Previews

Konferenční liga - preview 6. kola skupinové fáze

Dnes budou vyřešeny poslední otazníky rovněž v Konferenční lize a o druhé místo v plzeňské skupině se poperou Astana, Dinamo Záhřeb a Ballkani. Alkmaar potřebuje vyhrát ve Varšavě, zajímavá situace je ve skupině H.

Evropská liga - preview 6. kola skupinové fáze

Čtvrtek zkompletuje postupující do jarní fáze a dramatická bude situace ve skupině C, kde vedle Sparty hrají i Betis s Rangers. V přímém souboji o první místo si to rozdají Rennes s Villarrealem, Brighton s Marseille a West Ham s Freiburgem.

Plzeňští přivítají Astanu, skupinu EKL mohou zakončit bez ztráty bodu

Plzeňští čtvrtečním domácím zápasem s Astanou uzavřou premiérové a mimořádně úspěšné vystoupení ve skupině Evropské konferenční ligy. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka mohou v "céčku" i pošesté zvítězit, čímž by ještě vylepšili český pohárový rekord. Utkání začne ve 21:00.

Slávisté chtějí v EL proti Servette stvrdit první místo ve skupině

Slávisté ve čtvrtek proti Servette Ženeva odehrají závěrečný šestý zápas skupiny Evropské ligy. Pražané už po minulém kole získali jistotu postupu do vyřazovací fáze a nyní mohou stvrdit premiérový triumf ve skupině, který znamená účast v osmifinále.

Sparta se v rozhodujícím utkání skupiny EL představí na hřišti Arisu

Sparťané se ve čtvrtečním posledním 6. kole skupiny C Evropské ligy představí na hřišti Arisu Limassol. Zápas na Kypru rozhodne o tom, zda obhájci českého titulu budou na jaře pokračovat ve vyřazovací části evropských pohárů.

FORTUNA:LIGA - preview dohrávek 17. kola

Sníh je pryč, do Čech dorazilo lepší počasí a dnes jsou na programu tři dohrávky sedmnáctého kola nejvyšší soutěže. Hrát se bude v Českých Budějovicích, Mladé Boleslavi a Praze.

Před prahem neúspěchu v Lize mistrů: PSG bude hájit v Dortmundu postup do osmifinále

Nemusejí se na nic a na nikoho ohlížet, pokud vyhrají. PSG má osud v rámci letošní sezóny Ligy mistrů v posledním kole skupinové fáze ve svých rukou, tříbodový výsledek mu přitom zaručí také první příčku v tabulce. Na svého protivníka z Dortmundu navíc naráží v poměrně vhodné době. Zaprvé ho zmítá spousta absencí, zadruhé má již postup do osmifinále jistý.

Newcastle v přímé bitvě o postup do osmifinále LM přivítá milánské AC

Skupina F byla po rozlosování hlavní fáze Ligy mistrů považována za skupinu smrti a před posledním kolem je jasné, že zcela právem. V tuto chvíli má jistý postup do osmifinále pouze německý Dortmund, o zbývající vstupenku do osmifinále se poperou hned tři celky. Středeční soupeři Newcastle United a AC Milán nemají nejlepší šestnáctku ve svých rukách, na druhou stranu jim jde o udržení se v evropských pohárech pro jarní část.

Benzema a spol. vstupují do MS klubů: Al-Ittihadu se na úvod postaví Auckland City

Saúdská Arábie hodlá být ve fotbalovém prostředí čím dál více vidět a pochopitelně že velmi ráda uspořádá nadcházející Mistrovství světa klubů, které se v této asijské zemi bude konat vůbec poprvé v historii. Jako svého zástupce vysílá na turnaj Al-Ittihad, tedy mistra domácí soutěže z minulé sezóny, jenž v prvním kole narazí na již tradičního účastníka Auckland City.

Manchester United ještě zabojuje o osmifinále Ligy mistrů, musí porazit Bayern

Do hodně nezáviděníhodné pozice se dostal před svým posledním vystoupením v hlavní fázi Ligy mistrů Manchester United, který ještě může zabojovat o postup do osmifinále. Musí ale bezpodmínečně vyhrát a zároveň doufat, že Kodaň v souběžně hraném utkání remizuje před vlastními fanoušky s Galatasarayem. Získat přitom tři body nad Bayernem bude velmi těžké.

Real Sociedad se po desítkách let znovu ukáže na San Siru a hraje o první místo

Inter Milán chce doma pokojně dohrát skupinovou fázi a ideálně vyhrát. Od návštěvy z Baskicka ho totiž v tabulce dělí jen skóre a jakákoli výhra by Inter posunula dál z první příčky. Domácí se mohou opírat o skvělé výsledky na San Siru a jsou mírným favoritem oproti Realu Sociedad.

Liga Portugal - preview 13. kola: Prodlouží Moreirense sérii bez porážky?

Odlišné rozpoložení mají před dohrávkou 13. kola portugalské nejvyšší soutěže Gil Vicente a Moreirense. Zatímco domácí od začátku října naplno nebodovali, svěřenci trenéra Ruie Borgese na ligové scéně sedmkrát za sebou nepoznali přemožitele...

LaLiga - preview 16. kola: Celta Vigo chce ukončit trápení

Kromě dohrávání rozehraného zápasu Granada - Athletic se v pondělí půjde na LaLigu také Campo de Fútbol de Vallecas, kde Rayo Vallecano přivítá trápící se Celtu Vigo...

Serie A - preview 15. kola: Dvě pondělní dohrávky

Patnácté kolo Serie A zakončí dvojice pondělních dohrávek. Lecce se pokusí ukončit čekání na výhru v Empoli, zatímco Sassuolo bude plnit úlohu favorita proti Cagliari...

Niké liga - preview 17. kola: Dunajská Streda vyhlíží posun vzhůru

Dunajská Streda přivítá Trenčín, a jestliže zvítězí, posune se na čtvrtou příčku. Na tříbodový zisk si brousí zuby rovněž Banská Bystrica, která cestuje do Ružomberoku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele