Premier League - souhrn 24. kola: Arsenal deklasoval West Ham

10.02., 15:32, aktualizováno 12.02., 23:06
Komentáře a souhrny
Gabriel Magalhães (© AFP)

Liverpool si doma poradil s Burnley a drží se před Manchesterem City, úřadující mistr skolil Everton. Manchester United skolil v neděli venku Aston Villu a přiblížil se tomuto soupeři na rozdíl pěti bodů. Dva body na lídra soutěže ztrácí Arsenal, který v londýnském derby nadělil potupný půltucet gólů West Hamu. Konečně zvítězila i Chelsea po obratu na hřišti Crystal Palace.

Crystal Palace - Chelsea FC 1:3

12.02.2024 21:00

Góly: 30. Jefferson Lerma - 47. Conor Gallagher, 90+1. Conor Gallagher, 90+4. Enzo Fernández

Crystal Palace padlo ve 24. kole Premier League s Chelsea po výsledku 1:3. První poločas malého londýnského derby nezastihl favorizované hosty v herní pohodě a neshody na hřišti vyústily ve 30. minutě v chybu v rozehrávce, kterou Jefferson Lerma potrestal krásným gólem. Tým ze Stamford Bridge sice po změně stran bleskově srovnal zásluhou bývalého hráče Orlů Conora Gallaghera, na definitivní obrat si však musel počkat až do posledních minut, když se v nastavení znovu prosadil hrdina večera. Zejména díky jeho gólům si svěřenci Mauricia Pochettina připsali již 14. vítězství v řadě proti tomuto soupeři, což je zároveň i klubový rekord proti nějakému z celků anglické ligy.

Blues vedení Mauriciem Pochettinem byli v poslední době silně kritizováni, a to zejména po domácí porážce s Wolves. Následně se ovšem semkli a v opakovaném utkání FA Cupu jednoznačně porazili Aston Villu na jejím hřišti. Na dobrý výkon chtěli navázat i v lize, kde jim patřilo až 11. místo. Ještě hůře na tom však byl jejich londýnský soupeř Crystal Palace. Orli totiž za poslední tři měsíce zvítězili jen dvakrát, na marodku navíc zamířila řada opor v čele s Eberechim Ezem.

Kromě něj chyběl i Michael Olise a na ofenzivě domácích to šlo znát. Obranná složka hry jim ale fungovala na výbornou, a tak i náznaky šancí v podání Jeana-Philippa Matety dělaly v úvodní půlhodině z Crystal Palace nebezpečnější celek. Na jejím konci ztratil u vlastního vápna míč Noni Madueke, jenž dal jen chvíli předtím najevo svou frustraci u opačného pokutového území naštvaným gestem směrem k Enzovi Fernándezovi, a Lerma nádhernou křižnou ranou z 20 metrů otevřel skóre.

Start druhé půle se opozdil kvůli problémům s komunikačním zařízením rozhodčích a defenzivu Crystal Palace jako by tato prodleva poznamenala. Hned ve 47. minutě totiž neuhlídala náběh Mala Gusta. Ten z pravého křídla nastřelil balon do vápna a Gallagher ho pohotově poslal pod břevno. Domácí po delším čase zahrozili asi čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby, kdy se rozhodl velmi dobře hrající Matheus Franca zakončit potenciální přečíslení a tvrdou střelou vyprášil rukavice gólmana. Jinak však ve druhé půli vládla na zeleném pažitu Chelsea, což se projevilo na začátku nastavení. Po rychlém protiútoku Cole Palmer nesobecky našel Gallaghera, který z voleje zacílil přesně k levé tyči a rozhodl celé utkání. Asistence Palmerovi zachutnaly a při dalším kontru dostal do ideální pozice Fernándeze, jenž si položil obránce a rozvlnil síť za Deanem Hendersonem potřetí.

Blues tak navázali na pohárový výkon a domů si odvezli tři body. V příštím kole je však nečeká vůbec jednoduchý úkol, jelikož se 19. února střetnou s Manchesterem City. Orli se utkají o dva dny později s Evertonem.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 1:2

11.02.2024 17:30

Góly: 67. Douglas Luiz - 17. Rasmus Højlund, 86. Scott McTominay

Hráči Manchesteru United ovládli šlágr 24. kola Premier League, když porazili Aston Villu 2:1. Prvním úspěšným střelcem se stal domácí Rasmus Höjlund, který se trefil už v pátém soutěžním duelu v řadě. Rudí ďáblové však o těsný náskok po změně stran přišli, když se po závaru před jejich bránou prosadil Douglas Luiz. Jako osvědčený žolík se ale v závěru ukázal Scott McTominay, jenž po nástupu z lavičky přispěl Manchesteru k výhře potřetí za sebou. Hosté tedy stáhli náskok na páté místo v lize, které patří právě Lvům z Birminghamu.

Rudí ďáblové vstupovali do zápasu ve výtečné střelecké fazoně, když v posledních pěti soutěžních duelech pokaždé nasázeli minimálně dvě branky. Velkou zásluhu na výsledkovém obrození Manchesteru měl Höjlund, který se trefil čtyřikrát v řadě. Aston Villa naopak jako by se vystřílela na hřišti Sheffieldu, jelikož po pětigólové kanonádě na hřišti outsidera nestačila v FA Cupu na Chelsea.

Dánský útočník ukazoval svou sílu od samého začátku. Jeho první rána přišla ve 13. minutě, avšak obránci do ní obětavě skočili. Po chvíli se už ale Höjlund prosadil, když hlavičku Harryho Maguirea usměrnil těsně před Emilianem Martínezem mimo jeho dosah. Lvy inkasování nabudilo, nicméně projektil Johna McGinna pod břevno vytěsnil André Onana. Proti brankáři Rudých ďáblů neuspěl pohotovou ranou ani Ollie Watkins krátce před půlhodinou hry. A cestu do sítě následně nenašel ani pokus Jacoba Ramseyho, tentokrát zakročil namísto Onany blokující stoper.

Neuplynuly ani dvě minuty druhé půle a Marcus Rashford prošel celou soupeřovou obranou, ve finále jej ale Martínez zastínil skvělým zákrokem. Domácí hráči se hnali za vyrovnáním, dlouho se jim však nedařilo najít cestu k překonání obrany a brankáře. Až v 67. minutě stál Douglas Luiz ve správný čas na správném místě a po několika odrazech vymetl z bezprostřední blízkosti pravou šibenici. Dlouho se schylovalo k dělbě bodů, avšak v 86. minutě střídající McTominay prudkou hlavičkou rozhodl.

Manchester vyzrál na Villans počtvrté za sebou a opět ukrojil ze ztráty na svého soupeře. Rudí ďáblové v dalším kole zamíří 18. února do Lutonu, Aston Villa o den dříve navštíví stadion Fulhamu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 0:6

11.02.2024 15:00

Góly: 32. William Saliba, 41. Bukayo Saka (pen.), 44. Gabriel Magalhães, 45+2. Leandro Trossard, 63. Bukayo Saka, 66. Declan Rice

Arsenal bez problému ovládl duel 24. kola Premier League na hřišti West Hamu, který po naprosto jednoznačném průběhu porazil 6:0. Ačkoliv šli Gunners v městském derby za jasným vítězstvím od samého úvodu, skóre se jim podařilo otevřít až po půlhodině hry. Do přestávky pak udeřili ještě třikrát, přičemž hned dvě branky přesným centrem připravil někdejší spoluhráč Tomáše Součka a Vladimíra Coufala Declan Rice. Ten se po návratu na hřiště navíc sám prosadil, a i díky jeho příspěvku se tak Kanonýři alespoň pro tuto chvíli bodově dotáhli na druhý Manchester City.

West Ham naposledy zvítězil na konci kalendářního roku 2023, kdy změřil síly právě s Arsenalem. Od té doby se v jeho dresu nepředstavil v ligovém utkání Lucas Paquetá a Brazilcova absence byla znát při remíze v Sheffieldu či u jasné porážky na Old Trafford. Kanonýři se na přelomu roku prali s formou, poslední týdny už pro ně ale vyznívaly pozitivněji, čemuž dala razítko přesvědčivá výhra nad Liverpoolem.

Gunners domácí jednoznačně přehrávali, jenže obrana Kladivářů několika šancím odolala. Vše se změnilo ve 32. minutě, kdy se na centr od rohového praporku vyšplhal William Saliba a hlavičku usměrnil pod břevno.

Ještě veseleji bylo u hostů o chvíli později, když se Bukayo Saka dostal po dlouhém pasu od Leandra Trossarda do úniku. Anglického reprezentanta ve vápně srazil Alphonse Areola a Arsenal dostal výhodu pokutového kopu. Penaltu s přehledem proměnil sám faulovaný hráč střelou k opačné tyči, než skákal gólman. Natrénované standardní situace ukázali Gunners i při přímém kopu, který hlavou zakončoval Gabriel. Poslední zásah hostů v první půli přišel však až v nastavení z nohy Trossarda.

Hosté neubrali nohu z plynu ani po přestávce. Po necelých dvou minutách mohl druhý zásah přidat belgický šikula, ale rychlou kombinaci zakončil nad břevno. Po hodině hry předvedl povedenější střelu Saka. Křídelník Arsenalu se uvolnil a dělovkou k tyči navýšil vedení.

Bývalý Kladivář Rice kromě dvou asistencí zaznamenal i gól, když se v 66. minutě opřel do míče za vápnem a překonal bezmocného Areolu. Za rozhodnutého stavu trenér Mikel Arteta protočil sestavou a nechal prostor hráčům, kteří nedostávají velkou minutáž. Kladiváři se ani v závěru nezmohli na čestný úspěch.

Arsenal se tak pomstil za prosincovou porážku a potvrdil vzrůstající formu. Kanonýři se v příštím kole představí 17. února v Burnley, West Ham jede tentýž den do Nottinghamu.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Newcastle United 2:3

10.02.2024 18:30

Góly: 26. Anthony Elanga, 45+6. Callum Hudson-Odoi - 10. Bruno Guimarães, 43. Fabian Schär, 66. Bruno Guimarães

Fotbalisté Newcastlu zvítězili ve 24. kole Premier League na hřišti Nottinghamu 3:2. Straky se v prvním poločase hned dvakrát ujaly vedení, ale Forest dokázali pokaždé srovnat. Rozhodla tedy až branka Bruna Guimaraese ze 66. minuty po chybné rozehrávce domácích. Zatímco v defenzivě to hostujícímu celku nadále drhne, útok se opět činil, jelikož svěřenci Eddieho Howea nasázeli v každém soutěžním duelu v tomto kalendářním roce vždy minimálně dva góly.

Oba celky na sebe letos poprvé narazily až během hustě nabitého vánočního programu a Straky měly svému soupeři co vracet. V St. James’ Parku totiž tehdy zaúřadovala dvojice Anthony Elanga a Chris Wood, přičemž hattrick druhého zmíněného rozhodl o vítězství Forest. Novozélandský kanonýr ale tentokrát kvůli zranění branku svého někdejšího zaměstnavatele ohrozit nemohl.

I bez vytáhlého útočníka domácí zahrozili jako první. Morgan Gibbs-White si naběhl na přihrávku na hranici vápna, z první se opřel do míče a jen těsně minul pravou tyč. Na druhé straně o sobě dal vědět Sean Longstaff, proti jehož dalekonosné ráně se rovněž zaskvěl Matz Sels. Vzápětí už ale musel belgický gólman lovit balon ze sítě, neboť obránci zapomněli na Guimaraese, jenž si šikovně naběhl a Selse prostřelil. Vedení smazal ve 26. minutě Anthony Elanga. Ten při rychlém protiútoku prostrčil balon mezi nohama Martina Dúbravky, který proti švédskému střelci vyběhl až za šestnáctku. Krátce před poločasem se z voleje prosadil Fabian Schär. Poslední slovo si vzali opět The Tricky Trees, když Callum Hudson-Odoi vyslal nečekaný projektil a ten zaplul až do brány.

Už po pár minutách druhé půle dokonce Nottingham stav utkání otočil. Taiwo Awoniyi utekl defenzivě a z úhlu tvrdě propálil Dúbravku. Domácí se však dlouho neradovali, neboť situaci předcházel ofsajd. Radost tak propukla na druhé straně v 66. minutě, kdy Guimaraes zachytil soupeřovu rozehrávku a zpoza vápna zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Po 10 minutách se do míče opřel Divock Origi, avšak jeden z obránců se do rány položil a zachránil Dúbravku. V posledních zápasech obrana Strak nepůsobila přesvědčivě, závěr proti Forest ovšem zvládla na výbornou.

Newcastle tedy vrátil svému soupeři porážku z před více než měsíce a podruhé za sebou v lize venku vyhrál. Příštím soupeřem Strak bude 17. února Bournemouth, Nottingham ve stejný den přivítá West Ham.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 2:1

10.02.2024 16:00

Góly: 61. Pape Matar Sarr, 90+6. Brennan Johnson - 16. Pascal Groß (pen.)

Tottenham zvládl otočit utkání 24. kola Premier League proti Brightonu, nad kterým nakonec zvítězil 2:1. Kohouti sice nebyli lepším týmem a kvůli proměněné penaltě Pascala Grosse rychle prohrávali, po změně stran ale nejprve srovnal Pape Matar Sarr a v šesté minutě nastavení rozhodl z ojedinělé šance svého týmu střídající Brennan Johnson. Domácí si tak připsali veledůležité tři body v boji o první čtyřku, Rackům se po čtvrté ztrátě z posledních pěti duelů pohárová Evropa naopak vzdaluje.

Kouč Ange Postecoglou si sice mnul ruce nad návratem uzdravených opor, radost mu ale vzala remíza ze hřiště Evertonu. Tam totiž řádil Richarlison, v nastavení si však Spurs už podruhé v utkání nepohlídali standardní situaci a nechali soupeře srovnat. Brighton v předchozích dvou kláních dokonale demonstroval výkyvy ve svých výkonech, když na debakl od Lutonu zareagoval vysokou výhrou nad Crystal Palace.

Atraktivní první půli odstartoval Danny Welbeck, který už po několika desítkách vteřin zakončil povedenou individuální akci obstřelem na zadní tyč. Guglielmo Vicario ale výborným zákrokem nebezpečí zažehnal. Zkušený Angličan sehrál důležitou roli také v 16. minutě, kdy byl ve vápně Spurs faulován a následnou penaltu proměnil Gross. Krátce nato se do slibných střeleckých pozic dostali Richarlison a James Maddison. Zatímco ve skvělé formě hrající Brazilec ztroskotal při samostatném úniku na hostujícím gólmanovi, druhý jmenovaný z hranice šestnáctky těsně minul. Před půlhodinou zápasu musel do akce pro změnu Vicario, jenž vytěsnil pumelici Kaora Mitomy.

Kohouti po výměně stran ještě zvýšili tempo a začali na trávníku dominovat. Za aktivitu byli odměněni v 61. minutě, kdy si šťastnou trefu připsal Sarr. Senegalský reprezentant pronikl do pokutového území a pokusil se nahrát nabíhajícímu Richarlisonovi. Pas sice zablokoval obránce, míč se však od tyče odrazil zpět k Sarrovi a ten ho pohotově doklepl do odkryté sítě. Vedení se týmu z pobřežního města pokusil v závěrečné čtvrthodině vrátit Ansu Fati, z ideální pozice uvnitř vápna ale těsně minul. Poslední slovo si tak mohli v 96. minutě vzít The Lilywhites. Navrátilec z Asijského poháru Heung-Min Son naservíroval míč před bránu Johnsonovi, jenž suverénní ranou rozhodl.

Tottenham si tedy připsal pátou domácí výhru v řadě. Další bude moci přidat 17. února proti Wolves, Brighton se představí o den později v Sheffieldu.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brentford FC 0:2

10.02.2024 16:00

Góly: 35. Christian Nørgaard, 77. Ivan Toney

Hráči Brentfordu vyhráli ve 24. kole Premier League na půdě Wolves 2:0. Klíčový okamžik zápasu nastal ve 35. minutě, kdy se trefil Christian Norgaard. Na gól dánského středopolaře po změně stran navázal Ivan Toney, který se prosadil ve třetím ze čtyř zápasů, do nichž anglický forvard zasáhl po disciplinárním trestu. Vlci na trefy hostů reakci nenašli a doma vyšli střelecky naprázdno poprvé v ročníku.

Wolves se od února naladili na nezvykle ofenzivní notu. Ve dvou kláních nasázeli sedm branek, a zatímco tři do sítě Manchesteru United k bodům nevedly, čtyři góly na Stamford Bridge už předznamenaly vítězné oslavy. Brentford rovněž dvakrát plnil roli outsidera, v jeho případě z toho ale byly v obou případech porážky, což neodvrátila ani pokračující forma Neala Maupaye, jenž skóroval v pěti soutěžních duelech za sebou.

Právě Francouz mohl být tím, kdo se jako první zapíše do střelecké listiny. Po špatné rozehrávce brankáře Wolves Josého Sá hráči Brentfordu dostali míč až k Maupayovi, jehož hlavičku portugalský reprezentant vyrazil na roh. O chvíli později se v obrovské šanci zjevil Mathias Jensen, který ovšem nabídku Sergia Reguilóna z malého vápna trestuhodně zahodil. Krátce po půlhodině hry postupoval sám na bránu Maupay, vystřelil z bezprostřední blízkosti, ale s pokusem doprostřed brány neuspěl. Včely se dočkaly až v 35. minutě, kdy balon hlavou do brány tečoval Norgaard. V závěru první půle se parádním zákrokem blýskl Mark Flekken, jenž na tyč vyrazil nebezpečnou hlavičku Pedra Neta.

Svěřenci Garyho O’Neila sice v 50. minutě dostali balon za brankovou čáru, gól Craiga Dawsona byl však odvolán kvůli těsnému ofsajdu. Vlci v druhém dějství výrazně zlepšili svůj výkon a hnali se za vyrovnáním. Pablo Sarabia napřáhl zhruba z hranice pokutového území a svým pokusem směřujícím doprostřed brány donutil Flekkena předvést těžký zákrok. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Sá Toney, ale rána letěla jen na Portugalce, který ji bez větších potíží zneškodnil. Angličan se přeci jenom prosadil krátce nato, když z voleje nepohrdl nabídkou od Vitalyho Janelta.

Brentford se tak na třetí vzájemné utkání od začátku roku 2024 připravil lépe a zvítězil. V příštím kole přivítá 17. února Liverpool, Wolves se tentýž den představí na hřišti Tottenhamu.

Více informací k zápasu

Luton Town - Sheffield United 1:3

10.02.2024 16:00

Góly: 52. Carlton Morris (pen.) - 30. Cameron Archer, 36. James McAtee (pen.), 72. Vini Souza

Sheffield vybojoval ve 24. kole anglické Premier League důležité tři body v boji o záchranu po vítězství nad Lutonem 3:1. Domácí celek sice byl aktivnější, ale tentokrát mu zcela odešla defenziva, když se po chybách před pauzou postupně prosadili Cameron Archer a z penalty James McAtee. Když už to navíc vypadalo, že se The Hatters dostali snížením zpět do zápasu, utnul jejich šanci na body Vini Souza. Zásah Brazilce tak potvrdil první ligovou výhru hostů od 9. prosince.

Start aktuálního ročníku Premier League se nepovedl žádnému ze tří nováčků, jeden z nich se však postupem času dostal do solidní formy. Byl jím Luton, který paradoxně od chvíle, kdy jeho kapitána Toma Lockyera postihl hrozivý srdeční kolaps přímo na hřišti, prohrál jediné z devíti předchozích utkání. Sheffield naopak dál tápal a s jednoznačně nejhorší obranou soutěže uzavíral ligový žebříček.

Zápas dvou týmů zespodu tabulky ze začátku příliš fotbalové krásy nenabídl. Luton sice měl převahu v držení míče, ale nedokázal z něj vytvořit žádné šance. Zato na druhé straně první velkou příležitost po zaváhání domácí obrany po půlhodině hry zužitkoval samostatným únikem a chytrou střelou na přední tyč Archer. O chvíli později navíc zahrál Reece Burke rukou ve vápně a ve 36. minutě pohodlně zvýšil z penalty McAtee.

Krátce po začátku druhého poločasu se dočkali pokutového kopu i domácí, a to znovu po hře rukou ve vápně. Nabídnutou příležitost s přehledem využil v 52. minutě Carlton Morris. Kontaktní branka vlila hráčům Lutonu krev do žil, přesto dlouho nemohli najít klíč k zamknuté obraně hostů. Naděje domácích uhasly v 72. minutě, kdy Ross Barkley ztratil míč na půlce hřiště a z následného protiútoku se trefil přesně na zadní tyč Souza.

Střet nováčků tak překvapivě skončil výhrou toho v horší formě, tedy Sheffieldu. Ten v příštím kole přivítá 18. února Brighton, do Lutonu tentýž den přijede Manchester United.

Více informací k zápasu

Fulham FC - AFC Bournemouth 3:1

10.02.2024 16:00

Góly: 5. Bobby Reid, 36. Rodrigo Muniz, 52. Rodrigo Muniz - 50. Marcos Senesi

Fotbalisté Fulhamu v duelu 24. kola Premier League přehrál Bournemouth 3:1 a po třech zápasech se v nejvyšší soutěži konečně dočkal plného bodového zisku. I přesto, že Třešně nehrály špatně, byli Chalupáři smrtící ve využívání šancí. Už po pěti minutách se prosadil Bobby De Cordova-Reid, který pak ještě hlavičkou připravil druhý gól pro důrazného Rodriga Munize, jenž se nakonec trefil i po změně stran. Domácí tak výhrou psali historii, jelikož se jim vůbec poprvé povedlo Bournemouth porazit v soutěžním klání před vlastním publikem.

Poslední zápasy obou týmů probíhaly dle podobně neuspokojivých scénářů. Bournemouth skóroval do sítě Nottinghamu už v páté minutě, jenže na první ligovou výhru od 26. prosince, kdy shodou okolností jasně porazil právě Fulham, nedosáhl. Chalupáři se na půdě Burnley prosadili během úvodní půlhodiny dokonce dvakrát, závěr jim však vůbec nevyšel, a tak se museli spokojit s bodem.

První krok k nápravě zahozených bodů učinili domácí již v páté minutě, když De Cordova-Reid využil podklouznutí jednoho z obránců soupeře a nechytatelně poslal darovaný míč ke vzdálenější tyči. Klub z jižního pobřeží Anglie zahrozil po čtvrthodině hry, kdy nejprve předvedl neadresný, avšak nebezpečný centr do vápna a následně zahrozil díky střele Ryana Christieho po přímém kopu. Fulham mohl jít do trháku ve 27. minutě, nicméně Andreas Pereira z úhlu nepropálil houf hráčů před bránou. Stav pro domácí zvýšil až Rodrigo Muniz, který se ve 36. minutě po nedůrazném výběhu brankáře dostal ke sklepnutí spoluhráče a nekompromisně zavěsil.

Třešně vykřesaly gól naděje, když pět minut po pauze dostal z dorážky míč do sítě Marcos Senesi. Radost hostů však měla jepičí život, jelikož již v 52. minutě poslal chirurgicky přesný centr do vápna Willian a Rodrigo Muniz pohodlně trefil balon ze vzduchu do zívající branky. Oba celky v pokročilé fázi zápasu znatelně ubraly plyn, což rezultovalo v absenci dalších větších možností. V nastavení ještě domácím fandům zatrnulo, neboť Bernd Leno špatně vyběhnul a dal soupeři příležitost snížit. Ta však zůstala nevyužita.

Zápas celků, které dosud v roce 2024 neslavily ligové vítězství, tak ovládl Fulham. Ten v příštím kole přivítá 17. února Aston Villu, Bournemouth se představí tentýž den v Newcastlu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 3:1

10.02.2024 16:00

Góly: 31. Diogo Jota, 52. Luis Díaz, 79. Darwin Núñez - 45. Dara O'Shea

Fotbalisté Liverpoolu zvítězili ve 24. kole Premier League před vlastními fanoušky nad Burnley 3:1. Prvním úspěšným střelcem se stal Diogo Jota, který se prosadil ve 31. minutě hlavou. Hosté sice do poločasu vyrovnali, nicméně po změně stran se stejným typem zakončení jako jeho portugalský kolega prosadil Luis Díaz. Reds tak zareagovali na výhru Citizens a vrátili se zpět do čela ligy, jejich rival z Manchesteru má však zápas k dobru.

Liverpool přišel ve šlágru s Arsenalem o 15zápasovou sérii ligové neporazitelnosti, což bylo částečně možné přičíst četné marodce, na které doplnil Mohameda Salaha například Dominik Szoboszlai. K navrácení na vítěznou vlnu si Reds nemohli přát moc vhodnějších soupeřů než Burnley, jež se po postupu do nejvyšší soutěže dál trápilo u dna tabulky. Zápas s Fulhamem však ukázal možného spasitele, a to Davida Datra Fofanu hostujícího z Chelsea.

A právě vypůjčený útočník Pobřeží slonoviny mohl jako první otevřít skóre zápasu, když jeho nepovedený centr skončil na břevně. V 10. minutě se pak uvolnil Zeki Amdouni, Švýcara ale zastavil skvělý výběh Caoimhína Kellehera. Po úvodních šancích nováčka se aktivity ujali domácí fotbalisté. Fanoušky v hledišti rozjásal ve 31. minutě jako první Diogo Jota, jenž se prosadil hlavou po rohovém kopu. O pár chvil později mohl vedení navýšit Díaz, který se objevil na konci povedené kombinace sám před Jamesem Traffordem, anglický brankář však pohotově zasáhl. Vypadalo to, že se do šaten půjde za stavu 1:0 pro Liverpool, nicméně Dara O'Shea v závěru poločasu vyrovnal hlavou také po centru letícím od rohového praporku.

Trenér Jürgen Klopp jistě nebyl s nerozhodným výsledkem spokojený, což bylo na jeho svěřencích znát od samého začátku druhé půle. Už v 52. minutě šli Reds do vedení, když si na centr naběhl Díaz a z obtížné pozice překonal rozhozenou obranu Burnley. The Clarets se ale nevzdali a hnali se za dalším vyrovnáním. Ve dvou šancích za sebou se zjevil Fofana. Nejprve se ocitl sám před Kelleherem, avšak irský gólman pohotově zasáhl. V následující příležitosti byl na útočníkův obstřel krátký, nicméně balon proletěl pouze kolem pravé tyče. Tlak nováčka zapůsobil na domácí jako skvělý budíček. V 72. minutě se do voleje opřel Jarell Quansah, který zamířil jen těsně vedle. O pár minut později pojistil vítězství Liverpoolu Darwin Núňez přesnou hlavičkou k tyči.

Reds tak dodrželi plán vrátit se na vlnu vítězství. V příštím kole se představí 17. února na stadionu Brentfordu, Burnley tentýž den přivítá Arsenal.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 2:0

10.02.2024 13:30

Góly: 71. Erling Haaland, 85. Erling Haaland

Fotbalisté Manchesteru City porazili ve 24. kole Premier League na vlastním hřišti Everton 2:0 a v anglické nejvyšší soutěži triumfovali již pošesté za sebou. Favorit utkání si podle očekávání držel po celou dobu jasnou územní převahu, první střelu na branku však zaznamenal až v 71. minutě. Naštěstí pro domácí byl pokus Erlinga Haalanda úspěšný a norský kanonýr, jenž krátce před koncem přidal také pojistku, svými prvními trefami po zranění rozhodl o tom, že se Citizens minimálně na několik hodin dostali na první místo tabulky.

Citizens si sice proti Brentfordu nepohlídali nápaditou akci soupeře započatou dlouhým výkopem brankáře, pak však zásluhou třígólového Phila Fodena duel otočili. Úřadujícímu mistrovi se tak podařilo využít prohry Liverpoolu, který by v případě skalpu Evertonu v tabulce dokonce přeskočil. Nemělo se jednat o nic nereálného, Karamelky totiž v lize nevyhrály šestkrát v řadě, byť naposledy vydřely cenný bod s Tottenhamem.

K zápasu na Etihad Stadium přistoupil tým z Liverpoolu velice zodpovědně. Balon sice na svých kopačkách drželi hráči hostujícího celku jen sporadicky, do větších šancí ovšem favorita dlouho nepouštěli. To se mohlo změnit ve 25. minutě po akci Jérémyho Dokua, jenž z ostrého úhlu hledal před bránou Juliana Álvareze. Do nebezpečného pasu se ale včas položil Jarrad Branthwaite a argentinského útočníka do šance nepustil. V závěru prvního dějství se po sérii odrazů ocitl ve výborné střelecké pozici Manuel Akanji, jenže jeho jedovatou ránu stihl na poslední chvíli zablokovat kapitán Evertonu James Tarkowski.

Druhá půle dlouho nabízela stejnou podívanou jako ta první. Citizens neúnavně obléhali pokutové území týmu z Merseyside, aniž by nějak výrazně ohrozili Jordana Pickforda. Po hodině hry hledal Haaland přihrávkou na zadní tyč Kyla Walkera. Dwight McNeil však jeho nabídku ztečoval mimo hřiště, a zabránil tak Angličanovi ve skórování. Dlouho nedobytná defenziva Karamelek nakonec kapitulovala v 71. minutě právě zásluhou Haalanda. Norský snajpr si našel prostor v šestnáctce po rohovém kopu a z první střely na bránu uklidnil domácí. Za dalších 14 minut se nejlepší kanonýr soutěže radoval znovu. Po krásném pasu Kevina de Bruyneho se dostal sám před Pickforda, kterého překonal efektivním obstřelem.

Pokles formy z přelomu listopadu a prosince tak byl dávno zapomenut a Citizens naplno bodovali pošesté v řadě. V příštím kole přijede na jejich stadion 17. února Chelsea, Everton přivítá o dva dny později Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
24
16
6
2
55 : 23
54
2
Manchester City
23
16
4
3
56 : 25
52
3
Arsenal FC
24
16
4
4
53 : 22
52
4
Tottenham Hotspur
24
14
5
5
51 : 36
47
5
Aston Villa
24
14
4
6
50 : 32
46
6
Manchester United
24
13
2
9
33 : 33
41
7
Newcastle United
24
11
3
10
51 : 39
36
8
West Ham United
24
10
6
8
36 : 42
36
9
Brighton & Hove Albion
24
9
8
7
43 : 40
35
10
Chelsea FC
24
10
4
10
41 : 40
34
11
Wolverhampton Wanderers
24
9
5
10
37 : 39
32
12
Fulham FC
24
8
5
11
33 : 39
29
13
AFC Bournemouth
23
7
6
10
31 : 44
27
14
Brentford FC
23
7
4
12
34 : 39
25
15
Crystal Palace
24
6
6
12
27 : 43
24
16
Nottingham Forest
24
5
6
13
30 : 44
21
17
Luton Town
23
5
5
13
33 : 45
20
18
Everton FC
24
8
5
11
26 : 32
19
19
Burnley FC
24
3
4
17
25 : 50
13
20
Sheffield United
24
3
4
17
22 : 60
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (539)

Přidat komentář
oli9

Ten Toney je prostě dělo uvidíme kdo po něm sáhne...

Reagovat
O.Giroud

snad Arsenal, nech si vychutna toho trtka v brane Spurs

Reagovat
Mastný Chobot

To su taki mantaci ten Brighton

Reagovat
owny✨

Easy win

Reagovat
nomio

Hodně žalostnej zápas na pohled. Oba góly Brentfordu prakticky darovali Dawson se Sáem a my jsme se akorát zoufale dobývali do vápna bez přirozenýho hrotu na hřišti. Jako přes kopírák s domácím zápasem ze 2 let nazpátek. Tak snad se Cunha co nejdřív dá dokopy, Hwang se vrátí z Asie s dobrou formou a všechno zas bude ok.

Reagovat
Salfovic

Slepičky moje

Reagovat
O.Giroud

už si spočítal či viac získali alebo stratili gólmi v nastavenom čase?

Reagovat
Salfovic

Ne, i jejich fanoušci psali, že takhle moc neztratili, tak jim věřím.

Reagovat
avicii

Dnes som čakal ze Burnley roztrhame ale bolo to také na pol plynu..takže hlavne ze sú 3 body a bez stresu v zavere

Reagovat
O.Giroud

slabé, štandartky hrozné už neviem ako dlho a našťastie Kelleher podržal pri tom úniku Fofanu

Reagovat
jk

Podíl čistých kont v PL klesl zatím o 1.2 za kolo.

Takže kromě těch problémů na který se furt nadává asi padá i více branek

Reagovat
owny✨

Myslím, že Kane by už měl přestoupit do týmu, kde bude vyhrávat trofeje.

Reagovat
J0EL

To je nemozne. Je vas, ten trofeje vyhravat nikdy nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

Však nepsal o nich

Reagovat
J0EL

Ten aj keby prestupil do Realu, tak z nich spravi Getafe. Teda Grenadu...

Reagovat
Bakary3

Takže

Můžete dostat Kanea z Tottenhamu, ale ne Tottenham z Kanea?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Registrujisejenproto

Jen 13 komentaru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Most games with 10+ long ball attempts without a miss in the top 5 leagues since the start of 2015-16:

• 19 – Toni Kroos

• 18

• 17

• 16

• 15

• 14

• 13

• 12

• 11

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4 – Joshua Kimmich, Sergio Ramos, Thiago Alcântara

@SofascoreINT

Reagovat
masly008

Tak dneska se prostě hraje po zemi no.

Reagovat
jk

Jeslti máme víkend bezvýznamných statistik, taky jednu přihodím.

Only 2 teams are undefeated in the league since the 30th of December and onwards.

Manchester City and Tottenham.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
technecium

Prehazovat na kridelniho obrance mu jde

Reagovat
Bakary3

Jako nikomu jinému

Reagovat
eder

"Liverpool drží náskok" - co je to za nesmysl, když mají City o zápas méně? Reálně už vedou citizens o bod...

Reagovat
fenixLFC

pretoze napriek tomu ze je celkom jasne ze tu dohravku vyhraju tak zatial ju este nevyhrali a maju o dva body menej. takze nie, v skutocnosti vedie liverpool o dva body, takze naskok stale drzi

Reagovat
Jardin

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Reagovat
icemike

Jarní prázdniny, že?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Seydou Doumbia

Fans Live : Jak se zatím daří u vás Cody Gakpovi? Bude mistr nebo spíš klasický anglický flop z ere jako depay, bergwijn?

Reagovat
fenixLFC

to sa teraz neda predvidat kedze nevieme s akym stylom pride novy trener a akych hracov bude vyuzivat. ale v hypotetickej situacii ked zostava klopp by nebol ani jedno, bol by to proste hrac do rotacie. on je fajn hrac do urcitych typov zapasov ked pride ako falosna deviatka, taky horsi firmino; pripadne ako ako hrac co to ozivi z lavicky. len tam zas nastava problem ze ked potrebujeme otocit skore a hrat do zavretej obrany tak mi nepride ze by sa vyuzivali jeho najvacsie prednosti, aj ked techniku na uzkom priestore vyuzit vie. zaroven mi casto pride ze ked hra od zaciatku tak je neviditelny

co sa ale obecne tyka toho ako sa mu dari, tak zostanem pri tom not great, not terrible. v sucasnom nastaveni nema na zaklad, je technicky horsi ako diaz nalavo, nie je to zakoncovat ako jota v strede a este aj do medzihry pridava nunez podstatne viac.za mna je teda potencialne najlepsie zlozenie utoku darwin, jota, salah, takze neverim ze by vytlacil kohokolvek z nich. skusal sa aj na desiatke/v zalohe obecne ale tam mi pride ze si zas zavadzal s jotom ktory sa zvykne niekedy stahovat a operovali v rovnakych priestoroch, pripadne ze mame lepsie moznosti aj na ten post. ale nebude ani len vysedavat, tych zapasov liverpool hrava velmi vela. takze bez toho aby som to formuloval jednoduchsie to flop nie je a nebude, ale nebude ani hviezda toho timu

Reagovat
avicii

Reagovat
Seydou Doumbia

Hvězda týmu by mohl být maximálně kdyby Salaha velbloudaři kupili, Jotu zranili a Diaze unesli Kolumbijci. Ale ne, díky za názor na Gakpa.

Reagovat
Benzema

Reagovat
martin.b

Gakpo je prostě pátej útočník, dokáže udělat rozdíl viz Fulham doma, ale zároveň je to trochu weird hráč, podobně jako Gravenberch, oba až nezvykle vysocí na post, který hráji, a přitom ani jeden ve vzduchu/fyzicky silnej a rychlost taky bída. Uvidíme co bude v létě no, ale v případě dobrých nabídek bych oba střelil

Reagovat
romeo351

Gravenberch celkem zklámání. Čekal jsem od něj víc

Reagovat
martin.b

Asi by si zasloužil rok pod novým trenérem než se ho hned zbavovat, on je přeci jen spíš hráč, co chce mít hru před sebou a diktovat směr, a to u nás ani v Bayernu nehrál, ale nevidím zatím z jeho strany ani nějakou extra snahu a bojovnost se do sestavy procpat no

Reagovat
romeo351

To bezesporu

Reagovat
fenixLFC

u gravenbercha je holt vidiet ze prisiel neskoro a nemal celu letnu pripravu, najmaked predtym rok skoro nehral. ked do toho nema zapasove vytazenie v niekolkych zapasoch v rade tak sa do toho tazko dostava. ale naznaky kvality uz ukazal a bude v pohode, len sa do toho musi dostat

Reagovat
romeo351

Taky má smůlu (moc zápasů jsem teda v poslední době neměl možnost vidět), že na jeho primární post se prostě nehraje a k tomu si tam svoje odehraje a kolikrát skvěle MacAllister. Jones je rovněž výborný

Reagovat
martin.b

to máš sice pravdu, já mám u něj spíš problém s přístupem a úspěšností vyhraných soubojů, a to nemá s přípravou nic společnýho. Ale jak píšu výše, zaslouží si ještě čas, může to souviset i s rolí, která mu pod Kloppem zatím ne úplně pasuje. Prodej čistě podmíněn dobrou nabídkou, což se stejně nestane

Reagovat
Hai

Reagovat
fenixLFC

preco by sme to robili

Reagovat
martin.b

no u Gakpa by se to v případě slušné nabídky zvážit mělo, neříkám, že je špatnej, spíš jde o to, že nám u křídel začíná odcházet rychlost a v létě bychom se po někom měli poohlédnout, a vzhledem k šířce kádru by někdo nejspíš musel udělat místo.

Reagovat
fenixLFC

noveho hraca do ofenzivy budeme zhanat len keby odisiel salah a aj to este v pripade ze by novy kouc hral 433. tazko sa cokolvek predvida ked nevieme kto pride a co bude chciet hrat ale nie, ofenzivny hrac nie je prioritou, budeme musiet riesit obranu

Reagovat
aragorn

Podle mě jsi na oba dost přísnej, obzvlášť na Gravenbercha. Je u nás půl roku, ukázal velký potenciál a má pořád jen 21 let. Je například o dva roky mladší než Jones.

První zápasy měl víc než dobrý, teď prostě nemá formu.

Podobně Gakpo. Loni na jaře nás poměrně táhl a poslal Nunéze na lavičku. Roli false 9 hrál dost slušně i když Firmino to nebyl ale herně i gólově to bylo nadprůměrné.

V poslední době podobně jako Ryan nemá vůbec formu. Já bych neprodával ani jednoho a s přestupem obou jsem spokojen.

Celkově v letošní sezóně je ta forma našich hráčů dost kolísavá. Vyjma trojice Alisson, Trent, VVD kteří si drží nadstandardní úroveň od srpna, je to každý chvilku tahá pilku.

Takovej Salah byl v září prodávanej, v prosinci neprodejnej a aktuálně čtu, že nám zase vůbec nechybí

Diaz nebo Nunez byli určitou část podzimu nepoužitelní stejně jako je momentálně Gakpo. Na jaře se to může zase otočit.

Reagovat
martin.b

No přísnej... u Ryana možná jo, ale u něj mám zatím problém s věcmi, který za mě nejsou ovlivněny tím, že je u nás půl roku, neabsolvoval přípravu nebo teď nemá formu. U Gakpa jde spíš o pragmatickej postoj, on určitě svý kvality má a nabízí zase něco jinýho, než ostatní, ale z té pětice je nejslabší a prostě ho vidím jako někoho, koho je možný obětovat pro příchod dynamickýho a rychlýho křídla, jímž už Salah a vypadá to ani Díaz úplně nejsou, což cítím jako problém, toť vše

Reagovat
nani92

Bayern Munich winning the Bundesliga every year for more than a decade then signing Harry Kane and Eric Dier and not winning it would be the Spursiest thing you’ll see since Spurs last Spursed.

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

V Bayernu by hlavně měli bejt rádi, že Kanea podepsali. Bez jeho gólů by byli v úplný prdeli a ne ve hře o titul.

Reagovat
Bayern +

Hm, kebyže sme úplne bez trénera tak v tomto čase už vedieme ligu o 10 bodov, čiže chudák Kane doplatil na toho ušatého neschopáka, ale každopádne za Harryho sme radi, parádny útočník, škoda aby hraval tabuľkovo ľahký nadpriemer v PL.

Reagovat
jk

Taky aby ste nebyli za takovej přestup rádi. To je jak kdyby přijela Metalika do Francovej Lhoty.

Reagovat
Busby babes

hele nahradil Lewandowskiho, ne Machedu

Reagovat
Mastný Chobot

Ale z Letanoviec

Reagovat
dantetomas

Tak Metalika znie ako nejaka lacna tribute band z Kostomlat. Takze nic nepredstavitelne

Reagovat
Jardin

Wow

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Ale týden potom co tam hráli Iron Maiden

Reagovat
scvrklýangličan

Vazne se tu ze svy pozice snazis ponizovat tym co desetkrat v rade vyhral ligu, tym ktery za tech 10 let vyhral i dvakrat ligu mistru?

Reagovat
jk

Ahoj, vítám tě na internetu!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Zaujimave, ze zrovna na Kanea tam nikto nenadava

Reagovat
Swarley

Touchél

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
krisa

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
PP

Reagovat
oddy

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
mithro

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kincl

Jak se začal smát

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
FUnk

Reagovat
bbbauch

❤️

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Manchester City zásluhou dvou gólů Erlinga Haalanda porazil Everton, čímž se 23letý kanonýr osamostatnil na pozici nejlepšího střelce soutěže (16). Norský kanonýr v úvodních 50 zápasech v Premier League vstřelil stejný počet branek, což se nepovedlo žádnému jinému hráči v soutěži.

twitter.com/OptaJoe

Vždyť 50 gólů měl už před tím zápasem-

Reagovat
mr.Silver

Formička

Reagovat
Mastný Chobot

Fantazia, dnes vyslo skoro vsetko. Mozno to pri ostatnych vykonoch trocha zanikne, ale Odegaard bol dnes bezchybny.

Reagovat
VasAFC

Ode klasicky, hraje dobře tým. Odegaard hraje jak z partesu!

Reagovat
LaVolpe

Gabriel MOTM. Imperious.

Reagovat
Zdeno8

Arsenal už zase hraje platonicky o titul? Nebo by fans výjimečně už přiznali, že to jako vždy poserou .

Reagovat
J0EL

Petr.Petr pls

Reagovat
Zdechlina

My o něj platonicky hrajem pořád. Každou sezonu btw. snad to hráči dnes nepřehnali s oslavami jako minule

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Inak Nwaneri vyzera, ze by mu prechod medzi mladezou a ackom nemusel robit ziaden problem. Velmi sebavedomy vykon

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Acquanni

Taky se mi líbil, chtěl bych ho vidět někdy za rozumnějšího skóre třeba 10 minut aspoň. Když se vede o dva,klidně o tři góly třeba. Přece jen 6:0, West Ham úplně zlomený, tam se snažil o něco už snad jen Bowen

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

100 G+A v 22 letech, pěkné Bukayo.

[Lukas Fabianski on the best he's ever played with] Obviously I played with Cesc, Lewy, RVP & others, but I would say Declan Rice. The first time I played with him was in 2018, even when I saw him the other day - the way he's growing, learning, the way he's going... wow.

Reagovat
Edgar Davids

chvilku jsem ale premyslel v kterym klubu se potkal s Lewandowskim a pak mi doslo to, ze jsou to oba Polaci

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

A pritom sa stretli aj v Legii

Reagovat
Edgar Davids

Tak to jsem taky uplne nevedel

Reagovat
ACSMan

Nehrál Lewa za Lech Poznaň?

Reagovat
Mastný Chobot

Na wiki ma polsezonu aj v rezerve Legie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wazza228

Rasmuuuus

Reagovat
Wazza228

Špatnej článek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

No nič, ak o týždeň nedokážeme poraziť Nottingham, Moyes musí letieť, tam už fakt nie je pomoci.

Aj keď osobne by som si prial aby odišiel už zajtra, spoločne s Tuchelom, bohužiaľ oboje je sci-fi

Reagovat
Wazza228

A tuchel do WHU

Reagovat
FUnk

SWAP

Reagovat
iamek

Suché triko

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

Must win vyhra, parada. Goly jsme dali v usecich hry, kdy jsme byli lepsi. Celkove byla asi Villa mirne lepsi, ale proste ty sance nedaly nebo zazdili. coz teda zname velmi dobre.

Stred hriste moc nefungoval, strasnej hura fotbal. chapu, ze jsme chteli vyuzit toho, ze mame rychle utocniky a Villa hraje vysoko, ale tvl, kdyz uz jsme vedli, tak to chtelo vic drzet balon, unavit je, unudit je a mit kontrolu nad zapasem. Takhle jsme sli do rychlych brejku a ztracili hned balon...

Onana dneska podrzel, Scott hezkej gol, Maguire hral fajn. (az na ten gol, tam byli okolo Luize asi vsichni obranci a jen cumeli)

Reagovat
Busby babes

nedaly a zazdili... tvl, to je zas vykon

Reagovat
Nizzie

stane se

Reagovat
Busby babes

a Licha hrozne chybi. ta rozehravka zezadu proste bez nej neni moc mozna. nebo ne na te urovni no. kdyz pak jeste vypadl Shaw, tak to bylo spatny

Reagovat
r.mrazik

Šťastné tři body. Hráč zápasu Onana.

Reagovat
iamek

Harry hráč zápasu ofiko, velká chvala na Onanu. Takže na TW bude klidecek.

Reagovat
r.mrazik

Aha. Ok.

Objektivně subjektivně rozhodně Onana

Ale Harry hrál taky velmi dobře

Reagovat
Swarley

6 bodu je hovno, jedem!

Reagovat
Busby babes

no, musime ale poradne zabrat teda. dneska ten stred zas hral blbe.

Reagovat
J0EL

Heh, 6 bodov je sice nic, ale vy tam realne nemate koho z tej top4 vytlacit jedine zeby spurs zase zaspursovali

Reagovat
Busby babes

tak vam ty meltdowny taky jdou, ale mate uz nahrano no

Reagovat
J0EL

Tak tie casy su uz prec snad namiesto nas to isto nebude

Reagovat
Swarley

Tak ti dva nad nama jsou v posledni dobe nic moc, hlavni problem jsme my

Reagovat
J0EL

Villa ano, ale to este nic neznamena. Sliepky prave ani nie. Ti to nejak zbieraju a v tych zapasoch nie su horsi. Naopak u vas je to skor vtipne kolko ste uz tak na "nahodu" v poslednych minutach toho pozbierali najma v zapasoch kedy ste lepsi casto ani neboli no

Reagovat
Swarley

Tak se SAFem jsme tak na nahodu pry vyhrali 13 titulu, stat se muze vsechno

Vedle to vyslo s McTomem, musim to zkusit dneska i s TOP 4

Reagovat
J0EL

Tak tie casy su uz davno prec.

Reagovat
Swarley

Ale náhoda zustava, cenim

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

hlavne sliepky prezili obdobie kedy boli bez maddisona, oboch stoperov a aj sona bez nejakej velkej ujmy a stale su v top4

Reagovat
Zdeno8

Zato Arsenal výhry v posledních minutách tuto a ani minulou sezonu neposbiral, že? . Bez těch výher v závěru, byste měli letos min. o 6 bodů méně a o té vaší "heroické sezóně" minulý rok, kde jste "bojovali o titul" (alespoň to fans Arsenalu tvrdí, že bojovali o titul) se ani bavit nebudu, tam jste měli mrtě bodů až v závěru zápasu . Čeho se nedožiju, že fans Arsenalu budou soudit jiné týmy jakoby oni sami sbírali titul za titulem . Trošku soudnosti, jaký trenér, takoví fanoušci.

Reagovat
J0EL

Nestrapnuj sa tu uz. Zajtra vstavas do skoly, tak to vypni radsej uz.

Reagovat
Zdeno8

Pravda bolí co. Necítím se vůbec trapně...trapní jste vy, fans Arsenalu, kteří se povyšují jakoby by byli něco více. Sami sbíráte dost bodů v závěru utkání, kdyz už to vyčítáte jiným klubům...... Když porovnám fans Liverpoolu, City a i Slepic, tak váš tábor má narozdíl od nich až moc nosánky nahoru ale hlava mi nebere, kde to sebevědomí berete, nic velkého jste nevyhráli desítky let. Arsenal = označení pro sportovní selhání posledních 20 let.

Reagovat
Zdechlina

Zdeno, Zdeno

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

To by smě měli gaučovou soupravu, Petr Čech, Petr.petr, a teď Zdena. Už zbývá jen Petr zvěřina z václaváku a máš to komplet bro.

Reagovat
Zdeno8

Klasika. Když není moc argumentů, tak budeme hrát, že je dotyčný mimo, že :- d. Však jsem nenapsal nic, co by nebyla pravda. Když vidím, jak jste arogantní, tak nechci vidět, co by se dělo, kdyby jste jednou ten titul vyhráli

Reagovat
Bakary3

Pokračuj, je to prdel

Reagovat
Nizzie

Však já taky nenapsal nic co by nebyla pravda, tak co se hned čertíš. Ani jsem nenapsal, že si mimo (byť teda ofc jsi, ale to tu víme všichni tak nějak automaticky). Ale vzhledem k tomu, že hned nastupuješ do obrany, byť jsem na tebe nijak neútočil, tak těm svým pravdám sám úplně nevěříš.

Btw tak to se těš na léto, tady zažiješ středověk.

Reagovat
Neutron

Vyhral by som dve kila

Reagovat
Nizzie

Takže naše motivace je jasná.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Grahf

nejde do LM už top5?

Reagovat
fenixLFC

to zalezi co predvedu anglicke muzstva v europe. paradoxne tym ze united nepostupili zo skupiny si poskodili sance aj v boji o to, ci piate miesto bude mat vobec nejaky zmysel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Grahf

aké sú vlastne kritéria? Myslel som ,že je to podľa koeficientu, ktoré má anglicko najlepší..

Reagovat
fenixLFC

nie, dve ligy ktore tento rok nahraju najviac bodov do koeficientu ziskavaju po jednom dodatocnom mieste do dalsej sezony. inymi slovami ked PL nahra najviac bodov (ako posledne tri sezony tusim alebo 4 z poslednych piatich) alebo bude druha najuspesnejsia, tak ziskava dodatocne miesto. v sucasnosti je prve nemecko (14 bodov) pred talianskom (13,642) a potom je anglicko (13,625). takze sa celkom da predpokladat ze by to anglicania mali dat. komplikaciou je ale to ze prisli v LM o dve druzstva

Reagovat
Wazza228

13 bodů.

Reagovat
Swarley

za SAFa mozna

Reagovat
Jordi Alba

No musí se uznat, že na to, jak jste neustále vše pro smích jako Chelsea, tak bodově je to někde jinde.

Reagovat
Man__United

Se štěstím ale i to se počítá

Reagovat
Nikikrew

Najlepsi vykon sezony ci najtrapnejsi WHU aky sme kedy zazili? Asi kombinacia, pricom som bol prekvaleny pretoze najma v pohari nas pekne dali dole a na ES zahrali tiez velmi slusne. Kto cakal taky vysledok? Asi nikto. Ja osobne som videl vitazstvo o 1 gol. Dnes zaloha hrala perfektne, Trossard milacik klasik , ale MOTM Rice jednoznacne. V tomto roku ideme ako pila, ale cakaju nas tazsie zapasy

Reagovat
Nizzie

Hele zápas na ES by vypadal podobně, kdyby jsme nezakončovali jako kopyta na plácku za barákem. To byl prostě zápas, kdy i kdybychom hráli tři dny, tak gól nedáme. Dneska to tam zase naopak napadalo. Jinak ale souhlasím.

Reagovat
Busby babes

Onana faced post shot xG of 2.56 and conceded just 1 goal. Give him his flowers.

https://twitter.com/amonizfootball/status/1756749913377898638

It is time to have a conversation about how well Onana has actually played over the last few months versus how he is talked about in football media at present

plus tohle. presne.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes bol vyborny

Reagovat
j_mrazik

On když nemůže přemýšlet a jede reflexy, tak je slušný. Spousta těch situací byla ale o neschopnosti Villy.

Reagovat
r.mrazik

Dnes super.

Minule co dostal tři góly tak byl podprůměrny.

Reagovat
pingla

i proti WHU měl výborné zákroky a celkově čtení hry, přihrávky atd.

Reagovat
Grahf

V tabulke s tým skore pôsobíme jak päšť na oko medzi ostatnými

Reagovat
Swarley

uz to neni zaporne

Reagovat
Ligter

plus stejně gólů jako Luton

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

Neskutečné, po jakých výkonech vy a slepice získáváte letos plný počet bodů v tolika zápasech. Chudáci Chelsea..

Reagovat
martin.b

@NicoSchira

#BayernMunich are not satisfied with Thomas #Tuchel’s performances in charge of the club. Bayern are more and more convinced to change coach at the end of the season. If the situation doesn’t improve, he could be already sacked during this season

o Xabiho bude bitka Snad naše vedení není tak blbý, aby v případě neúspěchu u Xabiho sáhlo po tomhle kokotovi.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/cfbayern/status/1756721453842489790

José Mourinho is learning German. He has flirted with the Manager-Job at FC Bayern already in the past. He would appreciate to win after the Portuguese, Italian, English and Spanish also the German Championship

Reagovat
martin.b

Já bych se ani nedivil, vedou to tam dostatečně velcí zoufalci.

Reagovat
Busby babes

jkao rict o jednom z nejlepe rizenych klubu tohle... ale tak taky nazor no.

Reagovat
nani92

akože Bayern? bejvávalo

Reagovat
Busby babes

ano, Bayern. bejvavalo? 10 let v rade titul, ted hrajou o titul a ztrati par bodu... co presne na tom je bejvavalo tvl?

Reagovat
Acquanni

Mě hlavně přijde, že si někteří neuvědomují, jak moc skvělou sezónu má Bayer. Ne že by Bayern byl tragický, i když samozřejmě jedou pod svoje možností.

Reagovat
Bakary3

To, co píšeš, je hodně povrchní.

Titul získávají ze setrvačnosti a neschopnosti klubu kolem nich.

Brutální je změna v prestupovy politice, kdy přivádí drahý hráče, kteří se jim tam absolutně nehodí, velkým způsobem taky posunuli strop přestupních částek, už to není to rozumný vedení klubu.Další vec, už pro opory to není ten klub, že kterýho se díky stabilitě neodchází, rozjebali to solidně.

Časté změny trenérů, často už neněmeckých.

A ty přestupy, co dělají s tuchelem, jsou dost wtf.

Reagovat
Busby babes

hele nevim, ale neromantizujes si to trochu? Jako Hitzfeld tam byl 6 let ale jinak... Guardiola je druhej nejvic, vydrzel 3 roky. Vetsina treneru tam poslednich 20 let byla 2 sezony, vyjimkou Klinsmann a Kovac, a trochu Heynkes, kterej ale proste sel do duchodu.

Nakoupili za celou historii jen 3 hrace nad 50 milionu eur. Kane, Hernandez a De Light. Martinez nebo Vidal sli za 40 mega i pred deseti lety... vzdykcy kupovali nejkae drahe hvezdy, ktere doplnovalo to domci jadro klubu.

A opory neodchazi? to je asi pripad jen u Lewy, ne? kterej proste chtel do spanelska, bylo mu pres 30, tak ho Bayern za slusny penize prodal. ale jinak kdo jinej mel po odchodu z Bayernu nejak lepsi karieru?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC_Bayern_Munich_records_and_statistics

Reagovat
Bakary3

Ani si nemyslím

Prostě jim teď ten management už pár let nefunguje, změny u prestupovy strategie jsou do očí bijící.

S těma oporama si taky nemyslím, že je to vedle, spíš obecně dříve by je asi ani nenapadlo odcházet, zatímco teď tam ta stabilita úplně není a spekuluje se i u hráčů jako kimmich nebo goretzka, který by Bayern dřív ani za nic nepustil a oni neopustili Bayern.

Reagovat
Busby babes

tvuj nazor ti neberu, jen kdyz kouknu na fakta, tak mi prijde, ze to neodpovida tomu, co popisujes

Reagovat
Busby babes

Kimmichovi konci smlouva a bude mu 30. presne ten cas, kdy Bayern hrace casto poustel i v minulosti, trbea Basti k nam. Goretzka vlastne to same...

https://www.transfermarkt.com/fc-bayern-munchen/rekordabgaenge/verein/27

a kdyz kouknes sem, tak to tam vidis. Hummels sel pryc, Kroos, Gotze, Mandzukic... nevim, neprijde mi to nejak vyrazne jine nez ted na to abyste tvrdili: je to spatne rizenej klub. protoze neni.

Reagovat
fenixLFC

lenze hummels siel prec ked mal to najlepsie za sebou, kroos odisiel lebo mu nechceli dat lepsiu zmluvu, mandzukic nebol world class a gotze bol meh. naproti tomu goretzka s kimmichom su stale dokopy world class zaloha ale tuchel tam chce klasicke DM a ani jeden z nich nie je jeho oblubenec

Reagovat
Bakary3

Fenix to napsal dobre s těmi hráči.

Jinak za mě to momentálně - ve srovnání s dřívějšími roky - špatně řízený klub je

Ale víc to asi nemá cenu rozebírat

Reagovat
Busby babes

asi ne no

Reagovat
Čenda

Reagovat
scvrklýangličan

Doufam, ze Xabi pujde do Liverpoolu a ne do tohohle hegemonu.

Reagovat
Man__United

Ten Hag on Luke Shaw, who was taken off at half-time: "Precaution. He had some complaints and we can't take any risks with him because he's had any injuries in the past. We'll have to see how it goes in the next few days. It's not an advantage to lose him, everyone knows my philosophy to have left-footers at left centre-back and left-back. We have to make compromises and it is not to our advantage." [sky

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on midfield: "We looked at it. We could have done more, like we pressed in first 20mins. We went every time for goal + not keeping the ball. Recognise the situation, attract, drag them out, then find the right moment to speed it up. Clever players read the game."

Aspon ze to vidi.

Ten Hag on Shaw: "Was precaution, he gave some messages about complaints. We know his history with injuries, we couldn't go with that risk. It was a very important game, but we couldn't miss him for six weeks."

tak snad to bude ok

Reagovat
1joni

Tak pokud jsem dobře viděl , změnil 10H rozestavení při bránění v bloku na 4:4:2 a jak prošel balon níže šel MCT níž bránit a to hodne pomohlo.

Pak jsem měl klasicky obavu když tam poslal další hráče bránit.

Naštěstí to vyšlo .

To bych si představoval častěji aby manager uměl zareagovat a tím i vyhrát zápas.

Reagovat
Busby babes

me spis prislo, ze diky tomu, ze tam nebyl Rash, ale McTominay, tak jsme meli o jednoho hrace,c o by delali nabehy za obranu min a tim padem jsme prestali ty hero pasy davat a vic hrali kombinacne po zemi a tim zas ziskali vetsi kontrolu nad zapasem no.

Reagovat
1joni

To taky ale pak stál s Hojlundem vedle sebe jako druhej hrot a jak prošel balón šel níže i s hráčem až k obraně.

A v záloze 4 tak to bylo si myslím rozhodující .

Bez tyhle změny si myslím že bychom ten tlak neustály.

Reagovat
Man__United

Kdo by chtěl vidět finále Afconu tak dává Sport 2

Reagovat
j_mrazik

Kolik už dal McTominay gólů, který pro ManUtd znamenaly body?

Všichni ho tu vyhazují, ale bez jeho gólů by se potáceli kolem Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

Reagovat
forrest

Proti Chelsea dal 2 (vyhra 2:1), proti Brentfordu v zaveru - vyhra 2:1 taky, a ted 1 proti Ville.

Takze 9 bodu.

No a nemit aktualniho Hojlunda a Onanu, tak hrajeme o udrzeni v lize, vid…

Reagovat
bbbauch

Tak on je dobrej prabe akorat na tyhle momenty.. poslat ho tam v 70. a doufat. Pokud mu to nevadi, za me at zustane, ale zadnou vetsi roli mit nemuze. S nim v zakladu hrajem v 10.

Reagovat
forrest

Prave, tech penalt a situaci, z kterych padly goly a braly body je minimalne stejne jako tech jeho rozhodujicich letos…

Reagovat
bbbauch

Ono se jednoduse rekne “kde byste bez nej byli”, ale tu druhou stranu je treba taky vzit v uvahu.. dodneska vidim ten gol, jak se uplne vysral na hrace a ze zpetny prihravky z kridla tam na vapne borec uplne sam, zatimco McT divak s odstupem 5 metru minimalne..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
vodka

Reagovat
Čenda

Martin Odegaard is the first player to create 50+ chances from open play in Europe's top five leagues this season.

1 - @Arsenal's Martin Ødegaard is the first player on record (since 2003-04) to complete 100+ passes (107), create at least five chances (7), and assist multiple goals (2) in the same Premier League match.

Poklad. Srdečné díky, pane Perez. Zatímco za Declana ta částka prostě adekvátní je, i kdyz pořád je to raketa, tak 35 milionů za Odeho..to je na obsílku k Mezinárodnímu trestnímu tribunálu.

Reagovat
Čenda

(Nešly mi adekvátně zkopírovat odkazy, tak jsem musel takhle. Jedno je Opta a druhý TNT sports)

Reagovat
Čenda

A navíc ten kluk drtivou zápasu fakt nejen odmaká, ale odedře. Tuhle sezonu už zlepšil i velký zápasy, ale i kdyz nemá svůj den, tak jeho pressink a strhnutí spoluhráčů je vždycky enormní. U takhle technickýho hráče fakt úžasný. (není jedinej, ani první, nenalezli jsme to, aby bylo jasno. První byl určitě někdo z poolu) Je radost vybírat, kdo by byl lepší kapitán, jestli on, nebo Declan.

Saliba, Big Gabi, Ode, Declan, Marti, Saka..to je úžasná kostra týmu.

A já jsem stastnej za Kiwiho, jak zapadá. Ten kluk bude skvělej, ma v sobě fakt výborného hráče, musíme ho nechat hrát. Kraje máme parádně pokrytý, Benny, Timber, Kiwi, Tomi a Zinch je velká paráda. A v centru dění Willy s Big Gabim.

Reagovat
Mastný Chobot

buduca legenda (ak neodide za rok ofc)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kiss Me Polka!

neuvěřitelně, že i tak se stále najdou lidi, kteří by ho prodali a snažili se ho nahradit "lepším" hráčem... to absolutně nepobiram tu jeho kritiku a myšlenku, že by se snad našel nějaký dostupný lepší hráč na jeho pozici ( o jeho vlivu v kabině a na hřišti třeba při pressingu ani nemluvím)

Reagovat
Golasso

Já neviděl snad nikoho, kdo by ho napřímo posílal pryč, ale přečti si třeba vlákna věnovaná Odegaardovi od @nonewthing na Twitteru (mluví o něm docela často a nebojí se odvážnější, nepopulární predikce, které dost často vycházejí).

Ta Odeho pozice "AM" hrajícího převážně zprava, co měl většinou loni, je neudržitelná, pokud se chceme posouvat herně co nejdál. První věc, o kterou se Arteta bude nejspíš snažit, je nechat ho hrát víc z hloubky pole, což už je tuto sezonu vidět. Potom se ho asi bude snažit přesunou víc doleva, ale momentálně za něj doprava nemáme moc variantu, tak to asi ještě potrvá.

Co se týče prodeje, tak sám Arteta vypadá, že ho zbožňuje, takže ho chtít prodat nebude, pokud ho k tomu okolnosti "nedonutí", ale nemožné to není. Co Odemu může zlomit vaz je top posila na 8 a nutnost shánění finančních prostředků velkým prodejem.

Reagovat
Bakary3

Tomu nerozumím...

Ode je ofenzivní záložník, ale míče si bere často kolem půlky, kde by měl jako hrát hlouběji a proč?

Na to by neměl úplně v PL vlohy, aby plnil defenzivnejsi roli a nedává to smysl.

Za se ho bude snažit přesunout doleva, opět, proč, z jakýho důvodu?

A ikdyby, nemyslím si, že by to pro něj měl být smrtící problém.

Reagovat
Golasso

Já to asi nevysvětlím tak dobře, jak ten cápek na Twitteru, ale pokusím se.

ad 1, o tom jsem psal, že Ode už teď hrává částečně z hloubky a myslím, že tenhle trend bude pokračovat, až zakotví někde kolem LCM.

ad 2, různí Modričové, Fabregasové apod. taky nebyli nebo nejsou úplně bránící hráči a jak se jim dařilo/daří, když hráli z hloubky pole nebo se tam v průběhu kariéry přesunuli. Je to dobrá pozice pro hráče s inteligenci, dobrou přihrávkou a schopností udávat tempo hry. Reálně víc soubojů podstoupí, když se snaží tlačit do vápna. Navíc ... máme Rice

ad 3, doleva proto, že máme na každém kraji jiné křídlo. Nalevo je Martinelli, který potřebuje uvolnit do prostoru, klidně výš na hřišti a hrát v rychlosti, přičemž sice umí zakončit, ale dost často se dostává do situací, kdy centruje nebo dává pod sebe. Kdyby měl přímo vedle sebe hráče, který dokáže dát přihrávku do ideálního prostoru a střílet z hranice vápna, tak se Martinellimu hraje ještě líp Napravo je Saka, který naopak rád chodí do středu ... jenže tam je Odegaard. Oni si vyhoví, ale je to trochu plýtvání potenciálem.

ad 4, no kdyby přišla fakt hvězda na LCM, tak by to pro něj problém být mohl.

Reagovat
Bakary3

Nevím, asi si od začátku nerozumíme, nejdřív jsem z tvýho příspěvků nabyl dojmu, že pro něj nebude moc místo nebo nebude mít pevnou pozici.

1 - může být, na starý kolena, ale vždy nějakýho tvůrce potřebuješ a on je skvělej, zatím není důvod o tomhle ani přemýšlet

2 - ano, a když to dokáže i ode, super, rád ho v týmu uvidím co nejdéle - ale zase, na to je času dost

3 - martinelli tam někdy je, někdy někdo jiný, dnes není trend dělat tým kolem hráče, ale hráče kolem týmu. V tomhle nevidím důvod něco měnit systémove.

Saka + Ode - tohle zase vidím jako naopak trend, přetížit nějakou stranu hřiště.

4 - ano, musela by to být fakt hvězda, a byl by to problém pro něj, nebo pro havertze třeba? Já asi vím.

Prostě v tuhle chvíli mi nějaká polemika o tom, že by nemusel mít místo, přijde úplně bezpředmětná a v podstatě tedy celý tým stojí na vratkých základech, jestli by to tak mělo být

Reagovat
Golasso

1 a 2 - když sem se teď díval na pass map z WHU, tak on už to CM stejně v podstatě skoro hraje. Teď to stačí jen zrcadlově otočit, aby hrál zleva. Z LCM může v klidu tvořit, jak je mu libo a Arteta vypadá, že na nějaké statické pozice kašle.

3 - no supr, to je v podstatě moje myšlenka s Odegaardem, ale tady se lidi zasekli na tom, že se kolem něj točí svět. Přetěžování jedné strany je super, ale ne takto.

4 - Havertze by se to dotklo tak, že by přestal stabilně hrávat LCM, ale je mu jedno, jestli to bude kvůli Odegaardovi nebo někomu jinému.

Reagovat
Bakary3

Ok

Prostě, já se o odeho nebojím a hezkých pár let za mě tu stěžejní roli mít bude

Reagovat
Golasso

btw ještě poslední věc k tomu, co jsem psal a k zápasu s WHU.

This is the first time in 44 Arsenal games that Martin Odegaard has combined with Bukayo Saka for a goal.

The last time they combined for a PL goal was Tottenham away in January 2023...

Reagovat
Bakary3

Hm, to je zajimavy

Reagovat
Nikikrew

Tak Odegard ma velmi malo assits tuto sezonu, je docela za ocakavanim z minulej sezony, ale to sa stava, nic hrozne urcite. Navyse Saka je zdvojovany a prihravka ide na Odegarda ktory hru prenasa na druhu stranu. Pre mna to nie je prekvapive.

Reagovat
PP

to by jsme museli být velcí idioti ho chtít či muset ho prodat. Za mě po Salibovi a Sakovi třetí "must have" hráč.. + Rice letos. Hraje na jedné z nejtěžších, ne-li vůbec nejtěžší pozici na hřišti, stále se nabízí, pressuje, snaží se hrát dopředu. Za mě fantastický hráč. Takže jestli nám Real nepustí Bellinghama, tak mě nenapadá hráč, kterého bych chtěl na jeho pozici víc..

Reagovat
Front hell

Já tam mám ještě Gabriela. Ten hraje momentálně ještě lépe než Saliba.

Reagovat
Mastný Chobot

Nielen momentálne

Reagovat
Front hell

až mě někdy štve jak se podceňuje jeho důležitost pro náš tým.

Reagovat
J0EL

Obaja su skveli. Takuto stopersku dvojku PL uz davno nemala

Reagovat
tweek

Já furt nechápu, co Arteta tím posazením Gabriela na začátku sezóny sledoval

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Tam sme postracali aj kvoli tomu hlavne

Reagovat
Mastný Chobot

Stratili sme len 2 body s Fulhamom, ale tá hra bola o hovne viackrát.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Jo, a Parteym na RB... Sracka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Robertson

... pokiaľ som dobre pochopil, v tom čase mu mútili hlavu ponuky od Arabov...

Reagovat
tweek

Jako matně vzpomínám, že jsem

něco četl, ale hádám, to bylo pisálkovství na základě právě toho, že Gabriela Arteta z ničeho nic posadil na lavku.

Reagovat
Čenda

Teď o tom mluvil i sám Gabriel, že to tak bylo. A proto ho Arteta posadil, protože z toho měl prej hlavu vedle. Ale tak hlavně že tactical decision. Nejvtipnejsi na tom jsou různý Sunfellsove a podobný, který to hrozně ospravedlnovali a hájili, že to tak je. Tak ne, no

Reagovat
Thab

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Kdyby to tak bylo a on měl o ty nabídky zájem, tak jsme ho prodali a ještě ho dárkově zabalili.

Reagovat
Thab

Jakože bysme na začátku sezóny, kde máme ambice na titul, ochotně prodali klíčovýho stopera, nechali se honem rychle od někoho natáhnout za jeho náhradu a doufali, že co nejrychleji zapadne do systému, jo? Dobře.

Reagovat
Golasso

Až teď se dívám, že jsem to blbě přečetl. Nějak jsem si to spojil s těmi příspěvky o Parteyovi a myslel jsem Parteye.

Reagovat
Robertson

Arteta, sa voči tomu rázne vyjadril, a klub nemal námietky...kto chce, si nájde...

Reagovat
Robertson

Arteta, sa voči tomu rázne vyjadril, a klub nemal námietky...kto chce, si nájde...

Reagovat
Robertson

...pre Golassa

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Reagovat
PP

jo, je druhým rokem taky výborný.. Za mě je Saliba o fous komplexnější a líbí se mi ta jeho elegance.

Reagovat
tweek

Jako řekl bych, že Saliba je v tomhle docela hype a má okolo sebe tu auru generačního talentu, což mu napříč ne uplně detailně informované veřejnosti strašně přidává. Saliba je super (a bude eještě lepsí), ale Gabriel je v mých očích momentálně lepší.

Reagovat
Nizzie

Gabriel byl šíleně error prone a to mu hodně škodilo, ale teď musím uznat, že hraje parádně, nicméně Saliba nehraje o nic hůř. Co je třeba si uvědomit, že Salibovi je pořád jen 22 let. Mě tím svým vývojem silně připomíná Varanea.

Reagovat
tweek

Zas tak šílené to nebylo, jak se tu psalo, ale je pravda, že na tom strašně zapracoval a už dlouho žádnou kokotinu nevyrobil.

Ta paralela s Varanem mě taky napadla. Tak doufám, že nebude i tak IP.

Reagovat
Nizzie

No já se přiznám, že jsem byl jeden z těch, co mu to dávali hodně sežrat a za mě to byl velký problém. Pamatuji si, že jednu dobu nás to stálo spoustu bodů a z mého pohledu to byl v té době jeden z největších problémů, co jsme měli. A proto si i všímám, že na tom zapracoval a hraje mnohem efektivněji a teď je z něj pan obránce.

Reagovat
Bakary3

Hoši, nehadejte se

Byl tu Mustafi, squillaci, Silvestre, djourou, on i mertesacker nebyl terno...

A teď buďte rádi, že se můžeme jen "bavit", jestli je lepší Gabriel nebo Saliba a jestli nebude nahovno, když při zranění zaskočí White, nebo Tomi, nebo kiwior..

Reagovat
tweek

Reagovat
Front hell

Časy se mění

Reagovat
Golasso

Mertesacker byl skvělý stoper, akorát teda ne pro ten Wengerův fotbal. Jinak to byla bída no.

Reagovat
Neutron

Djourou tu chyba

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Mertesacker ty vole

Reagovat
Bakary3

Mně se nelíbil

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Za mě je Saliba naprosto jednoznačně generační talent. Je skvělej, málokdy dělá chyby, na svůj věk hraje hodně zkušeně. Gabriel samozřejmě taky hraje skvěle, podle mě jsou oba na tom v současnosti plus mínus stejně.

Reagovat
Front hell

Gabriel je golovejsi.

Reagovat
Trand

Jo, to je pravda, Gabriel je v tomhle top Saliba mi zase přijde lepší na balónu.

Reagovat
Front hell

Jo to je. Naštěstí Gabrielovi míč taky nepřekáží a já měl vždy slabost pro takové ty agresivní, tvrdé obránce. Jak psal bakary,tyhle starosti jsou příjemné

Reagovat
tweek

může být

Reagovat
Golasso

Taky doufám, že ho prodávat nebudeme, ale nebylo by to poprvé ani naposled, co tým financoval rozvoj velkým přestupem.

Snad Kroenke nasype a nebudeme muset no.

Reagovat
aragorn

A můžete si to dovolit vůči FFP ?

Hodně se psalo, že letošní sezónu jste s tím už měla problém viz Raya nebo žádný přestup v lednu.

Reagovat
Golasso

To netuším popravdě, já do těch FFP pravidel moc nevidím. Dluh klubu za stadion údajně drží Kroenke a máme dost vysoké příjmy prý, tak snad to bude ok.

Reagovat
Nikikrew

Saka, Saliba, Gabriel, Rice, Martinelli, Ode....aj tak je to bezpredmetne pretoze futbal je timova hra a kazdy post je naviazany na ten druhy. Zbytocna diskusia

Reagovat
jk

Přesun Odegarda nalevo je přece úplná blbost. Je jedinej v tom týmu kdo dokáže propojit White se Sakou a dát tomu trochu smysl. Kor vzhledem k těm skleňeným obráncům schopným hrát vlevo, kteří toho víc proleží na marodce.

Reagovat
Čenda

celou loňskou sezonu byla naše pravá strana top, benny ode a saka fungovali perfektně.

Reagovat
jk

Jako dovedu si ředstavit, že by to dokázal zastat i Rice a Arteta by to hrál (pokud by byl zdravý Timber) s Havertzem a Trossardem a úplně vynechal Odegarda, ale jakýkoli přesun nalevo mi přijde nesmysl.

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Existuji lepsi hraci, kteri by tymu vic vyhovovali, jasne ze jo. U jednoznacnych jako De Jonga a Kimmicha se take resi jejich budoucnost, pokud by byla moznost privest prvniho za podobne penize co stoji Odegaard nebo druheho za polovinu pri podobnem platu (a ze ma Odegaard nyni fest napalene) tak by klub nemel vubec vahat.

Reagovat
Čenda

Takže Ode ma napaleny plat a Kai v pořádku? Hochu

Reagovat
SunFells

Takze Ode ma napaleny plat a vanocka na snidani byla trochu tuha

Reagovat
Čenda

Btw rozhovor s Gabrielem jsi četl? Jestli jo, tak se nedivím, žes ho nezmínil, protože tam potvrzuje, jak moc hluboko v prdeli jseš Mikelovi zalezlej. Nikdo nechápal, proč nejlepší stoperska dvojice nehraje od začátku spolu a proč hraje proboha Partey na rb, ale ne tak suník, ten vždy rád vysvětli vše, co arteta vymyslí burned, kluku.

Reagovat
SunFells

Vidim, ze okupuju dve z tvych tri mozkovych bunek, to ti neprospiva.

Necetl, muzes poskytnout zdroj. Zinchenko nebyl fit na startu sezonu, Timber se zranil a Partey na RB byla varianta, s kterou Arteta pracoval uz na konci sezony a na tom zavisle by Gabriel nehral v bloku bez mice stopera, ale LB. Dusi te nejake veci, ale nevnimas ani ty elementarni, kdyz mluvis o stoperech a nevis na co kazdy tyden cumis.

Reagovat
jk

Gabriel na LB bez míče? Možná tak in transition, se ti zas popletly pojmy experte?

Reagovat
SunFells

S tim jak casto se topis a jeste zijes bys svuj talent mel vzit do survivora.

Reagovat
Čenda

Ty tvoje dospělácký vtipy jsou krutopřísný

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu, jak si umím poradit s místníma troubama bych šel radši do Péče celá země.

Reagovat
SunFells

Pecou tam kurata?

Reagovat
jk

Si to vygoogli kluku.

Reagovat
fenixLFC

akoze chces pečovat o celou zemi?

Reagovat
jk

Klidně celou federaci, když sme tu takový československý web

Reagovat
Mada

Reagovat
Čenda

Ok, já se jdu raději dál dusit, tohle je beznadějný a už se toho nehodlám zúčastnit, děkovat mi nemusíš, mozková buňko.

Reagovat
SunFells

Jeste jsi zapomnel hodit ten link, ja nejsem jako ty tak ok s tim, ze mi neco unikne.

Reagovat
bbbauch

To je v pohode, tys mi taky zapomnel poslat link k Havertzova platu a jeste si mel ty svoje curacky kecy. Tak hledej kluku.

Reagovat
SunFells

Zapomnel, jiste kluku. Pokud jsi notoricky idiot, ja ti z dobreho srdce zavazu parkrat tkanicky, ale nebudu to delat neomezene dlouho.

Reagovat
bbbauch

Ty ses proste notorickej curak

Reagovat
jk

Ty bys tkaničky nikomu vživotě nezavázal. První by ses tu bbbauchovi vysmál, že neumí ani uzel a pak by ses tvářil, že si vynalezl boty

Reagovat
Čenda

Nezapomněl, jen jsem se na tebe vymrdal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Kimmich co si pamatuju spíš vždy hrál Ricovu roli, De Jonga bych tedy na základě zhlédnutých zápasů Barcy místo Odeho nechtěl.

Reagovat
SunFells

Kimmich hral mnoho roli, ale vetsinu casu pote co se pohl z RB hral v double pivotu. A chteli k nemu v lete privest Palhinha.

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/canalsportcz/status/1756769732215165389?s=46

Ten Var je fakt úplně mimo a k hovnu

Reagovat
forrest

Tady ten Jota to ale solidne prihral…

Reagovat
r.mrazik

Jota je dive jak prase

Reagovat
Front hell

Mě tady tenkrát jeden fanoušek Liverpoolu přesvědčoval že by si to rozhodčí neobhájil,kdyby to nepiskl. Že prý jasný faul.

Reagovat
r.mrazik

tak existuji tady lidi,kteri si mysli,ze jakykoli kontakt je hned faul

Reagovat
Front hell

Ale jen v případě, že ten faul je na hráče jejich týmu. u soupeře už se jedná o simulaci

Reagovat
r.mrazik

nekdy

ale nekteri si mysli,ze jakykoli kontakt zezadu musi hned znamenat pad

jsou asi zblbli cristinou a dalsimi

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
martin.b

Celý je to o tom, že v jedné situaci rozhodčí on field rozhodne a v druhé ne no, já bych nepískal ani jednu…a třeba se rozhodčí jen po Jotovi poučili a teď už to nepískli

Reagovat
r.mrazik

naivko

Reagovat
Busby babes

je tam zasadni rozdil a to odpiskani na hristi. za me obe penalty kdyz uz, ale bez vysvetleni toho, jak to druhe videl Taylor je to asi zbytecny resit

Reagovat
kissak

jen s tím rozdílem, že na Anfield rozhodl Taylor rovnou, kdežto na City Ground byl povolán VAR

Reagovat
r.mrazik

Jasný. I právě tahle rozpolcenost při rozhodování je mimozní

Reagovat
kissak

pokud vše bude záležet na lidech, pak se musí člověk smířit s individuálními přístupy

Reagovat
r.mrazik

vsak tam byl stejny rozhodci

je to extremni komedie,co tam predvadi

Reagovat
kissak

u Taylora bohužel nic neobvyklého

Reagovat
r.mrazik

hm

Reagovat
vodka

Jota

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Acquanni

Jinak Nketiah 11 doteků s míčem, 1 vyhraný souboj z 5. Jeden prohraný ve vzduchu a 4!! fauly. Fakt doufám, že po sezoně konečně odejde, někde ve středu tabulky třeba bude slušnej, ale on dokáže být úplně špatnej i při totální dominanci I Cedric si to odehrál na pohodu, jen Nketiah vysírá i v takovém zápase

Reagovat
Golasso

On bude dobrej v nějakém týmu ze středu tabulky, kde bude hrávat stabilně.

Reagovat
herbage

Až na to, že letos má 6+5 za 1300 minut, zatímco takový Martinelli má 7+3 za 1900 minut

Reagovat
Mastný Chobot

Však nikto Martinelliho ani nechváli za túto sezónu, už vôbec nie za jeho produktivitu.

Reagovat
Acquanni

No, když se podíváš na seznam zápasů, tak prakticky všechno stihl někdy do listopadu, kde má těch minut opravdu dost, pak šel s minutami extrémně dolů. Z toho hattrick (neříkám, že se nepočítá, ale je ok to zmínit) nejtragičtějšímu týmu v lize.

Navíc Martinelli se taky letos nechválí, ale u něj očekáváme snad všichni mnohem víc. Kdo čeká od Eddieho 15 gólů za sezónu. Možná někde jinde. A koho pošleš na hřiště, když budeš potřebovat rozhodnout zápas a na lávce budeš mít Eddieho i Martinelliho a jedno střídání? Snad jen blázen by vybral Eddieho.

A jde hlavně o jeho celkové výkony a jak na tom hřišti funguje, z lavičky je často úplně k ničemu, to že občas ten gól/asistenci zvládne na tom nic nemění. Někde kde bude hrát jako útočník číslo jedna v malém týmu nikomu vadit nebude, že 90 minut nic neudělá, když ten gól dá. Na tým co chce hrát na špici je to sakra málo. Buď musí dávat mnohem víc, nebo střílet 40 gólů za sezónu, to pak může být v mezihře slabej jak chce.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Acquanni

Reagovat
vitasrp

Dotaz na fanoušky Liverpoolu - když by se mi podařilo sehnat lístky na domácí utkání s Lutonem (středa 21. února), měl by někdo zájem vyrazit?

Problém je každopádně v tom, že bych věděl až v pátek/pondělí, jestli lístky mám nebo ne, takže by to musela být fakt akce na poslední chvíli.

Kdyby i tak měl někdo zájem, tak kdyžtak pište na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Jurgen

Osobně je pro mě Arsenal největším favoritem na titul. Všichni mluví o City, které má letos výsledky, ačkoli výkony nejsou jako v minulých letech. LFC jde formou mírně dolů, i když je to proměnlivé a každý měsíc má formu někdo jiný. Ale v u Arsenalu zkrátka vidím tu herní kvalitu to rozhodovat systémově a dlouhodobě. Trápí je útočník a také měli výkyvy, nicméně jak přejeli před týdnem Lfc...Spousta lidí na zápas nadávalo, ale setkali se dva mimořádně silné týmy, každopádně síla kombinace při pressingu od LFC a naopak pressing Arsenalu byl na velké úrovni. Hrozně se mi líbil jejich výkon, kdy LFC fakt eliminovali a měli ho přesně načtený. Jelikož fandím dlouhodobě LFC, tak mě to mrzí, protože bych to Kloppovi v poslední sezoně hrozně přál. Nicméně když ne my, tak snad Arsenal...

Jen ten Arteta je tak nesympatický člověk . Hráče mají sympaťáky, ale z nějakého důvodu mi vadí každý pohled na Artetu a jeho arogantní legohlavu . Nicméně musím smeknout nad jeho budováním týmu, ačkoli se mu zpočátku všichni vysmívali a já si také řikal, že v té hře nevidím absolutně systém a vlastně nic.

Co si slibovali UTD od ten Haga a i osatní týmy, tak dokázal Arsenal a jde vidět, že jen o penězích to není.

Ještě jen postřeh. Přijde mi, že není prakticky kde vybírat manažery a trenéry. Všechny kluby točí 2-3 jména a třeba po prohře Bayrnu většina diskutujících chce odvolat Tuchela, ale kromě Xabiho a nebo návratu Flicka není kandidát. LFC se zmiňuje jen o Xabim. Barca nemá žádné osvědčené jméno, které by se zmiňovalo. Po generaci těch úspěšných manažerů máme dobu, kdy většina manažerů vylétne v jednom angažmá a veze se na vlně hypu, která většinou splaskne hned v dalším následném a bohatším klubu.

Dnes už nový Ancelotti, Mourinho, Klopp ani Guardiola na trhu není. Tito trenéři vyhrávali, kam přišli a už od mladších let měli výsledky stabilní a nad očekávání vzhledem k možnostem týmu. Dnes mě nenapadá nikdo takový z té mladší generace (Xabi ještě neměl možnost, Nagelsman a hype kolem něj, De Zerbi s výkyvy, Potter apod.) Je to subjektivní pocit, ale přijde mi, že se neprodukují dlouhodobě úspěšní trenéři.

Reagovat
Busby babes

"Co si slibovali UTD od ten Haga a i osatní týmy, tak dokázal Arsenal a jde vidět, že jen o penězích to není."

tohle je celkem kouzelna veta

Reagovat
forrest

Arsenal utratil taky mrdu za prestupy. Arteta je tam 5. sezonu, prvni dve myslim skoncil na nejakym 9. a 8. miste? V podstate az lonska sezona byla prvni, ktera jakz takz vysla…

Ten Hag ma u United 2. sezonu, v prvni sezone skoncil 3. Letos TOP4 je - sice haluzne - stale ve hre…

Reagovat
Jurgen

Proto říkám, že to není jen o penězích, protože právě taky utratili dost. Každopádně u ostatních to zatím tak nefunguje, ačkoli je jasný, že je tam Arteta déle a jak jsem psal, u Arsenalu taky posun nebyl déle vidět. Každopádně s tím rozdílným tlakem v UTD a AFC a taky s trpělivostí to úplně nevidím. Taky se u UTD snaží už od roku 2013...zato AFC měli jen Emeryho sezonu a pak hned Arteta, kterého pořádně podrželi. Do UTD se sype už více než dekádu hromada peněz a jak sám říkáš, spíše haluze než systematické dlouhodobější výsledky založené na herním stylu. Plus se u UTD neustále řeší nějaké skandály s hráči apod. Proto píšu, že to není o jen o penězích.

Reagovat
r.mrazik

protoze united jsou zajimavejsi

preci jen kauzy okolo Auby,ktery nehral,nebo konec Ozila a treba Parteyho byly taky...akorat to neni zajimave jako u anglicana Masona,po kterem se media muzou vozit vice

Reagovat
j_mrazik

V ManUtd je celkově větší tlak než v Arsenalu.

Reagovat
r.mrazik

to jo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Arteta dostal velky budget, cas a priestor pre progress, hlavny vysledok trofeje zial len 1 co je malo. Ani my tuto sezonu nehrame titulovo, len teraz mame ohromnu formu. Los mame tazsi ako City, preto aj su oni stale top favoritom

Reagovat
Golasso

Ze začátku dostával relativně malé peníze a později normální budget vzhledem k příjmům v PL a v relaci ke konkurenci, přičemž s tím, co dostal, musel překopat v podstatě celý tým a udělal to skvěle v nejvíc konkurenčním prostředí, jaké kdy v PL bylo. Fakt nechápu tenhle narativ, že dokázal málo.

Reagovat
Nikikrew

Malo len co sa tyka prestupov, nie celkovej prace. Ako vies, tie trofeje su meritko uspechu a nostalgie, pri momentalnych vykonov bez takeho uspechu, je to len pachut a to vedia vsetci. S tym budgetom som mal na mysli skor interne, Emery ani Wenger taky priestor nedostali.

Reagovat
Golasso

Trofeje by byly lepší, ale to prostředí v PL je šílené. Poslední půl dekády v podstatě ovládl jeden tým vlastněný státem s jednou jedinou výjimkou. Arteta si vede skvěle a určitě nějaká trofej přijde.

Srovnávat interně to nemá moc smysl, jde o srovnání vůči konkurenci.

Reagovat
Nikikrew

Tak mohli stale vyhrat FA cup alebo EL, tie.Arteta trestuhodne ,,odflakol" zaco nesie urcitu zodpovednost, najma ta EL.ma sere a velmi.

Reagovat
Golasso

FA vyhrál, jsme historicky nejúspěšnějším týmem v té soutěži a jak sám vidíš, tak se tím nic moc nezměnilo. To samý by se stalo s EL. Musíme najet na udržitelný růst, což se nám daří a pak urvat nějakou velkou trofej.

Reagovat
Nikikrew

Najuspesnejsi sme kvoli Wengerovi, nie Artetovi. Nejde o historiu, ale o to ze 2x sme vypadli v 3 kole s Nottinghamom a raz so Southamptonom, co je proste zle a nedosiahli sme lepsie vysledky posledne roky ako sa ocakavalo. EL sme prehajdakali nakolko sme mali vysoku pravdepodobnost celkoveho vitazstva. Spominala EL bola vacsi oriesok - vypadnutie so Sportignom minulu sezonu v 1/8 finale, Villareal semifinale 2020/2021, Olympiakos tusim 1/4. To ide aj za Artetou, pretoze ocakavanie v tychto sutaziach boli vyssie. Ale ok, tento rok mame len PL a LM co bude tazsie, ale mame nato.

Reagovat
j_mrazik

Víš, proč se neprodukují úspěšní trenéři?

Protože většinu úspěchů posbírá Guardiola (nebo posbíral Zidane). Pak máš ligy, které vyhrávají pořád jedny a ty samé kluby a pak máš ligy, na které sere pes. Ale máš pravdu, že se pořád točí ta samá jména a když někdo šáhne po něčem překvapivém, tak to málokdy dopadne, ale to je o tom, že jsou vysoká očekávání od začátku a není s nimi trpělivost. Pro majitele musí být hodně těžké mít trpělivost s trenérem, kterému mu to momentálně nejde. Nemůžeš doufat do nekonečna, že se to zlomí.

Reagovat
Talker

A musíš být taky ve správný čas na správném místě.

Mourinho přišel k talentovanému týmu v Portu a měl obrovskou kliku na soupeře v LM, kdy kromě MU nepotkal TOP klub (a MU bylo zrovna v útlumu). Kdyby se to nestalo, nedostal by se do Chelsea v době, kdy Arsenal odpadl a MU přestavoval.

Podobně Guardiola s Barcelonou, kde mu zrovna vyrostl jeden z nejlepších hráčů historie a k tomu skvělé core hráčů, se kterým mohl hrát "svůj" styl fotbalu. Což mu umožnilo si prakticky diktovat podmínky v dalších angažmá a dostává čas a prostor si s tím hrát.

A vlastně i Zidane, který dostal šanci a vyhrál co mohl. Přitom mohl dostat šanci až o pár let později a nebýt na té TOP úrovni.

Samozřejmě Mourinho byl TOP kouč a Guardiola je jedním z nejlepších manažerů historie, ale jejich kariéry mohly být úplně jiné a vůbec se nemuseli dostat na tu úroveň dominance, kdyby tam byla nějaká odchylka (tj v Barceloně mohli angažovat jiného trenéra a Guardiola mohl chodit X let po menších klubech, Mourinho se nikdy nemusel dostat do Chelsea a mohl jít z Porta třeba do nějakého upadajícího klubu, kde by to nevytáhl).

Reagovat
r.mrazik

taky v tom zapase s nami meli slusne stesti

https://www.youtube.com/watch?v=W0GTtJMWqyM&ab_channel=ZaroPalaio kdy nam neuznali jasny gol kvuli neexistujicimu offsidu a sami dali gol na konci zapasu

Reagovat
Talker

Jak hodnotíš, že není "nový Ancelotti, Mourinho, Klopp, Guardiola"? Jako v jaké fázi jejich kariéry? A jak je vlastně porovnáváš?

A hlavně tahle banda je kompletně rozdílná.

Ancelotti vyhrával především LM a proto byl uznávaný, jinak za nějakých prvních 17 let kariéry v Parmě, Juve, AC, Chelsea a PSG získal 3 ligové tituly.

Klopp je na tom podobně, 15 let, 3 ligové tituly, 1 LM - navíc až po hodně dlouhé době.

Obdobné výsledky ti můžou splňovat i třeba Tuchel, který má taky 3 tituly + LM.

Reagovat
Bakary3

taky mi ten příspěvek moc nehrál

Reagovat
romeo351

OT: koukáte někdo ještě na nový Temný případ? Mám před sebou 5.tý díl a snad se mi do toho ani nechce

Reagovat
iamek

Tragedie co?

Reagovat
romeo351

No ještě jsem ten předposlední díl nezapl. Ale jo - a to pořádná fraška! Byť první část super, tohle zcela dehonestuje značku TD

Reagovat
8lampard8

5. díl je paradoxně po prvním asi nejlepší. Ale jak píšeš, tohle prostě neni hodno True Detective, třetí serie je oproti tomu masterpiece

Reagovat
vodka
Reagovat
romeo351

Hodně vyumělkovaný

Reagovat
LaVolpe

Pátý díl dobrý, ale celkově velká slabota.

Reagovat
r.mrazik

jojo, bavi me to dost

Reagovat
Front hell

Já začal a skončil 1 sérii

Reagovat
Greaber

Neměli tomu říkat Temný případ. Ušetřili by si hodně nadávek a určitě by měli i o něco málo lepší hodnocení.

Reagovat
romeo351

Zase o to víc lidí jim to dokouká nebo se k tomu vůbec dostane. I teď ten poslední díl: totální nesourodost, urychlená pointa, bídné herecké výkony, hra na efekt (sílu) a s tím spojená jen snaha šokovat

Reagovat
krisa

jo, no ten pátý díl byl nakonec celkem dobrý. Ale je to celkově trochu zklamání po tom prvním díle. Ale asi mě to baví víc než třetí série, ta mě nějak nechytla vůbec

Reagovat
aramaki

Nočná krajina ma fakt bavila len kvôli tej nočnej krajine na severe Aljašky. Inak to pripomína skôr Akty X ako temnú detektívku a rozpletanie temného prípadu sériového vraha ako v 1-tke. My sme presedlali na Tokyo Vice a neľutujem. To je lahoda.

Reagovat
forrest

Tokyo Vice je skvely...

Reagovat
protiproudu

První díl, dál jsme nekoukal, absolutní sračka.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FootballJOE/status/1757054936729186401

krasa. zase nam uznali gol, co nemel platit.

Reagovat
icemike

Z toho byl roh, na to Var prcá

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
Cantona

Aký ofsajd, loptu hral Varane a ten v ofsajde nebol.Však to aj ukazovali, viac krát,po góle.

Reagovat
Mastný Chobot

Kruty vysledok pre Crystal, Hodgsona je mi az luto.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Jeste 6!

Reagovat
Miguel19

Tři body jsou tři body, ale podle mě je to jenom oddalování nevyhnutelného. Ta hra stojí za piču, Pochemu už nevěřím.

Snad už přestanou ty čachry s Palmerem na hrotu. Jediný náš ofenzivní hráč, co dokáže podávat konzistentní výkony. Tak ho kurva nech vařit.

A Enzo by měl být kapitán.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
icemike

tady se dá asi mluvit o zasloužené žluté

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas přišlo zlepšení a jsem rád za výhru. Connor je borec, snad dostane novou smlouvu

Reagovat
ZJEV

Tohle Crystalu prostě prohrál Oliver. Nechá tam na sebe 15 minut čekat jak Putin a CP, kteří nejsou na tyto ruské praktiky zvyklí, to úplně rozhodilo.

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

Federico Redondo to Inter Miami, here we go! Deal sealed with Argentinos Juniors after verbal agreement last week as it’s all done for €8m package.

There will be also 15% sell on clause.

What. The. Fuck.

Reagovat
Kixi Syhimour

We are delighted to confirm Sven-Goran Eriksson will be part of the #LFCLegends management team for the game against Ajax Legends at Anfield

Reagovat
aragorn

Reagovat
Kowe

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

jo tak nic, jeste musi schvalit FA a pak do konce tydne finalizovat samotny nakup akcii

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Man__United

Barcelona and Atlético Madrid have been watching Mason Greenwood in-person for Getafe this season. It is likely that a club make an offer for him this summer. Manchester United do not plan for Greenwood to return. #MUFC [@alex_crook, mufcMPB YouTube]

Doufám že to není pravda a nakonec se vrátí! Hraje výborně a takový talent si nemůžeme nechat utéct, co se týče jeho údajného násilí, stačí se podívat na jeho aktuální story na Instagramu https://imgur.com/HVB9H1F

Reagovat
fenixLFC

"udajne nasili"

Reagovat
Busby babes

hraje vyborne... kdyby to nebyl nas hrac, tak o nem zadnej fanousek United ani neuvazuje jako o posile tvl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Grahf

to možeš povedať aj napr. o takom rashfordovi

Reagovat
Busby babes

to muzu rict o pulce kadru. Jen teda Rash uz ma u nas neco odehrano a nejakej kredit no. takze tvoje srovnani je uplne mimo

Reagovat
Grahf

takže môžem to povedať o polke kádru, ale moje porovnanie je mimo, ok

Reagovat
Kinky7

Hlavně morální

Reagovat
ZJEV

Jenže on to je náš hráč. Nejsem ten z těch, co by popíral, že se Greenwood choval jako idiot a jsem rád, za následný postup klubu, když ho odstavili. Ano jeho jednání je odsouzeníhodné, ale bohužel to není první ani poslední mladý cucák, co mu peníze a sláva stouply do hlavy, a on si začne myslet, že si může dovolit cokoliv.

Udělal chybu za kterou málem zaplatil kariérou. Ale když se na to teď podíváme s odstupem času, tak to snad vypadá, že si tu chybu uvědomil a snaží se ji napravit. S obětí žije, vychovává dítě a tvoří rodinu. Nic nenasvědčuje tomu, že by pokračoval v násilí (ano teď si to ani nemůže dovolit a třeba je to z jeho strany jen kalkul). Otázka tedy je dáme našemu odchovanci druhou šanci nebo budeme věřit, že je to nenapravitelný násilník? Napadená mu druhou šanci dala a právě proto, že je to náš hráč a odchovanec bych mu ji dal taky.

Reagovat
Busby babes

no a odpoved je, ze nedame. Aspon dle soucasnych vyjadreni kohokoliv okolo klubu (samozrejme ne prime citace, spis offrecord skrz novinare).

Kdo to aspon trochu sleduje, tak musi videt jakej odpor je vuci nemu v Anglii. A uprimne, byl by to velmi hloupej krok i od nej. Staci se podivat na obdobne pripady fotbalistu, co se vraceli k fotbalu a jakou cocku dostavali od fans prakticky vsude, vcetne vlastnich.

Bylo by to jen zbytecny rozptyleni okolo klubu, kterych je i tak dost a netreba pridavat dalsi.

Reagovat
Grahf

akú čočku dostáva od fans v getafe, resp. španielsku?

Reagovat
Busby babes

jakou relevanci ma chovani fans ve spanelsku s uplne jinou kulturou fandeni? psal jsem to tu nekolikrat, tak se o tu kulturu okolo klubu zajimej a uvidis to. Proti Greenwoodovi je porad obri odpor mezi fans i ted co je pul roku pryc. a to mluvim o fans United. Co by na nej rvali na kazdem venkovnim stadionu je pak uplne jasne

Reagovat
ZJEV

Však já to psal z osobního pohledu. Právě mi přijde, že jako odchovanec by měl tu druhou šanci dostat spíše než takový Antony, byť chápu, že jejich situace je jiná.

A odpor v Anglii no ono odpor davu je věc vrtkavá, takže to se může rychle změnit. Aspoň u našich fans třeba po pár dobrých zápasech. Co myslíš za čočku? Třeba CR po Euru?

Reagovat
Busby babes

druhou sanci dostal tim, ze nesedi v base.

Reagovat
ZJEV

Jasně takže defacto dostal druhou šanci od UK, od své přítelkyně taky, ale my mu ji nedáme. Však je to jenom náš odchovanec.

Reagovat
Busby babes

od UK zadnou druhou sanci nedostal, tem nic jineho nez ukoncit vysetrovani nezbylo kdyz nemeli svedka, kterej by byl ochotnej vypovidat.

Vsichni videli ty fotky a slyseli ty nahravky. Neni jedinej duvod proc mu davat k dispozici platformu United a tim davat vzkaz: muzete zmlatit a znasilnit koho chcete, pokud si myslime, ze nam pomuzete vyhrat dalsi zapas, tak nam to nevadi...

Reagovat
ZJEV

Jo s tím UK jsem to čekal, mohl jsem tušit, že defacto je nedostatečné....

Reagovat
Hlahart

wtf

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ne, uz bylo par pripadu, kdy se hrac po odsouzeni vracel k fotbalu. i kdyz si trest odsedel, tak se spustil obri odpor a to i v nizsich soutezich. U United by to bylo daleko daleko horsi.

plus teda predstava, ze INEOS, kterej si chce primarne naklonit fans na svoji stranu, protoze vidi, ajkej odpor je ke Glazerum, by jako jeden z prvnich kroku udelal to, ze by vzal zpatky takhle kontroverzniho a velmi nepopularniho hrace, kterej navic nema zadnou zazracnou vykonnost je imho naivni... ale skoro si preju aby se to stalo, aby to peklo, co by to spustilo bylo videt.

Reagovat
ZJEV

Dobrá kašlem na to. Ty už si ho odsoudil a šanci bys mu nedal, já ho sice taky odsoudil, ale chci doufat, že se poučil a ještě bych ho zkusil. Vše ostatní jsou jen spekulace a nějaké domněnky.

Reagovat
Busby babes

no ja jen rikam, ze temahle nadejema jen uplne ignorujete jaka je spolecenska nalada v UK a jakej je konext v UK a Manchesteru...

tady mas ukazku z Red News fanouskovskej magazin.

https://pbs.twimg.com/media/GGS7XvjXAAANl-x?format=jpg&name=small

Reagovat
nani92

ani o Mbappem nikto neuvažuje ako posile tvl

Reagovat
Busby babes

to neni pravda, Katarskej sejk jo

Reagovat
Svatej

ještě, že podobných bezpáteřních curaku ve vasi fanbase moc není

Reagovat
Nizzie

Třeba v tom posuzování podobných případů nejsem tak radikální jako někteří, ale ty vole vypotit takovou sračku. Borec asi hodně nevnímá.

Reagovat
Front hell

Snad to přijde jednou dcera s podobným kriplem domů

Reagovat
Front hell

*ti

Reagovat
fenixLFC

ten by bol este rad a žobral by o listky na zapasy

Reagovat
Front hell

Za lístky by i dcerce nějakou tu facku přidal

Reagovat
jk

Tak to by měl vyčítat hlavně sobě, když se jeho dcera nechá mlátit a je s tím v poho…

Reagovat
Front hell

Je pravda že holky si většinou najdou chlapa podobného svému otci.

Reagovat
jk

No hlavně vychovat děti, kterým nevadí že je partner mlátí by mě asi dost sralo.

Reagovat
Front hell

Tak to je jasné

Reagovat
Herbmeister

Jen ať hraje dobře, aby se dobře prodal.

Já ho z osobních důvodů zpět nechci. Ale jako nezávislý důvod je potřeba si uvědomit, když by se vrátil, jakej by dostával každý den hate od médií, fanoušků jiných klubů a možná i fanoušků United. S takovým tlakem by se z toho za chvilku zhroutil a měli bysme dalšího Sancha, který by byl x měsíců v p*deli na "individuální přípravě" a pak by se poslal na nějakou hostovačku. Jeho prodej je nejlepší řešení pro všechny zúčastněné.

Reagovat
Busby babes

presne, uz jen pro tohle by byla blbost ho brat zpatky.

Reagovat
Petr.Petr

staci napsat slovo greenwood a mas zarucenych 10 komentaru od busby babes

jsem si jistej tim, ze ty to "resis" vic nez samotnej mason. Nejvtipnejsi na tom je, ze si myslis, ze to nekoho zajima.

Reagovat
Busby babes

a zase reagujes na neco, co te absolutne nezajima...

Reagovat
Petr.Petr

spatne to chapes. Nikoho nezajima tvuj nazor na kauzu greenwood (uz jen proto ze to pises obden). Naopak me velice zajima ze mas potrebu exhibovat svuj nazor na tu kauzu a snazim se ti nastavit zrcadlo, protoze si toho ocividne nejses vedom.

Reagovat
Busby babes

je hezky, ze jsi mluvci celeho EF. a opet, nezajima te to a proto porad reagujes. mas nejake upozorneni na moje prispevky? trosku stalker, nemyslis?

Reagovat
Front hell

Arsenal ho taky nezajímá a často ho komentuje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

Znovu, arsenal me skutecne nezajima, me zajima provokovat fanousky arsenalu.

Reagovat
Front hell

Jo vlastně. Tím sis tady nasral kvalitně do vlastní huby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

zamerne, abych zapadnul. Tady si serou do huby vsichni totiz. Tebou pocinaje. Rozdil mezi nama je ten, ze mne je to uplne jedno.

Reagovat
Front hell

Jak říkáš bráško

Reagovat
Petr.Petr

necekal jsem, ze ty budes mit takove problemy s porozumenim textu. Vzdyt to pisu, ze me nezajima ten nazor, ale tvoje potreba ho porad davat na odiv. To je rozdil, kterej by zaregistroval i simpanz.

Reagovat
Kinky7

Já v tomhle Busbyho chápu. A čtu například Manchester evening News takze vím že nekecá ohledně reakcí angl fanoušků. Aj fans City protestovali proti Walkerovi a vyvolali nové hlasování o pásce v kabině a to šlo o nevěru a ne znásilnění....

Reagovat
r.mrazik

za mesic by to bylo vsem u prdele

Reagovat
Grahf

šialené pokrytectvo. V anglicku si už nesmie kopnuť, ale za hranicami to už nikoho nezajíma.

Reagovat
Man__United

Reagovat
r.mrazik

je to takova klasika...Ronalda tam vitali, Partey stale hraje, Toney ktery si sazel je ted skoro pozitivni postava, ale u Masona budou delat tlaky...je to fakt hrozna "prdel"

Reagovat
Front hell

Partey právě že nehraje

Reagovat
r.mrazik

kvuli zraneni ne?

Reagovat
Front hell

Tak to jsi tam nepsal

Reagovat
r.mrazik

Ok ok

Reagovat
Busby babes

jako srovnbani Toneyho a hracu obvinenych ze znasilneni... to uz je slusna demagogie. ale nejak neprekvapuje

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hlahart

Tak pravdou je, že jenom jeden z nich byl shledán viným

Reagovat
Grahf

na busbyho nesmieš chodiť s faktami, emocie sú dôležitejšie

Reagovat
EZ

je tam ale este jedna dolezita vec, a to ze ta baba zdielala nejake audio nie? Ze to PR si poskodil hlavne tym.

Reagovat
Busby babes

well, kdyz uz teda jedem tohle slovickareni, tak Toney neporusil zadnej zakon. dostal interni trest profesni organizace.

Reagovat
Hlahart

Takže pořád platí, že ani u jednoho nebylo shledáno porušení zákona, jeden porušil pravidla FA (?). Což teda já to od začátku myslel jako nadsázku, ale pokud to chceme provádět do důsledku

Reagovat
EZ

znasilnenie? nebol obvineny "iba" z domaceho nasilia?

Reagovat
EZ

tak google povedal, ze to bol pokus o znasilnenie, v pripade greenwooda.

Reagovat
r.mrazik

neplacej, nikdo nesrovnava skutky, ale postaveni medii k nejakemu provineni

Reagovat
Busby babes

hmm, kupodivu se media stavi jinak k obvineni ze znasilneni a domaciho nasili a jinak k... wait for it... sazeni. to je fakt strasne divmny

Reagovat
r.mrazik

dzizs

Reagovat
Mastný Chobot

"Toney ktery si sazel"

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak proc by to nekoho v United melo zajimat, jestli s tim nekdo jinej nema problem...

Reagovat
Grahf

v United to nikoho zajímať nemusí, ale že to nezajíma teba, arbitra morálky, je šokujúce

Reagovat
Busby babes

ja nefandim Getafe, takze je mi fuk, ze jim Greenwood nevadi.

Reagovat
Grahf

aha, čiže na morálke záleží len tam, kde niekomu fandim. Ty sa mi snáď len zdáš

Reagovat
Busby babes

ehm, coze? Ja si myslim, ze od vedeni Getafe je to cynicky a byt jejich fanousek, tak me sere, ze tam Greenwood hraje. Jenze jejich fanousek nejsem, tak je mi to fuk. Jsem rad, ze nehraje u nas.

Nebo co bych mel o jeho angazma v Getafe jako psat aby ti to prislo ok... Kde pisu, ze na moralce nezalezi? jsi smesnej tvl

Reagovat
Herbmeister

To teda nevím, United nepotřebuje další drama mimo hřiště. Hraje v UK, kde jsou jací jsou, o United se píše pořád a je to mladý kluk, který se určitě hodně pohybuje na sociálních sítích. Když bude dostávat od všech stran nadávky, že je rapist, tak pochybuju, že bude hrát, tak jak si to ostatní představují. Bude jen dobře pro něj, když půjde do Španělska, kde bude oslavovanej.

Reagovat
Salfovic

Jak dopadla ta kauze, když to na něj řval Žiďák ?

Reagovat
r.mrazik

na sockach se pohybovat vubec nemusi

ze na nej budou rvat kdekoli je jasny, stejne jako na nej rvali kdekoli doted

Jude to taky zkusil a co? nakonec vubec nic...

hele,kdyby to byla nejaka dlouhodoba opakujici se vec,tak budiz,ale vzhledem k tomu celkovemu vyvoji?

a tak vyhodili jsme 80 mega liber za Sancha,tak se muze ztratit dalsich x desitek na Masonovi no...hlavne se pak poplacat,jak to tam delaji dobre

Reagovat
Grahf

však jasne, hrať stred tabulky a byť morálny superior. Potom vidíš ako podvodníci zo City vyhrávajú titule a všetci im ťapkajú.

Reagovat
Busby babes

jj, greenwood je jedinej hrac na svete, co nas muze posunout nahoru ze stredu tabulky vejs... lol tvl , to snad ani nemuzes myslet vazne produktivni je asi jako Kulusevski nebo Diabi. uplnej gamechanger tvl

Reagovat
Grahf

to ako fakt chceš teraz spochybňovať už aj jeho futbalové kvality? Ok, tu už nemá zmysel pokračovať.

Reagovat
Herbmeister

Tak mě by zajímalo, jak na tom fotbalově je. Vůbec jsem ho neviděl hrát, od té doby, co je mimo United. Ale neříkej mi, že to bude extra třída, když skoro 2 roky nikde nehrál ve snad nejdůležitějším fotbalovým věku pro rozvoj

Reagovat
Busby babes

byl 2 roky bez fotbalu, to se preci musi projevit. hraje za prumernej klub ve spanelsku a produkuje prumerna cisla a kdyz teda napisu, ze to neni zadnej world class hrac, co by nas nekam extra posunul, tak je to zpochybnovani?

Reagovat
Grahf

a to akože zabudol hrať futbal za tie dva roky? Kondičku má v pohode, keď može hneď hrať v PD. A snáď nečakáš, že v getafe bude dávať hattricky. Alebo čo si vlastne čakal?

Reagovat
Busby babes

tak mozna jeste jednou, zkus si to precist pomaleji. Nebyt to nas hrac na hostovacce, tak o nem nikdy nenapises: doufam, ze ho koupime... to je cela pointa. Ty tu o nem pises vety jako: "však jasne, hrať stred tabulky a byť morálny superior. Potom vidíš ako podvodníci zo City vyhrávajú titule a všetci im ťapkajú"

tak treba City by se o nej taky nezajimalo no.

Reagovat
Hlahart

Tak ale to je stjený jak s tím mediálním pokrytím, ne? Je jasný, že jej bude chtít spíš, když je to odchovanec, bývalý jeden z největších talentů akademie za třeba 20 let, na pozicích, kde máme tradičně problém atd.

Reagovat
Busby babes

no pokud se rozhodnes ignrootva cokoliv jineho... a znova, on to stavi stylem: no kdyz ho nechcete tak se nedivte, ze budem hrat stred tabulky... protoze MAson je ten rozdil mezi stredem tabulky a necim lepsim a asi jedine RW na svete no.

Reagovat
Hlahart

tak je to RW, pro který platí to, co jsem napsal a už s ním máme smlouvu, proto je to asi bráno jako unikátní příležitost.

A to všechno okolo v rámci týhle diskuze asi důležitý není. To je důležitý pro jeho případné angažování obecně no

Reagovat
Busby babes

pro nekoho to ostatni dulezity ocividne neni, pro me a spousty dalsich lidi je to podstatnejsi nez to, jak dobre umi kopnout do balonu no.

Reagovat
Hlahart

No podstatný to hlavně není v diskuzi, která je o překvapení nad tím, že chce někdo Greenwoda zpět kvůli výkonům

Reagovat
Busby babes

no to pro me prekvapeni je, protoze podle me jeho vykony nejsou nijak zazracne. takze rozhodne nevyvazuji jeho negativni veci okolo. Preci se ten fotbal nehraje ve vzduchoprazdnu.

Reagovat
Grahf

čo sú toto za fabulácie zasa?

"Nebyt to nas hrac na hostovacce, tak o nem nikdy nenapises: doufam, ze ho koupime"

toto súvisí jak s tým celým? Však to je komplet vyfabrikovaný argument. Greenwood je náš hráč a nemusíme ho kupovať. To znamená, že by sa ušetrilo min. 50M, ktoré by sme museli vycalovať za nového hráča. To je pointa, ty hlava.

A to posledné s tým City už ide uplne mimo mňa a celého zvyšného vesmíru, tvoje myšlienkové pochody sú 6D chess.

Reagovat
Busby babes

nechapu co nechapes. proste nepodava v Getafe vykony po kterych by sis rekl: toho musime koupit. Nic vic, nic min. Takze brat ho zpatky nedava smysl ani z jednoho uhlu pohledu. Fotbalove ani PR nebo jak tomu budem chtit rikat. Akorat budem riskovat shitstorm kvuli prumernymu kridlu... nedava to smysl

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

"Potom vidíš ako podvodníci zo City vyhrávajú titule a všetci im ťapkajú."

zkus si aspon pet minut pamatovat, co pises. City si zminil ty, ja na to reagoval.

Reagovat
Grahf

a teda prečo by nás mal posunúť len world class hráč? Všimol si si vôbec, kto každý za nás hraje?

Reagovat
ZJEV

Už dopředu všichni ví, co ustojí nebo neustojí, co je pro něj dobře nebo ne. To že je to náš odchovanec, hraje na postu, kde nás dlouhodobě pálí bota atd. se neřeší.

Reagovat
Busby babes

na jeho post mame Garnacha, Antonyho, mozna i Sancha.

Reagovat
ZJEV

Garnacho tam začal hrát až teď, Sancho už si u nás snad nekopne a Antony tam sice hraje, ale zatím k hovnu. Třeba by mu Greenwood pomohl přece jen jako dva násilníci by si mohli rozumět ne?

Reagovat
Busby babes

no a co, ze tam zacal hrat ted. to je snad nepodstatny pro budouctnost, kdy tam zacal hrat.

Reagovat
Neutron

Bez ohladu na celu predchadzajucu diskusiu o Greenwoodovi, do ktorej sa nechcem zapojit, Antony je podpriemerny hrac a ani tu moralku nepobral.

Reagovat
Grahf

ešte si zabudol na Pelistriho ty klaun Antony hraje hovno, u Sancha si si asi nevšimol, že odišiel na hosťovačku a pravdepodobne si u nás už nekopne a Garnacho tam hraje preto, lebo nikto iný už nezvýšil a rashford može hrať len nalavo. Keď už chceš argumentovať, tak nech to má aspoň hlavu a patu

Reagovat
Busby babes

tak to jsem pak zapomnel treba i Amada, Mounta nebo Bruna co na tom RW taky dokazou zahrat, ze jo..

Reagovat
Grahf

ja myslím, že Maguire by to zvládol do pohody

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

i Onana by tam dokazal behat

Reagovat
Busby babes

jasne no, zminit hrace co tam maji odehrano na dane pozici desitky zapasu je to same jako Onana. tvl, vazne si nepripadas blbe, kdyz tyhle sracky pises?

Reagovat
r.mrazik

porid si zenskou nebo si dej studenou sprchu...nikdo na ty tvoje blitky neni zvedavej

Reagovat
Busby babes

ty na ne reagujes

Reagovat
Neutron

Mount snad nema odohrate desiatky zapasov ako RW, nie?

Reagovat
Busby babes

13 zapasu

Reagovat
Neutron

Aaaaaha takze jedna desiatka to predsa je

Reagovat
r.mrazik

tenhle pripad je celkove postaveny na hlavu i tim,jak to MU resilo behem te kauzy...

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi prdel je,ze v kadru je stale Antony,ktery je obvineny...a v UK a hlavne tady si nekdo pak bude hrat na moralniho krale

Reagovat
Busby babes

no, neni

Reagovat
Hlahart

Ajo, asi není

Reagovat
Busby babes

v UK byl u vyslechu a to bylo zatim vsechno. Mozna ho jeste obvini, to netusim, ale tuhle chvili to tak uplne nevypada...

Reagovat
Hlahart

tohle mi přijde teda taky jako bizár

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Herbmeister

Na sockach se nepohybuje? Toto vlákno vzniklo na základě jeho Instagramu...

Mně přijde, že tady to lidi berou jako FM nebo FIFU. Má dobrý rating, tak ho nacpem do týmu... V klubu jsou nějaké mezilidské vztahy a když ho půlka lidí zavrhne, tak v klubu nemá, co dělat. Jen bude bořit atmosféru v klubu, která se pomalu zlepšuje díky příchodu INEOS.

Prodá se za 40-50M, zlepší se FFP, bude se moct koupit někdo jiný přes léto a zbaví se článku, který může nabourat atmosféru klubu.

Reagovat
Busby babes

tady pulka nasich fans, co po tomhle volaj uplne ignoruje tu realitu UK a manchesteru.

Reagovat
r.mrazik

"na sockach se pohybovat vubec nemusi"

nic se nezlepsuje,je stale stejna akorat se vraci hraci z marodky...v te nejistote jsou ti lidi porad

atmosfera klubu...delas si srandu,kdyz tam mas Antonyho,ktery je stale obvineny?

nehlede na stav Harryho, Varana,kteri spokojeni taky moc nejsou...

Reagovat
Busby babes

btw je to teda drobnost, ale Antony z niceho obvineny prave neni no.

Reagovat
Busby babes

nehlede na stav Harryho, Varana,kteri spokojeni taky moc nejsou...

a ze delaj strasnej bordel... trenujou naplno a kdyz nastoupi podavaj slusne vykony a neserou na to. hotove peklo co oba predvadi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JacobsBen/status/1757745337207247170

Jim Ratcliffe now has FA approval on his Manchester United stake

Reagovat
Herbmeister

https://twitter.com/David_Ornstein/status/1757535343211942255

Ještě to vypadá na Ashwortha jako sportovního ředitele.

Snad další nastavení procesů půjde rychle, ať se v létě děje něco zásadního na přestupovým trhu.

Reagovat
Busby babes

to asi bude zalezet na nem, ale zas by bylo divny, pokud by si tohle INEOS nejak neformalne nezjistil. Uvidime. Jen by to asi znamenalo, ze by realne nastoupil az nekdy na podzim...

Reagovat
Herbmeister

Myslím, že INEOS si tohle pohlídal a takovou zprávu by nepustili do světa pro nic za nic. Když on chce, tak s tím Newcastle nic nezmůže. Maximálně to budou oddalovat, ale to by jim zase mohlo pokazit letní přestupák. Pro Newcastle bude asi nejlepší to vyřešit hned a najít náhradu, která může fungovat okamžitě.

Reagovat
Busby babes

uvidime. vecer se rozjeli drby od bulvarnich novinaru, ze jsme ochotni zaplatit aby nemel tu pulrocni pauzu...

Reagovat
Busby babes

jinak tam jde o to, ze Newcastle by si to vyresil hned ale mel by Ashwortha pod smlouvou treba jeste pul roku az rok a on by u nas nemohl nastoupit.

Reagovat
Zaschrona

Zvláštní, jak rychle to má schválené, zatímco 777...

Reagovat
Busby babes

silnejsi pes, znas to...

Reagovat
Whitemedia

Asi ale zrovna nechceš, aby to 777 schválili.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale jsme v pytli tak jako tak, buď nás 777 vlastní nebo jim dlužíme stovky milionů liber za nesmyslné úroky...

Reagovat
nomio

Výborně, Cunha dost možná mimo do konce sezóny, ještěže naše vedení bylo tak obezřetné a přivedlo během přestupáku backup do útoku…

Reagovat
Mastný Chobot

skoda, mal paradnu sezonu

Reagovat
EZ

To je strasna skoda, zacal sa konecne profilovat.

Zas na druhu stranu sa vracia Hee Chan nie? Nie je to urcite nahrada 1:1, ale s Netom by mohli nazbierat dost bodov.

Reagovat
nomio

Hwang se vrátil z toho Asijskýho poháru pokopanej, takže o víkendu nebyl ani na lavičce. Netuším jak je na tom teď, ale i tak v tuhle chvíli v postatě stačí, aby vypadl on nebo Neto a náš útok bude poloviční, ne-li horší. A obávám se, že spoléhat se na Netovo zdraví není úplně dobrej nápad.

Reagovat
Zaschrona

Jamie Carragher has asked whether the announcement over Everton’s points deduction appeal is being kept under wraps until after Sean Dyche’s side face Crystal Palace at Goodison Park.

“What is the hold up on the appeals decision regarding Everton’s 10pt deduction? Two weeks have passed, this is surely a matter of urgency for Everton and the clubs around them. I’m sure they and the Premier League know their decision by now. Are the Premier League waiting until after Everton’s home game…”

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DataMB_/status/1757730908046573578

André Onana has saved an expected 7.68 goals in the Premier League, 2 more than any other goalkeeper

Reagovat
Čenda

Takze máte na picu obranu, kde hraje hádej kdo? Harry fokin Maguire. A jsme tam, kde jsem byli, hledej statistiku pro Harryho (jen pokus o spatnej vtip, klídek)

Reagovat
Busby babes

no, nic moc.

Reagovat
r.mrazik

Dan Ashworth has informed Newcastle that Man Utd have approached him relating to sporting director role at Old Trafford. Clubs not yet in formal contact but expected soon. #MUFC would need to pay #NUFC significant compensation to for 52yo @TheAthleticFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

někde jsem četl o částce 6m, ale to bude asi nesmysl

Reagovat
Busby babes

to bych bral.

Reagovat
r.mrazik

hm,utratili jsme mnohem vice penez vice sileneji nez za tohle

Reagovat
EZ

ktorym smerom mam formovat svoju karieru aby som bol uspesny sporting director role at Old Trafford ?

Reagovat
r.mrazik

takova klasika...hrat hodne FMko, psat na EF, zalozit si ucet na twitteru a psat anglicky a on si te nekdo vsimne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele