Sevilla má další posilu, získala Delaneyho z Dortmundu

25.08.2021, 22:27
Aktuality
Borussii Dortmund po třech letech opouští Thomas Delaney. Devětadvacetiletý záložník za 6 milionů eur přestoupil do Sevilly, kde podepsal smlouvu do roku 2025...

Delaney je odchovancem FC Kodaň, odkud se na začátku roku 2017 přestěhoval do Werderu Brémy a dobrými výkony si o pouhých 18 měsíců později vysloužil přestup do BVB.

Za vestfálský celek 29letý záložník odehrál 88 soutěžních zápasů s bilancí čtyř gólů a jedenácti asistencí. V minulé sezoně se Delaney podílel na triumfu v DFB-Pokalu.

"Jsem hrdý na to, že jsem hrál za Borussii Dortmund. Je to jeden z největších klubů na světě. Je mi líto, že odcházím, ale rozcházíme se jako přátelé," rozloučil se Delaney.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (39)

Přidat komentář
standa91

za málo peněz skvělá posila..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Za pusu velmi slušná posila. Kounde vypadá, že je jednou nohou v Chelsea, tak jsem zvědav, co Monchichak vymyslí za něj

Reagovat
Seydou Doumbia

zase nějakého no name z L1

Reagovat
Messiáš

Jo, tohle je vyzkousene . Myslim, ze puvodne meli uz i vytipovaneho Loica Badeho, ale ten uz prestup stihl v ramci Francie. Obcas se zminuje Boubacar Kamara, ale ten levnej nebude a navic je to spise stit, nez stoper, ne ? Uvidime, talentu proste plodite v L1 a L2 kotel, Seville nevysel akorat ten Gnagnon, u ktereho jsem vlastne cekal neco podobneho jako se potvrdilo az u Julese

Reagovat
Seydou Doumbia

Caleta Car, Botman, Badiashile, Disasi...někdo takový by byl super koupě...OM prodávat musí, Lille taky...první do 20m, druhý do 40...jojo Badé z Lens do Rennes šel....Kamary je na stoperu škoda, on má potenciál hrát ve stedu pole, kde poslední dobou většinu zápasu nastupuje

Reagovat
viteezy

Když si zmínil toho Gnagnona, proč myslíš, že mu to nevyšlo? Divím se, že pořád je v týmu po loňský sezóně.

Reagovat
Messiáš

Těžko říct. Machin mu moc nevěřil, prosazoval Kjaera se Sergi Gomezem a když někdo z nich chyběl, tak tam flákl Amadoua. Jakmile se do toho Gnagnon trochu dostával, tak se zranil a přišlo mi, že měl trochu problémy se životosprávou. Rozhodně se po zranění vrátil oplácanější.

Reagovat
viteezy

Ok, díky za přiblížení.

Reagovat
Leon7

Sevilla si vyhlédla Botmana z Lille, ale pokud Chelsea neprodá Zoumu, kterej se nemůže domluvit s West Hamem, všechno padá.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Seydou Doumbia

Dobře oni

Reagovat
Phillipinho

Monchi jede zase strasny bomby. Jestli proda Koundeho, tak bych se nedivil kdyby udelal Botmana, Boatenga a Guedese.

Reagovat
stas87

Škoda že nejde do Sociedadu. To by som mu prial maximálne, takto len tak mierne lebo Sevillu veľmi rad nemám. Thomas sa tam môže chytiť, čisto po defenzívnej stránke nemá slabinu, s loptou to je horšie. Ale zasa ma vynikajúce dlhé lopty, dokáže nakopom na tridsať metrov presne nájsť krídlo a okamžite tak preniesť hru. A je to zaujímavý hráč pri standartkach, pomerne dosť gólový ale hlavne nebezpečný. Cena ok, z Werderu šiel za dvadsať, za čas čo bol v BVB tak sa im oplatilo ho mat v tíme. Keby sa nechytil zázračne Dahoud, nemyslím si že by Delaney odišiel. A kvôli budúcemu predaju budú tlačiť do zostavy Bellinghama, takze je fajn že Thomas odíde preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Sis to tady spletl s denickem ne?

Reagovat
Coniglio

Sevilla musí dať na dresy hrubšie pásiky

Reagovat
oli9

Já četl Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral radši do arsenalu, než vsechny ty trapne aouary, xhaky atd....

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Co ? Byl by to nás nejlepší středový záložník..

Reagovat
Kucka

Tady se neshodneme, náhradník z BvB, který odešel za 6M, by nás fakt nevytrhl, protože v Arsíku by měl maximálně stejnou roli. Pro mě jsou Xhaka a Partey určitě lepší, Aouar taky, a jako backup budu mít radši než TD mladého Lokongu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než náhradník byl poslední dvě sezóny dost zraněný. A neshodnem no, dělanéy i když není nejrychlejší, tak má imo mnohem vyšší schopnost hrst ve vysokém tempu a pod tlakem než xhaka. Navíc s ním by se mohl partey soustředit víc na svou útočnou povahu, což byla jedna z jeho deviz v atleticu (tak jak to hrál s hojbjergem na euru). Přinesl byl klid, řád a vudcovstvi, což jsou věci, které mi v arsenalu zoufale chybi. To že je za 6 mega je výhoda ne bug

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. To neni fifa aby se hralo na rychlost. A to ze.jde nekdo za 100 nebo za 6 o necem vypovídá? Delaney bude.v seville platnejsi nez.hazard.v realu napriklad.

Reagovat
andrew96

Sympaťák. Hecíř, nevynechal jediný souboj. Bez něj sice záloha hraje rychleji s míčem, nicméně nějaký ranař (který ovšem nikdy nedostal ČK) by se hodil. Ať se daří!

Reagovat
insane

Hezkej dres

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ako Sparta.

Reagovat
Miguel19

Kdo je Moriba?

Reagovat
rominhoFCB

Talentovany odchovanec Barcelony spajany s Chelsea. Vraj dost na peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

N_gger

Reagovat
smazaný uživatel

KB9 + KM19

Reagovat
teenz

Reagovat
kbtk23

Přeju Vám to

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema a mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla titul

Reagovat
Black Jagir

My po dvou letech někoho koupíme a je to jen expreska

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt sracka ta nase skupina LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok to vidim na jasneho favorita a tym bude po prestupe Mbappeho Real. Za nim v zavese Sevilla, Barcelona, Ateltico.. Moj tip.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele