Arsenalu Willian, jenže jeho ránu zpoza vápna zvládl Trafford zlikvidovat. Po přihrávce Antoneeho Robinsona mohl zanedlouho skórovat Rodrigo Muňiz, avšak ten těsně minul.

V 71. minutě snížil skóre střídající Fofana, jenž byl na konci rychlého protiútoku a hlavou uklidil centr další nové tváře ve vínovém dresu Lorenze Assignona. Na druhé straně se debutu dočkal také další host z Chelsea, a to Armando Broja. V nastaveném čase pak znovu úřadoval Fofana, který domácím vystřelil alespoň bod.

Tým s nejhorší domácí bilancí z celé soutěže si tak před svými fanoušky připsal bod. V příštím kole se představí 10. února na půdě Liverpoolu, Fulham tentýž den přivítá Bournemouth.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:2

03.02.2024 13:30

Góly: 30. Jack Harrison, 90+4. Jarrad Branthwaite - 4. Richarlison, 41. Richarlison

Tottenhamu remizoval ve 23. kole Premier League s Evertonem 2:2. K úspěchu měli dlouho blíže hosté, kteří se v první půli hned dvakrát radovali z vedení zásluhou kanonýra Richarlisona, jenž tak v posledních sedmi ligových zápasech nastřílel obdivuhodných osm gólů. Karamelky, které na tříbodový úspěch čekají už šest duelů, ovšem našly v závěru utkání odpověď a dovedly střetnutí ke smírnému výsledku. Pátá domácí ligová remíza v řadě s Kohouty sice tým z Liverpoolu vynesla mimo sestupové pozice před Luton, ten měl však v neúplné tabulce dva zápasy k dobru.

Tottenhamu se prakticky vyprázdnila marodka a už s Mickym van de Venem i Jamesem Maddisonem v základní sestavě porazil před několika dny Brentford. Po vyhroceném malém londýnském derby čekal Spurs Everton, od něhož se nedala očekávat o nic menší bojovnost. Po remíze s Fulhamem se totiž propadl až do sestupového pásma, z pohledu průměrného počtu faulů na utkání navíc patřil k těm nejaktivnějším.

Stejně, jako v posledním vzájemném střetnutí v prosinci, kapitulovala defenziva Evertonu již po pár minutách. Shodou okolností se prosadil opět Richarlison, který otevřel skóre i v duelu hraném v Londýně. Brazilský útočník tentokrát potřeboval jen čtyři minuty na to, aby po přesném pasu od Destinyho Udogieho vsítil devátou branku v ročníku.

Everton se vyrovnání dočkal přesně po půlhodině hry. Po závaru v pokutovém území se balon do sítě odrazil od Jacka Harrisona. Nerozhodný stav ovšem nevydržel ani do přestávky, jelikož se podruhé v zápase trefil krásnou ranou Richarlison. V nastavení se pak ještě při závaru po rohovém kopu předvedl Guglielmo Vicario a zabránil vyrovnání.

V 51. minutě se do zakončení z hranice šestnáctky opřel Pedro Porro, ale jeho pokus směřující do pravé poloviny brány bravurním zákrokem zneškodnil Jordan Pickford. Anglický brankář se zaskvěl i chvíli nato, když na roh vytěsnil prudkou ránu Maddisona. Tentýž hráč přenesl v 71. minutě hru na pravou stranu, čímž vyslal do šance Richarlisona. Brazilec chtěl zaútočit na hattrick, ale Pickford se potřetí v zápase překonat nenechal. Ve čtvrté minutě nastavení se po centru z volného přímého kopu probojoval k míči Jarred Branthwaite a hlavičkou z bezprostřední blízkosti přiřknul Blues alespoň bod.

Série remízových výsledků vzájemných duelů hraných v Goodison Parku tak byla prodloužena. Everton se v příštím kole představí 10. února na půdě Manchesteru City, Tottenham tentýž den přivítá Brighton.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
23
15
6
2
52 : 22
51
2
Manchester City
22
15
4
3
54 : 25
49
3
Arsenal FC
23
15
4
4
47 : 22
49
4
Aston Villa
23
14
4
5
49 : 30
46
5
Tottenham Hotspur
23
13
5
5
49 : 35
44
6
Manchester United
23
12
2
9
31 : 32
38
7
West Ham United
23
10
6
7
36 : 36
36
8
Brighton & Hove Albion
23
9
8
6
42 : 38
35
9
Newcastle United
23
10
3
10
48 : 37
33
10
Wolverhampton Wanderers
23
9
5
9
37 : 37
32
11
Chelsea FC
23
9
4
10
38 : 39
31
12
AFC Bournemouth
22
7
6
9
30 : 41
27
13
Fulham FC
23
7
5
11
30 : 38
26
14
Crystal Palace
23
6
6
11
26 : 40
24
15
Brentford FC
22
6
4
12
32 : 39
22
16
Nottingham Forest
23
5
6
12
28 : 41
21
17
Luton Town
22
5
5
12
32 : 42
20
18
Everton FC
23
8
5
10
26 : 30
19
19
Burnley FC
23
3
4
16
24 : 47
13
20
Sheffield United
23
2
4
17
19 : 59
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
SunFells

Vicario měl docela smraďocha.

Reagovat
jk

Everton vcelku nezaslouženě. Ale letos jsou doma dost nepříjemný, ten bod není špatný. Godfrey diver, ten měl bejt venku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Ty tvoje cryptopříspěvky dávají čím dál menší smysl.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

To sis ani nezasloužil, co?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Zaschrona

Everton (2.89) 2-2 (0.85) Tottenham

Reagovat
jk

To xG je pro nás docela ostuda. Ale z mojeho pohledu ten první gól neměl platit, druhej sme si dali sami. No šťastnej zápas to pro nás zde nebyl.

Reagovat
SunFells

Tvůj pohled nestojí za moc teda.

Reagovat
jk

Aspoň je to můj pohled a necopypastuju tu analýzy z twitteru.

Reagovat
SunFells

Bylo by lepší, kdyby ses k tomu vrátil, pokud tvá vlastní iniciativa vypadá takto

Reagovat
jk

Jestli tě moje iniciativy trigrujou je fakt jen tvůj problém, takzě fak of kluku

Reagovat
SunFells

Dezinformuješ jalová kvočno, to je celé.

Reagovat
jk

To, že s něčím nesouhlasíš nebo něco nechápeš ještě neznamená, že je to dezinformace.

Reagovat
SunFells

Podpořeno jen pohledem notorického idiota, který pod preview na sebe kvokne, že to moc nesledoval, dojemné.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

biased sunfell

Reagovat
Salfovic

Neměl.

Reagovat
jk

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Rohlíček

nezaslouženě

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Čenda

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svandik68

Everton byl po většinu zápasu lepší, remíza naprosto zasloužená.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pharrell

Prej nezaslouženě . Vždyť Spurs celý 2 pol. přehrávali a měli dokonce i více dobrých šancí než hosté Spurs .

Reagovat
Zdechlina

Hotsperm za barák a oni mně tak dojebou tiket škoda, rád bych viděl Everton ve druhé lize

Reagovat
SunFells

Dát tady dvojku a naříkat

Reagovat
Zdechlina

Tak já sázet neumím, ale ten kurz byl lákavý. jednou za čas něco dám a pak se vztekam

Reagovat
SunFells

Měl být proč lákavý

Reagovat
Pharrell

Mě to taky do**dali . A taky moc nenadávám na ně. Dal jsem je společně s Valencií ( ale ti vyhráli doma 2:1 ) . Tady Tottenham bránil vedení 2:1 a moc se ani nesnažil “pojistit” na 3:1 tak v nastavení v 94 min. přišel trest a srovnání na 2:2 no .

Reagovat
Swarley

To dostal za tu oslavu pohlavek? Dobra fotka

Reagovat
oli9

Luton . Škoda že nebrali 3 body ale i tak poslední zápasy od nich super

Reagovat
kissak

I takhle je to pro nás potupa před domácími fanoušky.

Reagovat
SunFells

Oj, ale aspoň měl možnost ho vidět takto zahrát za Live a kluk má zároveň nejlepší možné rozptýlení.

Reagovat
Salfovic

Zabili Bradleyho.

Reagovat
eder

Parchanti...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Golasso

S tímhle skillem by ho mohli nabarvit zepředu na bílo a natočit Happy Feet 3.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

takhle Luton v tech golech nedozenem...

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kissak

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Tottenham v této sezoně inkasoval osm branek po 90. minutě

Hrát bez nastavení, tak jsou určitě první.

Reagovat
O.Giroud

z toho tak polovica nič neznamenala, to už snáď aj viac bodov oni uhrali gólmi v nastavenom čase než prehrali

Reagovat
jk

Víc než polovina. Myslím, že o bodech rozhodovaly jen tři z těch branek.

Reagovat
kitas

Z Richarlisona sa nakoniec stane aj futbalista.

Reagovat
VTID94

Ollie Watkins is the FIRST player to score 10+ goals and provide 10+ assists in the Premier League this season:

- 11 goals

- 10 assists

Reagovat
Salfovic

Krize AV začala s Sheffieldem, tak by bylo fajn, kdyby s ním i skončila.

Reagovat
VTID94

Bolo by to fajn no. Aj keď si myslím že stačilo presne to čo konečne urobil Emery až dnes. Posadiť Diabyho a Baileyho dať do základu

Reagovat
Spikous

Škoda že je Diaby absolútne z formy . Bailey je momentálne náš najdôležitejší hráč v ofenzíve. Dúfam v skorý návrat Torresa.

Reagovat
MoonKnight

Úplně nevím, jestli krize. AV jede furt skvěle, nějaká ztráta holt přijde, přeci tu opravdu nikdo nečekal, že AV všechno vyhraje a pojede na 100 bodů...

Reagovat
Salfovic

To je jasný, ale zráty s Sheffieldem a s ManU, po dvobrankovém vedení v poločase, byly blbé.

Reagovat
Jordi Alba

Většinou koukám teda jenom sestřihy, ale Emery válec. Že bude Douglas až takhle válcovat PL jsem taky nečekal, ta představa, že by se s Aleixem udržel i on v Gironě... Tu LM bych vám strašně přál, jenom ne na úkor Tottenhamu.

Reagovat
VTID94

Toho sa bojim ze Douglasa dlho neudrzime. A ta LM by bola super no uvidime. Každopádne si užívam konečne náš futbal. Emery má veľké slovo v klube a aj to mu dosť pomáha.

Reagovat
Spikous

Tak zase ak by sme mali niekedy predať Douglasa tak ta cena za neho by bolo určite vysoká. Otázka ako nám vychádza FFP a či nebude nutné práve nejakého nášho kľúčového hráča predať

Reagovat
Salfovic

Co jste vyváděli v sezoně 2015-16, kdy jste uhráli jen 17 bodů

Reagovat
Spikous

To bola hrozne slabá zostava. Hráči na úrovni maximálne Champu. Vedenie privádzalo trénerov ktorý bol jeden horší ako druhý a zostup bol viac ako jasný

Reagovat
Hachim Mastour

"People say I'm a bit selfish, but I want to score goals!"

Ollie Watkins ruthless attitude to goalscoring is certainly paying off...

Toto je mentalita utocnika

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94

Reagovat
herbage

Kdyby byl tak "selfish", tak nemá už 10 asistencí

Reagovat
SunFells

3.1 xA

Reagovat
SunFells

4.8 xAG ať nežeru.

Reagovat
Whitemedia

CLUB STATEMENT poprosím.

Reagovat
Svatej

Snad uz se hledá novej trenér. Zadnej počet zraněných hráčů nevysvětlí to, jak ten tym hraje.

Pro mě za me at klidne dojede sezonu, ale tu dalsi tady prostě nesmí být, totálně na to nemá.

Reagovat
Whitemedia

Vezme to Mourek s Terrym.

Reagovat
Salfovic

A já si říkal, proč Mou odmítl arabáše.

Reagovat
Man__United

3 góly, čisté konto tohle super, ale zranění Lisandra mě kazí dojem z výsledku Coufal ať shoří v pekle! Takto do něj zbytečne zajet když byl míč dávno mimo hru, přemotivovany kokot

Reagovat
vodka

ve výsledku pohodový zápas, ale kdyby sme dostali gol po te Součkově hlavě, tak by ten zápas vypadal úplně jinak. Tam Onana předvedl výborný reflex. Pořád si ale některé situace hrozně zbytečně komplikujeme, zvlášť při standardkách a i si zbytečně zpomalujeme protiútoky...

Reagovat
iamek

Vysledek a další nula pro Onanu fajn. Kanka zranění Martineze, které klidně může být do konce sezóny . Coufal neunesl, že prohrál další souboj no. Hojlund nádherný gól, skvělá bojovnost u třetího gólů a hlavně konečně sem tam dostane nahrávku od křídel. Nejhorší dneska Rash a nejlepší za mě Dalot.

Reagovat
Man__United

Třeba to vypadalo hůř a důkladné vyšetření ukáže že to nebude tak vážné, přece nemůže mít takový pech

Reagovat
iamek

Máme pech celou sezónu, takže bych to viděl na ACL nebo postranní vazy :/

Reagovat
Man__United

Reagovat
JohnnyBravo

Tak vazy to dost pravděpodobně budou, záleží jak moc poškozený no. Pokud budou jen lehce natažený, tak by to mohla být otázka "jen" pár týdnů

Reagovat
Neutron

mne to naprvu ranu neprislo, zeby Coufal mal umysel...neviem. Licha zamrzi a teda snad sa mylis. Obrovsky rozdiel, ked je v zostave.

Reagovat
iamek

Erik ten Hag on Lisandro Martínez:

"doesn't look well. Very bad for him, very bad for the team."

Reagovat
Neutron

Do pice to nie je mozne uz

Reagovat
Busby babes

Coufal proste neustal a spadnul. videt tam cokoliv jineho je imho blbost.

Reagovat
fenixLFC

rovnako stupidna hystericka reakcia jak od spartanov po vavrovom faule

Reagovat
Bakary3

Vavro je dement

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozná ostuda a další facka. Já bych chtěl vidět nějaký progres, ne aby to stálo na místě, případně se ještě zhoršovalo.

Reagovat
Miguel19

Ok, pro mě osobně dost.

Jenom se mi potvrdilo, že Pochettino je průměrný trenér. Snad půjde pryč. Tam není nic.

Nasrat, že máme zranění. Bylo by to stejné. Všichni hráči jsou herně -, žádného nezvedl.

Otřesný od něj.

Reagovat
iamek

Jen to ne . Jak čtu diskuze na TW, tak naši fans místo ETH chcou nejvíc Pocheho a Tuchela. Jen si ho nechte

Reagovat
Man__United

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Neutron

im musi nacisto jebat

Reagovat
iamek

TW je v některých věcech kouzelný

Reagovat
SaianSupaCrew

Ok, Tuchel je joke.

Ale jinak imo pořád platí Poche > 10Hag

Reagovat
JohnnyBravo

V čem je Poche lepší než Ten Hag? vždyt to je ještě jednou taková hrůza, jestli my nemáme herní styl a koncepci, tak Chelsea je ještě o level jinde

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

kde to ctes tvl?

Reagovat
iamek

Další zapas na AV . Díky bohu, že to neuvidim

Reagovat
martin.b

@kristofterreur

Tweet in February 2023: Chelsea are 10th in the Premier League table with 31 points after 23 games

Tweet in February 2024: Chelsea are 11th in the Premier League table with 31 points after 23 games

Consistency

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Busby babes

miliarda liber minus.

Reagovat
iamek

Erik ten Hag on Lisandro Martínez:

"doesn't look well. Very bad for him, very bad for the team."

Ach Jo :(

Reagovat
Grahf

prečo sa nemože radšej zraniť nejaký mctom, ale furt niekto dôležitý

Reagovat
Salfovic

McTom je Highlander.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

idealne Antony

Reagovat
Man__United

Erik ten Hag on Lisandro Martínez:

"doesn't look well. Very bad for him, very bad for the team." [via @ShamoonHafez]

Coufale kurvo zasrana! karma ti to vrátí!

Reagovat
Frony

Spíš karma dohnala Martineze

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Frony

Však hraje pravidelně jako mrdka, neskutečně zákeřný hráč.

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec no

Reagovat
Ligter

Reagovat
Frony

Reagovat
J0EL

neprekvapil si

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

slet Arsenalskych koukam...

Reagovat
J0EL

Tak sorry, ale Lisandro chodi do kazdeho jedneho suboja az prehnane agresivne. Este aj vy ste si osvojili to jeho "butcher" Staci otvorit oci no.

Reagovat
Busby babes

agresivne = zakernej? ok no

Reagovat
J0EL

ok, ked si z toho vezmes toto

Reagovat
Busby babes

a co jineho si z toho mam vzit, kdyz to tak pises?

Reagovat
J0EL

https://www.youtube.com/watch?v=diUOGANw-gg

Prve video co mi vybehlo. Tych zakernosti tam je viac no

Reagovat
Busby babes

je tam asi jeden ostrej/zakernej zakrok.

Reagovat
Busby babes

ale zas jako je celkem obdivuhodny, ze na svoji podporu das video, kde je vetsina zakroku cistych

Reagovat
J0EL

Pisal som, ze je prehnane agresivny a casto je to na hranici. Takisto, ze to video bolo prve, nic som si nevyberal.

Fakt som sa nechcel do toho zrovna s tebou pustat ale skusim:

1. zakrok oboma nohami vo vdzuchu, jedna sice skrcena ale v plnej rychlosti. Trafil loptu ale aj hraca. Toto sa uz aj dnes zvykne piskat...

2. zakrok vylozene zakernost - ako z toho nedostal cervenu kartu? Ved mu tam este potom zakroku, ktory uz bol svinsky, dal laket do brucha...

3. zakrok znova - dohral to a to nohou tam vylozene siel, znova zakernost.

4. ciste

5. znova na hrane (slapakom) ale trafil loptu...

6. klzacka oboma nohami na hraca stastie ze vyskocil.

7. zakrok cisty, potom zakerna provokacia na Salaha

8. ciste

9. ciste resp. nic strasne

10. znova tam siel jak retard uz mimo lopty nieco "riesit", len to prestrihli...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Dontlookatme

ale fans utd to fakt nevystletlis, zbytecna snaha

Reagovat
Frony

Přitom zrovna tady je to úplně jasný

Reagovat
Peta9

Viděl jsi to? Může si za to jednoznačně sám, Coufal šel normálně do souboje…

Reagovat
Busby babes

Coufal za to nemuze, ale cim si za to muze Martinez tvl?

Reagovat
Front hell

Bože ty jsi děcko

Reagovat
nani92

Zena T.Silvu žijeme na soc.sietach PocheOut

Reagovat
Salfovic

To je Silva, jen si nechtěl dělat problémy.

Reagovat
kilobyte

Nekritizovala ona už Wernera?

Reagovat
Whitemedia

Jop, ona je dost otravná.

Reagovat
kilobyte

Mě to přišlo spíše komický. Ale to bude asi tím, že se netýkalo mého klubu.

Nejvíce super na tom bylo, jak plakala, že Thiago nikdy nevyhraje LM, protože hraje v týmech, kde vždycky selžou útočníci. Přitom to nebylo zase tak dlouho od toho památného zápasu, kdy projebali 4 gólový náskok s Barcelonou.

Reagovat
Neutron

Thiago si nevie doma spravit poriadok zjavne.

Reagovat
Salfovic

Měl by v létě přestoupit do ManU.

Reagovat
Neutron

To mu vyber zeny nezlepsi.

Reagovat
Thelvin

Ale dá mu to prostředky jak si doma zjednat pořádek

Reagovat
Neutron

Mohla by to tak byt, ibaze nie je.

Reagovat
icka

Reagovat
Rothbard

Před sezónou byl kurz, že Chelsea nebude v TOP6 2,31 To bylo zadarmo. Teď je ten kurz kolem 1,3, ne-li níž.

Reagovat
Whitemedia

Pochettino says the team suffered the impact of conceding the first goal. Hard to manage the situation.

Asi koukal na jiný zápas.

Reagovat
forrest

Pokud v tom zakroku Coufala byl umysl, tak je to proste mrdka. Doufam, ze mu v Belmondu taky nekdo proslapne koleno.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
kilobyte

Coufal je docela známý tím, že když se mu nedaří, tak si to vybíjí na soupeřích.

Reagovat
Man__United

Reagovat
r.mrazik

To byla nahoda. Úmysl bych v tom tedy vůbec neviděl.

Snad to nebude tak špatný

Reagovat
Busby babes

jak v tomhle muze nekdo videt umysl tvl?? proste neustal souboj a spatne to pro Lichu dopadlo, ale umysl?

jako fakt, delals nekdy nejakej sport?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Salfovic

Chelsea poprvé v PL dostala 2x za sebou 4+ fíky.

Reagovat
avicii

Dnes som tak nejak s prehrou rátal.. január mal Arsenal skôr v dovolenkovom móde a my zas naopak slušne nabitý.. akoby na nás aj vzhľadom na absencie proste padla deka a Arsenal hral dobre, zaslúžene vyhrali..najviac sa ale tešia zase v City, pre nás strata a guners podľa mňa na nich nemaju..

Reagovat
J0EL

No tak zas o tolko od nas naozaj nedskakujete v tej konkurencii City minimalne vo vzajomnych zapasoch to tak nevyzera.

Reagovat
Coutinho10

tak a City to mají ložený

Reagovat
Mastný Chobot

Druhy polcas to bol futbal o nicom, ale mame 3 body a sme spat v boji o titul, takze bomba. Mali sme stastie v par okamihoch, ale myslim, ze ak si jeden z timov dnes zasluzil vyhru, tak skor my. Liverpool nemal vobec dobry den.

Muz zapasu za mna Jorginho a tesne za nim Ode, Rice a Martinelli so skvelymi vykonmi. Trossard je maly muz velkych momentov, super hrac

Reagovat
LaVolpe

Ty vole zas tady někdo prohrál barák.

Reagovat
Hlahart

Ale někdo jinej ho od něj vyhrál zase

Reagovat
Salfovic

Tenhle expert už prohrál druhej za dva dny.

Reagovat
mr.Silver

@xGPhilosophy: Arsenal (3.76) 3-1 (0.41) Liverpool

Solidní

Reagovat
Salfovic

Nevíte někdo, kde statistiky xG čerpá livesport? Stejný zdroj třeba používá Bundesliga.

Reagovat
Zdeno8

Fans Arsenalu zase Vánoce po poražení oslabeného soupeře, který měl narozdil od nich nabitejsi program (pac Arsenal klasicky ze všech domácích pohárů vypadl).

A koukat na šaška Artetu, jak tam furt skáče jak komediant....pro mě nejméné sympatický kouč v PL, který už minul miliardy ale ani letos to titul nebude. Zlatý Wenger, který ze zlomkem útrat oproti Artetovi alespoň něco uhrál.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Beči

Šašek jsi jedině ty.

Reagovat
Jkb

Fans United mluví něco o utrácení? Kolik branek dal Antony od jeho příchodu? Co Pogba? Martial měl být novej Henry?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kitas

Tomu hovorím strach z Arsenalu

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
J0EL

Petr.Petr vypni radsej doma net.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Peta9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
norton

klasicky vypad ze vsech domasich poharu ak s nemylim, tak mame najviac vyhratych FA cup-ov

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Front hell

United vyhraje 3:0 a ty jdeš řešit Arsenal. Smutný život máš

Reagovat
Neutron

Vsak to je uplny troll nieco ako Dan Gubic alebo Diskostu.

Reagovat
Golasso

MOTM trávníkář a hned po něm Jorginho

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Reagovat
J0EL

Jorg bol dnes skvely

Reagovat
SunFells

Jednoznačná záležitost, kterou jsme si zkomplikovali. Ale po Trentově odchodu jsem věřil, že neztratíme, parádní práce od zálohy a Havertze s Martinellim

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Havertz nehrál špatně, ale čekal jsem o něco víc. Resp. čekal jsem výkon jako tehdy, když naskočil proti City a rozebral jejich obranu prakticky sám. Přišlo mi, že ani souboje dnes moc nevyhrával, ale proti stoperům Live to je těžké.

Škoda, že zatím nechceme nebo neumíme moc uzpůsobit hru Havertzovi na hrotu. Kdyby dostal pár balonů jak v prvním poločase Gakpo, tak mohl mít ze zápasu víc.

Martinelli dnes skvělý.

Reagovat
SunFells

Skvělá outlet hra od něj, dostal nás do několika šancí, vynutil dva žluté zákroky a možná i penaltu. I v těch soubojích si nevedl imo zle, v pressu klasicky dobrý.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Já s tebou souhlasím, jen jsem fakt čekal ještě trochu víc kolem vápna a v něm . Ta penalta za mě měla být, no.

V Chelsea jsou každopádně cvoci, že nám prodali Havertze i Jorginha. Fakt blázni a ani si to jejich fans většinou neuvědomují.

Reagovat
fenixLFC

za havertza vam budu dlhe roky dakovat ze ste ho vzali a jorginho mal polroka do konca zmluvy takze bol zazrak ze zanho este nieco dostali. ale jo, budu cvoci ze sa ich zbavili

Reagovat
Golasso

Ať děkují, já jim taky rád poděkuju a ve výsledku budeme všichni spokojení. S Jorginhem dál nepočítali, kdyby jo, mohli ho prodloužit.

Reagovat
vitasrp

Jj, totální cvoci.. To Havertzovo řešení nájezdu přesně potřebujeme, toho máme sami málo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Byl gól, byl. A na zbytek se historie neptá.

Reagovat
Golasso

No, to je právě ono . Soustředíš se na věci jako individuální úspěšnost v zakončení v podobných situacích, které nemají zase až takový význam.

Reagovat
Dontlookatme

To má sakra význam, jestli dáš gól v takovém situaci a v takovém zápase za stavu 0:0 nebo ne. Gól padl jen díky štastnému odrazu s Sakovi. Takové momenty můžou rozhodovat o titulu klidně.

Reagovat
Golasso

Já se na to snažím dívat komplexněji. Ten gól padl po celkově kvalitní rozehrávce, kdy v klíčové fázi přišla skvělá přihrávka Odegaarda do výborného náběhu Havertzovi, přičemž Saka běžel s ním a vytvářel možnost pro přihrávku (i když byl podle mě většinu času v ofsajdu, takže dobře, že Havertz střílel). Taky každý další hráč v tom prostoru zvyšuje pravděpodobnost, že využiješ právě takový odražený míč. Není to jen o štěstí, i když to je taky potřeba, směr odrazu mohl dopadnout mnohem hůř.

Já to beru tak, že když se hráč dostává do šancí, tak ty góly přijdou, tak nebo jinak. Saka předtím zadrbal ještě větší šanci a následně skóroval, protože jsme byli konzistentní ve vytváření nebezpečných situací, na čemž měl včera Havertz velký podíl. Jasně, Kai není nějaký hvězdný zakončovatel, ale za a) si myslím, že 90 % toho problému je v hlavě, na což má vliv celkové rozpoložení v týmu (ehm ehm ... Chelsea a proč se jim doteď nedaří, i když se zbavili ošklivého Kaie i s jeho špatnými nájezdy), tzn., že by se to mohlo časem zlepšovat a za b) redukovat přínos takového hráče jen na kvalitu zakončení je podle mě špatně.

Ještě je dobrý se podívat, přesto že je nechci přímo srovnávat s Havertzem, kolik toho zadrbou i takové špičkové 9 jako Nunez nebo křídla jako Saka. A stejně je tam trenéři budou pořád dávat, protože individuální selhání v zakončení prostě nemá reálně takovou váhu, jakou tomu dávají fans a dá se s tím pracovat.

Reagovat
vitasrp

Však já mu neberu kvality, který má. V něčem je speciální, zároveň má ale limity, kterýma tě dokáže parádně srát. Dokázal mít dvě období, kdy vypadal výjimečně, jenže tu úroveň nikdy neudržel a upadl to šedýho průměru.

V Chelsea jsme to na něm chtěli stavět, měla to být hlavní hvězda ofenzivy/útoku a to prostě z pochopitelných důvodů nefungovalo. V podstatě je to podobný jako Jorginho - ten hráč má speciální kvality, který když dokážeš vhodně využít, máš dobrýho hráče a super alternativu do určitého počtu zápasů.

Potíž ale nastává tehdy, když to okolo něho chceš celý postavit, protože na to zatím neměl/nemá. Jorginho teda jo, ale ten ti přinese podstatný limity, kvůli kterým pak musíš upravit celou formaci a svou hru a nejsem si úplně jistý, že s tím pak tým dokáže udělat 90 + bodů a vyhrát titul.

Reagovat
Golasso

S tím se dá z většiny souhlasit .

Havertz výjimečně kvalitní hráč je, ale bohužel pro něj to není v těch věcech, kterými si hráči získávají největší přízeň u fans a je ho hrozně těžké začlenit do nějaké klasické role na hřišti. S těmi limity souhlasím. Na druhou stranu si myslím, že limity má skoro každý hráč a Havertzův největší problém je v tom, že ty jeho vytváří kombinaci, která fans víc dráždí. "Fotbalový bůh" se na něm fakt vyřádil, v dobrém i zlém

Souhlasím s tím, že to není hráč, kolem kterého by se dal postavit tým. On je spíš utility hráč, který dostane specifické instrukce a plní určitou taktickou roli na hřišti, často napříč více pozicemi. Pro vás je škoda, že jste si ho nenechali, protože podle mě takoví hráči budou do budoucna hodně žádaní. Všechno k tomu směřuje – rostoucí komplexita taktiky, další rozšiřování kvality kádru do šířky u většiny top klubů, víc střídání, vývoj formací, kdy se bude čím dál víc hrát třeba 3-2-5 v útočné fázi hry apod. Do takového systému hráče jako Havertz, který dokáže být extrémně kvalitní outlet a plnit úkoly na více pozicích, mezi kterými bude plynule přecházet, prostě chceš, i kdyby sám nedával moc gólů.

Postavit to na něm jako na hlavním strikerovi bylo docela naivní no, ale zase on v Německu klamal tělem v tom, co vlastně za hráče je.

Co se týče Jorginha, tak tam je pro vás škoda, že jste ho celkově odepsali. Kdyby teď u vás vytvářel možnosti a konkurenci na svůj post a dodával zkušenosti, jako to dělá u nás, tak jste z něj ještě mohli hodně vytěžit (jako teď my).

Reagovat
Trand

Jako Havertz hrál včera dobře, ale jak nemá význam? Však kdyby tam Saka nebyl, tak to není gól a byla to šance, která se prostě musí proměňovat. Kromě prázdné brány moc vyloženějších šancí mít nebudeš. Jedna věc je, že tím pohybem tu šanci vytvořil, ale k čemu to je, když jí pak nepromění? Tohle prostě musí pravidelně zvládat, není to nějakej mladíček do hraje v PL první sezónu, přišel za obrovské peníze a jsou od něj jiná očekávání než že jen bude dobrý v mezihře (což je).

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Tak s trochou nadsázky byl vývoj diskuze asi takový:

- já napsal, že jsou v Chelsea cvoci, když nám pustili Havertze a Jorginha,

- vitasrp napsal, že mu nechybí Havertzovy nájezdy/zakončení (což je jeden aspekt hry, pro který spousta lidí nevidí nic dalšího a odchodem Havertze se pro ně nic nezlepšilo v tomhle ohledu),

- já napsal, že individuální selhání v zakončení je věc, která je hodně vidět, ale nemá takovou relativní důležitost oproti dalším aspektům (ne)přínosu nějakého hráče,

Výsledek diskuze je, že se tu zase bude do mrtě rozebírat jedna zahozená šance Havertze a já jdu asi skočit z vokna, protože nejspíš mluvím svahilsky a kterýkoliv fanda Chelsea nás zvládne kdykoliv natřít v diskuzi jen tím, že nahodí bait: " Havertz nedal gól lol".

Reagovat
Trand

Ok, já jen píšu, že pro mě to důležitý aspekt je. A fandové Chelsea mi jsou jedno, já jsem za Kaie rád a oni ať si o něm píšou co chtějí, to si vyřešte vy mezi sebou.

Reagovat
Golasso

Jako taky bych bral, aby se rozstřílel, ale hlavní je, že zvládne terorizovat i takovou obranu, jako je ta liverpoolská, góly pak přijdou . A to ještě v podstatě všechny souboje prohrál.

Reagovat
Trand

No a přijdou ty góly fakt? Ale nechci aby to vyznělo jako jeho kritika, včera hrál dobře, líbí se mi, jak je postupně čím dál začleněnější v týmu a nabízí věci, co jiní ne. Ale to zakončení mu dle mě momentálně chybí k posunu na další level.

Reagovat
Golasso

Já to myslel spíš celkově, že ta jeho práce pro tým se projeví v gólech, byť třeba ne nutně přímo Havertzových ... což už se teda děje a často jsou to góly proti silným týmům. I Havertz se ale podle mě rozstřílí, i když to asi už nikdy nebude tak produktivní hráč, jako byl v Německu.

Reagovat
Trand

Jo, s tím naprosto souhlasím.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

V polovině případů jsou hráči v takový moment úspěšní, on ještě zakončoval slabší nohou. Měl to víc zvednout, ale tak bídné to nebylo, nakonec nejlepšího shotstoppera donutil neuklidit ten míč daleko. Blbé v té situaci je to, že nepřihrával Sakovi sám, zaodegaardoval si.

Reagovat
Golasso

Mně přišlo, že byl Saka v nejlepší moment pro přihrávku v ofsajdu. Možná proto to radši zkusil sám.

Reagovat
SunFells

https://arsenalist.com/f/goaaal-saka-1-0-2024-02-04.html

0:10, Kaiův dotek pravou nohou je nejlepší moment a to určitě nebyl off

Reagovat
Golasso

Tam už možná ne, ale byl to dost fofr a Kaiova myšlenka se asi začala formovat o něco dřív, přičemž když se měl prostor rozhlídnout, tak bly Konaté spíš za Sakou a pak už neviděl za sebe na to, kde je Konaté v té desáté vteřině. Mohl to zkusit prubnout s tím, že si to Saka hlídá sám, ale nevyčítal bych mu tu střelu.

Reagovat
SunFells

To by pro mě byl dost slabý přehled, kdyby o něm nevěděl, měl ho na své straně. Podle mě akorát nebyl dost klidný v té šanci.

Reagovat
Golasso

Teď Haaland nedal z podobné situace jako Havertz

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Neuvědomují a neuvědomí, jejich boj.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Noke

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Jsi to tady vidím rozbouřil Dostali slušně zaplaceno, ale určitě ho většina nedoceňuje.

Reagovat
SunFells

*je

Reagovat
Golasso

Jo, chtěl jsem to trochu hecnout .

Reagovat
SunFells

Reagovat
LokoLFC

Trent byl nejhorsi na place.

Reagovat
BenB

To být může, ale pořád je to geniální hráč a může uplést z hovna bič

Reagovat
LokoLFC

No dnes i pro soupere ale.

Reagovat
BenB

jo to už je věc druhá

Reagovat
SunFells

To je hlavně Kloppova chyba a ta hra nemá 60 minut.

Reagovat
martin.b

dnes mu naordinovali dost defenzivní roli, asi s cílem uhlídat Martinelliho, ale zabili tím to co ho letos primárně zdobí no, celkově dnes taktika špatná, výkon ještě horší.

Reagovat
SunFells

Jojo, moc jsem nepochopil, proč invertoval Gomeze a nenechal se potkat Nuneze s Trentem na hřišti.

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked chcel strazit martinelliho tak by bolo fajn aby do tych subojov chodil

Reagovat
J0EL

Reagovat
martin.b

Dnes se to nesešlo no, výkon z různých důvodů bída, Arsenal to dnes chtěl víc a šel tomu naproti, gratulace Pro nás se toho asi moc nemění, ale největším vítězem dneška budou City no

Reagovat
avicii

Bohužiaľ to City, inak je to len druha prehra v lige, proste pohoda, treba zareagovať v ďalšom kole jasný víťazstvom.. len to ze City ma proste nakúpené mužstvo ktorému sa ťažko konkuruje

Reagovat
dantetomas

Tak snad to bude dobry vykon a tri body. Budem to vidiet nazivo

Reagovat
avicii

Reagovat
Hlahart

Proč střídal TAA? Hrál špatně, nebo taktický?

Reagovat
SunFells

Hádám ještě není tak fit

Reagovat
LokoLFC

Hral silene spatne. Kuzel by zahral dnes lip.

Reagovat
stiflerovamama

Ach, dnes darovaná výhra Arsenalu. Ani nepotrebovali nejaký extra výkon, dokonca sa mi dnes zdali horší ako v zápase u nás. Už od začiatku sme boli nedôrazní v súbojoch, nezískavali sme druhé lopty a na to sme doplatili aj pri góloch. Pri tom druhom Virgilova chyba, pri treťom zase Elliot a Dijk nechápem prečo nedostupoval dôraznejšie. Škoda, ľahká prehra, toto sme mali minimálne na remízu dať. Na začiatku druhého polčasu to vyzeralo, že máme lepšiu pohodu.

A teda Taylor tá červená pre Konateho Prvá žltá vôbec.... A potom to isté spraví Gabriel na polke a nič. Hrozný komik.

Reagovat
BenB

Reagovat
mistr129

to isté

Reagovat
Golasso

Pět fází smutku fanouška Liverpoolu:

Popírání (denial).

Hněv (anger).

Smlouvání (bargain).

Deprese (depression).

Salty řešení Odeho ruky následujících 3000 let

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Nechápu tu kritiku VvD u prvního gólu. Odstavil hráče, aby mohl brankář sebrat míč, klidně do rukou. V čem jako chyboval ?

Reagovat
Salfovic

re: u druhého

Reagovat
BenB

V ničem, gól jde jasně za Alisonem

Reagovat
fenixLFC

vvd je v tom za mna nevinne. akoze jasne, mohol mu to rovno odhlavickovat ale uplne v klidu ho dotlacal, tak ako to robi vzdy. vobec nechapem co tam alisson skusal, to vyzeralo ze to chce z prvej odkopnut pricom na to nebol najmensi dovod...

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

jak píše fenix, měl sebrat ten první balón. Ale i tak pak dá se říct zažehnal nebezpečí, který Alisson znova vyrobil

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Acquanni

Ono ta první žlutá Konatého byla asi hlavně proto, že byl poslední obránce při tom souboji a navíc tam rychle nabíhal, myslim, Martinelli sám. Kdyby VVD zabral a zajistil Konatého, tak by to za mě na žlutou nebylo. Takhle prostě zastavil faulem nebezpečnou situaci. Druhá byla jasná, kdyby nezvedl ruce, tak by to taky nebylo na žlutou, ale tím tomu prostě na žlutou přidal. Kdyby Gabriel dostal taky druhou žlutou, nebylo by to na žádný protest od nás, ale ty situace byly prostě dost odlišné co se týče nebezpečnosti akce.

Reagovat
Dontlookatme

Dobry matro asi, ale dobře jsem se pobavil po ránu takhle to zas jo

Reagovat
Front hell

Reagovat
Luc-Luc

Dnes to posral Virgil, fakt velky spatny. Salah, Szobo a Bradley chybeli moc. Zaslouzena prohra.

Reagovat
Beči

Ani nevím, jestli mám smutnit, nebo mít radost, protože mám rád oba týmy Meh, Liverpool ale přeci jen víc.

Každopádně dneska od nás nic moc výkon. Arsenal taky nehrál kdovíjak, ale rozhodně si za tím šli víc a vítězství si zasloužili, není sporu. Nejvíce z dnešního výsledu asi vytěží Citizens, pokud vyhrají oba zápasy, které na nás ztrácí.

Reagovat
eder

Cením férový přístup z obou stran i poměrně solidní výkon rozhodčích. Arsenal měl lepší pohyb a byl i šťastnější co se týče "divokých" gólů. Gratulace gunners.

Reagovat
Mastný Chobot

Ferovy pristup? No neviem, mne tam tych drobnych zakernosti hlavne z nasej strany prislo dost

Reagovat
Mastný Chobot

Fer ove sazeni kazdopadne urcite

Reagovat
eder

Nesázím, to nemohu posoudit.

Reagovat
eder

Každopádně 23.12. jsme byli lepší my a navíc okradeni o dva body. Ale život nebývá vždy férový...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Front hell

Penalta by se určitě proměnila sama

Reagovat
masly008

Hlavně v kontextu toho že Salah hned další zápas penaltu kopal a nedal.

Reagovat
Front hell

ale nechme je přitom že je okradli o dva body

Reagovat
LokoLFC

Rozhodnul to Virgil. Tohle prostě musí odpálit pryč, a ne clonit a hodit to na brankáře a ještě mu ve finále překážet.

Reagovat
Busby babes

Onana > Alisson.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
El Cid z City

City vítěz ....hlavní vítěz je Arsenal, ten si jde za svým snem a tyhle body ho k tomu přibližují, odehrál výbornej zápas a dokázal to zlomit i po tom, co Liverpool z hovna vyrovnal. Na podzim jsme fandili Liverpoolu, aby sebral body rozjetému Arsenalu, teď spíš opačně, ale co bude za 10 zápasů nikdo neví, pro City asi nejlepší klasicky plichta.

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Klopp: “A lot of things went against us”.

“This referee gave me red card against City for wrestling situation - Bernardo & Salah”.

“Today same with Jota that didn’t get a red card. Unbelievable”.

“Holding by Havertz on Konate… Gabriel did same with Nunez, no yellow card”.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
dantetomas

ja to nechapem, co tych trenerov nuti hovorit taketo uplakane kktiny namiesto toho, aby proste priznali, ze jeho tim nebol dost dobry, super bol lepsi, a vyhral zaslusene.

Reagovat
Salfovic

Protože to jsou uplakaní kokoti.

Reagovat
fenixLFC

lenze on povedal ze arsenal vyhral zasluzene. to ze si iamek vyberie par citacii je uz druha vec

Reagovat
iamek

Kopíroval jsem od Romana. Stezuj si mu, že tam nedal cely rozhovor s uplakankem

Reagovat
fenixLFC

tak sa nauc pracovat so zdrojmi a nekopirovat od toho lovca senzacii

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Co myslí s Jotou?

Carragher taky docela butthurt, prý “just get down the tunnel", když Odegaard slavil vítězství ...celebration police zase v topu.

Reagovat
martin.b

Asi ten faul Kiwiora ? Nevím, každopadně nonsense,

Reagovat
13

Jedna situace kde byl Jota objimany jak od medveda, bez faulu… Jota se oak vztekal dalsi dve minuty..

Reagovat
martin.b

Reagovat
Jesfey

Klasika.

Jeden z nejlepších trenérů historie... v ovlivňování rozhodčích. Ještě že ten trapák po sezóně zmizí.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale s tym Gabrielom ma pravdu, to bolo velmi hlupe od neho

Reagovat
mistr129

to byl jasný faul, ale na kartu ani náhodou dle mého

Reagovat
pingla

Reagovat
Mastný Chobot

Objimal Darwina oboma rukami, kludne ju mohol dostat

Reagovat
Acquanni

Psal jsem to výš, rozdíl oproti té první kartě Konatého byl ten, že Konate byl při tom souboji s Havertzem poslední obránce a ještě tam nabíhal Martinelli sám, tam to mohlo být během vteřiny Martinelli sám na gólmana, proto hlavně dostal žlutou, aspoň podle mě.

Reagovat
Miguel19

Solidní Artetovinka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

v tom poslednom ma pravdu

Reagovat
Bakary3

A lot od things, no... Vyloženě zářez teda

Reagovat
dantetomas

Ten zapas by sa mal opakovat

Reagovat
Bakary3

Minimálně tolikrat, dokud to nedopadne správným vysledkem

Reagovat
Luc-Luc

Nic tak hroznyho nerekl, navic to s tim Konatem a Darwinem je pravda. Ucka nejsou po delsi dobe pro smich a hned lezete z kanalu.

Reagovat
Bakary3

A lot od things - směšný

Vytahování jinýho zápasu - směšný

To poslední pravda

Reagovat
Bakary3

Ikdyz s tím držením... Konate tam taky nebyl úplně čistě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
Man__United

Měl by držet hubu, v letošní sezóně už jim rozhodčí pomohli víc než dost

Reagovat
fenixLFC

nas najhorsi ligovy zapas tuto sezonu. pritom zapas v ktorom by idealne mali ziskat nula bodov obaja lebo to bola solidna bramboracka tam fakt nezahral dobre skoro nikto, mozno s vynimkou macallistera. ako keby sme bez bradleyho, szoboszlaia, salaha, enda a nuneza boli totalne bez energie. bolo to hrozne pomale, nepresne a bez zaujmu. ja chapem ze nam chybalo kopec hracov ale gakpo a gravenberch boli totalne k nicomu, gakpo v tom zapase ani nebol a gravenberch si to bral jak slalomovu sutaz. kolkokrat ten zabil sancu tym ze miesto toho aby loptu nahral ju odovzdal arsenalu. trent bol uplne k nicomu a obrannych subojov sa ani nezucastnoval. vo vysledku tak prava strana prvy polcas ani neexistovala, rovnako ako cely tim. a to sme este mali stastie ze sme z uplneho hovna vyrovnali a mohli o nieco hrat...

...to by si ale nesmel alisson vybrat najhorsi zapas liverpoolskej kariery prave na dnesok. my sa v druhom trochu vzchopili a nakoniec nas potopi uplny nezmysel od alissona. my sme sa mohli snazit ale ked to elliot nonstop zasekava na stred ktory mal arsenal kompletne pokryty miesto toho aby to roztahoval a skusal cez kiwiora, tak to je tazke. vabank s diazom na pravom bekovi bol vo vysledku nezmysel, rovnako ako prichod thiaga. ja viem ze sme ich naposledy porazili s tym ze sme si rozohravali bradleyho, ale preboha, nemoze tam posielat thiaga

taylor klasicky k hovnu. ten vysledok by to nezmenilo a presrali sme si to sami, ale zapas sa mu klasicky uplne rozpadol. karty za kecy dava uplne nahodne, odegaard ju nedostane asi nikdy. najvacsi fail je ale to ze nevyhodil gabriela, ten druhy zakrok bol uplne rovnaky ako konateho po ktorom dostal zltu. este raz, vo vysledku by to nic nezmenilo ale bolo by fajn keby bol konzistentny aspon v ramci rovnakych faulov...

tak ako tak sa nic moc nedeje. city bolo aj predtym najvacsim favoritom ale stacila by nam s nimi doma remiza. teraz budeme musiet vyhrat. co nie je nemozne ale bude to tazke. napriek vsetkemu to mame stale vo svojich rukach (rovnako ako city) ale uz nemozme moc stracat. city realne moze stratit len s nami, sliepkami a s CP ( ). snad v dalsich zapasoch bude spat uz vacsinu tych hracov, budeme most konecne skusit zalohu endo, macallister, szoboszlai a vpredu nuneza jotu a salaha (diaza)

Reagovat
mistr129

Proč bychom my měli získat nula bodů? Takhle dobře jsme nezahráli tak 2 měsíce a i třeba v loňské sezoně by to byl jeden z lepších výkonů

Reagovat
fenixLFC

toto je jeden z vasich najlepsich vykonov? well to je teda dost smutne no

Reagovat
mistr129

Vždyť jsme se tentokrát relativně bez problémů dostávali z vašeho presingu, naopak na vás vyvíjeli velký tlak v rozehrávce, ze kterého bylo několik zisků a velkých šancí. Do toho dva góly po pěkných akcích (jednou týmová, jednou individuální)

Reagovat
Mastný Chobot

Prvy polcas bol takticky vyborne zvladnuty od nas, vsak ste mali 4 dotyky v sestnastke a 0 sanci za polcas. Druhy bol nekvalitny od nas, aj od vas.

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
aragorn

Reagovat
Acquanni

To že to nebyla lahůdka pro oči od začátku do konce ale není pointa. Statistiky nejsou vše, ale kdo dokáže mít proti Liverpoolu xG 3,52 proti 0,41. Velká kaňka je ten inkasovaný gól, spíš ten způsob jakým padl, ale takhle udržet na uzdě Live a ještě si vypracovat dost šancí a vyhrát 3:1? A kromě prvních pár minut druhé půle to hlavně Arsenal dost kontroloval. Bylo to možná dost profesorský a místy fakt nudný, ale výkon skvělý. Hrát nahoru dolů s takovými týmy je prostě hloupost. Jasně můžeš vyhrát ofenzivním koncertem 5:1, ale taky dostat 4:0 jak nic. Arsenal byl třeba někde kolem 2008 nejzábavnější co si pamatuju, ale taky kromě jedné sezóny kde se složili po tom zrakvení Eduarda neměli prakticky šanci na nejvyšší mety.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Smutný je především tvuj komentář výše. Prý nula bodů

Reagovat
forrest

xG 4,0 ku 0,5

Reagovat
castelL

dosť smutné, keď toto považuješ za jeden z najlepších výkonov.. až trápne, buď rád, že Live odohralo najhorší zápas

Reagovat
Golasso

Ale houby, vy jen nedokážete uznat výkon soupeře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
kitas

Veď ten prvý gól ktorý dal Arsenal to bolo ako z učebnice futbalu.

Reagovat
Acquanni

K dokonalosti tam chybělo aby to Kai zavěsil rovnou sám nebo posunul přímo na Saku, ale byla to luxusní akce a to, že tam bylo trochu štěstí, že to Alisson vyrazil na Saku na tom nic nemění

Reagovat
Front hell

Trapné je akorat liverpoolské fňukaní tady

Reagovat
Papra

krása, jak když Vás přejedeme, tak je to ze 100% Váš špatnej výkon a z 0% dobrej vákon Arsenalu To Vás nikoho nenapadlo, že jste vypadali jak jantaři kvůli našemu (v první půli) výbornýmu presingu? Vaši hráči neměli na nic čas, tak se toho zbavovali a vypadali jako z Champu? Nic? Ne?

Reagovat
Nikikrew

Pls

Reagovat
Trand

S námi City ztratit nemůžou?

Reagovat
Nikikrew

a ty tomu veris?

Reagovat
Trand

Tomu jestli s námi reálně můžou ztratit? Jo, tomu věřím a nemyslím si, že je to nějak radikální myšlenka.

Reagovat
J0EL

Nechapem, preco by nemohli. Uz sme ich v tejto sezone porazili a nepustili sme ich absolutne k nicomu. Kludne tam mozeme bodovat.

Reagovat
Nikikrew

Etihad je uplne nieco ine ako doma, vid posledny zapas tam. Ja tomu proste neverim, radsej budem uprimny. A domaci zapas na Emirates bol o 1 sanci ktoru sme so stastim premenili, tiez nas ku vela nicomu nepustili.

Reagovat
Trand

Řeč je o tom, jestli máme reálnou šancí na to sebrat jim body, jak to fenix pojmenoval. A pokud tam zmiňuje Crystal Palace, tak si myslím, že by mohl zmínit i nás. Ano, City s nimi za posledních 5 zápasů 3x ztratilo, ale stejně si myslím, že je to spíš náhoda než cokoliv jiného.

Reagovat
Nikikrew

Vo futbale je vsetko mozne, ale moja predpoved je, ze sanca na uchmatnutie boda nie je velmi vysoka. Minulu sezonu to bolo herne lepsie, najma vonku

Reagovat
fenixLFC

ja CP spominam s miernou nadsazkou kvoli tomu ze ich z poslednych 12 zapasov o body pripravili rovno 6 krat. vy ste na etihade bodovali naposledy pred 7 rokmi. to ze im realne mozte zobrat body si nemyslim aj ked sa rad budem mylit

Reagovat
Trand

Jo jasný, vždyť pohoda City budou favorit, o tom žádná. A ti CP jsou vtipní no, tam nechápu co s nimi City mají.

Reagovat
Gunner14

Havertz na CF proti nim a jedeme si pro body

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

To jak kdyby Niki neviděl tuhle sezónu nebo poslední 4 vzájemné zápasy, jedinkrát jsme propadli, s Holdingem. Tuším jsme tuto sezónu proti Top 6 neprohráli a ze hry je dost patrné proč.

Reagovat
Nikikrew

Niki hovori o zapase na Etihade, nie ES alebo Wembley. Naposledy sme tam vyhrali pred 9 rokmi, odvtedy docela trapas vcetne minulej sezony. A vonku sme hrali dobre na Anfielde, Villans a najma Chelsea ziadna slava (ktora je dokomca dole ale spomeniem ju)

Reagovat
J0EL

My sme tam nebodovali v najlepsich casoch City a naopak nasich najhorsich. Treba pozerat trend a poslednu formu. Uz nie sme len do poctu.

Reagovat
Nikikrew

Najlepsie casy City prezivaju aj teraz, mozno su este aj silnejsi. Do poctu rozhodne nie sme, ale ked si zoberiem ze nasa away forma je horsia ako minulu sezonu a mame problem pri vytvarani sanci + City su opat v plnej palbe, jednoducho si neviem predstavit tam bodovat. Moj nazor za ktory budem rad ak bude nepravdivy. Myslim si, ze dolezity bude kto da prvy gol. Ak my, potom to vidim 50:50

Reagovat
SunFells

Dva zápasy byly na Etihadě, jeden z nich ten špatný. Co má Arsenal společného s tím před 9 roky? Nemá moc společného ani s tím loňským, hrajeme úplně jinak.

Reagovat
Nikikrew

Zapas v FA cupe nebol zly z nasej strany co si pamatam, najma prvy polcas bol vyrovnany. Retrospektiva iba kvoli statistika (navyse sa mozme bavit o 2-3 poslednych sezonach). To, ze hrame inak este neznamena ze tam budeme bodovat. Zalezi od formy a sucasneho kadra, kazdopadne co pozeram herny prejav City a nas v utocnej faze, nedavam nam velke sance, preto jednoducho neverim. Mozme sa pobavit den po zapase.

Reagovat
SunFells

Znamená to, že máme větší pravděpodobnost bodovat než v předchozích případech. Jistě že bude záležet na podmínkách a bude záležet na jen pár momentech, protože víc jich City nedostane, o to jde. Není třeba mít kvůli tomu v gatích nasrané dva měsíce dopředu.

Reagovat
forrest

Reagovat
Busby babes

tak snad Licha nebude dlouho mimo. ale vypadalo to na vazy v koleni a to je spatny... Tech par zapasu co byl ted fit, to bylo uplne neco jineho. Nemame jineho stopera, co by byl tak dobrej na balonu. Nejbliz je mu asi Kambwala ale ten tu sanci uplne nedostane, tomu moc neverim. Fakt debilni sezona v tomhle ohledu co se zraneni tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to měl přetržený, tak po svých neodejde, ne?

Reagovat
BenB

Odejde. Vlastní zkušenost.

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi záleží, já jsem to bral podle našich hráčů, kterým se to stalo, a nemohli na to došlápnout.

Reagovat
BenB

Určitě záleží na povaze zranění. Měl jsem pretrzene postrani, pak i křížové vazy a pokaždé jsem odešel. Jediný kdy jsem nemohl jít bylo když jsem si utrhl meniskus

Reagovat
PP

ty už asi fotbal nehraješ co..

Reagovat
Neutron

Asi je rad, ze chodi to tak vyzera.

Reagovat
BenB

Já jsem ho nikdy nehrál všechno florbal a hraju na fun úrovni pořád chodím úplně v pohodě

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hlahart

Podle nějakýho toho YT doktora při nejhorším 5 týdnů

Reagovat
Busby babes

prinejhorsim nebo prinejlepsim?

Reagovat
Hlahart

max 5 týdnů. Pokud jde o nějaký drobnější zranění "v nižší úrovni" tak 1-3 týdny. ACL to podle něj není

Reagovat
vladino10

Nie je čas aby EF zamestnal vlastného doktora?

Reagovat
Salfovic

Ideálně psychiatra.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
owny✨

Gratulace Arsenalu k výhře. Sice nebyla tak zasloužená jako naše výhra proti Liverpoolu, ale počítá se.

Reagovat
Gunner14

Gratulace Tottenhamu k remíze. Sice to nebylo za tři body jako naše výhra proti Evertonu, ale počítá se

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Registrujisejenproto

Co ten titul letos, zase nic co

Reagovat
Nizzie

Od příchodu Perišiče se soustředí na zisk Ligy Mistrů... oh wait a minute.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak Cunha s Netom su skvela dvojica Neto uz je teraz material pre velkokluby, Cunha tazko povedat, ci by velkoklub zvladol, ale v takomto time je momentalne uzasny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cunha ani v Atléticu nebyl špatný, ale za 50 mega se jim určitě vyplatil prodat...

Reagovat
nomio

Hlavně Cunha je pro mě letos obrovský překvapení. U Neta se o jeho kvalitách vědělo, akorát byl prostě dlouho mimo, ale Cunha je oproti loňsku výrazně lepší snad ve všem, hlavně teda v produktivitě poslední zápasy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
xjert02

Reagovat
r.mrazik

Alisson hustej. Tohle udělat Onana, tak ho zabiju

Reagovat
fenixLFC

tak alisson nas driz neskutocne dlhe roky takze je pochopitelne ze ked pride debilny zapas tak ho nemame dovod zabijat. naproti tomu onana je k hovnu a je chvaleny ked vobec nieco chyti ved to mas presne ako nunez vs haaland, nunez dostane strasny vysmech ked netrafi prazdnu branu, u haalanda sa to prejde. preco? pretoze haaland da 40 golov za sezonu a ma vybudovane uz renome. to ma aj alisson, na rozdiel od onany

Reagovat
r.mrazik

to jsi spatne pochopil.

ja s tebou souhlasim

myslel jsem to,kdyby takovou chybu udelal onana ted u nas

alisson takovy excesy nema tak casty a chyta jinak opravdu skvele

on i virgil byl na facku

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

spis kazdou chybu Alissona neresis mesic jako u Onany.

Reagovat
r.mrazik

mozna proto,ze jich hlavne neni tolik a ze dokaze chytat skvele dlouhodobe

Reagovat
Busby babes

to plati i pro Onanu no. jen ty to nevidis. Alisson je lepsi golman, ale proste i on dela chyby, jen se to proste tolik neresi.

Respektive kdykoliv ji udela, tak narativ je: vyjimecna situace. zatimco u Onany mas pristup: vidite, ja to rikal.

Reagovat
r.mrazik

"mozna proto,ze jich hlavne neni tolik a ze dokaze chytat skvele dlouhodobe "

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

To tak býva, keď v prvom prípade ťa to stojí 1 zápas v lige za sezónu a v druhom postup zo skupiny LM

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Hmm, čím to asi bude

Reagovat
mojmira

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Jsi boží, nevzdavej to

Reagovat
xjert02

Reagovat
jk

Sjel tu někdo z morálních majáků woolwiche Havertze za tu Kaneovinku nebo se ještě čeká?

Reagovat
Bakary3

A.. jaká že kejnovinka?

Reagovat
jk
Reagovat
Whitemedia

Proč do Kaie šel ten klaun jak úplný mamrd?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

hodne na zmrda

Reagovat
Bakary3

tak je to ono, já se chtěl ujistit.

Ono tohle nemá s kejnovinkou nic moc společnýho. Buď nechtěl jít do souboje a spíš si pustit dlouhej míč za sebe a naboural do něj jak nemehlo, přičemž si sám ublížil.

Nebo třeba nějakou jakože prasarnu udělat chtěl, ale pro Van dijka to opravdu nebylo nějak hrozně nebezpečný, nebyl zas v tak nekontrolovatelnem pohybu a tak vysoko.

Zaprvé tedy to srovnávás kejnem, který to prováděl tak likvidacne, že hrozily zlomeniny.

A zadruhé to tedy bylo od něj úplně ojedinělý, zatímco u kanea to byl trademark.

A na základě toho tu vyzývas "morální majáky" ke kritice svýho hráče a nazyvas je pokrytci?

Mě fascinuje, že má někdo potřebu kvůli nějaký internetový rivalitě dělat ze sebe kretena

Reagovat
jk

Ono tohle nemá s kejnovinkou nic moc společnýho. Buď nechtěl jít do souboje a spíš si pustit dlouhej míč za sebe a naboural do něj jak nemehlo, přičemž si sám ublížil.

Mě fascinuje, že má někdo potřebu kvůli nějaký internetový rivalitě dělat ze sebe kretena

Reagovat
scvrklýangličan

Za sebereflexi

Reagovat
jk

Taky jsem mu ten palec dal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nizzie

Taky nechápu proč to furt děláš.

Reagovat
Front hell

Hodně zbytečné od něho. Ale cením že jsi konečně přiznal že v tom byl Harry zmrd

Reagovat
Golasso

Reagovat
jk

To jsem určitě nepřiznal. Jen se divím, že tu nikdo nevyskočil z krabičky, když to udělal někdo jinej. Vzhledem k tomu co za shitstorm tu někteří jednu dobu předváděli

Reagovat
tweek

No, vyskočil jsi ty Ale máš pravdu, tohle je úplně to samé, co dělal Kane. Jen s tím rozdílem, že Kaneovi se to jako faul nepískalo. Jednou za to dokonce dostal penaltu (což samozřejmě nebyla jeho vina, ale demence VARu)

Reagovat
jk

Zrovna ta pentle proti Brightonu z těch 215 prasáren, které předvedl byla docela pískatelná. On to Kane dělal přecijen trošku míň okatě než tady Havertz no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

To bylo dost hnusný, ale aspoň to nedělá naschvál v každým druhým zápase jak Harry.

Reagovat
jk

Tak to je v pohodě i Harry

Reagovat
Golasso

No Harry určitě. Ti chudáci, co přes něj furt padali, už možná tolik ne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Nic som nepostrehol pocas zapasu ani po nom na twitteri, ale moje zdroje ani chorobna zavislost na Arsenale nie su na takej urovni ako u teba, tak nas osvet, prosim. Mozno ak fans Liverpoolu, z ktorych to tiez nespomenul ani jeden.

Reagovat
jk

Tak hlavně že si postřehl když hrál Tottenham

Reagovat
Mastný Chobot

Nepostrehol popravde, ale dodatocne gratulujem k remize teda, na Goodison sa jazdi tazko

Reagovat
jk

Ještě s tak mladým kádrem. Ale co ti budu povídat

Reagovat
Mastný Chobot

Povídej, hlavne nerátaj priemerný vek ani jeho zmeny.

Reagovat
jk

Narážíš na to, že si ani po dvou letech nedokázal spočítat, že Jesus zvedá woolwichi věkový průměr? Vy fakt už nemáte čím překvapit

Reagovat
J0EL

ceto pls

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, presne tak to bolo, ty fanatik

Reagovat
jk

Jo no přesně tohle jsem napsal.

Reagovat
Nizzie

Dva roky a nezvládne spočítat jednoduchý příklad. Ale bude tu po někom kdákat "morální maják".

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Ty jsi fakt kus debila, nezapominej ten tvůj trapas hlavně pravidelně připomínat

Reagovat
jk

Nepřipomíná to chobot?

Navíc to moje tvrzení je už dva roky pravda, byť se tomu tady zacykleně smějete

Reagovat
J0EL

https://i.imgflip.com/5104pv.jpg

Ale ze to ten tvoj slepaci mozocek este stale nepobral ma neprestava udivovat

Reagovat
jk

Nepobral co?

Reagovat
Nizzie

Všechno.

Reagovat
fenixLFC

co sa zas spochybnuje?

Reagovat
jk

Ále. Nevěří mi, že 25 < 26

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Když se tomu tehdy celé stádečko tolik zasmálo, tak teď nemůžou přiznat, že jsi měl pravdu. To máš holt marný.

Reagovat
jk

Tak rejpal jsem do nich, tak se po zásluze bránili. Fór jak od Zemana, takže trefný i když trochu vymyšlený. Ale zkoušet to po dvou letech je fakt meh

Reagovat
J0EL

Takze ani ty nebudes najostrejsou tuzkou v peracniku

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Zasmál se tomu úplně každý, kdo umí učivo matematiky ze základní školy. Nějakého jeho potom kličkování, že to myslel tak či onak ala Andrejko je pak úplně liché. Udělal ze sebe vola a dělá ho ze sebe úspěšně dál.

Reagovat
jk

A: aby ste se měli na co vymlouvat, až vám bude Jesus zvyšovat věkový průměr…

B: to těžko když přichází místo Lacazetta

Jesus age < woolwich avg. age

A teď mi na tom učivu základní školy ukaž, že tvrzení v první větě není pravda. Teď máš možnost se předvést, ne jenom psát smajlíky a neurčitý píčoviny.

Reagovat
Nizzie

"kličkování, že to myslel tak či onak ala Andrejko je pak úplně liché" - nezklamal si.

Samozřejmě tvrzení A jako samostatné, pokud by si to tvrdil bez kontextu, jak se to snažíš uhrát, by bylo pravdou. Nicméně pořád tam je ten kontext vlivu věty B, který nemůžeš jen tak smáznout, jak se ti zrovna hodí. To, že ti si ten kontex nebral v potaz, nechceš brát v potaz, nebo si ho nepochopil, je jen tvůj problém.

Mě fascinuje, že má někdo potřebu kvůli nějaký internetový rivalitě dělat ze sebe kretena.

Reagovat
jk

Ta konverzace proběhla tak jak jsem tady napsal, nevím jakej kontext se tu snažíš najít ale buď sem pastni ten tvůj kontext nebo PDP.

Klasicky si nedokázal vůbec nic. 136 smajlíků a schovka za nicneříkající tapetu. looser

Reagovat
Nizzie

Kontext ti sem pastovat nemusím, máš tu konverzaci v hlavě dost, jak si předvedl, a pokud si ten kontext nebyl schopný vidět na x té, co se o tom debatuje, je to jen ukázka tvého nízkého inteligenčního kvočientu.

Dokázal jsem přesně to, co se ti tu snažilo vysvětlit x lidí předemnou a zřejmě ještě hodně lidí po mě se o to bude muset pokusit. Ale je to marný, je to marný. Kde není dáno shůry.

Tak šupkej zase do práce se bavit s idiotama, ať si pokecáš zase s někým sobě rovným. Meltíku.

Reagovat
jk

Tyvole já jsem napsal jen že Jesus age > woolwich avg. age

Sice na to stačí učivo základní školy, ale obhájit si proč je to píčovina nedokážeš ani ve třech odstavcích. Asi tak blbej já nebudu…

Reagovat
Nizzie

"Asi tak blbej já nebudu…" - hele tohle si o sobě myslí docela dost lidí. Většinou jsou to takový lidi, kteří si myslí, že jsou vyjímeční a když jim například deset lidí říká, že nemají pravdu, tak si stejně tvrdohlavě jeodu svou. To na tebe celkem sedí. A výsledekem je to, že ano, jsi tak blbej.

Reagovat
jk

Když jsem po tobě chtěl jednoduchý vysvětlení co je (aspoň matematický, když jsi s tím začal) špatného na tvrzení Jesus age > woolwich avg. age, tak jsi napsal 8(!) odstavců o tom jaký jsem nechápavý dement ale vysvětlení furt nikde.

Reagovat
Nizzie

"Samozřejmě tvrzení A jako samostatné, pokud by si to tvrdil bez kontextu, jak se to snažíš uhrát, by bylo pravdou."

A přitom máš to vysvětlení hned v druhém (!) odstavci z těch osmi ty lopato. Dokonce je to hned druhé tvrzení.

Reagovat
jk

Tak proč mi tu vypisuješ, že kvůli tomu neumím počítat. Hlavně, že tu někoho nálepkuješ jako Babiše

Reagovat
Nizzie

Protože ti pořád uniká ten kontext té diskuze, která byla tehdy vedena. To, že si toto "Jesus age > woolwich avg. age" spočítal správně je sice krásné, ale to je jen jedna část rovnice. Chybí ti tam pořád ta důležitá proměnná, kterou ignoruješ, a proto máš konečný výsledek špatně. Celá rovnice zní, pokud užiji tvé výrazosloví, Lacazette age > Jesus age > woolwich avg. age Odstraněním výššího čísla a přidáním nižšího čísla v konečném důsledku fakt průměr nezvýšíš.

A to, že si do toho nějakým všem záhadným způsobem zakomponoval pouze tu jednu část rovnice, přičemž se diskuze týkala obou, je pouze tvůj boj. Babiš je oproti tobě myslitel ty vole.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Morální maják se ozval.

Reagovat
jk

Ty si tu jedeš slušnej meltdown

Reagovat
Nizzie

Ale umím počítat ty meltdowne

Reagovat
jk
Reagovat
Nizzie

Thx meltíku

Reagovat
Lojzík

Poche to dělá schválně. Chce po sezoně do Live

Reagovat
Malresi

Jeden z našich najhorších výkonov v sezóne. Arsenal vyhral úplne zaslúžene.

Reagovat
fff

Reagovat
13

Reagovat
Front hell

Krásné 3 body. Liverpool byl včera slaboučký jak čaj

Reagovat
fff

V konecnom dosledku pre Arsenal zasluzene, hoci extra vykon ani nemuseli predviest a bohate to stacilo. Od LFC jeden z najhorsich zapasov v sezone, okrem velmi stastneho golu sme nic poriadne ani nemali. Absencie, kopa zapasov v poslednych tyzdnoch a sialena chyba od Allisona (plus ten treti gol, hoci bol tecovany, by s jeho kvalitami mal v 99 pripadoch zo 100). Mozno je aj dobre, ze sa to vsetko takto dalo dokopy v jednom zapase, navyse v jednom z najtazsich zapasov, ktore nas v sezone cakaju.

Vrati sa Śalah, Enho, Szoboszlai. Do konca sezony mame slusny zreb, tak uvidime. Na titul stale najvacsi favorit zdaleka MC.

Reagovat
fff

A Thiagooooo, na toho som uplne zabudol, hoci vcera nastupil .

Reagovat
Nikikrew

Vzdy som vedel, ze Trossard je borec ale ze az takyto . Inac je to asi len taktika, Martinelli unavy obranu a Trossard svojim prichodom dorazi.

Vyhra velmi dolezita, 1 polcas takticky paradny, 2 sa mi osobne nepacil, nechali sme Liverpool hrat. Viac menej rozhodla chyba Poolu.

Reagovat
Whitemedia

Spurs chief RESIGNS after failing to secure naming rights deal for new stadium

A jde k nám..

Reagovat
jk

Levy chce chelski rozložit zevnitř.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě že jsem to teda neviděl, gratulace Arsenalu

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/AlternativeMUFC/status/1754459869011198314?s=20

klasicky sestrih...mňoukání kočky vede

Reagovat
Hlahart

Já už musím být fakt starej, mně to prostě nikdy nepřijde ani trochu vtipný

Reagovat
r.mrazik

V pořádku

Je to o nastaveno mysli

Reagovat
Golasso

Mně moc taky ne, ale kočka mě rozsekala

Reagovat
Busby babes

me naopak skoro vdzycky

Reagovat
vodka

ani eastern european Peter Crouch jako Souček?

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/rajsinghchohan/status/1754134820949536837?s=46

Jadon a jeho asistence je taky dobrá lahůdka

Reagovat
iamek

Měsíc staré ne? Teď je zase zraněny se svalem.

Reagovat
r.mrazik

ja myslel,ze to je z toho vikendu...achjo...tak nic, smažte to

Reagovat
smazaný uživatel

?? Vy tam nevidíte to Schalke a že gól dává Gotze?

Reagovat
r.mrazik

jsem slepej

Reagovat
Herbmeister

u nás nic nepředvedl, tak by takhle mohl pokračovat dál, aby se mohl prodat někam v létě (třeba by ho chelsea vyměnila za Enza )

Reagovat
Miguel19

Na výkup nepotřebných hráčů tu jsou jiné týmy...

Reagovat
Busby babes

v BL ma na vsechno daleko vic casu

Reagovat
Herbmeister

Jj, to je jasné. U nás by už hrát neměl, snad bude hrát dobře v bundeslize a kápne z toho pár mega. I ten plat je brutální a dost by pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě toho videa jste ho právě koupili vy...

Reagovat
Grahf

ten hag dokonalý

Reagovat
Frony

Vystihl celkem slušně všechny.

Reagovat
Man__United

Breaking: Lisandro Martinez will be out for two months max with a sprained collateral ligament. He does not require surgery [@gastonedul]

v pici tohle fakt

Reagovat
Man__United

Lisandro Martínez injury update.

It’s NOT an ACL injury, sources confirm.

Argentinian defender has a sprained collateral ligament — #MUFC hope to have Lisandro back after international break in March.

No surgery needed, as @gastonedul has reported.

Reagovat
r.mrazik

jestli nebude potreba operace,tak je to super

Reagovat
iamek

Ještě ten lepší scénář. I tak dva měsíce je strasne dlouhá doba :/

Reagovat
fenixLFC

bohuzial je tam este repre pauza

Reagovat
Busby babes

natazeny vazy, hmm. tak snad to bude spis ten mesic

Reagovat
Hlahart

takže měl ten YT doktor pravdu

Reagovat
Salfovic

YT doktora vyhodit.

Reagovat
Hlahart

Naopak. Dohodit

Reagovat
Salfovic

Ten mluvil o pěti týdnech, ne ?

Reagovat
Hlahart

Jak dlouho se léčí to zranění no. 8 to je imho zpátky do okamžiku, kdy bude moct nasotupit

Reagovat
iamek

For 2023-24, though, they would appear to be in big trouble, with Swiss Ramble estimating their losses at £201m – and that was on an assumption they would finish sixth, which now looks extremely optimistic.

Uefa’s regulations are not immediately relevant but it is changing its FFP model to a cost control ratio, by which player wages, transfers and agent fees will by 2025 be limited to 70% of revenue and profit on player sales. At the moment, Chelsea’s is around 90%."

https://twitter.com/jonawils/status/1754531827165913135?s=46&t=TmqeuiGK4RUAYsdfdTb3UQ

Reagovat
andkoo

United hned za nimi tesne pod 90%

Reagovat
Hlahart

jenže my prodáme jednoho z nejlepších střelců kvalifikace na ME + nejlepšího střelce United za 100m€ v létě. A je to odchovanec, takže čistých 100 do FFP

Reagovat
Busby babes

a Bruna. a pak uz bude vsechno skvely.

Reagovat
Busby babes

to pise kde? v tom clanku to neni...

Reagovat
andkoo

dakde som to cital, ze sa musime krotit s nakupmi a hlavne znizit celkovo platy, lebo za posledny kvartal to bolo 87% ci tak nejak (bola tam tabulka zo swiss swramble)...aby sa to do 2 rokov dostalo na 70%, tak sa spekulovalo o vela odchodoch (Sancho, Casemiro, Martial, Varane)

Reagovat
Busby babes

jako mame revenue asi 800 mega liber. platy cca 300 mega (https://www.spotrac.com/epl/manchester-united-fc/payroll/ i kdyz tady koukam, ze to je 207/180 mega, je fakt ze jsme to hodne redukovali a pokud pristi rok nebude LM, tak to pujde jeste o 15 nebo 25 procent dolu, coz je dalsich 50 mega). 90 procent by bylo neco okolo 720 mega.... takze bychom na prestupy museli utratit asi 400 mega? to mi nejak nevychazi, ale asi tezko rict, jak presne se to pocita. tuhle sezonu mame utraceno v cistym asi 130 mega, tu predchozi cca 190... dle TM

plus by nam mohli nabehnout v lete nejake ty opce za hrace na hostovani a zbavime se platu Martiala a Varana (nebo minimalne pujde Varane na nizsi smlouvu). Kdyz k tomu pridam investici INEOSu, tak si myslim, ze v lete budem v pozici, kdy budem mit hodne penez na utratu, ale uvidime.

kazdopadne diky.

Reagovat
andkoo

tam je to dost komplikovane, ved vidis ze ani samotne kluby tomu niekedy nerozumeju uplne spravne na platy tam bolo okolo 350M a nejake dalsie nespresnene vydavky zhruba este polovica z toho (ale viacero vydavkov sa tam ani nepocita, napr. nova infrastruktura, zenske timy, atd.)..neviem ci to pocitaju potom vzhladom k celemu obratu, skor asi nie, my tam mame este aj obsluhu toho stale dost velkeho dlhu

Reagovat
Salfovic

Já jsem hlavně zvědavej, jak se vejdou do těch 105 mil.

Reagovat
andkoo

toto je tiez dobra hlaska: Chelsea are unsure they can afford to sack manager Mauricio Pochettino

Reagovat
Mastný Chobot

William Saliba has won 36 matches in his first 50 league starts for Arsenal, more than any other player in the club’s history. [@HarveyDownes92] #afc

Generacny talent

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

prisel ve spravny moment.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kinky7

Tak 3 bod jsou doma ale byl to boj

Reagovat
El Cid z City

Jj, bylo jasně vidět,že ztratit se dá všude, nějaký propočty že můžem ztratit pouze s Totenhamem a Liverpoolem jsou úplně nanic.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

takze potvrdenim toho ze sa da stratit vsade je zapas ktory ste vyhrali nikto netvrdil ze to bude jednoduche a ze vsade vyhrate 6:0 ale ze tou kvalitou to proste uhrate a tych prilezitosti naozaj stratit az tolko nie je

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Registrujisejenproto

Zkujvene City

Reagovat
Pharrell

Ani ne . Vyhráli mi tikety a P . Foden zahrál opravdu skvěle (hattrick). A to v Anglii jinak fandím londýnskému Arsenal ale i na ně jsem dával když měli doma Liverpool .

Reagovat
Busby babes

ty jo, City uz jsou zas na dostrel. prijde mi ze pomerne nedavno se uz odepisovali a pritom kdyz vyhrajou tu dohravku tak vedou ligu.

Reagovat
Wazza228

Vrátil se jim KDB, tak se to dalo čekat. Bohužel, největší gamechanger v lize.

Reagovat
Luc-Luc

Kdo je odepisoval?

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
fff

Prosim ta kto kedy odpisoval MC ? Toto je absolutne mimo tvrdenie.

Reagovat
Busby babes

mozna: zacli byt pochybnosti, ze to letos vyhrajou by bylo presnejsi. Proste v prosinci jak ztraceli body diky te serii remiz a pak prohre s Villou...

Reagovat
fff

Napisal si to sice inak, no stale je to absolutne nepravdive .

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis.

Reagovat
Nizzie

Ty hele taky jsem nezaregistroval nikoho, kdo by City nějakým způsobem pochyboval o jejich šancích na titul. Všichni si tu asi uvědomují jejich sílu v druhé částí sezóny. Ale tak mohl jsem to přehlédnout že jo.

Reagovat
fff

Nemusis sa bat, fakt si absolutne nic take neprehliadol .

Reagovat
icemike

Nikdo je neodepisoval

Reagovat
forrest

Po delší době na Old Trafford. Kdyby to někoho zajímalo, tak menší shrnutí:

- za cca 5 200 Kč / lístek jsem sehnal do VIP sekce Manchester Suite, jedná se o sektor N2407, přímo na půlce, lepší místa jsou asi už jen naproti pro opravdové VIP

- letenky klasika, Kiwi, zpáteční Praha -> Manchester cca 3000 Kč / kus

- ubytování cca 5 minut chůze od Old Trafford pro 4 lidi cca taky 3000 Kč / noc (pro všechny)

- výhoda VIP vstupenek je v tom, že můžete už 3 hodiny před zápasem jít na stadion, máte vstup do různých zázemí - můžete si čepovat pivo, máte kávu a čaj zdarma, vlastní restaurace a hospody (po zápase International Suite, který je ještě 2 hodiny po zápase otevřen s možností sledovat další zápasy - sledovali jsme Arsenal - Liverpool)

- jeli jsme v pátek navečer, v Manchesteru jsme byli cca ve 20:00 místního času, ve 21:00 na ubytku (výhoda Airbnb - dostanete jen kód od skříňky, kde jsou klíče = v našem případě jsme hostitele vůbec neviděli, vyměnil jsem si s ním jen 2 zprávy přes Airbnb aplikaci), večer návštěva The Bishop Blaze

- v sobotu dopoledne jsme vlakem jeli do Liverpoolu s tím, že zkusíme před Goodison Parkem koupit lístky na Everton - Tottenham, bohužel jsme dorazili cca 5-10 minut po výkopu, překupníci již nikde a lístky komplet vyprodány, šli jsme tedy do místní hospody hned vedle Goodison Parku - The Winslow Hotel, dost televizí, nějací fanoušci, dokonce i chvíli tam seděli nějací Češi

- po zápase jsme se šli mrknout na Anfield, fakt mě překvapilo, že ten stadion je jen přes ten park, věděl jsem, že je to blízko, ale že je to vzdušnou čarou tak 200 metrů jsem netušil...

- na Anflieldu fakt musím pochválit ten jejich store, oproti Megastoru na Old Trafford je to nebe a dudy, daleko víc předmětů, dresy legend, spousta míst k fotkám, k sezení, záchody... Megastore na Old Trafford je už zřejmě staršího data a působil na mě ve srovnání se storem na Anfieldu jak nějaký sekáč / hrabárna...

- odpoledne pak návštěva The Cavern Club v centru, kde Beatles odehráli cca 290 koncertů a začínali tam, fakt celkem dobrá atmosféra, když zapřemýšlíte, co všechno tam vzniklo a co se tam asi muselo v té době dít

- v neděli pak už Old Trafford, od cca 11:00 na stadioně, Manchester United Burger, pivo Madrí za cca 5 liber (lze si čepovat na samooobslužných automatech), prostory v Manchester United Suite 3 hodiny před zápasem, prostory International Suite pak další 2 hodiny po zápase, kde promítají další zápasy PL, pokud se hrají... škoda, že fakt striktně dodrželi ty 2 hodiny po zápase - do konce matche Arsenal - Liverpool zbývalo cca 20 minut, ale pípy zavřely a během 15 minut cca 200 lidí z prostor zmitelo

- výhoda těch VIP prostor je to, že se fakt nikde netlačíte, nestojíte fronty, můžete přijít v klidu před a pak v klidu po odejít, netlačíte se pak v tramvajích nebo na silnicích

- v neděli večer pak návštěva ulice Hilton Street (byli jsme tam i v sobotu, taková divočejší Dlouhá v Praze), čepovaná Plzeň v podniku Albert Schloss

- v pondělí ráno pak návštěva Manchester National Footbal Museum + Big English Breakfast, před cestou na letiště ještě návštěva Megastoru na Old Trafford (nebylo už zdaleka tolik lidí, jako v den zápasu)

- letecky do Prahy malá kaňka za celým výletem jeden krajánek, který byl totálně ožralý a obtěžoval letušky nebo lidi, co cestovali s námi a seděli okolo (pořvával na někoho kdo měl náramek Slavie, když šla taková pěkná britka na záchod, měl kecy, že její manžel musel za ním jej okřiknout, flusal pod sebe atd... prostě fakt vidlák - btw byli taky na zápase, takže pokud to čteš, ten týpek 3 řady před tebou, co tě okřikoval, ať už jsi zticha a neděláš ze sebe burana a ostudu Česku, jsem byl já...

---

celý výlet vyšel na cca 22-24K a to jsme nikde nešetřili... kolečko Plzně pro 4 lidi vyšlo na cca 800 Kč ... pro srovnání od cestovky např. SportSEN (co mi teď na FB vybíhá) chtějí jen 6700 Kč za vstupenku do sektoru za bránu nebo do rohu... místa na podélnou tribunu mají za 9500 Kč a to určitě nebudou s těmi VIP výhodami

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Front hell

někteří,,lidi "by měli mít alkohol zakázaný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zaschrona

Jen doplním, že to není "ten" Cavern Club, ten opravdový byl o pár desítek metrů jinde, musel jít kdysi dolů kvůli výstavbě metrovlaku, tohle je jen velmi přesná replika, jakkoliv to tam je fajn. Já od Cavern byl i na jejich Beatles bus tour po Liverpoolu, můžu jen doporučit.

Reagovat
forrest

Aha, tak to jsem nevěděl... Díky za info

Reagovat
iamek

Letenka kiwi. Wtf?

Reagovat
forrest
Reagovat
iamek

Znám. Právě nechápu, ze před tyhle smejdy ještě něco kupuje :)

Reagovat
Zaschrona

Co doporučuješ na letenky? Je jasný, že nejlepší skoro vždy přímo přes web dopravce, ale odněkud se tam člověk musí dostat.

Reagovat
forrest

Já jsme s Kiwi neměl žádný problém, ale lítal jsem jen krátké léty po Evropě bez přestupů... Podobný srovnávač letenek je např. SkyScanner.

Reagovat
iamek

Na vyhledávání je v pohodě, ale kupovat tam fakt ne. Když bude nějaký pruser ( zrušení letu, ztraceni zavazadla a podobně ), tak se na tebe support vysere a airolinka tě pošle do hajzlu taky, protože letenky kupuje kiwi a preproda ji tobě.

Dole mas zkušenosti od lidi - https://www.flyradar.cz/recenze-letenek-kiwi/#Vase_recenze

Reagovat
Trand

Já koukám přes pelikan.cz většinou, když chci zjistit, jak to kam létá.

Reagovat
iamek

Hledám přes Skyscanner a pak kupuji normálně v appce dopravce. Samozřejmě neklikat před Skyscanner a podobné predprodejce.

Když kupujes před kiwi, tak v případě problému necekej žádný support nebo vracení peněz. Jsou to totální ku*dy.

Reagovat
iamek

To vip je super. Měl jsem 2x a nic jiného bych už nechtěl

Reagovat
forrest

Já byl v tom VIP poprvé, a v podstatě šlo jen o příplatek cca 2000 Kč k lístku... V těch UK cenách, kdy 2000 Kč necháš za pár piv a jídlo, nebylo co řešit...

Reagovat
iamek

Akorát jak jsem byl poprvé, tak bylo 30 stupňů a měl jsem kratasy a dovnitr musíš mít kalhoty. Tak nás pět muselo taxíkem do centra si jit koupit rifle.

Reagovat
forrest

Dobry vedet

Reagovat
Neutron

Pecka, take listky si zohnal kde? Napisal by som ti cez postu, ale…

Reagovat
forrest

Je to pres Devilpage.cz - email pripadne marek@devilpage.cz

Reagovat
forrest
Reagovat
PePiG7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele