Primera División souhrn - 35. kolo

03.05.2008, 22:10, aktualizováno 04.05.2008, 23:04
Komentáře a souhrny
Real si zajistil titul díky skvělému závěru v Pamploně. Barcelona se probudila a rozstřílela Valencii. Po dvou gólech dali Henry a Krkič. Zaragoza porazila gólem v poslední minutě Deportivo a uniká ze sestupových pozic. Atlético Madrid nezaváhalo na cestě do předkola Ligy mistrů, když doma přehrálo Huelvu jasně 3:0. Daniel Guiza z Mallorky sám porazil Bilbao. Villarreal nezaváhal v souboji s Getafe.

Atlético Madrid - Recreativo Huelva 3:0

03.05.2008 20:00

Góly: 23. Ignacio Camacho, 54. Sergio Agüero, 74. Ignacio Camacho

Atlético Madrid má nového hrdinu. O výhře nad Huelvou 3:0 rozhodl dvěma brankami sedmnáctiletý záložník Nacho Camacho. Ten předčasně oslavil osmnácté narozeniny – plnoletým se stává hned v neděli.

Rojiblancos vstupovali do utkání s jediným cílem – vyhrát a přiblížit se konečné čtvrté příčce. Domácí proto do utkání vstoupili aktivně, hostujícího brankáře Sorrentina jako první ohrozil Raul Garcia.

Po úvodním náporu Atlética si vzali na chvíli slovo hosté, nebezpečným pokusem zahrozil Barber. Paradoxně právě v době největší aktivity Recreativo inkasovalo. Ve 23. minutě předskočil Camacho brankáře a proměnil Pernicův roh ve vedoucí branku.

Už za dvě minuty se třepetal míč v síti podruhé, Aguerovi však byl pískán ofsajd. Atlético dostalo soupeře před přestávkou pod tlak, druhé branky se nedočkalo. Sorrentino se činil, zlikvidoval střely Raula Gacii, Camacha i Ibaneze.

Klid do domácích řad tak vnesl až Aguero. Ten v 54. minutě zužitkoval perfektní přihrávku Maxiho Rodrigueze. Recreativo se do žádných šancí nedostávalo. Jedinou výjimkou byl Sinama-Pongolle, který ale z dobré pozice nemířil přesně.

Atlético s přehledem kráčelo pro tři body. Forlán se ocitl sám před Sorrentinem, jenže nechal hostujícího brankáře vyniknout. O mnoho lépe se vedlo mladíkovi Camachovi, který třetí gól přidal a završil svůj snový večer.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Deportivo La Coruña 1:0

03.05.2008 22:00

Góly: 90. Roberto Ayala

Zaragoza brankou Roberta Ayaly v poslední minutě utkání zaslouženě porazila Deportivo La Coruňa, která tak přišla o svoji sérii pěti výher v řadě. Naopak Zaragoza má na kontě už čtyři zápasy bez porážky a díky dnešnímu vítězství se posunula v tabulce ze sestupových příček na průběžnou šestnáctou pozici.

První velká šance byla k vidění ve 12. minutě, kdy Celades poslal skvělý pas za obranu hostí, míč si dobře zpracoval Sergio Garcia z úhlu však pálil těsně nad branku Aoutaeho. V další akci Zaragozy pálil levačkou útočník Ricardo Oliveira, brankář Aouate byl na místě. Aktivní domácí celek měl další šanci ve 24. minutě, Aimar si vyměnil míč z Militem a placírkou pálil metr vedle pravé tyče hostující branky. Domácí se neradovali z gólu ani v 31. minutě, kdy po centru Zapatera hlavičkoval do tyče Ricardo Oliveira. Deportivo se za celý poločas dostalo jen k nebezpečné střele Rikyho, která ale mířila těsně nad domácí branku.

Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém měli převahu hráči Zaragozy. Nejprve měl velkou šanci Oliveira, znovu ovšem neproměnil. Hned poté ukázal skvělou akci aktivní Sergio Garcia, který vybojoval dobrou příležitost pro Aimara, který ale nedokázal z úhlu trefit odkrytou branku. V 71. minutě to byl znovu Sergio Garcia, který protáhl Aouateho, dorážející Milito nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. O pár minut později mířil nad branku hostí Oliveira. Na druhé sraně hřiště pálil těsně mimo branku Filipe. Domácí se dočkali branky až v poslední minutě zápasu, v 94. minutě gólman Aouate chyboval, když ho přelétl centr a Sergio Garcia přistrčil míč Ayalovi, jenž ho doklepl míč do sítě a Zaragoza se tak mohla radovat z výhry 1:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 1:1

04.05.2008 17:00

Góly: 77. Juanma - 90. Luis García (pen.)

Espanyol v samotném závěru vydřel bod na hřišti jasně lepšího Levante. Hosté tedy pokračují v novoroční mizérii, Evropa se opět o obrovský kus oddálila. Domácí sice již mají jistý sestup, ale znovu ukázali, že se s nejvyšší soutěží dokáží rozloučit s hlavou hrdě vztyčenou.

Ani jeden z celků se nehnal přehnaně dopředu, první čtvrthodinka dokonce nezaznamenala ani jednu šanci. První příležitost si vypracoval Espanyol, Rufete rozjel protiútok, odcentroval před bránu, kde byl Ewerthon, ale ten selhal.

Následně se ozvaly i Žáby, akci Juanmy s Courtoisem překazil dobrým zákrokem gólman Iňaki Lafuente. Juanma byl z domácích nejlepším hráčem, nadále hýřil aktivitou, po jeho střele chybělo v devatenácté minutě opravdu jen velmi málo.

Větším šancím pak po zbytek poločasu odzvonilo. Espanyol sice koketoval s gólem Rierou a Ewerthonem, ale k brankám to mělo daleko. Těsně před odchodem do kabin byl vyloučen domácí Mathieu Berson, který se domníval, že byl odpískán faul, a chytil míč do ruk, za což uviděl druhou žlutou...

Síly se nicméně poměrně brzy vyrovnaly, neboť v šedesáté minutě musel předčasně pod sprchy Torrejón, a Levante začalo kousat. Tým táhl, kdo jiný, Juanma, který se taktéž postaral o úvodní gól. Dostal míč, pohrál si s obranou a překonal bezmocného Lafuenteho.

Espanyol se snažil kontrovat dlouhýmu nakopávanými míči na Ewerthona, ale vyrovnání měl nakonec na svědomí fantastický Luis García. Ten v nastaveném čase vybojoval faul, ze kterého pramenila penalta a vyloučení Álvara. Sám postižený pokutovým kopem nepohrdl, a body se tak nakonec dělily.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 2:0

04.05.2008 17:00

Góly: 10. Renato, 40. Renato

Šance Sevilly na Ligu mistrů stále žije. Tým kouče Jimeneze po dvou nepovedených zápasech opět vyhrál. Real Valladolid porazil 2:0 po gólech Renata a na čtvrté Atletiko nyní ztrácí už jen tři body.

Oba týmy vstoupily do utkání poměrně aktivně. Na domácí straně zkoušel štěstí Diego Capel, za hosty pálil jako první kanonýr Llorente, oba střelci ale nemířili vůbec přesně a ani jeden gólman nemusel zasahovat. V 10. minutě se Brazilec Renato prosadil poprvé. Míč za záda Sergia Asenja dostal přesně mířenou hlavičkou.
br> Hosté se však po inkasovaném gólu nevzdali a ukázali bojovného ducha. O ofenzívu se i nadále staral především Llorente, jeho nejnebezpečnější střela ovšem postrádal opět přesnost. Těsně před přestávkou ale udeřila Sevilla podruhé. Po Marescově akci zvýšil vedení přesným pokusem opět bývalý fotbalista brazilského Santosu Renato.

Velmi blízko snížení byl Valladolid v 60. minutě. Skvělou práci odvedl Llorente, jenže Alvaro Rubio svou příležitost zahodil a míč poslal hodně nad. Ve stejnou minutu se na hřiště dostal také kanonýr Luis Fabiano, moc toho však ve zbytku zápasu nepředvedl, mrzet ho to ale nemusí, jelikož Sevilla své vedení udržela až do konce.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - RCD Mallorca 1:2

04.05.2008 17:00

Góly: 8. Fernando Llorente - 3. Daniel Güiza, 71. Daniel Güiza

Skvělý večer pro Mallorcu – tým z Baleárských ostrovů vyhrál a kanonýr Dani Guiza dal dvě branky, čímž se dostal do čela tabulky střelců celé ligy. Baskové nenavázali na dobré domácí výsledky z poslední doby a evropský sen je definitivně pasé...

Mallorca patří k nejkreativnějším týmům Primera División, ve formě hrající Athletic se také řadí k ofenzivnějším celkům, takže rozhodně se bylo na co dívat. Hned v úvodu se prosadil Guiza, který nepohrdl fantastickým pasem Aranga. Hosté se nicméně dlouho neradovali, po pár minutách totiž bylo srovnáno. Gól přišel po rohovém kopu, jehož se chopil Susaeta a na nějž nejvýše vyskočil Llorent, který hlavou překonal gólmana Moyu.

Šance přicházely i nadále, Arango ani Guiza si však tentokráte na brankáře Armanda nepřišli, neúspěchem dopadly i pokusy Garmendii a Llorenteho na druhé straně hřiště. Ještě těsně před koncem poločasu měl tutovku na hlavě Webó, ale hlavou neuspěl.

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Od šedesáté minuty každopádně začali mít hosté převahu, aktivní byl stále Arango i Varela, ale gól přišel až po rohovém kopu Ibagazy, míč do sítě dopravil, kdo jiný, Dani Guiza. Dlouho se domácí nezmohli na reakci, povedlo se jim to až v samotném závěru, jenže vyrovnání zabránil famózní brankář Moyá.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Betis 1:1

04.05.2008 17:00

Góly: 47. Rubén Pulido - 44. David Odonkor

Almería ve 35. kole nejvyšší španělské soutěže remízovala s Betisem Sevilla 1:1, a ztratila tak body v boji o evropské poháry. Betis vedl zásluhou Davida Odonkora a konečnou podobu výsledku dal v úvodu druhého poločasu domácí Rubén Pulido.

Už ve druhé minutě utkání mohl skórovat Francisco Xisco po přihrávce Fernanda Vegy, jenomže útočník Betisu Sevilla šanci zazdil. Tentýž útočník měl dobrou příležitost za dalších deset minut. Přímý kop Arzua skončil na zdi domácích hráčů a následný volej Xisca šel mimo.

Almería se dostala do první vážné šance až po dvaceti minutách hry. Miguel Angel Corona to zkoušel nadvakrát ale proti defenzívě Betisu se neprosadil. Betis Sevilla byla aktivnějším týmem. Obrancu domácích prověřoval především útočník Davide Odonkor. Německého reprezentanta Odonkora vychytal ve dvou šancí brankář Alemríe Diego Alves. První branky se diváci dočkali až v samotném závěru prvního poločasu. Davide Odonkor si zpracoval dlouhý balon a prostřelil brankáře Alvese. První poločas skončil vedením hostů 1:0.

Do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Almérie s cílem zaktivnit svojí ofenzivní činnost. To se povedlo ve 47. minutě. Jose Ortiz našel přihrávkou Pulida a ten pravačkou prostřelil brankáře Betisu Sevilla Espinosu Casta. Almería v tuto chvíli ožila a za další dvě minuty mohla jít do vedení. Po centru Corony hlavičkoval Alvaro Negredo ale Casta nepřekonal. Na druhé straně to zkoušel Arzu, jeho střelu z první brankář Alves vyrazil na roh. Do dvou příležitostí se dostal domácí Uche Kalu ale výsledek 1:1 už nezměnil.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Murcia 3:2

04.05.2008 17:00

Góly: 36. David de Coz (vl.), 46. Jorge López, 58. Pedro Munitis - 13. Dani Aquino, 28. Iván Alonso

Dramatický zápas byl k vidění v Santanderu. Domácí Racing, bojující o Ligu mistrů, prohrával se zachraňující se Murcií už o dva góly, nakonec však otočil, soupeř dohrával v devíti a prohrou přišel o šanci na udržení.

Santander v předchozích 16 domácích zápasech inkasoval jen třináct gólů, asi málokdo tak čekal, že od Murcie dostane další dva a k tomu tak rychle. Hosté šli do vedení ve 13. minutě, kdy Peňův centr dopravil do sítě Dani Aguino. A když na ukazateli svítila necelá půlhodina, radovala se Murcia znovu, po přihrávce Jofreho se prosadil Iván Alonso.

Nadšení hostujících fanoušků trochu opadlo už za dalších osm minut. Tchite našel Munitise, tomu sice v zakončení zabránil De Coz, ale radost z toho neměl, protože míč do sítě poslal on sám.

Do druhé půle vlétli domácí s chutí a také hodně rychle vyrovnali. Duscher zprava poslal do dobré pozice Jorgeho Lopeze a jeho střela zpoza vápna skončila v síti. Za devět minut byl obrat dokonán, Lopez se tentokrát přihrával a do černého pálil Munitis.

Hosté se ještě snažili vrátit do zápasu, ale jejich snaha prakticky skončila deset minut před koncem, kdy byli v rychlém sledu vyloučeni Mejía (po druhé žluté) a Pignol (za faul). Santander se díky výhře dotáhl dva body za čtvrté Atlético, Murcia tři kola před koncem ztrácí na záchranu deset bodů a definitivně se tak po roce mezi elitou vrací do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 2:0

04.05.2008 17:00

Góly: 37. Nihat Kahveci, 44. Nihat Kahveci

Villarreal doma porazil Getafe 2:0 a upevnil si druhou pozici. Naopak madridský celek se přiblížil sestupovým příčkám na rozdíl dvou bodů. O obě branky zápasu se postaral turecký střelec Nihat Kahveci.

Hosté začali velmi svižně a již v páté minutě se mohli ujmout vedení. Nobrega Braulio sebral odražený míč na vápně a tvrdě vypálil, ovšem obránce Diego Godin dokázal střelu zblokovat. Getafe hrálo stále ve stejném tempu a o několik minut později bylo ještě blíže gólu. Esteban Granero střílel zhruba z dvanácti metrů, ale Diego Lopéz skvěle vyrazil. Chvíli poté hlavičkoval dvakrát nebezpečně Braulio, ovšem pokaždé se hlavička mezi tři tyče nevešla.

Ačkoliv hosté měli více ze hry, byli to domácí, kdo se ve 34. minutě ujal vedení. Giuseppe Rossi našel ve vápně Nihata, který ze své levačky zatočil přízemní střelu přímo do sítě. Hra se pomalu vyrovnávala a Giuseppe Rossi dělal velké potíže zadákům Getafe. Žlutá ponorka začínala svého soupeře přehrávat a minutu před odchodem do kabin navýšila své vedení. Tentokráte to byl Robert Pires, kdo našel ve vápně Nihata. A turecký zabiják neotálel a vypálil přesně pod břevno.

Getafe se ještě snažilo, ale kvality Villarrealu byli jednoznačně větší. Žlutá ponorka svého soupeře již prakticky k ničemu nepustila. Naopak domácí si vypracovali ještě několik tutovek. Po hodině hry skvěle vychytal Abbondanzieri Tomassona. Po dánském forvardovi si vylámal na Abbondanzierim zuby také Santi Cazrola. Další zahozenou tutovku měl na svědomí Giuseppe Rossi. Villarreal byl jednoznačně lepším týmem. Ke konci utkání měl ještě šanci obránce Joan Capdevila. Jeho tvrdou ránu však chytil argentinský brankář, kterému mohou spoluhráči děkovat, že je ušetřil debaklu. Villarreal tak zaslouženě vyhrál 2:0 a má velmi slušně nakročeno za celkovým druhým místem, mimo jiné nejlepším umístění v historii klubu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 6:0

04.05.2008 19:00

Góly: 5. Lionel Messi (pen.), 8. Xavi, 14. Thierry Henry, 58. Thierry Henry, 72. Bojan Krkić, 79. Bojan Krkić

Barca rozmetla tragickou Valencii a udělila ji tenisového kanára. Už po čtvrthodině hry to bylo 3:0, další góly přišly po poločase a Netopýři stále nejsou zachráněni. Katalánci tak alespoň dočasně utlumili nespokojenost fanoušků, kterou dali Los Culés před začátkem jasně znát.

Domácím tím zároveň utnuli sérii 400 minut bez vstřelené branky. Zápas začal divoce, neuběhlo ani pět minut a sólo Lionela Messiho zastavila hostující obrana jen za cenu faulu, což sám postiužený přesnou trefou ze značky pokutového kopu tvrdě potrestal.

O další tři minuty později už to bylo 2:0, tentokráte se na listinu střelců zapsal Xavi, jehož ke skórování pobídl vynikajicí Thierry Henry. Sám Francouz poté umístil balón do sítě, když se po akci Eto’oa dostal do pozice, ve které nešlo nic jiného provést, než zvýšit na 3:0.

Blaugranas skutečně dominovali, Valencia o sobě v prvním poločase dala vědět jen jednou, dalekonosnou ránu Davida Villy s problémy zlikvidoval Valdés.

Přestávka na výkonu mužstev nic nezměnila – Barca hrála "jako za mlada", Valencia naopak ani zdaleka nepřipomínala tým, který by měl dát vše do boje o záchranu. Černou kaňkou pro Franka Rijkaarda byly žluté karty Deca a Eto’o, čímž se oba vyřadili z nadcházejícího clásica.

Skvělý moment přišel v 58. minutě, Thierry Henry napřáhl zpoza velkého vápna a parádně překonal Hildebranda. 4:0 a debakl byl na světě. Další pohroma pro Valencii přišla s nástupem Bojana Krkice, mladý Katalánec vběhl na hřiště s osmi ligovými góly na kontě, což znamenalo, že mu jen jedna trefa chyběla k vyrovnání počtu gólů první sezóny Raúla Gonzalese. Krkic se s tím příliš nemazlil, krátce po střídání využil úžasného pasu Deca a zvýšil na 5:0.

O dalších sedm minut se pro změnu nabídl Gudjohnsenovi, ten se nezachoval jako lakomec a Krkic Raúla překonal. 6:0, sada a zápas...

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 1:2

04.05.2008 21:00

Góly: 83. Francisco Puñal (pen.) - 87. Arjen Robben, 89. Gonzalo Higuaín

Real Madrid dokázal obhájit mistrovský titul a tři kola před koncem La Ligy se stal staronovým mistrem. Poslední překážkou mu byla Osasuna, kterou po dramatickém průběhu udolal 2-1.Bílý balet hrál téměř celý poločas o deseti, ale Robben a Higuaín dokonali obrat ve skóre. Domácí uvrhla prohra do sestupového pásma.

I v deseti hráčích dokázal Real Madrid otočit nepříznivý stav a s předstihem dosáhnout na mistrovský titul. Po druhé žluté byl vyloučen Cannavaro a nedlouho poté se Osasuna ujala vedení po penaltě Puňala. Bílý balet ovšem nesložil zbraně a po heroickém výkonu a brankách Robbena a vystřídavšího Higuaína docílil kýženého vítězství, které znamená již třicátý první mistrovský titul v historii klubu. Obhajoba ligového vítězství se Realu zdařila po 18 letech.

Domácí Osasuna nastoupila v očekávané sestavě i s českým reprezentantem Plašilem. Ani Real nenastoupil s nějakým překvapením, nicméně mohl skórovat už v první minutě. Robben se probil po levé straně, nacentroval do malého vápna a před Saviolou odvrátil Cruchaga. Míč se sice dotkl stoperovy ruky, ale Medina Cantelejo nechal zákrok bez povšimnutí. Za Osasunu odpověděl v 5. minutě nepřesnou hlavičkou Portillo.

Další větší příležitost přišla až v 25. minutě, kdy dalekonosnou střelu Diarry vyrazil nad břevno Ricardo. Osasuna odpověděla střelami Vely a Portilla, které ovšem pro svatyni Realu nepředstavovaly žádné nebezpečí. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Hned po přestávce přišel první zlomový okamžik utkání. Po faulu na Plašila a druhé žluté kartě byl vyloučen Cannavaro. Vzápětí přišel gól Osasuny, který však nebyl uznán pro ruku Vely. Velikou příležitost ke skórování měl v 56. minutě Sneijder, ale jeho oblouček skončil na břevně. Stejný hráč zahrával o pět minut nato přímý kop, který zneškodnil Ricardo.

Real vystřídal a místo unaveného Raúla přišel Higuaín a později přišel za Sneijdera Baptista. Mezitím měla šanci Osasuna, ale Pandiani po trestném kopu Plašila střílel mimo. Celé utkání se tak rozhodlo v posledních deseti minutách.

V 82. minutě nařídil Medina Cantalejo penaltu po ruce Heinzeho v pokutovém území. Puňal ji bezpečně proměnil, ale radost Osasuny netrvala dlouho. V 87. minutě si naskočil na centr Higuaína z přímého kopu Robben a hlavičkou srovnal skóre. A o dvě minuty později se po ose Diarra – Ramos dostal míč k Higuaínovi a jeho bomba převážila misky vah na stranu Bílého baletu a znamenala obhajobu mistrovského titulu, který si Real ve zbývajícím čase už nenechal vzít.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid35253773:3178
2.Villarreal CF35215957:4068
3.FC Barcelona351810768:3364
4.Atlético Madrid351771162:4458
5.Racing Santander351681141:3856
6.Sevilla FC351741466:4855
7.RCD Mallorca351214961:4950
8.Deportivo La Coruña351471445:4449
9.UD Almería3513101237:3849
10.Espanyol Barcelona351391342:4648
11.Athletic Bilbao3512101337:3846
12.Real Betis351291443:4745
13.Getafe CF351191539:4542
14.Real Valladolid351191540:5542
15.Valencia CF351261739:6042
16.Real Zaragoza3510111446:5541
17.CA Osasuna351171734:4040
18.Recreativo Huelva3510101537:5740
19.Real Murcia35791931:5630
20.Levante UD35752330:6426

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toho camacha vobec nepoznam..kolko ma rokov?

Reagovat
Xavi

První odstavec v souhrnu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiocie.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo mu hned nadávaš

Reagovat
smazaný uživatel

PRotože tohle už není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

ked som to pisal este tam ziadny suhrn zapasu nebol a nabuduce nemusis byt taky milý

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam nebol, tak se to dá pochopit, bohužel se tady lidé vyžívají v otázkách, které mají zodpovězeny dva řádky nad sebou docela pravidelně.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zeby sa Zaragoze podarilo uhrat cennu remizu s Deporom?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

cennou? už jen vzhledem k prubehu zapasu určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapas som nesledoval,ale osobne som rad aj za tu remizu.A aky bol priebeh?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe Zaragoza nezostupi!!!

Reagovat
fantomas

Zaragoza jasne lepší, koneckoncu Ayala spravedlivě rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně lepčí Zara,těch šancí kdyby to bylo 3:0,tak by to bylo ok.,takhle nas napínat no ale je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomuhle se řiká zvrat jak brno.....

Reagovat
smazaný uživatel

zaragoza si kráčí pro prvoligovost

Reagovat
fantomas

ještě že tak, o ni aby byla La Liga chudší

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně, ať takle zůstane posledních šest míst tabulky a budu spokojenej, nebo ať se to klidně míchá ale až od 17. místa výš

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,osobne som zvedavy na dalsi rocnik ako sa s tym Vale a Zaragoza popasuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže teď je zase kvůli horším vzájemným zápasům na sestup Osasuna . Každopádně dneska to byl jednoznačnej zápas - Depor si ani neťukl, Oliveira nedal ze šesti šancí gól, Aimar byl marnej, Sergio García fantastickej a Ayalovy slzy štěstí byly opravdu cool .

Reagovat
fantomas

jj Aimara sem skoro nevidel, Garcia je moták neskutečnej a mě se libil i Matuzalem...

Reagovat
-Kopy-

Aimar není rozehranej po zranění. Sergio Garcia skvělej - jako povětšinu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

toho hráče sem do včerejška vubec neznal....už si ho pamatovat budu... dobrej hráč,dělal si tam s něma co chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to samozrejme vypol v 89 minute lebo mi klipkali oci a uz som neveril Este ze im to tam padlo lebo Zaragoza neprajem zostup

Reagovat
fantomas

Reagovat
satan_666

no dyť sem o půli kouk na sestavu,řikam,je tam Sergio García tak du koukat a zase nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

diť tam maj koně jak sviň,nemůžou spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to bude zajimavý tam na konci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Radin

Když sestoupí Huelva bude to ok,hlavně ne Osasuna,naše oblíbená farma,která nám pomáhá zdokonalovat naše hráče :-))

Reagovat
smazaný uživatel

čo hráva Camacho ???

Reagovat
smazaný uživatel

DM

Reagovat
smazaný uživatel

teda,nedivím se,že z AC poslali Oliveiru do Zaragozy,to už snad i s Kuličem by dali víc gólů,trefit z asi 5 tutovek 1 bránu,to je haluz...

Reagovat
fantomas

tak aspon že se do tech šancí dostane, co by za to Kulič dal...

Reagovat
smazaný uživatel

njn,tak ono když tam máš borce jako Matuzalém,S.García a Aimar tak oni ti už něco vymyslí,navíc ty narážečky s Oliveirou,co předváděl D.Milito než vystřídal,to si u Doška nebo Slípky dost těžko představuju...

Reagovat
fantomas

mě se Oliveira líbil, proměnování je druhá věc, neměl den...ale fotbal předvádela Zaragoza parádní a Oliveira ukázal, že do jejich systemu zapadá víc než dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale on kulič v hodně šancích byl, sice ne určitě v tolika jako oliveira ale jenom na zápasech na kterejch sem byl já si vždycky u šance kuliče jenom stoupnul a pak spal dál, a že to bylo hodněkrát

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si vždycky....

Reagovat
smazaný uživatel

jedem zluta ponorko udrzet vyhrat pridat gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak real ještě po tomhle kole slavit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí im vyhrať v Osansune a slaví ale snad remizujú a Barca nebude musieť stavať uličku hanby

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaká radost.

Reagovat
M11

to je mlata

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbálek. Barca s lehkostí, padají pěkné góly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
smazaný uživatel

nééé už máme 5ku

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan! Devátou brankou se vyrovnal Raúlovi v jeho premiérové sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý, tímto se loučím s vámi všemi a jdu se na půdu oběsit

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

dej si bacha, ještě jsem to neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

raul je byl a bude lepsi nez bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ještě jednu křišťálovou kouli? Že bych byl jasnovidec jako ty....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se běž spláchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je Krkičovi prosim tě,uvidime co bude předvádět dál,tim ale nechci říct že raul neni dobrej forward

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to je radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Voro ven?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 ha..na San Bernabeu dostanu oni sestku do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

od*

Reagovat
smazaný uživatel

no bylo by to hezke ale neverim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

žel to nám asi moc nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bys mohl znát název vašeho stadionu, kde za dva roky vyhrajeme Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl vrchol .

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol vší nespravedlnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl koncert, na ktery jsem dlouho cekal. Tleskam Vsichni zaslouzi pochvalu, skoda jen tech karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, škoda jen že nemám satelit, podle výsledku jsem přišel opravdu o hodně. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych, že dost možná úmyslných...

Reagovat
smazaný uživatel

...o tom nema cenu spekulovat

Reagovat
smazaný uživatel

No spekuluje se o tom docela živě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na super El Clásico, už to nebude přetaktizovaný fotbal jako na podzim, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Iniesty a Deca si nedokážu představit, že by naše záloha fungovala dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme zase bez obrany (Gaby, Fabio). Ještě uvidíme, jestli se nevykartuje Pepe, to už by musel nastoupit doktor z BVB .

Reagovat
smazaný uživatel

taky už bude rozhodnuto, o nic nepůjde, a vy budete první kdo nám bude gratulovat k titulu v PD se těším na ten špalír

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi Real mco dlouho nesleduješ, pokud si mylsíš, že v El Clásicu o nic nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem to obrazně....o titul,o rozdělení se do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslels to zkrátka blbě, v clásicu jde vždycky o hodně, takže říci "o nic nepůjde", je kravina odpovídající někomu, kdo španělskou ligu zná možná ze Sportovních novin.

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě vím!!! nejsem tak hloupej! a moc dobře víš, že jsem mysell poháry,a titul!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mám vědět, když napíšeš "o nic"? Věřím, že jsi nás chtěl setřít nějakým "cool" komentářem, že vy máte titul blablabla, ale holt ti to nevyšlo a clásico znamená pro oba celky i tak hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, je to moja chyba, že jsem to nevysvětlil na poprvé! chtěl sem vás natřít,ale bohužel se to nepovedlo! Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že to většina lidí pochopila

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

TY máš taky nějaký problém, jak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

já se ho jenom snažil utěšit

Reagovat
smazaný uživatel

Já se už ani neorientuji v tom, komu fandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

real,man utd. ,sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva plácáš? O nic nejde? Je to El Clásico!!! největší zápas, kterej může La liga a možná i celej svět (podle několika hledisek) nabídnout!!! O nic nejde? To je fakt na

Reagovat
smazaný uživatel

mluvil sem o titul a o rozdělení se do evropských pohárů! nikdo se nebavil o tom samotném zápase!

Reagovat
smazaný uživatel

NApsals, že nepůjde o nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jo napsal,ale nemyslel sem to tak! jde o krále španělska, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by ses měl naučit přesně vyjadřovat svoje myšlenky, protože to znělo dost dvojznačně...

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím! šak sem naštvanej sám za sebe, že sem se akorát ztrapnil

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas to neni, ale trochu (vlastně dost) mi to zvedlo žluč. Ale vysvětlils to, takže v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi to ale uzlíček nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce jsou občas na místě, nebudu tu hrát ledovou královnu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsem ten zápas neviděl Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tech mnoha spatnych zapasech, ktere jsme v posledni dobe sehrali, bych se asi obesil, kdybych dnesni zapas nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

No, díky za skvělej tip na dnešní večer, ale já se obejdu i bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sledoval Barcu, hokej i Spartu zaroven, jeste ze mam tolik televizi a comp v jedne mistnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Já se díval na 21 gramů a mam dost. Sice jsem zmeškal naše krasobruslaře a Barcu ( ), ale ten film stál za to...takže mě to zas tolik mrzet nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný film, ale depresivní jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ještě teď mě mrazí...Iňárritu se předved v tom nejlepším světle, stejně jako Benicio, Naomi a Sean. Ale ta Barca i tak mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrej filmek , hlavně Sean Penn byl "tragickej" v tom správným slova smyslu. Benicio hrál tradičně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Doufám, že se tímto výsledkem zvednete na Clássico a nebudete tam pobíhat jak schlíplí ču.áci! A ukážeme světu ten nejlepší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

se zálohou Guddy - Xavi asi dost těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt docela rád, že jsme toho Alexise nakonec nekoupili, ten kluk je zatím trošku někde jinde.

Jo a chlapi, Pan komentátor říkal, že z Barcy může odejít až deset hráčů základní jedenáctky, tak si chcu ověřit, jestli tím jediným neohroženým je skutečně Abidal???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se hrozně líbilo, jak furt považoval Henryho odchod za jistý, pak dokonce přišel s teorií, že ty dva góly možná otázku jeho budoucnosti můžou ještě změnit.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ještě, že jsem to neviděl.

Reagovat
M11

jakto ?

Reagovat
-Kopy-

Jsem byl na výjezdu v Teplicích.

Reagovat
M11

tak to te chvalim rozhodne sis vybral dobre

Reagovat
-Kopy-

Až na to, že tam nevedou pivo.

Reagovat
M11

to se snad dalo prekousnout pres tu vyhru

Reagovat
-Kopy-

Jo to je jasný, rejpnout sem si musel.

Reagovat
M11

chapu

Reagovat
smazaný uživatel

aneb Rajnochova cesta za zlatou kopačkou??

Reagovat
-Kopy-

Jako na DM a někdy stopera má fakt střeleckou faaaazonu, ale dneska v poli nic moc tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale výhra se přesto cení, ne?

Reagovat
-Kopy-

No a jak, v Teplicích mají díky nám po UEFĚ, taky to tam místní děti nemohli unést.

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád

Reagovat
smazaný uživatel

A není to škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň, že Joaquinovi se zase povedlo pár hezkých kliček

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale asi poněkud slabá náplast na Vaše netopýří srdce nemýlím-li se..

Reagovat
smazaný uživatel

hele jakýkoliv flastr je pro nás dobrý, alespoň tuhle zpackou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

he he Bojan a henry takový bombéři vale zas na sestup?

Reagovat
smazaný uživatel

muhehe, OSASUNA Puňal 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

a zápas končí a končí

Reagovat
smazaný uživatel

he he dobrý Robben hlavou taky historickej okamžik 1:1

Reagovat
fantomas

přepiště dějiny...

Reagovat
smazaný uživatel

pleška jedna přilnavá

Reagovat
smazaný uživatel

poserte mě, 1:2..... real titul

Reagovat
smazaný uživatel

higajíííín já nemůžu

Reagovat
M11

do prdele tak to jsem divak...ale tak budiz kdyz chcou slavit v takovem pocasi a prostredi

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, že ten goal rozhodci uznal...u nej bych se nedivil nicemu...penalti za stavu 0-0 nam odeprel, ta jejich penalta = diskutabilni, cervena no dejme tomu...celkove se mi jeho vykon nelibi. Bernde dej mu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Osasuna, chudák Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

Supeeeeeeeeer Higuain o5 ukazuje potencial! El Clasico chci vidět složení -

Raúl (RVN?)

Robben - Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kompenzaci za Deca s Iniestou?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid = titul jak se patří....

Reagovat
smazaný uživatel

Tituuuuuuul nádhera, některý TV ukazujou i oslavy v Madridu! na namesti!!

Reagovat
Radin

Hala Madrid Vamos Campeones ,titul je tu,je to fajn,ale na další rok to chce změny :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre,ze ten Real vypadl z LM.By si ty kurvy Madridske mohli dat netopyra bez jednoho kridla do znaku a jeste by je Barca mohla spraskat v El Clasicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhul.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze gymnasto?

Reagovat
smazaný uživatel

31. titul pro obhájce loňského španělského titulu - tak to má být.Real Madrid zaslouženě získá to,po čem celou sezonu jednoznačně šel - pravda,mohl lépe dopadnout v LM (ve které byla "samozřejmě" Barcelona lepší) a nakonec i CDR nevyšla jak měla.Ale ve Španělsku neni Bohem ten,kdo se dostane dál v LM nebo vyhraje CDR,ale ten kdo vyhraje La Lagu,a to Real letos dokázal a a dal najevo,že ve Španělsku nemá konkurenta.(pravda,asi bych měl počkat s tímhle komentářem až po "veledůležitém" El Clasicu:) Ale co,Barcelona se snažila a já jí i pak v LM fandil,měli na to.Ještě jednou posílám gratulace do Madridu kde jsou již všichni nepochybně v podnapilém nebo v jiném stavu :)) iHALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

*La Ligu samozřejmě (pro ty rejpaly kterých zde neni málo,že dr. :D )

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych chtěl rýpat do tvého příspěvku, tak si vyberu větší voloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

he už jsem psal hodně peprnou odpověd,ale nakonec jsem po několikerém přečtením tvého textu musel uznat že jsi to nemyslel ve špatném,nebo snad ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych byl zvědav na peprnou odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale, Vale, to je ostuda !

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si pripadam jako blbec ale budiz Valencia-Rosenborg 0:2.Posledni 4zapasy Rosenborgu v lize 1bod vykopany z prapodivne penalty v 90min.O ligovych vysledcich tohodle klubu z minuleho roku netreba se rozepisovat.Valencii nam nekdo DEKLASOVAL!

Reagovat
Radin

Vypadá to,že Barcelona uhájí třetí místo,tak že taky gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jseš analytik jak víno, pokud jsi to právě vyčetl.

Reagovat
Radin

Ne to ne,Atletico ještě teoreticky může před ně :-).Ale stejně jako ty si myslím,že to uhájí.Já myslím,že po tom co letos předvedli v lize je to úspěch,protože co dokázali s tím kádrem co mají,to se jen tak nevidí.Na každej post dva až tři kvalitní hráči a jen díky totálním selhání Atletica v některých zápasech drží třetí flek.Tak že bez ironie,je to nakonec úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že jsi analytik... A jestli ti nakonec ta předpověď, že BArca skončí před Atléticem, vyjde, tak to klobou dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Barca v létě zavítá na Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že ve Valencii už za to nemůže trenér, ale hráči. Docela jsem ty jejich fanoušky podcenil, čekal jsem, že na to přijdou mnohem později...

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca válí a Daniel Guiza opět řádil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje ve Spanelske lize o sestupujicim?Score nebo vzajemne?Pri rovnosti bodu vice tymu minitabulka?

Reagovat
smazaný uživatel

Guiza do Barcy!!!

Reagovat
Pharrell

Real opet mistrem Spanelska! Snad se jim v pristi sezone podari dostat se dal nez jen do osmifinale LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele