Ricův stav po pádu z koně se zlepšuje, dál je však na intenzivní péči

08.06.2023, 12:58
Aktuality
Kylian Mbappé s dresem Sergia Rica (© AFP)

Stav těžce zraněného brankáře Paris St. Germain Sergia Rica se zlepšuje. Devětadvacetiletý španělský hráč, kterého zranil kůň na hlavě, však zůstává ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Informovala o tom nemocnice v Seville.

Rico utrpěl poranění mozku před necelými dvěma týdny po pádu z koně, který ho navíc kopl, při tradiční pouti do El Rocía. "Zlepšuje se to krok za krokem, kousek po kousku. Naprosto důvěřujeme profesionálům ve Virgen del Rocío (nemocnice)," uvedla hráčova manželka Alba Silvaová pro Europa Press.

Incident se stal den poté, co byl Rico jako náhradník u remízy 1:1 ve Štrasburku, která Paris St. Germain zajistila obhajobu titulu. Bývalý gólman Fulhamu nebo Sevilly působí v pařížském klubu od září 2019.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mass

Z titulku už sem si myslel, že to tady Rice v Praze přehnal s chastem a rajtoval na Součkovi

Reagovat
John Obi Mikel

Na Václaváku

Reagovat
kylo ren
Reagovat
Mass

Proboha na co sem to klikl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele