Previews

Druhá liga preview - 28. kolo

Tečku za 28. kolem české nejvyšší soutěže udělá souboj Dukly Praha s Fulnekem. Oba celky mají stále o co hrát, domácí potřebují body k záchraně, hosté zase ještě živí postupovou naději...

Lyon si brousí zuby na další trofej

Fotbalisté Lyonu, kteří minulý týden získali sedmý mistrovský titul v řadě, se utkají ve fotbalovém chrámu Stade de France s týmem Paris Saint-Germain. O tom, kdo zvítězí ve Francouzském poháru a získá cennou trofej, rozhodne večerní utkání, které startuje v 21 hodin.

AS Řím má v pohárovém finále Interu co oplácet

Ve finále Coppa Italia se na Stadio Olimpico v Římě střetne AS Řím a Inter Milán. Giallorossi vstupují do zápasu jako obhájci titulu, zatímco Nerazzurri letos útočí na double poté, co v posledním kole uhájili první místo právě před AS Řím.

O Premier League si zahraje Bristol s Hullem

Kdo si v sobotu zajistí vedle Stoke a WBA poprvé ve své historii účast v příštím ročníku Premier League? Bude to obrovská senzace a letošní nováček Championship Bristol City, nebo nemenší překvapení Hull City? Mírným favoritem budou ve Wembley zřejmě The Tigers, postup City však také nelze vyloučit.

Spraví si Rangers chuť ve finále Skotského poháru?

Na slavném glasgowském Hampden Parku se schyluje k finále Skotského poháru, v němž se utkají Rangers, zklamaní vicemistři země, a senzace jménem Queen of the South. Klub z Glasgowa by určitě moc rád dal tímto zápasem zapomenout na ligové selhání, což by se mu, pokud soupeře nepodcení, mělo rozhodně povést.

Skotská Premier League preview - 38. kolo

Skotská liga jde do finiše. Skupina o titul dohrává své zápasy až dnes kvůli účasti Rangers ve finále Poháru UEFA. A právě Rangers budou bojovat na hřišti Aberdeenu o titul. Druhým uchazečem je Celtic, který jede do Dundee, oproti Rangers má však při bodové rovnosti výhodu lepšího skóre.

Druhá liga preview - 27. kolo

Už dnes semůže rozhodnout o prvním postupujícím do první ligy. Pokud Bohemians porazí Hradec Králové a zároveň zaváhají Příbram s Opavou, už nikdo týmu z Počernic vstupenku do vyšší soutěže nevezme. Tvrdě se bude bojovat i o záchranu. Tam jsou na tom nejhůř zatím pražské týmy Krč a Dukla.

Finále LM: Manchester United vs. Chelsea

Vyvrcholení klubové sezóny 2007/2008 je tady, pozornost celé fotbalové Evropy se už soustředí do Moskvy na stadión Lužniki, právě tam se zítra ve finále Ligy mistrů utkají dva angličtí giganti, novopečený mistr Manchester United a vicemistr Chelsea. Přestože se jedná o tak významný souboj, organizaci provázejí nepříjemné problémy.

Corgoň liga preview - 31. kolo

Artmedia jede na hřiště desátého Sence a bude se snažit potvrdit zisk titulu. Druhá Žilina se ve šlágru představí v Trnavě, Banská Bystrica přivítá Slovan, Nitra hostí Ružomberok a do Košic zavítá Trenčín. Utkání Dubnica - Zlaté Moravce (2:0) bylo předehráno minulý týden...

Serie A preview - 38. kolo

Ve dvou zápasech se rozhodne o titulu i o sestupujících. Vedoucí Inter jede do Parmy, druhý AS Řím na půdu Catanie. Bojovat se bude i o čtvrté místo. To zatím drží Fiorentina, která hraje v Turíně. AC Milán hostí Udinese.

Primera Division preview - 38. kolo

Ve Španělsku se už rozhoduje pouze o jednom sestupovém místě. Uniknout druhé lize se bude snažit Zaragoza, která je na tom z ohrožených týmů zatím nejhůř, na hřišti Mallorky. Huelva přivítá Valladolid, Osasuna jede do Santanderu. Mistrovský Real zakončí sezónu proti Levante, zápas se však možná hrát vůbec nebude.

Druhá liga preview - 26. kolo

V obou nedělních zápasech se chce jeden ze soupeřů dostat na postupové příčky. Vzkříšená Příbram jede do Prahy na půdu Dukly. Hradec Králové hostí Fulnek, v domácím prostředí se mu však příliš nedaří.

Corgoň liga preview 30. kolo

Z třicátého kola slovenské Corgoň ligy už může vzejít jméno nového mistra. Artmedia však potřebuje ve svém utkání s Banskou Bystricí zvítězit a zároveň doufat, že Žilina nezvláda zápas se Sencem.

V Rusku je na programu pohárové finále

V sobotním finále Kuboku Rossiji se proti sobě postaví CSKA a Amkar Perm. Červenočerní bojují o svou první významnou trofej v krátké historii klubu.

Ligue 1 preview - 38. kolo

V posledním kole francouzské Ligue 1 může Bordeaux pořád ještě přerušit už šest let trvající nadvládu Lyonu. Musí ovšem vyhrát v Lens a doufat, že Lyon slže v Auxerre. také na spodu tabulky je situace napjatá. Paříž, Toulouse a Lens dělí jediný bod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele