Primera Division preview - 36. kolo

07.05.2008, 08:51, aktualizováno 08.05.2008, 08:23
Previews
V posledním duelu 36. kola španělské nejvyšší soutěže přivítá Espanyol, jemuž už téměř o nic nejde, madridské Atlético, které bojuje o Ligu mistrů. Hosté by měli vyhrát, aby odpověděli na včerejší vítězství Sevilly, navíc mají ještě šanci předstihnout i třetí Barcelonu, na tu momentálně ztrácí šest bodů.
RCD Mallorca - CA Osasuna  (středa 20:00)
Mallorca hostí ve středečním šestatřicátém kole nejvyšší španělské soutěže na svém stadionu ONO Estadi Osasunu.

Ostrované na sedmém místě ztrácejí pět bodů na šestou příčku zajišťující účast v Pouhár UEFA, tři kola před koncem tak ještě žije naděje, že si svěřenci kouče Manzana v příští sezoně zahrají evropské poháry. Naděje svitla Mallorce poté, co vyhrála poslední tři utkání, naposledy vyhrála v minulém kole na hřišti Athleticu Bilbaa 2:1, oba góly Realu vstřelil, kdo jiný než, Daniel Guiza, jenž je v letošní sezoně k neudržení a vede tabulku střelců celé ligy se čtyřiadvaceti vstřelenými góly. Bývalý útočník Getafe má nejlepší formu v posledních týdnech, na kontě má v posledních deseti duelech třináct branek. Do sestavy se vrací obránce Hector Berenguer, naopak mimo hru je playmaker Ariel Ibagaza.

Osasunu čeká krušný závěr ligové sezony, tři kola před koncem je na sedmnáctém místě a má stejně bodů jako osmnáctá Huelva. Za neklidný závěr sezony si může Pamplona sama, když v posledních sedmi zápasů prohrála hned pět duelů a v tabulce se po prohře v minulém kole s Realem Madrid (čtyři minuty před koncem utkání ještě Osasuna vedla a hrála proti deseti, nakonec však prohrála 1:2) propadla na poslední nesestupovou příčku. Kouč Ziganda se bude muset obejít bez zraněných Margairaze a Delporteho, zatímco vykartovaný je Cruchaga.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moya, Molinero, Nunes, D.Navarro, F.Navarro, Borja, Basinas, Arango, Varela, Guiza, Webo.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo, Azpilicueta, M.Flano, Josetxo, Monreal, Astudillo, Punal, Juanfran Torres, Plasil, Vela, Portillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Valladolid  (středa 20:00)
Záchranářský souboj nabídne zápas mezi Betisem a Valladolidem. Obzvláště hostům jde o krk – na osmnácté místo mají jen dvoubodový náskok, a proto jsou sestupem přímo ohroženi. To dvanáctý Betis je ve značně klidnější situaci a ačkoliv k naprosté jistotě ještě nějaký ten bodík chybí, problémy si v Seville nikdo nepřipouští.

Zápas se bude hrát na místním Olympijském stadionu, protože domácí si odpykávají jednozápasový trest za incident z utkání proti Athleticu, kdy byl hostující brankář Armando zasažen lahví hozenou z hlediště. Navíc celá Sevilla už myslí na nadcházející městské derby. Ačkoliv trenér Chaparro rozhodně prohlásil, že zápas proti Valladolidu je pro Betis důležitý, faktem je, že bude šetřit mnohé opory. Dá se tak očekávat, že šanci v základní sestavě dostanou méně obvyklí hráči. Jistá je absence Capiho, který stojí kvůli kartám, stále fit není ani Edu.

Valladolid podruhé během pár dnů zavítá do Sevilly. Na stadionu místního FC v neděli prohrál 0:2 a tak doufá, že tentokrát v andaluské metropoli dosáhne lepšího výsledku. Tým se pokusí využít již zmíněných faktorů hrajících v jeho prospěch a získat tak k záchraně cenné tři body. Dá se očekávat, že trenér Mendilibar sáhne k několika změnám – napravo nastoupí místo Sisiho Aguirre, ve středu zálohy by se měli objevit Borja a Álvaro Rubio. Z drobných potíží se zotavili Asenjo a Víctor.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Damiá, Melli, Juanito, F. Vega - Arzu, Juande - Odonkor, Rivera, Xisco - Pavone.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - P. López, J. Baraja, G. Calvo, Marcos - Aguire, Borja, Á. Rubio, Víctor - Sesma, Llorente.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Murcia - Athletic Bilbao  (středa 20:00)
Předposlední a již jasně sestupující Real Murcia přivítá na svém hřišti ve středu večer Bilbao. Hosté jsou na tom v tabulce o mnoho lépe, okupují klidný střed tabulky a v utkání jsou favoritem.

Trenér Bilbaa Caparros nevzdává účast svého týmu v pohárové Evropě, přestože fotbalisté Athleticu v minulém kole prohráli s Mallorcou 1:2 před vlastními fanoušky. "Ve hře je stále devět bodů a my se pokusíme získat je všechny. První příležitost máme hned ve středu, kdy zajíždíme na hřiště Realu Murcia. Naším cílem je v tomto klání zvítězit a přiblížit se Intertoto Cupu. Očekávám poměrně otevřený fotbal, nejedeme pouze bránit," řekl kouč hostů. K otázce sestupu domácího týmu Caparros říká: "Myslím si, že je to pro tým obtížná situace, ale mužstvo je dost zkušené a má na to, aby se za rok vrátilo zpět mezi elitu."

Domácí celek se musí obejít bez Arza, C. Torrese, Regueira, Kabouse a Garcii.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini, De Coz, Pignol, Cuadrado, Pena, Mejia, Movilla, Goitom, Dani, Jofre, I. Alonso
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando, Horno, Amorebieta, Gurpegi, Iraola, Gabilondo, Yeste, J. Martinez, D. Lopez, Garmendia, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - UD Almería  (středa 20:00)
Getafe hostí Almeríu, oba celky mají ještě o co hrát. Getafe o záchranu, Almería je jedním z kandidátů na Intertoto Cup. Getafe se v posledních kolech moc nedaří, bodová rezerva na sestupové příčky činí jen dva body. Los Azulones začali sezonu špatně, postupně se rozehráli, po vypadnutí ze dvou pohárových soutěží se ale tým dostal do herní krize. V posledním sedmi ligových kolech získalo Getafe jen tři body. Zápas s Almeríou tři kola před koncem je proto pro svěřence Michaela Laudrupa klíčovým. V případě úspěchu by se mohl Laudrup navíc stěhovat na lavičku svého bývalého klubu FC Barcelona. V posledním kole Getafe podlehlo na půdě Villarrealu. Po disciplinárním trestu se vrací do kádru záložník Javier Casquero, zraněný ale stále zůstává Uche. Chybět budou i Celestini, Mario, Sousa a Pablo Hernandez.

Almería ztrácí na sedmou příčku znamenající Intertoto jen jediný bod. Rojiblancos jsou největším překvapením této sezony, tým předem odsouzený ke strádání bojuje o pohárovou Evropu. Kouč Unai Emery je úspěšný a mohl by po sezoně zamířit do Valencie. Neúspěchy s Valladolidem a Betisem ale srazily tým do pozice toho, který čeká na zaváhaní druhých. Mrzí zejména domácí remíza s Betisem.

Podzimní zápas s Getafe doma Almería prohrála 0:2. Suspendovaný je obránce Bruno, je ale připraven jeho kolega Aitor López Rekarte. Připravení budou zase Juanma Ortiz a Juanito.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cortés, Belenguer, Díaz, Licht - Granero, Casquero, De la Red, Gavilán - Kepa, Albín
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - López Rekarte, Pulido, Acasiete, Cisma - Felipe Melo, Soriano, Corona - Ortiz, Negredo, Crusat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Sevilla FC  (středa 20:00)
Bitvu o páté místo uvidí diváci na stadionu El Sardinero, kde se domácí Santander utká se Sevillou. Liga už je sice rozhodnutá, ale oba mančafty bojují jak o Ligu mistrů, tak i méně slavný Pohár UEFA.

Hostující fotbalisté samozřejmě chtějí zopakovat loňskou sezónu a účast v Lize mistrů je úkolem, který by měli zvládnout, musejí však opravdu "makat naplno". Domácí mají jedinečnou šanci po dlouhé době dosáhnout opravdu výrazného úspěchu a určitě si tuto šanci v přímém souboji nebudou chtít nechat vzít.

Pro Cantabrians by to bylo nejvyšší umístění od sezóny 1993-94. Když z týmu odešel Nikola Žigič, vypadalo to, že klub půjde opět pomalinku dolů a možná, že bude muset bojovat o záchranu v elitní soutěži. Opak je pravdou a Santander prožívá úžasnou sezónu.

Obě mužstva mají za sebou v posledních zápasech výkyvy a určitě se pokusí, aby se neopakovaly chyby z předchozích duelů. Santanderu budou scházet Garay s Luisem Fernandezem, do kádru by se naopak měl vrátit Damián Ismodes.

Kouč Sevilly Manolo Jimenez bude mít opět k dispozici obránce Mosqueru a záložníky Adriana s Poulsenem. Naopak na soupisku nebyli zapsáni Seydou Keita a Tom de Mul.

Zápas bude určitě opatrný z obou stran. Seville nahrávají do karet větší zkušenosti a určitě i větší kvalita kádru, Santander však v této sezóně už několikrát dokázal, že svým týmovým pojetím je schopen porazit úplně každého.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - César, Pinillos, Ayoze, Oriol - Aldo Duscher - Jorge López, Colsa, Óscar Serrano - Mohamed Tchite, Munitis
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Daniel Alves, Crespo, Fazio, Dragutinovič - Enzo Maresca, Poulsen - Jesus Navas, Diego Capel - Kanouté, Luis Fabiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Recreativo Huelva - Villarreal CF  (středa 20:00)
O záchranu bojující Huelva hostí na svém stadionu El Nuevo Colombino Villarreal, který bojuje o přímou kvalifikaci do Ligy mistrů.

Žlutá ponorka v minulém kole porazila dvěma brankami tureckého útočníka Nihata Getafe, bylo to již třetí vítězství v řadě pro klub z východního pobřeží Španělska. Villarreal tak má na druhém místě čtyřbodový náskok na třetí Barcelonu. Trenér Pellegrini před utkáním řekl: "Jsou tam ještě tři ligová utkání, náš cíl je už blíže, ale nejdůležitější věcí je udržet klub, jakým je Barcelona, v takové vzdálenosti od nás, jako tomu je dnes. Oba kluby mají před sebou obtížné zápasy (Barcelonu čeká zápas s Realem Madrid), jeden nastoupí proti výborně hrajícímu týmu a druhý celek proti týmu, který udělá vše pro záchranu." Villarreal nastoupí do středečního duelu bez zraněných Josica, Soriana a Fuentese.

Huelva má úplně jiné starosti, než její středeční soupeř. Mužstvo trenéra Manuela Zambrana se krčí na osmnácté pozici, tedy na první sestupové. Bodová ztráta na mužstva před Recreativem je však minimální, na sedmnáctou Osasunu dokonce neztrácí ani bod (horší skóre). "Potřebujeme se vzdálit z nebezpečné zóny a vítězství nad Villarrealem by nám velmi pomohlo," podotkl Zambrano, který se vyjádřil i k víkendové porážce 0:3 s Atlétikem Madrid:"Nebyl to od nás nejlepší výkon, chci po hračích, aby ukázali, že jsou schopni lepšího výkonu, než to co předvedli. Všichni věříme, že se zachráníme, ale musíme jít a uhrát dobrý výsledek." Chybět budou Quique Alvarez a Carlos Martins, oba jsou zranění.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino – Bouzón, Beto, Cáceres, Poli – Camuñas, Vázquez, Barber, Aitor – Marco Rubén, Sinama-Pongolle
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi Venta, Gonzalo, Godin, Capdevila - Cazorla, Senna, Eguren, Pires - Rossi, Nihat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Levante UD  (středa 20:00)
V tabulce stoupající Deportivo La Coruňa hostí nyní již jistě sestupující celek Levante. Tři kola před koncem soutěže má Depor reálnou šanci proklouznout do Evropy přes Intertoto cup. Sedmá Mallorka má totiž jen o bod více. Galicijci mohou jen litovat prohry v posledním zápase se Zaragozou, když jediný gól padl v 85. minutě z penalty.

Předtím totiž La Coruňa vyhrála pět zápasů v řadě a s přehledem se dostala ze sestupového pásma. Slavná byla především výhra 2:0 nad Barcelonou. Tým kouč Miguela Angela Lotiny tím ztratil reálnou šanci na umístění v elitní šestce. Los zbývajících dvou kol je ale krutý, Depor ještě čekají Atlétiko Madrid a Villarreal. Tři body s Levante tak mají být základem. Po trestu se vrátí do kádru levý záložník Lafita a nahradí tak minulý víkend neefektivního Rikiho. Zdravotní problémy mají Lopo a Coloccini, fit nebudou pravděpodobně Chapi, Adrián, Valerón a Guardado. Barragán je zraněný dlouhodobě.

Levante už hrajíé jen o svou čest, poslední remízový zápas s Espanyolem ale ukázal, že to bere vážně. Celek se pere statečně, jen díky penaltě v závěru zápasu přišel o výhru. Hráči hrají i o své další angažmá. Malým cílem může být i předstižení předposlední Murcie, na niž Levante ztrácí čtyři body. V trestu jsou Berson a Alvaro, zranění Tommasi, David a Miguel Angel. Nejistí jsou Arveladze, Juanma a Geijo.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aouate - Manuel Pablo, Lopo, Pablo Amo, Coloccini, Filipe - Wilhelmsson, Sergio, De Guzman, Lafita - Xisco
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Reina - Descarga, Armando, Serrano, Rubiales - Ettien, Juanma, Saul, Leon, Courtois - Geijo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Zaragoza  (středa 20:00)
Velmi důležité utkání bude k vidění na stadionu Mestalla, kde se setkají dva kluby, které měly před sezonou bojovat o evropské poháry, realita je však taková, že se utkají dva kluby ohrožené sestupem, aneb Valencia hostí Zaragozu.

Valencia o víkendu utržila další velkou ránu v této sezoně, když prohrála 0:6 s Barcelonou na Nou Campu. I po této ostudné prohře netopýři zůstávají na patnácté pozici dva body před sestupovým pásmem. V duelu se šestnáctou Zaragozou, která má na kontě jen o jeden bod méně, tak půjde o hodně. Los Ches nemají dobrou formu, z posledních šesti utkání prohráli pět duelů, navíc hrají na domácí půdě, kde jsou nejhorším týmem soutěže.

"Každý, kdo miluje Valencii, musí být inteligentní a podporovat tým pro zbývající zápasy této sezony. Musíme být stroprocentně soustředění na středeční zápas. Zápas proti Barce byl pohromou z řady důvodů, ale musíme na to zapomenout a dívat se dopředu," řekl Carlos Marchena.

Forma Zaragozy je rozhodně lepší, než forma Valencie, Aragonci v posledních čtyřech kolech ani jednou neprohráli a na konto si přisali osm bodů z dvanácti možných. Svěřenci Manola Villanovy o víkendu zaslouženě porazili Deportivo La Coruňa, když se v poslední minutě utkání prosadil Roberto Ayala. Záložník Alberto Zapater a obránce Sergio Fernandez do utkání nezasáhnou, neboť jsou vykartovaní.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Miguel, Helguera, Alexis, Albiol - Joaquín, Marchena, Baraja, Mata - Villa, Silva.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Diogo, Ayala, Pavón, Paredes - Aimar, Gabi, Matuzalem, Juanfran - S. García, Oliveira.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (středa 22:00)
Španělsko čeká ve 36. kole La Ligy obvykle nejočekávanější zápas fotbalové sezóny, slavné derby mezi Realem a Barcelonou. Očekávalo se, že střetnutí bude vyvrcholením Primera División, ovšem Bílý balet si titul zajistil již v minulém kole. Přesto bude utkání mezi oběma nesmiřitelnými rivaly nepochybně záležitostí nejvyšší prestiže.

Po dramatickém závěru zvítězil Real v 35. kole na hřišti Osasuny a dosáhl tak svého 31. ligového titulu. Ani Villarreal, ani Barcelona ho už bodově nemohou dostihnout. Přesto nelze očekávat, že by utkání proti svému největšímu sokovi vypustil a nastoupil před vlastním publikem s "béčkem".

Barcelona sice v minulém kole rozdrtila tápající Valencii na domácí půdě 6:0, ale rozpačitou sezónu tím nezachránila. Navíc bude muset svému úhlavnímu soupeři udělat špalír na počest ligového šampiona. Katalánskému celku bude chybět několik klíčových hráčů. Některé deníky dokonce spekulovaly nad tím, že si dva z nich, Eto'o a Deco, nechali naschvál udělit pátou žlutou kartu, aby nemuseli Bílému baletu vzdát hold.

Trenér Schuster získal svůj první mistrovský titul a on i jeho svěřenci mohou do utkání nastoupit s klidným vědomím vítězů. Tento pocit však zajisté zmizí po úvodním hvizdu a Real nedá Barceloně před vlastními diváky ani metr trávníku zadarmo. Sám německý lodivod to potvrdil: "Ještě jeden dluh v sezóně máme: Porazit Barcelonu."

Realu bude chybět potrestaný Cannavaro a nejistý je i start Gutiho. Naproti tomu bude moci nastoupit Heinze, kterému byla prominuta žlutá karta ze zápasu proti Pamploně. V brance se tradičně objeví Casillas, který bude dirigovat obranu ve složení Ramos – Pepe – Heinze – Marcelo. Záloha bude mít patrně stejné složení jako v zápase proti Osasuně, tedy Diarra – Gago – Sneijder, ač Schuster zvažuje i start Gutiho. V útoku zřejmě nedostane od začátku příležitost uzdravený Van Nistelrooy ani Saviola, takže ofenzivní trio bude mít podobu Robben – Raúl – Higuaín.

Barcelona bude postrádat více hráčů. Kromě vykartovaných Eto'a a Deca nenastoupí ani Milito, který si vážně zranil koleno, ani Iniesta. Do branky se postaví Valdés, před ním bude působit stoperská dvojice Puyol – Thuram, po stranách doplněná Zambrottou a Sylvinhem. Mírně improvizovaná bude záloha Katalánců ve složení Xavi – Márquez – Abidal, přestože není vyloučen ani start Gudjohnsena nebo Tourého. Útok bude kombinací zkušeností a dravého mládí: Henry – Bojan – Messi.

El Clásico začne na stadionu Santiago Bernabéu ve 22.00 CET a řídit ho bude Pérez Burrull.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo - Diarra, Gago, Sneijder - Higuaín, Raúl, Robben
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Xavi, Márquez, Abidal - Messi, Bojan, Henry
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:00)
V tabulce klesající Espanyol hostí pod Montjuicem Atlétiko Madrid, nedávné sousedy v tabulce nyní dělí už deset bodů. Menší katalánský tým se potácí ve výsledkové krizi, "druhý" tým z Madridu bojuje o Ligu mistrů.

Přitom v první polovině sezony se Los Pericós i díky patnáctizápasové sérii bez prohry drželi v popředí tabulky, dotírali i na vedoucí Real Madrid. Po novém roce ale celek ze 17 ligových zápasů prohrál plných 11 a propadl do středu tabulky. Současná desátá pozice ale stále dává šanci probojovat se do poháru Intertoto. Proti bude ale těžký los, po Atlétiku totiž Espanyol jede na Villarreal a poslední duel hraje s Almeríou. Poslední tři zápasy s Levante, Zaragozou a Barcelonou byly remízové, tým má problém vstřelit více než jednu branku do sítě soupeře. Překvapivě může nstoupit stoper Marc Torrejón, kterému byla zrušena žlutá karta proti Levante, sedět na tribuně ale bude jeho kolega Daniel Jarque. Po trestu se naopak vrací Valmiro Valdo. Zranění jsou Raúl Tamudo a Iván de la Peňa, nejistý je Moisés Hurtado. Po zranění pánve už může chytat gólman Kameni.

Atlétiko by si už rádo pojistilo čtvrtou příčku v tabulce a tím i předkolo Ligy mistrů pro příští rok. Po víkendové výhře nad Recreativem Huelva by se hodila i výhra na Espanyolu, na Atlético se totiž výhrou nad Santanderem bodově dotáhla Sevilla. V aktuální tabulce je sice Sevilla čtvrtá díky lepšímu skóre, v závěrečném účtování ale rozhodují vzájemné zápasy a ty letos oba vyhrál madridský celek. Navíc včera Real porazil Barcelonu a pokud vyhraje i Atlétiko, dostane se jen tři body právě za katalánského giganta a mohou ho ještě v tabulce předhonit. Pro karty bude v tomto utkání sedět Raúl García, pro zranění také Simao a Reyes. Vyléčený by měl být ale kapitán Maxi Rodríguez.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni – Zabaleta, Serrán, Torrejón, Chica – Moisés, Lola – Valdo, Luís García, Riera – Soriano
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco – Antonio López, Perea, Pablo, Pernía – Maxi, Camacho, Cléber, Luis García – Forlán, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid35253773:3178
2.Villarreal CF35215957:4068
3.FC Barcelona351810768:3364
4.Atlético Madrid351771162:4458
5.Racing Santander351681141:3856
6.Sevilla FC351741466:4855
7.RCD Mallorca351214961:4950
8.Deportivo La Coruña351471445:4449
9.UD Almería3513101237:3849
10.Espanyol Barcelona351391342:4648
11.Athletic Bilbao3512101337:3846
12.Real Betis351291443:4745
13.Getafe CF351191539:4542
14.Real Valladolid351191540:5542
15.Valencia CF351261739:6042
16.Real Zaragoza3510111446:5541
17.CA Osasuna351171734:4040
18.Recreativo Huelva3510101537:5740
19.Real Murcia35791931:5630
20.Levante UD35752330:6426

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak snad dneska Zaragoza odjede poražena ...

Reagovat
fantomas

Zaragoza musííí

Reagovat
smazaný uživatel

néééé

Reagovat
fantomas

tak přeju to i Vale, ale co se dá dělat tak stačí aby Osasuna prohrála na Mallorce a Villarreal nezaváhal v Huelvě a muže to skončit jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna musíííí! Jarda musíííí!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Santander - Sevilla 1:1 (zápas mojich oblíbených týmů,ale radši mám Sevillu a bylo by super kdyby tu LM udělali)

Real - Barcelona 2:2 (tak to je super,že Real už má titul jistý. Vypadá to,že o5 začíná nadvláda Realu nad Barcou,podle mě jedině dobře. Hlavně jsem zvědavý jak Real zahraje. Podle mě je dost možné,že budou ještě pořád zkalení a Barca je bude chtít porazit víc,to se doufám nestane a Real jim nedá jak je napsané v preview ani metr trávy)

Reagovat
sosna

sestoupit musí proradná Huelva,dnes dostane naprdel...bohužel Pamplona ale nejspíš taky.

Reagovat
smazaný uživatel

super tak nebejt dnešního prewiew tak žiju v domnění že se el clasico hraje o víkendu....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nabízí 70 milionů eur za Ramose

Londýnská Chelsea údajně nabízí Realu Madrid 70 milionů eur za přestup 21letého obránce Realu Madrid Sergia Ramose. Uvedl to deník El Mundo. Španělský reprezentant oslavil o víkendu s Realem druhý titul v řadě. V madridském klubu má smlouvu do roku 2013.

Takže 100M liber Messi,70M Ramos,ještě by mohl přijít za dalších 100M Kaká a další investice je 100 do Pata...

Reagovat
-PeCa_08-

jn kkti

Reagovat
M11

jejda.. to ber z nadhledem.. jak kdybys je neznal..

Reagovat
-PeCa_08-

je to tak..

Reagovat
M11

co je tak ?

Reagovat
-PeCa_08-

to co napsal talkers..takové playery možou tak přeplácet jenom, ptž by k nim jinak nikdo nelezl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,spíš jsem chtěl říct,co si ti novináři nevymyslí.. Každej lepší hráč je spojen s přestupem do ACM/Barcy/Chelsea,protože tyhle týmy budou obměnovat kádr...

Reagovat
-PeCa_08-

no šak jo, ale že nejvíc se to tak píše o chelsea a třeba o UTD ne..to AC taky s tím ronaldihnem nevim jak dopadne, ale tak v palu je, měl by odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

O MU se nepíše,protože má skoro kompletní kádr,kdežto u ACM,Barcy,Chelsea atd se očekává velký průvan.. Proto to je takový spojení,

Noviny chtějí přinést senzaci,tak vezmou mladýho hráče,hoděj vysokou cifru a řeknou: Chelsea nabízí 70M liber za toho a toho...

Reagovat
-PeCa_08-

no stejně su zvědavý na ty její nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsi sám

Reagovat
-PeCa_08-

..doufám že k vám nepůjde Villa, ostatní at si jdou..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně s tbou můžu souhlasit..

Reagovat
-PeCa_08-

heh

Reagovat
smazaný uživatel

chlape,po dlouhý době si napsal k Chelsea něco,s čím souhlasím

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
fantomas

mužeš k nim přidat ještě Arsenal, u nej se zas novináři od začátku sezony držej aviza, že bude mít AW k dispozici 70 mega, tak proč nekoupit každýho že jo

Reagovat
M11

jejda

Reagovat
smazaný uživatel

NEJJASNĚJŠÍ REMÍZY NA VÍDEND JSOU ASI MONACO-AUXERRE A UDINESE-CAGLIARY A JEŠTĚ NÁKÁ V 2.ITÁLÍÍ ALE TAM TO NA PODVODY TENTO VÍKEND MOC NEVYPADÁ ŽÁDNÁ NULA S KURSEM 2.2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele