Previews

Real hlídá těsné vedení, Lipsku se v osmifinále moc nedaří

Real Madrid dost možná pořád cítí velkou křivdu a nespravedlnost za to, co se mu v lize stalo o víkendu. Poháněn myšlenkou na odplatu proti komukoli se před domácími fanoušky představí na Santiago Bernabéu, aby v Lize mistrů dokončil, co před třemi týdny začal v Německu.

Stačí PSG dvoubrankový náskok? Pařížané nechtějí Real Sociedad dostat do hry

Hned o dvě branky víc vsítili hráči Paris Saint-Germain v prvním osmifinále Ligy mistrů proti Realu Sociedad. PSG si tak na hřiště španělského soupeře dováží slibný náskok, domácí ale před natěšeným publikem udělají vše pro to, aby boj o postup do další fáze Champions League zdramatizovali.

Bayern doma potřebuje otočit utkání s Laziem. Obraty se mu ale moc nedaří

Bayern Mnichov v prvním utkání s Laziem zrovna nepřesvědčil, spíš navázal volně na doposud negativní vývoj sezony. V úterý večer ale bude mít k dispozici výhodu domácího prostředí a bude se o ni opírat při pokusu o obrat. Italové ale nedají svou kůži lacino a doufají v dlouho očekávaný postup do čtvrtfinále.

Liga Portugal - preview 24. kola: Famalicão přivítá Boavistu

Čtyřiadvacáté kolo Ligy Portugal uzavře střetnutí Famalicãa s Boavistou. Oba kluby najdeme ve druhé polovině tabulky, celek z Porta má jenom dvoubodový náskok na barážovou pozici.

LaLiga - preview 27. kola: Souboj ze středu tabulky

Osasuna zakončí 27. kolo španělské nejvyšší soutěže proti Deportivu Alavés. Oba týmy se nachází uprostřed tabulky, domácí mají na soupeře čtyřbodový náskok.

Serie A - preview 27. kola: Inter může zvýšit náskok v čele

Inter na závěr 27. kola Serie A narazí na FC Janov, a pokud zvítězí, bude mít na druhý Juventus již astronomický 15bodový náskok. Grifone zůstávají v klidném středu tabulky.

Premier League - preview 27. kola: Naváže Arsenal na konkurenty?

Arsenal bude v pondělní dohrávce Premier League plnit úlohu favorita na hřišti posledního Sheffieldu United, a jestliže vyhraje, posune se o dva body za vedoucí Liverpool a bod za Manchester City, kteří shodně o víkendu triumfovaly.

Ligue 1 - preview 24. kola: Udrží Lyon vítěznou sérii?

V tabulce druhý Brest by si měl v neděli ve 23. kole francouzské ligy lehce poradit s Le Havre. Těžší práci má na programu 10. Lyon, který přivítá o tři příčky lépe postavené Lens, jenže tým z přístavního města od začátku února neprohrál, a stát se tak může cokoli.

FORTUNA:LIGA - preview 23. kola: V plánu je 310. derby pražských "S"

Už 310. vzájemný zápas čeká pražské velkokluby Spartu a Slavii. Pokud domácí Letenští svého soka porazí, odskočí mu v tabulce na sedm bodů. Těžké utkání čeká Zlín, který přivítá Baník Ostrava. Teplice hostí v souboji o nadvládu nad severem Slovan Liberec.

Bundesliga - preview 24. kola: Leverkusen může zvýšit náskok

Po páteční remíze Bayernu Mnichov má lídr tabulky Leverkusen šanci zvýšit po 24. kole německé ligy svůj náskok na 10 bodů. Do cesty se mu v derby postaví Kolín nad Rýnem. Z českého pohledu zajímavé střetnutí se odehraje také mezi Hoffenheimem a Werderem Brémy.

Eredivisie - preview 24. kola: V akci těžké váhy

V neděli vyběhnou na hřiště v rámci 24. kola hráči nejzvučnějších nizozemských klubů. Ajax doma hostí Utrecht, hlavní událostí dne je pak vzájemný zápas PSV a Feyenoordu.

Niké liga - preview 22. kola: Slovan čeká derby s Trnavou

Slovan Bratislava čeká ve 22. kole slovenské ligy vypjatý duel se Spartakem Trnava. Michalovce hostí v záchranářském souboji Zlaté Moravce-Vráble. Do Ružomberoku pojede Podbrezová a v Dunajské Stredě se představí Žilina.

Pražským „S“ začíná klíčové období, zahájí jej pohárovým derby

Při pohledu na kalendář zápasů pro nadcházející týdny se příznivci obou hlavních pražských rivalů mohou těšit na mimořádně zajímavé zápasy. Už ve středu tuto sérii odstartují velkou bitvou, když se v Edenu střetnou o postup do semifinále MOL Cupu.

Liga Portugal - preview 23. kola: Braga míní pojistit čtvrtou pozici

Braga si bude chtít pojistit své čtvrté místo v tabulce, v pondělní dohrávce zavítá do Porta. Boavista je dvanáctá, aktuálně nemá dobrou formu, a bude tak v roli outsidera. V posledních pěti zápasech padli domácí třikrát...

LaLiga - preview 26. kola: Girona chce po dvou porážkách zabrat

Naděje Girony na titul dostaly v posledních kolech obrovskou ránu, když při porážkách s Realem Madrid a Athletic Clubem inkasovala celkem sedm gólů a ztratila šest bodů. Reputaci si bude napravovat proti Vallecanu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele