Previews

Corgoň liga preview - 3. kolo

V pondělní dohrávce se utká osmá Trnava, které se zatím nedaří plnit ambiciózní cíle, se Zlatými Moravcemi, jenž jsou ještě o dvě místa níž, nežli Spartak.

Ruská Premier Liga preview - 16. kolo

Kazaň si prochází menší krizí a čekání na výhru bude chtít ukončit ve Vladivostoku. Perm hodlá zaútočit na první místo zápasem s Nalčikem, CSKA Moskva se v magnetu dne střetne se Samarou a Těrek přivítá Saturn...

Ruská Premier Liga preview - 15. kolo

V patnáctím kole je na programu jediné moskevské derby - dnes ho obstarají FK a Lokomotiv. Spartak se bude snažit dostat z krize proti Vladivostoku, jenže tým z východu Ruska je pro domácí neoblíbeným soupeřem. Vpodvečer hostí Jaroslavl Těrek Groznyj. Kolo zakončí utkání Samara - Saturn.

Ukončí Samara šestizápasovou šňůru remíz?

Křídla Sovětů Samara hostí v dohrávce 15. kola Saturn, který má v nohách těžký zápas v Intertoto Cupu.

CSKA nebo Zenit? Oba týmy chtějí v tabulce nahoru

Zenit Petrohrad se potřetí v řade postaví proti silnému moskevskému týmu. Po Lokomotivu a Dinamu svěřence Dicka Advocaata v dohrávce 8. kola čeká CSKA Moskva. Utkání patří k tomu nejlepšímu, co může ruský fotbal nabídnout.

Sparta se v úvodu sezony chystá přeskočit moldavskou past

Středeční duel na hřišti Šeriffu Tiraspol, kterým fotbalisté pražské Sparty vkročí do nové sezony, může hodně napovědět o tom, jak pro ně vyzní hodnocení celého ročníku. Letenští totiž na zrádné moldavské půdě ve středu vykročí do evropských pohárů.

Corgoň liga preview - 2. kolo

V sobotu bude pěti zápasy dohráno druhé kolo slovenské nejvyšší soutěže. Jednoznačným šlágrem bude duel Artmedie se Žilinou. Zlaté Moravce se střetnou s Nitrou, Banská Bystrica přivítá Košice, do Prešova zavítá Ružomberok a Dubnica se střetne se Slovanem Bratislava...

Souboj Moskvy a Petrohradu, Dinamo hostí Zenit

Šlágr 15. kola ruské ligy bude k vidění na stadionu Dinama. Domácí Dinamo Moskva hostí Zenit Petrohrad. Oba týmy jsou útočně laděné a jejich dřívější zápasy byl doprovázeny gólovými hody. Hned 12 jich padlo v posledním vzájemném měření sil, Zenit zvítězil v osmifinále Kubok Rossiji 9:3.

Euro devatenáctek vyvrcholí soubojem Německa a Itálie

Soubojem dvou neporažených celků a vítězů základních skupin vyvrcholí mistrovství Evropy hráčů do 19 let, které pořádá Česká republika. V sobotu večer se na stadionu v Jablonci nad Nisou utkají ve finále šampionátu Italové a semifinálový přemožitel domácího výběru Německo.

Ruská Premier Liga preview - 14. kolo

Až ve středu odpoledne bude zkompletování víkendové kolo nejvyšší ruské soutěže. Saturn Moskevská oblast se chce odlepit ze spodních příček tabulky a má k tomu vhodného soupeře - předposlední Šinnik Jaroslavl.

Devatenáctce stojí v cestě do finále Eura favorizované Německo

České fotbalové devatenáctce stojí v cestě do finále evropského šampionátu Německo. Pokud mladí reprezentanti ve středu večer v Mladé Boleslavi zvítězí, budou na domácím mistrovství bojovat o premiérové zlato. V opačném případě pro ně turnaj skončí ziskem bronzových medailí. Favoritem semifinále jsou Němci, kteří na šampionátu neztratili ani bod a vstřelili nejvíc branek.

Corgoň liga preview - 1. kolo

Po dnešku budou mít všechny týmy nejvyšší slovenské soutěže za sebou premiérové vystoupení v letošním ligovém ročníku. První kolo uzavírá souboj favorizované Žiliny proti outsiderovi ze Zlatých Moravců.

Reprezentanty do 19 let čeká rozhodující zápas o semifinále ME

Čeští fotbalisté do 19 let se dnes utkají se stejně starými Italy o postup do semifinále evropského šampionátu. Domácí tým má před posledním zápasem skupiny B v Mladé Boleslavi k vytoužené metě velmi blízko: k jistotě účasti mezi nejlepší čtveřicí turnaje mu stačí remíza.

Devatenáctka si může proti Řecku s předstihem zajistit postup

Čeští reprezentanti do 19 let si mohou ve čtvrtek s předstihem zajistit postup do semifinále evropského šampionátu. Potřebují k tomu ve svém druhém utkání ve skupině B navázat na výhru nad Angličany a v Liberci porazit výběr Řecka.

Českou devatenáctku čeká na úvod Anglie

V táboře reprezentace do 19 let vrcholí přípravy na pondělní zápas proti Angličanům, kterým čeští mladíci vstoupí do domácího evropského šampionátu. Trenér Jakub Dovalil si pochvaluje dobrý zdravotní stav mužstva a stále prý řeší tři otazníky v sestavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele