Previews

PSG se pokusí v Katalánsku o revanš. Udrží doma Barcelona těsný náskok?

První čtvrtfinálové střetnutí Ligy mistrů nabídlo v Parku princů pět gólů a šťastněji nakonec dopadlo pro hostující Barcelonu. Ta má tak před odvetou k semifinále určitě blíže než PSG, obzvláště když druhý zápas podstoupí doma. Hrdý celek z Francie na každý pád vzkazuje, že se o šanci urvat účast mezi čtyřkou nejlepších ještě porve. Dohnat musí jednogólové manko.

LaLiga - preview 31. kola: Valencia cestuje do Pamplony

Valencia má stále naději na poháry a v dohrávce 31. kola potřebuje uspět v Pamploně, Osasuna zatím posbírala o pět bodů méně než její pondělní soupeř.

Serie A - preview 32. kola: Dvě pondělní dohrávky

Italská liga si na pondělí nachystala hned dvě dohrávky a v obou se představí pohároví zástupci. Fiorentina se doma střetne s Janovem, Atalanta pro změnu přivítá Hellas Verona.

Premier League - preview 33. kola: Chelsea hostí Everton

V dohrávce kola anglické ligy proti sobě nastoupí Chelsea a Everton. Domácí ještě mohou poskočit na šesté místo, hosté mají zcela odlišné problémy a hrozí jim sestup.

Niké liga - preview 5. kola nadstavby: Trnava může odskočit

Páté kolo nadstavby bude dohráno posledním zápasem a Trnava si v něm může pojistit druhé místo, potřebuje k tomu bodovat na půdě trápící se Podbrezové.

Liga Portugal - preview 29. kola: Na tahu je Benfica

Nejlepší týmy letošní sezony mají toto kolo za sebou a jedinou výjimkou je Benfica. Lisabonský celek bojuje s Marseille o postup do semifinále EL a dvojzápas si proloží ligovým utkáním proti Moreirense.

Eredivisie - preview 30. kola: Ajax proti silnému Twente

Feyenoord cestuje do Sittardu a potřebuje vyhrát, aby udržel alespoň teoretickou naději na titul. Trápící se Ajax změří síly s Twente, silný Nijmegen přivítá Zwolle.

Bundesliga - preview 29. kola: Leverkusen v očekávání

Leverkusen proplouvá sezonou jako nůž máslem a dnes může ukončit čekání na trofej. Bayer hostí Werder a pokud vyhraje, získá mistrovský titul.

Ligue 1 - preview 29. kola: Netradiční nedělní porce

Francouzská neděle trochu netradičně servíruje jenom tři zápasy nejvyšší soutěže. Jednoznačně nejatraktivnější přijde na řadu až na konec, lepšící se Lyon hostí druhý Brest.

FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Plzeň - Slavia

Plzeň na jaře doma sestřelila Spartu a nyní si brousí zuby i na Slavii. Pro tu přichází duel v ideální dobu, jejich soupeře ve čtvrtek hrál s Fiorentinou a příští týden Západočechy čeká odveta čtvrtfinále Konferenční ligy.

Konferenční liga - preview prvních zápasů čtvrtfinále

České fanoušky bude nejvíce zajímat výsledek Plzně, která se pokusí překvapit favorita z Fiorentiny. Úvodní střetnutí sehraje na západě Čech. Řecko-turecký souboj nabídnou výběry Olympiakosu a Fenerbahce, další řecký zástupce, konkrétně PAOK Soluň, pocestuje do Brugg. Aston Villa zabojuje nejen o body do koeficientu proti Lille.

Evropská liga - preview prvních zápasů čtvrtfinále

Italskou bitvu nabídne čtvrtfinále druhé nejprestižnější klubové soutěže v Evropě, AC Milán si to rozdá o semifinále s AS Řím a míní navázat na dvě letošní výhry nad tímto soupeřem. Benfica se po dvou nezdarech se Sportingem na domácí scéně hodlá vytáhnout na trápící se Marseille. Liverpool plní roli favorita proti Atalantě, k souboji českých krajánků dojde v Leverkusenu, který uvítá West Ham.

Plzeň mezi osmi nejlepšími týmy Konferenční ligy: Historické čtvrtfinále rozehraje proti Fiorentině

Plzeň ve čtvrtek úvodním domácím zápasem rozehraje čtvrtfinále Evropské konferenční ligy proti Fiorentině. Západočeši se v pohárech mezi nejlepšími osmi týmy představí poprvé a případným postupem by vyrovnali české klubové maximum od rozdělení federace, které drží Slavia díky semifinálové účasti ze sezony 1995/96 v tehdejším Poháru UEFA.

Atlético spoléhá na domácí pevnost, tu se pokusí dobýt Borussia

Úterní program byl zahlcen dvěma velkolepými šlágry mužstev, která patří mezi absolutní favority na zisk trofeje pro vítěze Ligy mistrů. Ve středu se proti sobě na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu postaví týmy, které do této kolonky rozhodně nepatří. Domácí Atlético vyzve Borussii Dortmund.

PSG bez pravého beka, ale plně odpočinuté. Potvrdí tým Barcelony slušné obranné statistiky?

Triumf v Lize mistrů je PSG stále zapovězen. Ambiciózní francouzský celek se už po několik let pokouší prosadit na poli milionářské soutěže, nejdále byl ovšem zatím ve finále. Letos mu los do čtvrtfinálového osudí přisoudil starého známého z Barcelony. Tyhle dva celky na sebe v minulosti narážely velmi často, Pařížané přitom na svého soka nemají nejlepší vzpomínky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele