Sevilla vypadla z evropských pohárů

12.12.2023, 21:21
Aktuality
Yorbe Vertessen v souboji se Cédricem Soaresem (© AFP)

Hráči Lens v závěrečném 6. kole Ligy mistrů udrželi třetí místo ve skupině B a postoupili do play-off Evropské ligy. Francouzský celek zdolal doma 2:1 poslední Sevillu, jež v pohárech končí. Andaluský celek zaostal v tabulce za soupeřem o šest bodů a v jarní části sezony nebude obhajovat titul v Evropské lize, v níž je s pěti triumfy rekordmanem soutěže. Další dvě trofeje navíc přidal v Poháru UEFA, který byl předchůdcem EL.

V souboji dvou jistých postupujících do osmifinále milionářské soutěže remizoval vítěz skupiny Arsenal 1:1 na hřišti PSV Eindhoven. Obě zmiňovaná utkání ve Francii a v Nizozemsku, jež napsala své poslední kapitoly, byla na programu v 18:45, zbývajících šest zápasů úterního programu začalo ve 21:00.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC (ENG)
6
4
1
1
16 : 4
13
2
PSV Eindhoven (NED)
6
2
3
1
8 : 10
9
3
RC Lens (FRA)
6
2
2
2
6 : 11
8
4
Sevilla FC (ESP)
6
0
2
4
7 : 12
2

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
eder

Bad ebening...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele