Primera Division - preview 12. kola

22.11.2008, 09:07, aktualizováno 23.11.2008, 10:08
Previews
Barcelona může zvýšit náskok v čele ligy, stačí jí doma porazit Getafe. Atlético po dobrém začátku ztratilo a tři body z Numancie berou v Madridu jako povinnost. V nabitém středu tabulky je důležitý každý bod, dnes chtějí naplno uspět Deportivo, Betis i Espanyol. Osasuna se pokusí dostat z posledního místa proti Almeríi.
Villarreal CF - Real Valladolid  (sobota 20:00)
Druhý Villarreal přivítá třináctý Valladolid a karty nejsou rozdány tak jasně, jak by se mohlo na první pohled zdát. Pucela sice obdržela šestigólový výprask od Barcelony, ale porazila Sevillu i Real Madrid, a před posledním krokem ligového Everestu tedy má z utkání proti top klubům kladnou bilanci.

Žlutá ponorka ztrácí na vedoucí Barcu tři body, takže jedna ztráta bodů může Villarreal značně oddálit od vysněné příčky. Co víc, porážka by mohla znamenat propadnutí až na šestou pozici, tak moc je předek tabulky Primera División našlapaný.

Kouče Manuela Pellegriniho trápí velký počet absencí. Pro zranění chybí Nihat, Llorente a Godín, z reprezentace se nestihl vrátit Altidore. Nominovaný navíc nebyl ani Edmílson. Jak se tedy zdá, nastoupí v útoku Villarrealu dvoji Guille Franco - Rossi. Dalším problémem pro domácí je, že v týdnu hrají důležitý zápas v Lize mistrů proti Manchesteru United.

Všech těchto faktorů se pokusí využít Valladolid, který ale ještě v letošní sezóně nedokázal bodovat na hřišti soupeřů. Mendilibarovi hraje do karet plný kádr bez jediné absence, to by mělo dopomoci konečně urvat nějaký bod a vyhnout se bojům o udržení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.43 - 3.85 - 6.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Recreativo Huelva  (sobota 20:00)
12. kolo španělské La Ligy může znamenat konec trenéra Schustera na lavičce Realu Madrid. Pokud Bílý balet nezdolá před domácím publikem Huelvu, nebude pro vedení klubu patrně jiné možnosti. Úvodní utkání kola proto slibuje zajímavou podívanou.

Real Madrid upadá do stále hlubší krize. Prezident Calderón dokonce slíbil hráčům mimořádnou prémii 120 tisíc eur na hlavu, pokud mužstvo vyhraje dalších pět zápasů. Otázkou je, zda Real namotivuje ten, který podle všech, kromě sebe, nese největší vinu - kouč Schuster.

Jeho soupeř Recreativo z andaluské Huelvy navíc pamatuje na předvánoční výhru před dvěma lety, kdy uštědřilo královskému klubu na stadionu Santiago Bernabéu potupnou prohru 3:0. Každopádně trenér hostí Alcaraz ví, že aby opět bodovali, muselo by se jim podařit sehrát bezchybný zápas.

Ve svém možná posledním zápase na lavičce Realu bude Schuster postrádat několik klíčových hráčů. Nastoupit nemohou Diarra, Van Nistelrooy, Robben a nově také Cannavaro. Pro červenou kartu z minulého zápasu nemůže zasáhnout do zápasu ani Heinze. Na opačné straně nemůže hrát Arzo.

Oříškem bude pro Real sestavení obrany před Casillasem. Do sestavy se vrací Pepe a místo druhého stopera patrně zaujme Metzelder. Posty krajních obránců připadnou Ramosovi a Marcelovi. Zálohu budou mít v kompetenci Gago s Gutim a holandská dvojice Sneijder - Van der Vaart. Do útoku se postaví kapitán Raúl a Higuaín.

V brance Recreativa se objeví Riesgo, před ním pak obranná čtveřice Poli - Beto - Bouzón - Morris. Středový záložní blok vytvoří Barber s Vázquezem, zatímco tradičních mezer na krajích obrany Realu se budou snažit využít Aitor a Sisi. V útoku budou hrát Adrián a Javi Guerrero.

Utkání na Santiago Bernabéu začne ve 20.00 CET pod vedením Muňize Fernándeze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (sobota 22:00)
Šlágr dvanáctého kola španělské Primera Division se odehraje na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, kde Sevilla přivítá Valencii.

Domácí Sevilla má na svém kontě po jedenácti odehraných duelech třiadvacet bodů a v tabulce jí patří pátá pozice. Valencie zatím získala také třiadvacet bodů, díky lepšímu skóre je však třetí.

V lepší formě se v posledních dnech představuje Sevilla, jenž si prošla před měsícem krizí, během níž prohrála čtyři soutěžní utkání v řadě. Od té doby však třikrát tým Manola Jimeneze zvítězil, když porazil v lize Huelvu, poté ve čtvrtém kole Copa del Rey porazil a zaroveň vyřadili SD Ponferradinu, aby v minulém kole Primera Division vyhrál 2:0 na hřišti Getafe.

Valencie v posledních týdnech tápe, sympatický celek Unaie Emeryho v posledních čtyřech duelech třikrát zaváhal, když nedokázal porazit Huelvu, poté prohrál doma se Santanderem a po vítězství v Getafe přišla další domácí porážka, tentokráte od Sportingu Gijón.

K sobotnímu utkání kouč Valencie Emery řekl: "Souboj se Sevillou bude velmi atraktivní a pro nás také důležitý a obtížný. Oba týmy mají podobné cíle. Musíme hrát dobře a doufat, že budem schopni zvítězit. Sevilla je dobrý tým, který hodně využívá svojich předností, mají hodně kvalitních fotbalistů, kteří nás mužou ohrožovat. Jsem si jist, že to bude zajímavé utkání."

Netopýři nastoupí do utkání bez zraněných Miguela Angela Angula a Davida Silvy, v pořádku nejsou ani Del Horno a Vicente Rodriguez. To Seville bude s největší pravděbodobností chybět Abdoulay Konko a Jose Angel Crespo, naopak Aldo Duscher, Diego Capel a Ivica Dragutonovič se vrací do týmu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.12 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Numancia - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
V neděli od 17 hodin spolu hrají Numancia s Atlétikem Madrid. A oba týmy doufají že na Los Pajaritos potvrdí poslední výsledky.

Domácí Numancia zatím letos svým fanouškům příliš radosti neudělala, po skvělé výhře 4:3 v minulém kole na Espanyolu se jich dá očekávat dostatek. Byla to třetí výhra týmu v sezoně, ale také vůbec první bodový import ze hřišť soupeřů. Přestože Numancia vyhrála loňskou Segunda Division, letos má z nováčků nejvíce problémů, Gijon i Málaga jsou v tabulce výše.

Problémem pro Los Rojillos je obrana, celek je zatím druhý nejhorší v inkasovaných brankách. V tuto chvíli je sedmnáctý, jen bod od příček sestupu. Kádr má tvořený jen ze španělských hráčů, jediným cizokrajným prvkem je chorvatský kouč Sergio Kresič. Numancia má kompletní kádr, chybí jen zraněný Ortega.

Atlétiko je jedním z nejobtížněji předpovídatelných týmů roku 2008. To je vlastně to jediné, s čím mohou všichni počítat. Na kontě mají Rojiblancos už čtyři porážky, v tabulce jim patří slibné šesté místo, i když ztráta na první Barcelonu je 11 bodů. Lepší je to na evropské scéně, po mnoha letech je tým opět v Lize mistrů. A na Liverpoolu sahal až po vítězství. V domácí lize má ale Atlétiko za sebou těžký los, celek už ukázal, že proti lehčím soupeřům se dokáže lépe prosadit. V posledním kole si Madridští poradili 4:1 s La Coruňou. Jediným momentálně zraněným hráčem je Antonio López.
CD Numancia - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo - Pavon, Juanma, Boris, Nagore - Quero, Moreno, Barkero, Cisma - Del Pino, Goiria
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Perea, Heitinga, Ujfaluši, Pernia - Maxi Rodriguez, Maniche, Raul Garcia, Simao - Forlan, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.76 - 3.35 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RCD Mallorca - Málaga CF  (neděle 17:00)
Celé čtyři pozice a přitom pouhé dva body, to je současný rozdíl mezi Mallorcou a Málagou, kteří se v neděli střetnou na stadionu Son Moix. Mallorčané potřebují zabrat, neboť se nebezpečně blíží sestupu, Málaze se na nováčka poměrně daří, jenže náskok před sestupovými vodami taky není zrovna přesvědčivý...

Kouč domácích Gregorio Manzano zhodnotil nadcházející zápas jasně: "Hraje se o body, které dodají klid." A ten ostrované skutečně potřebují, vždyť už od 26. října marně čekají na vítězství, tehdy se jim to podařilo na domácí půdě proti Espanyolu.

Manzano nemůže počítat se zraněnými Trejem a Moyou, chybět bude také Castro, který se ale do nominace nevešel na základě trenérova rozhodnutí. Naopak návrat hlásí Ayoze a Callejón.

Málaga má na dosah nejlepší start do sezóny po znovuzaložení klubu a nutno dodat, že statistiky hrají pro ni. Z posledních dvou návštěv z Ono Estadi se vždy vracela s plným počtem bodů v kapse. Aby se to podařilo i potřetí, budou se hosté dosti spoléhat na Dudu, jemuž se proti Mallorce skutečně daří, v pěti zápasech jí nasázel čtyři góly.

Hlavní novinkou pro trenéra Tapiu je návrat Salvy Ballesty, jenž chyběl již od čtvrtého kola kvůli svalovému zranění. Chybět naopak budou Gaspar a Barros.

Závěrem je potřeba připomenout, že se oba týmy v letošní sezóně už dvakrát potkaly. V Copa del Rey si nakonec zajistila postup Mallorca, a Málaga tak má co oplácet...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.03 - 3.20 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - UD Almería  (neděle 17:00)
Osasuna Pamplona hostí Almeríu, je poslední v tabulce a opravdu moc potřebuje první výhru v sezoně.

Estadio Reyno de Navarra tak bude v neděli plný očekávání. Dvanáctý zápas bez vítězství by tým dostal do ještě větší psychické nepohody, na nesestupové příčky Osasuna nyní ztrácí pět bodů. A nynější soupeř je k poražení. Nepomohla ani výměna trenéra, José Antonio Camacho nasbíral v šesti zápasech jen jediný bod.

V posledním kole Osasuna prohrála v derby s Bilbaem. Slabinou celku je střílení gólů, jen tři zásahy jsou velmi špatná vizitka. Zraněný je brazilský stoper Roversio, naopak Pamplona v týdnu přivedla jiného zkušeného obránce Sergia Fernandeze ze Zaragozy. Nejistý je start u lehce zraněných Fonta a Plašila.

Almería se v posledním zápase vrátila na vítěznou cestu, zdolala doma Mallorku. V tabulce je osmém místě. Z předchozích pěti zápasů získala body jen dva, a to za remízy s Getafe a Realem Madrid. Ze zápasů na hřištích soupeřů už ale Almería dokázala vydolovat jednu výhru a jednu remízu. Kouč Arconada pro tento zápas nemůže počítat se zraněnými záložníky Irineym a Nietem a také s forwardem Kalu Uchem.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - Azpiliceuta, M.Flaňo, Cruchaga, Oier - Juanfran, Puňal, Nekounam, Masoud, Ezquerro - Pandiani
UD Almería - pravděpodobná sestava:
D.Alves - Bruno, C.García, Pellerano, Mané - Piatti, J.Alvarez, Juanito, Ortiz, Guilherme - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Real Betis  (neděle 17:00)
Sporting Gijón hostí na svém stadionu ve dvanáctém kole nejvyšší španělské soutěže Betis Sevilla a půjde o souboj ze středu tabulky.

Domácí Gijón je zatím nejpříjemnějším překvapením této sezony, nováčkovi soutěže po úvodních pěti kolech a pěti porážkách málokdo věřil, tým trenéra Manola Preciada však od té doby v šesti zápasech pětkrát vyhrál a v tabulce se pusunul na deváté místo.

Naposledy Sporting vyhrál v minulém kole na hřišti třetího mužstva tabulky Valencie po skvělém výkonu 3:2. Navíc se podařilo Gijónu postoupit do další části Copa del Rey poté, co bezproblému vyřadil Numancii. Trenér Preciado před duelem řekl:"Musíme hrát svoji hru, být inteligentní a nedat jim žádný prostor." Preciado nemůže do utkání počítat s Neru Ayesasou a Maldonadem.

Betis stejně jako její nedělní soupeř prochazí dobrým obdobím, andaluský tým v posledních pěti duelech čtyřikrát vyhrál a ze sestupových pozic se dostal na desátou pozici. Na Gijón ztrácí jediný bod, na šestou pohárovou příčku tři body. Trenér Paco Chaparro mohl být po minulém kole velmi spokojený, jeho tým po dobrém výkonu přejel na domácím hřišti 3:1 Santander.

Obránce Juanito v týdnu řekl: "Po dvou nebo třech letech trápení jsme právě teď ve velice dobré formě, potřebujeme toho maximálně využít. Přemýšlení o záchraně je zapomenuto nyní. Šesté místo je v dosahu, ale drží ho Atletiko Madrid, to je tým, který potřebujeme předsthinout." Další obránce Damia Abella se přidal slovy: "Fanoušci jsou plní naděje, že můžeme mít po dlouhé době odlišnou sezonu." Betis nastoupí do utkání bez Joseho Mariho, Edua, Davida Odonkora, Xisca a Marka Gonzaleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.38 - 2.85 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Souboj týmů z druhé poloviny tabulky uvidí ve dvanáctém kole Primera Division diváci na stadionu El Sardinero, kde se utká Santander s Espanyolem.

Racing v minulém kole přišel o svoji sérii dvou výher v řadě, když podlehl Betisu. Santander předváděl v uplynulých týdnech skvělé výkony proti sevillskému bylo však vše jinak a Kantábrijci zaslouženě prohráli v Andalusii 1:3. V tabulce to znamenalo pokles na čtrnácté místo.

Trenér Muniz před duelem řekl:"Potřebujeme hrát důrazně a získat tři body, je to pro nás dobrá příležitost jak se posunout vzhůru." Ale kouč Racingu ví, že Espanyol bude nebezpečný, navzdory jejich slabé formě v poslední době:"Hráči jako Luis Garcia, Coro či Nene můžou okamžit změnit zápas, budeme muset být velice opatrní." Do utkání nastoupí Santander bez Pablo Pinillose, který je vykartovaný.

Espanyol se trapí, v posledních čtyřech duelech třikrát prohrál a tabulkou se neustále propadá, nyní je na šestnáctém místě. Před posledním ligovým duelem s Numancii nevstřelili v předešlých čtyřech soutěžních utkáních hráči katalanského mužstva ani jednu branku, když už proti nováčkovi soutěže v minulém kole protrhli svoje střelecké trápení a vstřelili tři branky, tak se naopak nedařilo týmu v obranné fázy a Numancie překvapivě porazila Espanyol 4:3.

"My jsme tři body za sedmým, takže situace není tak komplikovaná jak si někteří myslí, ačkoli jestli nevyhrajem další zápasy, vzdálenost mezi týmy se může zvětšit. Každopádně stačí dvě vítězství a budeme v bezpečí," řekl kouč Bartolome Marquez, jemuž bude v utkání chybět Ivan De La Pena, Rufete, Nico Pareja a Marc Torrejon.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (neděle 19:00)
Barcelona hostí na svém stadiónu Getafe a snad ani nemůže být větším favoritem, než za jakého je považována. Kataláncům se daří herně i výsledkově, naopak Getafe zaostává za úspěchy z minulých sezón a v kabině nepanuje zrovna ideální atmosféra...

Svěřenci trenéra Josepa Guardioly mají za sebou devět ligových vítězství v řadě a nyní mají ideální příležitost zaoukrouhlit tříbodové zápasy na rovnou desítku. Tím by si také udrželi a s trochou štěstí i zvětšili náskok na čele, který je v současnosti tříbodový.

Barca se mílovými kroky blíží k sérii nesmírně těžkých zápasů proti Villarrealu, Seville a Realu Madrid, čímž také stoupá opatrnost. Guardiola podle všeho nechá odpočívat Rafaela Márqueze, jenž měl v týdnu náročný reprezentační program, a chybět by měl i Lionel Messi, jehož svalové problémy z pátku vzbudily v Katalánsku menší zděšení. Naštěstí by se nemělo jednat o nic závažného a v sobotu již Messi trénoval (i když odděleně od spoluhráčů), je každopádně velká šance, že bude proti Getafe šetřen. To možná zamrzí mnohé fanoušky, kteří se těšili na zopakování Argentincova památného sóla.

Getafe už takřka měsíc nepoznalo, jak chutná vítězství, a kouč Víctor Muňoz začíná být pomalu v problémech, protože se mu zatím nedaří navázat na své předchůdce. I když kvalita kádru také není stejná...

Ani nálada v týmu příliš nepomáhá. Během týdne se do sebe na tréninku pustili Botelo a Contra a oddělovat je od sebe musel až zbytek týmu. A přitom mají být madridisté stoprocentně připraveni na duel s Barcelonou, protože sebemenší výpadek koncentrace je může stát několikagólový příděl. Na venek každopádně Getafe působí sebevědomě, Pato i kouč Muňoz věří, že je možná i výhra.

Dobrou zprávou pro hosty je alespoň poměrně nízká marodka, neboť chybí pouze Gavilán.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.17 - 6.50 - 10.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Zápas mezi Deportivem La Coruňa s Athletikem Bilbao by se dal nazvat jako derby severu a také mezi Basky a Galicijci.

La Coruňa v minulém kole sice podlehla vysoko Atlétiku Madrid, předchozí série čtyř zápasů bez prohry ale ukázala její sílu. I když více sbevědomí tým ukazuje spíše na hřištích soupeřů. V tabulce je Depor na velmi lichotivém sedmém místě, právě za Atlétikem. V předchozí duelu nemohl hrát stoper Zé Castro, v Galicii na hostování právě z Madridu. Domácí kouč Lotina nemůže pro duel s Bilbaem počítat s obránci Pablem Amem a Albertem Lopem a také záložníkem De Guzmánem.

Bilbao čeká na výhru na hřišti soupeře už od května. Tým brouzdá sestupovými vodami a bek Andoni Iraola konečně doufá v nepředpokládaný bodový import zvenku a posun v tabulce. V posledních kolech se ale přece jen celku více daří, za poslední dva zápasy si připsal čtyři body a posunul se prozatímně ze sestupové příčky.

Zápas bude pikantní pro kouče Joaquína Caparróse, na San Mamés k Athletiku se přesunul právě po dvou sezonách v Deporu. Kouč má opět k dispozici stopery Aitora Ocia a Fernanda Amorebietu, zraněni jsou ale Fran Yeste a Ustaritz Aldekoaotalora.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - M.Pablo, Z.Castro, Piscu, F.Luis - Lafita, Sergio, J.Rodríguez, Verdú, Guardado - Bravo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, A.Ocio, Amorebieta, Balenziaga - Susaeta, Gurpegi, Orbaiz, Javi Martínez, D.López - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.92 - 3.28 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1191136:828
2.Villarreal CF1174021:1125
3.Valencia CF1172225:1223
4.Real Madrid1172228:1723
5.Sevilla FC1172218:823
6.Atlético Madrid1152423:1717
7.Deportivo La Coruña1143410:1315
8.UD Almería1143413:1715
9.Sporting Gijón1150619:2515
10.Real Betis1142516:1414
11.Málaga CF1142515:1914
12.Getafe CF1134410:1413
13.Real Valladolid1141610:1713
14.Racing Santander1133511:1512
15.RCD Mallorca1133512:1712
16.Espanyol Barcelona1133510:1512
17.CD Numancia1131714:2410
18.Athletic Bilbao1123612:209
19.Recreativo Huelva111465:177
20.CA Osasuna110563:115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
Gazza.8

ted by se nam hodil garay...misto toho musi hrat metzleder...nevidim to dobre ale preju si vyhru..tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3 remizky by boli fajn :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Přesně, Barce by se hodil náskok jak sviňa, prtž celou sezonu hrát famozne asi nebudeme a tak..Když někdy prohrajem, tak at jsme pořád první

Reagovat
smazaný uživatel

Jak překvapivý tip od autora na zápas Sevilla - Valencia

Reagovat
-Kopy-

Jsem si říkal, že se někdo ozve. Uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

3 výhry domácích

Reagovat
GEGE

Dneska tolik skvelých zápasů ....jsem zvědavý na Valencii jestli chcou hrát o titul neměli by dneska zaváhat...tipuju 1:2(Fabiano-Villa,Mata)

Reagovat
smazaný uživatel

o titul chce hrat aj sevilla a tak by tiez nemala zavahat, ale zavaha 2:2

Reagovat
GEGE

Valencia ma větší ambice a lepší kádr,takže ji věřím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky tipuji 2. Dokonce mám vsazeno Inter 1 a Vale 2 za 500, tak snad...

Reagovat
madridcan

tak snad 2:0 dneska aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Podmě, dneska snad vyhrajeme.

Reagovat
madridcan

zatial sa to plni

Reagovat
smazaný uživatel

njn mohli by jsme pridat, kazdopadne hlavne vzdu s nulou, jinak Iker zatim , snad se koencne chytne

Reagovat
smazaný uživatel

hmn tak jsem to zakrikl

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal to je demence, hrajou čelo tabulky a po poločase prohravají 0:3...

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal ma dneska fotmu a jde vidět že ty penízky od Calderona je donutí dát aspoň góla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real to ve dvanácti nějak ukopal, hráči už si skoro vydělali 24 tisíc euro.

Reagovat
smazaný uživatel

dvanasti?.. chod sa nekam zahrabat prosim ta..

Reagovat
smazaný uživatel

Tichučko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Barca 2:1 Getafe, hlavní jsou tři body, ale záleží mi i na výsledku...Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ceka nas zajimavy zapas proti Getafe, takze jsem zvedavy, jak to dopadne. Uvidime, jak se vyporadame s hrou bez Marqueze a Messiho, ktery bude citelne chybet. Hlavne mi bude chybet Messi, od ktereho bych rad videl opet takove solo, jake predtim ukazal

Behem poslednich ctyr let jsme s Getafe prohrali pouze jednou, takze doufam, ze se toto opakovat jiz nebude. Bylo to prave v minule sezone, kde jsme je nedokazali ani porazit. Musime se tedy drzet taktickych pokynu a uz od zacatku zapasu mit kontrolu nad zapasem

Nase skore z poslednich zapasu je 42:3, coz mluvi samo za sebe. Jsem moc rad, ze nas tym vede Guardiola, zatim se me libi, jak tym umi pripravit a Barcelona se opet bavi fotbalem, tak jako to bylo drive... Mym snem je mit v tymu Pata z AC Milan, ale takova vidina je velice nerealna, takze budu muset jen doufat... Tym je slozen velice dobre, posily jsme ziskali skvele, tym dobre doplnili a Guardiola vi, ze nesmime usnout na vavrinech :-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Barca vyhraje! 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dá BARCA rychlý gol a pak už to pojede 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chce to rychlý gól, tentokráte to bude na Xavim, který bude muset vymyslet perfektní přihrávku, když nebude (na 75%) hrát Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám že Messiho vubec nepovolá přece jenom to je velký risk! ale i tak Henry Sammy Xavi....musí být 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že BARCA dostane rychlý gol a pak už to pojede 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

henrymu to dnes bude sypať

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by...Ale spíše to přeji Eto'ovi, jinak samozřejmě; nejdůležitější jsou 3 body! Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

"els Blaugranas"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Snad Barca zaváhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe by je mohlo popravit. Loni na Barceloně vyhrali, ne myslím?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni nás porazilo či obralo o body tolik týmů....

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel na Nou Campu, a myslím že Getafe tam vyhrálo 0:1. Historie by se mohla zopáknout.

Reagovat
smazaný uživatel

loni 0:0

Jinak i na Nou Campu nás mnoho týmů loni obralo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vím. 23.12. 07 - nejkrásnější ztráta.

Reagovat
Tomanatura

Neporazilo náhodou Getafe loni Real 2x?

Reagovat
madridcan

nie...u nich sme vyhrali 0:1 Ramos dal gol a doma sme prehrali 0:1 ked sme sa tesili z Robbenovho golu,ktory neplatil a oni spravili brejk a Uche dal gol

Reagovat
Tomanatura

Ten gól si pamatuju

Reagovat
madridcan

no vsak preto som nenapisal,ze sme prehrali golom Ucheho,ale som to rozpisal,aby si sa rozpomenul

Reagovat
smazaný uživatel

hh, zapnem to a Getafe da o minutu gol pekne, drzte sa

Reagovat
smazaný uživatel

mate nekdo link na barcu online?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele