Rico už není v umělém spánku

19.06.2023, 21:46
Aktuality
Fanoušci PSG s transparentem Sergia Rica (© AFP)

Lékaři probudili těžce zraněného brankáře Paris St. Germain Sergia Rica z umělého spánku, v němž byl od konce května. Řekla to jeho manželka. Devětadvacetiletý španělský gólman, kterého zranil kůň na hlavě, se léčí na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Seville.

Rico utrpěl poranění mozku před třemi týdny po pádu z koně, který ho navíc kopl, při tradiční pouti do El Rocía. Incident se stal den poté, co byl Rico jako náhradník u remízy 1:1 ve Štrasburku, která Paris St. Germain zajistila obhajobu titulu. Bývalý gólman Fulhamu nebo Sevilly působí v pařížském klubu od září 2019.

"Od začátku jsem věděla, že se z toho dostane, protože je to šampion. Už vidíme světlo," řekla dnes novinářům Ricova žena Alba Silvaová.

Autor: Patrik Sandev / ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Roberto Baggio

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele