Tipy a analýzy

Tipy Pavla Novotného

Máme tu již třetí pokračování rubriky Tipy osobnosti, tentokrát jsme pozvali bulvárního zpravodaje Pavla Novotného. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Petr Švancara vyhrál 3:0

Ve druhém dílu letošních Tipů osobnosti vyhrál fotbalista a televizní expert Petr Švancara nad autorem tohoto projektu Davidem Křížkou 3:0. Připravili jsme pro vás i výsledky druhého kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Petra Švancary

Týden utekl jako voda a hned tu máme druhý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát jsme si pozvali fotbalistu a televizního experta Petra Švancaru. Jeho soupeřem původně měl být vítěz předešlého cyklu čtenářské tipovací soutěže, ale účast odmítl. Za redakci tak bude tipovat autor tohoto projektu David Křížka. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Martin Hosták prohrál 2:5

V úvodním dílu letošních Tipů osobnosti se nedařilo hokejovému expertovi České televize Martinu Hostákovi, když prohrál s redaktorem EuroFotbalu Jiřím Vojíkem vysoko 2:5. Připravili jsme pro vás i výsledky prvního kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Martina Hostáka

Po letní pauze je tu opět další sezona rubriky Tipy osobnosti. Do prvního dílu jsme pozvali hokejového experta České televize Martina Hostáka, který otipoval osm vybraných zápasů z evropských soutěží. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Jiří Vojík. Pro čtenáře jsme připravili první kolo tipovací soutěže. Vítěz předešlého cyklu bude tipovat příští týden.

Výsledky tipovačky: Těsná prohra Tomáše Radotínského

V závěrečném dílu letošních Tipů osobnosti podlehl sportovní komentátor televizní skupiny Nova Tomáš Radotínský našemu redaktorovi Tomáši Daníčkovi 2:3. Připravili jsme pro vás i výsledky třetího kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže a konečné pořadí.

Tipy Tomáše Radotínského

V závěrečném dílu letošní rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalový komentátor televizní skupiny Nova Tomáš Radotínský. Za redakci EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme připravili poslední kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Honza Homolka prohrál 2:4

Ve druhém květnovém dílu rubriky Tipy osobnosti nestačil sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka na redaktora EuroFotbalu Ondřeje Linharta, jemuž podlehl 2:4. Připravili jsme pro vás i výsledky druhého kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Honzy Homolky

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Za redakci EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná výhra Luďka Zelenky

V prvním květnovém dílu rubriky Tipy osobnosti těsně zvítězil expert České televize Luděk Zelenka. Ten porazil vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou tatuna 3:2. Připravili jsme pro vás i výsledky prvního kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Luďka Zelenky

V prvním květnovém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalový expert Luděk Zelenka. Úlohy soupeře se zhostil vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou tatuna. Pro čtenáře jsme připravili další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Pavel Hoftych vyhrál 3:0

Poslední dubnový díl rubriky Tipy osobnosti patřil trenérovi reprezentační devatenáctky Pavlu Hoftychovi. Ten porazil Davida Marečka, jenž tipoval za naší redakci, 3:0. Připravili jsme pro vás i výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí s vyhlášením celkového vítěze.

Tipy Pavla Hoftycha

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje trenér české reprezentační devatenáctky Pavel Hoftych. Za redakci EuroFotbalu David Mareček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Petr Švancara vyhrál 3:2

Ve velikonočním dílu rubriky Tipy osobnosti těsně vyhrál fotbalista Příbrami Petr Švancara, který byl o bod lepší než redaktor EuroFotbalu Adam Tkadlec. Připravili jsme pro vás i výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Petra Švancary

Ve velikonočním dílu Tipů osobnosti tipuje útočník Příbrami Petr Švancara. Role soupeře se ujal člen redakce EuroFotbal.cz Adam Tkadlec. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele